Het Is Moeilijk Om Iemand Van Wie Je Houdt Los Te Laten.

Its Hard to Let Go of Someone You Love Quotes

Het loslaten van iemand van wie je houdt komt met zijn eigen uitdagingen. Het is niet gemakkelijk, en als je eenmaal besluit de relatie los te laten, zul je vaak merken dat je teruggaat naar plaatsen in je relatie die je herinneren aan de prettige herinneringen. Dit kan leiden tot gevoelens van hopeloosheid en zelfmedelijden, maar het is belangrijk om te begrijpen dat het het beste is om ze los te laten als ze geluk zullen vinden.

Het verlies van iemand van wie je houdt hoort bij het leven, en iemand verliezen is onvermijdelijk. Het is moeilijk om iemand van wie je houdt los te laten, of het nu een ouder, echtgenoot, partner, kind of goede vriend is. Je zult waarschijnlijk door veel verschillende emoties gaan, van woede tot verdriet en een gevoel van gevoelloosheid.

Wanneer een relatie eindigt, worden we vaak overmand door hartzeer en weemoed. Het is nog erger als je niet wilt dat de relatie eindigt of als de persoon een bron van vreugde voor je is. Iemand van wie je houdt loslaten is een van de moeilijkste dingen in het leven.

Hier zijn enkele citaten over het loslaten van iemand van wie je houdt voor degenen die hun hart hadden gebroken of een geliefde verloren en wat troost nodig hebben voor wat er is gebeurd. Je kunt nooit verkeerd gaan door ze een van deze citaten te geven, het zal ze zich beter laten voelen.

Het is moeilijk om iemand van wie je houdt los te laten.

In een relatie moet je altijd sterk zijn. Het is misschien moeilijk om afscheid te nemen van iemand van wie je houdt, maar het is beter om die persoon te laten gaan als hij echt gelukkig zal zijn zonder jou. Je kunt hem niet dwingen te blijven als hij niet meer wil blijven. Jij hebt jouw deel gedaan en het is nu aan hem of hij wil blijven of niet.

1. Het is moeilijk om iemand van wie je houdt los te laten, omdat zijn afwezigheid je op vele manieren zal beïnvloeden. Je zult slaap verliezen, wat je werk en huiselijk leven kan beïnvloeden. Je hebt een groot gat in je hart en voelt je meestal verdrietig.

2. Laat iemand van wie je houdt niet zo snel los. Neem de tijd, want die persoon zal altijd een deel van je zijn en altijd een speciaal plekje in je hart hebben. Als het de moeite waard is, dan is het tijd om op die persoon te wachten en zo niet, dan wordt het tijd om verder te gaan.

3. Het is moeilijk om iemand van wie je houdt uit je leven te laten lopen en het uit te maken, vooral als je al zo lang bij elkaar bent.

4. Als je van iemand houdt en zij van jou, wil je altijd bij ze zijn. Je wilt ze vertellen hoeveel ze voor je betekenen, want ze kunnen je gedachten niet lezen. Maar als ze besluiten te vertrekken, is het aan jou of je verder gaat of dat je probeert de relatie in stand te houden.

5. Iemand waar je van houdt loslaten is moeilijk, maar verder gaan is een keuze. De realiteit is dat als je bij elkaar wilt blijven en het wilt laten werken, dan kan dat. Als je in je hart weet dat het tijd is om los te laten en verder te gaan met je leven, doe het dan. Je kunt je lot bepalen.

6. Na een hartverscheurend verlies is het bijna onmogelijk om door te gaan of een nieuwe relatie te beginnen, maar het is mogelijk. Je kunt de kracht vinden om door te gaan en de pijn te laten bezinken.

7. Iemand loslaten van wie je houdt is moeilijk, maar het kan voor jullie beiden het beste zijn. Soms is het tijd om een geliefde te laten gaan om zijn of haar beste geluk te vinden.

8. Vasthouden aan de lege ruimte zal je diep kwetsen en je ellendig doen voelen. Het is beter die persoon los te laten in een poging geluk te vinden.

