Hard Werken Prestatie Quotes

Iedereen wil ergens in slagen. Of het nu gaat om het vestigen van een nieuw persoonlijk record in de sportschool, het krijgen van die promotie op het werk, of zelfs het starten van een nieuw bedrijf. Het komt allemaal neer op hard werken en inzet.

Een geslaagd persoon zijn is een van de meest bevredigende gevoelens die je ooit kunt hebben. En om eerlijk te zijn, hard werken is een groot deel van het bereiken van je dromen en doelen. Hard werken is niet iets wat je zomaar doet, het wordt uiteindelijk een deel van wie je bent.

Hard werken loont, zowel in je bedrijf als in je privéleven. Deze hard werken prestatie quotes zullen helpen het belang van hard werken te versterken en je motiveren tot succes.

Hard Werken Prestatie Quotes

Waar je ook gaat, ongeacht de hoogte van je inspanningen, er zal altijd iemand zijn die je probeert neer te halen. Maar je succes mag niet worden bezoedeld door de vergulde mening van een paar mensen. Blijf hard werken, zodat de wereld kan weten wat je bereikt hebt.

1. Hoe harder je werkt, hoe meer geluk je hebt en hoe meer je bereikt.

2. Elke keer als je een mijlpaal bereikt en een nieuw niveau van prestatie bereikt. Neem een moment om jezelf te beoordelen in hard werken als een prestatie. Beloof jezelf om er de volgende keer meer werk in te stoppen.

3. De enige manier om geweldig werk te doen is om te houden van het werk dat je doet, en er altijd hard aan te werken, snel genoeg zul je grote dingen bereiken.

4. Hard werken lijkt nooit op werken als je plezier hebt, het maakt het bereiken van je doelen zo gemakkelijk.

5. Laat niemand je vertellen dat je iets niet kunt. Werk hard, en wees er succesvol in. Het enige wat je tegenhoudt is jezelf.

6. Maak de taken van vandaag af, en daarna de taken die je gisteren niet hebt gedaan. Blijf hard werken en je zult grote dingen bereiken.

7. Goede dingen en grote prestaties komen toe aan hen die hard werken.

8. Niets ter wereld kan de plaats innemen van doorzettingsvermogen en hard werken. Talent niet; niets is middelmatiger dan luie mannen met talent. Presteerders zijn hardwerkend.

9. Genialiteit komt niet in de plaats van doorzettingsvermogen; onbeloonde genialiteit is bijna een cliché. Geloof in hard werken – je dromen zijn het waard om bereikt te worden.

10. Misschien heb je de Tour De France niet gewonnen of het geneesmiddel tegen kanker ontdekt. Maar je bent nog steeds een presteerder als je gewoon doorgaat met wat je ook doet.

11. Door hard te werken bereik je grote dingen, niet door het te vermijden of lui te zijn.

12. Groei gebeurt niet als je niet bereid bent om hard te werken. Hard werken lijkt nooit op werken als je zoveel bereikt.

13. Er zijn twee dingen in het leven die je niet kunt herstellen; tijd en het verleden. Maar er is geen reden waarom je mislukkingen geen van beide zouden moeten zijn. Besluit om hard te werken en je zult veel bereiken.

14. Wanneer je hard werkt om een doel te bereiken, is het onmogelijk het gevoel te hebben dat je werkt, totdat je klaar bent met het doel.

15. Prestatie is niet gemakkelijk en succes ook niet; je moet er hard voor werken om beide te verdienen.

16. Word wakker. Werk hard. Herhaal. Als het makkelijk was, zou iedereen het doen. Maar je moet het doen, zodat je gemakkelijk moeilijke taken en prestaties kunt bereiken.

17. Je vangt meer bijen met honing dan met azijn. Werk hard, blijf geconcentreerd, en je kunt alles bereiken wat je wilt.

18. Rust nooit op je lauweren, werk altijd hard aan je dromen. De wereld is een gevaarlijke plek om te leven; niet vanwege de slechte mensen, maar vanwege de mensen die er niets aan doen.

