Geweld Is Niet Het Antwoord Quotes

Violence is Not the Answer Quotes

In de loop der jaren hebben velen de uitdrukking « geweld om het geweld » aangenomen, maar dit heeft de wereld alleen maar gebracht tot waar hij nu is. We hebben nu een wereld die ontsierd wordt door misdaden, oorlogen, bloedvergieten, raciale spanningen, politiegeweld, enzovoort, waarbij het de meeste mensen ontbreekt aan menselijke basiswaarden als mededogen, liefde, vertrouwen, enzovoort.

Mensen nemen vaak hun toevlucht tot huiselijk geweld of bendegeweld wanneer de dingen niet lijken te gaan zoals zij willen, maar dit zijn allemaal onvergeeflijke gevallen van buitensporig geweld of misplaatste reacties op bepaalde situaties. Je toevlucht nemen tot geweld omdat je denkt dat je geen andere optie hebt of wanhopig bent lost niets op; het maakt het alleen maar erger!

Maar hoe zit het met zelfverdediging? Is het niet goed om geweld te gebruiken als iemand je eerst aanvalt? Nee, want alle geweld komt voort uit angst, woede, frustratie of andere negatieve emoties die we allemaal van tijd tot tijd ervaren en die slechts een tijdelijke bevrijding zijn van opgekropte emoties die alleen maar tot meer problemen zullen leiden. Ik zeg niet dat we ons gewoon moeten neerleggen en ervan genieten om geschonden te worden, maar dat er een betere manier is om op agressie te reageren dan met meer agressie.

We kunnen niet controleren wat mensen ons aandoen, maar we kunnen wel controleren hoe we reageren. Geweld is een keuze die we altijd moeten afwijzen, want het is nooit het antwoord, en er zijn betere manieren om zaken of meningsverschillen op te lossen. Daarom zijn deze citaten over geweld is niet het antwoord zorgvuldig samengesteld om u te laten zien hoe u problemen kunt oplossen in plaats van uw toevlucht te nemen tot gewelddadige handelingen.

Geweld is niet het antwoord Quotes

Geweld is niet het antwoord, ondanks wat je misschien hebt gehoord. Geweld lost nooit iets op; het leidt alleen maar tot meer geweld dat niet kan worden opgelost met dezelfde methoden die het hebben veroorzaakt. Het kiezen van een alternatieve methode blijft de beste oplossing!

1. Geweld is niet het antwoord. Het is een instrument van de zwakken, gebruikt door hen die niet kunnen winnen met rede of niet de macht hebben om dat te doen.

2. Geweld is niet het antwoord. Het is nooit het antwoord. Met zoveel geweld in de wereld van vandaag, is het belangrijk om ons uit te spreken tegen deze vorm van gedrag.

3. Als we geweld als optie in het leven kiezen, worden we onze eigen ergste vijand, omdat we onszelf elke keer weer op een mislukking voorbereiden – geen uitzonderingen!

4. De wereld verandert. Meer dan ooit moeten we een standpunt innemen, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze kinderen, want geweld brengt nooit blijvende vrede.

5. Geweld tegen geweld is niet het antwoord. Stop met het zijn van een slechterik. De wereld heeft meer helden en minder schurken nodig.

6. Geweld is niet het antwoord en het maakt ons niet sterk of wint geen wedstrijden. Geweld leidt maar tot één ding: niet communiceren.

7. Geweld is niet het antwoord; het leidt alleen maar tot veel bloedvergieten, wat niemand goed doet. Laten we dus proberen een uitweg te vinden uit dergelijke gewelddadige situaties naar een andere waar iedereen wint.

8. Er kunnen momenten zijn dat je denkt dat geweld het antwoord is, maar meestal is dat niet zo.

9. Geweld is gewoon niet ons ding. Wij staan voor vrede, liefde en persoonlijke groei. Laten we alsjeblieft nooit kiezen voor geweld.

10. Soms is de beste oplossing geen oplossing, hoe gewelddadig en pijnlijk die ook mag lijken. Geweld is niet altijd het antwoord.

11. Wij zijn geen voorstanders van geweld! We hebben geprobeerd geweld te gebruiken, maar ontdekten dat het het slechtste is om dingen op te lossen.

