Gelukkige Moederdag Citaten Voor Werkende Moeders

Happy Mothers Day Quotes for Working Mothers

Moeder zijn is geen fluitje van een cent. De werkende moeders van vandaag zijn niet alleen verantwoordelijk voor hun gezin, maar ook voor hun eigen carrière en groei. Moeder zijn, het gezin bij elkaar houden en de gedachte om iets buitenshuis te doen lijkt misschien overweldigend, maar het is niet onmogelijk.

Werkende moeders worden dag in dag uit geconfronteerd met uitdagingen, maar ze slagen erin uit te blinken op het werk en voor hun gezin te zorgen. Ze zijn een heel speciaal soort vrouwen, omdat ze elke dag met een glimlach tegemoet treden, hoe zwaar die ook is.

Werkende moeders zijn een inspiratie voor de hele wereld. Ze laten zien dat ze over meerdere vaardigheden beschikken om hun kinderen en hun beroep te managen. Zij hebben de extra last om hun tijd en energie te verdelen tussen hun gezin en hun werkgever.

Werkende moeders werken elke dag hard. Een manier om je werkende moeder te eren en haar het gevoel te geven dat ze gewaardeerd wordt, is haar een persoonlijke en oprechte boodschap te geven op Moederdag. En deze mooie collectie van gelukkige moederdag citaten voor werkende moeders zal je helpen precies dat te bereiken.

Gelukkige Moederdag Quotes voor Werkende Moeders

Je bent sterk, je bent knap en je bent krachtig. Waar je ook bent, je zult altijd een moeder zijn met een speciale gave voor je soort. Gelukkige Moederdag aan jullie allemaal, de hardst werkende moeders in de wereld.

1. Jij bent de definitie van een werkende moeder. Je bent sterk, je bent dapper en je bent krachtig. Gelukkige Moederdag!

2. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders, die niet één, maar twee fulltime banen hebben: op kantoor en thuis. Jullie doen een ongelooflijke job!

3. Het moederschap is een marathon en geen sprint. En met al dat geren, verdien je het om jezelf te trakteren op iets speciaals. Gelukkige Moederdag, Mam.

4. Moeders krijgen geen pauze. Tussen werk en gezin is het een 24/7 baan. Wij zijn hier om je eraan te herinneren dat je het verdient om trots op jezelf te zijn. Gelukkige Moederdag!

5. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders die het allemaal voor elkaar krijgen.

6. Moeders zijn de perfecte mix van kracht en verzorging. Gelukkige Moederdag aan alle geweldige werkende moeders die er zijn.

7. Elke dag dat je je mooie glimlach laat zien, zie ik het harde werk en de vastberadenheid van een vrouw die niet alleen een geweldige moeder is, maar ook een inspirerende ondernemer. Gelukkige Moederdag!

8. Mam, je bent altijd mijn inspiratie geweest. Bedankt dat je zo toegewijd bent aan je werk en je familie. Gelukkige Moederdag!

9. Omdat niets krachtiger is dan de liefde van een moeder. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders die er zijn!

10. Je bent een geweldige moeder en ook een briljante professional. Op jou! Gelukkige Moederdag! Heb een geweldige dag!

11. We zijn zo gelukkig met jou als werkende moeder en we hopen dat je altijd weet hoeveel je kinderen van je houden en je waarderen. Gelukkige Moederdag. Heb een geweldige dag!

12. Voor werkende moeders, je bent een inspiratie voor ons allemaal. Bedankt dat je de beste moeder ooit bent! Heb een geweldige dag.

13. Je bent een werkende moeder omdat je alles doet voor je gezin. Vergeet nooit dat jij de reden bent dat die kleine hartjes kloppen. Gelukkige Moederdag!

14. Elke dag als moeder is een nieuwe kans om je best te doen. Gelukkige Moederdag, moeders.

15. Het is niet makkelijk om met alles te jongleren. Maar je bent een werkende moeder en je weet wat je doet. Je bent de beste! Gelukkige Moederdag!

16. Een werkende moeder zijn is zwaar. Maar op alle moeders die erin slagen hun carrière en de zorg voor hun kinderen te combineren, er voor hun kinderen te zijn en nog steeds tijd voor zichzelf hebben – gefeliciteerd met je geweldige multitasker!

17. Werkende moeders hebben het zwaar, maar we zijn niet alleen. Gelukkige Moederdag aan alle hardwerkende moeders die er zijn.

18. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders!