19. Hoe harder je werkt, hoe moeilijker het is om je over te geven. Hoe meer je zweet in training, hoe minder je bloedt in de strijd, en hoe meer je bereikt na de strijd.

20. De manier om te beginnen is te stoppen met praten, en te beginnen met doen. Werk hard en je zult veel bereiken.

21. Als je plezier hebt, is het moeilijk te geloven dat je hard werkt. Maar je succes is het bewijs.

22. Druk. Slijpen. Neem nooit genoegen met minder dan je beste zelf.

23. Zweet. Dromen werken niet als jij dat niet doet. Prestaties ontstaan pas als je er hard voor werkt.

24. Als je moe bent, ga door. Als je ontmoedigd bent, ga door. Als je fouten hebt gemaakt, ga door. Niemand heeft gezegd dat je je dromen niet kunt bereiken met een beetje hard werken en een vleugje moed.

25. Het zijn de kleine details die belangrijk zijn. Kleine dingen maken grote dingen mogelijk. Hard werken maakt prestaties mogelijk.

26. Er is een verschil tussen interesse en toewijding. Als je iets wilt doen, doe je het alleen als het je uitkomt. Als je je ergens voor inzet, accepteer je geen excuses; alleen resultaten.

27. Blauwe kraag en er trots op. Lief hard werken loont. En jij ook als je er mee doorgaat.

28. Prestatie is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot prestatie. Als je iets doet waar je van houdt, zelfs als je hard werkt, voelt het niet zo.

29. Als je hard werkt, komen er meer kansen om grote dingen te bereiken; als je blijft wachten op het perfecte moment, gebeurt er misschien nooit iets.

30. De weg naar succes is altijd in opbouw. Niets groots is ooit bereikt zonder enthousiasme.

31. Laat niets in je tank liggen, werk hard. Een man die grote dingen bereikt begint weinig maar stopt niet tot het groots wordt.

32. De sleutel tot succes is het vermogen je falen te gebruiken om jezelf tot grotere prestaties te brengen. Het is het vermogen om obstakels te overwinnen, om ontberingen te doorstaan die een sterk karakter opbouwen.

33. Je kunt de oceaan pas oversteken als je de kust uit het oog durft te verliezen. Hoe harder je werkt, hoe meer geluk je hebt en hoe meer je bereikt.

34. Werk hard, blijf nederig. Als je bereid bent het werk te doen, is het een garantie dat je je doelen zult bereiken.

35. Hard werken is pas moeilijk als het klaar is. Daarna komt de vreugde van het genieten van je prestaties.

36. Als je hard werkt en je best doet, loont het uiteindelijk omdat je al je dromen kunt verwezenlijken.

37. Of je nu je bedrijf wilt opbouwen of je lichaam, het komt allemaal neer op hard werken.

38. Niets kan hard werk vervangen. Als je er geen tijd insteekt om beter te worden, zul je nooit je doel bereiken.

39. Werk hard, en blijf malen. Alles in het leven wat de moeite waard is, ligt aan de andere kant van het malen. Het is een strand vol prestaties.

40. Als je passie en liefde hebt voor wat je doet, is het nooit moeilijk en zijn de prestaties altijd gemakkelijk.

41. Als je niet doet wat je wilt, zul je het nooit krijgen. Als je het niet vraagt, zal het antwoord altijd nee zijn. Als je geen stap vooruit zet, blijf je altijd op dezelfde plaats. Werk hard en bereik alles wat je wenst.

42. Je bent geboren om een winnaar te zijn. Het is niet de wil om te winnen die telt – die heeft iedereen. Het is de wil om je voor te bereiden om te winnen die telt.

