God Is Zo Goed Voor Mij Geweest

Ik ben altijd het type geweest dat ervaringen analyseert en echt probeert de reden erachter te rechtvaardigen. Ik gebruik graag logica om gebeurtenissen in het leven te verklaren en hoewel ik besef dat het slechts mijn mening is (en dus feilbaar) zijn er bepaalde « feiten » die ik moeilijk kan ontkennen.

God is zo goed voor me geweest. Hij heeft zulke prachtige dingen voor mij en in mijn leven gedaan. Ik wilde nadenken over Gods goedheid door enkele van de zoete ervaringen op te schrijven die hij mij heeft gegeven – gedachten geïnspireerd door dit citaat van Hannah Hurnard: « er lijkt niets verloren te gaan, geen ervaring…Geen gebeurtenis in de christelijke geschiedenis die God niet in het goede kan veranderen. »

Soms is het makkelijk om God voor lief te nemen. Ik weet het, toch? We vergeten hoeveel Hij ons elke dag zegent. Ja, dat lees je goed.

Er zijn zoveel inspirerende citaten over God die zo goed voor me is geweest dat het moeilijk is om er maar één te kiezen.

God is zo goed voor mij geweest

God is zo goed voor me geweest. Ik had nooit gedacht dat hij dat allemaal kon doen, en meer dan ik ooit zou kunnen vragen of dromen, maar hij deed het en hij is het geweest, en ik ben zo dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan.

1. Je weet dat God zo goed voor me is geweest, geen woorden kunnen uitdrukken hoe ik me voel. Hij gaf en hij gaf, en ik kan me niet voorstellen dat ik vandaag nog zou leven zonder hem.

2. Ik dank God voor de zegen die hij me gisteren gaf. Het is een bijzonder geschenk van het hart Ik voel een vredig gevoel in mijn ziel en het verdriet van gisteren is voorbij, Hij is inderdaad zo goed voor mij geweest.

3. God is zo goed voor me geweest, hij heeft me een kans gegeven, om iedereen een glimlach te geven, en ze beter te laten voelen, zelfs als ze verdrietig zijn, want dan denk ik altijd aan zijn goedheid.

4. God is zo goed voor me geweest, hij heeft me sterk gemaakt.

5. Ik dank God voor al zijn zegeningen, voor iedereen die hij mij gestuurd heeft, ik weet dat hij er altijd is, en dat ik altijd op hem kan rekenen.

6. God is zo goed voor mij geweest, hij heeft mijn ogen geopend om te zien, hij heeft mij gevuld met een vreugde die ik nooit gekend heb en ik ben mijn hele leven gezegend.

7. God is zo goed voor mij geweest, en ik wou dat ik kon zeggen, dat alles wat hij mij gegeven heeft, hij juist gaf, voor mijn bestwil. Maar ik kan alleen maar loven, loven, loven.

8. Ik dank God voor elk moment van beproeving, hij heeft mij veel geleerd, en uit pijn en verdriet heeft hij mij vreugde gebracht, en uit de diepte van mijn hart heeft hij mij opgeheven, van een waarheid, hij is zo goed voor mij geweest.

9. God is zo goed voor me geweest hij heeft me hard gepusht en me sterk gemaakt de herinneringen zijn zo zoet hij is zo goed voor me geweest en ik wil hem meer bedanken.

10. God is zo goed voor me geweest, hij heeft me de helderheid in mijn ogen gegeven, hij heeft me de gave van lachen gegeven, en de gave van tranen.

11. God is zo goed voor me geweest, hij gaf me schoonheid, hij gaf me genade, hij gaf me een leven vol van de zoetste vreugde, en de perfecte vrede om het in te leven.

12. God is zo goed voor mij geweest, en voor de genade in zijn ogen, wil ik alleen maar tegen hem zeggen, « dank u. »

13. God is zo goed voor me geweest, hij gaf me het geschenk van het leven, voor elk moment dat ik leef dank ik God.

14. God is zo goed voor mij geweest, hij heeft zijn enige zoon naar mijn leven gestuurd, om mij te helpen leven en ademen, en om mijn leven zin te geven.

15. God is zo goed geweest, hij heeft zijn zoon gestuurd om voor mij te sterven, hij heeft ook mijn zonden vergeven en mij weer heel gemaakt.

16. God is zo goed voor mij geweest hij heeft mijn pijn weggenomen hij heeft mijn hart gevuld met zoete vreugde en mij een reden gegeven om te glimlachen.

