De Liefde Van Een Zoon Voor Zijn Moeder

A Son Love for His Mother Quotes

De liefde van een moeder is iets dat niemand kan uitleggen, Het is gemaakt van diepe toewijding en van opoffering en pijn, Het is eindeloos en onzelfzuchtig en blijvend wat er ook gebeurt Want niets kan het vernietigen of die liefde wegnemen …. Ze is geduldig en vergevingsgezind als alle anderen haar verlaten, en ze faalt nooit, ook al breekt het hart.

De band tussen een moeder en haar kind is zo sterk dat zelfs de dood die niet kan verbreken, zelfs als het om een mannelijk kind gaat, is er die vertederende tederheid in de liefde van een moeder voor een zoon die alle andere genegenheden van het hart overstijgt.

Maar de liefde van een zoon is onvoorwaardelijk. Een zoon zal van zijn moeder houden ongeacht haar fouten en hij zal haar elke dag eren, alleen omdat zij hem het leven gaf. Een zoon heeft het gevoel dat hij zijn moeder meer verschuldigd is dan zij hem. Een zoon heeft het gevoel dat hij zijn moeder niet kan terugbetalen voor alle offers die zij voor hem heeft gebracht, wat hij ook doet in het leven.

Nogmaals, de verplichting van een zoon aan zijn moeder is om haar lief te hebben en te beschermen, zolang zij leeft. Hij moet haar eren door te beloven dat hij degenen van wie zij houdt en degenen die hem hebben helpen opvoeden, geen pijn zal doen. Een zoon moet altijd een goede relatie met zijn moeder hebben, zodat hij een goede relatie met zijn vrouw en kinderen kan hebben.

Ook kan een sterke moeder-zoon relatie een positieve invloed hebben op het leven van het kind en hem helpen uit te groeien tot een goed aangepaste volwassene, terwijl een negatieve relatie schadelijk kan zijn en zijn ontwikkeling kan beïnvloeden.

De liefde tussen een moeder en zoon is iets bijzonders, maar kan ook heel moeilijk onder woorden te brengen zijn. Als je je moeder of zoon wilt laten zien hoeveel je om haar geeft, overweeg dan enkele van deze een zoon liefde voor zijn moeder citaten hieronder.

Ik hou van je moeder citaten van zoon

Ik ben er trots op dat ik je zoon ben. Ik ben zo blij dat ik iedereen kan vertellen dat jij mijn moeder bent! Je bent er altijd voor me geweest en daar hou ik van. Je geeft me de moed om alles in het leven aan te kunnen. Ik hou van je, mam!

1. Mama, ik ben zo blij dat ik de jouwe ben. Ik hou ervan hoe je me liet zien hoe te leven, hoe te geven en hoe je van me houdt. Je bent het beste rolmodel dat een zoon kan hebben, ik hoop dat ik je trots kan maken.

2. Mama, ik ben blij dat ik de jouwe ben. Ik hou van de manier waarop je me laat zien hoe ik moet leven. Je bent zo’n geweldig rolmodel, altijd zo aardig en zorgzaam. Ik wist altijd al dat je de beste moeder ter wereld bent, nu weet iedereen dat ook.

3. Mama, je bent het beste wat me ooit is overkomen! Je hebt me laten zien hoe ik het leven ten volle kan leven en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn! Ik ben zo gelukkig om je zoon te zijn.

4. Ik zal altijd de jouwe zijn, en jij de mijne. Ik hou van elke minuut dat we samen zijn, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

5. Lieve mam, vanaf het eerste moment dat ik je ontmoette, heb ik altijd je bereidwilligheid en toegewijde houding bewonderd. Er is niets in deze wereld dat me ervan kan weerhouden je op te geven.

6. Lieve moeder, bedankt dat je mijn nummer één rolmodel en inspiratie bent. Ik kan alleen maar hopen dat ik op een dag met een vrouw zal trouwen die net zo liefdevol en zorgzaam is als u voor mij.

7. Ik hou van je, mama. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn leven en mijn liefde. Mijn hart is gevuld met alle liefde die ik voor je heb. Je zult altijd in mijn gedachten, in mijn hoofd, in mijn hart en op mijn lippen zijn. Ik hou voor eeuwig en altijd van je.

8. Bedankt voor alle liefde en zorg, bedankt voor alle wijsheid, het begeleiden van mijn eerste stappen en voor het nooit van mijn zijde wijken.