43. Als je hard werkt en je aan de regels houdt, word je beloond. Dit is geen loterij.

44. Ik beloof dat hoe harder ik werk, hoe meer geluk ik krijg. Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt.

45. Niets wat de moeite waard is, is makkelijk. Werk hard. Blijf hongerig. Kom vooruit.

46. Bereik je doelen. Herschrijf je verhaal. Lever het beste van jezelf door hard te werken.

47. Geef je dromen nooit op. Blijf doorgaan, en je kunt ze waarmaken. Met hard werken kun je alles bereiken.

48. Grote dingen komen alleen bij hen die hard werken. Grote prestaties komen alleen door volharding en hard werken.

49. Wacht niet op de beloning aan het eind van de reis. De reis is de beloning. De weg ernaar toe heet hard werken en het einde van de weg heet prestaties.

50. Als je iets wilt wat je nog nooit hebt gehad, moet je iets doen wat je nog nooit hebt gedaan. Werk hard en bereik je doelen.

Citaten over bereiken met hard werken

Om zoveel te bereiken, zal de reis nooit gemakkelijk zijn. Het vergt hard werken, doorzettingsvermogen en toewijding. Maar uiteindelijk zal het elke minuut waard zijn. Het beste is om te beginnen waar je bent. Gebruik wat je hebt. Doe wat je kunt.

51. Soms, als je de bergtop bereikt, heb je niets bereikt totdat je weer naar beneden komt. Blijf altijd streven om het beter te doen.

52. Om grootsheid te bereiken, moet je de drang weerstaan om genoegen te nemen met goed, en ernaar streven elke dag uitstekend te zijn. Daar is hard werk voor nodig.

53. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is zeker de moeite waard als je hard werkt om je dromen waar te maken.

54. Je arbeidsethos is alles. Als je vastbesloten bent om geweldig te zijn, is hard werken de eerste stap naar succes.

55. De sleutel tot een betere jij is focus en hard werken. Richt je op de dingen die er toe doen, en werk er hard voor.

56. Langzaam en regelmatig wint de race. Als je het gevoel hebt dat je wilt stoppen, denk er dan aan waarom je bent begonnen.

57. Je hoeft niet de slimste persoon in de kamer te zijn, als je een harde werker bent, bereik je je dromen.

58. Niets groots is ooit bereikt zonder enthousiasme en hard werken.

59. Als je iets wilt wat je nooit hebt gehad, moet je bereid zijn iets te doen wat je nooit hebt gedaan.

60. Wees niet bang om voorbij je comfortzone te gaan in verzorging, stijl en leven. Blijf altijd groeien en hard werken en je zult grote dingen bereiken.

61. Tijd is je meest waardevolle bezit. Investeer het altijd verstandig. Blijf altijd groeien en hard werken en je zult grote dingen bereiken.

62. Het gaat niet om de kaarten die je krijgt, maar hoe je de hand speelt. Blijf altijd groeien en hard werken en je zult grote dingen bereiken.

63. Werk hard. Geen excuses. Blijf nederig. Bereik grote dingen.

64. Hard werken loont. Als je gepassioneerd bent over wat je doet, zie je dat in alles wat je doet.

65. We hebben allemaal tijd. We moeten alleen de moeite nemen om onze doelen te bereiken met toewijding, hard werken en doorzettingsvermogen.

66. Als je een droom hebt, werk hard, en zet je ervoor in. Het beste moet nog komen.

67. Succes is geen resultaat van spontane verbranding. Je moet ervoor kiezen hard te werken om het te bereiken.

68. Laat de angst om te falen je niet weerhouden van succes. Blijf altijd groeien en hard werken en je zult grote dingen bereiken.

69. Als je grootsheid wilt bereiken, stop dan met vragen om toestemming.

70. Het is moeilijker om een gewone jongen te zijn dan een superster, maar de beloning is veel groter.

71. Je mag je niet laten ontmoedigen door fouten uit het verleden. Je moet geloven dat de reden dat je in het verleden faalde is dat je te vroeg stopte.

72. Inzicht in je potentieel voor succes plaatst mislukkingen in perspectief en stelt je in staat een gevoel van optimisme te ontwikkelen over toekomstige prestaties. Werk hard!

