Het Is Moeilijk Om Van Iemand Te Houden

Als het moeilijk is om van iemand te houden, dan ben je of met de verkeerde persoon of je houdt te veel van die persoon. Voor een sterke relatie moet je ervoor kiezen om van elkaar te houden, zelfs op de momenten dat je moeite hebt om elkaar aardig te vinden.

Van iemand houden is niet altijd makkelijk. Je moet leren geduldig te zijn, je strijd kiezen en je niet druk maken om de kleine dingen. En soms – ondanks alles wat je doet – is het nog steeds moeilijk om van die persoon te houden.

Maar van iemand leren houden is een daad van moed die je leven voorgoed zal veranderen. Je zult sterker worden, jezelf beter begrijpen en een beter mens worden. Voor alle keren dat het moeilijk is om van iemand te houden, zijn er veel meer momenten die het de moeite waard maken.

Als u op zoek bent naar de beste collectie van het is moeilijk om van iemand te houden citaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is moeilijk om van iemand te houden

Het is moeilijk om van iemand te houden als ze niet bij je zijn. Het is nog moeilijker als ze niet weten dat je bestaat. Het is pijnlijk om van iemand te houden en niet geliefd te worden.

1. Het doet pijn als iemand van wie je houdt je verkeerd behandelt. Het doet me elke dag pijn als ik eraan denk dat we uit elkaar zijn. Jij bent degene die ik wil, maar jij voelt dat niet zo. Het is moeilijk om van iemand te houden die niet van jou houdt.

2. Het is moeilijk om van iemand te houden, het is moeilijk om de pijn te voelen en het is moeilijk om iemand te zien gaan. Daarom moet ik gaan voordat ik nog dieper val in deze put van verdriet die ik voel waar iemand je hart kan doen smelten met één blik of aanraking.

3. Soms vraag ik me af waarom ik van je hou. Ik probeerde er zo hard mogelijk tegen te vechten, maar de waarheid zal het altijd winnen. Jou verlaten was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen. Maar mijn hart behoort nu aan iemand anders toe.

4. Het is moeilijk om van iemand als jij te houden, iemand die zo moeilijk te beminnen is, iemand die zo ongeliefd is. Mezelf diep in mijn eigen bron van eenzaamheid duwen, niet gevend om iemand anders dan jij voor mij.

5. Het is moeilijk om van iemand te houden die zo ver weg is, het is moeilijk om van iemand te houden zonder fysieke aanwezigheid in je leven, om mee te knuffelen, om tegen te praten als je ‘s avonds gaat slapen. Iemand waar je heel graag bij wilt zijn, maar niet kunt. Om hun armen om je heen te voelen als ze zeggen dat ze van je houden. Ik mis dat comfort om met je te kunnen praten en grappen te maken wanneer ik maar wilde.

6. Ik zal altijd van je houden, wat er ook gebeurt. Ik wens dat je ook van mij zult houden. Het is zo moeilijk om verliefd te zijn op iemand die volledig buiten mijn bereik ligt, maar op de een of andere manier ben ik dat toch.

7. In elke relatie moet je eerst van jezelf houden. Het is moeilijk om van iemand te houden als je niet genoeg van jezelf houdt om gelukkig te zijn met wie je bent.

8. Ik weet dat het moeilijk is om van iemand te houden die zijn beloftes zo vaak heeft gebroken. Ik denk niet dat ik je ooit nog volledig zal kunnen vertrouwen, als er een regelboek was over het behandelen van iemand waar je van houdt ben ik bang dat je de les over de regels gemist hebt.

9. Het is moeilijk om van iemand te houden met een gebroken hart. Het is moeilijk om van iemand te houden die je niet durft te verliezen.

10. Het is moeilijk om van iemand te houden als het voelt alsof hij zijn hart niet teruggeeft.

11. Het is zo moeilijk om van iemand te houden. Om ze precies te laten weten hoe je je voelt, en ze binnen te laten.

12. Het is zo moeilijk om van iemand te houden. Er is veel moed voor nodig. Ik wil er gewoon voor je zijn en je steunen. Ik hou ervan hoe je kleine dingen voor me doet zoals mijn hand pakken tijdens een eng stuk in een film of me mijn favoriete eten brengen na een lange werkdag.

13. Mensen zijn nooit wat ze lijken, dus is het moeilijk om van ze te houden. mensen hebben lief om alle juiste redenen maar het verkeerde hart, dus is het moeilijk om van iemand te houden.

14. Van iemand houden is niet eenvoudig. Het is als een ui: Het heeft vele lagen die één voor één worden onthuld. Het is als de oceaan: zijn schoonheid en kracht verrassen je altijd waardoor het zo moeilijk is om lief te hebben.

