Doe Al Het Goede Dat Je Kunt Citaten

Sinds het begin der tijden zijn er mensen die denken dat het hun taak is om kwaad te doen. Of dat nu op nationale, staats- of stadsschaal is, of op individueel niveau.

Als er veel slechte dingen gebeuren, is het goed om een herinnering te hebben aan de goede dingen die je kunt doen om de wereld beter te maken. Een enkele daad van vriendelijkheid betekent zoveel meer dan je denkt.

Maar er is een groot verschil tussen iemand helpen uit de goedheid van je hart en iets goeds doen omdat het je later erkenning oplevert. Dat laatste is immoreel.

Dus, we moeten ons richten op het doen van goede daden, gewoon omdat ze goed zijn, niet omdat ze ons later voordeel kunnen opleveren. Hier is een compilatie van enkele van de beste doe al het goede dat je kunt citaten waarvan ik hoop dat ze een inspiratie voor iedereen zullen zijn.

Doe al het goede dat je kunt citaten

Doe al het goede dat je kunt zolang je leeft, je weet niet wanneer je laatste dag zal zijn. Terwijl je op deze planeet bent, laat een stempel achter in deze wereld door goed te doen aan mensen. De impact die je achterlaat in deze wereld is onbetaalbaar voor anderen.

1. Doe al het goede dat je kunt zolang je leeft, doe goed voor mensen, help mensen, wees een inspiratie voor mensen, en leef een integer en dankbaar leven. Leef nooit een negatief leven als je een positief leven kunt leiden.

2. Er is geen grotere rijkdom dan waar geluk. Begin vandaag, en breng de rest van je leven door op een plaats waar vreugde wordt gevoeld door elke vezel van je wezen. Doe het goede dat je kunt.

3. Doe al het goede dat je kunt, echt waar. Leef elke dag alsof het je laatste is, op een barmhartige en liefdevolle manier.

4. Het is het goede dat je nu doet dat een verschil maakt. Doe al het goede dat je kunt, met alle middelen die je kunt, op alle plaatsen waar je kunt, zolang je kunt.

5. Doe al het goede dat je kunt, met alle middelen die je hebt, op alle mogelijke manieren, op alle mogelijke momenten, op alle mogelijke plaatsen, aan alle mogelijke mensen, zolang je kunt.

6. Het grootste goed dat u voor een ander kunt doen is niet alleen uw rijkdom te delen, maar hem zijn eigen rijkdom te onthullen.

7. Doe al het goede dat je kan. Aan alle mensen die je kunt. Op alle momenten die je kunt. Op alle plaatsen waar je kan. Zo lang als je kunt.

8. Onderschat nooit de kracht van een vriendelijk gebaar, het zal de wereld veranderen. Het is het goede dat je nu doet dat een verschil maakt.

9. Doe alles wat je kunt. Gebruik je handen, lichaam en stem. Onderneem actie nu je de kans hebt om anderen te steunen.

10. Of het nu het veranderen van de wereld is, of het veranderen van je buurt. Of het nu een klein gebaar van vriendelijkheid is of iets om een ander te helpen zijn dromen te verwezenlijken.

11. Doe al het goede dat je kunt. Wees aardig voor iedereen die je ontmoet. Geef meer dan wordt verwacht en verwacht er niets voor terug.

12. Er zijn veel dingen die je kunt doen om anderen te helpen. Mensen zijn er in alle soorten en maten. Iedereen is uniek en heeft iets bij te dragen. Wees het licht dat mensen samenbrengt.

13. Doe alles wat je kunt om een kracht ten goede te zijn. Doe wat goed is voor de mensen en plaatsen om je heen, help hen die het nodig hebben en gebruik je capaciteiten zo goed mogelijk.

14. Doe anderen aan zoals je wilt dat zij jou aan doen. Een vriendelijk gebaar kan een wond bereiken die alleen door mededogen kan worden genezen.

15. Hoe klinkt het om een glimlach aan iemands dag toe te voegen? Goed. Laten we nu plezier maken en zoveel mogelijk goed doen voor elkaar.

16. Wij geloven in de kracht van mensen om goed te doen. Het enige wat we vragen is dat jullie elkaar met respect behandelen en aardig zijn voor elkaar.

17. Doe al het goede dat je kunt. Met alle middelen, doe goed aan de wereld! Je kunt beginnen met de mensen die je kent en liefhebt, en die goedheid in de wereld verspreiden.

18. Gebruik de tijd die je hebt om zoveel mogelijk goed te doen in alles wat je kunt. Doe het waar en wanneer je maar kunt, want het is wat juist en rechtvaardig is.