9. Je kunt de pijn van het loslaten van een dierbare alleen verzachten als je weet wat het juiste moment is om het te doen. De beste manier om dit te doen is ervoor te zorgen dat al je vragen worden beantwoord, zodat je er helemaal zeker van bent dat het de juiste beslissing is.

10. Als het gaat om iemand die je op je slechtst heeft gezien en nog steeds het beste met je voorheeft, en ze vertellen je dat ze verder willen, laat ze dan niet gaan; vertel ze in plaats daarvan dat je van ze houdt en ze koestert. Als ze voor jou bestemd zijn, dan vinden jullie beiden een weg terug naar elkaar, maar zo niet, dan is het goed om die persoon te laten gaan voor het betere.

11. Als je iemand verliest van wie je houdt, bedenk dan wat hem speciaal maakte en wat jou in de eerste plaats aantrok. Ga dan op zoek naar een nieuw iemand met dezelfde kwaliteiten. Dit is niet gemakkelijk om te doen, maar wees ervan verzekerd dat wanneer je eindelijk iemand ontmoet die de leegte in je hart vult, het een opluchting zal zijn zoals je nog nooit hebt gekend.

12. Als je het met iemand uitmaakt, doet dat pijn. Het doet meer pijn dan je je kunt voorstellen. Zelfs als je weet dat het een goed idee is om het uit te maken; het doet pijn. Iemand loslaten van wie je houdt is een van de moeilijkste dingen in het leven.

13. Het is moeilijk om iemand los te laten die je zoveel heeft gegeven, maar je moet wel als ze niet meer van je kunnen houden. Als een bloem die verwelkt en sterft, droogt het leven dat hun liefde je gaf op en verdort het. Er zijn met dezelfde glimlach en tedere streling, maar het heeft zijn betekenis verloren.

14. Het nieuws van het vertrek van je geliefde breekt als een storm over je leven en hart. Je wilt schreeuwen om hulp, maar niemand kan je schreeuw horen, want liefde sterft niet met een knal maar met een klaagzang.

15. Het is moeilijk om achter te blijven, maar je moet verder. Dit is niet makkelijk omdat hij een groot deel van je leven is geworden. Er niet meer voor je zijn doet veel pijn, maar het is wat het is. Je krijgt uiteindelijk een andere geweldige vriend en hopelijk zul je hem altijd blijven herinneren voor alle goede tijden die jullie samen hebben doorgebracht.

16. Loslaten is het moeilijkste deel. Houd herinneringen vast aan degenen van wie je houdt, en geniet van een liedje voor hen wanneer je kunt.

17. Ik weet dat loslaten me pijn zal doen, maar het maakt hem gelukkiger dan bij mij te zijn. Ik denk dat het mijn tijd is om verder te gaan en hem te bevrijden.

18. Liefdesverdriet doet je soms denken dat het beter is dat je dat hebt meegemaakt dan dat je het nooit hebt meegemaakt, maar het doet je ook afvragen of je er wel helemaal overheen komt. Zelfs tijd kan niet alle wonden helen.

19. Er zal nooit een moment zijn waarop iemand geen afscheid neemt of de volgende stap in zijn leven neemt. Het is moeilijk om mensen waar je van houdt los te laten, maar het is belangrijk om jezelf toe te staan om verder te gaan. Jij bent niet de verhalen die je overkomen, jij bent degene die toekijkt en ze laat gebeuren.

20. Uit elkaar gaan is niet makkelijk, maar het is een normaal deel van het leven. De juiste zet is loslaten en van jezelf houden.

21. Iemand verliezen van wie je houdt kan een van de moeilijkste dingen ooit zijn, maar soms moeten we ze loslaten als het voor hun bestwil is en ook voor ons.

22. Loslaten hoort bij het leven, dus blijf nooit in een relatie als je weet hoezeer je het verdient gelukkig te zijn en dat niet bent.

