De Stormen Van Het Leven Overleven

Soms gaat het leven niet zoals we het plannen. Velen van ons hebben in het leven te maken gehad met grote stormen, vaak wanneer we ze het minst verwachtten. Telkens als we de ene storm te boven komen, lijkt er een andere aan de horizon te verschijnen. Dingen gebeuren gewoon in het leven, en we hebben er niet altijd controle over. Het leven gooit ons soms onverwachte dingen toe. Het is dus heel belangrijk dat we leren hoe we met deze situaties moeten omgaan.

Stormen in het leven komen en gaan, maar zolang je leeft, zul je momenten meemaken die het overleven waard zijn. Veel mensen geven zichzelf en hun dromen op als stormen hen treffen, maar niet iedereen. Ook al heeft een enorme storm je dromen aan flarden gereten, er is altijd hoop en een kans om alles weer op te bouwen. We kunnen de stormen van het leven niet altijd vermijden, maar we kunnen wel de vaardigheden leren om er met vertrouwen doorheen te komen.

We maken allemaal moeilijke momenten mee in het leven, en voor de meeste mensen zijn die momenten groter of langer dan verwacht. De enige manier om uitdagingen te overwinnen is onszelf te zien als iets dat groter is dan de storm en te begrijpen dat we de stormen overleven door te blijven vechten.

Deze surviving the storms of life quotes hieronder zullen je de nodige inspiratie geven om moeilijke stormen van het leven te overleven.

De stormen van het leven overleven

Wanneer de stormen van het leven komen en gaan, zullen er altijd momenten zijn waarop je het gevoel hebt dat je niet de kracht hebt om te overleven. Maar je kunt de stormen van het leven overleven als je je hoop levend houdt en ze met vertrouwen tegemoet treedt.

1. De stormen van het leven zijn bedoeld om je een nieuw perspectief te geven, om je uit je comfortzone te schudden, om je te duwen en je wakker te schudden voor wie je bent en wat je hier kwam bereiken en hoe je je verhoudt tot de wereld om je heen.

2. Wees geen slachtoffer van de omstandigheden. Overleef de storm met je geest als wapen en je handen als schild je bent een orkaan, en je zult overleven.

3. De stormen van het leven zijn onvermijdelijk, en het is niet wat krachten van buitenaf je aandoen, maar hoe je besluit erop te reageren dat telt.

4. Tijdens de storm, als je omringd bent door duisternis en een vertroebeld oordeel, zoek dan het licht. Schijn als een vuurtoren want in de stormen van het leven. Hoop drijft.

5. Een storm zit niet in het oog van de storm. Het zit in de geest van degene die het ziet. Je kunt de stormen van het leven overwinnen.

6. Huil niet voordat je vloekt. Er zijn twee dingen die je kunt beheersen, je houding en je daden, en als je in jezelf gelooft, kun je de stormen van het leven overleven.

7. Soms woeden de stormen van het leven, maar we kunnen er toch doorheen komen. Blijf sterk.

8. De stormen in het leven zijn niet degene die je breken, maar degene die je kracht naar buiten brengen.

9. Stormen horen bij het leven, ze zijn bedoeld om je krachten te testen, en ze zijn bedoeld om je tot een sterker persoon te maken en je het beste te maken dat je kunt zijn.

10. De stormen van het leven duren niet eeuwig, maar de schoonheid die overblijft wel.

11. Alle stormen hebben een manier om te sterven. Ze kunnen littekens achterlaten, maar ze kunnen niet blijven duren. Je kunt niet terugkijken en vinden wat verloren is gegaan, maar je kunt leren van je fouten, en dat is het enige wat zeker is.

12. We hebben allemaal wel eens een storm meegemaakt, die ons het gevoel geeft dat we down en out zijn. Voor jou is het een storm, maar als je dieper kijkt, is het een open deur naar een grotere zegen. Verlies de hoop niet!

13. De stormen die het leven met zich meebrengt, moeten worden overwonnen om je naar je grootste doel te leiden en alle beproevingen van het leven te overwinnen.

14. Het leven is vol stormen, maar je bent bedoeld om te overleven, dus je negeert ze, en vlak voor je ogen gaat de storm voorbij.

15. Soms lijkt het alsof de stormen van het leven doorwoeden, maar we kunnen er toch doorheen komen. Blijf sterk.

16. Soms voelt het alsof je hoofd gaat waaien, gebroken en uitgelijnd, maar als je kunt overleven, zul je zien dat je sterker bent dan de stormen.

17. Stormen zijn seizoensgebonden, en ze komen als je dicht bij een doorbraak bent. Streef er dus naar de storm te overleven, want de overwinning ligt aan de staart van die storm.

