Echtgenoot Is Mijn Beste Vriend Citaten

Husband Is My Best Friend Quote

Een echtgenoot is de eerste persoon tot wie je je wendt voor advies over een probleem, en hij vindt meestal een manier om het beter te maken. Een echtgenoot is je beste vriend die je ook laat lachen tot je huilt en die er was bij ochtendmisselijkheid en elke traan; een sterke schouder wanneer het leven moeilijk wordt en goede raad wanneer je die nodig hebt.

Hij is iemand die je vertrouwt met je diepste geheimen, wat er ook gebeurt. Hij is iemand die van het gezin de hoogste prioriteit in het leven maakt, degene met wie je je hoop, dromen en prestaties wilt delen, zelfs als het onmogelijk lijkt.

Als je een vrouw bent die een liefhebbende man heeft, dan zal het hebben van een aantal beste vriendschap quotes om met hem te delen helpen om de romantiek en liefde levend te houden in je huwelijk. Ik heb hieronder een lijst samengesteld van man is mijn beste vriend citaten die je kunnen helpen dit te bereiken.

Beste vriend echtgenoot citaten

Je bent mijn beste vriend en de man van wie ik met heel mijn hart hou. Je bent grappig, aardig, slim, zorgzaam en dapper. Ik kan me niemand beter bedenken om mijn dagen mee door te brengen door de seizoenen van het leven. Ik hou zoveel van je, mijn man.

1. Je bent er voor me geweest door dik en dun. Je bent meer dan mijn beste vriend in de hele wereld. Ik hou zoveel van je.

2. Ik ben zo gelukkig om jou als beste vriend en man te hebben. Je bent de meest zorgzame, liefdevolle en ondersteunende persoon die ik ooit gekend heb. Ik hou van je.

3. Van jou houden heeft me een betere vrouw, vriend en persoon gemaakt. Ik ben zo gezegend met zo’n geweldige man in mijn leven. Ik hou van je en kan me geen betere beste vriend wensen dan jij.

4. Al onze vrienden denken dat we ‘het perfecte stel’ zijn. We zijn al jaren samen. Ik kan je niet vertellen hoeveel ik je bewonder en respecteer, niet alleen als echtgenoot, maar als een echte vriend. Wetende dat je er altijd voor me bent maakt me enthousiast voor de toekomst.

5. Elke dag ben ik zo blij dat we ervoor gekozen hebben ons leven samen door te brengen. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en de vader van onze prachtige kinderen. Jij bent de persoon met wie ik wil lachen, huilen en oud worden.

6. Je bent de beste vriend die ik ooit heb gehad. Je staat aan mijn zijde door dik en dun en bewijst keer op keer dat we voor altijd zijn. Je lach is aanstekelijk en je glimlach verlicht mijn hele wereld. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten, het lijkt gewoon onmogelijk.

7. Ik ken je al jaren en elk jaar leer ik meer van je te houden. Telkens als we kussen, ben ik verbaasd hoe geweldig het voelt – de vlinders en de opwinding. Je bent mijn soulmate en ik zou nooit bij iemand anders willen zijn of mijn leven met iemand anders willen doorbrengen dan met jou.

8. Er is veel veranderd sinds ons jawoord, maar de essentie van wat ik voor je voel is onveranderd. Elke dag word ik een beetje meer verliefd op je. Bedankt dat je mijn beste vriend bent.

9. Schat, grote geesten denken hetzelfde. Ik zal de dag dat we elkaar ontmoetten nooit vergeten, want het was mijn laatste. Je laat mijn wereld elke dag rocken en ik hoop dat je dat altijd blijft doen. Ik hou van je.

10. Ik ben altijd je beste vriend geweest. Ik steun je, jij steunt mij en samen kunnen we alles aan. Ik hou van je.

11. We zijn van ver gekomen, nietwaar? Je bent mijn beste vriend en ik zou de liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Jij maakt elke dag tot een avontuur voor mij en elke nacht tot een genot. Ik hou van je met heel mijn hart, schat.

12. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate, en vooral de liefde van mijn leven. Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig ik ben om jou aan mijn zijde te hebben. Ik hou zoveel van je.

13. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, wist ik dat ik jou tot mijn man wilde maken. Ik hou van je lach, je ogen en vooral je hart. Bedankt dat je hier bij me bent; we hebben samen een lange weg afgelegd.

14. Mijn man is mijn beste vriend, iemand die ik bewonder, iemand die ik volledig vertrouw en waar ik zielsveel van hou. Hij is er altijd voor mij en is de enige bij wie ik altijd terecht kan.

15. Bedankt dat je de meest geweldige echtgenoot en beste vriend bent. Je bent zo’n geweldige man die me altijd aan het lachen maakt. Ik hou van je en zal altijd van je houden. Ik kan me niet voorstellen om zonder jou te zijn.

16. Je bent een beste vriend, minnaar en echtgenoot in één. Je bent mijn rots. Ik ben blij dat ik jou heb. Ik hou en geef elke dag meer om je.

17. Er is niemand met wie ik liever tijd doorbreng dan met jou. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate en mijn geliefde. Als ik bij jou ben, lijken de dagen voorbij te vliegen en elk moment wordt doorgebracht met lachen en liefde. Deze reis is geweldig en ik kan niet anders dan glimlachen als ik aan onze toekomst denk. Ik lach als we samen zijn, en dat komt allemaal door jou.

18. Er is echt geen groter geschenk in de wereld dan iemand te hebben om van te houden, die ook van jou houdt. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld, en ik heb de mijne gevonden. Onze liefde helpt me een beter mens te worden, en daarvoor hou ik zoveel van je.

19. Ik ben zo gelukkig dat ik je de mijne mag noemen. Niet velen hebben zo’n geweldig liefdesverhaal. Je bent mijn beste vriend en ik kan niet wachten om met jou oud te worden. Ik hou van je, schat.

20. Ik heb het gevoel dat ik nooit meer dan vrienden met je kan zijn. Je bent de beste man en beste vriend in de wereld. Bedankt dat je er de afgelopen jaren voor me was. En bedankt dat je een geweldige vader bent voor onze kinderen. Ik wil alleen maar zeggen dat ik me mijn leven zonder jou niet kan voorstellen, en ik hou van je.

21. Mensen vroegen me waarom we zo snel trouwden. Waarom zou ik wachten om met je te trouwen, mijn liefste? We kennen elkaar al jaren, zijn gegroeid als vrienden en hebben zoveel mooie ervaringen gedeeld. Je bent een deel van mij en ik zal dat liefdevolle gevoel nooit verliezen. Ik hou van je.

22. Er is niemand met wie ik liever het leven zou verkennen dan met jou. Je bent mijn beste vriend, mijn partner in misdaad, en mijn soulmate. Ik hou voor altijd van je.

23. Er zijn veel dingen waar ik van hou, maar het belangrijkste is dat je mijn beste vriend bent. Ik geniet ervan onze tijd samen door te brengen, alleen wij twee, en te delen in elkaars leven. Ik hou van je, schatje.

24. Samen hebben we een geweldig leven gecreëerd en ik kan niet wachten om te zien wat ons nog te wachten staat. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt, mijn liefste.

25. Ik hou van je, en ik weet dat ik niets kan zeggen dat dat voldoende kan uitdrukken. Je bent mijn beste vriend en mijn constante liefde. De enige persoon die ik altijd blij wil maken, wil laten lachen en zich geliefd wil laten voelen. Bedankt dat je jezelf bent.

Mijn man is mijn beste vriend en mijn leven Quotes

Ik heb het steeds opnieuw in mijn hoofd gedraaid, om uit te zoeken wat ik kan zeggen om nauwkeurig uit te drukken wat ik voor mijn man voel. Ik kom steeds te kort. Er zijn niet genoeg woorden om hem recht te doen. Hij is mijn beste vriend en mijn leven. Ik hou van hem.

26. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn levenspartner en beste vriend te hebben. Ik zal altijd je liefde en zorg koesteren. Ik hou zoveel van je.

27. Ik was al verliefd op je voordat ik het besefte. Dit groeide alleen maar met de tijd en niets kan breken hoe ik me voel. Nu hou ik nog meer van je. Je bent een zegen, een wonder en mijn beste vriend. Bedankt dat je jou bent. Bedankt dat je van me houdt.

28. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik hou van je uit de grond van mijn hart. Ik kan niet geloven hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben; het voelt allemaal als een droom en ik wil mezelf knijpen om er zeker van te zijn dat het echt is. Bedankt voor alles.

29. We hebben alles samen meegemaakt en jij was er voor me, of het nu leuk of moeilijk was. Ook al zijn er momenten dat de relatie tussen ons op de proef wordt gesteld, ik weet dat we ons overal doorheen slaan. Ik hou van je.

30. Ik weet dat we soms ruzie maken en dat het vervelend wordt, maar er is iets wat je altijd moet onthouden. Je bent de liefde van mijn leven en er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoeveel ik van je hou en je waardeer.

31. Meer dan mijn beste vriend, ben je mijn geliefde, mijn leven en mijn metgezel geworden. Ik heb inmiddels geleerd dat mijn liefde voor jou dieper is dan de oceanen. Liefde is niet iets dat gegeven wordt; liefde is iets dat gevoeld wordt. Ik voel je liefde elke keer als ik naar je kijk.

32. Met jou omgaan is leuk. Als ouders zijn we echt een klasse apart. Je bent mijn beste vriend en mijn leven. Ik ben zo blij dat ik een leven lang met je mag doorbrengen.

33. Ik hou ervan dat ik met je kan praten, wat er ook gebeurt. Ik hou ervan dat je me accepteert voor wie ik ben en dat we niet kunnen stoppen met lachen of glimlachen. Je bent mijn beste vriend en degene met wie ik het leven wil delen.

34. Ik zou een heleboel redenen kunnen opnoemen waarom ik van je hou. Maar de beste reden voor mij is dat we vrienden zijn. Ik weet niet waar ik zou zijn als ik jou niet had. Wat ons geweldig maakt als koppel is dat we ook beste vrienden zijn. Ik hou van je.

35. Je bent mijn beste vriend en mijn leven. Ik hou ervan dat we alles samen delen. Ik zou onze vriendschap voor niets willen ruilen. Ik hou van je.

36. Voor mijn man, die mijn beste vriend en mijn leven is. Je laat me altijd lachen, en herinnert me eraan hoeveel ik van iemand kan houden. Ik hou van je, altijd.

37. Je bent mijn beste vriend. Ik hou zoveel van je. Je betekent alles voor me en ik ben zo blij dat je mijn man bent. Ik kan niet wachten om onze prachtige toekomst samen te beginnen.

38. Jouw vrouw zijn is gewoon het beste en ik hou van je. Je bent een frisse wind, een geweldige man en een van Gods grootste geschenken aan mij. Ik hou ervan tijd met je door te brengen, met je te lachen en met je te praten. Je bent mijn beste vriend.

39. Ik hou van je met heel mijn hart, schatje. Je bent mijn beste vriend. Ik voel me zo gelukkig als ik bij je ben. Je maakt me aan het lachen, je maakt plezier met me, je bent de liefde van mijn leven. Onze vriendschap is het meest speciale in de wereld voor mij en jou aan mijn zijde hebben maakt alles mogelijk. Ik hou zielsveel van je.

40. Ik dank God elke dag dat hij ons hielp een koppel te worden. Er zijn geen woorden die ooit kunnen uitdrukken hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn beste vriend en mijn leven. Ik hou zoveel van je.

