God Zij Dank Voor Een Nieuwe Maand

Zou je niet dankbaar zijn als er weer 31 dagen voorbijgaan, wat je ook meemaakt? God dankbaar zijn dat Hij je door de vorige maand heen heeft gebracht en je deze nieuwe maand laat zien, is genoeg dankbaarheid waard, want er is veel gebeurd in het verleden.

Dus, hieronder zijn dank God voor een nieuwe maand citaten om uw oprechte dankbaarheid te tonen aan degene die je tot nu toe heeft gehouden, zelfs wanneer degenen waarvan je weet dat ze beter zijn dan jij in alle dingen niet meer zijn. Het is geen slecht idee om een van deze citaten naar je geliefden te sturen, zodat zij ze ook kunnen gebruiken. Nu, ga je gang en toon je dankbaarheid.

God zij dank voor een nieuwe maand

Dank God voor nog een maand. Wees dankbaar voor alles wat er gebeurd is, of het nu goed of slecht is, want het heeft je allemaal gemaakt tot wie je nu bent. Kijk uit naar wat God deze maand voor je in petto heeft en naar alle zegeningen die Hij je nog moet geven.

1. Dank God voor een nieuwe maand, een nieuwe week en een nieuwe dag met zegeningen van onze Schepper. Je kunt nooit te dankbaar zijn.

2. Dank God voor een nieuwe maand en de mogelijkheid om opnieuw te beginnen.

3. Een nieuwe maand is als een leeg doek. Het is een frisse start, vol mogelijkheden om alle dingen te doen die je wilde doen. Godzijdank.

4. Wees God dankbaar voor dit leven en alles wat daarbij hoort.

5. Het is een nieuwe maand en dat betekent een nieuw begin. Dank u, Heer.

6. Wees God dankbaar voor een nieuwe maand, nieuwe kansen, nieuwe levenservaringen en adem.

7. Vandaag is een nieuwe maand, en je zou dankbaar moeten zijn voor een nieuwe kans om dingen beter te maken.

8. Dank God voor nog een maand. Laten we hem zo goed mogelijk gebruiken, dingen doen waar we van houden en onderweg herinneringen maken.

9. Dank God voor een nieuwe maand. Een nieuwe maand is een kans om fris te beginnen. Laat het meetellen met vrienden, familie en geliefden.

10. Dank God voor deze maand, want het beste van deze nieuwe maand is dat hij gevuld is met nieuwe kansen en een nieuw begin. Heb een geweldige maand!

11. Wees dankbaar voor nog een maand van tweede kansen, een nieuw begin en tijd om dichter bij de mensen te komen die je liefhebt.

12. De nieuwe maand is hier, en het is jouw tijd om te schitteren. Wees dankbaar en maak deze maand de moeite waard.

13. Dankbaar voor het begin van een nieuwe maand. Tijd om te doen wat ik de afgelopen maand niet kon afmaken.

14. Godzijdank is het een nieuwe maand! Laten we van deze nieuwe maand onze beste maand maken.

15. Elke dag biedt een kans om nieuwe dingen te doen, een nieuwe omgeving te verkennen en iets nieuws te proberen. Godzijdank is het een nieuwe maand.

16. Dank God voor een nieuwe maand en alle lessen die het zal brengen.

17. Dank God voor een nieuwe maand, een nieuwe kans om van deze maand je beste maand tot nu toe te maken.

18. Dank God voor een nieuwe maand met nieuwe kansen.

19. Wees dankbaar voor een nieuwe maand; tijd om met een positieve instelling te beginnen en hard te werken om onze doelen te bereiken.

20. Dank God voor een nieuwe maand. De perfecte tijd om doelen te stellen, grenzen te verleggen en een verschil te maken.

21. Dank U, God, voor deze nieuwe maand. Hij zal beter zijn dan de vorige. Ik weet dit omdat ik me bewust ben van mijn fouten en er in de toekomst meer bewust van zal zijn.