19. Werkende moeders, jullie zijn zo sterk. We voeden sterke vrouwen op. Jullie zijn mooi en inspirerend. We houden van jullie!

20. Gelukkige Moederdag aan alle moeders die carrière en moederschap als kampioenen combineren.

21. Ik wens je het allerbeste op Moederdag. We zijn geïnspireerd door uw niet aflatende inspanning om aanwezig en echt te zijn, onze kinderen op te voeden en een bedrijf te runnen.

22. Bedankt dat je ons het middelpunt van je wereld maakt, zelfs als het moeilijk is om tijd voor jezelf te vinden. We houden van je! Gelukkige Moederdag.

23. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders die het allemaal doen … en dat met een glimlach!

24. Aan alle werkende vrouwen die het allemaal met een glimlach doen. Gelukkige Moederdag!

25. Ik wens alle werkende moeders een hele fijne Moederdag. We weten dat jullie het allemaal doen met een glimlach…respect!

26. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders. Op de moeders die hun laptop met de ene hand vasthouden en hun luiers met de andere, op jullie!

27. Aan alle werkende moeders, we zien jullie! Of je nu een directiekamer of een klaslokaal leidt, we groeten je en je toewijding om moeders overal trots te maken.

28. Gelukkige Moederdag, mam. Bedankt dat je onze inspiratie bent!

29. We zijn zo dankbaar voor de belangrijke rol die je in ons leven speelt. Gelukkige Moederdag!

30. Gelukkige Moederdag aan de werkende moeder. Je jongleert zoveel, we houden van je.

31. Lieve werkende moeder, je jongleert zoveel en krijgt er niet genoeg krediet voor. Gelukkige Moederdag.

32. Gelukkige Moederdag! Vandaag vieren we jou, de werkende moeder. We weten dat je zo hard werkt, en daarom houden we van je.

33. Aan de werkende moeder, wij waarderen alles wat u doet en wensen u een prachtig Moederdagfeest.

34. Aan alle werkende moeders. Jullie opofferingen voor jullie gezin blijven vaak onopgemerkt. We waarderen echt alles wat jullie doen, jullie liefde en steun.

35. Gelukkige Moederdag aan alle hardwerkende moeders die er zijn. We dragen deze speciale dag van liefde op aan jullie.

36. Het is weer die tijd van het jaar dat we je vertellen hoezeer we je drukte bewonderen! We zijn er voor je mam!

37. Moederdag is aangebroken, en het is tijd om de geweldige werkende moeders om je heen te laten weten dat ze geliefd, gevierd en gerespecteerd worden.

38. Van de vroege ochtend tot de late avond, Moederdag is jouw dag om te schitteren. We zijn zo dankbaar voor alles wat je doet.

39. Moederdag is een dag waarop we herinneren hoeveel onze moeders voor ons doen. Werkende moeders zijn de ruggengraat van deze wereld – dus bedankt, mam!

40. Aan alle werkende moeders die het laten werken: Gelukkige Moederdag!

41. Een grote dank en fijne Moederdag aan de werkende moeder die het allemaal laat lukken!

42. Aan alle werkende moeders die hun carrière en moederschap in evenwicht houden, wij groeten jullie!

43. Werkende moeders zijn een bijzonder ras, en deze Moederdag is het perfecte moment om hen te bedanken voor alles wat ze doen.

44. Aan alle werkende moeders daarbuiten – respect. Ik stuur jullie allemaal veel liefde en warmte op deze Moederdag!

45. We willen alle werkende moeders eren – jullie zijn geweldig!

46. Aan alle werkende vrouwen: jullie worden gewaardeerd, jullie zijn het waard, en jullie zijn geweldig. Gelukkige Moederdag!

47. We houden van jullie en waarderen alles wat jullie doen! Gelukkige Moederdag aan alle moeders die er zijn.

48. Laten we vandaag en elke dag moeders vieren omdat ze veerkrachtig, onverzettelijk en trots zijn. Gelukkige Moederdag!

49. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders die er zijn, jullie doen het geweldig.

50. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders die er zijn. Je hebt dit!

51. Aan alle werkende moeders: we zien jullie en zijn zo trots op jullie. Fijne Moederdag!

52. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders! Jullie werken hard en doen geweldig werk.

