Een Gebroken Hart Repareren

Een gebroken hart is een van de pijnlijkste gevoelens die je ooit zult ervaren. Het kan je kapot maken en het leven zinloos maken. Je kunt je afvragen of je ooit nog gelukkig zult zijn of de liefde zult voelen die je voor die ene speciale persoon voelde.

Met al deze ongemakkelijke emoties die gepaard gaan met liefdesverdriet, is het proberen om je verbrijzelde hart snel te repareren iets waar je het meest om geeft. Gelukkig kunnen de citaten die ik hier heb geschreven zelfs de meest gebroken harten helpen om door zulke moeilijke tijden heen te komen.

Daarom wil ik je helpen om een gebroken hart te helen en zo snel mogelijk verder te gaan met je leven. Deze herstel je gebroken hart citaten die zullen helpen om je liefdesverdriet snel te herstellen, zoek dan niet verder want dit zijn enkele van de beste die ik ooit heb geschreven.

Een gebroken hart repareren

Er is geen juiste manier om hier doorheen te gaan. Jij bent de enige eigenaar van je hart. Wees lief voor jezelf en heb weer lief wanneer je wilt. Trouwens, het is niet het einde van de wereld om liefdesverdriet te hebben. Het is een mooie herinnering dat je eens liefhad en nu liefhebt.

1. Niemand kan een gebroken hart voor je repareren. Je hart is veerkrachtig. Heb opnieuw lief als je er klaar voor bent. Je kunt het zelf.

2. Je bent de laatste tijd zo depressief door je gebroken hart. Om het op te lossen, heb je misschien een verandering van omgeving nodig, om je gedachten te verzetten.

3. Als je je gebroken hart moet repareren, wees dan gewoon dapper en laat de liefde binnen. Hou van iemand die het verdient, en laat niemand je hart van je afnemen. Geloof in de liefde en wacht op degene die al je positiviteit verdient.

4. Je bent geen beschadigde goederen. Je bent een werk in uitvoering. Het is tijd om je potentieel waar te maken en te stoppen met mokken als een baby. Het is tijd om te herstellen wat gebroken is.

5. Het is een tijd van genezing, en er is geen betere manier om dat te doen dan door wat je liefhebt. Stort je aandacht, energie en vreugde in je passie.

6. Als je door een hel gaat vanwege het liefdesverdriet, ga dan door. Het oplossen betekent dat je er aan de andere kant uitkomt.

7. Met alles wat je hebt in het leven, laat nooit iemand je vertrouwen vernietigen of je tegenhouden van je toekomst door liefdesverdriet, los het op.

8. Soms, om een gebroken hart te herstellen, moet je loslaten wat goed is in je leven om te krijgen wat geweldig is. Je bent bevrijd door liefdesverdriet om iets groots te zoeken.

9. Je bent een ziel om te leven, geen gezicht om aardig gevonden te worden. Als iemand je hart heeft gebroken, vertrouw er dan op dat je belangrijker bent dan de reden van de breuk, zo los je het op.

10. Het is grappig hoe de stukjes van je hart op een nieuwe plaats passen als iemand anders ze vindt. Zelfs na liefdesverdriet,

11. Huil niet omdat het voorbij is; lach omdat het gebeurd is. Jij hebt de controle over je hart, dus vergeet dat nooit.

12. Je bent sterker dan je denkt. Je kunt je gebroken hart repareren. Het lijkt er nu niet op, maar je komt er wel doorheen.

13. Ga verder en laat het los – het is de enige manier om je vrijheid van een gebroken hart te vinden.

14. Als iemand waar je om geeft je hart breekt, los het op en ga verder. Het leven is te kort om ongelukkig te zijn.

15. De eerste snee is het pijnlijkst, maar elke keer daarna wordt het makkelijker, tot je uiteindelijk helemaal niets meer voelt. Je hebt je gebroken hart hersteld.

