Het Is Goed Om Vrijgezel Te Zijn

Its Okay to Be Single Quotes

Het is gemakkelijk te denken dat succes voortkomt uit getrouwd zijn, maar de waarheid is dat als je single en gelukkig bent, dat je niet minder maakt dan iemand die getrouwd is. Hoewel sommige mensen deze uitspraak misschien beledigend vinden, is de waarheid dat single en gelukkig zijn ook een geweldige manier van leven is.

En als je single bent, hoef je je geen zorgen te maken over veel dingen waar getrouwden zich zorgen over maken. Single zijn is niet alleen maar slecht. Je hebt meer tijd voor jezelf en je hoeft je niet steeds zorgen te maken over andermans gedachten en gevoelens.

Hier zijn enkele van it’s okay to be single quotes die je zullen helpen van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent, of je nu wacht op een relatie of niet.

Het is goed om vrijgezel te zijn

Vrijgezel zijn moet je niet minder van jezelf laten voelen. Leer in plaats daarvan jezelf te accepteren en te omarmen tot de juiste opduikt.

1. Er is niets mis met single zijn. Het betekent niet dat je zwak bent.

2. Je bent niet single. Je zit in een langeafstandsrelatie met plezier en vrijheid.

3. Blijf zelfverzekerd en onverholen dat je single bent. Focus op je eigen geluk. En vergeet niet dat het leven zoveel beter is als je gelukkig bent met wie je bent en waar je staat in het leven.

4. Vrijgezel zijn betekent dat je sterk genoeg bent om te wachten op wat je verdient.

5. Het is zoveel beter om single te zijn en gelukkig met jezelf.

6. Single zijn is zeker beter dan met de verkeerde persoon.

7. Als je single bent, richt je dan op een betere jij in plaats van iemand te zoeken die beter is dan je ex. Een betere jij zal een betere volgende aantrekken.

8. Het is oké om single te zijn. Je hebt geen man nodig om je leven compleet te maken.

9. Je bent onafhankelijk. Je hebt mijn eigen leven. Je verdient mijn eigen geld; je betaalt mijn rekeningen. En dat maakt me sterk.

10. Het is oké om single te zijn. Je bent gewoon op reserve voor degene die je hart verdient.

11. Single is geen status. Het is een woord dat iemand beschrijft die sterk genoeg is om te leven en van het leven te genieten zonder afhankelijk te zijn van anderen.

12. Hou eerst van jezelf, en al het andere komt vanzelf. Je moet echt van jezelf houden om iets gedaan te krijgen in deze wereld.

13. Het is oké om alleen en onafhankelijk te zijn, zelfs als de wereld je vertelt dat het verkeerd is. Je hoeft niet de rest van je leven aan iemand vast te zitten om te bewijzen dat je een liefdevolle relatie kunt hebben. Het leven is te kort voor slechte vibraties en tijdverspilling.

14. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet gedefinieerd te worden door je relatiestatus. Wees gelukkig in je eentje voordat je gelukkig kunt zijn met iemand anders.

15. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet iemand te vinden omdat iedereen iemand vindt.

16. Vrijgezel zijn is je eigen ruimte vieren en waarderen.

17. Single zijn is geen status. Het is een woord dat iemand beschrijft die sterk genoeg is om te leven en van het leven te genieten zonder afhankelijk te zijn van anderen.

18. Alleenstaanden kunnen ‘s nachts moeilijk slapen omdat ze niemand hebben om de deken terug te trekken.

19. Wees in een fase van je leven waarin je niet de behoefte voelt om een relatie te hebben. Omdat je niet wanhopig op zoek bent naar een relatie, heb je meer kans om de juiste persoon tegen te komen.

20. Het is krachtiger te accepteren wat je bent en je te richten op het verbeteren van jezelf in plaats van je voor te doen als iemand anders.

21. De langste relatie die je ooit zult hebben is die met jezelf.

22. Vrijgezel zijn is een kans om jezelf te zijn en een leven te creëren waar je van houdt. Het is niet iets om bang voor te zijn, maar een kans om tijd met jezelf door te brengen en te groeien als persoon.

23. Single zijn is niet langer een gebrek aan opties, maar een keuze. Een keuze om je leven niet te laten bepalen door je relatiestatus, maar om elke dag gelukkig te leven en je ‘ever after’ zichzelf te laten uitwerken.

24. Als je single bent, richt je dan op jezelf. Werk eraan om je beste zelf te zijn; dat is alleen maar aantrekkelijk voor een ander.

26. Single zijn is een mentaliteit. De juiste relatie komt op het juiste moment.

27. Je kunt single en gelukkig zijn. Laat de maatschappij je niet langer iets anders vertellen.

28. Vrijgezel zijn maakt je niet zwak. Het betekent dat je sterk genoeg bent om te wachten op wat je verdient.

29. Single is een woord dat iemand beschrijft die sterk genoeg is om te leven en van het leven te genieten zonder afhankelijk te zijn van anderen.