17. God is zo goed voor me geweest, hij heeft iets gedaan wat God niet hoort te doen, zijn genade heeft me heel gemaakt, ik vier de opstanding, ik vier de kracht van zijn liefde.

18. God is zo goed voor me geweest hij heeft mijn tranen weggeveegd hij heeft me mijn waarde laten zien hij werkt door me heen om zijn wil en doel te bereiken.

19. God is zo goed voor mij geweest hij stuurde zijn zoon om voor mij te sterven hij heeft ook mijn zonden vergeven hij heeft mij weer heel gemaakt.

20. God is zo goed voor me geweest dat hij me altijd in zijn omhelzing houdt. Ik denk dat het vooral zo is omdat ik altijd in zijn gedachten ben.

21. God is zo goed voor me geweest en telkens als ik om meer vraag, geeft hij me meer.

22. God is zo goed voor me geweest en ik weet niet hoe hij dit zou doen als dat niet zo was.

23. God is zo goed voor me geweest, de heer is zo goed voor me geweest, hij heeft me zoveel gegeven, hij is zo goed voor me geweest.

24. God is zo goed voor me geweest in tijden van moeilijkheden, hij is er altijd geweest om me uit mijn dieptepunten te helpen, door de nachten en de dagen heen is hij er altijd voor me geweest.

25. God is zo goed voor me geweest, omdat hij weet dat ik een plan heb, want elke morgen word ik opnieuw geboren, op een nieuwe dag – een nieuw begin.

26. God is zo goed voor me geweest, hoe laag ik ook viel. Hij heeft nooit geslapen. Hij is als de zon, hij blijft maar schijnen.

27. God is zo goed voor me geweest, ik kan het niet eens uitdrukken, hij is zo aardig geweest, hij is zo goed voor me geweest.

28. God is zo goed voor me geweest, ik weet nooit waar hij heen gaat, hij houdt me tegen, hij slaapt nooit en hij houdt nog steeds van me.

29. God is zo goed voor me geweest dit leven dat hij me heeft laten zien, het is een geschenk waarvan ik zo blij ben getuige te zijn, ik ben zo blij de dag te zien. »

30. God is zo goed voor me geweest, ik weet dat hij een plan voor me heeft.

31. God is zo goed voor me geweest, ik vertel hem al mijn problemen en angsten, hij weet dat ik niet anders kan dan me zorgen maken, maar er is niets om over te klagen.

32. Mijn leven is gevuld met zoveel zegeningen, het is moeilijk te geloven dat God, ondanks alle beproevingen, zo goed voor me is geweest.

33. God is zo goed voor me geweest, er waren tijden dat ik dacht dat hij sliep, maar dat was hij niet, ik kon het gewoon niet zien.

34. God is zo goed voor me geweest, hij heeft me alles gegeven. Hij heeft mij zijn respect gegeven, hij heeft mij zijn leven gegeven, hij heeft mij zijn liefde gegeven.

35. God is zo goed voor me geweest, elke dag was een zegen, en ik weet dat hij een reden moet hebben om me zo lang vast te houden.

36. God is goed voor me geweest hij nam mijn angsten weg, hij is zo goed voor me geweest wetende dat hij nooit weg zou gaan.

37. God is zo goed voor me geweest hij gaf me een huis en een hart om lief te hebben, hij gaf me een leven om niet te sterven, hij gaf me een kans om mijn beste te zijn.

38. God is zo goed voor mij geweest, hij heeft zijn liefde voor mij zo intens getoond, hij heeft mij zo liefgehad, hij is zo ontzettend aardig geweest. Hij heeft mij zo zacht liefgehad, hij is zo vriendelijk geweest.

39. God is zo goed voor me geweest, er was nooit een tijd dat ik twijfelde, dat hij er altijd zou zijn, en ik hoef niet bang te zijn.

40. Ik wil zeggen, God is zo goed voor me geweest, hij heeft me zoveel gegeven, ik ben hem zo dankbaar.

41. God is zo goed voor me geweest hij gaf me het vermogen om te zien hij gaf me het vermogen om te zien hij gaf me het vermogen om te zien hij gaf me het vermogen om te zien.

42. Mijn leven is zo goed voor me geweest, ik hoef me nergens zorgen over te maken, ik ben zo verliefd op je, want je geeft me niet minder dan wat ik verdien.

43. God is zo goed voor mij geweest, ik twijfel er niet aan dat ik geliefd ben. God is zo goed voor mij geweest, ik twijfel er niet aan dat hij mij ziet.

