Het Leven Is Goed Voor Me Geweest

Het leven kan ingewikkeld zijn, en soms heeft het zijn nadelen. Er zijn tijden dat we niet voldaan zijn en ons onvervuld voelen, maar er zijn ook tijden dat het leven ons zoveel heeft gegeven dat we niet anders kunnen dan stilstaan bij hoe goed het voor ons is geweest. Het is belangrijk van tijd tot tijd te erkennen dat het leven goed voor je is geweest en dat je dat waardeert.

In een wereld vol hebzucht en egoïsme is het essentieel om dankbaar te zijn als het leven goed voor je is geweest. Het is gemakkelijk om dingen voor lief te nemen. Wanneer je gezond, rijk en wijs bent, is het gemakkelijk te vergeten hoeveel geluk je hebt. Je kunt snel afgestompt raken door alles wat je hebt en vergeten dat er mensen zijn die helemaal niets hebben.

Heb je citaten nodig om uit te drukken hoe dankbaar je bent dat het leven goed voor je is geweest? Dan bent u op de juiste plaats, want ik heb hieronder geweldige citaten voor mij verzameld.

Het leven is goed voor me geweest

Het leven is goed voor me geweest. Het leven als mens, in perfecte gezondheid en met een open en betrokken geest, is een van mijn grootste geschenken geweest. Ik ben dankbaar voor dit perfecte leven.

1. Het leven is zo goed voor me geweest, en ik ben dankbaar. Dankbaar voor het leven.

2. Het leven is goed voor me geweest. Ik ben dankbaar voor elke dag dat ik wakker ben geworden, dankbaar voor het leven en benieuwd naar wat morgen zal brengen.

3. Ik ben blij voor de mensen om me heen. Ik ben blij voor mijn familie en mijzelf; ik kan niet wachten om te zien hoe geweldig het leven vanaf nu zal zijn.

4. Het leven kan altijd beter, maar ik ben voor hoe het leven voor mij is geweest. Dankbaar voor dit moment en de mensen erin.

5. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om dit allemaal mee te maken. Ik voel me elke dag gezegend, en ik kan niet wachten om te zien wat me nog meer te wachten staat.

6. Het leven is goed voor me geweest. Ik waardeer de kleine dingen en word ‘s morgens graag wakker met een gevoel van doelgerichtheid en opwinding voor wat komen gaat.

7. Ik word elke dag wakker, en ik ben dankbaar voor het geschenk van het leven. Ik weet dat elke dag een nieuw begin is, en ik ben blij dat ik leef.

8. Elke dag word ik wakker en kijk om me heen, dankbaar voor dit mooie leven dat ik leef en klaar om te zien wat morgen brengt.

9. Het leven is goed voor me geweest. Ik word elke morgen wakker en geniet van de eenvoudige schoonheid van het leven – klaar om de dag te begroeten en te zien welke verrassingen er in het verschiet liggen.

10. Het leven is goed voor me geweest. Ik ben klaar om te zien wat elke nieuwe dag me zal brengen. Ik ben opgewonden om mijn leven elke dag te leven en dankbaar dat ik de kans krijg om dat te doen.

11. Elke dag word ik wakker, kijk om me heen en denk: ‘Ik wil meer! Ik wil meer van dit mooie leven dat ik leef.

12. Elke dag dat ik wakker word, ben ik dankbaar voor een mooi leven. Elke ochtend brengt een nieuwe kans.

13. Wat een ongelooflijk leven. Mijn enige doel voor vandaag is wakker worden, ontbijten en er het beste van maken.

14. Er wordt gezegd dat het leven een reis is en geen bestemming. En als ik elke dag wakker word, kijk ik uit mijn raam en zie het prachtige uitzicht voor me. Het leven is goed.

15. Ik weet dat ik geluk heb. Elke dag dat ik wakker word, ben ik dankbaar voor een mooi leven.

16. Ik heb het punt bereikt dat ik een stap terug kan doen en het leven kan waarderen. Elke dag brengt een nieuwe kans.

17. Ik heb niet veel te klagen. Ik ben dankbaar voor een mooi leven.

18. Ik heb veel om dankbaar voor te zijn. Ik ben dankbaar voor zonneschijn, regen en de andere mooie dingen in het leven.