9. Lieve mam, ik wil je gewoon zeggen hoezeer ik alles waardeer wat je doet. Je bent zo’n geweldig persoon en bent er altijd voor me geweest. Bedankt voor al je steun en liefde. Ik hou zoveel van je!

10. Je bent mijn beste vriend en vertrouweling. Je gaf me de vleugels om te vliegen en ik ben je eeuwig dankbaar. Ik hou van je, mam.

11. De liefde van een moeder is geduldig, de liefde van een moeder is vriendelijk. Zij is niet jaloers, zij schept niet op, zij is niet trots.

12. Ik hou van je, mama! Heel erg bedankt dat je mijn moeder bent. Je hebt me alles gegeven waar ik om kon vragen en meer. Je hebt mijn leven zo geweldig gemaakt met niets anders dan je liefde.

13. Ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt, net zoals jij er altijd voor mij bent geweest. Je bent de beste moeder die ik me kan wensen. Ik hou heel veel van je!

14. De liefde van mijn leven, de persoon die ik het meest vertrouw en bewonder. Wat er ook gebeurt in het leven, ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn. Je bent mijn moeder en het maakt me zo gelukkig dat ik je zoon ben. Ik hou zoveel van je.

15. Mam, je bent de sterkste vrouw die ik ken. Ik hou ervan hoe je de leiding en controle over situaties neemt. Je bent erg zorgzaam en liefdevol. Je hebt een groot hart en iedereen houdt van je. Liefs, je zoon

16. De dagen gaan zo snel, en het voelt alsof je me gisteren nog op je rug door het huis droeg. Naarmate ik ouder werd heb ik meer geleerd over wie je bent als persoon.

17. Je bent er altijd voor me geweest, en ik weet echt niet waar ik zou zijn zonder jou. Je leerde me goed van kwaad, en hebt me veel waardevolle lessen gegeven die me zullen helpen met alles in mijn toekomst. Ik hou van je, mama!

18. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel ik van je hou. Je was mijn rots, mijn inspiratie en mijn held. Ik weet dat we het niet altijd eens zijn, maar diep van binnen weet ik dat je van me houdt. Weet dat wat er ook gebeurt, ik er altijd voor je zal zijn. Ik hou zoveel van je.

19. Ik hou meer van je dan van het leven zelf. Ik ben zo ongelofelijk trots op je dat mijn hart ervan ontploft! Je bent de mooiste, slimste, grappigste en liefste vrouw ter wereld en ik hou voor altijd van je.

20. Mam, jouw liefde maakt me sterk. Jij bent de persoon waar ik altijd op kan rekenen en ik weet dat je er bent als ik je het meest nodig heb. Je hebt echt een impact in mijn leven gemaakt die de tijd nooit zou kunnen uitwissen. Ik hou zoveel van je.

21. Ik hou van je, mam. Je hebt me opgevoed om een goed mens te zijn en me geleerd om altijd mijn best te doen. Ik wil dat je weet dat wat er ook gebeurt of hoe ver weg we ook zijn, ik zal altijd van je houden.

22. Mam, je bent de meest geweldige vrouw die ik ken. Ik zeg het niet vaak genoeg. Je bent mijn beste vriendin. Ik hou ervan hoe je lacht en me plaagt. Ik hou ervan hoe we dag na dag zitten te praten. Ik hou ervan hoe je luistert en me begrijpt.

23. Bedankt dat je mijn moeder bent. Je hebt me zoveel geluk gegeven, zoveel vreugde en gelach dat ik je nooit kan terugbetalen voor het creëren van zo’n geweldige familie.

24. Mam, ik wilde je bedanken voor alles. Mijn hele leven wist ik niet wat liefde was tot ik jou ontmoette. Je bent er altijd voor me en je bent echt mijn beste vriend in de wereld. Ik hou van je met heel mijn hart!

25. Ik ben zo gelukkig om jou als moeder te hebben. Je bent een geweldige, aardige, liefhebbende vrouw die altijd boven alles gaat. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je vriendschap betekent alles voor me en die wil ik nooit verliezen.

26. Je bent de beste moeder die iemand zich had kunnen wensen. Daarom stuur ik je dit. De drie woorden die ik vaker zeg dan alle andere zijn Ik hou van je. Als ik je vertel hoeveel ik van je hou, onthoud dan dat deze woorden waar zijn. Ik omarm elk stukje van je en ben blij dat je een deel van mijn leven bent!