44. God is zo goed voor me geweest. Dat ik mijn geluk niet kan geloven, hij heeft me gezegend met liefdevolle en zorgzame kinderen. Hij heeft me een liefhebbende en zorgzame man gegeven.

45. God is zo goed voor me geweest, hij blijft maar geven en geven, hij is zo goed voor me geweest, ik weet niet zeker of ik het verdien.

46. God is zo goed voor me geweest, ik weet dat je me niet zo slecht hebt behandeld, ik ben gezegend met een zuiver hart, en je hebt me geleerd een goed mens te zijn.

47. God is zo goed voor me geweest en ik kan me geen leven zonder hem voorstellen. Ik kan niet geloven dat ik in zoiets oppervlakkigs geloofde. Ik weet alleen dat ik van hem hou.

48. God is zo goed voor me geweest, ik hoef alleen maar te glimlachen en hij geeft me alles wat ik moet zijn, een persoon waar ik trots op kan zijn.

49. Ik ben gezegend boven mijn verwachtingen, ik heb een nieuw begin gekregen, ik heb meer gekregen dan ik ooit zou kunnen vragen en meer dan ik ooit zou kunnen dromen omdat God goed voor me is geweest.

50. God is zo goed voor me geweest, en ik probeer die gunst op een dag terug te geven heer, ik zal goed voor u zijn.

51. God is zo goed voor me geweest, er zijn zoveel zegeningen die ik kan delen, de goede Heer heeft me zoveel geschenken gestuurd, ik wil ze nooit allemaal op hebben.

52. Soms vraag ik mezelf af, waarom heeft God zijn zegen op mij toegepast? En ik vraag me af, hoe heb ik het verdiend om gezegend te worden? Maar ik weet, ik weet, dat God zo goed voor mij is geweest.

53. God is zo goed voor mij geweest, hij heeft mij vervuld met liefde en goedheid, hij heeft mij gezegend met vreugde en geluk, en hij heeft een plan voor mij.

54. God is zo goed voor me geweest, dat ik volledig in hem geloof, ik ben bereid voor hem te leven, en ik weet dat hij me nooit in de steek zal laten.

55. God is zo goed voor me geweest, hij is er altijd voor me geweest, hij staat aan mijn zijde, hij is degene die me leidt, hij is er voor me, ik weet dat ik altijd kan vertrouwen.

56. God is zo goed voor mij geweest hij heeft mij zoveel toevertrouwd, ik ben elke dag dankbaar, hij heeft mij een hart vol liefde gegeven.

57. God is zo goed voor me geweest dat ik niet veel gevraagd heb, maar hij gaf me alle liefde, vrede en vreugde, dat is alles waar ik ooit naar hunkerde, maar God hij is verder gegaan dan de roep.

58. God is zo goed voor me geweest het leven is zo moeilijk voor me geweest maar God is zo goed voor me geweest.

59. Jullie hebben het vast al eerder gehoord, maar ik moet zeggen dat God zo goed voor me is geweest. Ik kwam alleen naar deze aarde, en ik was zo verloren, maar ik weet nu, God is echt goed.

60. Ik was zo klein als een meisje maar God is zo goed voor me geweest.

61. Hij is zo goed voor mij geweest meer dan ik ooit zou kunnen vragen zijn liefde is helderder, zijn liefde is sterker, dan het beste van alles kan alleen God zijn.

62. God is zo goed voor me geweest. Hij heeft me gezegend boven mijn verwachtingen. Ik zal me altijd herinneren hoe Hij me alles gaf.

63. God is zo goed voor mij geweest, ik heb zoveel zegeningen gekregen. Ik kan Hem niet genoeg bedanken voor alle zegeningen, Hij is zo goed voor mij geweest, God is zo goed voor mij geweest.

64. God is zo goed voor mij geweest, ik ben gezegend bovenmate, hij is een God van groot mededogen en genade, sinds zijn adem voor het eerst op mijn gezicht was.

65. God is zo goed voor mij geweest Ik dank God, ik prijs God, mijn geloof is nooit afgedwaald, omdat God zo goed voor mij is geweest.

66. God is zo goed voor mij geweest, ik heb geen reden om daaraan te twijfelen, ik ben zo dankbaar voor de dingen die ik heb.

67. God is zo goed voor me geweest, ik ben onmetelijk gezegend, ik ben dankbaar als ik er alleen al aan denk, hoe ik zo gezegend kon zijn om zo goed te zijn.

