Geef Me De Kracht Om De Dingen Te Accepteren Die Ik Niet Kan Veranderen Quotes

Een ding over het leven is dat er veel dingen en gebeurtenissen zijn waar je geen controle over hebt. Dat kan je boos of gefrustreerd maken, maar daaronder kun je je zwak en verloren voelen omdat het leven niet om jouw toestemming vraagt voordat dingen gebeuren.

Wil je niet in staat zijn de dingen die je niet kunt veranderen genadig te accepteren? Hoe zit het met de gebieden waarin je Gods kracht zoekt om je aan Hem te kunnen overgeven? Laat je je door Hem versterken, of blijf je hangen in angst en negativiteit?

Ik begrijp hoe het voelt om je zorgen te maken en bang te zijn voor dingen die je niet kunt veranderen, maar Gods genade kan je altijd helpen om je angst te overwinnen. Hij kan je de kracht geven om dingen te accepteren die je niet kunt veranderen.

Er is altijd iets beters als we op God wachten en erop vertrouwen dat Hij ons sterkt om de dingen te accepteren die niet veranderd kunnen worden. Deze onderstaande citaten geven mij de kracht om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen zijn geschreven om jou te bemoedigen en te sterken om de dingen te accepteren die je niet kunt veranderen. Geniet ervan!

Geef me de kracht om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen Quotes

Soms raken we zo verstrikt in het proberen te controleren wat er om ons heen gebeurt, dat we uiteindelijk ontdekken dat we dat niet kunnen. Wanneer dit gebeurt, moeten we onthouden dat we onze energie moeten richten op de dingen die we kunnen veranderen en God ons de genade geven om de dingen te accepteren die we niet kunnen veranderen.

1. Er is altijd iets beters als je op God wacht en erop vertrouwt dat Hij je sterkt om de dingen te aanvaarden die niet veranderd kunnen worden.

2. Geef me de genade om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen, de moed om de dingen te veranderen die ik wel kan veranderen, en de wijsheid om het verschil te weten.

3. Vandaag vroeg ik God om genade om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen. Mijn houding, mijn vermogen en de acties en beslissingen van anderen.

4. Heb de genade om te aanvaarden wat je niet kunt veranderen en de moed om de dingen te veranderen die je wel kunt veranderen.

5. Geef me de genade om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen. Geduld voor anderen en doorzettingsvermogen voor mezelf, wijsheid om het verschil te kennen.

6. Geef me de genade om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen. Accepteer wie je bent. Je gebreken en alles.

7. Geef me de genade om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen en de moed om de dingen te veranderen die ik wel kan veranderen.

8. In elk gebed dat u bidt, dank God voor zijn genade om de dingen die u niet kunt veranderen te aanvaarden.

9. Verleen mij de kalmte om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen, moed om de dingen te veranderen die ik wel kan veranderen, en wijsheid om het verschil te weten.

10. Het is niet altijd gemakkelijk om de dingen te accepteren die je niet kunt veranderen. Maar als je wilt groeien als persoon, moet je God vragen om de kracht om dat te doen. Hij zal je genade geven.

11. Strek je uit naar God en vraag Hem je te helpen de dingen te accepteren die je niet kunt veranderen. Hij zal je de kracht en de genade geven om alles wat je dwarszit onder ogen te zien.

12. Rust in de genade van God. Laat Hem je kracht zijn als niets anders je vrede kan geven. Weet dat bij Hem niets onmogelijk is, en Hij zal je blijven sterken terwijl je aan Zijn voeten ligt.

13. Genade geeft je de kracht om los te laten wat niet veranderd kan worden.

14. Maak je niet druk over dingen die je niet kunt veranderen, accepteer het genadig en geniet van vandaag.

15. Omdat je niet alles kunt veranderen wat je overkomt, moet je met genade aanvaarden wat er op je pad komt!

17. Er is altijd iets beters als we op God wachten en erop vertrouwen dat Hij ons sterkt om de dingen te aanvaarden die niet veranderd kunnen worden.

18. Ik bid dat ik, bij de gratie van God, de dingen die ik niet kan veranderen zal accepteren. Help me om open te staan voor uw leiding en richting. Amen

19. Wanneer je geconfronteerd wordt met een situatie die je niet kunt veranderen, bedenk dan dat God bereid is je de genade te geven om die te aanvaarden.

