Het Leven Is Een Kostbaar Geschenk Van God.

Life Is a Precious Gift From God Quotes

Het leven is meer dan een reeks willekeurige gebeurtenissen. Het is zinvol en mooi, maar soms zien we het grote geheel niet, en beseffen we niet hoeveel liefde er achter dit alles zit. De bijbel leert ons dat « elke goede gave en elk volmaakt geschenk van boven komt, van de Vader der lichten bij wie geen variatie of schaduw door verandering is. »

Veel mensen worstelen met het idee dat God ons leven geeft. Als God zoveel macht over ons heeft, waarom kan hij dan toestaan dat ons slechte dingen overkomen? We weten misschien niet waarom bepaalde dingen in ons leven gebeuren, maar God heeft er een goede reden voor. De schoonheid van het leven zit niet in de dingen die je ziet, maar in de manier waarop je ze ziet. Als we teveel stilstaan bij wat er mis is in ons leven, dan vergeten we hoe gelukkig we zijn dat we leven.

Ik hoop dat de volgende citaten over het leven is een kostbaar geschenk van God je helpen inspireren om het leven te waarderen en te koesteren als een geschenk van God en de kleine dingen in het leven.

Het leven is een geschenk van God

Het leven is een groot geschenk, dat ons plezier en pijn geeft. Van de ene dag op de andere weten we misschien niet wat ons te wachten staat, maar met Gods hulp kunnen we elke uitdaging aan. Het leven heeft een doel, en dat doel is om Hem te verheerlijken. Hij baant ons een weg door elke goede of slechte ervaring, zodat we kunnen overwinnen, wat er ook op ons pad komt.

1. Het leven is een kostbaar geschenk van God. Elke dag is als een nieuwe dag, een nieuw geschenk en komt nooit meer terug. Maak er het beste van zonder aan het verleden of de toekomst te denken. Waardeer de kleine dingen die je in je leven hebt.

2. Een definitie van een geschenk is iets dat uit vrije wil wordt gegeven. Ze zeggen dat het leven een geschenk van God is, maar het voelt niet als een geschenk als we ons haasten om aan de eisen van onze agenda te voldoen.

3. Het leven is een geschenk van God. Word elke morgen wakker en besef het, waardeer het en gebruik het. Ontvang het met dankbaarheid, leef het met passie, geef het weg in liefde! »

4. We hebben maar één leven. Leer lief te hebben en te waarderen wat je hebt, of riskeer het voor altijd te verliezen. Vermijd de fout het als vanzelfsprekend te beschouwen, want voor je het weet is het te laat. Haal het beste uit elk moment, elke ervaring en elke persoon die ooit deel uitmaakte van je leven.

5. Heb je ooit iets cadeau gekregen en het daarna gewoon weggegooid? Denk je niet dat dat de persoon die het je gaf van streek zou maken? Stel je nu eens voor dat de gever God was. Je hebt het geluk dat je hier bent, dus doe iets met dat leven, geef terug en hou vooral van jezelf en anderen.

6. Het leven is een geschenk van God. Laat het dus niet aan je voorbijgaan. Je krijgt maar één leven en het is aan jou hoe je dat het beste kunt besteden. Als je ongelukkig bent, maak dan een keuze om je situatie te veranderen. Je hebt de kracht in je om gelukkig te zijn.

7. Je hebt geen tijd om ongelukkig te zijn. Alleen jij bepaalt hoe je je tijd besteedt, dus besteed het verstandig. Laat het leven niet over je heersen, maar maak in plaats daarvan een keuze om het leven na te streven dat je wilt. Alleen jij kunt het leven van je dromen leiden, dus zorg dat het telt.

8. Wacht niet tot iemand anders dingen voor je doet. Neem vandaag de controle over je eigen leven en weet dat het oké is om niet oké te zijn. Vind een manier om vreugde in je wereld te brengen, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

9. Elke dag is een geschenk van God dat leven heet. Als je elke dag met een glimlach en een positieve instelling tegemoet treedt, vind je altijd meer manieren om jezelf te motiveren en je sterke kanten te laten zien.

10. Als je klaar bent om aan een nieuwe dag te beginnen, zeg dan tegen jezelf dat die dag productief en de moeite waard zal zijn. Volharding is de sleutel tot succes – wat je ook wilt doen met het geschenk van het leven dat God je heeft gegeven.

