Eerste Verjaardag Als Papa Citaten

First Birthday As a Daddy Quotes

Vader zijn is een van de mooiste zegeningen die er zijn. Je zou God vaker moeten danken dat hij jou en je gezin heeft gezegend met een bundeltje vreugde. Je zou zelfs de verantwoordelijkheid op je kunnen nemen om je kind in bad te doen, uit opwinding; zo mooi is het gevoel.

De eerste verjaardag in je leven als vader is belangrijk, het moet een van de gelukkigste momenten van je leven zijn, en het begin markeren van nog vele jaren van genieten van je kind en het zien opgroeien.

Je kunt jezelf vol emoties vinden op deze dag, daarom heb ik een aantal van de beste eerste verjaardag als papa citaten verzameld om deze speciale tijd in je leven te vieren.

Eerste verjaardag als papa

Op mijn eerste verjaardag als papa kan ik niet anders dan opgewonden zijn. Het verstrijken van de tijd heeft me doen beseffen hoe kostbaar tijd is, en het is belangrijk om van elk moment het beste te maken.

1. We hebben het gedaan. Mijn eerste verjaardag als papa vieren! Ik voel me zo opgewonden en gelukkig.

2. Vandaag is mijn eerste verjaardag als vader. Ik heb de rol van papa veroverd en het is het moeilijkste maar ook meest dankbare jaar van mijn leven geweest.

3. Vandaag is mijn eerste verjaardag als vader, en het voelt geweldig om vader te zijn. Gelukkige verjaardag voor mij.

4. Vandaag een jaar geleden werd ik vader. Ik ben zo blij, zo trots en zo gelukkig. Mijn favoriete ding in de wereld is het delen van mijn familie met jou.

5. Er is zoveel veranderd in het afgelopen jaar. We hebben onze moeilijkste en meest triomfantelijke tijden als koppel meegemaakt, maar we zijn er sterker dan ooit uitgekomen. Nu vier ik mijn eerste verjaardag als vader; een reis die nog maar net begonnen is.

6. Zo trots om nu al een jaar op deze weg te zijn met het meest perfecte mensje. Laten we er het beste eerste jaar ooit van maken, voor ons beiden, mijn jongen.

7. Veel mensen hebben veel primeurs in hun leven, maar mijn eerste was de dag dat mijn zoon werd geboren, en vandaag is het mijn eerste verjaardag als vader.

8. Baby jongen, je kwam en veranderde ons leven voor altijd. Ik ben blij om mijn eerste verjaardag als vader te vieren.

9. Ik herinner me mijn eerste dag als vader. Ik besefte hoe snel het leven voorbij ging, hoeveel groter mijn wereld nu was, en hoe weinig ik wist over het ouderschap. Het was beangstigend en opwindend tegelijk. Een jaar later kijk ik met trots terug op al je prestaties.

10. Mijn hart is vol. Dat was een geweldig jaar. Ik ben zo dankbaar voor de vrouw die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt, mijn vrouw. Een man kan moedig zijn als hij weet dat hij zo’n steun heeft. Op nog een geweldig jaar als vader.

11. Ik vier mijn eerste verjaardag als vader, een jaar na de geboorte van mijn dochter. Het is een geweldige reis geweest en persoonlijk een van de meest dankbare dingen die ik ooit heb gedaan.

12. Mijn familie is zo blij om mijn eerste verjaardag als papa te vieren. Ik ben nog nooit zo gelukkig en opgewonden geweest. Ik ben zo gezegend.

13. Ik vier mijn eerste verjaardag als vader. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe mijn baby mijn leven op de best mogelijke manier heeft veranderd.

14. Vandaag een jaar geleden werd ik vader. Vandaag is de eerste verjaardag van mijn dochter en ook mijn eerste verjaardag als vader. Ik ben zo gelukkig.

15. Vandaag is het mijn eerste verjaardag als vader. Een jaar geleden werd ik de meest trotse vader ter wereld. Gelukkige verjaardag voor mij.

