Gebroken Hart Maakt Je Sterker Citaten

Hartzeer zuigt. In de steek gelaten worden door iemand die je vertrouwde is ongelooflijk moeilijk. Maar een gebroken hart maakt je sterker.

Zeker, zo voelt of ziet het er niet uit als je door de pijn en emoties van een breuk gaat. Maar op de lange termijn word je een beter mens als je voorbij het verdriet, de spanning en de woede bent die met liefdesverdriet gepaard gaan.

Om je te helpen verder te kijken dan je huidige pijn en je te realiseren waarom er gezegd wordt dat een gebroken hart je sterker maakt, heb ik een aantal echt inspirerende gebroken hart maakt je sterker citaten geschreven om je te helpen. Zonder twijfel kunnen deze dienen als motivatie in moeilijke tijden.

Gebroken hart maakt je sterker Citaten

Gebroken harten maken je sterker elke keer als je liefdesverdriet hebt. Geloof het of niet, je komt er doorheen en je bent veerkrachtiger dan ooit. Moeilijke tijden duren nooit lang, zoals ze zeggen, maar moeilijke mensen wel. Het doet pijn, maar je komt er sterker uit dan je begon.

1. Soms kan hartzeer zo moeilijk zijn, dat het het hart verbrijzelt. Maar je moet de verbrijzelde stukken opvegen, zodat je ruimte kunt maken voor kracht.

2. Het is nooit makkelijk om door een scheiding te gaan en er weer uit te komen. Maar je kunt het als je het probeert. Je zult er sterker door worden en in de toekomst een beter persoon worden.

3. Gebroken harten maken je sterker. Leer hoe je verder gaat en zelfredzaam wordt.

4. Niemand kan beloven dat de tijd je gebroken hart zal helen, maar je kunt er zeker van zijn dat de pijn die je voelt uiteindelijk zal afnemen en dat je er sterker voor zult zijn.

5. Je hart was gebroken om groter, beter en sterker te zijn dan voorheen.

6. We kunnen niet controleren wat ons in het leven overkomt, maar we kunnen wel kiezen hoe we reageren. Blijf sterk bij tegenslag, en je hart zal open blijven voor een betere toekomst.

7. Een gebroken hart is menselijk. Toegeven dat je een mens bent is het moedigste wat er is.

8. We gaan allemaal door moeilijke tijden, maar met elke slechte dag wacht er een goede dag op je. Het belangrijkste is om nooit op te geven.

9. Soms huilen we, soms willen we dood, maar feit is dat we altijd sterker zijn dan onze problemen.

10. Als je liefdesverdriet hebt, bedenk dan dat het leven een reeks pieken en dalen is. Het beste moet nog komen, maar tot die tijd moet je sterk zijn.

11. Een gebroken hart maakt je sterker. Dus stop het medelijden feestje, en begin met jezelf op te bouwen.

12. Je gebroken hart maakt je sterker. Ze zorgen ervoor dat je de mensen die van je houden waardeert, en ze zorgen ervoor dat je nog meer van anderen wilt houden.

13. Liefde is een geweldig gevoel, maar hartzeer maakt je sterker.

14. Een gebroken hart maakt je sterker. Het ontdoet je van je zwakheden tot er een kern van puur staal overblijft.

15. Liefdesverdriet hoort bij de liefde. Het is geen teken dat je verliest; het is een teken dat je ervoor gekozen hebt genoeg van iemand te houden om hem te bevrijden.

16. Soms doen de mensen van wie je denkt dat ze nooit zullen weggaan dat toch, maar wees er niet kapot van en weet dat degenen die blijven en van je houden, wat er ook gebeurt, nooit zullen weggaan.

17. We worden allemaal gevormd door onze ervaringen. De meest succesvolle mensen in het leven zijn degenen die nooit stoppen met groeien, die nooit stoppen met leren, en die nooit uit het oog verliezen wie ze werkelijk zijn.