22. Lieve God, dank U voor deze nieuwe maand en moge U ons Uw voorspoed, zegeningen en genade sturen.

23. Elke nieuwe maand is een kans voor een nieuwe start. Moge uw nieuwe maand nog beter zijn dan u verwacht.

24. Nu de oude maand ten einde loopt en een nieuwe aanbreekt, wees er dankbaar voor en moge die gevuld zijn met liefde, vreugde, vrede en geluk.

25. Dank God voor een nieuwe maand! Laten we hem goed beginnen met een frisse, nieuwe instelling en de hoop op wat komen gaat.

26. Dank God voor een nieuwe maand, een nieuwe week en een nieuwe dag.

27. Een nieuwe maand betekent een hele nieuwe kans om vreugde te verspreiden! Godzijdank is het een nieuwe maand.

28. Ik ben dankbaar voor weer een maand met mogelijkheden om een verschil te maken. Alle eer aan God.

29. Een nieuwe maand is aangebroken, en daarmee veel mogelijkheden om te leven, te leren, te groeien en plezier te hebben. Dank God voor deze nieuwe maand.

30. Dank God voor nog een maand. Het is tijd om nieuwe doelen te stellen en daaraan te werken. Er wachten grote dingen.

31. Deze nieuwe maand is gevuld met nieuwe kansen om dingen goed te maken. Ik ben God dankbaar.

32. Het is het begin van een nieuwe maand, de perfecte tijd om dank u te zeggen, Heer.

33. Godzijdank is het een nieuwe maand. Begin elke maand met een schone lei en maak er het beste van.

34. Godzijdank is het een nieuwe maand! Ik ben zo blij dat ik het jaar met jullie heb gezien. We hadden een plezier, en ik kijk uit naar nieuwe avonturen deze maand.

35. Godzijdank is het een nieuwe maand. Doe iets wat je nog nooit gedaan hebt. Daag jezelf uit en doe het onmogelijke. Laat het gebeuren!

36. Dank U, Heer, voor deze prachtige maand en alle zegeningen die ermee gepaard gaan. Hou me veilig en gezond tot de volgende keer dat we elkaar ontmoeten.

37. Dank God voor de nieuwe maand. Nog een kans om het goed te doen!

38. Dank God voor een nieuwe maand. Dit geeft me de kans om dingen beter te maken, positiever te zijn en meer mensen lief te hebben. Om het slechte los te laten en het goede te omarmen. Ik ben hier zo dankbaar voor.

39. Dank God voor een nieuwe maand. Omdat de vorige maand zo druk was, ben ik blij dat er een pauze is, zodat ik wat dingen kan afhandelen die ik de vorige maand niet kon afmaken. Dank U dat U mij deze kans op een nieuw begin geeft en mij helpt om succesvol te zijn in mijn inspanningen.

40. Dank God voor een nieuwe maand. Ik bad elke dag dat de maand zou eindigen en toen dat eindelijk gebeurde, voelde ik vooral opluchting. Het was geen makkelijke maand, maar nu er een nieuwe is… Hopelijk kan ik sommige dingen achter me laten.

41. Bedankt dat je me weer een maand lang netwerkevenementen en conferenties brengt waar ik mensen kan laten zien wat ik doe. Bedankt voor alle kansen op het werk, en bedankt dat mijn haar dik en gezond blijft.

42. Het is een nieuwe maand, en ik ben God dankbaar voor mijn gezondheid, mijn geschenk van het leven en de prachtige wereld om mij heen.

43. Dank God voor een nieuwe maand. U ruimt langzaam de chaos van de vorige maand op, en u aardt me in het heden en brengt me helderheid en stilte.

44. Weer een maand voorbij, oh lieve Heer. Ik ben dankbaar voor alles in mijn leven, en ik kan niet wachten om te zien wat de rest van het jaar zal brengen.

45. Dank God voor een nieuwe maand. Alle lasten van februari zijn eindelijk voorbij. Ik ben zo opgelucht en denk nu al aan de betere toekomst die voor me ligt. Ik kan niet wachten tot de nieuwe maand komt, zodat ik iedereen om me heen kan behandelen met vriendelijkheid, liefde en goede gedachten.

