Het Leven Is Hard Maar Niet Onmogelijk

‘Het leven is hard, maar niet onmogelijk’, deze woorden heb je vast wel eens ergens gehoord. Deze uitspraak klinkt misschien cliché omdat hij zo gewoon is dat je hem soms gemakkelijk afdoet als de zoveelste motiverende bedrijfsslogan. Maar er zit waarheid in deze uitspraak.

Op verschillende momenten in je leven heb je het misschien moeilijk gehad, maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het leven niet onmogelijk en kunnen die beproevingen worden overwonnen. Er zullen altijd mensen zijn die je naar beneden halen, je ellende bezorgen en ervoor zorgen dat je wilt stoppen; er zijn ook mensen om je heen die je steunen, je inspireren en je helpen om door je moeilijke tijden heen te komen.

We zijn allemaal wel eens geconfronteerd met tegenslagen en veranderingen. Het is hoe we ermee omgaan dat bepaalt hoe ons leven vorm krijgt. Deze ‘Het leven is moeilijk maar niet onmogelijk’ citaten zullen je inspiratie en motivatie geven om door te gaan en het beste te maken van wat het leven je voor de voeten werpt.

Het leven is hard maar niet onmogelijk

Het leven kan hard en vol uitdagingen lijken, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om ze te overwinnen. Het leven zal je altijd achterlaten met herinneringen aan zowel goede als slechte tijden. Het is aan jou om elke ervaring te laten tellen voor iets positiefs dat je verder kan helpen in je levensreis.

1. Het lijkt misschien onmogelijk, maar je hebt de kracht om je leven ten goede te veranderen. Het leven wordt beter! Geef het leven niet op. Gisteren is voorbij, en morgen is nog niet gekomen.

2. Het leven is moeilijk maar niet onmogelijk. Je bent misschien nog niet waar je wilt zijn, maar je bent dichterbij dan gisteren. Vergeet niet dat groei een proces is, en hoe lang het ook duurt – als je niet opgeeft, zul je vooruitgang boeken.

3. Het leven is een test. Het biedt je uitdagingen en kansen om te zien of je hebt wat nodig is om ze aan te gaan en te slagen. Het leven is niet altijd gemakkelijk, maar nooit onmogelijk!

4. Het is altijd het donkerst voor de dageraad. Ongeacht wat het leven je voor de voeten werpt, er is altijd een nieuwe dag en alles zal beter worden. Het leven is hard, niet onmogelijk.

5. Het leven kan hard zijn, maar niet onmogelijk. Zoek altijd naar een sprankje hoop, dat is het licht aan het eind van de tunnel.

6. Het leven is moeilijk, maar niet onmogelijk. Als je je down voelt, zoek dan naar hoop in je leven.

7. Niets is onmogelijk. Wanneer het leven zwaar is en er geen hoop lijkt te zijn, zoek dan naar het licht van een betere morgen.

8. We weten dat het leven hard kan zijn, maar dat hoeft niet. Je hebt de mogelijkheid om je situatie te veranderen en een betere toekomst te creëren. Dus ga door.

9. Zolang je je best doet, kom je door moeilijkere tijden heen. Hoe harder je probeert, hoe dichter je bij je dromen komt. Het leven is hard, maar niet onmogelijk.

10. Het leven is hard, maar wat maakt het uit, er zijn veel mogelijkheden. Je moet ze gewoon vinden.

11. Het leven is hard. De echte test is niet of je iets ergs overkomt, maar of je in staat bent je integriteit te bewaren temidden van dat wat niet goed is.

12. Doe je best en zorg dat je de beste bent. Het leven is hard, maar er zijn veel manieren om kansen te vinden als je bereid bent er werk van te maken.

13. Het leven is hard. Dat weten we. Daarom zijn wij er om u te helpen kansen te vinden en u te helpen er het beste van te maken.

14. Het leven is hard, maar je kunt het! Als je sterk blijft en blijft proberen, kom je er wel doorheen!

15. Wat je nu ook doormaakt, het goede nieuws is dat je je situatie kunt veranderen als je maar in jezelf gelooft en blijft vechten door welke tegenslag dan ook.