19. Wij geloven dat mensen goed zijn en er nooit van zouden dromen iemand kwaad of ongemak te berokkenen.

20. Probeer altijd al het goede te doen dat je kunt, en iedereen te helpen die je kunt, wanneer je maar kunt. Wees vriendelijk en filantropisch waar mogelijk, voor wie in nood is.

21. Niets kan het licht dat van binnenuit schijnt verduisteren. De beste manier om jezelf te vinden is jezelf te verliezen in dienst van anderen.

22. Het is niet hoeveel we doen, maar hoeveel liefde we stoppen in wat we doen. Doe al het goede dat je kan zolang het nog kan.

23. Niemand is nutteloos in deze wereld die de lasten van een ander verlicht. Als je jezelf wilt optillen, til dan iemand anders op.

24. Vriendelijkheid is iets magisch. Eén goede daad zal er veel meer opleveren. Geen enkele daad van goedheid, hoe klein ook, is ooit verspild. Goed doen kan kort zijn, maar de echo ervan is werkelijk eindeloos.

25. In deze tijd is de enige manier om een gelukkig leven te leiden het doen van al het goede dat we kunnen.

26. Soms vergeten we dat ons hart op de juiste plaats zit, we zijn wat we zijn.

27. Onderneem actie om een verschil te maken, wees vriendelijk en sterk, wees goed voor anderen en wees goed voor jezelf.

28. Laat een slechte ziel nooit je ziel stelen. Je kunt gevangen zitten in een cirkel of in een rit die je nooit zult winnen, maar doe het goede dat je kunt.

29. Voor al het goede dat je kunt doen, voor elke goede daad die je verricht, en voor elke goede gedachte die je denkt, zul je je hart op meer dan één manier vullen.

30. Doe alles wat je kunt nu het nog kan, wacht niet op morgen, leef voor vandaag en doe je best voor allen die je dierbaar zijn.

31. Als je kunt denken, bedenk dan hoe je van de wereld een betere plek maakt. Voor jou, de mensen waar je van houdt en de wereld in het algemeen.

32. We moeten al het goede doen dat we kunnen, ten volle leven, al het verschil maken dat we kunnen, en het allemaal de moeite waard maken.

33. Doe al het goede dat je kan zolang het nog kan. Want als je er niet meer bent, zal de wereld weten dat je al het goede deed en een positief leven leidde. Je deed je best en gaf het goede voorbeeld.

34. Als je klaar bent om te lachen, zal het zo mooi klinken, als je klaar bent om te lachen, zal het je gezicht opfleuren, als je klaar bent om er te zijn, wees er voor een dierbaar iemand. En wees altijd een goed voorbeeld door het goede te doen wat je kunt.

35. Als je helemaal alleen en verloren bent, als de wereld je vijand is, als het lijkt alsof alles in duigen valt en je geen uitweg vindt, dan moet je je dat herinneren.

36. Dat iedereen die je ooit gekend hebt een onvergetelijke glimlach had door jou.

37. Doe al het goede dat je kunt, leef positief, wees liefdadig en geef het goede voorbeeld. Als je het je kunt herinneren, vergeet dan niet te zeggen « Ik heb een impact gemaakt ».

38. Doe al het goede dat je kunt en laat de rest aan God over. Doe al het goede dat je kunt en laat de wereld in drek veranderen.

39. Doe alles wat je kunt zolang je leeft. Probeer de wereld te helpen en ga de geschiedenis in omdat het gedrukt staat.

40. Leer om al het goede te doen zolang het nog kan. Leef positief of sterf door te proberen.

.

41. Zorg ervoor dat je geweldige en positieve waarden uitstraalt om het leven van anderen vorm te geven. Leef geen leven vol spijt, spijt die je ellendig en ongelukkig doet voelen.

42. Hoe je die droom bereikt en vliegt als de vlinder die je moest zijn, ligt in je goede daad.

43. Je kunt goed doen, er is altijd tijd, en je kunt kwaad doen, het is een keuze. Dus doe goed, je hoeft geen heilige of afgod te zijn.

44. Doe al het goede dat je kan zolang het nog kan. En als je weg bent, zal je herinnerd worden als iemand die de wereld een betere plek maakte.

45. Doe al het goede dat je kunt zolang je leeft, want het is ons leven dat we uitgeven, niet hoe we leven.

46. Ik weet dat mijn enige taak is om al het goede te doen dat ik kan, mijn angsten te bevechten en mijn leven te leven voor jullie allemaal.

47. Het leven zit vol harde klappen en ruwe handen, maar je handen zijn het enige dat kan voelen. De gevoelens van ware liefde en genegenheid zijn het beste deel van wie je bent.

48. Doe al het goede dat je kunt zolang het nog kan, en probeer te leven alsof je nooit zult sterven. Het is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

49. Blijf geven, totdat je niets meer te geven hebt. En doe dan alles wat je kunt om het goede dat je hebt gegeven te behouden.