16. Genezen is een soort dood, want als het klaar is, doet het geen pijn meer.

17. Als je een gebroken hart kunt repareren, kun je alles.

18. We worden allemaal gebroken, maar het gaat er niet om hoe vaak je valt; het gaat erom hoe vaak je weer opstaat.

19. Laat de tijd je gebroken hart genezen. Zelfs uiterlijke verwondingen hebben tijd nodig om te genezen.

20. Het is tijd om de liefde die je zoekt in je gebroken hart te laten rusten. Laat degenen die je gekwetst hebben los, en je zult de kracht vinden om opnieuw te beginnen met liefhebben.

21. Wees moedig. Geef niet op. Ga door, zelfs als de kansen onmogelijk lijken. Je bent sterk en kunt een gebroken hart aan.

22. Het is oké om los te laten, en het is oké om je gebroken te voelen. Het is oké om dapper en sterk te zijn, maar het is ook oké om zwak te zijn. Als je hulp nodig hebt, wees dan niet bang om die te vragen. Verstop je hartzeer niet. Er is altijd iemand voor je.

23. Daten is als een achtbaan. Tijd heelt alle wonden. Het maakt niet uit wie je hart brak, alleen dat je nog wat over hebt om opnieuw lief te hebben.

24. Liefdesverdriet is moeilijk. Het voelt alsof je hele wereld in miljoenen stukjes is gebroken, maar dat is niet zo. Op een dag zul je zien dat het niet het einde van je wereld was, maar slechts het einde van een hoofdstuk in je boek. Jouw verhaal heeft vele hoofdstukken en pagina’s; geef je verhaal niet op.

25. Als je eindelijk de pijn van een gebroken hart loslaat, besef je dat sommige mensen het hartzeer niet waard zijn.

26. Verlies jezelf nooit in liefdesverdriet, vergeet nooit je kracht en wees nooit bang om sterker terug te komen. Zo herstel je een gebroken hart.

27. Je bent sterker dan je denkt, en de liefde zal weer komen, ondanks je gebroken hart.

28. Je kunt een gebroken hart repareren als je de liefde in een andere vorm terug laat komen.

29. Het leven gaat niet over wachten tot de storm voorbij is. Het gaat over leren dansen in de regen. Tijd zal je gebroken hart genezen. Haal je aandacht ervan af.

30. Het is nooit het einde van de wereld om gebroken te zijn, het betekent alleen dat je het hart hebt om te breken.

31. Laat een gebroken hart je er niet van weerhouden om heel te zijn. Je kunt heel zijn als je daartoe besluit, gebroken hart of niet, dus besluit.

32. Iedereen heeft hartzeer meegemaakt, maar je moet vooruit blijven gaan.

33. Als je een hart hebt, zul je gebroken harten hebben. Maar onthoud, wat er ook gebeurt, er is altijd iemand die van je houdt en om je geeft.

34. Het ergste gevoel in de wereld is gebroken hart. Als je iemand verliest, voelt het alsof al het goede in je leven wegvloeit. Je moet het oplossen anders verlies je jezelf ook.

35. Laat niemand je schitteren, zelfs liefdesverdriet niet.

36. Je hart is geen gebroken glas dat niet hersteld kan worden. Het is een kristallen paleis; met een open deur zodra je het repareert door opnieuw te leren liefhebben.

37. Een gebroken hart repareren is een reis. Treur niet om het verleden, maak geen haast met de toekomst. Leef je leven dag voor dag.

38. Het is oké om verdrietig en gebroken te zijn. Het gebeurt meer dan je denkt. Je bent niet alleen, iedereen geneest en jij ook.

39. Vertrouw op je hart, vertrouw op je ziel. Je gaat genezen van je gebroken hart. Het universum heeft een plan om je te herstellen.

40. Laat de tegenslag die liefdesverdriet heet, je niet opbreken. Neem deze kans om ervan te leren en te groeien! Zo los je het op.

41. Het herstellen van een gebroken hart is misschien geen gemakkelijk proces, maar het leert je zoveel over jezelf en je vermogen om lief te hebben.

42. Er zijn miljoenen manieren om gekwetst te worden in deze wereld, maar de ergste is om jezelf te kwetsen en te wachten tot iemand anders je oplapt.