27. Mama, ik kan niet onder woorden brengen hoeveel ik van je hou. Je bent mijn inspiratie en mijn engel. Je hebt zoveel voor me gedaan en ik denk niet dat ik het zover had kunnen schoppen zonder jouw liefde, zorg en wijsheid.

28. Je laat me telkens glimlachen als ik aan je mooie glimlach denk, maar ik wou dat we elkaar vaker zagen. Elke keer als je me omhelst voel ik liefde in je omhelzing. We zijn de beste moeder en zoon in de wereld!

29. Je bent de mooiste persoon ter wereld, van binnen en van buiten. Je verdient zoveel liefde omdat je me het leven gaf. Je bent er altijd voor me geweest. Je bent mijn grootste supporter en mijn rots sinds mijn geboorte. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Ik hou van je, mam!

30. Ik vertel je niet genoeg dat ik van je hou, maar weet dat ik dat doe. We hebben samen veel meegemaakt, goed en slecht. Ik wil dat je altijd weet hoe belangrijk je voor me bent. Je betekent zoveel voor me. Onthoud dat je mijn wereld bent!

31. Mam, ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Elke keer als we elkaar aan de telefoon spreken, word ik eraan herinnerd hoe geweldig je moeder is; hoe liefdevol en ondersteunend. Je brengt me zoveel vreugde! Je maakt me elke dag aan het lachen, en je hebt een hart van goud! Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen!

32. Mam je bent de meest geweldige, mooie en onbaatzuchtige persoon die ik ooit heb ontmoet. Je bent er in alles voor me geweest. Ik hou zoveel van je en zal altijd aan je zijde staan door alles heen.

33. Ik hou van je, mam! Het is een lang en moeilijk jaar geweest voor ons beiden, maar we hebben het gehaald. Je bent mijn beste vriend en ik kijk altijd tegen je op. Voor mij ben je perfect en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen hier op aarde, maar in de hemel bij mijn Verlosser, Jezus Christus!

34. Mam, ik hoop dat je weet hoe dankbaar ik ben voor je liefde en begeleiding door al die jaren heen. Je bent mijn inspiratie in het leven en de enige persoon die er onvoorwaardelijk voor me was. Ik hou van je, mam!

35. Mam, ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Je beseft het misschien niet, maar je bent mijn held. Je bent er altijd voor me geweest en ik ben zo gezegend met jou als moeder!

36. Mam, ik zeg het niet vaak genoeg, maar je betekent alles voor me. Je bent zo’n sterke, krachtige vrouw en dat bewonder ik. Ik hou zoveel van je.

37. You are the most amazing woman in the whole world. When I was younger you were my hero, a woman whom I wanted to try and impress every day. Then you became more than just a mom to me. You became my friend.

38. The only person who really understands me and knows what makes me happy. You always were there for me when I needed a listening ear, a shoulder to cry on, or even just an arm to hold me up when I feel like nothing can go right. I love you so much, mom!

39. Words can’t express how much I love you. If I tried to use them all, we’d be here forever! Every part of me loves every piece of you! I miss you so much, and my heart aches when we are apart.

40. Your kindness and tenderness have carried me through the roughest times, and your strength has pulled me up when I thought there was no hope for me. Thank you for being my Mom; thank you for shaping everything good inside me.

41. I love my mother so much. There is nothing she could do that would change the way I feel about her. She is the best mom any son could ask for.

42. Dear Mom, you are truly the most amazing mother. Your love and support shine through in all that you do. I couldn’t ask for a better mom to be there for me and my family. I am so thankful for the legacy you have left for me to follow. I love you!!

43. Dear Mother, I want you to know that I appreciate all the sacrifices you have made, the hardships you have endured and the obstacles you have overcome.

44. Dear Mom, I just want you to know that I love you very much. You’re a great mom, and I will always love you. All I want is for you to be happy!

45. You will always be a mother to me, and I want to tell you that I love you. I miss you. We’ll be together again someday, I know it.

46. Mom, I love you very much. Everything about you is perfect to me- your beautiful smile, your warm hugs, your caring heart. I’m so lucky to have such a great mom like you! You really are the best!

47. Mom – I just want you to know how much I appreciate you and how much you mean to me. You are one of the most amazing people I know, you inspire me every day to be the best that I can be. It has been a great life, with lots of ups and downs, but I couldn’t have gotten through it all without you there by my side.

