Gefeliciteerd Met Afstuderen Wensen & Berichten

Congratulations on PhD Graduation Wishes Messages

Succesvol afstuderen met een doctoraatsdiploma is geen kinderspel. Het vergt moed, tijd, inzet en middelen. Deze loten gingen de extra mijl in hun academische streven. Het voltooien van het doctoraatsprogramma moet gevierd worden.

De afgestudeerden van vandaag sluiten alle uitdagingen, het harde werk en de slapeloze nachten af die gepaard gingen met het behalen van hun doctoraat. Hun academische carrière is ten einde en het is tijd om verder te gaan. Om dat te kunnen doen, hebben ze alle goede wensen, aanmoedigingen en felicitaties van familie, vrienden en collega’s nodig.

In plaats van een algemene, onpersoonlijke felicitatieboodschap zoals lotion of een doos bonbons te sturen, is het superleuk om je afgestudeerde te laten zien hoe trots je op hem of haar bent, door een persoonlijke boodschap te sturen. Er zijn tal van manieren om dit te uiten. Je kunt je geliefde vriend, familie of collega feliciteren met het leggen van een sterke basis voor hun toekomstige carrière, met het verwezenlijken van hun levenslange droom, of met het feit dat ze ontelbare keren zijn uitgeslapen!

Weet u niet wat u moet schrijven om een pas afgestudeerde doctorandus te feliciteren? Wilt u pakkende felicitaties sturen naar een pas afgestudeerde? Bent u ten einde raad over de beste wensen en berichten om een doctorandus te feliciteren?

Zoek niet verder. Hier zijn hartverwarmende felicitaties voor het promoveren wensen en berichten alleen voor uw plezier:

Gefeliciteerd wensen voor Phd Degree afstuderen

Je promotie is een geschenk van jou aan ons allen die hier zijn om je promotie te vieren. Een geschenk dat onze harten vult met vreugde en ons doet stralen met een glimlach. Een geschenk dat een prijs had, die jij meedogenloos hebt betaald. Gefeliciteerd, en bedankt dat je ons trots maakt.

1. Gefeliciteerd met je doctoraal! Dit is het moment waar je jaren naartoe hebt gewerkt, en je mag trots zijn. Ik weet dat deze prestatie niet gemakkelijk is. Je hebt er zoveel toewijding, opoffering en hard werk ingestoken; je verdient het om gevierd te worden.

2. Gefeliciteerd! Je hebt het goed gedaan. Je verdient een schouderklopje, dus nogmaals gefeliciteerd met een goed uitgevoerde klus. Nu is het tijd om het te vieren met heerlijke cake met je favoriete smaak. Tenzij je liever een cheque hebt. Maar, eerst wil je misschien een feestje geven om de stemming erin te brengen. De beste wensen!

3. Gefeliciteerd met je doctoraal! Dit is het moment waar je jaren naartoe hebt gewerkt, en je mag trots zijn. Wij zijn ook zo trots op uw prijzenswaardige prestatie. Het is niet gemakkelijk; zoveel toewijding, opoffering en hard werken, je verdient het om gevierd te worden. Ik wens u succes met uw toekomstige inspanningen.

4. Je hebt te hard gewerkt, blij dat het goed betaald heeft. Je doctoraat behalen is een droom die uitkomt.
Je hebt hard en slim gewerkt om je doctoraat te halen. Voortdurende inspanning is de sleutel tot succes. Blijf bloeien, ik wens je het beste, altijd!

5. Gefeliciteerd met de succesvolle afronding van je doctoraatsprogramma! Alles wat je hebt gedaan; het harde werk, de lange slopende studie-uren, de docenten die vertrouwen in je hadden, de frustrerende docenten en alle kleine details die je verzuimd hebt te vermelden. Ik wens je een daverend succes.

6. Na zoveel werk, een moeilijke taak voor de zwakkeren, heb je dit zeker verdiend. Gefeliciteerd met je doctoraat! Beste wensen voor de toekomst!