46. Lieve God, ik dank U voor nog een kans om elke dag te groeien en te leren. Dank U voor nog een kans om vriendelijk en liefdevol te zijn. Ik bid dat mijn dromen en doelen deze maand zullen uitkomen. Ik bid ook dat ik een geduldiger en vriendelijker persoon mag worden. Laat het een vruchtbare maand worden!

47. Godzijdank is er weer een maand, een nieuw begin van een nieuw jaar.

48. Dank God voor een nieuwe maand. We kunnen altijd opnieuw beginnen en proberen het beter te doen. We kunnen een betere versie van onszelf zijn. Ik ben dankbaar voor deze kans die God me heeft gegeven om nog een maand te leven, nieuwe mensen te ontmoeten en ten volle van het leven te genieten.

49. Ik ben God dankbaar voor alle kleine dingen die zoveel betekenen.

50. We hebben veel om dankbaar voor te zijn; een nieuw begin en een geweldige gemeenschap van vrienden die ons stimuleren om elke dag het beste uit onszelf te halen.

51. Dank God voor een nieuwe start in de nieuwe maand en een herinnering om positiviteit in ons leven te brengen.

52. Laten we een moment nemen om God te danken voor elke nieuwe dag in de nieuwe maand!

53. Dank God voor deze nieuwe maand. Elke nieuwe maand is een geschenk.

54. Godzijdank is het een nieuwe maand! Nu kunnen we beginnen met goedmaken en doen wat we niet hebben gedaan. En weer in contact komen met vrienden, familie en plezier.

55. Deze maand draait het allemaal om jou. Omarm de verandering en wees dankbaar voor degenen om je heen.

56. Dank God voor een nieuwe maand. Voor nieuwe kansen. Voor een nieuwe kans om de persoon te zijn die je wilt zijn en alle dingen te doen die je wilt doen.

57. Dank God voor deze nieuwe maand. Mogen wij Gods liefde ervaren.

58. Dank God voor de nieuwe maand. Laten we het nog beter maken door iedereen liefde te tonen.

59. Dank God voor een nieuw begin. Dank God voor een gelukkige maand.

60. Lieve God, dank U voor deze nieuwe maand. Ik bid dat U mij de kracht en de moed geeft om elke dag met een houding van dankbaarheid tegemoet te treden.

61. Deze maand draait het allemaal om jou. Omarm de verandering en wees dankbaar voor degenen om je heen.

62. Elke nieuwe maand is een dag om God voor te danken. Moge uw geloof in Hem verankerd zijn, en Hij zal u leiden in al uw wegen.

63. Dank U, God, dat het weer een nieuwe maand is. U hebt ons gezegend met een nieuw begin en nieuwe mogelijkheden om grote dingen te doen. Dank U dat U me door alle problemen van gisteren hebt geholpen. Ik ben erg dankbaar dat ik ze allemaal te boven ben gekomen.

64. Dank U, God, voor deze nieuwe start, dank U voor mijn goede gezondheid en dank U voor de liefde in mijn leven. Moge die altijd bij mij blijven, zodat ik gelukkig kan zijn en een lang gezond en vervullend leven kan leiden.

65. Dank God voor een nieuwe maand. Moge hij ons zegenen met voorspoed, overvloed en zegeningen.

66. Bedankt voor de nieuwe maand. Het geeft ons een frisse start, zodat we ons leven beter kunnen leven zonder de last van fouten die we in het verleden hebben gemaakt.

67. Het begin van een nieuwe maand is een dag om God te danken en dankbaar te zijn voor wat we hebben, in plaats van verdrietig te zijn over wat we niet hebben en te hopen dat de volgende maand beter zal zijn dan de vorige.

68. Heer, dank u voor deze nieuwe maand. Dank U voor alle kansen en dingen die komen gaan. Dank U dat U van mij houdt ondanks mijn zonden.