12. Geweld is nooit een antwoord geweest. Het zorgt niet voor gelijkheid maar voor meer ongelijkheid.

13. Geweld met geweld bestrijden is als vuur met vuur bestrijden. Geen van beide zal ooit iets oplossen.

14. We weten dat sommige mensen het niet met ons eens zijn, dat is prima. Het is waar dat als je het niet met ons eens bent, het zal eindigen in onenigheid. Maar als dat gebeurt, wees dan beleefd. Geweld is nooit het antwoord.

15. In elke levensfase zullen er problemen zijn. Er zullen ruzies en meningsverschillen zijn, maar geweld is nooit het antwoord.

16. Meningsverschillen gebeuren, maar dat is geen excuus om iemand te slaan.

17. De wereld is vol helden en schurken. Als je een held wilt zijn, begin dan met het verslaan van de schurk in jezelf.

18. Twee kwaden maken geen recht. We moeten altijd andere, effectievere oplossingen voor conflicten vinden in plaats van onze toevlucht te nemen tot geweld.

19. Soms kom je in een gevecht of ruzie terecht, of misschien ben je het gewoon niet met iemand eens. Onthoud dat geweld meestal het verkeerde antwoord is.

20. Er is een tijd en plaats voor alles, maar geen tijd of plaats voor geweld. Geen geweld. Nooit.

21. Wij geloven dat de wereld er aan komt, dus geweld hoort hier niet thuis. Geen geweld. Het is aan jou om het te laten gebeuren.

22. Geweld is niet het antwoord, het is de vraag. En het antwoord is altijd meer geweld.

23. Het is niet dat geweld het probleem niet kan oplossen. Het is dat geweld zelf het probleem is.

24. Er zijn altijd mensen die denken dat geweld de problemen van de wereld kan oplossen. Dat heeft het nooit gedaan, en zal het ook nooit doen.

25. Argumenten en geen geweld zijn de kenmerken van intelligente mensen. Het vermogen om te communiceren en te discussiëren over verschillende meningen maakt ons beter dan dieren.

26. Als je geweld met geweld moet bestrijden, heb je de strijd al verloren.

27. Geweld lost niets op. Als iemand je slaat en jij slaat twee keer zo hard terug, maakt dat hem alleen maar bozer. Leer te vergeven. Waarschijnlijk, als ze je weer slaan, zullen ze zich uitgebreid verontschuldigen terwijl ze op de grond liggen.

28. Geweld is niet het antwoord, tenzij je het hebt over een totale oorlog of het verdedigen van je land tegen een binnenvallend leger.

29. De wereld is gevuld met geweld, maar dat is niet het beste antwoord. Zeker, je kunt je problemen oplossen met brute kracht, maar dat maakt het nog niet goed.

30. Geweld voelt misschien goed, maar het werkt gewoon niet. We kunnen het weten: we proberen het al jaren.

31. Als je in de strijd tegen geweld je toevlucht moet nemen tot geweld, moet je gewoon opgeven.

32. Geweld is zo van gisteren. Laat me een alternatief voorstellen: wees slim, sterk en neem de juiste beslissingen.

33. Geweld is niet het antwoord om redenen die meer zijn dan de sterren in ons melkwegstelsel, geweld werkt niet. Geloof je ons niet? Kijk om je heen – geen echte verandering vindt plaats op gewelddadige plaatsen.

34. Geweld is niet het antwoord. Het lost niets op, maar creëert alleen maar meer problemen.

35. Sommige mensen denken dat als je iemand twee keer zo hard slaat, het de eerste klap teniet doet. Zo werkt het niet. Geweld voor geweld is niet het antwoord.

36. Geweld is een instrument dat door de zwakken en gefrustreerden wordt gebruikt om anderen te controleren.

37. Geweld is als een drug. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer je het moet blijven gebruiken. Daarom is het niet het antwoord en zal het dat ook nooit zijn.

38. Geweld is het enige dat niet overdreven kan worden. Het is altijd een vergissing om boos te worden en iemand te slaan, tenzij je een spelletje speelt.

39. Dingen vernietigen zal de wereld niet veranderen. Echte verandering gebeurt als we tijd hebben om samen een biertje te drinken en te praten over dingen die er echt toe doen.

40. Geweld is niet het antwoord. Het brengt geen liefde of vrijheid, maar alleen meer slavernij en haat.

41. Reageren met geweld voor geweld betekent dat je nog steeds vastzit in die situatie omdat je reactie het erger heeft gemaakt! Je bent nu deel van het probleem geworden in plaats van deel van de oplossing.