18. Je moet door het slechte heen om bij het goede te komen.

19. Met een gebroken hart en geloof zal je hart sterker worden.

20. Liefdesverdriet is een kans om te groeien, te leren en een sterker persoon te worden.

21. Laat je pijn je eraan herinneren hoe sterk je kunt zijn en hoeveel je deze wereld te bieden hebt als je geneest.

22. Je bent sterker dan je denkt. Je komt hier wel doorheen. Als je het moeilijk hebt, is het goed om hulp te vragen.

23. Je bent sterk, je bent moedig, en je komt hier doorheen. De grootste strijd kan onze grootste kracht worden.

24. Zoals de herfstwinden waaien, zo zullen zij ons reinigen van alle wonden. De pijn zal vervagen met de tijd, maar het zal je voor altijd sterken.

25. Je zult leren en groeien van de fouten in je verleden, maar je moet jezelf vergeven. Wees dankbaar voor wat je geleerd hebt, zodat je ze niet herhaalt.

26. Hoe sterk je ook bent, uit elkaar gaan kan pijn doen, maar onthoud: het is gewoon een gebroken hart. En er is altijd iemand sterker dan jij die dezelfde pijn heeft overleefd.

27. Een gebroken hart is een les; leer ervan en wordt sterker. Je hebt meer moeilijke lessen te leren onderweg.

28. Wanneer het leven niet loopt zoals gepland, wanneer je liefdesverdriet hebt, of wanneer je maar niet over iemand heen komt van wie je houdt; hou vol, sta op. De volgende keer ben je er sterker door.

29. Hartzeer is wanneer je sterk moet zijn. Weet dat je de pijn, de tranen en de emoties zult overleven. Je zult nooit meer op dezelfde plek zijn als voorheen. Maar één ding is zeker waar, wat je niet breekt zal je alleen maar sterker maken.

30. Je bent eerder gebroken geweest. En nu ben je sterker dan ooit. Dus, ga door, je hebt een geweldig leven voor je.

31. Niets breekt ons hart zoals het verliezen van iemand die ons dierbaar is. Maar we worden sterker door herinneringen en emoties.

32. Die speciale persoon mag dan weg zijn, maar jullie herinneringen en liefde leven voort. Blijf sterk en weet dat je ooit iemand zult vinden die je met dezelfde liefde zal behandelen.

33. Ik twijfel er niet aan dat de ervaring om iets moeilijks mee te maken je groots maakt.

34. Besef dat elk einde een nieuw begin is, en er is niets beter dan een nieuwe start.

35. Laat je gebroken hart geen last zijn voor jezelf en je omgeving. Maak het de reden om sterker te worden en opnieuw lief te hebben.

36. Als alles uit elkaar lijkt te vallen, onthoud dan één ding: Een gebroken hart maakt je sterker.

37. Je hebt dit. Je bent sterker dan je denkt. Laat dat gebroken hart je niet tegenhouden om alle dingen te doen die je graag doet.

38. Elk liefdesverdriet maakt je sterker. Ook al voelt het niet zo op dat moment, het is waar.

39. Door het leven lopen betekent op verschillende stenen stappen. En sommige laten een litteken achter op je hart. Maar elk litteken maakt je sterker en beter.

40. Jij was degene die me brak. Nu heb je me sterker gemaakt, dus bedankt.

41. Het leven maakt je niet kapot. Alleen als je jezelf laat breken, wordt je leven gebroken.

42. Als iemand je hart breekt, laat je dan niet overtuigen dat je gebroken bent. Raap de stukken op en maak jezelf sterker dan ooit.

43. Als je je hart breekt, gaat die gebroken plek in je open voor een diepere liefde.

44. Je hart was gebroken, en nu weet je wat echte liefde betekent. Wees dankbaar voor de pijn, want het is de enige manier om sterker te worden.

45. Van binnen gebroken zijn is geen gebrek. Schaam je niet voor je littekens, want die maken je mooi, en hoeveel pijn het ook doet, het komt goed met je.