18. Geen enkele storm kan je breken – als je mentaal sterk bent, als je niet voorbij de pijn komt, voel je je een weg naar het licht.

19. De storm is er om je sterker en een beter mens te maken. Hij is er om het beste naar boven te halen, niet om je verdrietig te maken, dus laat je niet afleiden…

20. Het is niet hoeveel je er overleeft. Het is hoeveel je er overleeft. Om te overleven in een storm moeten we sterk en dapper zijn.

21. Stormen zijn een kans om te groeien, maar je hoeft het niet alleen te doen. Steun op je vrienden en familie, en samen kom je overal doorheen.

22. Om de storm te overleven, moet je een orkaan zijn, ze gaan je gek noemen dat is wat we zijn, dat is wat we doen.

23. Gewoon overleven en doorgaan. Gewoon doorstaan en je hoofd omhoog houden. Blijf gewoon staan met al je kracht. Overwin, en loop weg.

24. Onze stormen worden niet veroorzaakt door het kwaad, ze zijn onze enige kans om beter te worden, het is aan u of u zult opstaan, houd uw ogen op de weg voor u en uw voeten op de grond.

25. Alleen tijdens een storm weet een boom hoe sterk hij is, en dus moet ik de stormen van het leven trotseren, met een glimlach en een open hart, ik zal overleven en er bovenop komen.

26. Je moet leren de stormen van het leven te overleven en toch sterk genoeg zijn om weer op te staan.

27. Stormen zijn gewoon de wind van verandering, ze komen als je dicht bij een doorbraak bent, ze komen om je vastberadenheid te testen, om te zien hoe hoog je kunt vliegen.

28. Op een dag zal de storm gaan, en op een dag zal je leven niet meer hetzelfde zijn, verlies je focus niet bij de huidige storm, durf te dromen, en verlies nooit de moed.

29. Geef nooit op in het aangezicht van de storm, geef nooit op, niet wanneer de storm is geslagen, en de donder kraakt geef nooit op, vecht tot het uiterste.

30. Je zult de stormen van het leven overleven als je je kracht vindt in vertrouwen en geloof, je zult boven de ontberingen uitstijgen en het een deel maken van wie je bent, en je zult weten dat het goed komt.

31. Er valt niet veel te zeggen. Als je kunt zien, grijp je gewoon in en loop je de storm uit.

32. Ik kan een beetje bang zijn, ik kan een beetje verdrietig zijn, maar ik kom er doorheen. Een storm kan komen, een storm kan gaan, maar ik kom er doorheen.

33. Er is veel dat je kunt leren van de beproevingen van het leven, wat ik leerde toen ik me realiseerde dat de storm slechts een deel van de levensreis is.

34. De stormen van het leven zijn een test van je karakter, dus haal diep adem, hou je hoofd omhoog, en gedraag je als de persoon die je kent.

35. Alle stormen zullen voorbijgaan en vergeten worden, wolken zullen veranderen in zonneschijn, het gras zal groeien, de bloemen zullen bloeien, en de zon zal opkomen.

36. Wanneer de felle wind van het leven waait, wanneer de storm van het leven woedt, wanneer de crisis van het leven nabij is, dat zijn de stormen die het leven op je werpt. Daarom moet je ernaar streven de stormen van het leven te overleven, wat er ook gebeurt!

37. We zijn hier niet alleen om te overleven; we zijn hier om te gedijen. Samen kunnen we alles aan.

38. Al woeden de stormen van het leven, onthoud altijd dat ‘moeilijke tijden niet duren, moeilijke mensen wel’.

39. Stormen komen en gaan, maar je hebt altijd het gevoel dat je midden in iets krachtigs staat. Je bent sterker dan alles aan de buitenkant omdat je gebouwd bent om het aan te kunnen.

40. Het leven is als een storm die komt en gaat, maar als je een positieve instelling hebt, zul je de storm overleven.

41. Laat die storm je niet neerhalen, laat je met rust want je bent sterker dan de storm die verdrinkt.

42. Als je de stormen kunt overleven die het leven op je af stuurt, kun je alles aan wat het leven je voor de voeten werpt, dus kwijn niet weg bij tegenslag!

43. Het leven is een storm, een storm die ons soms teistert, maar we zijn er klaar voor, ons geloof is sterk, en we zullen nooit de waarheid uit het oog verliezen.

44. De storm kan niet verslagen worden. Het is een deel van het leven. Laat de storm niet winnen. Leef je leven, en laat de stormen van het leven je niet breken.

45. Je hoeft alleen een positieve instelling te hebben om de stormen van het leven te overleven, je geest te beheersen, en het komt goed.