11. Je hebt de kracht om ongelooflijke doelen te bereiken, elke dag van je leven is je gegeven als een geschenk van God. Mensen zullen tegen je opkijken, je vrienden en familie zullen je waarderen, en je loopt voorop.

12. Het leven is een geschenk van God en het is een reis. Het is aan jou om te navigeren in de richting die je wilt, dus geef niet op. Heb plezier en doe altijd je best.

13. Als je weet dat het leven een geschenk van God is, kun je je gedachten beheersen en je leven controleren. Neem verantwoordelijkheid voor je gedachten, en wees bereid verantwoordelijkheid te nemen voor je resultaten.

14. Wacht niet op een tragedie of een breuk om je te doen realiseren dat het leven een geschenk van God is. Het leven is te kort voor slechte ervaringen, negatieve gevoelens en jezelf haten. Neem nu een kans. Leer te leven met een doel en passie; leer lief te hebben en waardeer alles wat je hier en nu hebt.

15. We moeten allemaal dankbaar zijn voor wat we hebben. Sommigen van ons hebben meer en sommigen van ons hebben minder. Maar wat maakt het uit? Het belangrijkste is dat we allemaal gelukkig zijn. Hoeveel je ook hebt, wie je ook bent of waar je ook heengaat, dankbaar zijn voor het geschenk van het leven zal altijd belangrijk zijn voor menselijke gezondheid en succes.

16. Als je kunt toegeven dat je leven een geschenk van God is en waarde heeft, wil je dat dan niet delen met de wereld? Je hebt de verantwoordelijkheid om deze wereld beter te maken dan hoe je hem aantrof, want de waarheid is dat jij het geluk hebt hier te zijn. Verspil die kans niet door niet alles te geven.

17. Het is simpel, elke dag heb je 86.400 seconden om te doen wat je wilt. God heeft ons gezegend met dit leven en we moeten het gebruiken om gelukkig te zijn en terug te geven aan anderen.

18. Het leven is een geschenk van God, met het leven komt verantwoordelijkheid. Om het leven te waarderen, moet je het koesteren en werken aan een betere wereld.

19. Het leven is het mooiste geschenk dat iemand van God kan krijgen. Daarom moeten we elke dag koesteren en in het moment leven. Zo brengen we echt geluk in ons leven.

20. Het leven is een bijzonder geschenk van God dat we elke dag moeten koesteren. Het is echt geluk om in het moment te leven en het leven ten volle te beleven.

21. We kunnen geluk vinden door in het moment te leven en het elke dag te koesteren. Het leven is een geschenk van God en we moeten er ten volle van genieten.

22. Elke dag ten volle beleven is de sleutel tot echt gelukkig zijn. Het is een houding van dankbaarheid tegenover God voor het geschenk van het leven, waarbij elk moment zijn rechtmatige belang krijgt. Door een moment te nemen en te genieten van de kleine dingen in het leven, brengen we geluk voor onszelf en anderen om ons heen.

23. Denk na over de manier waarop je je leven leeft, want het is een geschenk van God. Laat je innerlijke kracht stralen en je pad naar succes leiden. Stop met angst voor het onbekende en begin met het bereiken van nieuwe doelen. Spijt komt voort uit een voorzichtig leven, niet uit een volledig verkend leven.

24. Het leven is een reis vol wonderen. Geniet van het leven, wees gelukkig en leef ten volle. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om elk moment te koesteren, want elke dag is een geschenk van God.

25. Het leven is mooi. Het is een geschenk van God aan jou, dus koester het en geniet ervan. We hebben maar één leven, dus moeten we proberen het zo mooi mogelijk te maken. Het ligt allemaal in jouw handen.

26. Maak het beste van vandaag, het heet leven. Koester de plaats waar je woont en degenen die je omringen. Omarm wat je hebt en haal er het beste uit.

27. Het leven is een bijzonder geschenk van God, en het is het spannendste avontuur van allemaal! Dus geniet van je tijd hier door alles te doen waar je van houdt, want het leven is zo kort. De tijd vliegt en voor je het weet is er weer een jaar voorbij. Koester elk moment geniet van elke seconde van elke dag, en streef je dromen en doelen na om een gelukkig en vervullend leven te bereiken.