16. Je bent genoeg. Je bent altijd genoeg geweest, en je zult altijd genoeg zijn. Nu is het tijd om zelftwijfel los te laten, je excuses in het verleden te laten, en ernaar te streven sterker te zijn dan ooit. Zelfs als het moeilijk is, blijf doorgaan!

17. Soms kan het leven moeilijk zijn, maar wat dan nog? Er zit overal goeds in. Je moet er alleen naar zoeken.

18. Ja, het leven kan hard zijn, maar die moeilijke tijden kunnen leiden tot nieuwe en betere kansen. Blijf positief. Het leven zal goed voor je zijn.

19. Het is waar, het leven is hard. Maar je hebt de keuze om het moeilijk of makkelijk te maken. Neem de minder bereisde weg en slaag!

20. Er zullen momenten zijn dat je het gevoel hebt dat de dingen te moeilijk zijn en er geen hoop meer is. Houd vol en onthoud dat zelfs als de dingen er het meest hopeloos uitzien, er altijd een uitweg is.

21. Het leven is hard, maar het is mogelijk. Je kunt je dromen bereiken als je nooit opgeeft.

22. Als je denkt dat je niet verder kunt, kijk dan in je ziel en vind die innerlijke kracht. Hoe moeilijk dingen ook lijken, je hebt altijd het vermogen om door te zetten en te overwinnen. Het leven kan hard zijn, maar als je niet opgeeft, wacht er iets goeds aan de andere kant.

23. Geef niet op. Geef nooit op. Het leven zal je harder raken dan je je kunt voorstellen, en als dat gebeurt, verlies dan niet het vertrouwen in jezelf. Zet door en blijf doorzetten tot je de eindstreep haalt. Je kunt het.

24. Het leven is niet makkelijk. Een bedrijf runnen is niet makkelijk. Opgroeien is niet makkelijk. Een man zijn is niet makkelijk. Maar je kan het als je je er op toelegt, want het is mogelijk.

25. Er zullen altijd uitdagingen zijn in het leven, maar dat is geen reden om op te geven. Als het moeilijk is, doe je waarschijnlijk iets goed. Ga door de pijn heen om nieuwe niveaus van vreugde en geluk te ervaren.

26. Als het leven moeilijk wordt, geef dan niet op. Blijf sterk en heb geduld, want het zal beter worden. Het beste moet nog komen.

27. Het maakt niet uit hoe hard het leven is, het is altijd mogelijk om je dromen te bereiken. Zolang je nooit opgeeft en elke dag blijft streven, zul je merken dat alles mogelijk is.

28. Geef niet op als het leven moeilijk wordt. Je kunt dit. Wees niet bang om babystapjes te nemen. Blijf gewoon doorgaan en je zult slagen. Zet je in en hou vol. Zeg nooit tegen jezelf dat je het niet kunt! Je kunt alles als je hard werkt en nooit opgeeft.

29. Het leven is hard. Soms is het leven bijna onmogelijk. Je kunt het voor elkaar krijgen zolang je het blijft proberen.

30. Het leven zit vol uitdagingen, maar zolang je vasthoudt aan je hoop en dromen, zul je een manier vinden om te slagen.

31. Als het leven moeilijk is, hou je hoofd omhoog. Er is altijd een morgen om dingen te veranderen.

32. Strijd is onvermijdelijk in het leven, maar lijden is optioneel. Je kunt niet kiezen wat je overkomt, maar wel hoe je erop reageert.

33. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. Wees positief en maak je klaar om de klappen op te vangen.

34. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. Vind geluk in je dagelijkse leven door je te richten op het positieve.

35. Het leven is hard, maar met een duidelijk inzicht in wat je wilt en een beetje planning en inspanning is het gemakkelijker om vreugde te vinden in het alledaagse.

36. Het is makkelijk om te focussen op de dingen die niet gaan, maar het is nog beter om te focussen op wat wel gaat. Het leven is hard, maar niet onmogelijk.