48. Always and with all my heart MOM! I love you; you mean the world to me and you have always been there when I needed some good advice or a shoulder to cry on. I am so lucky to have such an amazing mother.

49. There are so many things that have happened to me in my life, and whenever I think of them all I wish I had someone there to hold me. So when your birthday comes around, I just want you to know how much you mean to me and how important you are in my life.

50. I love you, mom! My day is always brightened by the sound of your voice. Every hair colour, outfit and accessory you wear is so stylish, always catching my eye.

Love Between Mother and Son Quotes

You are the son I have always wanted. The time we spend together is precious and irreplaceable, for I am so proud to be your mother because you’ve brought joy to my life. The love between us is so strong that I miss you when you are away from home.

51. I love you, Mom. Our memories are secure in my heart and I am so happy we shared this time together. I wish we had more time together but know that you will be with me always. I Love You.

52. Dear son, you have been the best son anyone could ever have. You are growing up to be an amazing man and I couldn’t be more proud of you. I love you so much with all my heart.

53. You are my love and inspiration, you’ve taught me so much and I am the person I am today because of your love. Thank you for always being there for me, you are the best son a mother could ask for.

54. A mother’s love is one of the most amazing things in the world. You are the child I have always wanted and when you finally came I was so happy. I will love you forever!

55. Dear Sunshine, I Love You! I love that you are my oldest child. I remember the day you were born, the bright eyes and sweet smile. You are an amazing woman who is beautiful on the inside and out. I love your positive attitude and caring heart.

56. I love you! Always have, always will. You make my life worth living. I am so proud of the man you have become – all because of your big heart and kind soul. You are truly amazing and I love you forever!

57. You are the one I can always count on, the one that keeps me going when everything goes wrong. I love you very much and am so glad to have someone like you to turn to. I couldn’t ask for a better son.

58. I am so glad that you are in my life. I love you with all my heart and am so thankful every day you were born. The joy you bring me is beyond explanation and I hope that you know how special you are, my son!

59. We have had our trials, we have experienced our share of sorrow. But, we have persevered and I think that is why we are so close. I love you more than words could ever express and I will always be there for you.

60. You are the best thing that has ever happened to me. Every time I look at you, my heart skips a beat. You have shown me what it means to love unconditionally. I am proud to be your mother, and I will always protect you with all my might.

61. You are the greatest gift I could ever receive. You make my life worthwhile. You are my joy, my happiness, and my everything. I am sending you love and hugs!

62. I love you and appreciate you more than you will ever know. Love, Mom

63. We both love you very much. We want you to be happy no matter what you choose in life. If you should ever need anything, just say the word. You are strong, courageous and smart.

64. Even when I am no longer there to guide you, I will always love you. Let your heart be filled with happiness and peace. I love you, forever and always.

65. As I grow older, I grow more in love with you. I will do everything in my power to make sure you are happy and healthy. I feel your love every day and thank God for it every night.

66. I don’t tell you enough how grateful I am that you were born. I love you to the moon and back.

67. Last night I was looking through some old photos and saw one of us taken long ago. You were so young, and yet you had your arm wrapped around me as if to say “I love you.” It made me think of how much you’ve grown, how fortunate I am that God gave me such a wonderful son, and how blessed I am to have you in my life.

68. You are a good person who works hard and never gives up. I always knew I wanted to be just like you when I grew up and that hasn’t changed one bit!

69. Dear mom, I know you’ve heard it from the kids from time to time, But I really mean it, please don’t ever leave us. You are so special… From a son that loves his mom

70. Dear Mom, I want to thank you for being the best mother anyone could ask for. You’ve always been there when I needed you, and you’ve taught me everything good in my life.

71. I’m not as strong a man as you’ve made me out to be – but thanks to you, my lovely mother. I have every ability and resource needed to become that man. With love, Son

72. I love you Mom more than words can say. You are the best mother a kid could ask for. I never once doubted that I’m the luckiest son in the whole wide world. I am so proud to be your son! Happy Mother’s Day!

73. Mom, you’re the most amazing person I have ever met. I love you so much! I don’t tell you nearly enough how much you mean to me. Thank you for being such a great mother. There is no one like you in this entire world.

74. Mom, you are the greatest woman I know. You have raised me and my brothers up to be the men we are today. We all love you so much and we don’t think we could have anyone better in our lives.