53. Gelukkige Moederdag, aan alle werkende moeders. Ga zo door en blijf stralen. Proost!

54. Ik wens alle werkende moeders een succesvolle Moederdag. We weten dat jullie geweldig werk doen.

55. Gelukkige Moederdag! Aan alle geweldige moeders die er zijn – of jullie nu thuis of buitenshuis werken – wij groeten jullie! Jullie zijn geweldig en worden zo gewaardeerd.

56. Fijne Moederdag allemaal! Voor alle moeders die hard werken om ervoor te zorgen dat we op elke manier worden verzorgd, weet dat jullie geliefd zijn en dat we alles wat jullie doen waarderen.

57. Een werkende moeder zijn is geen sinecure, maar we vinden je geweldig. Gelukkige Moederdag!

58. Het is niet makkelijk om een werkende moeder te zijn, maar het is de moeite waard en leuk. Fijne Moederdag!

59. Moeders zijn sterk, fel en vol liefde. We zien je, we waarderen je en we vinden je geweldig! Gelukkige Moederdag!

60. Als werkende moeder zijn de dagen ongelooflijk lang, maar de jaren ongelooflijk kort. Je maakt alles mogelijk omdat je alles doet wat gedaan moet worden. Jij bent degene naar wie we toe rennen als we troost of advies nodig hebben. De schouder waarop we huilen, de beste vrienden en onze favoriete mensen in de wereld. Gelukkige Moederdag!

61. Het vieren van een belangrijke dag voor alle hardwerkende moeders die er zijn! Gelukkige Moederdag!

62. Je bent een rockster. Jij bent degene naar wie we rennen als we troost of advies nodig hebben. Je maakt alles mogelijk omdat je alles doet wat gedaan moet worden. Je bent onze beste vriend en onze favoriete persoon in de wereld. Gelukkige Moederdag!

63. Gelukkige Moederdag aan alle moeders! Jaren gaan snel voorbij, maar toch zijn jullie er voor ons als we een knuffel nodig hebben of gewoon willen praten. Jullie zijn echt de beste vrienden.

64. Moeders zijn de beste! Neem op deze Moederdag een moment om de moeder in je leven te bedanken. Of het nu je eigen moeder is of een speciale moederfiguur, op jou, moeder!

65. Mam, je werkt dag en nacht om het iedereen naar de zin te maken. Van het maken van de lunch voor de kinderen tot hun veiligheid, je doet alles voor ons. We weten hoe moeilijk het voor je is om een baan en de zorg voor ons te combineren, dus bedankt voor alles. Fijne Moederdag!

66. Vandaag vieren we de mensen die meer taken op zich nemen dan zou moeten – maar geen recht hebben om daarover te klagen! Gelukkige Moederdag, moeders.

67. Ik hoop dat je moederdag geweldig is! Bedankt voor alles wat je doet. Je doet geweldig werk mam!

68. We hopen dat uw Moederdag geweldig is! Bedankt voor alles wat je doet. Je doet het geweldig, mama!

69. Gelukkige Moederdag moeders! Bedankt voor al het geluk dat jullie onze familie brengen. Jullie zijn echt geweldig!

70. Gelukkige Moederdag! We waarderen jullie enorm. Dank u voor alles wat u doet!

.

71. Gelukkige Moederdag! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt vandaag. Het is geen gemakkelijke baan, maar je doet het met zoveel gratie en moed. Ik waardeer alles wat u doet, dank u!

72. Fijne Moederdag, mam! We hopen dat het geweldig is. Je bent de beste.

73. Op alle werkende moeders, jullie doen het goed en wij groeten jullie.

74. Dit is voor moeders die tot diep in de nacht werken, die nog vroeger opstaan om hun kinderen klaar te maken, en die alle liefde en lieve woorden verdienen die ooit over hen gezegd kunnen worden. Gelukkige Moederdag!

75. Het spel van werkende moeders is zwaar. Shout out naar de werkende moeders die het goed doen en het in stijl volhouden!

76. Gefeliciteerd, mam! Het is Moederdag! Je verdient een dag om te ontspannen en verwend te worden.

77. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders! We kunnen het… samen.

78. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders! Er is een dorp voor nodig… en we zitten er samen in.

79. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders! Met jullie kracht en steun, kunnen we alles aan.

80. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders. We hebben dit moederleven op slot.

81. Aan alle werkende moeders daarbuiten… we zien jullie en waarderen jullie! Blijf het verpletteren.

82. Een hele fijne Moederdag toegewenst aan alle moeders onderweg. Je kunt het. Jullie zijn sterk en gemotiveerd, en jullie kunnen dit. Ik weet het! Ik hou van jullie.