42. Laten we een nieuwe manier proberen om onze problemen op te lossen door intelligent en proactief te zijn in plaats van gewelddadig.

43. Als we alleen maar zouden terugvechten, zouden alleen zij die bommen gooien overblijven. Geweld voor geweld is niet het antwoord.

44. Geweld is niet het antwoord. De enige manier om geweld te beëindigen is de oorzaak ervan weg te nemen: onwetendheid, angst en hebzucht.

45. Geweld veroorzaakt meer geweld, en als je met een pestkop te maken hebt, komt hij altijd terug voor meer.

46. Er is nooit een excuus om gewelddadig te zijn. Als je het echt nodig vindt, ga dan gewoon weg of doe alsof je vrienden bent.

47. Geweld is nooit het antwoord en het lost niets op. Het lost het probleem niet op; het maakt het alleen maar erger.

48. Er zijn vele manieren om een probleem op te lossen, en geweld is nooit de beste manier. Geweld lost geen problemen op; het maakt ze alleen maar erger.

49. Geweld voor geweld is niet het antwoord. Als we dat zouden proberen, zou er niemand meer over zijn.

50. Geweld brengt geen vrede of gerechtigheid. Het brengt alleen meer geweld en meer onrecht.

51. Gewelddadig reageren is handelen uit angst op een situatie die al gebeurd is en niet veranderd kan worden.

52. Geweld is niet het antwoord, om zo’n honderd redenen: We zijn er slecht in. Het is niet effectief. Het lost niets op. Bovendien, weet je wat geweld nooit heeft bereikt? Een betere wereld.

53. Laat een ruzie nooit verhitten. Als dat gebeurt, koel dan af en loop weg. Geweld is niet het antwoord.

54. Hou je vrienden dichtbij en je vijanden dichterbij. Onderschat nooit de kracht van een positieve instelling in moeilijke tijden.

55. Geweld is slecht, maar soms lijkt het het enige dat je uit de problemen helpt. Soms helpt een gevecht; andere keren moeten we betere oplossingen vinden voor onze problemen.

56. Geweld en wraak behoren tot de gerechten die je beter helemaal niet kunt opdienen – en zeker niet te veel, want ook al kunnen ze het best koud worden opgediend; ze laten een nare nasmaak achter.

57. Geweld is nooit het antwoord, maar slim en proactief zijn wel. Vergeet niet creatief te zijn met uw oplossingen.

58. Het is nooit te laat om van gedachten te veranderen. Als geweld het antwoord is, dan stel je de verkeerde vraag.

59. Geweld is nooit het antwoord. Als je iemand ziet vechten, probeer het te stoppen. Het beste resultaat is wanneer beide partijen blijven leven.

60. Mensen moeten stoppen met al het geweld, dat is niet nodig. Los meningsverschillen op door te knuffelen, niet door te schieten.

61. Dingen breken zal de wereld niet veranderen. De echte verandering gebeurt in de gesprekken en oproepen tot actie die we met elkaar kunnen voeren.

62. Het is beter om agressieve mensen te laten weten dat hun woede of gewelddadig gedrag niet het antwoord is.

63. Geweld is niet het antwoord; alleen jouw stem telt. Samen kunnen we de wereld echt veranderen.

64. Geweld is niet het antwoord om verschillende redenen; vooral omdat we er vreselijk in zijn. Geweld werkt niet. Het lost niets op. We hebben het geprobeerd en helaas zijn de dingen niet ten goede veranderd.

65. Geweld heeft een verschrikkelijke staat van dienst als het gaat om niets anders dan het creëren van meer geweld.

66. Als ik een agressieve bestuurder tegenkom, geef ik hem een vriendelijke glimlach en herinner hem eraan dat geweld niet het antwoord is. Zij zullen zich beter voelen en jij ook.

67. Stop het geweld. We zijn samen sterker dan apart. Laten we voorkomen dat er nog meer levens verloren gaan door zinloos geweld.

68. Geweld is nooit het antwoord, zelfs niet als je boos bent. Hou het hoofd koel en loop weg van die ruzie.

69. Vrienden maken is de makkelijkste manier om geweld te stoppen.

70. Geweld voor geweld is niet het antwoord. We vechten allemaal, maar de meesten van ons eindigen niet in een vuistgevecht.

71. Geweld is nooit het antwoord en het lost niets op. Het is gewoon een vraag die beantwoord moet worden met vrede en rechtvaardigheid.