7. Je hebt het voor elkaar! Ik ben zo blij voor je. Hartelijke gelukwensen aan de nieuwste dokter in de stad, met je zuurverdiende doctoraal. Blijf dromen verpletteren. Beste wensen van hier!

8. Het behalen van je doctoraal heeft je een opscheprecht opgeleverd, maar ik weet dat je te bescheiden bent om je mond voorbij te praten. Dit is een succesvolle sprong voor jou en je familie. Veel succes met je carrière!

9. Ik heb altijd geweten dat je naar de hemel reikt en blijft stralen als een superster. Gefeliciteerd met je doctoraal! Het is de eerste van vele doelen en je zult ze allemaal bereiken. De beste wensen, altijd!

10. Je deed het, telkens weer! Je blijft je toewijding en sterke wil bewijzen. Een enorme felicitatie aan u voor het bereiken van deze bewonderenswaardige targe, doc. Je bent een trotse doctorandus. Blijf winnen!

11. Gefeliciteerd met je doctoraal, lieverd. Ik wens je alle liefde en succes die je verdient in het leven, en dan nog wat!

12. Je bent een onconventioneel rolmodel en gangmaker. Je hebt voortdurend bewezen dat niets onmogelijk is, ondanks de omstandigheden. Deze doctorstitel is slechts één van de vele overwinningen. We wensen je het beste voor de toekomst!

13. Gefeliciteerd met het behalen van uw doctoraat. Warme wensen van ons!

14. Een enorme en hartelijke felicitatie voor het eindelijk voltooien van uw doctoraatsprogramma. Het is zeker niet voor bangeriken. Duimen voor je voor al het harde werk dat je erin gestoken hebt. Zo trots op je prestatie. Ik wens je het allerbeste!

15. Gefeliciteerd met je promotie. Het is een belangrijk succes. Hulde aan jou.

Gefeliciteerd met uw doctorstitel Citaten met afbeeldingen

Nu ben je gekwalificeerd om citaten te maken en het zal in knikkers worden geschreven omdat je iets bewonderenswaardigs hebt gedaan. Gefeliciteerd met je doctoraal! Ik ben zo blij voor je omdat ik weet hoe hard je gewerkt hebt om dit te bereiken. Ik ben trots op je.

16. Gefeliciteerd met je promotie. Je hebt zo hard gewerkt om je doelen te bereiken. Ik ben zo trots dat ik je mijn vriend mag noemen. Ga met God, en blijf het tempo bepalen, buitengewoon.

17. Gefeliciteerd met je doctoraal. Ik denk dat je klaar bent voor de volgende fase. Mogen al je dromen uitkomen!

18. Gefeliciteerd met de succesvolle afronding van uw doctoraatsprogramma. U bent altijd inspirerend. Mogen al uw toekomstige inspanningen uitstekende resultaten opleveren.

19. Afstuderen is een nieuwe start voor de beste van ons, een overgangsrite voor sommigen,
en een kans voor vele anderen. Op deze mooie gelegenheid is afstuderen een tijd van feest. Wij vieren u voor het succesvol afronden van uw doctoraatsprogramma. Een toast op u terwijl u aan een nieuwe fase van geweldige dingen begint.

20. Gefeliciteerd met je promotie. Ik ben zo blij dat je het hebt volgehouden. Ook al was je verleden vol strijd, je gaf niet op. Integendeel, je liet je strijd je dromen inspireren. Je hoop voor de toekomst is het grootste geschenk dat je kunt geven. You rock!

21. Gefeliciteerd met je doctoraal! Een graad die je hebt verdiend door hard werken en zweten. Je hebt gewerkt voor deze lovenswaardige prestatie. De graad die ons erg trots op je heeft gemaakt. Blijf uitmuntend!