28. Het leven is een geschenk dat moet worden gekoesterd en genoten. Denk eraan, God is de gever van het leven en al het goede daarin. Wees gelukkig!

29. Het leven is een kostbaar geschenk dat God ons heeft gegeven, dus moeten we goed voor onszelf zorgen om elk klein moment te kunnen koesteren, en ons leven zo goed mogelijk te leven.

30. God heeft ons het leven gegeven en het vermogen om zelf keuzes te maken, dus moeten we tijd besteden aan het tonen van dankbaarheid voor wat we hebben.

31. Je hoeft niet te wachten op een speciale gelegenheid om het leven te vieren. Je hoeft niet te wachten tot je trouwt, kinderen krijgt of de loterij wint. Je dagelijkse routine kan ook een gelegenheid zijn om je te verheugen.

32. Koester elk moment van het leven, want God heeft ons veel gegeven om van te genieten.

33. Het doel van het leven is te leven en elk moment ervan te genieten. Het leven is een kostbaar geschenk van God dat wij moeten waarderen door het te delen met de mensen om ons heen.

34. Het leven is een kostbaar geschenk van God en Hij heeft zoveel mooie dingen om ons heen en in ons gelegd, dus we moeten er ten volle van genieten.

35. Open je hart en geloof dat elk moment een geschenk van God is. Koester het leven en weet dat hoe moeilijk het ook is, elke dag een zegen is.

36. Het leven is een geweldig geschenk van de schepper. Elke dag in het moment leven en het leven koesteren is de manier om je waardering voor het geschenk te tonen.

37. Je hebt een gave om je leven te leiden. Verspil je gave niet, geniet er optimaal van en laat elk moment tellen. Het leven is te kort om boos, verdrietig of gefrustreerd te zijn. Koester elk moment dat je hebt, want het komt nooit meer terug! Leven is reizen!

38. Leef het leven en koester elk moment ervan, gewoon omdat het een geschenk van God is. Eén enkele dag is misschien niet genoeg om je te doen begrijpen hoe zegeningen over je werden uitgestort. Het leven is als de morgendauw die verdwijnt als de hete zon opkomt, net als de jeugd, die zal verdwijnen als je ouder wordt. Je moet ten volle van het leven genieten voordat je sterft.

39. Leef het leven ten volle. Omdat het een geschenk van God is, neem dit leven niet voor lief. We hebben zoveel om voor te leven en te ervaren, dus neem de tijd om jezelf te verwennen en te genieten van de kleine pleziertjes van het dagelijks leven. Er zijn altijd een miljoen dingen waarover we ons zorgen kunnen maken, maar ik leer elke dag dat piekeren je omstandigheden niet verandert en geen nieuwe resultaten oplevert. Het verspilt alleen maar kostbare tijd die je nu zou kunnen besteden aan genieten.

40. Geniet van het leven, geniet van de natuur en geniet van de mooie dingen om ons heen. De aarde verdient onze liefdevolle harten en natuurlijke handen om voor het milieu te zorgen. Wat je nu ook doet, vergeet niet elk moment in het leven te koesteren. Het leven is een geschenk van God, laten we het waardevol maken.

41. Het leven is een voorrecht en een geschenk. Haal het beste uit elke dag.

42. Het leven is een geschenk en elke dag die we krijgen is iets om te koesteren. Verspil je tijd niet, want er is geen weg terug. Geniet van het leven en koester elk moment ervan, want het is een geschenk van God en Hij maakt geen fouten.

43. Het leven is een prachtig geschenk dat moet worden gekoesterd en gevierd. Het leven is, net als vele andere dingen, slechts een geschenk van God, je krijgt er maar één en moet het koesteren. God heeft ons deze ene kans gegeven om te ervaren hoe het is om op aarde te leven. We moeten van elke seconde genieten alsof het onze laatste is, want we weten nooit wanneer de tijd van het einde komt.

44. Neem de tijd om van het leven te genieten. Neem de tijd om de schoonheid van de natuur en de grootsheid van God te waarderen. Geniet van lekker eten, familie en vrienden. Geniet van een ontspannen moment van zonsondergangen en zonsopgangen, eet af en toe in je favoriete restaurant en neem vakantie.