23. Iemand verliezen die je dierbaar is, is een van de moeilijkste dingen die je kunt meemaken. Je zou alles doen om ze terug te brengen, maar dat kan niet. Het doet pijn om los te laten, maar onthoud dat het leven doorgaat en de mensen die van je houden ook. De persoon om wie je rouwt is nu op een betere plek. Denk aan de goede tijden, en weet dat je niet alleen bent in je verdriet.

24. Er is geen gemakkelijke uitweg. Geen magische woorden die het allemaal beter maken. Sommigen van ons hebben het al honderd keer gedaan en sommigen beginnen net de harde les te leren van het afscheid nemen van iemand van wie we houden, maar toch, ik weet zeker dat we het erover eens zijn dat er geen gemakkelijke uitweg is.

25. Dingen gebeuren in het leven en soms moeten we iemand van wie we houden loslaten. Het is geen gemakkelijke beslissing, maar het zal je een beter gevoel geven om op de juiste plaats te zijn met de juiste persoon.

26. Loslaten is moeilijk en soms moet je blijven proberen vol te houden, maar op een gegeven moment doet het er gewoon niet meer toe.

27. Iemand die je liefhebt loslaten is moeilijk omdat zijn afwezigheid je beïnvloedt op een manier die je je nooit kunt voorstellen.

28. Soms is het moeilijkste deel van loslaten het realiseren dat je niet in hun toekomst hoorde te zijn.

29. Het is waar, uit elkaar gaan is extreem moeilijk. Het kan veel meer pijn doen dan alle fysieke pijn die je in het verleden hebt opgelopen. Zelfs als je weet dat uit elkaar gaan een goed idee is, veroorzaakt het nog steeds gevoelens van verlies en verdriet. Het lijkt misschien de moeilijkste ruil die ooit in jezelf heeft plaatsgevonden en het is echt verwoestend.

30. Als je een geliefde verliest, is het heel moeilijk om ze los te laten. Het is zo moeilijk dat op het moment dat je dat doet, je een enorme leegte voelt.

31. Het is beter om iemand van wie je houdt los te laten dan hem vast te houden en er spijt van te krijgen.

32. Het is moeilijk degenen die we liefhebben los te laten, maar ze verlaten ons nooit echt als we ze in ons hart bewaren.

33. Als je het met iemand uitmaakt, voel je je gebroken. Het is moeilijk voor te stellen dat je er ooit overheen komt. Zelfs als je weet dat dit de beste beslissing was voor jullie beiden, doet het nog steeds pijn.

34. Is het tijd om het los te laten? Het is moeilijk, maar je moet het toestaan als het ten goede komt.

35. Als je van iemand houdt en hij verdwijnt uit je leven, probeer dan niet vast te houden. Het is moeilijk, het is zwaar, maar als het ten goede is, laat ze dan gaan.

36. Het is niet gemakkelijk om iemand van wie je houdt los te laten, maar om het verlies van een geliefde te overleven, moet de pijn onder ogen worden gezien.

37. Het is moeilijk los te laten, zelfs als je weet dat de relatie voorbij de houdbaarheidsdatum is. Hoe dan ook, uit elkaar gaan doet pijn.

38. De pijn, het verdriet en de eenzaamheid die je onmiddellijk na een scheiding voelt, kunnen heel intens zijn. Het is typisch een van de moeilijkste tijden in je leven, maar het zal zeker overgaan.

39. Als je van iemand houdt en als hij of zij besloten heeft het uit te maken, is de kans groot dat je pijn hebt. Je hebt misschien veel pijn, ook al weet je dat de relatie voorbij is. Je vraagt je misschien af hoe je ooit genezing zult vinden als je hart wordt gebroken.

40. Degenen die we hebben verloren zijn niet echt verdwenen. Ze zijn in onze harten, ze zijn in onze gedachten, ze zijn in ons werk. Ze maken deel uit van ons.

Het is moeilijk om iemand die je liefhebt te vergeten Quotes

Er is geen manier om iemand van wie je houdt te vergeten, dat is het moeilijkste in het leven. Dus als je ooit denkt dat je ze gaat verliezen, neem dan zoveel mogelijk foto’s met ze en vertel ze zoveel mogelijk dat je van ze houdt, want de tijd gaat te snel voorbij en mensen kunnen hier niet eeuwig blijven.