22. Gefeliciteerd met je afstuderen, schat. Het loont om hard te werken. Het is de moeite waard om geconcentreerd te blijven, zonder afleiding. Je harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen, je mag ontspannen en genieten van de overwinning. Als je het wilt vieren, ben ik er voor je. We schilderen de stad in alle kleuren van jolijt.

23. Gefeliciteerd, met je doctoraal! Wow, het is zo indrukwekkend en bewonderenswaardig, deze prestatie van jou!

24. Gefeliciteerd met je promotie. Ik ben blij te horen dat je deze hebt gekraakt; je bent een genie!
Je bent nu officieel een professor. Je moeilijke proefschrift moet gevierd worden.

25. Gefeliciteerd met uw promotie. Je hebt je doctoraat afgerond. Het is zo prijzenswaardig dat je het hebt gehaald. Het is ongelofelijk! Zonder twijfel; je bent gepromoveerd! Je bent een ster.

26. Gefeliciteerd met je afstuderen is een gebruikelijke zin om een vriend succes te wensen bij een bepaalde onderneming. Voor mij heeft het een speciale betekenis. Het is de eerste stap naar onafhankelijkheid, uitmuntendheid, succes en vervulling. Gefeliciteerd!

27. Proficiat aan de uitmuntende briljante denker. Duimen voor een uitzonderlijke geest die iets uitzonderlijks heeft bereikt; het behalen van een doctoraat is geen kinderspel. Moge het universum je goedgezind zijn, altijd.

28. Gefeliciteerd met je doctoraat!
Je hebt de berg overwonnen en de top bereikt.
Je bent nu een van de besten.

29. Gefeliciteerd met je doctoraat. Je hebt een bewonderenswaardige prestatie geleverd. Je verdient alle lof die je ten deel valt. Blijf het fantastisch doen.

30. Gefeliciteerd met je promotie. Het heeft je veel tijd gekost, maar het is je gelukt! U behoort tot de wereldtop in uw vakgebied,
Ik weet zeker dat je binnenkort beroemd en veelgevraagd zult zijn. Moge je harde werk zijn vruchten blijven afwerpen.

Felicitatieberichten voor doctoraal afstuderen

De euforie van het bereiken van deze mijlpaal kan alleen worden ondersteund met een boodschap van liefde en goede wensen. Gefeliciteerd met je promotie. Alsjeblieft, laat je haar los en heb veel plezier!

31. Yay het is je afstudeer dag! Gefeliciteerd met je promotie! Je hebt deze race gewonnen.
Je bent nog niet klaar, want hard werken is niet voor de lol of voor de cruise.
Het is een vereiste voor een doctorandus die ergens naartoe gaat.

32. Reik altijd naar de sterren. En als je er bent, probeer dan naar de maan te reiken. Als je de berg leert beklimmen, bereik dan de top. Gefeliciteerd met je promotie!

33. Gefeliciteerd met je promotie. Je bent een hoogvlieger, ik ben trots op je prestatie,
op al je prestaties, Gefeliciteerd met je promotie.

34. Gefeliciteerd met je promotie, schat! Je hebt de race gewonnen. Nou ja, bijna. Hoewel je nog niet klaar bent, ben je er bijna. Je doctorstitel zal vele deuren van mogelijkheden voor je openen.

35. Ik ben blij dat je het gehaald hebt! Echt, hard werken loont; je bent het levende bewijs! Je harde werk is de voorwaarde voor je promotie vandaag. Gefeliciteerd! Blijf winnen. Niet stoppen.

36. Reik altijd naar de sterren, want je bent een superster. De hemel is je startpunt. De wereld ligt aan je voeten. Gefeliciteerd met je promotie. Ontspan en maak plezier, het echte werk begint binnenkort.

37. Gefeliciteerd met je promotie. Uw afstuderen vraagt om een uitbundig feest want een doctoraatsdiploma is een bereikte mijlpaal. Het is een teken van succes en het begin van grotere dingen die komen gaan.
Een tijd om te vieren dat je geweldig bent.