19. Het is lang geleden dat ik stilstond bij hoe dankbaar ik ben. Het leven is goed, en ik kan niet nederiger zijn om er deel van uit te maken.

20. Bedankt, universum! Mijn leven is vrij geweldig. Ik ben gezegend met veel mooie dingen en mensen.

21. Dankbaar is niet genoeg. Mijn leven is geweldig!

22. Ik ben dankbaar voor de frisse lucht, de warme zon en alle andere eenvoudige dingen in het leven.

23. Ik ben dankbaar voor de eenvoudige dingen in het leven, zoals wandelen in de regen of genieten van een mok thee. Het zijn die dingen die me van dag tot dag gelukkig maken.

24. Ik leef een eenvoudig leven van dankbaarheid. Elke dag dat ik wakker word, ben ik dankbaar voor het eten dat ik eet en de mensen die van me houden.

25. Het zijn de kleine dingen die het leven zo geweldig maken. Zonneschijn op je gezicht of een regenboog na een goede regenbui is wat het leven zo geweldig maakt.

26. Dit wordt een geweldige Thanksgiving. Ik kan niet wachten om te ontspannen en van de dag te genieten. Is het leven niet geweldig?

27. Elke dag is een dag om dankbaar voor te zijn. Het leven is mooi, en ik voel me geweldig!

28. Ik ben dankbaar voor zoveel dingen. Het leven is goed, en ik kan me niet meer wensen.

29. Ik ben zeer dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen, en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.

30. Ik ben dankbaar, gezegend en opgewonden om een leven te leiden vol lach, liefde en vreugde.

31. Ik ben dankbaar dat ik de luxe van tijd heb om dingen gedaan te krijgen.

32. Ik ben erg dankbaar voor mijn huis, familie en vrienden. Ik ben ook dankbaar voor een goede gezondheid en een positieve instelling!

33. Het leven is mooi. Ik geniet van de eenvoudige dingen in het leven en ben omringd door veel geweldige mensen.

34. Ik word elke dag wakker en kan niet geloven hoeveel geluk ik heb omdat het leven goed voor me is geweest.

35. Het leven is zo goed voor me geweest, en ik ben in een zomerse stemming.

36. Ik ben erg dankbaar voor het leven dat ik heb geleefd, waarin ik kan doen waar ik van hou en leven hoe ik wil.

37. Het leven is een zegen; ik ben zo dankbaar en verliefd. Ik ben dankbaar dat ik leef en gezond ben; ik word elke morgen wakker met een glimlach, blij om hier te zijn.

38. Ik ben heel dankbaar voor het geweldige leven dat ik leef.

39. Een moment nemen om na te denken over het leven en al het goede dat op mijn pad is gekomen te waarderen.

40. Dat gevoel dat je krijgt als alles in je leven loopt zoals je wilt. Ik ben dankbaar.

41. Ik ben de laatste tijd erg dankbaar voor het geweldige leven dat ik leef. Alles is zo perfect, en ik ben dankbaar voor al mijn zegeningen in het leven.

42. Zo blij dat ik leef. Zo dankbaar voor het gezonde leven dat ik leef.

43. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor alle geweldige dingen die me de afgelopen jaren zijn overkomen.

44. Ik ben zo dankbaar voor alle geweldige mensen in mijn leven. Door hen voel ik me meer geliefd en gewaardeerd dan zij ooit zullen weten.

45. Ik ben zo blij dat ik leef en gezond ben; ik word elke morgen wakker met een glimlach, dankbaar voor het leven.

46. Het leven is goed en wordt steeds beter; ik ben verliefd op het leven, en ik word elke morgen wakker met een glimlach.

47. Het leven is een zegen; ik ben zo dankbaar dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. Ik hoef niet na te denken over geld, werk of zelfs mijn gezondheid.

48. Ik ben elke dag blij dat ik leef, gezond en gelukkig ben. Ik weet hoe ik me moet ontspannen en van het leven moet genieten. Ik denk dat het belangrijk is om het soms wat rustiger aan te doen en te waarderen waar je bent.

49. Leven is geweldig. Het leven is een zegen; ik neem het dag voor dag. Ik ben dankbaar om hier met jullie te zijn, geluk en gelach delend.

