Elke Dag Een Beetje Vooruitgang

A Little Progress Everyday Quotes

Het zijn de kleine dingen in het leven die soms een groot verschil kunnen maken. Er zijn momenten dat je terugkijkt op je dag of week en dat je het gevoel hebt dat je geen vooruitgang hebt geboekt in de richting van je doelen. Maar dat is niet helemaal waar als je het van een andere kant bekijkt.

Vaak hebben we zoveel dingen in ons hoofd dat we overweldigd raken en het gevoel hebben dat er niets gedaan is. En zelfs als dat wel zo was, is het een schamel bedrag vergeleken met wat er voor ons ligt. Maar het draait allemaal om perspectief en mentaliteit.

Het kan voelen alsof je je wielen spint, maar dat is een normaal deel van het leven. Je zult je af en toe zo voelen. Vooruitgang boeken, en elke kleine overwinning vieren, is wat je over de bult heen helpt.

Ook al is het maar een klein beetje per keer, maak elke dag wat vooruitgang. Dit zal later gevolgen hebben en u helpen veel meer te bereiken dan u zich had kunnen voorstellen.

Er zijn motiverende en inspirerende citaten die iemand kunnen aanmoedigen om elke dag een beetje vooruitgang te boeken, wat op zijn beurt zal optellen tot iets groots. De beste van dergelijke citaten zijn recht in de collectie van een beetje vooruitgang elke dag citaten hieronder. Zie ze als volgt.

Elke dag een beetje vooruitgang

Gewoonte is gewoon een aanhoudende actie. Het gaat meer om consistentie dan om intensiteit. Het gaat niet om meer doen, maar om beter doen. Begin elke dag in je leven kleine vorderingen te maken en ervaar na verloop van tijd enorme resultaten.

1. Je hoeft niet ver te gaan om een groot verschil te maken. Een beetje vooruitgang elke dag telt op in de tijd.

2. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot verbazingwekkend succes na verloop van tijd. Elke dag een beetje vooruitgang betekent veel vooruitgang op de lange termijn.

3. Elke dag kom je een stap dichter bij het bereiken van je doelen. De volgende stap is aan jou.

4. Heb je een droom, maar neem je niet de tijd om die waar te maken? Zo ja, stop dan met erover te praten en begin kleine stapjes te zetten om hem te verwezenlijken.

5. Beginnend op een kleine manier. Dan een andere. En nog een. En nog een. Elke dag een beetje vooruitgang maakt groot.

6. Neem de tijd om te waarderen waar je bent, en besef dat elke kleine stap die je neemt je dichter bij je doel brengt.

7. Elke dag, in elk opzicht, worden we beter en beter. Vooruitgang is een mooi woord. Maar verandering is de motivator. En onthoud, het is altijd te vroeg om te stoppen.

8. Verlies nooit uit het oog waarom je begonnen bent. Blijf doorgaan. Alle dagen zullen ooit iets opleveren.

9. Maak elke dag kleine vorderingen en je zult op den duur grote resultaten boeken. Het is onmogelijk om in één keer te worden wat je moet zijn. Gebruik de kracht van incrementele verandering om je doelen te bereiken, beetje bij beetje.

10. Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot veel vooruitgang na verloop van tijd.

11. Wat als we een doel dat we willen bereiken als een marathon in plaats van een sprint zouden beschouwen.

12. Wees consequent met je harde werk, en je zult succesvol zijn. Elke dag een beetje vooruitgang brengt je naar de top.

13. Elke dag een beetje vooruitgang leidt uiteindelijk tot verbazingwekkende resultaten.

14. Kleine vooruitgang in de dagelijkse houding zal leiden tot groot succes. Geef nooit op, geef je nooit over.

15. Je hoeft het niet groots aan te pakken. Neem gewoon elke dag een beetje vooruitgang.

16. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot prestatie. De beste manier om je niet hopeloos te voelen is op te staan en iets te doen. Het zijn altijd de kleine dingen die er uiteindelijk het meest toe doen.

17. Kleine vooruitgang elke dag, maakt groot succes op de lange termijn.

18. Ik moet elke dag kleine vorderingen maken, anders komt alles te laat.

19. Ik wil elke dag kleine vooruitgang boeken, geen grote stappen.

20. Nu we dichter bij de wintermaanden en de feestdagen komen. Streef naar vooruitgang, niet naar perfectie. Verbeter elke dag een beetje.