38. Gefeliciteerd met je promotie! Je hebt hard gewerkt. Je hebt extra hard gestudeerd voor je doctoraat. Deze prestatie was niet goedkoop. Je hebt de prijs betaald. Blijf uitblinken!

39. Gefeliciteerd met uw promotie! Het is een beloning voor de kostbare tijd die je hebt opgeofferd, je toewijding en je zoektocht naar kennis. Inderdaad, je hebt gestudeerd en je verdiende loon gekregen.

40. Gefeliciteerd met je promotie. Voor je harde werk. Voor je toewijding. Voor je inspanningen. Voor
je ijver. Voor uw ambitie,
inspiratie en passie. Blijf ons trots maken.

41. Gefeliciteerd, met je Phd eindoefening! Je hebt het doctoraat met een arendsoog gedaan en foutloos gepresteerd als een perfecte vlieger. Ik ben zo blij voor je.

42. Gefeliciteerd met je promotie. Ik ben blij dat je uit het donker bent gekomen. Blijf zo hard werken als je kunt, niets zal je tegenhouden.

43. Ik sta versteld van je prestatie. Ik ben zo trots op je. Gefeliciteerd met je promotie. Blijf zweven!

44. Gefeliciteerd met je promotie. Ik wens je het allerbeste.

45. Gefeliciteerd met je promotie. Gefeliciteerd met het bereiken van de top van de heuvel. Ik bewonder de kilometers die je hebt afgelegd om je doelen te bereiken. Ik juich je moed toe toen je vele uitdagingen overwon om de beste te worden.

Gefeliciteerd met promotie citaten

De opwinding is niet van deze wereld, en ik ben opgewonden tot in mijn tenen om het samen met jou te vieren! Gefeliciteerd met je promotie, liefste! Nu kan ik je gezaghebbend citeren over alles. Nou ja, bijna alles.

Niemand is een eiland. Verheug je met je geliefde met deze mooie felicitaties voor de promotie citaten:

46. Hoe meer je leert, hoe meer je achterlaat. Hoe meer je geeft, hoe meer je houdt. Hoe meer kennis je verwerft, hoe meer verkeerde informatie je afleert. Leren is een grote deal. PhD is de grootste deal in alles. Gefeliciteerd met je doctoraat!

47. Gefeliciteerd met je promotie. Ik ben zo trots op alle explosieve kennis die in je dreigt uit te barsten.

48. Gefeliciteerd met je afstuderen. Gefeliciteerd met je uitstekende werk. Een grotere felicitatie voor je succes. Gefeliciteerd met je harde werk.

49. Een enorme felicitatie voor jou, lieverd, met je promotie. Je verdient het applaus. Je hebt ons trots gemaakt.
Je hebt je dromen bereikt en bent een prijs geworden. Nu ben je op de top van je kunnen, klaar om de wereld te veroveren terwijl je leert van je fouten.

50. Vier jaar hard werken en intense toewijding hebben geleid tot uw doctoraatsdiploma. Gefeliciteerd! Moge je onmetelijk slagen.

51. Je hebt je diploma gehaald. Je hebt de muren van de academische achtervolging overwonnen. Met je nieuw verworven graad, is de hemel nooit je limiet.

52. Zoveel redenen om je te feliciteren. Gefeliciteerd met het behalen van je doctoraat en gefeliciteerd met het bedenken van de juiste graad. Moge je nooit stoppen met leren en nooit stoppen met groeien.

53. Gefeliciteerd met uw promotie en een succesvolle onderneming. Gefeliciteerd met elke nieuwe prestatie. Nu ben je meer dan klaar om de wereld tegemoet te treden.

54. Het zaad van grootheid begint meestal klein. Verzorgd, wordt het een machtige boom. Gefeliciteerd met je doctoraal. Je bent de beste en de grootste van hen.