37. Het leven is niet makkelijk. Het is moeilijk. Maar het is mogelijk om van de rit te genieten als je de keuze maakt om je goed te voelen over waar je bent en wat je doet.

38. Het leven is hard. Het leven kan je hart breken en het kan je soms op een slechte plaats zetten. Het is niet makkelijk, maar het is het waard.

39. Het leven gaat niet over wachten tot de storm voorbij is. Elk moment is een kans op geluk en succes, dus elk moment moet zo geleefd worden. Je moet altijd vertrouwen in jezelf hebben, want wat er ook gebeurt, als je positief bent, kun je alles bereiken.

40. Het leven kan hard zijn, en het kan je hart breken. Het is niet makkelijk, maar het is het waard.

41. Je kunt het verleden niet veranderen, maar wel je toekomst. Je moet elke dag uit bed stappen met de gedachte dat vandaag een geweldige dag wordt. De mensen die plezierig en glimlachend door het leven gaan, zijn degenen die hun leven ten volle beleven.

42. Het leven is voor niemand van ons gemakkelijk, maar wat dan nog? We moeten doorzettingsvermogen hebben en vooral vertrouwen in onszelf. We moeten geloven dat ons iets gegeven is en dat dit ding, koste wat het kost, bereikt moet worden.

43. Wij kunnen vele nederlagen lijden, maar wij mogen niet verslagen worden. Wij kunnen ontgoocheling ondervinden, maar wij mogen niet ontgoocheld zijn.

44. We kunnen onderweg geconfronteerd worden met vele ontberingen en obstakels, maar we mogen nooit opgeven. We kunnen gedwongen worden onze plannen te wijzigen, maar we mogen nooit opgeven.

45. Zelfs als we wanhoop ervaren, mogen we niet verslagen zijn. Zelfs als het leven hopeloos lijkt, moeten we doorgaan.

46. Zelfs als je je neerslachtig of verslagen voelt, hou je ogen altijd op de prijs gericht.

47. En zo zijn we op een plek gekomen waar we vol energie en opwinding zijn. Waar we bereid zijn om te proberen en te slagen. We zijn bereid te vechten voor onze idealen, en nooit op te geven! We zijn niet bang om te falen. We zijn klaar om grote dingen te doen.

48. De beste en mooiste dingen in de wereld kunnen niet worden gezien of zelfs maar gehoord, maar moeten met het hart worden gevoeld. Als je het kunt dromen, kun je het doen.

49. Wees niet bang om op te komen voor waar je in gelooft, zelfs als dat betekent dat je er alleen voor staat. Laat niets of niemand je stem wegnemen.

50. Geef niet op! De menselijke geest kent geen nederlaag. We mogen onze hoop en dromen nooit opgeven, want het is pas voorbij als we winnen.

51. Echt falen is opgeven zonder het te proberen. Als je hard werkt, bouw je karakter op, en kun je je doelen bereiken.

52. We kunnen allemaal slagen als we ervoor kiezen het te proberen. Zolang we de kracht hebben om te dromen, het verlangen om het te proberen en een doel waarnaar we streven, vinden we onze weg door elke uitdaging.

53. Niets is onmogelijk. Het woord zelf zegt dat ik mogelijk ben! Wat je ook wilt in het leven, ga het halen en geef nooit op. Laat nooit iemand je vertellen wat je niet kunt doen en wat onmogelijk is om te bereiken, kijk ze gewoon in de ogen en zeg « is dat een feit? ». Vergeet niet dat je leven is wat je ervan maakt.

54. Wees niet bang om te doen wat je wilt en geef alles. Als je het wilt, ga het dan halen. Luister niet naar mensen die zeggen dat je het niet kunt. Bewijs hun ongelijk. Laat je leven tellen.

55. Waar wacht je op? We zijn maar zo kort op aarde. Omarm het heden en blijf niet stilstaan bij het verleden. De toekomst is nieuw, onontdekt en onbekend. We maken allemaal fouten. Als we er niet van leren, zijn we gedoemd ze te herhalen. Als je wilt dat je leven voldoening geeft, moet je risico’s nemen en accepteren dat mislukkingen bij het leven horen.