30. Geen enkele relatie is perfect, maar de juiste persoon zal altijd bereid zijn om te werken.

31. Vergeet nooit dat je niemand nodig hebt om gelukkig te zijn. Je hebt alleen jezelf nodig.

32. De beste vrijgezel die je ooit zou kunnen zijn, ben je zelf.

33. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet bepaald te worden door je relatiestatus.

34. Het is goed om single en alleen te zijn, want je moet van je eigen gezelschap houden voordat je dat van een ander zoekt.

35. Het is oké als je single bent. Het is goed om alleen te zijn, want het leven is bedoeld om met een ander en met jezelf te leven.

36. Het is beter om single te zijn met hoge eisen dan in een relatie genoegen te nemen met minder.

37. Of je nu single bent, een relatie hebt of wat tijd voor jezelf neemt, vandaag is een geweldige dag om je fantastische zelf te vieren.

38. Ik ben graag vrijgezel. Het is bijna alsof je rijk bent.

39. Het is oké als je single bent. Je hebt geen man nodig om gelukkig te zijn. Je kunt zelf compleet zijn.

40. Je hebt geen vriendje of vriendinnetje nodig om gelukkig te zijn. Het is prima om single te zijn.

41. Het is goed om single te zijn. Single zijn geeft je ervaring die een relatie niet heeft.

42. Single zijn betekent vaak dat je je plezier creëert, en als dat plezier niet inhoudt dat je de sociale normen volgt.

43. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet met iemand uit te gaan alleen omdat je vindt dat het moet, of omdat andere mensen het doen. Je moet geen vriendje/vriendinnetje nemen als je er niet klaar voor bent.

44. Single zijn is 100% beter dan in een ongezonde relatie zitten. Het is oké als je nog niemand gevonden hebt, en het is oké als je nog niet uit de kast bent gekomen of jezelf nog niet volledig geaccepteerd hebt. Dat zal allemaal op een dag gebeuren, dus tot die tijd, wees blij met je single zijn.

45. Single zijn betekent niet noodzakelijk dat je beschikbaar bent. Soms moet je een bordje « niet storen » op je hart hangen.

46. Vrijgezel zijn betekent dat je de tijd neemt om te beslissen hoe je je leven wilt inrichten en met wie je het wilt doorbrengen.

47. Het is beter om alleen te zijn dan met iemand die je alleen laat voelen. In een wereld vol giftige mensen, moet je je eigen beste vriend zijn.

48. Wanneer je het vermogen ontwikkelt om naar alles te luisteren zonder je humeur of zelfvertrouwen te verliezen, wanneer je werkelijk begrijpt dat ieder mens gewoon een vreemdeling is die zijn best doet, dan wordt alles in het leven gemakkelijker, en leer je liefhebben.

49. Het is oké als je single bent. God kijkt nu naar je en zegt: « Ik bewaar deze voor een speciaal iemand.

49. Misschien heb je niet de hele wereld nodig om van je te houden. Weet je dat? Misschien heb je maar één persoon nodig.

50. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niemand iets te bewijzen.

51. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet gedefinieerd te worden door je relatiestatus.

52. Het is prima om single te zijn tot de juiste persoon langskomt.

53. Single zijn is beter dan met iemand zijn die je het gevoel geeft alleen te zijn.

53. Single zijn is slimmer dan een verkeerde relatie.

54. Single zijn betekent niet dat je niets van liefde weet. Soms is solo zijn verstandiger dan in een valse relatie zitten.

55. Single zijn is niet langer een gebrek aan opties – maar een keuze.

56. Je hebt geen man nodig om je voldaan te voelen. Het is goed om single te zijn.

57. Het is oké om single te zijn. Het is oké om alleen te zijn. En het is oké om gelukkig single te zijn.

58. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet iemand te vinden om de leegte op te vullen.

60. Er is niets mis met single zijn.

61. Single zijn is slimmer dan een verkeerde relatie.

62. Vrijgezel zijn is beter dan voorgelogen, bedrogen en niet gerespecteerd worden. Elke dwaas kan gelukkig zijn in de liefde. Het vergt karakter en zelfbeheersing om alleen gelukkig te zijn.

63. Single zijn is beter dan een overspelige relatie.

64. Als iemand niet bij je wil zijn, wil hij niet bij je zijn, en dat heeft niets met jou te maken. Het is goed om single te zijn.

65. Je hebt geen partner nodig, je hebt jezelf nodig. Je moet heel zijn in jezelf voordat iemand anders je heel kan maken.

66. Als je single bent, ben je nog steeds bezig met dingen in je leven.

67. Ik ben single, dus ik hoef me geen zorgen te maken dat iemand me verlaat voor iemand anders. Ik zit levenslang aan mij vast.