41. Ieder van ons heeft te maken met veel problemen in het leven en de dood is er een van, we zullen allemaal op een dag sterven. Maar sommige mensen vergeten hun geliefden nooit. Niet omdat ze hen terug willen, maar omdat ze zoveel van hen hielden.

42. Iemand vergeten is als iemand loslaten. Het is iets waar we bang voor zijn en toch iets wat we vaak doen en niet altijd beseffen.

43. Zeggen dat je iemand van wie je houdt gaat vergeten is een leugen. Je kunt leren ze te negeren, maar je zult ze nooit helemaal vergeten. De pijn van het verlies vervaagt na verloop van tijd, maar het duurt heel lang voordat dat gebeurt. Het is niet gemakkelijk, vooral omdat andere mensen niet altijd begrijpen waarom je er nog zoveel om geeft.

44. Herinnering is de beste kans die je hebt om je dierbaren bij je te houden. Herinner hen, hou van hen, en vergeet hen nooit.

45. Het loslaten van mensen waar we van houden is iets dat een litteken achterlaat in onze geest en ons hart. Het wordt een intern strijdpunt waar we steeds weer aan denken. Het kan zowel pijnlijk als helend zijn.

46. Het is moeilijk om iemand van wie je houdt te vergeten, maar het is niet egoïstisch. Soms is loslaten het meest onbaatzuchtige wat je kunt doen voor de mensen van wie je houdt.

47. Terwijl u rouwt, denk dan aan de vele manieren waarop uw geliefde uw leven heeft verrijkt. U zult troost vinden in alle mooie herinneringen aan uw tijd samen.

48. Sommige mensen zeggen dat herinneren van degenen die je hebt verloren verkeerd is omdat het te moeilijk is. Maar het is nog moeilijker om ze te vergeten. Herinneren betekent dat ze nog leven en is misschien onze beste kans om ze echt los te laten.

49. De dood is om elke hoek. Als iemand van wie je houdt sterft, moet je een keuze maken. Je kunt in het verleden leven of doorgaan en gebruiken wat je hebt geleerd om beter te worden. Het leven gaat niet altijd zoals gepland, maar laat het je niet overwinnen. Blijf vooruit gaan en denk aan de kleine dingen die het leven de moeite waard maken.

50. Het is onmogelijk iemand te vergeten van wie je houdt en het is nog moeilijker als ze nog steeds een deel van je leven zijn.

51. Je kunt niet zomaar iemand vergeten van wie je houdt. Iemand vergeten is als een spijker in je hart die wacht om eruit geplukt te worden. Je vergeet kleine details uit het verleden en dan op een dag raakt het je als een vrachtwagen.

52. Onze geliefden zijn weg, en ons leven voelt leeg. We willen ons geheeld voelen, we willen loslaten, maar dat doen we niet. Ik zeg je nu: er is een weg uit de duisternis, het heet herinnering.

53. Als je rouwt om een verlorene, is elke dag een strijd. De pijn en het verlangen kunnen bijna te veel zijn om te dragen. De herinnering aan iemand die je hebt verloren kan de pijn nog erger maken, waardoor je kunt proberen diegene weg te duwen. In deze gevallen is het beter om je gedachten te richten op iets positiefs dat je hart verwarmt.

54. Het is onmogelijk iemand te vergeten van wie je hield, het is de ergste pijn in het leven. Maar denk altijd aan de goede tijd die jullie samen doorbrachten. Een tijd waarin jullie beiden lachten en naar elkaar lachten.

55. Als ik me jouw gezicht voorstel, kan ik lachen. Als ik me jouw glimlach voorstel, kan ik huilen. Als ik me jouw lach voorstel, voel ik mezelf een beetje sterven van binnen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk en wat we zouden doen als je nog leefde.

56. Wat we ons herinneren bepaalt wie we zijn. Zonder herinnering zijn we niets. Als iemand veel voor ons betekent, houden we hem voor altijd in ons hart. Het gaat niet om loslaten; het gaat om het vinden van een afsluiting om het verlies van degenen die we liefhebben te dragen en altijd een manier te vinden om ze in leven te houden.