68. God is zo goed voor me geweest. Ik kan hem niet genoeg bedanken, om mijn leven zo zegenrijk te maken.

69. God is zo goed voor me geweest. Hij is boven. Hij staat naast me. Hij is overal om me heen. Hij luistert naar alles wat ik zeg.

70. God is zo goed voor me geweest. Hij heeft me een eindeloos verhaal gegeven. Hij heeft me een geloof gegeven dat altijd blijft groeien, Hij heeft me een glimlach gegeven die lang meegaat.

71. God is zo goed voor me geweest, ik voel me zo gezegend. Ik ben gezegend omdat ik uw woorden hoor, God is zo goed voor mij geweest.

72. God is zo goed voor mij geweest, hij heeft mij onmetelijk gezegend, ik kan niet alleen het wonder van zijn liefde zien, maar ook voelen.

73. God is zo goed voor me geweest hij heeft me zoveel gegeven hij heeft me een familie gegeven en nog veel meer en hij is zo goed voor me geweest god is zo goed voor me geweest hij heeft me zoveel gegeven.

74. God is zo goed voor me geweest. Ik wens je al het geluk dat hij me heeft gegeven. Hij heeft me alles geleerd wat ik moet weten.

75. God is zo goed voor me geweest, ik kan het echt niet geloven.

76. God is zo goed voor me geweest, zo vriendelijk en zo goed en zo zachtaardig, hij heeft zoveel dingen voor me gedaan, hij is zo geweldig en geweldig.

77. Sinds ik hier ben, voel ik niets anders dan vrede en rust, ik weet dat God zo goed voor me is geweest, en ik weet dat hij me naar huis zal brengen.

78. Ik voel dat God zo goed voor me is geweest, ik heb hem niet genoeg bedankt, ik wil dat mensen begrijpen hoe geweldig hij is.

79. God is zo goed voor mij geweest, zo zeer goed voor mij, hij heeft mij alles gegeven wat ik ooit wilde en wenste, en het is dankzij hem dat ik hem nooit de rug heb toegekeerd.

80. God is zo goed voor me geweest, hij is zo vriendelijk en zo trouw, hij houdt me op de been als ik down ben, en helpt me als ik up ben.

81. God is zo goed voor me geweest, ik heb het gevoel dat hij me beschermd heeft, terwijl ik rondliep en niet wist dat hij er altijd was.

82. God is zo goed voor me geweest dat ik naar de bomen kijk en bij mezelf denk, wat als ik één van hen was, wat als ik een boom was?

83. God is zo goed voor me, hij heeft me met zoveel gezegend, hij is zo goed voor me geweest als het leven je nodig heeft, hij is bij je.

84. God is zo goed voor me geweest, hij heeft de pijn weggenomen, hij heeft me de kracht gegeven om mijn angsten onder ogen te zien, en de wil om door te gaan met elke dag.

85. Er is veel voor nodig om een droom waar te maken, maar God is zo goed voor me geweest. Ik wil dat jullie weten dat God zo goed voor mij is geweest, en ik hoop dat jullie weten dat God zo goed voor jullie is geweest.

86. God is zo goed voor me geweest dat elke keer dat ik weg moest, hij me terug stuurde naar de plaats waar ik het meest van hou.

87. God is zo goed voor me geweest, hij heeft me zoveel gegeven om van te houden, zoveel dat ik voor hem zou doen, zoveel dat ik zou sterven om het te weten.

88. God is zo goed voor me geweest dat ik niet altijd in hem geloofde, maar hij hield me veilig en gaf me een plek om te zijn.

89. Waar ik ook heen ga, wat ik ook doe, ik weet dat God zo goed voor me is geweest.

90. Het leven brengt uitdagingen, maar God is zo goed geweest. Ik heb geleerd mijn trots te verliezen, ik heb geleerd te genezen en te glimlachen, ik heb geleerd dankbaar te zijn, ik heb geleerd terug te geven, Hij is zo goed voor mij geweest.

91. God is zo goed voor mij geweest, het is een paar jaar geleden dat ik hem heb gezien, maar hij heeft altijd over mij gewaakt en houdt zijn beloften aan mij en wat ik voor de Heer doe, God is zo goed geweest.

92. Het leven zit vol uitdagingen, maar God is zo goed voor mij geweest, en ik zal nooit meer dezelfde zijn, ik zal nooit ophouden Hem te danken voor alles wat Hij heeft gedaan.