50. Leg een glimlach op je lippen, een lied in je hart, leg je hand in de hand van je vrienden, en je zult de vreugde vinden die je hen hebt gegeven.

51. Als je kunt dromen, droom dan nu, als je kunt denken, denk na over waarom, waarom je al het goede moet doen dat je kunt, als je kunt handelen, handel dan en zie de antwoorden die je zoekt.

52. Als je niet in de stemming bent, doe al het goede dat je kunt, als je gelukkig bent, doe al het goede dat je kunt. Geluk ligt in het gelukkig zien van anderen.

53. Doe al het goede dat je kunt binnen je mogelijkheden en streef naar een goed leven.

54. Ik doe al het goede dat ik kan, en ik werk hard wanneer ik kan. Om de slechte mensen niet te laten winnen, maar om degenen in nood te helpen. En zo doe ik de hele dag goed.

55. Het maakt niet uit hoeveel je opzij zet voor het goede dat je doet. Het goede dat je doet zal ervoor zorgen dat je nooit vergeten wordt.

56. De zon schijnt op mijn gezicht, de maan straalt in mijn ogen, de aarde is mijn bed en mijn huis is mijn hart. Ik zal al het goede doen dat ik kan en ik zal het goed doen.

57. Doe al het goede dat je kunt, en wees het goede dat je kunt zijn. Als je ervoor kiest het goede te doen wat je kunt, zul je merken dat je zo leeft.

58. Al het goede doen dat je kunt, al de mensen helpen die je kunt, eerlijk zijn voor al de mensen die je kunt, goed zijn voor al de mensen die je kunt, je hebt het goede in je.

59. Jij ziet misschien niet het goede in sommigen, maar ik geloof in het goede in jou.

60. Weet dat je een mooie toekomst wacht, als je het goede pad oefent en volgt, het slechte loslaat en leert zien wat goed is en dat dicht bij je hart houdt.

61. Laat de slechte mensen niet winnen. Loop gewoon door alsof je de zon bent en geef al het goede dat je in huis hebt.

62. Doe al het goede dat je kunt voor alle mensen die je kunt, doe al het goede dat je kunt voor je hele leven, en als je sterft, doe het dan voor alle mensen die je hebt gekend.

63. Het goede dat je kunt doen is niet slechts een kwestie van één dag, het is een kwestie van hoeveel goeds je kunt doen, en je mag nooit stoppen tot je het einde hebt bereikt.

64. Doe al het goede dat je kunt, voordat de zon ondergaat en de regen onze kant op komt.

65. Het gaat erom wat je vanaf hier doet, want dat is onze enige kans om een verschil te maken, dus zorg ervoor dat je alles doet wat je kunt.

66. Je moet een duidelijk idee hebben van wat verkeerd en wat goed is, zodat je geen slachtoffer wordt van het negatieve, je moet sterk zijn, je moet rechtvaardig zijn, en je moet al het goede doen dat je kunt.

67. Onthoud dat er niet zoiets bestaat als een kleine daad van vriendelijkheid. Elke daad creëert een rimpel zonder logisch einde. Al het goede doen dat je kunt, is de enige manier om een positief leven te leiden, een blijvend leven.

68. Maak elke dag een verschil voor iemand, al is het maar op een kleine manier. En verspreid alle liefde die je kunt.

69. Werk voor het welzijn van allen, gebruik uw vaardigheden en bekwaamheden zo goed mogelijk, op zoveel mogelijk manieren en te allen tijde, op alle mogelijke plaatsen, en creëer een betere wereld voor iedereen.

70. Als je de middelen hebt, help dan zoveel mogelijk mensen terwijl je hier bent. Niemand kan de wereld in zijn eentje veranderen, maar als iedereen zou doen wat hij kan, zouden we in een veel betere wereld leven.

71. Doe een beetje goed overal en aan iedereen die je kunt. Het is onmogelijk om te overdrijven bij het verrichten van goede daden.

72. Wij geloven dat er in iedereen een beetje goed zit. Tenslotte zijn mensen in principe goed, toch?

73. Doe wat het beste is voor jou en je familie. Uiteindelijk is dat alles wat iemand van je kan vragen. Zorg eerst voor jezelf en dan kun je voor anderen zorgen.

74. Als je gelukkig wilt zijn, doe dan al het goede dat je kunt zolang je leeft. Het leven is te kort om tijd te verspillen aan boosheid of wrok. Het leven is te kort om vervuld te zijn van angst, het verdwijnt in een oogwenk.

75. Je kunt alles doen wat je wilt, als je het maar graag genoeg wilt. Je kunt de dingen die je wilt uit het leven halen, als je maar genoeg andere mensen helpt te krijgen wat ze willen.