68. Het is het niet waard om in een relatie te blijven waar je niet krijgt wat je nodig hebt.

69. Als je gelukkig wilt zijn, leer dan om alleen te zijn zonder eenzaam te zijn. Leer dat alleen zijn niet betekent dat je ongelukkig bent. De wereld is vol interessante en leuke dingen om te doen en mensen die je leven kunnen verrijken.

70. Mijn eenzaamheid voelt goed. Ik wil je alleen als je zoeter bent dan mijn eenzaamheid.

71. Het is oké om single te zijn. Geen enkele relatie is je geluk of gemoedsrust waard.

72. Je hebt geen relatie nodig om gelukkig te zijn. Je kunt een geweldig leven hebben zonder dat stuk. Je kunt een geweldig leven hebben als single of een geweldige relatie – wat dan ook.

73. Single zijn is genieten van je eigen gezelschap en waarderen dat je alleen bent.

74. Het is oké om vrijgezel te zijn. Je moet uniek en anders zijn en schitteren op jouw manier.

75. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niemand te vinden om de leegte op te vullen. Vind jezelf eerst, leer jezelf kennen en hou van wie je bent voordat je iemand anders probeert te vinden.

76. Het is oké om single te zijn. Je hoeft geen relatie te hebben om je gelukkig te voelen.

77. Dat je single bent betekent niet dat je zwak bent. Het betekent dat je sterk genoeg bent om alleen te zijn.

78. Het is goed om vrijgezel te zijn. Goede dingen komen naar degenen die wachten.

79. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet iemand te vinden om iemand te hebben. Soms moet je alleen zijn en leren comfortabel te zijn in je eigen gezelschap.

80. Er is niets mis met single zijn. Als je single bent, kun je alleen jezelf de schuld geven.

81. Het is oké als je single bent. Je hoeft geen verkering te hebben om plezier te hebben, en je hoeft geen relatie te hebben om je voldaan of gelukkig te voelen.

82. Vrijgezel zijn betekent dat je de tijd neemt om te beslissen hoe je je leven wilt inrichten en met wie je het wilt doorbrengen.

83. Maak je geen zorgen over single zijn. Zorg dat je iemand vindt die weet wat een geweldig persoon je bent en je geen minuut meer alleen laat.

84. Vrijgezel zijn is oké, maar neem geen genoegen met minder dan iemand die je een hart onder de riem steekt.

85. Single zijn betekent niet dat je niets van liefde weet. Soms is solo zijn verstandiger dan in een valse relatie zitten.

86. Het is goed als je single bent. Je hoeft geen relatie te hebben om gelukkig en voldaan te zijn. Stop niet met geloven.

87. Je soulmate hoeft niet je partner te zijn. Het kan een vriend, een familielid of iemand die er altijd voor je is, ook al ben je uit elkaar.

88. Het is oké om single te zijn. Je hoeft niet iemand te vinden om erbij te horen.

89. Vrijgezel zijn betekende vroeger dat niemand je wilde. Nu betekent het dat je mooi bent, en dat je de tijd neemt om te beslissen hoe je je leven wilt en met wie je het wilt doorbrengen.

90. Het is oké om single te zijn. Het is niet goed om alleen te zijn, jezelf te doden en mensen pijn te doen.

91. Je moet genieten van het single zijn. Het laat je sterke kanten zien, het bouwt je leven op, het accepteert je.

92. Neem geen genoegen met middelmatig als je het beste kunt krijgen. Het is goed om single te zijn.

93. Het is goed om vrijgezel te zijn. Neem geen genoegen met het op één na beste. Je verdient het echte werk.

94. Het is oké om single te zijn. Je bent single voor een reden. Je wacht op een speciaal iemand. Je kunt je niet haasten, liefje.

95. Het is oké om single en alleen te zijn. Er is geen goed of fout in wie je bent. Je bent perfect in orde, zoals je bent.

96. Het is oké om single te zijn. Neem geen genoegen met minder dan vlinders.

97. Single zijn betekent niet dat je zwak bent; het betekent dat je sterk genoeg bent om te wachten op wat je verdient. Het is goed om single te zijn.

98. Single zijn is niet langer een gebrek aan opties – maar een keuze. Een keuze om je leven niet te laten bepalen door je relatiestatus, maar om elke dag gelukkig te leven en je ‘ever after’ zichzelf te laten uitwerken.

99. Als je niet gelukkig bent als vrijgezel, zul je ook niet gelukkig zijn als vrijgezel. Geluk komt van binnenuit, niet van mannen.

100. Het is oké om single te zijn. Het is oké om thuis te zitten en sitcoms te kijken op vrijdagavond, het is oké om nu geen relatie te hebben, het is oké om alleen te zijn, en het is ook oké om toe te geven dat je het niet erg vindt.

Hallo daar. Bedankt voor het doornemen van het is oké om single te zijn citaten. Ik hoop dat je gemotiveerd was om gelukkig te blijven terwijl je single bent.

Graag uw commentaar en deel dit bericht met anderen. Dank u.