43. Een gebroken hart heeft tijd nodig om te genezen, maar gebroken vertrouwen vraagt om onmiddellijke actie.

44. Het is niet het gebroken hart dat doodt, maar het breken ervan.

45. Je hoeft niet te wachten op toestemming van anderen om je weer gelukkig te voelen. Je mag gelukkig zijn. Je verdient het.

46. Vergeet haar; ze is geschiedenis. Richt je op jezelf en de toekomst. Je zult op een dag een nieuw iemand ontmoeten – beter dan haar.

47. Het is moeilijk om iets los te laten wat je nooit echt had.

48. Ik kies mijn houding. Ik besluit positief te zijn! Ik ben vastbesloten geen verdriet te voelen, maar vreugde te ervaren.

49. Om verder te gaan, moet je eerst loslaten. Zo repareer je een gebroken hart.

50. Als iemand je afwijst, wijzen ze de persoon af die ze hadden kunnen hebben.

51. Het maakt niet uit hoe vaak je gebroken bent. Wat telt is dat je onophoudelijk kiest om weer heel te worden.

52. Als het leven je een klap geeft die liefdesverdriet heet, sta dan op en sla hem neer. Zo los je de zaak op.

53. Soms leren we meer van liefdesverdriet dan van harten die onvoorwaardelijk van ons houden. Ironisch, maar het werkt om ons te herstellen.

54. Het is oké om gebroken te zijn en toch te proberen de stukken op te rapen. Om jezelf te herstellen, hoef je niet te wachten tot je gelukkig bent of alles op een rijtje hebt. Je moet gewoon gaan leven.

55. Laat iemand niet jouw zonneschijn zijn als hij slechts een reflectie van jouw zonlicht is.

56. Ik weet dat tijd een groot genezer is, maar het is moeilijk om geduldig te zijn als je pijn hebt.

57. Verspil je tijd niet met iemand die geen tijd voor je heeft. Ontvolgen. Verwijderen. Ga verder.

58. Als je van iets houdt, laat het dan vrij. Als het bij je terugkomt, is het voor altijd van jou. Zo niet, dan was het nooit de bedoeling.

59. Zelfs als je gebroken bent en er geen hoop is om je hart te repareren, is het nooit te laat om weer verliefd te worden.

60. Als je een gebroken hart hebt en het voelt alsof het het einde van de wereld is, is dat niet zo. Het is een herinnering aan hoeveel je ooit liefhad en nu liefhebt, en boem, je hebt het opgelost.

61. De beste manier om jezelf te genezen is te verdwalen met iemand die je goed genoeg kent om je pijnen aan te horen en je af te leiden.

62. Niets herstelt een gebroken hart zoals tijd. Maar een goede knipbeurt, een goede afspeellijst en deze zoete lekkernijen kunnen nooit kwaad.

63. Je zult uiteindelijk iemand ontmoeten die je leven binnenwandelt en het oplost.

64. Je komt hier wel doorheen, ook al weet je niet zeker hoe. En als je op een dag in staat bent om weer geluk te vinden met iemand anders, zal dat komen door die pijn en alle lessen die je leerde terwijl je er doorheen leed – dat maakte je een beter mens.

65. Iemand die je hart breekt is niet hetzelfde als iemand die het niet geprobeerd heeft.

66. Het leven is een aaneenschakeling van keuzes, en een nieuwe liefde wacht altijd aan de andere kant van een breuk.

67. Ooit zal iemand smoorverliefd zijn op jouw glimlach. Wees niet bang om opnieuw verliefd te worden, zelfs na een gebroken hart.

68. Misschien moet je je hart een paar keer breken voordat je je ware liefde vindt.

69. Laat wat er gebeurd is me niet breken. Ik ga verder, want ik heb een leven te leven.

70. Liefde is als een gebroken spiegel. Het is beter om hem kapot te laten dan jezelf pijn te doen door hem te repareren. Het zal genezen met de tijd met de juiste soort lijm…

71. Je bent sterker dan je denkt, en je verdient het om gelukkig te zijn, zelfs met liefdesverdriet.

72. Op een dag, als je gebroken hart hersteld is, zul je kunnen zeggen: « Ik heb het overleefd. » Wees niet bang om weer verliefd te worden.