56. Je kunt alles doen wat je wilt. Blijf gefocust en bereik je dromen! Stop niet met vechten. Het kan moeilijk zijn, maar het zal het waard zijn. Moeilijke situaties onder ogen zien zal je alleen maar helpen groeien in het leven. Ga ze niet uit de weg, maar ga ze tegemoet.

57. Je kunt het! Je moet geloven dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Je kunt alles bereiken met vastberadenheid, inzet en een positieve instelling. Droom het. Concentreer je erop. Werk ervoor. En uiteindelijk, laat het gebeuren.

58. De gemiddelde persoon geeft het op als het moeilijk wordt, maar jij niet. Jij hebt het in je om door te gaan, zelfs als het onmogelijk moeilijk lijkt. Als het moeilijke tijden zijn, bedenk dan dat ze niet eeuwig duren. Je kunt alles doen wat je wilt en moed zal je er doorheen helpen.

59. Als je het probleem niet onder ogen ziet en niet probeert op te lossen, zul je er de rest van je leven voor moeten vluchten. Als er een obstakel is gekomen, kun je even stoppen, maar je mag nooit helemaal stoppen. Neem een korte pauze en ga door!

60. Fouten zijn de portalen van ontdekking. Je moet positief blijven in het leven. Hoe negatief het ook wordt, je moet gewoon doorgaan. Soms moeten we moeilijke situaties doorstaan, maar die helpen ons op den duur op de een of andere manier. Als je wilt slagen, mag je niet opgeven; je moet blijven aandringen en vechten voor jezelf.

61. Liefde is als een vriendschap die in brand staat. In het begin een vlam, heel mooi, vaak heet en fel, maar nog slechts licht en flakkerend. Als de liefde ouder wordt, rijpt ons hart en wordt onze liefde als kolen, diep brandend en onblusbaar.

62. Als het leven een storm is, dan moeten we hem uitzitten. We zullen overleven.

63. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. We moeten gewoon ons hoofd hoog houden en vechten voor wat we verdienen!

64. We weten dat het leven hard kan zijn, maar je hoeft nooit op te geven! Houd je hoofd hoog en blijf vechten voor wat je verdient!

65. Het leven is uitdagend maar niet onmogelijk. De sleutel is om nooit op te geven. Waar je ook voor staat, je kunt er een weg doorheen vinden.

66. Het leven is hard, maar jij bent harder! Je problemen kunnen de toewijding in je hart niet overwinnen. Dus blijf sterk terwijl je de hoop levend houdt en je toekomst helder.

67. Ik weet dat het leven hard kan zijn. Ik ben door de hel gegaan en weer terug. Ik had het gevoel dat het leven onmogelijk was, maar dat hield me ook niet tegen om te dromen. Nu is het leven zoveel beter!

68. Zelfs als het leven wreed is, moeten we de realiteit accepteren en een verandering aanbrengen. Vergeet het verleden en ga vooruit – we zijn allemaal met een reden op deze wereld gezet.

69. Het leven is een constante strijd. Zelfs de eenvoudigste taken kosten tijd en moeite. Er zullen altijd tegenslagen en ontberingen zijn. Maar als je deze obstakels overwint, zul je succes boeken. De beste manier om dit te doen is door door te zetten met geloof, hoop en vastberadenheid.

70. Ongeacht de moeilijkheden in het leven, moet je geloven dat alles goed komt. Je hebt de kracht om een verschil te maken en dingen ten goede te veranderen. Waar je voor vecht en waar je voor kiest, maakt je tot wie je bent.

71. Je bent een krachtig, vastberaden en zelfverzekerd persoon. Uw toekomst is rooskleurig. U kunt alles bereiken wat u wilt als u uw zinnen erop zet.

72. Als het leven je citroenen geeft, maak limonade. Je kunt niet veranderen wat je hebt, maar je kunt wel veranderen hoe je het ziet.