41. Met jou trouwen is het beste wat ik ooit heb gedaan. Je hebt zoveel vreugde in mijn leven gebracht, ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Ik kan niet wachten om te zien hoe geweldig onze toekomst samen zal zijn.

42. Of het nu gaat om de kinderen klaarmaken voor school, verjaardagsfeestjes organiseren voor je vrienden, of tijd doorbrengen met onze honden, ik zou al deze chaos niet aankunnen als ik jou niet had. Bedankt dat je mijn beste vriend bent.

43. Ik vraag je vandaag dat je me vasthoudt, me kust en voor altijd van me houdt. Ik zal hetzelfde voor jou doen. Ik ben je vriend voor het leven en ik heb meer lief dan ooit.

44. We hebben zoveel meegemaakt, ik zou niets willen veranderen. Bedankt dat je het met me uithoudt. Op een leven lang vriendschap, liefde en geluk. Ik hou elke dag meer van je.

45. Je bent mijn beste vriend en de enige met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Je hebt me zo gelukkig gemaakt en me laten zien dat ik het verdien om geliefd te zijn. Ik hou zoveel van je.

46. Ik ben echt gezegend met jou als man, vriend en minnaar. Ik zou me niet kunnen voorstellen mijn leven met iemand anders door te brengen. Elke dag maken we deel uit van elkaars leven en maken we onze wereld nog beter. Ik hou altijd van je.

47. Je bent de beste vriend die ik ooit heb gehad. Je bent meer voor me dan een echtgenoot, je bent mijn geliefde, mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven elke ochtend naast je wakker te worden.

48. Ik aanbid je om wie je bent en dat verandert nooit. Ik ben zo gelukkig met jou als mijn man, minnaar en beste vriend. Je bent de andere helft van mij, je complimenteert en vervolledigt me. Ik zal altijd van je houden, schat.

49. Je bent een geweldige echtgenoot en vader en de knapste man die ik ken. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn hele wereld. Ik hou zoveel van je.

50. Ik ben je beste vriend vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, in moeilijke en gelukkige tijden. Je bent mijn metgezel, mijn vriend, mijn vertrouweling en mijn leven. Ik hou zoveel van je.

Mijn man is mijn beste vriend

Mijn man is mijn beste vriend. Ik bewonder zijn vermogen om mij het gevoel te geven dat ik leef. Hij brengt zoveel vreugde, creativiteit en avontuur in mijn leven. Hij is een uitstekende vader, een levend voorbeeld van Christus, en de beste echtgenoot ooit. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons gezin in petto heeft.

51. Mijn man, ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Je bent mijn beste vriend en minnaar. Je maakt mijn leven compleet. Ik hou elke dag meer van je. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt.

52. Ik hou van je. Ik kan niet één reden aanwijzen, maar ik weet dat ik dat doe. Je bent mijn beste vriend, zelfs als we niet met elkaar kunnen opschieten. Ik wil gewoon dat je weet dat je mijn favoriete persoon in de hele wereld bent en zonder jou, zou ik niet zijn wie ik nu ben.

53. Lieve man, je bent mijn beste vriend. Ik wil dat iedereen weet hoeveel ik van je hou. Je bent mijn beste vriend, en je weet me altijd aan het lachen te maken. Ik zal onze liefde niet voor lief nemen. Elke dag samen is een zegen, en ik ben van plan om onze liefde voor altijd levend te houden.

54. Ik hou van je. Je bent mijn beste vriend. Bij jou voel ik me zelfverzekerd, sterk en gelukkig. Je maakt me altijd aan het lachen en we hebben zoveel plezier samen. Ik kan overal met je over praten en dat betekent alles voor me. Je betekent de wereld voor me, meer dan woorden ooit zouden kunnen uitdrukken.

55. Bedankt dat je mijn beste vriend was. Bedankt om van me te houden, om me op te vrolijken, om me te laten lachen of grijnzen zelfs wanneer ik op het punt stond te huilen. Bedankt dat je altijd aan me denkt en onze liefde nooit opgeeft. Bedankt voor het geven van vlinders elke keer dat je een greintje genegenheid toont. Ik hou van je.