46. Het is een storm in mijn hart; het is een storm in mijn hoofd. Het enige wat ik weet is dat ik leef en dat ik vrij ben en dat ik sterk ben.

47. Soms kan de storm je verrassen. Als dat gebeurt, vind dan de kracht van binnen om de storm te stoppen met je te verdrinken.

48. De stormen zullen komen, en dat maakt je sterk. Leer de storm te overleven, ongeacht de vorm die de storm aanneemt.

49. De stormen van het leven duren niet eeuwig. Zij duren slechts zo lang als het hart van de storm, want het heeft de wilskracht om te zijn, om een natuurkracht te zijn, en om één te zijn met de razende golven.

50. Elke storm heeft een bron, een herinnering, een verleden en een toekomst. Het is oké om niet te weten waar het begon; weet alleen dat je het kunt overleven.

51. Stormen van het leven, ze zullen je ziel testen, ze zullen je laten zien wie je bent, en als je het kunt overleven, zul je weer wandelen in het stralende licht van je toekomst.

52. We gaan allemaal door die storm, en dat is één ding dat we allemaal moeten weten.

53. De hardste winden om te overleven, de sterkste stormen om te trotseren, zijn de stormen van het leven, maar het is een weg die je moet afleggen om de helderste regenbogen te vinden die je bedoeld was te zien.

54. De dingen zijn niet altijd zoals ze lijken. Zoals het gezegde luidt: « Als je kunt dromen, kun je doen.

55. Als er een storm op komst is, betekent dat niet het einde van de wereld.

56. Het leven, zoals een boom, is een storm, maar een storm is ook om te leren, en je hebt heel wat geleerd. Je hebt geleerd van de stormen die je hebt overleefd…

57. Het leven kan hard zijn, maar je kunt je niet laten neerhalen door de stormen. Je bent sterker dan de stormen die je willen verdrinken.

58. Ik leerde de stormen van het leven te overleven, stormen die bedoeld waren om mij te vernietigen. Ik leerde dat als ik ze de rug toekeerde, ik ze eigenlijk de macht gaf.

59. Het leven is een storm, het kan sterk zijn, maar als je de stormen van het leven kunt overleven, kan het leven zalig en mooi zijn.

60. Het leven is de storm die je sterker maakt; het is een manier om te leren overleven, en met de stormen komt de pijn; je moet leren de storm te overleven.

61. Stormen zijn er niet om te blijven; ze zullen snel voorbijgaan; wees er alleen zeker van dat je niet alleen bent als dat gebeurt.

62. Weet hoe je de stormen moet overleven, weet hoe je de stormen moet doorstaan. Je hoeft alleen maar de positieve energie vast te houden, wat er ook gebeurt, en alles komt goed.

63. De beste stormen zijn de stormen die je voor jezelf bouwt, hoe je ermee omgaat en wat je ervan leert; dat maakt je sterker.

64. Je hoeft alleen maar positief te denken, en je zult de storm overleven. Het is aan jou om stand te houden en deze storm te overleven.

65. Alleen tijdens een storm weet een boom hoe sterk hij is, om toch te blijven wat hij is.

66. De stormen van het leven komen naar je toe, en je kunt ze niet beheersen, nee, dat kun je niet. Maar je kunt kiezen of je gaat vechten om de storm te overleven of dat je je door de storm laat verdrinken.

67. Er zijn stormen in het leven, je kunt er niet omheen, en er is geen reden om bang te zijn. De stormen zijn er niet om je te breken; ze zijn er om je een sterker persoon te maken.

68. Als je sterk bent, zul je overleven. Alleen tijdens een storm weet een boom hoe sterk hij is. Als al het andere weg is, zal hij stevig en hoog staan.

69. En het leven is de storm die je sterker maakt, maar je moet leren de storm te overleven, en met de stormen komt de pijn.

70. Als er stormen woeden, weet ik precies wat ik moet doen. Ik vind vrede in mijn geest en vrede in mijn hart.

71. Om de stormen van het leven te overleven, moet je een positieve mentaliteit en een positief begrip van de storm hebben, en dan zul je hem overleven.

72. Neem de leiding van het tij, wees stroom om de koers van de storm te veranderen, en wacht niet tot de storm voorbij is; je moet het doorvoelen, het is het stormseizoen, en de getijden zijn wild.

73. Het is niet de storm waar ik bang voor ben. Het is een storm waarvoor ik geboren ben! De storm is maar één ding, het is de storm om de helderste sterren te bedwingen.

74. Het leven kan een storm zijn; het kan een test zijn; je moet beslissen aan welke kant je staat, en wanneer die storm je in de weg staat, wees dan voorbereid op het ergste en hoop op het beste.