73. Hard werken wordt altijd beloond. Dus, blijf hard werken, en de goede dingen zullen op je pad komen.

74. Hoe harder je werkt, hoe meer geluk je lijkt te hebben.

75. Soms zal het moeilijk zijn, maar dat is nog maar het begin. Je kunt het.

76. Als je hard werkt, verlies je gemakkelijk uit het oog waar je naartoe werkt. Als je je doel voor ogen houdt en er elke dag naartoe werkt, en nooit opgeeft, zul je het halen.

77. Als je de tijd niet hebt om het goed te doen, heb je dan de tijd om het over te doen?

78. Als u geconcentreerd en gedisciplineerd blijft in moeilijke tijden, zal uw succes lonend en bevredigend zijn.

79. Je hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen, maar je moet beginnen om geweldig te zijn.

80. Je werk zal een groot deel van je leven vullen, en de enige manier om echt tevreden te zijn is te doen wat je geweldig vindt. En de enige manier om geweldig werk te doen is te houden van wat je doet.

81. Er is geen winst zonder pijn. Niets weerhoudt je van succes als je hard werkt.

82. Prestatie, succes en verwezenlijking zijn de bijproducten van hard werken – niet het product.

83. Als je valt, sta je weer op; als je uitglijdt, ga je weer op weg. De ware test van je karakter is wat je daarna doet. Hard werken zal je uit elke situatie halen.

84. Hard werken zal je brengen wat je nodig hebt om grote dingen te bereiken.

85. Iedereen wil groots zijn totdat het tijd is om te doen wat grootsheid vereist.

86. Arbeid, zoals dat heet, is onontbeerlijk voor het menselijk leven, en als men daarvan is vrijgesteld, is men verstoken van een van de belangrijkste voorzieningen.

87. Hard werken loont. Er is geen andere manier om het te zeggen. Je moet hard werken.

88. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt bereiken als je bereid bent hard te werken.

89. De eerste stap om de dingen te krijgen die je wilt, is de volgende: beslissen wat je wilt.

90. Het ergste van uitstelgedrag is dat je jezelf nooit helemaal kent. Wat heb je te verliezen door vandaag te beginnen? De grootste prestatie kan alleen worden behaald in de tanden van grote moeilijkheden.

91. De enige manier om goed werk te leveren is te houden van wat je doet. Als je het nog niet gevonden hebt, blijf zoeken, neem geen genoegen. Als de juiste voorbij komt, zul je het weten.

92. Je kunt niet bang zijn om afgewezen te worden, want dat gaat vaak gebeuren. Je moet er gewoon voor gaan.

93. Begin waar je bent. Gebruik wat je hebt om hard te werken. Doe wat je kunt.

94. Zweten en zwoegen, toch? Nou, sommige selfmade moguls werkten hard voor hun imperiums, maar ze kregen ook veel kansen. Hun succes was alleen mogelijk omdat ze gebruik maakten van de kansen die ze hadden.

95. De beste tijd om te beginnen was gisteren. De volgende beste tijd is nu. Werk hard!

96. Onderschat nooit je kracht als individu. Je bent tot grote dingen in staat.

97. Soms betekent de top bereiken dat je neergehaald wordt. Er is een sterk persoon voor nodig om weer op te staan en door te gaan.

98. Het verschil tussen het begin van iets en waar het eindigt is altijd verbazingwekkend. Het schetst een verhaal van hard werken dat grote prestaties oplevert.

99. Hard werken is de prijs die we moeten betalen voor succes.

100. De sleutel tot succes is te blijven groeien op alle gebieden van het leven – mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is hard werken en consequent zijn.

Ik hoop dat je de hard werk prestatie citaten die ik hier heb nuttig vindt. Voel je vrij om je gedachten over de citaten die u wilt laten vallen en vertel me welke prestaties je kreeg door hard werken in de comment sectie hieronder. Dank u.