Dit Zijn De Beste Banen Voor Pas Afgestudeerden

These Are the Best Jobs Available to Fresh College Graduates

Afgestudeerden van 2019 hebben grote kansen en verbeterde aanwervingstrends. Om nog maar te zwijgen over diensten die me kunnen helpen bij het schrijven van mijn paper. Het is nog steeds moeilijk voor afgestudeerden om de baan te vinden waarvoor ze bedoeld zijn. Dit zorgt voor nieuwe vragen en uitdagingen. Dit zijn de topbanen die beschikbaar zijn voor afgestudeerden.

Software ingenieur

De technologische revolutie verandert de manier waarop de wereld werkt. Software engineering is een van de meest populaire rollen in de industrie. Software engineering was in 2019 een populair veld dat afgestudeerden uit alle hoeken van de wereld aantrok. Google, Oracle en IBM zijn enkele van de topbedrijven die Amerikaanse afgestudeerden inhuren. Veel bedrijven vereisen vaardigheden. Als u bereid bent om uw tijd te besteden aan het leren over de behoeften van eindgebruikers en het vertalen ervan in code, kunnen er veel mogelijkheden voor u zijn. Het basissalaris voor dit beroep is 84.000 dollar. Dit is aanzienlijk meer dan het startsalaris.

Geregistreerd verpleegster

De gezondheidszorg heeft veel mogelijkheden voor mensen met verschillende vaardigheden en niveaus. In deze sector worden veel pas afgestudeerden aangenomen. De Verenigde Staten staan op het punt een tijdperk van verpleegtekorten in te gaan. Dit beroep is een van de belangrijkste industrieën die het komende decennium een enorme groei zal doormaken. Pas afgestudeerden hebben de mogelijkheid om 12-uursdiensten en weekends en nachten te werken. Scholen en medische kantoren bieden de kans om de traditionele negen tot vijf uur te werken en hebben reismogelijkheden die interessant kunnen zijn voor jonge professionals. Deze baan betaalt 59.000 dollar. Voor meer informatie, zie verpleegkunde huiswerkopdrachten.

Verkoper

Hoewel dit werk een slechte reputatie heeft, kan het je helpen je kritische vaardigheden te verbeteren. Het maakt niet uit wat voor werk je vervolgens doet. Dit zou de baan kunnen zijn die je moet proberen als je je angst om met vreemden te praten wilt overwinnen, leert hoe je weerstand kunt bieden aan afwijzing, diep luistert en de juiste balans vindt tussen overtuigend en opdringerig. Verkoop is een breed vakgebied met veel mogelijkheden. Bijna alle bedrijven hebben verkopers nodig. Hoewel het startsalaris 30.000 dollar bedraagt, kan het veel hoger of lager uitvallen. Het hangt allemaal af van wat voor soort compensatie de baan biedt.

Leraar

Hoewel er veel uitdagingen verbonden zijn aan lesgeven, kunnen ze ook een zegen in vermomming zijn. Jonge afgestudeerden kunnen in de toekomst grote veranderingen verwachten, omdat ze hun klaslokalen kunnen aanpassen aan de snel veranderende omgeving. Helaas komt deze baan met een startsalaris van 40.000 dollar.

Accountant

Boekhouden is meer dan alleen het geld op zak houden. Het veld is dynamisch en spelers hebben de mogelijkheid om te kiezen welk pad ze willen volgen in meerdere industrieën. Top accountantskantoren behoren tot de top vijf die de meest recent afgestudeerden aannemen. Je hoeft je echter niet te beperken tot belastingen of auditing. Geld is het hart van elk bedrijf. Het vormt de kern. U kunt succesvol zijn in uw professionele carrière als u in staat bent om de financiële gezondheid van een bepaalde bedrijfsentiteit te begrijpen. Een bachelordiploma in boekhouding of bedrijfskunde geeft je de basis die je nodig hebt om in bijna alle functies in de boekhouding te werken. Een masterdiploma is vereist als u een CPA wilt worden. Deze baan heeft een startsalaris van 45.000 dollar.