55. Gefeliciteerd met je promotie. Het was inderdaad een lange, zware reis die de moeite waard was. Ik moet zeggen dat de tijd goed besteed is. Hulde aan u.

56. Gefeliciteerd met je promotie. Je hebt een doel bereikt dat voor de meesten onmogelijk is. Blijf
vliegen, alleen loop niet op de zaken vooruit. Langzaam, gestaag en zeker winnen de race.

57. Gefeliciteerd met de succesvolle afronding van uw promotie. U bent de mooiste bloem met het zoetste aroma, die blijft bloeien. Dromen komen uit, en die van jou ook!

58. Gefeliciteerd met je promotie. De zon schijnt volop,
Het is een mooie dag voor je. Je hebt het eindelijk gehaald!

59. Gefeliciteerd met je promotie. Ik wens je veel succes.

.

60. Gefeliciteerd, je hebt je doctoraat gehaald! Je hebt ons echt trots gemaakt. Bedankt dat je dit hebt doorstaan. Je hebt het zo goed gedaan, het is tijd om je eens goed te verwennen!

Afstudeerkaart berichten

Voor deze bewonderenswaardige prestatie verdien je de grootste kaart ooit liefdevol met de hand gemaakt, met de liefste PhD afstudeerboodschappen. Gefeliciteerd! Ik ben trots op je dat je dit hebt gedaan!

61. Gefeliciteerd met je doctoraat! Je deed het zo goed en maakte iedereen trots. Je hebt een keuze gemaakt. Je hebt je geest toegepast op kennis.
Je stopte je hart in je werk, en bekroonde het met een doctoraatsdiploma!

62. Een mooie felicitatie aan jou voor je doctoraal afstuderen! Je hebt het zo goed gedaan voor jezelf. Nu kun je aan je carrière beginnen en je dromen en doelen nastreven.

63. Gefeliciteerd met je doctoraal! Je hebt het gehaald! Je bent de beste, altijd!

64. Soms is de enige manier om jezelf te bewijzen, boven anderen uitstijgen. Ik ben blij dat je dit in grote stijl hebt gedaan. Gefeliciteerd met je promotie!

65. Gefeliciteerd met je promotie. Ik wens je veel succes en geluk. Moge je genieten van elk moment van je leven.

66. Gefeliciteerd met het behalen van uw doctoraat van de universiteit van het harde werken. De universiteit van het goede en van meer wijsheid. Veel succes.

66. Hartelijk gefeliciteerd met het behalen van je doctoraat, Blij dat je je dromen hebt waargemaakt, ben je niet blij dat je het hebt gehaald?

67. Gefeliciteerd met je promotie. Ik ben echt trots op al je prestaties. Je hebt het gedaan, je zit erin. Hou je hoofd omhoog, je bent het!

68. Gefeliciteerd met je promotie. I’mglaf5 je hebt de juiste weg gevonden. Om anderen te helpen en liefde te verspreiden. Nu heb je de juiste weg getoond. Om in het licht te staan van het geweldige leven dat je leeft.

69. Je bent nooit trots geweest, maar bescheiden in je prestaties. Dit is niet anders; je bent gepromoveerd en klaar. Gefeliciteerd.

70. Jaren van hard werken en ijver resulteerde eindelijk in de grootste prestatie die je hebt gewenst. Van harte gefeliciteerd met je doctoraal.

71. Gefeliciteerd met je doctoraal, liefste. Ik wens je het beste in het leven!

72. Proficiat aan de meest gedisciplineerde en toegewijde die ik ooit heb gekend. Veel succes met je promotie!

73. We zijn zo trots op je voor alle grote stappen die je in de goede richting hebt gezet, voor het ijverig doorzetten, en voor alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Gefeliciteerd met uw succes als doctorandus! Meer overwinningen, altijd!

74. Gefeliciteerd, dokter! Duimen voor u voor het succesvol afronden van uw PhD-programma. Ik wens u meer succes, voorspoed en voldoening in al uw inspanningen.