73. Vandaag is moeilijk. Morgen wordt het erger. Maar overmorgen zal de zon schijnen. Dus als je niet blijft vechten voor morgen, zul je nooit die zonneschijn en succes in het leven vinden.

74. We hebben allemaal dromen. De manier om ze te verwezenlijken is de ene voet voor de andere te zetten, met geduld en volharding.

75. Jouw leven is jouw verhaal. Jouw verhaal moet geschreven worden, en het is jouw taak om het te schrijven. Het leven is kort. Als je de kans hebt om van iemand te houden, moet je die nemen.

76. Eén enkele dag kan je hele levenservaring veranderen. Neem de leiding en je zult ervoor beloond worden. Het leven is te kostbaar om te verspillen, maar toch gaan velen van ons door het leven alsof het geen zin heeft.

77. Stop met zeuren over hoe moeilijk het leven is en maak het beste van wat je hebt. Je bent nooit te jong of te oud om je leven te veranderen! Geef niet op. Je kunt geweldige dingen doen als je maar doorgaat!

78. Je leven is van jezelf, dus creëer het. Laat niemand je vertellen wat je moet doen. Sta op en doe dingen die je opwinden. Je bent nooit te jong of te oud om je leven te veranderen!

79. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. Het onmogelijke duurt alleen wat langer. Je kunt je leven altijd veranderen. Ongeacht je leeftijd. Stop met denken dat je het niet kunt.

80. Vergeet niet dat het leven vol trieste momenten zit, maar het is aan jou om door te gaan! Wacht niet tot de dingen vanzelf veranderen. Je bent nooit te oud of te jong om je leven te veranderen!

81. Het leven is hard, maar dat betekent niet dat je de hoop op verbetering moet opgeven. Stop met excuses maken en begin dingen te doen. Hoe meer je doet, hoe beter je leven zal zijn.

82. Je hoeft niet rijk of beroemd te zijn om te slagen. Je kunt alles bereiken als je maar hard werkt en in jezelf gelooft!

83. Een probleem zonder oplossing bestaat niet. Ons doel is u te helpen begrijpen dat alles een oplossing heeft, en dat u alles kunt bereiken wat u wilt, als u er maar aan denkt!

84. De enige manier om te slagen is te beginnen met één stap, en dan door te gaan tot je je bestemming hebt bereikt. Het geheim van succes is nooit opgeven!

85. Het leven is niet gemakkelijk, dat weet iedereen. Maar wat is het in hemelsnaam? Het is nooit zwart-wit, dit en dat zien we altijd. Er zijn zoveel verschillende tinten grijs, alleen jij ziet in kleur. Ik ben blij te weten dat je er altijd bent door dik en dun.

86. Wat we ook doen, het leven zal ons van tijd tot tijd nivelleren. Maar als we leren van die beproevingen, kunnen onze ervaringen ons betere mensen, betere vrienden en betere partners maken. Ik weet misschien niet altijd hoe ik moet omgaan met de moeilijkheden die je doormaakt, maar ik weet wel dat ik er altijd voor je zal zijn als je me het meest nodig hebt.

87. Het leven is hard. Niet vanwege de ontberingen die we tegenkomen, maar vanwege de verlangens die we erover hebben en de emoties die ermee gepaard gaan. Heb geduld met jezelf en blijf vooruit gaan. Hou eerst van jezelf en je kijk op het leven zou moeten veranderen.

88. Wacht niet alleen op de beste man ter wereld. Wees de beste vrouw ter wereld voor de beste man ter wereld. Succes is niet definitief, falen is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt. Zelfs als je op de goede weg bent, word je overreden als je gewoon blijft zitten.

89. Als je hard werkt, in jezelf gelooft en nooit opgeeft, zul je slagen in alles wat je doet. Zorg ervoor dat je vandaag je best doet en al het andere zal op zijn plaats vallen.

90. Het leven is hard en het leven kan je hart breken. Het is niet makkelijk, maar het is mogelijk.

91. Het leven is hard. Wees niet bang om dat toe te geven. Je moet erg sterk zijn om door te gaan, maar het zal je uiteindelijk een beter mens maken.