15. Het is moeilijk om zoveel van iemand te houden als ik van jou hou, maar ik zal het altijd proberen. Altijd en voor altijd. Ik wil dat je weet dat je alles in deze wereld voor me betekent. Zonder jou zou mijn wereld uit elkaar vallen en zonder jouw liefde voelt alles zinloos. Geen woorden kunnen voldoende uitdrukken hoeveel ik van je hou.

16. Het is moeilijk om zoveel van iemand te houden als ik van jou hou en toch ruimte in mijn hart te hebben om voor anderen te zorgen. Je bent de meest geweldige persoon die ik ken en je stelt mij altijd boven jezelf. Je bent een prachtig voorbeeld voor iedereen om je heen en een nog betere vriend. Ik ben zo vereerd je in mijn leven te hebben!

17. Het is moeilijk om van iemand te houden. Het is moeilijker om van iemand te houden met een hart van steen. Het is moeilijk om van iemand te houden als iedereen wegloopt. En het is het moeilijkst om van iemand te houden als dat betekent dat je jezelf moet opgeven.

18. Het is moeilijk om van iemand te houden die zoveel van je houdt. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die je nooit opgeeft. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die hoe dan ook volhoudt. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die er altijd voor je is, maar ik zal nooit ophouden van je te houden.

19. Het is moeilijk om van iemand te houden… Als je het gevoel hebt dat je het op wilt geven, omdat je weet hoeveel het hen zal vernietigen als je er niet meer bent.

20. Het doet pijn als iemand van wie je houdt je verkeerd behandelt. Het doet me elke dag pijn als ik eraan denk dat we uit elkaar gaan. Jij bent degene die ik wil, maar jij voelt dat niet zo. Het is moeilijk om van iemand te houden die niet van jou houdt.

21. Het is moeilijk om van iemand te houden, het is moeilijk om de pijn te voelen en het is moeilijk om iemand te zien gaan. Daarom moet ik gaan voordat ik nog dieper val in deze put van verdriet die ik voel waar iemand je hart kan doen smelten met één blik of aanraking.

22. Soms vraag ik me af waarom ik van je hou. Ik probeerde er zo hard mogelijk tegen te vechten, maar de waarheid zal het altijd winnen. Jou verlaten was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen. Maar mijn hart behoort nu aan iemand anders toe.

23. Het is moeilijk om van iemand als jij te houden, iemand die zo moeilijk te beminnen is, iemand die zo ongeliefd is. Mezelf diep in mijn eigen bron van eenzaamheid duwen, niet gevend om iemand anders dan jij voor mij.

24. Het is moeilijk om van iemand te houden die zo ver weg is, het is moeilijk om van iemand te houden zonder fysieke aanwezigheid in je leven, om mee te knuffelen, om tegen te praten als je ‘s avonds gaat slapen. Iemand waar je heel graag bij wilt zijn, maar niet kunt. Om hun armen om je heen te voelen als ze zeggen dat ze van je houden. Ik mis dat comfort om met je te kunnen praten en grappen te maken wanneer ik maar wilde.

25. Ik zal altijd van je houden, wat er ook gebeurt. Ik wens dat je ook van mij zult houden. Het is zo moeilijk om verliefd te zijn op iemand die volledig buiten mijn bereik ligt, maar op een of andere manier ben ik dat toch.

26. In elke relatie moet je eerst van jezelf houden. Het is moeilijk om van iemand te houden als je niet genoeg van jezelf houdt om gelukkig te zijn met wie je bent.

27. Ik weet dat het moeilijk is om van iemand te houden die zijn beloftes zo vaak heeft gebroken. Ik denk niet dat ik je ooit nog volledig zal kunnen vertrouwen, als er een regelboek was over het behandelen van iemand waar je van houdt ben ik bang dat je de les over de regels gemist hebt.

28. Het is moeilijk om van iemand te houden met een gebroken hart. Het is moeilijk om van iemand te houden die je niet durft te verliezen.

29. Het is moeilijk om van iemand te houden als het voelt alsof hij zijn hart niet teruggeeft.

30. Het is zo moeilijk om van iemand te houden. Om ze precies te laten weten hoe je je voelt, en ze binnen te laten.

31. Het is zo moeilijk om van iemand te houden. Er is veel moed voor nodig. Ik wil er gewoon voor je zijn en je steunen. Ik hou ervan hoe je kleine dingen voor me doet, zoals mijn hand pakken tijdens een eng stuk in een film of me mijn favoriete eten brengen na een lange werkdag.