72. Terugslaan heeft nooit iets opgelost. Het leidt alleen maar tot meer pijn en lijden en vertraagde gerechtigheid.

73. Geweld is nooit het antwoord geweest. Het is wat ons in de eerste plaats in deze puinhoop heeft gebracht die de wereld verwoest.

74. Geweld is nooit het antwoord. Maar als het dat wel was, zou het verkeerd zijn.

75. De beste manier om geweld te stoppen is met meer knuffels en kusjes.

76. Geweld roept geweld op. Ieder mens verdient het om met vriendelijkheid en respect behandeld te worden.

77. Geweld is niet het antwoord op conflicten, en je hoeft geen graad in raketwetenschap te hebben om dat te weten.

78. Geweld is nooit het antwoord. Geweld is eigenlijk de vraag, en het antwoord is NEE.

79. De pen is machtiger dan het zwaard. Geweld lost nooit iets op.

80. Geweld is niet het antwoord. Wees een stem voor vrede, en wees niet bang om op te komen voor wat je gelooft.

81. Vermijd conflicten volledig door iemand te blokkeren en verder te gaan. Je zult je daarna geweldig voelen, dat beloof ik.

82. Geweld is nooit het antwoord, tenzij je een vraag stelt en een gewelddadig antwoord zoekt!

83. Hoezeer je het ook oneens bent met iemand of iets, geweld is nooit het antwoord.

84. Stop met tegenhouden. Laat het licht van geweldloosheid je weg leiden. Geweld is nooit het antwoord.

85. Je hoeft niet gewelddadig te zijn om je punt over te brengen. Gebruik gewoon je woorden.

86. Laat angst je macht niet afnemen. De krachtigste dingen in het leven zijn niet conventioneel. Ga tegen de gewelddadige norm in. Er is een betere manier om te leven – een vreedzamer bestaan dat van binnenuit komt.

87. Ik ben voor vreedzaam protest, maar ik heb nog nooit iemand met een wapen tegen ongelijkheid zien protesteren.

88. Of je wapens haat, van wapens houdt, of een sterke mening hebt over beide kanten, vergeet niet je handen en armen binnen het voertuig te houden.

89. Als je denkt dat geweld problemen oplost, probeer dan eens handen vast te houden.

90. Je hebt recht op je mening en om die vrij te uiten, maar doe het zonder wetten te overtreden. Geweld is niet het antwoord.

91. Geweldloosheid is een krachtig en rechtvaardig wapen. Het is een zwaard dat geneest.

92. Als je een slechte dag hebt en het lijkt alsof iedereen je naar beneden probeert te halen. Vergeet niet positief te blijven en stop het geweld.

93. Hoe slecht de situatie ook is, er is altijd een betere optie dan geweld. Maak geweldloosheid je keuze.

94. Het is makkelijk om een conflict te vermijden als je wegloopt. Vrede sluiten gaat veel sneller als je geen oorlog voert.

95. Het zijn de kleine dingen. Als je je verhit voelt, neem dan een moment om te bedenken wat opgelost kan worden door simpele vriendelijke gebaren, en onthoud: geweld is niet het antwoord.

96. Geweld is nooit het antwoord. Spreek je mening uit, kom op voor waar je in gelooft, maar doe het vreedzaam.

97. Geweld is dom. Geweld is triest. Het is voor hen die niet voor zichzelf kunnen opkomen, en het is voor hen die denken dat brute kracht hen groter maakt. Het is triest maar waar.

98. Geweld! Nooit! Soms lijkt het alsof de wereld gek geworden is. Maar onthoud, zelfs stripboeken gaan niet goed samen met geweld.

99. Waarom is er zoveel geweld in de wereld? Niemand wordt slecht geboren! Iedereen heeft het recht om goed en waardig behandeld te worden. Laat niemand je recht op vrede afnemen.

100. Geweld is een teken van zwakte. Niet slaan. Het is socialer om ze met een rechtszaak te slaan.

Geweld lost niets op; het creëert alleen maar meer problemen en maakt de dingen erger dan ze al waren voordat er überhaupt geweld plaatsvond!

Ik hoop dat deze geweld is niet het antwoord citaten uw ogen hebben kunnen openen voor het feit dat geweld nooit een rendabele oplossing heeft geboden, maar de laatste toevlucht blijft van de onbekwamen. Deel gerust uw gedachten over de citaten en stuur ze door naar anderen.