50. Het leven is goed. Het leven is uitstekend. Wat er ook gebeurt of waar het ook gebeurt, ik ben zo dankbaar dat ik hier ben en de mogelijkheid heb om plezier te hebben!

51. Toen ik eenmaal mijn leven op orde had, besefte ik dat er geen reden was om gestrest te zijn. Ik heb alles wat ik nodig heb, het leven is zo goed voor me geweest.

52. Ik ben blij en dankbaar dat ik ben waar ik nu ben! Kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt!

53. Ik ben overweldigd en dankbaar dat ik eindelijk ben waar ik nu ben, met alle uitdagingen die het leven me heeft gebracht. Ik ben enthousiast over wat de toekomst zal brengen.

54. Dankbaar voor wat ik heb en de ervaringen die ik heb gehad. Ik ben heel gelukkig.

55. We besteden veel tijd aan de toekomst, wat essentieel is. Maar ik denk dat het ook belangrijk is om na te denken over het verleden en te onthouden hoe ver je bent gekomen. Ik heb zoveel om dankbaar voor te zijn. Ik ben dankbaar voor.

56. Ik ben dankbaar voor de kansen en lessen die ik heb gekregen, en voor alle mooie mensen in mijn leven.

57. Het leven is meer dan materiële zaken. Het leven is de mensen om je heen, de tijd die je doorbrengt met familie, en de momenten daartussenin. Het leven is goed!

58. Het leven is zo goed voor me geweest. Ik heb dingen gedaan waarvan ik nooit gedacht had dat ik ze zou kunnen doen. Ik heb zoveel geweldige mensen ontmoet en veel meer geleerd dan ik hier ooit zou kunnen opnoemen. Het leven is heel, heel goed voor me geweest, en ik ben zo dankbaar voor alles.

59. Het leven is zo goed voor me geweest. Ik heb veel ups en downs gehad, maar de enige constante is dat het leven heel goed voor me is geweest. En het blijft zijn waardering tonen door deze ongelooflijke reis voort te zetten.

60. Ik word elke dag wakker en glimlach. Ik weet niet echt hoe het leven zo goed voor me geworden is. Ik weet alleen dat ik er van hou.

61. Ik ben blij met mijn hele leven omdat ik zie hoeveel ik gegroeid, geleerd en bereikt heb sinds mijn geboorte.

62. Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, ben ik dankbaar. Dankbaar voor weer een levensjaar en alle ervaringen die het me gebracht heeft.

63. Ik ben hier dankbaar voor nog een jaar leven, en ik ben zo dankbaar.

64. Op het nu. Op de volgende stappen in mijn leven, waarheen die ook mogen leiden. Op het goede, slechte en tussenin. Moge dit moment gevuld zijn met dankbaarheid voor alles wat gebeurd is en alles wat ik nog moet ontdekken.

65. Als ik terugdenk aan waar ik vandaan kom, hoe ver ik heb gereisd en alle lessen die ik heb geleerd, ben ik dankbaar voor het leven.

66. Het leven is zo goed voor me geweest. Het leven is goed voor mij geweest, en ik ben gelukkig.

67. Het leven is goed voor me geweest, en ik ben op een betere plek dan ik ooit ben geweest.

68. Het leven is goed voor me geweest, en ik ben gelukkig. Ik voel me gelukkig met zulke geweldige vrienden.

69. Ik heb een goed leven gehad, en ik ben dankbaar. Het leven is behoorlijk goed geweest.

70. Het leven is zo geweldig geweest! Het is de laatste jaren zo geweldig geweest.

71. Het leven is geweldig geweest, en ik voel me gezegend met alles wat er gebeurd is.

72. Ik ben dankbaar voor het leven. Ik ben dankbaar voor elke kans die ik heb gehad en alles wat ik heb bereikt.

73. Ik heb dingen gedaan die ik nooit gedacht had te kunnen doen, geweldige mensen ontmoet en veel geleerd. Het leven is goed geweest, en ik ben dankbaar voor alles.

74. Het leven is zo goed voor me geweest dat ik het eindelijk gedaan heb. Ik ben gewoon zo dankbaar voor alles.

75. Ik ben zo dankbaar voor de dingen waarmee ik gezegend ben. De mensen die ik heb ontmoet, de kansen die ik heb gegrepen en de lessen die ik heb geleerd.