45. Ik vind dat het leven te kort is om me druk te maken over de mening van anderen, wat ik draag, hoeveel volgers ik heb op sociale media, of hoeveel geld er op mijn bankrekening staat. Het leven is zo’n prachtig geschenk van God en we moeten elk moment ervan koesteren. Ik merk dat de momenten waarop ik echt gelukkig ben, de momenten zijn die ik doorbreng met de mensen die het meest om me geven.

46. Het leven hoeft geen koorddansen te zijn. We kunnen er een avontuur van maken. De dingen gaan misschien niet altijd zoals we willen, maar we kunnen weigeren ze onze dag te laten verpesten.

47. Het geheim van een volwaardig leven is dat we ons niet laten neerhalen door de dingen die verkeerd gaan.

48. Het leven is een geschenk van God en moet elke dag worden gewaardeerd. Sta op, leef je leven en geniet ervan! Verspil dit kostbare geschenk niet!

49. Jezelf te serieus nemen kan leiden tot een stressvol en hectisch leven dat niemand zou moeten hebben. Ontspan je; je zult verrast zijn wat je kunt bereiken.

50. Als je merkt dat je ongelukkig bent, verander dat dan. Je hoeft niet te wachten tot je omstandigheden veranderen. Soms hoef je alleen je houding te veranderen en alles valt op zijn plaats. De grootste spijt die mensen hebben als ze sterven is altijd dat ze niet de sprong in het diepe hebben genomen om een leven te leiden dat hen gelukkig maakt.

51. Het leven is ons allen geschonken als een geschenk van God en met een vrije wil. Hoewel het leven een geschenk is, kregen we geen vrijbrief. We hebben twee keuzes: kiezen voor het leven, of kiezen voor de dood.

52. Het leven is een geschenk van God, Hij heeft het mij gegeven en Hij verwacht dat ik elke dag dat ik leef waardeer en vier.

53. Er is nooit een beter moment dan vandaag om te kiezen voor geluk. Maak van geluk je topprioriteit in het leven en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt, want het leven is een geschenk van God.

54. Dankbaar zijn voor het leven dat God je gaf is iets moois. Zoveel mensen vinden het vanzelfsprekend. Koester het elke dag, want je weet nooit wanneer het eindigt. Haal het beste uit elk moment, leef alsof er geen morgen is, want op een dag stopt je klok met tikken en als dat gebeurt, kun je tenminste tegen jezelf zeggen: ik heb mijn leven ten volle geleefd.

55. Het leven is een geschenk van God dat gewaardeerd en gekoesterd moet worden. Leef elke dag met enthousiasme, opwinding en dankbaarheid. Ga verstandig met je tijd om en blijf gefocust op de dingen die voor jou het belangrijkst zijn.

56. Het leven hoeft geen koorddansen te zijn, het is wat je ervan maakt. Slechte dingen gebeuren, maar ze hoeven onze dag niet te verpesten als we weigeren ze ons naar beneden te laten halen.

57. Het leven is een geschenk van God en moet door ons gewaardeerd worden. Koester het en haal er het beste uit.

58. Als je elke dag begint met een glimlach, wetende dat het een geschenk van God is, zul je in staat zijn om kalm te blijven en je doelen te bereiken. Daardoor krijg je meer gedaan in minder tijd en merk je dat het leven spannender en veel leuker is.

59. Geniet van het leven, het is een geschenk van God. Je bent hier niet toevallig. God heeft een doel voor je op deze planeet. Vertrouw op Hem en geniet van het leven dat Hij je schenkt.

60. Het leven is een geschenk van God. Maak er het beste van. Je krijgt maar één leven en het is aan jou hoe je dat het beste kunt besteden. Als je ongelukkig bent, kies dan voor geluk, wat er ook gebeurt.

61. Elke morgen dat we wakker worden, herinnert God ons aan de schoonheid van het leven. Laat nooit meer een dag voorbijgaan zonder een impact te maken.

62. Als je niet dankbaar bent voor het leven dat God je gaf, bedenk dan dat dit je laatste kans is. Je leeft maar één keer, dus laat je tijd tellen en heb geen spijt.

63. Wees dankbaar voor het leven dat je is gegeven. Zoveel mensen beschouwen het als vanzelfsprekend en vergeten hoe kostbaar en tijdelijk het is. Leef in het moment en leef het ten volle.