69. Er is net een nieuwe maand aangebroken, en ik ben dankbaar voor nog een kans om de dingen goed te beginnen, Zijn zegeningen in te roepen en actie te blijven ondernemen om mijn doelen te bereiken.

70. Dank God voor de afgelopen maand. Het was erg interessant met alle ontmoetingen die ik had, sommige leuk en sommige minder, maar toch goed om te onthouden. Godzijdank, het is een nieuwe maand!

71. Bedankt voor nog een maand leven, en ik ben echt dankbaar dat ik nog een kans krijg.

72. Vandaag is een nieuwe maand, een nieuw begin. Dank God voor deze dag en alle kansen die daarmee gepaard gaan, want je bent waar je vandaag bent door Gods genade.

73. Dank U, God, dat U ons deze maand hebt gegeven. Ik ben zo dankbaar voor het mooie weer. Dit betekent dat we niet vastzitten in het huis en nergens heen kunnen tijdens onze vrije dagen.

74. Gelukkige nieuwe maand! Het is een nieuwe maand, dus ook een dag om dankbaar te zijn voor wat je hebt en het beste van deze maand te maken.

75. Ik dank God voor nog een maand leven, nog een maand van vreugde en geluk, en nog een maand om Zijn liefde met anderen te delen.

76. Dank God voor nog een maand. Nog een kans en meer redenen om God te danken.

77. Bedankt voor de zegen van de afgelopen maand. Ik waardeer het warme weer en dat ik zonder jas naar buiten kan. Dank U dat U mij een nieuwe kans geeft om mijn eigen bedrijf te leiden. Ik weet dat het een grote zegen zal zijn in mijn leven.

78. Bedankt voor de kans om in een nieuwe maand opnieuw te beginnen. Ik heb altijd het gevoel dat ik het in sommige maanden beter doe dan in andere, en hoewel ik me meestal productiever voel aan het eind van januari, vind ik het fijn dat we opnieuw kunnen beginnen.

79. Dank U, God, voor het creëren van dit geweldige universum en alles erin. Ik ben erg dankbaar dat U mij er deel van laat uitmaken. Heel erg bedankt voor de afgelopen maand. Ik kijk uit naar nog een maand vol verwondering en ervaring.

80. Godzijdank is het een nieuwe maand. Ik ben er dankbaar voor. Het verleden is voorbij, en nu heb ik een kans om beter te zijn dan vorige maand. Het is tijd voor een nieuwe start in het leven.

81. Dank u voor weer een nieuwe maand – een kans om te danken, het goed te maken en de persoon te zijn waartoe God u geroepen heeft. Ik vertrouw erop dat deze maand precies zal zijn wat je nodig hebt.

82. Het is een nieuwe maand! Wees altijd dankbaar voor het verleden en het heden, droom van de toekomst en heb nooit ergens spijt van.

83. Het begin van een nieuwe maand betekent een kans om nieuwe doelen te stellen en daar met veel energie achteraan te gaan. Laten we God elke dag dankbaar zijn!

84. Nieuwe maand, nieuw begin, nieuwe avonturen. Dank U, God, voor deze maand.

85. Een nieuwe maand is een nieuwe ik, een nieuw begin en nieuwe kansen. Ik ben zo dankbaar voor dit leven dat God me gaf.

86. Nu een nieuwe maand begint, laten we vreugde vinden in de tijd die ons gegeven is. Laten we elke dag gebruiken om een verschil te maken in het leven van iemand anders en daar dankbaar voor zijn.

87. Dank U, God, voor nog een kans om te leren, te groeien, plezier te hebben en meer op U te lijken. Ik ben zo dankbaar.

88. Dank U, Heer, voor een nieuwe maand, een nieuwe kans om het beter te doen. Het komt allemaal door U, God.

89. Het is een nieuwe maand. Prijs God voor zijn barmhartigheid en zegeningen. Laten we God elke dag dankbaar zijn. Laten we ons verliezen in de dingen die mooi zijn, die ons echt gelukkig maken en alle zorgen van deze wereld wegnemen.