56. Er is niemand bij wie ik liever zou zijn dan bij jou. Je hebt het leven zo zinvol en vol betekenis gemaakt. Je bent mijn beste vriend en ik geniet van elk moment dat we samen zijn. Ik heb geluk met jou en weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

57. Er zijn zoveel dingen die ik van je hou. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn vertrouweling. Ik voel me altijd zoveel beter als ik bij je ben. Als ik in je ogen kijk, zie ik verder dan voor altijd. Ik hou van je.

58. Ik ben zo blij dat ik de rest van mijn leven met jou mag doorbrengen. Je bent mijn beste vriend, de liefde van mijn leven, mijn enige echte. Er is niemand anders met wie ik liever elke dag zou doorbrengen.

59. Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen. Je maakt me compleet. Ik hou van je met heel mijn hart. Je bent mijn beste vriend en de minnaar van mijn dromen.

60. Jij bent de ware voor mij, mijn beste vriend voor vandaag en voor altijd. Ik zou me mijn leven zonder jou niet kunnen voorstellen. Ik hou van je, schatje.

61. Ik wil zo lang mogelijk bij je zijn. Ik hoop dat we de rest van ons leven samen kunnen doorbrengen en daarna. Je bent mijn beste vriend, minnaar en mijn soulmate. Je betekent alles voor me.

62. Wat kan ik zeggen? Jij bent de man van mijn dromen, mijn soulmate. Wat ik het leukste aan jou vind, is dat je nooit bang bent om jezelf te zijn. Je handelt zoals je je voelt; je laat je leven niet bepalen door mensen. Je persoonlijkheid is helder en grappig, en samen kunnen we alles overwinnen wat op ons pad komt. Ik hou van je.

63. Hé, schat. Ik hou ervan als we gewoon samen kunnen zijn. Dat is mijn favoriete soort date avond. Het is nog beter als we iets leuks doen en gewoon genieten van het moment.

64. Ik hou zoveel van je, schat. Je bent de yin in mijn yang, de slagroom in mijn koffie, de man van mijn dromen. Het is goed om mijn beste vriend als man te hebben, iemand waar ik altijd op kan rekenen.

65. Ik dacht eerst dat ik van je hield, maar nu weet ik dat ik dat echt doe, met heel mijn hart. Je bent de beste man en de beste vriend die een meisje zich kan wensen.

66. Lieverd, ik zal God voor altijd dankbaar zijn dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Hij bracht ons samen zodat ik ware liefde en geluk kon ervaren. Ik wil hem nu bedanken. Dank u, God.

67. Ik kan me geen dag voorstellen zonder jouw liefdevolle armen om me heen. Je bent de beste echtgenoot ooit.

68. Mijn leven is een prachtig avontuur sinds de dag dat ik met je trouwde, mijn liefste. Er gaat geen dag voorbij dat ik God niet dank dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Je bent mijn beste vriend, liefste, en de liefde van mijn leven. Jou kennen is van je houden.

69. Je bent mijn beste vriend. Ik dank God elke dag dat hij je in mijn leven heeft gebracht. Je hebt zo’n positieve kijk op alles in je leven en daar hou ik van. Ik ben zo blij dat ik elke ochtend naast je wakker word en elke avond met je naar bed ga.

70. Jij bent de zon die mijn dag verlicht, de wind die mijn huid afkoelt, het water dat mijn ziel lest. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Ik zal altijd bij je zijn. Mijn doel is om van je te houden.

71. Ik wil je bedanken dat je bij me was, door alles heen. Bedankt dat je altijd achter me staat. Bedankt dat je me mezelf liet zijn, en me accepteerde met al mijn eigenaardigheden en gekke emoties. Heel erg bedankt. Ik ben zo gelukkig dat ik met mijn beste vriend ben getrouwd.