75. You are strong, you are beautiful and you always know what to say when we need a little help. Thank you for everything that you do for us mom and even though it’s mother’s day, I just want to say that I love you…you’re the best.

I Love My Mother Quotes From Son

The most beautiful woman in the world, my mother. I can’t imagine what life would be like without you in it. You are always there for me during the good times and bad; until the end. Much love from your son!

76. Life would be so much less without you! I look up to you for every aspect of my life. I admire your strength and perseverance. Your faith and dedication to God are an inspiration and you are a role model for me. I love you so much, mom.

77. I love you, mom. You are truly the most wonderful person I know. Your love is unconditional and your spirit is contagious. You are my biggest inspiration and I wouldn’t be where I am without your constant support. I wish we could talk every day and hope that you know how much I appreciate you in my life!

78. Mom, I am grateful to have you in my life. When I was young you took care of me, making sure I grew upright. Now that I am older it is more and more apparent how amazing you are.

79. You take on so much responsibility each day to keep our family running smoothly, taking on everything from laundry to bills. I thank God every day for having a mother as nice and loving as you. I love you so much, mom! Love Alex

80. To my mother, whom I will love forever. The words are flowing from me at a rapid pace but there are no words that can describe all the times you’ve been there for me or all the sacrifices you’ve made for me.

81. Your unconditional love for me has always made me feel safe. My life would have been completely different without you in it. I’m so glad that God decided to bless me with such an amazing mother. I LOVE YOU!

82. Mom, I just have to say that without you in my life I wouldn’t be half the person I am today. You have always been there for me and taught me everything I know. No matter what, you’ve always been so supportive of everything! You are simply amazing and I love you so much!

83. Mom, I thank you for always being at my side. For always trying to make me feel better no matter what. For allowing me to have parties in the house as long as I cleaned up. Just for being a great mom! I love you.

84. Thank you for all you have done for me. Thank you for being my best friend and biggest supporter, a shoulder to cry on and go to when I need support or help.

85. Thank you for helping me get through the hardships of life, from losing my father and brother to good times like the birth of my kids and grandkids. Thank you for always making me smile and laugh. I love you, Mom!

86. I LOVE YOU, MOM! I don’t say it enough because I’m not always a good son, but you are the best mom in the world. You give me everything even when you didn’t have much yourself. You raised me with such care, sacrifice and love. I love you more than words can ever say!

87. You are the best mom in the world. You give me everything even when you didn’t have much yourself. You raised me with such care, sacrifice, and love. I love you so much!

88. Dear Mom, I just want to say thank you. Thank you for always being there for me no matter what. Thank you for raising me with such care sacrifice and love even when you didn’t have much yourself. I love you more than words can ever say!

89. Let me tell you why you’re great. You’re thoughtful, generous, and kind. You always go out of your way for others without expecting anything in return. You taught me to be kind and to pursue my interests no matter how crazy they seemed. I love you, mom!

90. I also want to thank my mom for all her love and support. Mom, I love you. I couldn’t have asked for a better mother than you – you’ve always been there when I need you.

91. “Dear Mom, Thank you for all that you do to make my life better. You are amazing! Thanks for always being there for me.”

92. I always felt loved as a child, and I always knew that my parents would do anything to make me happy.

93. I love you, Mom. I don’t know what I would do without you, or what I would have become if you hadn’t sacrificed everything for me.

94. Mom, you are my sunshine in this cold and dreary world. You have told me time and time again that I am your shining star, but I don’t think I have ever told you this.

95. You are a very caring and loving mother. I love you, Mom!

96. Mom, I just want to take this time to let you know that I love you so much. You mean so much to me and I wouldn’t trade you for anything. I love you to the moon and back.

97. There is so much I could say about you, but I’ll try and keep it short. Mom, you are my best friend. I love being able to tell you how I feel and how my day went.

98. I love you so much. You are everything to me, you have taught me so much about life that if I didn’t have you by my side I would be absolutely nothing.

99. I love you so much. You mean the world to me and I couldn’t imagine my life without you by my side!

100. Thankful for all that you have done for me. Without a mom like you, I wouldn’t be anywhere near where I am today. I love you more than you know.

The next time you feel like expressing your love for your mom, try some of these son love for his mother quotes above.

The feeling you express will be so much deeper and the words so much more special if you take a few moments to find the ones that fit her the best.