64. Als je wilt slagen in het leven, moet je dankbaar zijn voor Gods zegeningen. Wees dankbaar voor je gezondheid en breng tijd door met de mensen die belangrijk voor je zijn. Het leven is kort, dus maak er het beste van.

65. Elke dag is een geschenk van God, maar we jagen de toekomst na in plaats van in het moment te leven. Het leven is kort en we moeten het omarmen door elk moment aanwezig te zijn.

66. Leef in het moment, geniet van het leven en wees gelukkig, want je hebt maar één leven. Zorg ervoor dat je je onderweg niet verveelt, want verveling kan een negatief effect hebben op je leven.

67. Dankbaarheid tonen voor het leven dat je gegeven is, is een prachtige manier van leven. Koester je momenten, want op een dag zijn ze voorbij. Het leven is een geschenk en het zou verstandig zijn om ervan te genieten.

68. God wil dat je geniet van je leven en gelukkig bent, maar Hij wil ook dat je weet dat elk leven moet eindigen, zodat iedereen in het oordeel zal staan.

69. Dankbaar zijn voor het leven dat God je gaf is iets moois. Zoveel mensen vinden het vanzelfsprekend. Ontmoet nieuwe mensen, probeer nieuwe dingen, en geniet van elk moment. Haal het meeste uit je leven door elke weg te verkennen en ga echt op in elke ervaring.

70. Het leven is een geschenk, dus laat God je er doorheen leiden. Je krijgt maar één leven en het is allemaal aan jou. Kies voor geluk en maak er een keuze van, wat er ook gebeurt.

71. Als je elke dag met een glimlach begint, zul je ontdekken dat je veel dingen kunt doen die de moeite waard zijn. Je kunt zijn wat je wilt zijn. Doe wat je wilt doen.

72. Genieten van het leven begint met waarderen, ongeacht wat je hebt of wat je omstandigheden zijn. Wees elke dag dankbaar en deel die dankbaarheid met anderen om ieders leven een beetje beter te maken.

73. Wil je een leven zonder spijt? Leef alsof je van de wereld houdt en alles wat erin is. En neem nooit iets voor lief. Beter nog, grijp het moment en maak het beste van je tijd want dit moment komt maar één keer.

74. Het leven is een geschenk van God, maak er het beste van en geniet van elk moment. Onthoud dat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van je leven telt.

75. Wat als vandaag je laatste dag op aarde was? Hoe zou je je voelen? Wat zou uw grootste spijt zijn? Als je nu de kans hebt om terug te gaan in de tijd en het verleden te veranderen, wat zou je dan doen om een beter heden voor jezelf te maken?

76. De meeste mensen denken dat het leven een willekeurige en ongeplande reis is, maar in werkelijkheid hebben we het zelf in de hand. Dus wees positief en geniet van elk moment van het leven, want we leven maar één keer.

77. Als je het leven ziet als een geschenk van God en elke dag lacht, zul je merken dat je zoveel met je leven kunt doen. Je kunt doen wat je wilt doen en zijn wie je wilt zijn.

78. Je bent tot alles in staat wat je in je leven wilt bereiken. Geef elke dag het beste van jezelf en er zullen grote dingen voor terugkomen.

79. De meeste mensen denken dat het leven willekeurig is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je kunt je eigen toekomst creëren door elke dag positief en enthousiast te zijn.

80. In een wereld vol chaos is het makkelijk om te denken dat ons leven slechts toevallige gebeurtenissen zijn. Maar dat is niet waar. Het is aan ons om te beslissen wat we van ons leven maken.

81. Het leven ligt in jouw handen. Denk groots en neem goede beslissingen. Het heeft echt geen zin tijd te verspillen aan negativiteit als je je beste leven kunt leiden.

82. Als je in staat bent je doelen te bereiken, kun je het succes bereiken waar zoveel mensen van dromen, maar dat slechts weinigen ooit zullen realiseren. Blijf groot dromen en blijf hard werken tot je komt waar je heen wilt – het ligt allemaal in jouw handen.

83. Het leven is een prachtig geschenk vol wonderen. Het geeft je kansen om te ontdekken, te leren en je vreugde met elkaar te delen.

84. Leer lief te hebben en te waarderen wat je hebt of riskeer het voor altijd te verliezen. Vermijd de fout het als vanzelfsprekend te beschouwen, want voor je het weet is het te laat. Haal het beste uit elk moment, elke ervaring en elke persoon die ooit deel uitmaakte van je leven.