75. Levend door de stormen van het leven, zijn wij als bladeren wanneer de wind waait, de wind die onze harten snijdt met zijn prachtige vormen.

76. Het is een storm, een storm van verandering. De storm zal er niet altijd zijn. Dus volg je droom, en laat je niet bang maken.

77. Het leven is als een storm; je wordt vast en zeker weggeblazen, en je moet een manier vinden om je hoofd omhoog te houden en sterk te blijven, zodat je de storm kunt overleven.

78. Het is een mythe dat stormen hier blijven, want stormen duren maar een seizoen tot een jaar.

79. Terwijl de stormen van het leven woeden en de golven om je heen slaan, zal je houding bepalen of je de stormen van het leven zult overleven.

80. Je wordt sterker als de wereld zo wreed is, de storm heeft je sterker gemaakt en de kraai brengt je overeind.

81. De stormen van het leven doorstaan is toch niet zo erg. Ik heb geleerd de kracht die ik heb te begrijpen en de koelte van mijn glimlach te waarderen.

82. Mooi, zelfverzekerd en sterk, je kunt de meest moeilijke tijden doorstaan met het geluid van je eigen hartslag en de kracht van je eigen hart.

83. Het leven is hard, en soms komen er moeilijke tijden, maar als ze voorbijgaan, doen ze dat zachtjes, en wordt het leven zachter, als een zonnige dag.

84. De wind zal waaien, en de storm zal woeden, maar je bent sterker dan dat alles. Overleef, en het leven zal weer terugkomen.

85. Het leven is een reis, geen bestemming. Alles heeft een reden, en ga door.

86. Soms leren de hardste stormen je lessen die je niet kunt missen, en de donkerste nachten brengen je aan het licht, en de helderste regenbogen vind je vaak na de ruigste stormen.

87. De stormen van het leven zullen de boot in beweging brengen, en jij zult je weg door het leven vinden, en als je bereid bent die rit te maken, zul je je weg vinden naar een betere plaats.

88. Het is niet de storm. Het is de manier waarop je op de storm reageert, de manier waarop je ermee omgaat, die je lot bepaalt. Dus blijf kalm en maak je niet te druk.

89. Je kunt de stormen overleven omdat de stormen er zijn om je te leren. Als je opstaat uit de storm, ben jij de enige die het anderen kan leren.

90. De stormen van het leven zullen er altijd zijn, ze scheuren je aan stukken, maar je kunt niet gebroken worden.

91. De stormen van het leven hebben een manier om de helderste regenboog te onthullen, want als we de donkerste nacht kunnen overleven, kunnen we de stormen van het leven overleven.

92. Stormen zijn er niet om te blijven, ze zijn er om je sterk te maken oh, je mag sterk zijn, maar alleen als je overleeft.

93. De storm heeft me niet sterk gemaakt, noch houdt hij me tegen. Ik ben vrij en sterk om mijn droom onder ogen te zien en door te geven aan het volgende leven.

94. Het leven is geen softbalwedstrijd; er zijn levensuitdagingen die op een bepaald moment in je leven komen; ze komen niet om je te breken, maar maken je tot een sterker persoon.

95. Ik heb met stormen geleefd, ik heb de stormen doorstaan, en ik weet dat de stormen komen om mijn leven beter te maken.

96. Laat die storm je niet neerhalen, laat de tranen je niet breken. De storm gaat voorbij, je zult overleven, je zult sterker zijn dan de storm die verdrinkt. »

97. Hoe moeilijk het leven ook wordt, blijf sterk, en je zult het overleven. Geef nooit op.

98. De stormen van het leven zijn net als de getijden op onze geest geschreven, dus we moeten het tij nemen en de controle hebben.

99. Laat het woeden van de zee het vuur in je hart niet doven. Laat de storm van het leven de vlam in je ziel niet doven.

100. De stormen van het leven zijn er niet alleen om je te laten huilen. Ze zijn er om je sterker te maken en je de dingen in een nieuw licht te laten zien. De stormen maken je tot wie je wilt zijn.

Soms worden we overweldigd door de levensstormen die op ons afkomen en hebben we het gevoel dat we het nooit zullen halen. Maar onthoud, hoe sterk een storm ook is op het moment van de vernietiging, hij zal uiteindelijk overgaan. En als we niet opgeven, kunnen we alles wat het leven ons voor de voeten werpt weerstaan en er als overwinnaar uitkomen.

Ik hoop dat je geïnspireerd bent door deze bovenstaande citaten om de stormen van het leven te overleven. Deel dit bericht met uw vrienden en geliefden. Dank u.