21. Het gaat er niet om hoe snel je vooruitgang boekt, het gaat erom hoeveel vooruitgang je over een bepaalde periode boekt.

22. Dingen gebeuren niet zomaar, je zorgt dat ze gebeuren. Train alsof je voor jezelf werkt, eet goed alsof je voor je ouders eet, leef het leven alsof je voor God leeft.

23. Elke dag kleine vooruitgang leidt tot grote resultaten. Kleine vooruitgang elke dag verslaat grote vooruitgang op een dag.

24. Maak elke dag kleine vooruitgang, het zal uiteindelijk leiden tot succes. Kleine vooruitgang is beter dan geen vooruitgang.

25. Je hebt geen groot publiek nodig om effectief te zijn. Je hoeft geen genie te zijn. Je hoeft niet hoog opgeleid te zijn. Je moet gewoon elke dag een kleine, positieve stap vooruit zetten.

26. Wacht niet tot alles precies goed is. Het zal nooit perfect zijn. Er zullen altijd uitdagingen, obstakels en minder dan perfecte omstandigheden zijn. Wat dan nog. Begin nu. Met elke stap die je zet, zul je sterker en sterker worden, vaardiger, zelfverzekerder en succesvoller.

27. Soms is mijn enige motivatie om af te maken waar ik aan begonnen ben. Als je jezelf wilt veranderen, moet je je richten op kleine en voortdurende stappen die je daadwerkelijk helpen je doel te bereiken.

28. De meeste mensen beginnen hun reis naar een gezondere, betere versie van zichzelf. Doe vandaag één push-up en morgen twee push-ups en de volgende dag drie, enzovoort.

29. Als het eerste ding voor u gemakkelijk te bereiken is, dan zou het tweede ding voor u gemakkelijk moeten zijn, maar als het voor u moeilijk te bereiken is, dan zou het nog moeilijker moeten zijn.

30. Ik ben geen hardloper, ik ben een sprinter. Ik train niet, ik loop gewoon elke dag. Als je jezelf wilt optillen, til dan iemand anders op.

31. Je kunt een veld niet oversteken door één stap tegelijk te zetten, maar wel door geen enkele stap terug te zetten. Het stellen van doelen is de eerste stap voor alles wat je wilt bereiken.

32. De reis van duizend mijl begint met één enkele stap. Het verschil tussen een succesvol persoon en anderen is niet een gebrek aan kracht, niet een gebrek aan kennis, maar eerder een gebrek aan wil.

33. Je bent wat je herhaaldelijk doet. Elke dag een beetje vooruitgang zal je zeker naar de top slijpen.

34. Elke dag een beetje vooruitgang leidt na verloop van tijd tot grote resultaten. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot epische resultaten.

35. Elke dag een beetje vooruitgang brengt succes. Elke dag, in elk opzicht, word ik beter en beter.

36. Een beetje vooruitgang vandaag is beter dan helemaal geen vooruitgang.
Vier de kleine overwinningen die je dag vormen.

37. Wees de verandering die je wilt zien in de wereld. Het beste doen wat je kunt is het beter doen dan de meeste anderen. Blijf jezelf pushen om de beste versie van jezelf te zijn, elke dag.

38. Dit zijn de momenten die het allemaal de moeite waard maken. Er is maar één manier om ergens in te slagen en dat is door alles te geven wat je hebt.

39. Wees onredelijk. Vraag wat je echt wilt. Want de meest succesvolle mensen in het leven zijn degenen die het vragen.

40. Er is geen koninklijke weg naar iets. Eén ding tegelijk, alle dingen na elkaar.

41. Wij staan achter ons motto: Elke dag een beetje vooruitgang. Wij geloven dat de enige weg naar succes hard werken en consequent zijn is.

42. Er is geen minimum aan een minimale inspanning. Als je elke dag een beetje doet, heb je veel… uiteindelijk.

43. Elke dag een beetje vooruitgang brengt elke dag kleine resultaten. Maak elke dag een beetje vooruitgang. Al is het maar één kleine stap, je zult verbaasd zijn hoeveel je gedaan kunt krijgen!