76. De beste manier om jezelf te vinden is jezelf te verliezen in dienst van anderen. Als je geen grote dingen kunt doen, doe dan kleine dingen op een grote manier.

77. Het doel van het leven is niet om gelukkig te zijn. Het is om nuttig te zijn, om eerbaar te zijn, om medelevend te zijn, om het verschil te maken dat je geleefd hebt en goed geleefd hebt.

78. Het is niet genoeg om tijd te besteden of een goed hart te hebben, het gaat er vooral om dat je investeert en het goed gebruikt. Dus doe al het goede dat je kan.

79. Als je vervuld wilt zijn, is dit wat je moet doen: goed doen aan mensen, mensen helpen, waar mogelijk een bron van inspiratie zijn voor andere mensen, en een integer en dankbaar leven leiden.

80. Je kunt alles krijgen wat je wilt als je andere mensen helpt met wat ze willen en al het goede doet dat je kunt.

81. Ons belangrijkste doel in dit leven is om anderen te helpen. En als je ze niet kunt helpen, doe ze dan tenminste geen pijn.

82. Je moet het vertrouwen in de mensheid niet verliezen. De mensheid is een oceaan; als een paar druppels van de oceaan vuil zijn, wordt de oceaan niet vuil. Doe al het goede dat je kunt.

83. Er is geen betere oefening voor het hart dan naar beneden reiken en mensen optillen. Je moet al het goede doen dat je kunt.

84. Als je goed doet, worden alle dingen die je deed en niet deed, gerelativeerd.

85. Een integer leven is het enige leven dat echt de moeite waard is. Het gaat er niet om hoe je goed doet, maar hoeveel je erin stopt om goed te doen.

86. Goed doen, geeft ons een gevoel van doel en betekenis. Weten dat we een verschil hebben gemaakt in de wereld.

87. Vriendelijkheid is een taal die doven kunnen horen en blinden kunnen zien.

88. Goedheid gaat over karakter, integriteit, eerlijkheid, vriendelijkheid, vrijgevigheid, morele moed en dergelijke. Meer dan iets anders gaat het over hoe we andere mensen behandelen.

89. Wees vriendelijk wanneer het kan. Het is altijd mogelijk.

90. Als je wilt dat anderen gelukkig zijn, beoefen dan mededogen. Als jij gelukkig wilt zijn, beoefen dan mededogen.

91. Wat je doet doet er veel toe. Jouw acties hebben een positieve invloed op de mensen om je heen. Doe al het goede dat je kunt.

92. Reflecties over het leven en de menselijke ervaring. Al het goede doen wat je kunt om een ziel te genezen.

93. Een enkele daad van vriendelijkheid werpt wortels uit in alle richtingen, en de wortels ontspringen en maken nieuwe bomen.

94. De test van onze vooruitgang is niet of wij meer toevoegen aan de overvloed van hen die veel hebben; het is of wij genoeg geven aan hen die te weinig hebben.

95. Ik heb ontdekt dat geven, naast andere voordelen, de ziel van de gever bevrijdt.

96. Het is een van de mooiste compensaties van dit leven dat niemand oprecht kan proberen een ander te helpen zonder zichzelf te helpen.

97. Je bent belangrijk. Heel veel! Geef iemand een glimlach en geef je positieve energie door. Controleer de mensen in je omgeving, vooral als je ze een tijdje niet hebt gezien. Je gedrag is besmettelijk, dus zorg ervoor dat je vriendelijkheid verspreidt.

98. Soms kan één daad van vriendelijkheid jegens iemand anders een rimpel van die vriendelijkheid op gang brengen. Geven kan zo’n dankbare ervaring zijn en is iets wat ik in mijn leven wil blijven doen.

99. Ik heb ontdekt dat veel van de beste dingen in het leven voortkomen uit het geven aan anderen. Ik heb ontdekt dat de gever altijd vaardiger en succesvoller is in alle aspecten van het leven dan de nemer.

100. Het grootste kenmerk van een succesvol persoon is het vermogen om aardig te zijn. Elke dag heb je een kans om je vleugels uit te slaan en over de harten van anderen te zweven.

Uiteindelijk eindigt het streven naar geluk niet bij ons. We zijn allemaal één collectieve menselijke familie, en het oude gezegde dat « Goede dingen gebeuren met degenen die anderen helpen » is waar. Als we onze hand opsteken in dienstbaarheid en een verschil maken, kan dat het tij van de menselijke geschiedenis veranderen. Ik denk dat je geïnspireerd bent door de bovenstaande citaten om al het goede te doen dat je kunt, laat me weten welke citaten voor jou het meest inspirerend waren in de commentaarsectie.