92. Het leven is moeilijk maar niet onmogelijk, dus laat je zorgen los en ga het leven tegemoet met een glimlach.

93. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. Je moet gewoon positief blijven en hard blijven werken.

94. Als het leven je neerslaat, sta dan op en probeer het opnieuw. Laat de negatieve acties van iemand anders je positieve doelen in het leven niet tegenhouden. Je kunt van andermans fouten leren zonder je moraal in gevaar te brengen.

95. Je kunt het! Vergeet nooit dat hoe moeilijk dingen ook lijken, je het aankunt. Als je valt, sta dan weer op en probeer het opnieuw. Vallen is geen teken van falen; het is gewoon een teken dat je nog een keer moet opstaan.

96. Het leven is als een achtbaan. Er zijn hoogte- en dieptepunten. Je kunt je niet alleen richten op het positieve of het negatieve. Maar vergeet niet, het leven gaat door met of zonder jou. Dus hou je hoofd omhoog en blijf gefocust op vandaag!

97. Soms wanneer dingen moeilijk lijken in je leven, kan dat een geweldige motivatie zijn om jezelf uit te dagen. De beste manier om van je fouten te leren is door te leren van een fout die je hebt gemaakt en vervolgens iets te proberen dat bijdraagt tot verbetering.

98. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. Als je wilt slagen moet je beginnen te leren hoe je door kunt gaan als de hele wereld tegen je lijkt te zijn.

99. Leef je leven met een glimlach en laat je niet klein krijgen. Laat je dromen niet onbereikbaar worden en richt je op wat mogelijk is.

100. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. Je kunt het beter maken door nooit op te geven.

101. Het leven zit vol onmogelijke situaties, momenten waarop je denkt dat het niet beter kan, wanneer je je down en depressief voelt en het einde niet in zicht is. Aan iedereen die zich zo voelt, wil ik veel vertellen.

102. Het leven is hard. Het leven is vol uitdagingen, problemen en gevaren, maar ook vol schoonheid, verwondering en avontuur. En liefde. Vergeet die liefde nooit.

103. Het leven is kort en onzeker. Adem in, adem uit en ga verder. We zijn hier maar voor een kort moment en we moeten niet te hard zijn voor elkaar over kleine dingen omdat we niet weten hoe lang we hebben.

104. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. Als je je vast voelt zitten, bedenk dan wat je gelukkig maakt en dat je zelf kiest hoe je in elke situatie reageert.

105. Het leven is hard en we komen er niet levend uit, dus kun je net zo goed veel lachen.

106. Het leven is hard, maar niet onmogelijk. We kunnen alles aan als we bereid zijn te werken en sterk te zijn.

107. Het kost zoveel tijd en van alle dingen die je zou willen bereiken, lukt het je niet. Soms word je er moedeloos van, maar je moet vertrouwen hebben. Vergeet niet dat een beetje tijd, moeite en liefde je leven kan veranderen. Probeer niet op te geven en haal het beste uit deze prachtige wereld.

108. Het leven lijkt misschien overweldigend, maar we hebben alles onder controle. Ik geloof dat we hier zijn om te leven en niet alleen te bestaan. Het leven is kort en nooit beloofd, dus haal het beste uit elk moment en grijp de kansen die je hebt gekregen.

109. Er zijn twee manieren om je leven te leiden. De ene is alsof niets een wonder is. De andere is alsof alles een wonder is.

110. Het leven is hard. Het leven is een uitdaging. Maar het is niet onmogelijk! Dus geef niet op, blijf leren, pivot en doe wat nodig is om te slagen.

Wat er ook gebeurt in het leven, dingen hoeven niet onmogelijk te zijn. Zolang je ervoor zorgt dat je er hard voor werkt, is de kans groot dat je slaagt. Deze ‘Het leven is moeilijk maar niet onmogelijk’ citaten zijn een geweldige herinnering dat, hoe slecht je er ook voor staat, het leven niet hopeloos is. Er is altijd hoop als je er echt in gelooft.