44. Een beetje vooruitgang is beter dan helemaal geen vooruitgang. Het voelt geweldig om elke dag wat te bereiken.

45. Geef nooit je dromen op. Begin klein, begin nu, begin met een vriend.

46. Wees trots op de kleine momenten en begin klein om grote dingen te bereiken.

47. Wees niet bang om af en toe dingen te doen die buiten je comfortzone vallen. Immers, als het je ongemakkelijk maakt, kun je net zo goed vooruitgang boeken!

48. Op de vraag wat hij van het leven had geleerd, antwoordde Albert Einstein: « Alles is net een beetje anders dan vandaag. »

49. Het is geen race. Het is een reis. Geniet van de rit, en bereid je voor op nederigheid onderweg. Beginnen vergt de meeste moed.

50. Elke reis begint met een enkele stap. Het is niet dat ze de oplossing niet zien. Ze zien het probleem niet.

51. Maak elke dag kleine vooruitgang en je zult snel een succes zijn. Laten we van elke dag een kleine vooruitgang dag maken.

52. Laat je niet overweldigen door de enorme omvang van een kleine taak. Begin er gewoon aan en boek elke dag een beetje vooruitgang.

53. Er is geen koninklijke weg naar iets. Eén ding tegelijk, alle dingen na elkaar. Kleine vooruitgang is veel beter dan helemaal geen vooruitgang.

54. Door elke dag een beetje te werken, hoef je nooit iets in te halen. Morgen is een nieuwe dag. Je hebt de macht om het ten goede te veranderen, te beginnen nu.

55. Vanmorgen kon ik uit bed komen, de hele dag werken en mijn training afmaken. Vooruitgang is vooruitgang!

56. Meet je leven niet af aan wat je bereikt, maar aan de tegenstand die je hebt ondervonden, en de moed waarmee je de strijd tegen overweldigende kansen hebt volgehouden.

57. Routine is de brug tussen doelen en prestaties. Je hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen, maar je moet beginnen om geweldig te zijn.

58. Hoe langzaam je ook gaat, je haalt iedereen op de bank in. Het is niet waar je naar kijkt, maar wat je ziet.

59. Begin klein, denk groot. Het is niet de dagelijkse toename maar de dagelijkse afname. Hak het onbelangrijke weg. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot verbazingwekkende resultaten.

60. Wees niet bang als je je doelen niet bereikt zoals verwacht. Elke dag een beetje vooruitgang maakt een enorm succes in de toekomst.

61. Die kleine momenten van vooruitgang… die elke dag gebeuren.

62. Als je ergens te lang over nadenkt, krijg je het nooit voor elkaar. Maak elke dag minstens één kleine verandering door iets te doen wat je altijd al hebt willen doen – dat is de beste manier om te leven.

63. Het is niet wat je bereikt in het leven, maar het verschil dat je maakt in het leven.

64. De essentie van een man ligt niet in de lengte van zijn haar, de stijl van zijn kleren of de grootte van zijn salaris. Het zit in de integriteit van zijn hart en de kracht van zijn geest. Het is geen droom, het is een doel. Geen plan, maar actie.

65. Als je voor het eerst wakker wordt, bedenk dan hoe je dag eruit zal zien. Wil je op de sluimerknop drukken en weer gaan slapen? Of wil je je dag vooruit helpen? Werk nu hard om 4:00 uur en je hele dag zal veranderen.

66. Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vermogen om in een boom te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat hij dom is.

67. We zijn niet wat we willen zijn. We zijn wat we verdienen te zijn!
Wees bereid om elke dag een beginner te zijn.

68. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot grote resultaten. Verdeel je taken in behapbare stappen en je bent goed op weg naar succes.

69. Elke dag een beetje vooruitgang betekent op den duur grote resultaten. Elke dag kleine vooruitgang = grote resultaten op de lange termijn.

70. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot een leven lang succes. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot grote resultaten.

71. Elke dag is er een kleine vooruitgang, maar als je volhoudt, wordt de kleine vooruitgang op een dag een GROTE vooruitgang.

72. Als je elke dag een beetje meer kunt doen, komt er uiteindelijk veel meer dan een klein beetje. Elke dag vooruitgang, geen perfectie.