46. Als je gebroken of gekwetst wordt door een moeilijke tijd en tijdelijke tegenslag, bedenk dan: het gebeurde met een reden. Het was bedoeld om je sterker te maken.

47. Laat degene die je hart brak nooit de reden zijn dat je het leven opgeeft. Je hebt hogere hoogten te bereiken.

48. Iets of iemand verliezen waar je van houdt voelt niet altijd goed. Maar het betekent ook niet dat je moet stoppen met liefhebben.

49. We gaan allemaal door moeilijke tijden in het leven. Het is helemaal niet makkelijk om ermee om te gaan. Maar door deze moeilijkheden, worden we sterkere mensen.

50. Gebroken zijn is moeilijk, en het doet pijn, maar als je sterk genoeg bent om verder te gaan, zal het voelen als een andere wereld.

51. Als je liefdesverdriet hebt, bedenk dan dat het leven niet altijd zo zal zijn. Je komt er wel doorheen, en je zult er sterker door worden.

52. Dit hartzeer is slechts het begin van iets geweldigs. Ik ga sterker en beter worden, en dat zou jij ook moeten zijn.

53. Ga door. Dit is een nieuw hoofdstuk. Het leven is niet voorbij omdat je hart gebroken is.

54. Uit elkaar gaan is klote, maar het maakt je sterker.

55. Je zult uiteindelijk iemand vinden die van je houdt. Dus laat dit liefdesverdriet je sterken.

56. Het komt goed. Je komt hier doorheen, je wordt er sterker door, maar het belangrijkste is dat het goed komt.

57. Mensen die een gebroken hart hebben meegemaakt zijn veerkrachtiger en dus beter in staat om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Wat je niet doodt, maakt je alleen maar sterker.

58. We zijn hier om je beter te laten voelen, om met jou de kracht te vieren die voortkomt uit gebrokenheid.

59. Je kunt je gebroken hart genezen als je ervoor kiest om je pijn je sterker te laten maken.

60. Je hebt de kracht om de rest van je hart op te rapen en te blijven leven. Je bent sterker dan je weet.

61. Je bent sterker dan je weet. Je bent moediger dan je gelooft. Je gaat verder dan je denkt.

62. Wees sterk en geef niet op. De pijn die je nu doormaakt zal je sterker maken.

63. Een gebroken hart kan je sterker maken. Laat mij er voor je zijn. Ik ben er om te luisteren, te begrijpen en te helpen je gebroken hart te helen.

64. Laat een gebroken hart je niet tegenhouden. Jouw kracht en veerkracht zullen je ex laten zien wat ze gemist hebben door jou te verliezen.

65. Als je verdrietig bent omdat je het met iemand hebt uitgemaakt, wees dat dan niet. Het zal je sterker maken, en je zult binnen de kortste keren weer liefde vinden.

66. Het is een belofte, ook dit zal voorbijgaan. Je hart is nu gebroken, maar het zal genezen, en je zult sterker worden.

67. Je hebt fouten gemaakt. Je hebt gefaald. Je bent misschien verraden. Je hebt jezelf en anderen in de steek gelaten. Het doet pijn. En het hoort pijn te doen. Maar het duurt niet eeuwig. Uiteindelijk zul je alleen maar sterker worden.

68. Je bent sterker dan je weet en beter dan je je voelt. Je hebt dit.

69. Je bent sterk genoeg om dit te doorstaan. Je bent nog sterker omdat je er doorheen bent gegaan. Vergeet nooit dat er van je gehouden en voor je gezorgd wordt.