83. Goed werk, mam. We waarderen al het harde werk dat je doet. Je hebt dit.

84. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders die een evenwicht hebben gevonden tussen carrière en ouderschap.

85. Gelukkige Moederdag aan alle hardwerkende moeders, die het verdienen om een pauze te nemen op deze speciale dag.

86. Gelukkige Moederdag aan alle werkende moeders die een evenwicht hebben gevonden tussen carrière en ouderschap – jullie zijn geweldig.

87. Gelukkige Moederdag voor alle werkende moeders die een evenwicht hebben gevonden tussen carrière en ouderschap. Jullie zijn een geweldig voorbeeld voor jullie kinderen en houden de wereld draaiende.

88. Aan alle moeders die jongleren, fijne Moederdag en bedankt.

89. Gelukkige Moederdag aan alle hardwerkende moeders die een pauze verdienen.

90. Gelukkige Moederdag aan alle hardwerkende moeders, want jullie verdienen een pauze voor al jullie onvermoeibare inspanningen elke dag.

91. Gelukkige Moederdag aan alle moeders die een pauze verdienen! Jullie doen geweldig werk.

92. Gelukkige Moederdag aan alle moeders die vandaag een pauze verdienen. Blijf je doen!

93. Een applaus voor alle moeders die er zijn. We hopen dat jullie de hele dag relaxen, want dat hebben jullie zeker verdiend! Bedankt voor alles wat jullie doen.

94. We wensen alle geweldige moeders een fijne Moederdag. Zonder jullie zou de wereld een saaie plek zijn.

95. Mam, je hebt een pauze nodig en je verdient het om gevierd te worden op deze speciale dag. Gelukkige Moederdag.

96. Bedankt dat je altijd je familie op de eerste plaats zet, dat je sterk en wijs, lief en aardig, geduldig en begripvol bent. Je familie is zo gezegend met jou. Gelukkige Moederdag.

97. Gelukkige Moederdag aan de meest geweldige moeder die er is. We hopen dat je een geweldige dag hebt, gevuld met liefde, vreugde en geluk!

98. Gelukkige Moederdag aan de meest geweldige moeder die er is. Je bent de beste moeder in de wereld, en we hopen dat je geniet van je dag vandaag!

99. Gelukkige Moederdag aan de beste en meest liefdevolle moeder die er is! We hopen dat je net zo’n speciale dag hebt als jij en dat je de hele dag gevuld bent met liefde, vreugde en geluk.

100. Gelukkige Moederdag aan alle moeders over de hele wereld. We hopen dat jullie een dag hebben vol liefde, vreugde en geluk!

101. Gelukkige Moederdag aan de vrouw die het allemaal gedaan heeft. Je bent geweldig, en we hopen dat je een geweldige dag hebt.

102. Lieve werkende moeders, vergeet nooit hoezeer jullie gewaardeerd worden. Gelukkige Moederdag!

103. Je bent niet alleen de belangrijkste persoon in mijn leven, je bent de reden dat ik een leven heb. Ik hou zoveel van je! Gelukkige Moederdag

104. Zoeter dan chocolade en bloemen, werkende moeders zijn de beste. Gelukkige Moederdag!

105. We weten dat een goede moeder zijn een uitdaging kan zijn, daarom willen we ervoor zorgen dat jouw dag speciaal is. Zoeter dan chocolade en bloemen, werkende moeders zijn de beste. Gelukkige Moederdag!

106. Gelukkige Moederdag! Aan alle supermoeders die zoeter zijn dan chocolade en bloemen, willen we dank zeggen.

107. De liefde van een moeder is onvoorwaardelijk en onvervangbaar. Gelukkige Moederdag!

108. Vandaag vieren we alle hardwerkende moeders die er zijn. We vinden één dag niet genoeg om jullie te eren voor alles wat jullie doen – maar vandaag is een mooi begin.

Deze citaten zijn speciaal geschreven om je de grootste liefde en waardering te laten voelen voor wat je werkende moeder elke dag doet – namelijk hard werken om ervoor te zorgen dat ze er is voor haar kinderen.

Als je de moederfiguren in je leven op afstand wilt vieren voor hun moederschapskwaliteiten, dan zijn hier enkele happy mother’s day quotes voor werkende moeders om ze te laten zien dat je aan ze denkt en dat hun opofferingen niet onopgemerkt zijn gebleven.