57. Soms is het enige wat je je herinnert een recessieve herinnering aan iets moois en liefs dat er niet meer is om je te troosten in je uur van twijfel, wanhoop of verdriet. De pijn die de afwezigheid van een geliefde veroorzaakt, verdwijnt vaak uit je gedachten en maakt plaats voor de nieuwe ervaringen van alledag. Naarmate de pijn vervaagt, vervaagt ook je herinnering en weldra zal je geliefde alleen nog in je dromen of in overpeinzingen te zien zijn.

58. Het is verkeerd om onze verloren geliefden te vergeten. Hen herinneren helpt ons hun herinnering levend te houden en is misschien onze beste kans om hen een beetje los te laten.

59. We eren de herinnering aan onze geliefden door hen niet te vergeten. Hun herinnering levend houden geeft ons kracht en hoop.

60. Je zult ze nooit vergeten. Net zoals je je herinnert dat je ‘s morgens je tanden moet poetsen om je te herinneren aan de vitaliteit die je voelde toen je voor het eerst een nieuwe hobby uitprobeerde, kun je je af en toe op een bitterzoete manier herinneren hoe het leven was met je geliefde.

61. Het is moeilijk om iemand waar je van houdt te vergeten, maar het is niet egoïstisch. Je kunt het niet helpen hoe je je voelt, en ze weten dat als ze bedoeld zijn om een deel van je leven te zijn, ze er zullen zijn. Folter jezelf niet dag in dag uit door te denken aan een persoon die geen plaats in je hart verdient; ga verder.

62. Het ergste gevoel in de wereld is om van iemand te houden en te weten dat ze nooit van je zullen houden. Daarom moet je je best doen om ze uit je leven te weren en verder te gaan.

63. Hartzeer is dat pijnlijke, afvoerende gevoel dat je krijgt als je iemand mist en niet ziet. Het is een moeilijke emotie om te vergeten omdat het uit liefde komt. Het voelt nu onmogelijk, maar na verloop van tijd zal het beter gaan.

64. Voor iedereen die het niet heeft meegemaakt, is het moeilijk te begrijpen om uit de liefde te vallen. De pijn die je voelt bij het verlaten van een relatie is ongekend.

65. Iemand van wie je houdt leren vergeten kan moeilijker zijn dan hem te leren herinneren.

66. Je kunt de liefde die je deelde of wat je ooit voor elkaar betekende niet vergeten. Het maakt niet uit of je een paar maanden of vele jaren uit elkaar bent geweest, het is bijna onmogelijk om over iemand heen te komen van wie je echt hield.

67. Wanneer je niet meer van iemand wilt houden, of het verlangen om hem weer in je leven te brengen kwijt bent, doet dat pijn omdat je hem of de liefde die jullie ooit deelden gewoon niet kunt vergeten.

68. Het is onmogelijk om iemand van wie je houdt te vergeten. Je kunt proberen je voor hen te verbergen, maar in je hart zul je je altijd de herinneringen herinneren die je samen hebt gemaakt.

69. Liefde is een van de meest intense emoties die je ooit kunt ervaren. Hoe hard je het ook probeert, en hoeveel aandacht je ook besteedt aan het proberen uit te wissen van die persoon uit je gedachten, je zult de persoon die je verliefd maakte nooit vergeten.

70. Het probleem met het vergeten van iemand van wie je houdt, is dat hoe meer je probeert hem te vergeten, hoe meer je aan hem denkt, en in sommige gevallen vergeet je hem helemaal niet.

Het is moeilijk om afscheid te nemen van iemand waar je van houdt…

Ontberingen in het leven zijn onvermijdelijk, maar het is hoe we ermee omgaan dat ons definieert. Je hebt al het ergste gedaan wat je kon doen door afscheid te nemen van iemand waar je van houdt. Neem nu al die dingen waarvan je hield en zoek iemand anders die net zo van je houdt als zij. Het zal niet makkelijk zijn, maar als je eindelijk iemand ontmoet, zal het de moeite waard zijn!