16. Ik ben al een jaar vader, en vandaag ben ik jarig. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Mijn dochter is het meest verbazingwekkende dat me ooit is overkomen. Ik heb nooit geweten hoeveel mijn leven kon veranderen in één jaar tijd.

17. Het was geweldig om mijn eerste verjaardag als papa met mijn jongens te vieren. Wat een jaar is het geweest.

18. Ik vier mijn eerste verjaardag als vader van twee prachtige kleine meisjes. Ik ben de gelukkigste vader.

19. Het is een ongelooflijk jaar voor me geweest. Ik wilde gewoon iets met jullie delen op mijn eerste verjaardag als papa.

20. Vandaag is mijn eerste verjaardag als vader. Mijn zoon zette zijn eerste stapjes zonder hulp, en ik probeer nog steeds het vaderschap onder de knie te krijgen. Maar ik geniet van elk moment met hem. Gelukkige verjaardag voor mij.

21. Vandaag een jaar geleden was ik de gelukkigste man op aarde. Het is mijn eerste verjaardag als vader.

22. Vader zijn is het beste gevoel ter wereld. Hoe heb ik deze eer verdiend? Het is een jaar geleden, en het voelt nog steeds onwerkelijk.

23. Ik vier mijn eerste verjaardag als papa. Ik heb me nog nooit zo trots gevoeld of meer luiers gedragen. Bedankt voor alle warme wensen van zoveel vrienden en familie. Veel liefde voor jullie allemaal.

24. Gelukkige eerste verjaardag als vader voor mij. Ik ben blij en dankbaar om zo’n prachtig mens als mijn dochter te hebben.

25. Vandaag een jaar geleden werd ik vader. Dat was het beste jaar van mijn leven. Bedankt voor alle lieve berichten.

26. De tijd vliegt. Ik kan niet geloven dat het mijn eerste verjaardag als vader is. Het is gevuld met zoveel liefde en geluk. Gelukkige verjaardag voor mij.

27. Het is mijn eerste verjaardag als vader, en het mooiste gevoel in mijn leven is thuiskomen bij deze kleine man die elke kamer oplicht met zijn lach. Ik hou van je, mijn zoon.

28. Er is geen groter geschenk in deze wereld dan je leven samen te beginnen met een pasgeborene. Het is alweer een jaar geleden. Gelukkige eerste verjaardag als vader voor mij. Ik kan niet wachten om het avontuur met mijn baby voort te zetten.

29. Het vaderschap is een van de grootste en meest belonende avonturen in mijn leven. Gelukkige eerste verjaardag als vader voor mij.

30. Het is mijn eerste verjaardag als vader, en ik ben de beste vader ooit. Het is zo leuk om een band met mijn kleine te hebben, en ik kan niet wachten om te zien hoe we samen groeien in de loop der jaren. Gelukkige verjaardag voor mij.

31. Ik ben een geweldige vader en een geweldige echtgenoot. Ik ben zo gelukkig om zo’n mooie baby in mijn leven te hebben. Gelukkige eerste verjaardag als papa voor mij.

32. Ik ben zo’n geweldige vader, en ik had geen beter rolmodel voor ons kind kunnen zijn. Ik ben zo trots op hoe goed je het vaderschap vanaf de eerste dag hebt aangepakt. Gelukkige eerste verjaardag als papa voor mij.

33. Ik ben zo’n geweldige vader, en ik ben echt gezegend met mijn kleine jongen. Gelukkige eerste verjaardag als papa voor mij.

34. Ik hou van de omgang met mijn kleine. Ik ben zo’n geweldige vader voor ons kind. Ik zou dit niet kunnen doen zonder de steun van mijn vrouw. Gelukkige eerste verjaardag als papa voor mij.

35. Vader worden is het beste wat me ooit is overkomen, en hoeveel tijd er ook verstrijkt, het zal altijd de belangrijkste dag in mijn leven blijven. Het is mijn eerste verjaardag als papa.