75. Gefeliciteerd met het bereiken van uw grootste droom, het behalen van een doctoraat! Inderdaad, dromen komen uit als we geloven en actie ondernemen. Beste wensen voor toekomstige prestaties!

Felicitatiebericht voor doctorsgraad

Mijn warme en hartelijke felicitaties voor u op deze prachtige dag, voor uw doctoraatsdiploma! Je bent gewoon geweldig om dit waar te maken. Ik vier je geweldigheid.

Zegen je geliefde vriend, familie of collega met een mooie felicitatieboodschap voor doctorsgraad:

76. Gefeliciteerd met je doctoraal. Ik ben zo blij dat je je droom hebt bereikt. Ik ben blij dat je niet opgaf, zelfs niet toen het leven je redenen gaf om op te geven. Moge de kansen in je voordeel blijven.

77. Gefeliciteerd met je doctoraat. Je hebt ons echt trots gemaakt en ons het recht gegeven om op te scheppen. Moge je slagen in al je toekomstige plannen.

78. Eindelijk, je hebt het gehaald! Ik heb er nooit aan getwijfeld dat je je doctoraal zult halen. Gefeliciteerd en de beste wensen!

79. Het succes heeft hier nooit iets over te zeggen gehad. Je gaf het geen andere keuze dan je te verplichten, gezien hoe hard je werkte om je droom te verwezenlijken. Gefeliciteerd met je doctoraal. Moge je slagen, altijd.

80. Gefeliciteerd met uw doctoraat. Kudos aan u voor een goed gedaan werk en voor het zetten in het werk. Je rockt!

81. Hard werken loont, vooral als het gepaard gaat met de juiste instelling en vastberadenheid. Gefeliciteerd, met uw doctoraal. Je verdient het om gevierd te worden.

82. U bent inspirerend, altijd al geweest! Uw inspanningen en harde werk zijn voorbeeldig. Gefeliciteerd met nog een veer op uw sprankelende pet. Goed gedaan met het behalen van uw doctoraat.

83. Een enorme felicitatie aan u met uw doctoraatsdiploma! Een gigantische felicitatie aan uw familie en vrienden wiens steun uw dromen deed uitkomen!

84. Gefeliciteerd met een van de mooiste dagen van je leven! Het beste moet nog komen, want het behalen van je doctoraat is nog maar het begin. Zullen we deze mijlpaal vieren met een feestje? Je hebt bewezen dat je de titel ‘dokter’ waardig bent.

85. Succesvolle mensen schrappen excuses voor hun mislukkingen. Zij leren waardevolle lessen uit elke mislukking en gebruiken het als een stoot om succes te krijgen. U bent het levende bewijs dat succes beantwoordt aan het vastberadene. Gefeliciteerd met uw succes in uw doctoraat. Blijf dromen verpletteren.

86. Gefeliciteerd met uw startpunt met uw doctoraatsdiploma! U bent de piloot, uw doctoraatsdiploma is uw visum en ticket en uw vlucht van succes is net begonnen. Zeker, je gaat plaatsen innemen en de hemel is niet je limiet.

87. De hoogste graad krijgen is de hoogste eer op zich. Gefeliciteerd met uw succes als doctorandus!

88. Gefeliciteerd met uw doctoraat! Je harde werk, ijver en focus hebben je dit uitzonderlijke succes gebracht.

89. Voor alle slapeloze nachten, voor alle angstige momenten, voor alle slopende uren die je erin gestoken hebt, is deze grote overwinning voor jou! Gefeliciteerd met je doctoraal! Blijf onmogelijke dromen verpletteren!

90. Je bedacht het, piekerde erover, koesterde de droom, zette een actieplan op, streefde het na tot de realiteit het feest van vandaag is. Gefeliciteerd, met je doctoraal!