71. Het is nooit makkelijk om afscheid te nemen van iemand waar je van houdt. Laat elk moment tellen door je liefde voor hem of haar te tonen bij elke gelegenheid die je krijgt.

72. Te vaak nemen we afscheid van iemand van wie we houden zonder hem te laten weten hoeveel hij voor ons betekent. Laat het die persoon NU weten! Wacht niet tot het te laat is.

73. Je moet onthouden dat het afscheid het beste afscheid oplevert, en dat het geweldige leven dat we mogen leiden terwijl we hier zijn, de afwezigheid zoveel belangrijker maakt. Degenen die voor altijd een stempel op ons hebben gedrukt zijn nooit echt weg.

74. Je neemt nooit echt afscheid. Degenen van wie je houdt zijn overal bij je, ook al voel je hun aanwezigheid niet. Je ziet ze in alles wat je doet.

75. Onze geliefden zijn nooit echt weg, zolang we ze herinneren. Telkens als je een vallende ster ziet, kun je een wens doen en aan die persoon denken. En als je ze mist, kijk dan naar de maan en weet dat ze terugstaren, zich afvragend hoeveel je bent gegroeid – maar op de een of andere manier toch trouw blijvend aan wie ze wisten dat je zou worden.

76. Wanneer iemand die ons dierbaar is deze wereld verlaat, is het moeilijk om afscheid te nemen en wordt hun herinnering een van de beste geschenken die zij ooit konden achterlaten.

77. Het is moeilijk om afscheid te nemen als iemand van wie we houden overlijdt, maar we putten troost uit de herinnering dat zij met geluk en zorg op ons neerkijken.

78. Als degenen van wie we houden en die ons hebben ingeprent door hun tijd hier achterlaten, wordt er nooit echt afscheid van ze genomen. De lessen die ze ons leerden zitten voor altijd in onze gedachten, harten en zielen.

79. Afscheid nemen van iemand van wie je houdt kan je hart breken, maar het hart is de sterkste spier in het lichaam en het duurt enige tijd nadat het gebroken is om goed te genezen.

80. Op een gegeven moment moet je afscheid nemen. De enige vraag is: Zal je genoeg herinneringen hebben om het verleden los te laten?

81. Het is moeilijk om afscheid te nemen. Dus voordat je dat doet, vertel hen dat je van hen houdt. Voor alle dagen van hun leven die ze zich zullen herinneren en voor alle die ze misschien vergeten, zorg ervoor dat ze weten dat ze geliefd zijn.

82. Iemand laten gaan als je van ze houdt is het moeilijkste wat je kunt doen. Het wordt nog moeilijker als je weet dat je ze waarschijnlijk nooit meer zult zien. Soms doet het zoveel pijn dat het voelt alsof er een mes in je hart snijdt.

83. Vaak is het moeilijkste deel van rouw het afscheid nemen. Het kan voelen alsof er geen afsluiting mogelijk is, dat je nooit verder kunt. Maar als je naar de hemel kijkt, een wens doet en je voorstelt dat je geliefde naar je terug staart, helpt dat de pijn te verzachten. Zien dat ze trots zijn op hoeveel je bent gegroeid kan je helpen vrede te vinden terwijl je begint te genezen.

84. Het voelt misschien alsof je nooit meer heel zult zijn na het afscheid van je geliefde, maar geloof me, het hart is een van de sterkste spieren, het kan veel schade verdragen en genezen. Dus hou vol en geloof in jezelf, je komt er wel doorheen.

85. We kunnen niet wensen dat degenen van wie we hielden en die gestorven zijn er nog zouden zijn, maar we kunnen hen herinneren voor alle vreugde die ze ons in het leven hebben gebracht. Wanneer je iemand dierbaar mist, weet je zo dat ze met liefde en waardering op je neerkijken.

86. Het is zo moeilijk om afscheid te nemen, maar het is nog moeilijker om hen te laten vertrekken zonder te weten wat je voor hen voelt. Daarom is het belangrijk om je geliefden regelmatig te laten weten dat je van ze houdt.