76. Ik heb leuke dingen gedaan en geweldige mensen ontmoet. Het leven is geweldig geweest, en ik ben dankbaar voor dit alles.

77. Het leven is niet slecht. Ik heb een paar goede dingen gedaan, en ik heb een paar goede mensen ontmoet. Het leven is niet zo slecht geweest, en ik ben er dankbaar voor.

78. Het leven is goed. Ik doe nog steeds dingen die ik vijf jaar geleden niet had kunnen doen. Maar nu ben ik meer ontspannen, en het leven wordt steeds beter.

79. Ik heb veel ups en downs gehad in mijn leven, maar één ding is waar, het leven is heel goed voor me geweest. Het heeft de reis gaande gehouden, waardoor alles nog beter werd.

80. Het leven is zo goed voor me geweest. Het is vol ups en downs geweest, maar het enige dat niet veranderd is, is hoe goed het leven voor me is geweest.

81. Ik ben gezegend. Ik heb mijn moeilijkheden gehad, maar de enige constante is dat er zoveel ongelooflijke dingen in mijn leven zijn gebeurd!

82. Ik ben erg dankbaar voor de zegeningen in mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik zoveel mooie ervaringen heb gehad en dat ik mijn dromen kan blijven verwezenlijken.

83. Ik ben een gelukkig mens. Mijn carrière is leuk, ik heb geweldige familie en vrienden, en mijn leven is geweldig!

84. Ik heb wat avonturen beleefd, mensen ontmoet en een paar dingen geleerd. Het leven is goed geweest, en ik ben dankbaar voor alles.

85. Mijn leven is gezegend. Ik heb de meest geweldige mensen ontmoet, dingen gedaan die ik nooit gedacht had te doen en geweldige levenslessen geleerd. Ik ben dankbaar voor alles.

86. Deze wereld is spannend en prachtig en soms beangstigend. Ik ben dankbaar voor alles wat het leven me heeft geleerd, het goede en het slechte.

87. Ik ben de laatste tijd erg ontspannen. Maar ik doe nog steeds dingen die ik nooit gedacht had te kunnen doen. Dus ik voel me vrij goed over het leven, en het wordt alleen maar beter.

88. Ik heb vrede met de wereld. Het leven is zachter geworden en ik doe dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

89. Het leven is goed en wordt alleen maar beter.

90. Het leven is goed. Als ik weet dat ik de moeilijke tijden kan doorstaan, lijken de dromen haalbaarder dan wanneer ik net op succes was gestuit.

91. Het leven is geweldig. Ik ben dankbaar dat ik leef en elke dag nieuwe dingen meemaak. Het leven is een avontuur, en ik ben zo opgewonden om deze reis voort te zetten met mijn geliefden.

92. Het leven is mooi. Als ik denk aan hoeveel moeilijkheden ik heb gehad en overwonnen, geeft het me hoop dat het het beste is!

93. Het is een wilde rit geweest, maar ik heb het gehaald! Goede en slechte tijden zijn gepasseerd, die me brachten waar ik nu ben. Dankbaar voor het leven.

94. Het leven is geweldig. Ik kan zoveel nieuwe dingen ervaren. De wereld biedt zoveel; ik ben enthousiast om deze reis voort te zetten.

95. Het leven is een avontuur, en ik wil het ten volle beleven. Ik ben opgewonden voor alles wat morgen brengt, en ik ben zo dankbaar voor alles wat vandaag mooi maakt.

96. Ik leef het leven waar ik altijd van gedroomd heb. Ik heb geluk dat ik hier ben, en ik zal mijn best doen om het beste uit het leven te halen met jullie allemaal aan mijn zijde.

97. Het leven is niet altijd perfect, maar wel geweldig. Je zult niet eeuwig leven. Geniet van de eenvoudige dingen, en vergeet niet positief te blijven.

98. Het leven is echt goed voor me geweest. Ik ben altijd dankbaar voor de ervaringen die me vreugde en opwinding brengen. En zelfs als het niet zo goed is, zijn er nog elke dag mooie dingen te zien.