90. Wij danken God voor weer een maand vol nieuwe kansen, een nieuw begin en eindeloze zegeningen.

91. Dank God voor een nieuwe maand. Wees dankbaar voor wat je hebt, en wees niet bang om te doen wat je wilt.

92. Een nieuwe maand is een nieuw begin en de kans om God te laten zien hoe dankbaar wij zijn voor nieuwe mogelijkheden om Hem te dienen en anderen lief te hebben. Dank U, Heer, voor deze kans om U te dienen!

93. Moge elke maand een nieuwe start zijn. Moge elke dag een zegen van boven zijn. Dank God voor weer een prachtige levensmaand!

94. Laten we allemaal de nieuwe maand met open armen en dankbaarheid verwelkomen. Mogen we leren elke dag van deze maand lief te hebben als een geschenk van God.

95. Glorie aan God voor weer een nieuwe maand. Je zou dankbaar moeten zijn voor elke dag die God je geeft. Het leven is zoveel beter als we waarderen wat we hebben in plaats van ons te richten op wat we niet hebben.

96. Met dankbaarheid voor een nieuwe maand hoop ik dat u een geweldige nieuwe maand hebt en dat Gods zegeningen met u zijn bij alles wat u zich voorgenomen hebt te doen!

97. Een nieuwe maand is aangebroken! Tijd voor een frisse start met nieuwe doelen en nieuwe verworvenheden. Een tijd om te waarderen wat je hebt en God te danken voor de zegen van het leven.

98. In deze nieuwe maand vind ik dankbaarheid voor alles waarmee God mij heeft gezegend, voor familie en vrienden die mijn leven met vreugde vullen, en voor elke nieuwe dag die voor mij ligt met eindeloze kansen en mogelijkheden.

99. God, dank U voor deze nieuwe maand. Moge Uw wil geschieden in mijn leven, en moge ik Uw gunst ervaren als nooit tevoren.

100. Wees God dankbaar voor een nieuwe maand. Elke maand krijgen we een nieuwe kans om onze dromen waar te maken, te vergeven en vergeven te worden, en onze wereld te verbeteren. Laten we het beste maken van deze maand!

101. Dank God voor nog een maand leven. Moment voor moment, moeten we onze zegeningen tellen.

102. Dank U voor weer een nieuwe maand, God. Ik ben benieuwd wat deze maand voor mij in petto heeft. Mogen al uw plannen voor mij slagen.

103. Nu de nieuwe maand nadert, dank God voor het leven dat hij u heeft gegeven en de familie die van u houdt. Moge uw maand vol prachtige avonturen en mooie dagen zijn!

104. Ik ben dankbaar voor de nieuwe maand. Ik ben dankbaar voor mijn leven, en ik ben dankbaar voor mijn gezondheid. Ik ben dankbaar voor de mensen die mijn pad kruisen. Ik ben echt gezegend!

105. Dit wordt een goede maand. Ik voel het in mijn botten. Dank U, God, voor weer een geweldig jaar vol eindeloze mogelijkheden.

106. Dank God voor een nieuwe maand. Dank God voor de groei. Dank God voor zegeningen.

107. Wij danken God voor een nieuwe maand en de prachtige lessen en ervaringen die Hij deze maand voor ons in petto heeft.

108. Wees dankbaar voor de nieuwe maand die God ons heeft gegeven. Hij heeft ons gezegend met nog een jaar om te leren, te groeien en betere mensen te worden.

109. Dank God voor weer een prachtige maand! We zijn zo dankbaar dat we leven. En laten we er met volle teugen van genieten.

Wow! Welkom bij het einde van deze dank God voor een nieuwe maand citaten. Ik weet zo zeker dat jouw dankbare hart één of zelfs meer uit deze collectie heeft gehaald. Waarom laat je me dan niet weten wat je van deze collectie vindt in de commentaarsectie hieronder. Ik wil weten wat je voelt, en vergeet niet te delen met je geliefden.