Beste wensen voor het behalen van een doctoraat

Moge je altijd elk doel bereiken en al je dromen met gemak vervullen, overgoten met gunst en genade. Mogen al uw aspiraties uitkomen. De beste wensen!

Zeg een welgemeend goedendag tegen iemand die het verdient met deze schattige beste wensen voor het behalen van een doctoraatsdiploma:

91. Goed werk voor het behalen van je doctoraat! Iedereen is zo trots op je voor het behalen van je doctoraat. De beste wensen, altijd!

92. Je versloeg de kansen van het jongleren van je fulltime baan, huis en kinderen met je doctoraalprogramma; je bent de echte MVP! Een super-duper superster! Het is geen geringe prestatie. Beste wensen en hou de vlag van uitmuntendheid hoog!

93. Je bent een uitmuntende vrouw die altijd een miljoen anderen laat zien dat je niet te stoppen bent. Bedankt dat je goddelijk bent, academisch en carrière anders. Je bent een baanbreker, in deze lovenswaardige prestatie van het behalen van je doctoraat. Beste wensen, vandaag en altijd!

94. Een man is zo groot als zijn verbeelding en dromen, niet de grootte van zijn zak. Dank je dat je groots durft te dromen en het volhoudt. Je bent inspirerend. Beste wensen voor het behalen van je doctoraat!

95. Gefeliciteerd, beste dokter! Uw onversaagde vastberadenheid, motivatie en bewonderenswaardig optimisme voor iedereen. De beste wensen voor uw doctoraat! Laat de vlag van uitmuntendheid wapperen terwijl je hoger mikt.

96. Ondanks alle uitdagingen die zelfs de sterksten zouden hebben ontmoedigd, bleef je doorgaan. Opgeven stond niet in je woordenboek. Hier is nog een prestatie aan uw overvolle doos! Gefeliciteerd en de beste wensen voor het behalen van je doctoraat!

97. Je verdient het applaus en de onderscheidingen. Je hebt de rechten op elk voordeel daarna verdiend. Je bent inspirerend en onverslaanbaar in je zoektocht naar je doctoraat. Beste wensen!

98. Eindelijk! Jarenlange arbeid en uithoudingsvermogen hebben u deze lovenswaardige prestatie gebracht. Gefeliciteerd met je doctoraal! Beste wensen, doc!

99. Gefeliciteerd met dit eervolle succes, welverdiend! Je harde werk heeft eindelijk zijn vruchten afgeworpen. Beste wensen voor je doctoraat terwijl je blijft stralen en hoger blijft scoren met je doctoraat!

100. Eerst was het een droom. Nu is het een verbijsterende realiteit! Vandaag ben je doctorandus, niet minder! Een realiteit met onnoemelijke overwinningen achter de schermen, uitdagingen en overwinningen. Vandaag heb je het allemaal overtroffen, gefeliciteerd! Beste wensen voor al je toekomstige inspanningen! You rock!

Afstuderen is zo’n vreugdevolle gebeurtenis voor iedereen, van studenten tot professoren. Na een lange en zware reis heeft iemand eindelijk zijn of haar doctoraat afgerond. Om dit te helpen vieren, hebben we enkele van de beste PhD afstudeerwensen en -berichten verzameld die we konden vinden, samen met enkele van onze ideeën om ze zelf te maken.

Afstudeerkaarten en -berichten zijn fantastische manieren om je familie, vriend of collega, die net gepromoveerd is, blij te maken met hun welverdiende prestatie. Het is geweldig van je om die hartverwarmende boodschap te willen delen om hun dag te maken. Gooi er een klein afstudeerfeestje, een uitgebreid feest, taarten of attente geschenken tegenaan en de dag van het afstuderen wordt een feest.

Hopelijk heb je iets heel leuks aan deze post. Vriendelijk deel dit met uw familie en vrienden op alle sociale media platforms. Voel je vrij om je opmerkingen en vragen te laten vallen. Ik zal graag reageren.