70. Het vergt moed om weer op te staan na een val, maar de beloning is het waard.

71. Als alles uit elkaar valt, raap je de stukken op en begin je opnieuw.

72. Mijn littekens herinneren me eraan dat het verleden slechts een verhaal is dat we onszelf vertellen.

73. De zwaarste reizen zijn ook de meest lonende.

74. Het leven zit vol wendingen, maar in deze wegversperringen vind je de kracht om door te gaan.

75. Je zult vallen, opstaan en leren vliegen.

76. Een gebroken hart maakt je zeker sterker.

77. Een gebroken hart maakt je sterker. Leer die extra mijl te lopen na liefdesverdriet en weer lief te hebben.

78. Het is normaal om je soms gebroken te voelen. Raap jezelf op, stof je af en ga verder.

79. Er zullen altijd mensen zijn die je pijn doen. Maar als je een goed hart hebt, zul je niet lang gebroken blijven; in plaats daarvan zul je sterker worden.

80. Je zult breken als je door het leven gaat en duizend verschillende soorten mensen tegenkomt. Maar elke keer dat je breekt, zul je sterker worden.

81. Mijn gebroken hart is een van de grootste redenen voor mijn kracht.

82. Het wordt beter na een breuk, iedereen zou je dat vertellen omdat het waar is, je hebt gewoon wat tijd nodig.

83. Je hebt maar één leven. Verspil het niet aan iemand die niet beseft wat ze hebben toen ze het hadden. Wees sterk, raap jezelf op, en begin opnieuw. Leef je beste leven, vanaf vandaag!

84. Hou je hoofd omhoog. Het komt wel goed. De pijn die je doormaakt zal je sterker maken voor alles wat je te wachten staat.

85. Als je iets moeilijks meemaakt, geloof dan in jezelf en ga door. Laat niets je in de weg staan.

86. Het moeilijkste deel van een relatie is opnieuw beginnen, maar na elk gebroken hart is er een sterkere jij!

87. Je hart mag gebroken zijn, maar je mag je geest nooit laten breken. Je zult leren en groeien van deze ervaring.

88. Het is nooit makkelijk om door een scheiding te gaan, maar het maakt je uiteindelijk sterker, en dat is wat telt.

89. Als je liefdesverdriet hebt, onthoud dan dat het beter wordt! Hoe slecht je situatie ook is, het is altijd mogelijk om terug te komen. Blijf sterk.

90. Ik werk aan het volgende hoofdstuk van mijn leven om sterker, gelukkiger en krachtiger te zijn dan ooit tevoren.

91. Kracht komt van binnenuit. Het vermogen om de obstakels in het leven te overwinnen, tegen de pijn te vechten en veerkrachtig te zijn. Omarm het.

92. Verlies nooit de hoop na liefdesverdriet. Aan het einde van elke moeilijke reis is er een gelukkig einde van een andere soort.

93. De littekens die je draagt zijn tatoeages, schatje. En geloof me, een gebroken hart maakt je sterker dan je denkt.

94. Gebroken harten maken je sterker; elk litteken vertelt een verhaal, dus wees niet bang om je open te stellen en je verleden te delen met iemand die wil luisteren.

95. Ze hebben je hart gebroken, en je voelt je gebroken, maar wat je niet doodt maakt je sterker, dus blijf sterk.

96. Dat gebroken gevoel maakt je sterker. Elk litteken heeft een verhaal.

97. Je zult sterker zijn na een breuk, en je zult eruit komen als een beter mens.

98. Het is moeilijk als je in kleine stukjes gebroken bent, maar onthoud dat terwijl je geneest en sterker wordt.

99. Heb vertrouwen in jezelf; je zult sterker worden als het liefdesverdriet geneest.

100. Laat verraad en liefdesverdriet je niet definiëren, wees de baas over je eigen verhaal door sterk te blijven.

Een gebroken hart zal genezen en kan je een beter gevoel geven om door de moeilijkere periodes in je leven te gaan. Maar één ding is zeker waar, wat je niet breekt zal je alleen maar sterker maken.

En ik hoop dat deze verzameling citaten je daarbij zal helpen, niet alleen voor jou maar ook voor je vrienden en familie die misschien door zo’n moeilijke tijd gaan.
Vriendelijk, like en deel deze post met je vrienden, familie en op je sociale media pagina’s. Ik hou van je.