73. Om een gebroken hart te repareren, moet je altijd je hart openhouden voor de liefde die zich aandient, want liefde is niet iets wat je kunt vinden, het is iets wat jou vindt.

74. Je kunt een gebroken hart niet genezen, maar je kunt leven om nog een dag lief te hebben.

75. Proeven en beproevingen zijn onvermijdelijk in het leven. We moeten het oplossen, anders hebben we een gebroken hart.

76. Laat een gebroken hart je niet breken, maar help het te herstellen.

77. Je weet dat je over een gebroken hart heen bent als je kunt lachen en glimlachen zonder je schuldig te voelen.

78. Wanneer een speciaal iemand door je leven loopt, loopt hij voor altijd met je mee in je hart.

79. Hou niet van iemand die je goed behandelt; hou van degene die je een goed gevoel geeft.

80. Wees niet bang om opnieuw te beginnen. Het verhaal dat je jezelf vertelt is niet de waarheid.

81. Loslaten betekent niet dat we niet meer om iemand geven. Het is gewoon beseffen dat de enige persoon waarover je controle hebt, jezelf is.

82. Het is beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit te hebben liefgehad.

83. Hoewel het nu misschien nog niet zo voelt, zul je uiteindelijk op dit hoofdstuk kunnen terugkijken en je de lessen herinneren die je ervan hebt geleerd.

84. Je kunt een gebroken hart niet repareren met lijm, maar je kunt jezelf repareren door jezelf te vinden.

85. Rome is niet in één dag gebouwd, en een gebroken hart repareer je ook niet in één dag. Het kost tijd om te genezen, dat moet je jezelf gunnen.

86. Je kunt de pijn van een gebroken hart niet stoppen, maar je kunt er wel voor kiezen je niet te laten breken. Wees dus geduldig met jezelf en weet dat wanneer de gevoelens van hopeloosheid komen, je alleen maar naar binnen hoeft te kijken om de kracht te vinden om weer op te staan.

87. Mijn hart is gebroken, en de enige manier om het te herstellen is door van me te houden.

88. Een gebroken hart repareren is iets waar je aan moet werken; het is een proces.

89. We hebben allemaal wel eens een gebroken hart gehad. Maar de tijd heelt alle wonden.

90. Het is oké om verdrietig te zijn. Het is oké om te huilen. Je mag alleen in het donker zitten, naar droevige muziek luisteren en chocolade-ijs eten tot je je beter voelt. Je komt er wel doorheen. Wij helpen je er doorheen.

91. Soms is het enige wat je nodig hebt om over die ene te komen, naar het strand gaan met een goed boek!

92. Als je liefdesverdriet hebt, bedenk dan dat je genoeg hebt liefgehad om iemand de wereld in te laten gaan. Je bent zo herstelbaar.

93. Soms gaan er dingen kapot in het leven, maar het is nooit te laat om ze te repareren.

94. Hartzeer is niet het einde – je moet gewoon een manier vinden om terug te stuiteren, boven de storm uit te stijgen, en te dansen in de regen.

95. Genezen is een proces. Je zult goede en slechte dagen hebben en dat is oké. Vergeet niet lief te zijn voor jezelf terwijl je er doorheen gaat. Alles gebeurt met een reden.

96. Ik heb geleerd dat je alles kunt doorstaan als je bereid bent het idee op te geven dat je ooit volledig gelukkig zult zijn.

97. Als je verdwaalt in de duisternis, onthoud dan dat je geliefd bent. En met liefde kun je altijd je weg vinden.

98. Soms moet je uit elkaar vallen om te begrijpen hoezeer je samen moet zijn.

99. Als ze je niet wil, komt er wel een beter iemand.

100. Laat een gebroken hart je licht niet verduisteren. Schijn, ongeacht de pijn, dat is je genezing.

Hou je van deze fixing a broken heart quotes, of heb je er zelf een nuttig gevonden? Laat het me weten via het commentaarvak hieronder. Ook, vriendelijk deel deze post met uw geliefden, ik weet zeker dat ze zullen houden van je voor. Dank u.