20. Wanneer u geconfronteerd wordt met een situatie die u niet kunt veranderen, bedenk dan dat God bereid is u te helpen die situatie te aanvaarden.

21. We worden allemaal geconfronteerd met situaties die we niet kunnen veranderen. Het goede nieuws is dat God je de kracht zal geven om ze te aanvaarden.

22. Als je voor moeilijke situaties komt te staan, bedenk dan dat God je altijd genoeg genade zal geven om er doorheen te komen.

23. Als je de situatie niet kunt veranderen, vraag jezelf dan af: « Is het Gods wil? »

24. Sterk zijn betekent niet dat je alleen moet zijn. Sta jezelf toe kwetsbaar te zijn en aanvaard Gods hulp.

25. Als je accepteert wat je niet kunt veranderen, denk dan aan de macht die je jezelf geeft. Je kunt het leven niet controleren, dus geef de strijd op en neem in plaats daarvan de controle.

26. Is het niet beter te wachten en te accepteren wat we niet kunnen veranderen dan te proberen het te veranderen?

27. Is het met dat in gedachten niet beter om te wachten en de dingen die je niet kunt veranderen te accepteren dan te proberen ze te veranderen?

28. Kun je je voorstellen hoeveel beter je leven zou kunnen zijn als je stopt met proberen de dingen te veranderen die je niet kunt veranderen? Zou het niet verstandiger zijn om af te wachten en in plaats daarvan deze dingen te accepteren?

29. Moeten we de dingen die we niet kunnen veranderen niet accepteren en dan afwachten? Proberen ze te veranderen is niet alleen duur, maar ook onnodig.

30. Niemand houdt van wachten, maar het kan beter zijn om dingen die je niet kunt veranderen te accepteren dan te proberen ze te veranderen.

31. Dus wat is beter: accepteren wat je niet kunt veranderen, of proberen het te veranderen?

32. Het is onmogelijk om de dingen waar we om geven te veranderen. Waarom wachten we niet af?

33. Wil je stress en angst in je leven verminderen? Het is gemakkelijk… accepteer gewoon de dingen die je niet kunt veranderen.

34. Wachten tot dingen gebeuren leidt alleen maar tot teleurstelling. Wacht niet tot de dingen veranderen. Laat de verandering gebeuren

35. Als je het maximale uit het leven wilt halen, is het beter om de dingen die je niet snel kunt veranderen te accepteren dan ertegen te vechten.

36. Als je te maken hebt met iets waar je geen controle over hebt, helpt het om je te herinneren dat God je zal steunen en je zal helpen een weg te vinden.

37. Loslaten van de dingen die we niet kunnen veranderen is een van de grootste uitdagingen in het leven, maar loslaten geeft je de genade om met meer vreugde te leven in wat je wel kunt veranderen.

38. Als je een situatie waarin je verkeert niet kunt veranderen, accepteer die dan en probeer jezelf te veranderen. Als je iemands gedrag niet kunt veranderen, accepteer hem dan zoals hij is en richt je op het ten goede veranderen van jezelf. Als je de dingen aanvaardt die je niet kunt controleren of veranderen, krijg je meer macht over de dingen die je wel kunt – je houding, je acties, je reactie.

39. Verander je situatie door je te richten op wat je kunt doen. Accepteer en omarm de dingen die je niet kunt veranderen. Wanneer je de dingen aanvaardt die je niet kunt controleren of veranderen, krijg je macht over de dingen die je wel kunt veranderen. Verander je houding, je acties en je reactie om jezelf te versterken.

40. Wanneer je ophoudt te proberen de mensen en dingen die je niet kunt beheersen te veranderen, krijg je weer macht over je houding, je daden en je reactie.

41. Als je je in een situatie bevindt die je niet kunt beheersen, accepteer die dan en probeer te veranderen, zodat je je houding, acties en reactie kunt kiezen!

42. Genade komt in alle vormen en maten – maar soms is het totaal onverwacht. Wacht op God en vertrouw erop dat Hij je sterkt om de dingen te accepteren die niet veranderd kunnen worden.