99. Ik geniet nu van het goede in mijn leven en hoop dat het de komende dagen zo blijft.

100. Elke dag is een nieuw begin. Ik ben dankbaar dat ik leef!

101. Ik ben dankbaar voor mijn leven, mijn vrienden en familie, mijn gezondheid, mijn kansen en de kans om de wereld te verbeteren.

102. Elke dag dat ik wakker word, is ons genade geschonken. Ik ben dankbaar voor dat geschenk.

103. Ik ben dankbaar dat mijn leven goed is! Bedankt voor de kans om het leven te leven zoals ik het me altijd heb voorgesteld.

104. Ik ben zo gelukkig. Ik wil geen moment van mijn leven verspillen, dus probeer ik elke dag met vreugde en dankbaarheid te leven.

105. Wees blij en dankbaar voor wat je hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over dingen die je niet kunt veranderen. Weet dat het leven alleen zo goed is als jij het maakt.

106. Vandaag was geweldig. Ik ben dankbaar voor alles wat tot dit moment heeft geleid – de zon, de regen, en de mensen die ik onderweg heb ontmoet. Alles.

107. Ik word elke dag wakker en ben dankbaar voor het geschenk van het leven. Ik weet dat elke dag een nieuw begin is, en ik ben blij dat ik leef.

108. Het leven is goed voor me geweest. Het leven is iets speciaals. Ik ben dankbaar dat ik leef.

109. Het leven is goed voor me geweest. Ik heb goede en slechte momenten gehad, maar ik wil altijd dankbaar zijn voor alles wat ik heb.

110. Het leven is goed voor me geweest. Ik neem het niet voor lief.

111. Het leven is goed voor me geweest. Ik heb niets dan dankbaarheid en vreugde in mijn hart.

112. Op een nieuwe dag. Nog een kans om de dingen te doen waar ik van hou en bij de mensen te zijn waar ik van hou. Ik ben dankbaar voor het leven.

113. Ik ben dankbaar voor het leven. Ik ben dankbaar voor deze nieuwe dag en de belofte die hij inhoudt. Het wordt heerlijk!

114. Wees dankbaar voor wat je hebt en geloof in wat je wenst.

115. Terwijl ik met mijn voeten op tafel zit, ben ik dankbaar voor alle mooie dingen die me naar dit moment leiden. Van de warme bries tot het geluid van de oceaan vanaf mijn balkon, alles is perfect.

116. Vandaag was geweldig, echt geweldig. En het komt allemaal door de mensen die me hier gebracht hebben.

117. Mijn leven is geweldig geweest. Dank aan iedereen en alles die dit moment mogelijk hebben gemaakt. Elke stap heeft me gebracht waar ik nu ben, en ik zou niet dankbaarder kunnen zijn.

118. Terwijl de ondergaande zon gouden reflecties smolt, reed ik naar huis en dacht eraan hoe gelukkig ik ben dat ik zo’n mooi leven heb gehad.

119. Het leven is zo aardig voor me geweest, en ik voel me gezegend.

120. Het leven is goed voor me geweest, en ik ben dankbaar voor alles.

121. Het leven is goed voor mij geweest, en ik ben dankbaar voor alle zegeningen in mijn leven.

122. Het leven is goed voor me geweest, beter dan zelfs ik verdien. Het leven is heel lief voor me geweest. Het leven is een geschenk voor mij. Ik ben elke dag dankbaar voor het leven.

123. Het leven is goed voor me geweest, en ik kan niets bedenken om over te klagen. Ik ben zo dankbaar voor alles wat er in mijn leven is gebeurd en hoe ik met elke dag die voorbijgaat als individu heb kunnen groeien.

124. Het leven is goed voor me geweest. Ik leef mijn beste leven.

125. Het leven is goed voor me geweest. Ik tel mijn zegeningen.

126. Ik ben een vrij relaxte kerel. Ik heb een goed leven, een geweldige familie, een goede baan en genoeg geld om comfortabel te leven. Ik heb niet veel te klagen als elke dag voorbij gaat. Ik geniet van elke ervaring die op mijn pad komt en ga uitdagingen aan telkens ze zich voordoen zodat ik een betere versie van mezelf kan worden.

127. Het leven is geweldig. Ik ben dankbaar voor mijn geluk en hoe ik de ups en downs heb kunnen voelen zonder ze mijn kijk op mezelf te laten veranderen.