73. Vooruitgang wordt niet altijd gezien, maar als je vooruitgang boekt, ga dan door! Het heet vooruitgang, geen perfectie.

74. Je hebt geen sportschool nodig om te trainen. Je hebt alleen jezelf en een beetje creativiteit nodig.

75. Het gaat er niet om hoe snel je beweegt, maar hoe consequent je beweegt in de richting van je dromen.

76. Als je één keer meer opstaat dan dat je valt, zul je het halen.

77. Je kunt de oceaan niet oversteken totdat je de moed hebt om de kust uit het oog te verliezen.
Hou vol.

78. Elke dag een beetje vooruitgang brengt je veel succes op de lange termijn. Elke dag een klein beetje vooruitgang maakt op den duur veel goed.

79. Elke dag kleine vooruitgang leidt tot verbazingwekkende resultaten over een jaar. Elke dag weinig vooruitgang leidt tot elke dag weinig succes.

80. Elke dag, in elk opzicht, word ik beter en beter. Als je de drang voelt om veranderingen in je leven aan te brengen, dan is het nu tijd. Begin met kleine positieve veranderingen die een positieve basis leggen voor toekomstige verbeteringen:

81. Binnenkort zal die vooruitgang zich opstapelen tot iets groters. « Beetje bij beetje bereikt ieder mens de hoogte van zijn kunnen.

82. Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes. Elke dag naar de sportschool gaan is geweldig, maar weet je wat nog beter is? Elke dag naar de sportschool gaan.

83. Niemand is geboren om alles te weten. Je leert en groeit elke dag, maar niet zonder de hulp van anderen die je voorgingen.

84. Waarom voelt vandaag als gisteren, vorige week als vorige maand, maar komt morgen nooit?

85. Succes is de som van kleine inspanningen… dag in dag uit herhaald.

86. Het is zo belangrijk om te proberen open te staan voor wat je doet.

87. Hoe langzaam je ook gaat, je haalt iedereen op de bank in.

88. Discipline is de brug tussen doelen en prestaties. Elke dag een klein beetje vooruitgang betekent na verloop van tijd veel vooruitgang.

89. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot grote resultaten. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot succes. Je moet jezelf blijven pushen en je zult slagen.

90. Ooit is geen dag van de week. Maak elke dag een beetje vooruitgang en je zult grote dingen bereiken.

91. Rome werd niet in één dag gebouwd, maar ik zag uit de eerste hand dat elke dag een beetje vooruitgang oplevert. Elke dag kleine stapjes veranderen je leven.

92. Ze zeggen dat het 21 dagen duurt om een gewoonte te maken of te breken. Daag jezelf uit om elke dag een kleine verandering door te voeren.

93. De dag is slechts het vooraf gemeten stukje tijd, maar je leven bestaat uit je kleine stapjes.

94. Elke dag is misschien niet goed, maar er zit iets goeds in elke dag. Laat jezelf gewoon onhandig zijn. In acteren, en in het leven.

95. Als je consequent bent in je werk, zul je versteld staan van hoeveel je kunt bereiken.

96. De grootste fout die je in zaken kunt maken is wachten. Wachten zorgt er nooit voor dat dingen eerder gebeuren.

97. Verlies een centimeter, win een glimlach. Als je er twee verliest, krijg je een pak. En als je er tien verliest en je hebt je laatste kledingmaat? Dan lach je van oor tot oor.

98. Zolang je nog ademt, is er nog een kans. Kleine vooruitgang elke dag telt op tot iets groots.

99. Elke dag een beetje vooruitgang leidt tot verbazingwekkende resultaten aan het eind van het jaar.

100. Fit worden doe je niet in één hectisch weekend, of gezond eten in één keer. Elke dag een beetje vooruitgang maakt het grootste verschil.

Elke dag een klein beetje vooruitgang levert na verloop van tijd grote resultaten op. Je hoeft niet te wachten om groots te beginnen voordat je iets redelijks doet in het leven. Je kunt je altijd laten inspireren en de mensen om je heen inspireren om klein te beginnen met de citaten hier.

U kunt deze citaten ook delen met vrienden en familie en mij laten weten wat u van de citaten vindt in het commentaargedeelte.