36. Het beste wat me ooit is overkomen is toen ik vader werd en mijn eerste kind kreeg. Dat is omdat het me veel dingen leerde, zoals geduld, opoffering en toewijding. Het heeft me ook geleerd verantwoordelijk, liefdevol en zorgzaam te zijn en tegelijkertijd plezier te hebben. Het is mijn eerste verjaardag als papa, en ik ben zo gelukkig.

37. Vandaag is mijn eerste verjaardag als papa. Ik ben zo dankbaar voor iedereen die ons hun liefde en steun hebben gestuurd, via berichten, telefoontjes en gebeden.

38. Ik kende nooit de ware betekenis van liefde tot ik mijn eerste kind kreeg, en nu zie ik het overal om me heen. Het is een jaar geleden dat ik vader werd, en de gevoelens zijn nog steeds hetzelfde.

39. Gefeliciteerd met mijn eerste verjaardag als papa. Het is een jaar geleden dat ik officieel de trotse vader werd van een lieve baby. Ik ben een geweldige papa geworden, en mijn baby heeft geluk dat hij mij als vader heeft.

40. Ik wens mezelf de gelukkigste verjaardag. Gefeliciteerd met mijn eerste verjaardag als vader. Ik ben zo veranderd sinds de dag dat ik vader werd, en ik ben zo trots op wie ik geworden ben. Gelukkige verjaardag voor mij.

41. Ik ben de meest geweldige vader ter wereld. Het is mijn eerste verjaardag als vader. Het was een absoluut genoegen om mijn bundeltje vreugde het afgelopen jaar te zien groeien. Gelukkige verjaardag voor mij.

42. Vader zijn is zonder twijfel mijn grootste bron van prestatie, trots en inspiratie geweest. Het vaderschap heeft me geleerd over onvoorwaardelijke liefde, het belang van teruggeven versterkt en me geleerd een beter mens te zijn. Gelukkige verjaardag voor mij.

43. Mijn eerste jaar als vader is meer geweest dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Het was vol liefde, leerervaringen en chaos, allemaal samengebracht in een mooi bundeltje vreugde. Gelukkige eerste verjaardag als papa voor mij.

44. Ik wist niet hoeveel liefde mijn hart kon bevatten tot iemand me « papa » noemde. Het is mijn eerste verjaardag als papa, en ik kan niet gelukkiger zijn. Ik ben zo gezegend dat ik jou mijn dochter mag noemen. Bedankt dat je me weer kind laat voelen.

45. Het is mijn eerste verjaardag als vader. Ik ben zo trots om je vader te zijn. Je hebt me de afgelopen maand niets dan vreugde en geluk gebracht. Dank je, mijn lieve zoon.

46. Wakker worden op mijn eerste verjaardag als papa voelt als de grootste droom die ik ooit heb gehad. Gelukkige verjaardag voor mij.

47. Ik kan me nauwelijks herinneren hoe het leven was voordat ik een jongen kreeg. Maar aan de vooravond van mijn eerste verjaardag als papa, leek het me leuk om terug te kijken naar de dingen waardoor ik het vaderschap meer dan ooit waardeer.

48. Is het niet geweldig om te leven? Ik heb de tijd van mijn leven als vader. Gefeliciteerd met mijn verjaardag. Proost op grootsheid, en op nog een jaar.

49. Ik ben geobsedeerd om de beste papa ter wereld te zijn. Dit is mijn eerste jaar en ik heb veel fouten gemaakt, maar ik weet dat ik op een dag de beste zal zijn.

50. Ons kind heeft zoveel geluk in ons leven gebracht dat we nog een baby nodig hebben, misschien nog wel twee of drie! Gelukkige eerste papa verjaardag voor mij.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling van de eerste verjaardag als papa citaten hierboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen om de band die je hebt met je pasgeborene te versterken.

Graag uw commentaar en deel het met anderen. Dank u.