85. Je hebt maar één leven. Verspil het niet door je vrienden en familie voor lief te nemen. Geniet van elke minuut met hen; grijp elke kans die op je pad komt en vergeet nooit om elke dag « Ik hou van je » te zeggen!

86. Om een lang, voorspoedig en gelukkig leven te leiden, moet je je zegeningen beseffen en koesteren. Geniet ervan zolang het duurt, want aan alles komt een eind.

87. Elke dag is een wonder. Omring jezelf met schoonheid en vreugde. Wees volledig aanwezig voor elk kostbaar moment met andere mensen. Als je dat doet, zal je leven gevuld zijn met liefde, hoop en geluk.

88. Tenzij je er bewust iets aan gaat doen, zal deze dag komen. Je tijd tikt door, en je kunt het niet meer terugkrijgen als het eenmaal voorbij is. Je hebt maar één kans om je leven in eigen hand te nemen. Je hebt maar één leven, en je moet er een succes van maken!

89. Je hoeft niet perfect te zijn, maar je moet wel moeite doen om een beter mens te worden. Het wordt tijd dat je het leven en alles wat daarbij hoort gaat waarderen.

90. In een wereld vol haat is er weinig ruimte voor liefde. Dus als die zonnestralen doorschijnen, neem dan zoveel mogelijk op, want op een gegeven moment moet je weer de realiteit in.

91. Geniet van het leven en koester elk moment ervan. Je hebt de kracht om een verschil te maken in deze wereld en er jouw hemel van te maken.

92. Herdefinieer de manier waarop je het leven en de natuur ziet, laat het je inspiratie zijn. Laat je ware kracht schijnen en blijf op je pad om succes te bereiken. Wees niet bang om nieuwe dingen te ontdekken, want als we oud zijn, zullen we uiteindelijk altijd meer spijt hebben van wat we niet hebben gedaan dan van wat we wel hebben gedaan.

93. Het leven is een geschenk van God en moet elke dag worden gewaardeerd, koester het en werk aan een betere wereld.

94. Het mooiste geschenk dat we in het leven kunnen krijgen is het leven zelf. Het leven is iets kostbaars, en het moet niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. We moeten elke dag koesteren omdat elke dag een zegen is.

95. Ons leven is het kostbaarste wat we ooit kunnen krijgen. We kunnen ons leven verbeteren en voor iedereen vreugdevoller maken door in het moment te leven.

96. Elke dag is een geschenk van God. Je zult je optimistischer voelen over het leven als je jezelf omringt met schoonheid en vreugde. Kies ervoor je tijd te besteden aan de dingen waardoor je je aanwezig en in vrede voelt, door je volle aandacht te geven aan de mensen en activiteiten die er toe doen.

97. Het leven is kort, geniet ervan zolang het kan en help anderen. Iedereen probeert vooruit te komen, maar niet iedereen denkt aan waar hij vandaan komt. Het leven is hard, laten we het makkelijker maken voor onze medemens.

98. Het leven draait om het ten volle te leven. Hoewel wat je ziet misschien niet mooi lijkt, is het soms beter om voorbij die dingen te kijken en maximaal van het leven te genieten. Koester elk moment van je leven, want de tijd wacht op niemand. Uiteindelijk zul je dankbaar zijn dat je dat gedaan hebt.

99. Elk moment van je tijd moet je koesteren en wat je ook doet, doe het met een glimlach op je gezicht.

100. De meeste mensen kennen het gezegde « Het leven gaat niet over rozen ». Ze hebben het zo vaak gehoord dat ze lijken te zijn gaan geloven dat het leven niet gelukkig en plezierig kan zijn. Dit is echter een misvatting.

101. Koester je tijd want elk moment is kostbaar. Koester elke persoon en elke relatie omdat je gezegend bent ze te hebben.

102. Het leven is een kostbaar geschenk van God, omarm het door positief te zijn, anderen te waarderen en dingen niet voor lief te nemen.

Ik hoop dat deze citaten u laten beseffen dat het leven een kostbaar geschenk van God is en dat het niet alleen een kwestie is van mijlpalen bereiken, maar van momenten en dat we elk daarvan moeten koesteren.