32. Mensen zijn nooit wat ze lijken, dus is het moeilijk om van ze te houden. mensen hebben lief om alle juiste redenen maar het verkeerde hart, dus is het moeilijk om van iemand te houden.

33. Van iemand houden is niet eenvoudig. Het is als een ui: Het heeft vele lagen die één voor één worden onthuld. Het is als de oceaan: zijn schoonheid en kracht verrassen je altijd waardoor het zo moeilijk is om lief te hebben.

34. Het is moeilijk om zoveel van iemand te houden als ik van jou hou, maar ik zal het altijd proberen. Altijd en voor altijd. Ik wil dat je weet dat je alles in deze wereld voor me betekent. Zonder jou zou mijn wereld uit elkaar vallen en zonder jouw liefde voelt alles zinloos. Geen woorden kunnen voldoende uitdrukken hoeveel ik van je hou.

35. Het is moeilijk om zoveel van iemand te houden als ik van jou hou en toch ruimte in mijn hart te hebben om voor anderen te zorgen. Je bent de meest geweldige persoon die ik ken en je stelt mij altijd boven jezelf. Je bent een prachtig voorbeeld voor iedereen om je heen en een nog betere vriend. Ik ben zo vereerd je in mijn leven te hebben!

36. Het is moeilijk om van iemand te houden. Het is moeilijker om van iemand te houden met een hart van steen. Het is moeilijk om van iemand te houden als iedereen wegloopt. En het is het moeilijkst om van iemand te houden als dat betekent dat je jezelf moet opgeven.

37. Het is moeilijk om van iemand te houden die zoveel van je houdt. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die je nooit opgeeft. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die hoe dan ook volhoudt. Soms is het moeilijk om van iemand te houden die er altijd voor je is, maar ik zal nooit ophouden van je te houden…

38. Het is moeilijk om van iemand te houden… Als je het gevoel hebt dat je het op wilt geven, omdat je weet hoeveel het hen zal vernietigen als je er niet meer bent.

39. Het is moeilijk om van iemand te houden als je hem maar één keer ziet. Het is moeilijk om weg te lopen als je weet dat je daarheen gaat. Het is moeilijk om niet op je hoede te zijn als het je partner niets kan schelen. Ik probeer te bereiken, maar het is mijn schuld dat ik al deze problemen niet door de tranen heen kan zien.

40. Het is moeilijk om van iemand te houden. Het is nog moeilijker als je jezelf bent, het is moeilijk om van jezelf te houden. Ooit kom ik er wel achter.

41. Het is moeilijk om zo intens van iemand te houden en ik weet dat het voor jou ook moeilijk moet zijn om van mij te houden. Maar aan het eind van de dag, als we naast elkaar liggen, ben jij het enige dat telt.

42. Het is moeilijk om van iemand te houden als je weet dat hij niet hetzelfde voelt. Het is moeilijk om van iemand te houden als ze nooit voor je vechten. Het is moeilijk om van iemand te houden die er nooit was. Het is moeilijk om van iemand te houden als ze je duidelijk niet in hun leven willen.

43. Het is moeilijk om van iemand te houden zonder dat ze van jou houden. Het is moeilijk om iemand te vertrouwen die je opzettelijk pijn heeft gedaan. Het is moeilijk om je hart aan iemand te geven en het dan te laten breken omdat het je niets kan schelen. Het is moeilijk, maar ik denk dat ik iets gevonden heb dat het waard is om voor te vechten, iemand die het misschien wel waard is.

44. Lieverd, het is moeilijk om van iemand te houden en die liefde sterk en krachtig te houden. Ik heb het gevoel dat er iets mist in onze relatie en ik weet niet wat. Je bent een geweldige man en ik vraag me af waarom we niet zo gelukkig zijn samen als we zouden moeten zijn. Ik heb het gevoel dat je me soms niet begrijpt, of dat je mijn gezelschap vervelend vindt. Ik geef nog steeds veel om je, maar het verandert met de dag.

45. Het is moeilijk om zoveel van iemand te houden als ik van jou. Het is moeilijk om van iemand te houden die je pijn doet.

46. Het is moeilijk om van iemand te houden… en je hart te openen en ze binnen te laten. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik wil dat je dat weet. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet, en ik ben zo gelukkig om je in mijn leven te hebben.

47. Het is moeilijk om van iemand te houden, die je nog nooit ontmoet hebt. Het is moeilijk om van iemand te houden, nadat je zo vaak gekwetst bent. Het is moeilijk om van iemand te houden als je alleen maar haat hebt gekend. Het is moeilijk om van iemand te houden, maar juist daarom is het het waard. Het is moeilijk om van iemand te houden, maar als je het doet, zal het geweldig zijn!