128. Het leven is goed. Ik hou ervan dat alle strijd en uitdagingen in mijn leven me hebben opgebouwd en me sterker hebben gemaakt. Elke dag die voorbijgaat, voel ik me een beetje gelukkiger dan de dag ervoor, en het helpt me het leven te leiden dat ik altijd al wilde.

129. Ik voel me nu erg ontspannen. Ik heb me lang niet zo gevoeld, en het is zo fijn om me zo te voelen. Het leven is goed.

130. Dit is echt een geweldig leven dat ik leef. Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen.

131. Het leven is goed. Ik mag niet klagen. Alles werkt tot nu toe voor mij en daar ben ik dankbaar voor.

132. Mijn leven is nu vrij goed, en ik ben blij met waar ik ben. Dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbetering, maar ik probeer het glas als halfvol te zien en niet als halfleeg.

133. Proost op het leven. Eén dag tegelijk – ik neem elke dag zoals hij komt en probeer te genieten van de goede momenten, te leren van de slechte, en altijd te onthouden dat dit je enige kans is om iets groots te doen. Dus laat het tellen!

134. Het was geweldig. Zo’n geweldige tijd. Ik had niet meer kunnen wensen, en ik ben zo blij dat ik deze tijd met jullie allemaal heb gehad. Ik zal voor altijd dankbaar zijn en nog vele jaren met plezier terugkijken op deze ervaringen. Ik ben dankbaar voor het leven.

135. Ik ben dankbaar voor het leven. Dank aan alle mensen die mijn leven hebben geraakt of, beter nog, veranderd.

136. Het leven is goed voor me geweest, en ik vond het heerlijk om te leven.

137. Het leven is goed voor me geweest. Ik geniet van de rit!

138. Het leven is goed geweest voor mij, en ik ben gelukkig. Ik ben dankbaar voor alle kleine dingen, zoals mijn familie, vrienden en gezondheid. Ik heb ook geleerd dankbaar te zijn voor de minder kleine dingen.

139. Het leven is goed voor me geweest. Ik leef nu een droom. Op het vieren van al het geweldige in het leven. Bedankt dat je er deel van uitmaakt.

140. Het leven is goed voor me geweest; ik ben zo gezegend en nederig door mijn leven. Godzijdank!

141. Het leven is goed voor me geweest. En hoe afgezaagd dit ook klinkt, ik ben dankbaar. Mijn familie en vrienden zijn allemaal gezond, en we zijn financieel stabiel (genoeg). Ik heb een succesvolle carrière die me de flexibiliteit geeft om vrij te nemen wanneer ik dat wil en die met mijn gezin door te brengen. Het leven is goed.

142. Het leven is goed voor me geweest; ik heb gedaan wat ik wilde doen en nog veel meer. Ik heb geen spijt van wat er in mijn leven is gebeurd. Ik ben blij met mezelf.

143. Het leven is goed voor me geweest. Daarom ben ik niet bang voor de toekomst.

144. Het leven heeft me goed behandeld, en ik ben zo dankbaar. Bedankt, leven, voor alles wat je me hebt gegeven en alle zegeningen die je me hebt geschonken.

145. Het leven is goed voor me geweest. Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid en de schoonheid van deze aarde.

146. Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid, vrienden en familie. Het leven is goed voor me geweest.

147. Het leven is goed voor me geweest. Ik voel me geweldig. Ik heb veel energie, en de wereld lijkt een fijne plek om te zijn.

148. Het leven is zo goed voor me geweest. Ik ben dankbaar voor alle mooie ervaringen die ik heb gehad en nog steeds heb, voor mijn gezondheid en voor het leven zelf.

149. Het leven is zo goed voor me geweest. Dankbaar voor elke dag.

150. Het leven is zo goed voor me geweest. Elk moment is een geschenk dat verantwoordelijk is voor zijn eigen plezier.

Het leven kan vele wegen bewandelen, maar we moeten altijd de momenten waarderen, hoe goed of slecht ook. We moeten onthouden dankbaar te zijn voor wat we hebben en nooit vergeten vriendelijk te zijn. Ik hoop dat u hield van deze leven is goed geweest voor mij citaten hierboven. Vriendelijk deel deze post met uw dierbaren. Dank u voor het lezen.