72. Op mijn beste vriend, mijn liefde, mijn enige echte. We hebben samen zoveel meegemaakt; goed en slecht. En ik weet dat we vanaf nu alles zullen doorstaan wat er op ons afkomt. Ik hou van je.

73. Je bent alles wat ik nodig heb, je betekent de wereld voor me, je bent mijn enige ware liefde en ik hou van je, met heel mijn hart en ziel. Wat er ook gebeurt in deze gekke, verwarde wereld waarin we leven, ik hoop dat onze liefde voor elkaar eeuwig zal duren.

74. Je was er bij elke lach, lach en traan. Bedankt dat je er altijd voor me was. Je bent mijn beste vriend en ik hou zoveel van je.

75. Ik wil niet dat we ooit uit elkaar gaan. Ik kan niet meer van je houden, ook al zou ik het proberen. Elke dag wil ik de rest van mijn leven met jou alleen doorbrengen. Weg zijn van jou is verschrikkelijk, maar bij jou zijn is een droom die uitkomt.

Mijn Echtgenoot Is Mijn Vriend Citaten

Mijn man is mijn vriend en favoriete persoon in de wereld. Ik kan me geen leven zonder hem voorstellen. Zijn glimlach fleurt mijn dag op, zijn lach klinkt als muziek in mijn oren en hij is zo knap. Ik hou zoveel van hem.

76. Ik hou zoveel van je. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent niet alleen de meest geweldige man, vader en kostwinner die ik me kan wensen, maar ook mijn beste vriend. Jouw hulp maakt elke dag een beetje minder stressvol en een stuk leuker.

77. Het is een jaar geleden dat we elkaar ontmoetten, en ik ben nog steeds even gek op je als toen. Je bent mijn beste vriend, een man van wie ik hou met elke vezel van mijn wezen. Ik hou niet alleen van je vanwege je mooie uiterlijk, maar ook vanwege je vriendelijke hart.

78. Lieve man, ik hou van je gevoel voor humor en je volledige toewijding aan mij. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven door te brengen met jou aan mijn zijde.

79. Ik hou meer van je dan je ooit zou kunnen weten. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate en de liefde van mijn leven. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en dat onze paden elkaar gekruist hebben.

80. Je vervult elk deel van mij op een manier die niemand anders ooit zou kunnen doen. Ik hou van je met heel mijn hart en meer. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en mijn minnaar.

81. Lieve man, je brengt me zoveel vreugde, plezier en gelach. Ik kan me geen wereld zonder jou voorstellen. Ik hou van ons leven samen zoals het is en hoop dat het nooit verandert.

82. Je bent de meest geweldige vrouw die ik ooit heb ontmoet. Ik voel me zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Je hebt een ongelooflijk mooie ziel, en het is een zegen om aan je zijde te staan. Ik hou van je.

83. Je maakt mijn leven zoveel beter. Je bent mijn wederhelft, de beste vriend die ik ooit zou kunnen hebben. Ik hou en koester je en de kleine dingen die je voor me doet.

84. De kleine dingen die je doet betekenen zoveel voor me. Elke dag kijk ik ernaar uit om je te zien, mijn liefste. Je bent mijn beste vriend en ik hou heel veel van je. Bedankt dat je me speciaal laat voelen.

85. Ik hou van je gevoel voor humor, vriendelijkheid en begeleiding. Je bent er altijd voor me, ongeacht de situatie. Ik weet dat je van me houdt en me steunt, en je werkt hard om me gelukkig te maken. Je bent mijn beste vriend en ik zou niets aan je willen veranderen. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

86. Je bent de beste vriend die ik ooit heb gehad. Er is niemand in deze wereld van wie ik meer hou en die ik meer waardeer dan jij. Ik voel me zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

87. Mijn man, bedankt dat je mijn beste vriend en minnaar bent. Mijn leven begon toen ik met je trouwde. Je bent de beste man die een vrouw zich kan wensen. Ik weet dat ik enorm veel geluk heb gehad om mijn leven met jou te mogen delen en ook om jouw liefde te hebben.