93. Ik ben gezegend, God is zo goed voor mij geweest, hij heeft mij veel gegeven, en God is in staat om alle genade aan u te laten overvloeien, zodat u in alle dingen te allen tijde, met alles wat u nodig hebt, zult overvloeien in dankbaarheid.

94. God is zo goed voor mij geweest Ik dacht vroeger dat niets kon, omdat ik een moeilijke jeugd had, maar God is zo goed voor mij geweest.

95. God is zo goed voor me geweest hij is zo goed voor me geweest hij heeft zijn belofte gehouden.

96. God is zo goed voor mij, zelfs als ik denk dat het allemaal voorbij is, God is zo goed voor mij, ik zal nooit opgeven, God is zo goed voor mij, ik zal nooit opgeven, nooit opgeven.

97. God is zo goed voor mij geweest, ik heb het kostbaarste geschenk gekregen, en ik wil dat geschenk graag met jullie delen, als jullie het willen aannemen, dus stop niet met geloven en verlies nooit het zicht.

98. God is zo goed voor me geweest, hij heeft me het hart gegeven om dapper te zijn, hij heeft me het hart gegeven om sterk te zijn. Mijn hart is sterker dan ik ooit zou kunnen zijn.

99. God is zo goed voor me geweest, ik ben zo dankbaar voor Gods liefde, hij heeft me gezegend met een gezondheid, hij heeft me een gezin gegeven, hij heeft me gezegend met een huis.

100. God is zo goed voor mij geweest dat ik dit gedicht moet schrijven, God is zo goed voor mij geweest dat ik deze wens moet doen, God is zo goed voor mij geweest dat hij mij moet laten zijn.

101. Mijn hart is gevuld met lof, voor al de prachtige dingen die God voor mij heeft gedaan, dat hij mij meer heeft gemaakt dan ik ooit zou kunnen zijn. God is inderdaad zo goed voor mij geweest.

102. Mijn leven is sterk veranderd. Ik ben niet meer het kleine meisje dat ik was, maar de vrouw die ik wil zijn. Ik zal altijd onthouden hoe goed God voor me is geweest.

103. God is zo goed voor mij geweest, ik kan u niet vertellen hoe hij mijn leven heeft veranderd, hij heeft alle deuren geopend en mij alle zegeningen gegeven.

104. God is zo goed voor me geweest, hij heeft me een droom gestuurd die zo zoet is. Hij heeft me een droom van leven gestuurd, en een droom van een thuis.

105. God is zo goed voor me geweest dus ik ga met mijn hoofd omhoog leven in de hoop dat God goed voor me is en ik ga iedereen laten zien dat ik met mijn hoofd omhoog leef.

106. Zonder zijn liefde ben ik niets, niemand, hij is alles wat ik nodig heb, hij is geloof en liefde en alles wat mij ontbrak.

107. God is zo goed voor mij geweest, die niet eens een lied kon zingen, en nu ben ik in de hemel en zing mijn lied.

108. God is zo goed voor me geweest. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest, dus ik wil voor hem zingen, een lied over hoe goed hij voor mij is geweest.

109. Ik ben eerder een dwaas geweest, ik ben eerder verdwaald geweest, maar God is zo goed voor mij geweest, en zo veel meer.

110. God is zo goed voor me geweest, heeft het beste in me naar boven gehaald, hij is de enige die mijn naam kent terwijl alle anderen het vergeten zijn.

Ik ben overweldigd door Gods genade en ik zal mijn hele leven Hem loven. Als je ooit het gevoel hebt dat de wereld tegen je is, bedenk dan dat dat alleen is omdat je niet beseft hoe groot God is.

Soms voelt het alsof de wereld echt tegen je is, maar er is niets gemakkelijk aan het leven, en er zijn veel obstakels op onze weg. Maar dat maakt het juist zo geweldig. Als die tijden komen, wil ik dat je je herinnert hoe gelukkig je bent dat je God in je leven hebt, die er altijd voor je is. Wees dankbaar voor alles.

God is zo goed voor me geweest. Ik hoop dat u hetzelfde vertrouwen hebt in uw eigen leven en in alle zegeningen die u hebt ontvangen. Als je ooit een herinnering nodig hebt dat God bij elke stap op je weg is, is dit een goed gebed om te gebruiken. Het is eenvoudig, maar ook opbeurend en hoopvol.

God heeft je de kracht gegeven om alles te doen wat je doet, en de wijsheid om te weten wat goed is. Bid dit met mij vandaag: « Heer, dank u voor al uw zegeningen. Voor al het goede en slechte in mijn leven, dank U dat U met mij meeloopt. »