43. Stil uw ziel en vraag God om u de genade te geven om de dingen te aanvaarden die u niet kunt veranderen.

44. Heer, geef me de genade om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen. Sommige mensen hebben een haarkleur die ze niet kunnen veranderen. Spreek vrede tot hen en zeg dat je gelooft in hun mogelijkheden en dat God hen zeker zal zegenen.

45. Onze kracht wordt volmaakt in onze zwakheid als we genade van God krijgen om de dingen te accepteren die we niet kunnen veranderen. Vraag Hem vandaag om genade.

.

46. Zonder twijfel is het altijd onmogelijk te aanvaarden wat je niet kunt veranderen. Maar wachten op God, en voortdurend tot Hem bidden, zal je helpen de dingen te aanvaarden die niet kunnen worden veranderd.

47. Geef me de genade om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen, de moed om de dingen te veranderen die ik wel kan veranderen en de wijsheid om het verschil te weten.

48. Genade betekent niet dat we slechte dingen die gebeuren accepteren. Het betekent dat we God accepteren, die elke situatie ten goede kan veranderen, hoe moeilijk ook.

49. Je bent een persoon met een enorm potentieel. Je bent bedoeld om een zegen te zijn, en God is bereid je alle genade te geven die je nodig hebt om je bestemming te vervullen.

50. Geef nooit op – hoe moeilijk uw omstandigheden ook lijken, God is nabij, Hij geeft genade aan de nederigen en zal uw wegen tot zegen leiden. Hier is iets om je daaraan te herinneren.

51. Een plaats van aanvaarding bereiken kan moeilijk zijn. Maar als je probeert het grote geheel te zien en erop vertrouwt dat er een goddelijk doel achter je situatie zit, zul je innerlijke vrede gaan ervaren.

52. Geef niet op. Er is altijd een uitweg uit een bepaalde situatie. Je moet alleen de moed hebben om je weg te veranderen en te geloven dat er een betere manier is om dit op te lossen. God zou je nooit een probleem geven zonder je ook de oplossing ervan te geven.

53. Soms is het beter af te wachten en te zien hoe de dingen uitpakken dan een risico te nemen. Dat betekent niet dat je moet opgeven, maar acceptatie omarmen kan zijn vruchten afwerpen.

54. De wereld is een enge plek. Zou je niet willen dat het makkelijker was om vrede in je leven te vinden? Verandering is niet gemakkelijk, maar om te proberen dingen te veranderen is moed en begrip nodig.

55. Accepteer je verliezen en mislukkingen en werk aan het verbeteren van jezelf. Verspil je tijd niet door te proberen mensen te veranderen in iets wat ze niet zijn. Als je je richt op wat je onder controle hebt, word je de persoon die je wilt zijn.

56. Geloof in jezelf. Stel doelen en normen voor je leven. Laat anderen ze niet voor je bepalen of je ervan weerhouden je doelen en dromen te bereiken. Maar als je het niet in de hand hebt, forceer het dan niet, maar doe gewoon je ding.

57. Jij bent de baas over je emoties. Laat het leven je niet in de steek als je kunt veranderen hoe je tegen elke situatie aankijkt en hoe je ermee omgaat – in jouw voordeel. Vind genade om het los te laten als je het niet onder controle hebt.

58. De overtuiging om jezelf te zijn, de kracht om te geloven wat je gelooft ligt in jouw handen. Sta op en laat anderen je waarde zien; als je dat niet kunt, laat het dan gewoon los.

59. Sommige mensen zeggen dat je een situatie nooit kunt veranderen, maar anderen geloven dat iedereen zijn lot in eigen handen heeft. Ik geloof dat het eerste waar is, omdat controle soms buiten ons bereik ligt.

60. Geloof is niet het wensen van een ander verleden of een andere toekomst, maar je verheugen in de genade die alleen in Jezus te vinden is. Doe wat je kan om positieve verandering te creëren, en laat los wat je niet kan controleren.

Het lezen hiervan geeft me de kracht om de dingen te accepteren die ik niet kan veranderen. Hopelijk kun jij ermee omgaan dat je geen controle hebt over de vele dingen in je leven. Verlies nooit de hoop. God zal je niet opgeven en Hij zal je leiden door alle obstakels die je te wachten staan. Dank u.