48. Het is moeilijk om van iemand te houden als je verlegen bent. Het is moeilijk je liefde te tonen als je een dwaas bent. Het is moeilijk dicht bij iemand te zijn als je hem in de steek laat.

49. Van iemand houden is niet makkelijk. Het is moeilijk om ze te zien vertrekken. Om ze in je leven te hebben terwijl je weet dat ze niet hetzelfde voelen. Het doet pijn, niet alleen om ze te zien gaan, maar om te weten dat ze niet van je houden. Het doet pijn om het in te houden omdat je niet wilt of weet hoe ze zullen reageren, of wat ze zullen zeggen als ze weten hoe je je voelt.

50. Met alle obstakels die je tegenkomt, is het moeilijk om van iemand te houden. Ik wil degene zijn tot wie je je wendt in tijden van nood, maar soms wil ik gewoon alleen zijn. Ik wil je kracht zijn, maar ik heb niet genoeg kracht voor ons beiden. En al zie je glimpen van geluk van mij in mijn ogen of op mijn lippen, ik heb een ernstige droefheid in mijn hart die niemand ooit mag zien.

51. Heb je ooit zoveel van iemand gehouden dat het pijn doet als ze je hart breken? Het is moeilijk om van iemand te houden en dat ze van jou houden. Het is nog moeilijker om van iemand te houden terwijl je weet dat ze dat niet doen. Het is het moeilijkste wat ik heb gedaan. Ik hoop echt dat je op een dag leert van mij te houden zoals ik van jou hou.

52. Het is moeilijk om van iemand te houden als je dat niet gewend bent of als je nog nooit zo verliefd bent geweest. Je kunt hun acties of redenen om de dingen te doen die ze doen niet altijd begrijpen, maar je kunt van ze houden zonder reden. Je kunt je liefde voor iemand tonen zonder na te denken over wat hij in het verleden heeft gedaan of wat hij in de toekomst gaat doen. Soms vergeten we dat liefde onvoorwaardelijk en onzelfzuchtig is en raken we zo verstrikt in onze emoties.

53. Het is moeilijk om van iemand te houden, iemand te vertrouwen en je kwetsbaar op te stellen. Het is moeilijk om van iemand te houden die je in de steek heeft gelaten en je hart heeft gebroken. Het is moeilijk om te vergeven en die persoon nog een kans te geven. Om alle wrok los te laten, ook al probeer je het nog zo hard, het blijft in je achterhoofd hangen.

54. Het is moeilijk om van iemand te houden, het is moeilijk om bij iemand te zijn. Het is moeilijk om voor iemand te vechten en niet op te geven. Het is moeilijk om iemand alles te geven en niets terug te krijgen. Het is moeilijk als je denkt dat je niet genoeg bent en het doet pijn om ze te kennen. Maar hoe moeilijk het ook is, liefde maakt het de moeite waard.

55. Het is moeilijk van iemand anders te houden als je niet van jezelf kunt houden. Het is moeilijk om te geven vanuit een lege beker. Het is moeilijk om sterk te zijn als je alleen maar thuis wilt blijven en huilen. Het is moeilijk te geloven dat iemand anders je mooi vindt als je in de spiegel keek en dacht: « Ik ben lelijk ».

56. Ik heb me gerealiseerd dat het moeilijk is om van iemand te houden. Het is niet makkelijk om je gevoelens op tafel te leggen en te vertellen wat je voelt.

57. Het is moeilijk om van iemand te houden en uiteindelijk gekwetst te worden. Van iemand houden en je hart riskeren, achterblijven met een eenzame, gebroken ziel. Als je zo intens van iemand houdt doet je ziel pijn, als ze weglopen sterf je een beetje meer van binnen. Ze zeggen dat het beter is om lief te hebben en te verliezen dan nooit lief te hebben gehad, maar wie houden ze voor de gek?

58. Het is niet makkelijk om de liefde die we van binnen hebben te delen en ons hart te bevrijden. Het is niet gemakkelijk om genoeg om iemand te geven om er helemaal voor te gaan. Het is niet makkelijk om onszelf te geven zodat onze partner gelukkig is. Maar als we dat doen, is het echt de moeite waard!

Soms zijn mensen moeilijk om van te houden. Twee mensen veranderen en groeien op en uit de liefde, en het is niet altijd gemakkelijk om aan relaties te werken. Maar het zit zo: hoe moeilijk het ook is om van iemand te houden, het is het altijd waard.

De bovenstaande it’s hard to love someone citaten zijn de beste op hun eigen manier en ik hoop dat je er van hield.