87. Hoeveel pijn het ook doet om je dierbaren te verliezen, het verwerken van het verlies kan beter worden als je weet dat ze met liefde naar beneden kijken en dat ze alleen uit het lichaam zijn gegaan, maar nooit uit het hart.

88. Degenen waar we van houden en om geven en die ons verlaten zijn niet echt weg. Ze zitten in onze harten en herinneringen, waar ze altijd zullen blijven.

89. Het is moeilijk iemand los te laten, ook al voelt het afscheid goed en weet je dat het het beste is. Een deel van je heeft nog steeds die angst in je buik en verlangt ernaar dat het anders loopt.

90. Afscheid nemen van iemand van wie je houdt is een heel belangrijke stap om verder te gaan – niet alleen omdat het je in staat stelt los te laten, maar ook om wat het ons leert over onszelf.

91. Het is moeilijk om iemand van wie je houdt los te laten, maar het is nog moeilijker om afscheid te nemen. Vertel degene van wie je houdt dat je van ze houdt elke kans die je krijgt.

92. Afscheid nemen van iemand van wie je houdt is nooit gemakkelijk. Soms moet het gebeuren, maar je moet nooit bang zijn om te laten zien hoeveel die persoon voor je betekent. Of het nu goed of slecht gaat, liefde zal altijd alles beter maken.

93. Soms is het moeilijk om afscheid te nemen. Maar met gedichten die de liefde vieren die je dicht bij je hart houdt en gebeden voor de reis die voor je ligt, kun je in vrede loslaten.

94. Het is zo makkelijk om aan te nemen dat iemand weet hoeveel hij voor je betekent, terwijl dat niet zo is. Afscheid nemen moet moeilijk zijn, maar ik hou van je zeggen hoeft dat niet te zijn.

95. Als iemand van wie je houdt sterft, is hij er voor altijd niet meer en is er een gat in je leven dat nooit meer gerepareerd zal worden, welke nieuwe liefde er ook in je leven komt. Je moet degene van wie je houdt er altijd aan herinneren dat je van ze houdt. Als je wacht tot het tijd is om afscheid te nemen, krijg je spijt.

96. Wanneer iemand van wie we houden overlijdt, is het heel moeilijk om hem los te laten. De enige manier waarop het afscheid gemakkelijker wordt, is wanneer we weten dat we hen naar een betere plaats laten gaan.

97. Neem de tijd om je geliefden elke dag te omhelzen en te zeggen dat je van ze houdt. Je weet nooit wanneer het de laatste kans is die je hebt om het te zeggen voordat je afscheid neemt.

98. Neem het moment om te doen waar veel mensen spijt van hebben als het eenmaal voorbij is. Als je afscheid neemt van iemand van wie je houdt, zeg dan hoeveel ze voor je betekent en hoeveel ze gemist zal worden terwijl ze je nog kan horen, Het kan een zegen in vermomming zijn.

99. Leef in het moment. Vertel die speciale persoon dat je van hem houdt bij elke gelegenheid die je hebt. Begrijp dat dingen in een oogwenk kunnen veranderen en dat we soms gewoon afscheid moeten nemen.

100. Liefde moet worden ervaren, gevoeld en verspreid. Vertel je geliefden wat ze voor je betekenen. Doe het nu, niemand weet ooit wanneer het volgende moment het laatste zal zijn.

101. Het is moeilijk om iemand van wie je houdt los te laten, maar je moet het toestaan als het ten goede komt. Het is makkelijk om vast te houden aan iets wat je gewend bent, zelfs als het niet gezond of goed voor je is.

Ik hoop dat deze citaten je hebben geholpen om in te zien dat het weliswaar moeilijk is om iemand van wie je houdt los te laten, maar dat je soms gewoon moet loslaten als het voor het welzijn van iedereen is.

En het heeft je een betere manier laten zien om afscheid te nemen van iemand waar je van houdt. Ik hoor graag van u en deel het met een vriend op uw sociale media.