88. Ik ben elke dag verbaasd als je iets leuks voor me doet. Je bent mijn beste vriend, mijn rots en mijn kracht. Als je ooit twijfelt hoeveel ik van je hou, kijk dan eens hoeveel onze familie en vrienden van je houden.

89. Je bent de liefde van mijn leven en mijn beste vriend. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven eruit zou zien zonder jou. Jij maakt van mij een beter mens, iemand die liefdevol, zorgzaam en in het algemeen geweldig is.

90. Ik kan niet geloven dat het bijna jaren geleden is dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik zal altijd de vroege dagen van onze relatie koesteren en hoe we elkaar ontmoetten en hoe we begonnen te daten. Het lijkt allemaal een droom die uitkomt en sommige dagen vraag ik me nog steeds af of je echt bent. Je hebt delen van mijn hart bereikt die niemand anders kon bereiken, maar bovenal heb je mijn ziel bereikt. Mijn leven met jou is opwindend, gelukkig, liefdevol en zo bijzonder. Ik hou van je, schat.

91. Ik zou nooit kunnen dromen van iemand beter dan jij aan mijn zijde. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent, zonder twijfel, het beste wat me is overkomen. De dag dat ik je ontmoette, wist ik dat we voor altijd samen zouden zijn.

92. Aan mijn man, een van mijn beste vrienden; ik ken je al heel lang en we hebben veel ups en downs meegemaakt. Jij bent er altijd voor mij en ik zal er altijd voor jou zijn. Ik hou zoveel van je.

93. Je bent mijn beste vriend en ik hou van je. Bedankt dat je er voor me bent als ik je het meest nodig heb. Je maakt mijn leven compleet.

94. Het beste wat me ooit is overkomen is toen je voor het eerst « Ik hou van je » zei. Ik ben zo gezegend dat je in mijn leven kwam en het volledig overnam met je liefde, vriendelijkheid en vermogen om me te laten lachen. Ik hou ook van jou.

95. Jij bent de ideale man die ik elke dag wil zijn. Jouw vrouw zijn is het beste wat ik ooit gedaan heb, ook al klaag ik er soms over.

96. Je bent mijn beste vriend, mijn rots, mijn alles. De tijd die we hebben gedeeld, de tijd die we zullen delen, ik zou ze voor niets willen ruilen. Je betekent zoveel voor me.

97. Gisteren heb ik de dag doorgebracht met dankbaar zijn. Dankbaar voor hoeveel je voor me betekent. Zo vaak heb ik God bedankt voor je vriendschap, maar vandaag ben ik dankbaar voor de liefde die je mij en mijn familie hebt gegeven.

98. Er zijn zoveel dingen waar ik van hou, maar vandaag ben ik dankbaar dat je mijn beste vriend bent. Je verbaast me niet alleen met je intelligentie en warme hart, maar je bent de meest zorgzame persoon die ik ken. Je bent er altijd voor me, wat er ook gebeurt. Je bent mijn beste vriend en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

99. Ik aanbid je. Ik heb de beste jaren van mijn leven aan jouw zijde gehad. Je hebt me vaker laten lachen dan ik kan tellen, en me tegelijkertijd het gevoel gegeven dat mijn dromen er wel degelijk toe doen. Ik hou van je, man.

100. Dit is waar het leven om draait; jou aan mijn zijde hebben en elke dag meer van je houden. Je bent mijn beste vriend, mijn menselijke agenda en mijn andere helft. Je betekent de wereld voor me en ik hou van je met heel mijn hart.

Hallo daar. Ik hoop dat de man is mijn beste vriend citaten daarboven je dichter bij je man brengen en meer vonk aan je huwelijk toevoegen.

Graag uw commentaar en deel het met anderen. Dank u.