Het Leven Is Kort, Hou Van Iedereen

Life Is Short Love Everyone Quotes

We weten allemaal dat het leven kort is en dat morgen niet gegarandeerd is. Je kunt een levensbedreigende ziekte krijgen die je in een oogwenk wegneemt. Als je eenmaal weg bent, ben je weg, en er is niets dat iemand kan doen om je terug te brengen.

Het leven is veel meer dan het goed doen op school, hard werken op het werk en veel geld verdienen; het gaat om plezier hebben en gekke dingen doen met je geliefden. Het is ook belangrijk om liefde te tonen aan iedereen, ongeacht wat ze je in het verleden hebben aangedaan of wat ze je nu aandoen.

Misschien veranderen ze, of gaan ze verder met hun leven vol spijt, maar niets zal worden opgelost als je wrok tegen hen koestert zonder de wil om te vergeven en te vergeten.

Deze leven is kort hou van iedereen citaten hieronder zullen je helpen vergeven, vergeten en genezen van de pijn die mensen je hebben aangedaan en vooral je redenen geven om van iedereen te houden, ongeacht wat ze je hebben aangedaan.

Het leven is kort, hou van iedereen

Het leven is echt kort, om niet van iedereen te houden. Wat iemand ook doet om je verdrietig te maken of je slecht te voelen, je moet hem kunnen vergeven en liefhebben om wie hij is, want het leven is kort en je moet van iedereen houden.

1. Toon liefde aan iedereen, ongeacht wat ze je hebben aangedaan, want het leven is te kort voor haat.

2. Je moet van iedereen houden, ongeacht wat ze je hebben aangedaan, want het leven is te kort. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

3. Iemand kunnen vergeven, en hem liefde tonen ook al heeft hij je gekwetst, is een groot teken van groei. Die persoon verdient jouw vergeving, maar nog belangrijker, jij verdient de gemoedsrust die ermee gepaard gaat. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

4. Het is gemakkelijk om woede en wrok in ons hart te laten wortelen, vooral als we het gevoel hebben dat ons onrecht is aangedaan. Maar het is wat het is. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

5. Het leven is te kort om wakker te worden met spijt. Dus hou van de mensen die je goed behandelen, vergeet degenen die dat niet doen en geloof dat alles met een reden gebeurt.

6. Als je een kans krijgt, grijp hem. Als het je leven verandert, laat het toe. Niemand zei dat het leven makkelijk zou zijn; ze beloofden dat het de moeite waard zou zijn. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

7. Het leven is kort; leef het. Liefde is zeldzaam; grijp het. Woede is slecht; dump het. Angst is verschrikkelijk; zie het onder ogen. Herinneringen zijn zoet; koester ze.

8. Het leven is kort en kostbaar, dus zorg ervoor dat je je tijd verstandig gebruikt om je dromen na te jagen en de dingen te doen die je gelukkig maken.

9. Het leven is te kort om je af te vragen wat andere mensen van je denken. In de eerste plaats, als ze betere dingen te doen hadden in hun leven, zouden ze geen tijd hebben om over jou te zitten praten. Hou van iedereen.

10. Sommige mensen begrijpen niet waarom anderen niet hetzelfde voor hen voelen. Dat komt omdat we allemaal verschillende mensen zijn en sommige mensen meer tijd nodig hebben om betere mensen te worden dan anderen. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

11. Je zult het gevoel hebben dat je het opgeeft, en er zijn momenten dat je denkt dat het de moeite niet meer waard is. Wanneer je je zo voelt, herinner jezelf er dan aan waarom je in de eerste plaats bent begonnen.

12. Het leven is te kort om je tijd te verspillen aan het behagen van iemand die niet wil dat je gelukkig bent of om iets op te geven dat je doet glimlachen.

13. Wees met iemand die je gelukkig maakt. Het leven is te kort om het door te brengen met iemand die je niet aan het lachen maakt. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

14. Het leven is te kort om kostbare tijd te verspillen door iemand of iets te haten. Het leven is te kort om je zorgen te maken over wat anderen van je denken. Doe gewoon je ding.

15. Het leven is te kort voor langdurige wrok, en ook al ben je misschien geneigd wrok te koesteren tegen iemand die je gekwetst heeft, vergeet niet dat wrok koesteren slechts één persoon pijn doet: jezelf. Dus, vergeef en ga verder.

16. Het leven is kort, en wij hebben niet veel tijd om de harten te verblijden van hen die met ons reizen, dus wees snel in de liefde en haast u om vriendelijk te zijn.

17. De tijd is te langzaam voor hen die wachten, te snel voor hen die vrezen, te lang voor hen die treuren, te kort voor hen die zich verheugen, maar voor hen die liefhebben is de tijd een eeuwigheid.

18. Wij moeten het vermogen om te vergeven ontwikkelen en in stand houden. Wie niet kan vergeven, kan niet liefhebben. In het slechtste van ons schuilt iets goeds en in het beste van ons iets slechts. Als we dat ontdekken, zijn we minder geneigd onze vijanden te haten.

19. We hebben allemaal die ene persoon die ons doet glimlachen. Ze brengen misschien zelfs een beetje vreugde, geluk en zonneschijn in onze wereld. Dit zijn de mensen die ons leven de moeite waard maken.

20. Ik geloof dat iedereen ergens in de wereld een zielsverwant heeft, maar wanneer we die vinden ligt aan het lot. Als we hem vinden, is het net een sprookje dat uitkomt en voelen we ons alsof we op lucht lopen.

21. Sommigen zeggen dat de beste liefdesverhalen die met het droevigste einde zijn, maar ik ben bang dat ik het daar niet mee eens ben. De beste liefdesverhalen zijn die zonder einde.

22. Liefde is al het goede en slechte in één emotie. Liefde is een emotie die niet gedefinieerd kan worden, en je zult nooit weten hoe liefde voelt totdat je het zelf ervaart.

23. Er is niets aantrekkelijker dan een man of vrouw die om zichzelf kan lachen en zichzelf niet te serieus neemt, want het leven is veel te kort om altijd gespannen te zijn.

24. Ik denk dat de verdrietigste mensen altijd hun best doen om mensen gelukkig te maken, omdat ze weten hoe het is om je waardeloos te voelen, en ze willen niet dat iemand anders zich zo voelt.

25. Het leven is niet wachten tot de storm voorbij is, maar leren dansen in de regen. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

26. Je verdient een liefde die je hart breekt ten goede en niet ten kwade. Je verdient een liefde die al je angsten overstemt, het soort liefde dat je in films ziet maar waarvan je denkt dat ze in het echte leven niet bestaat. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

27. Je verdient een liefde die je ‘s nachts veilig en warm laat voelen, een liefde die je het gevoel geeft dat niets anders ertoe doet, want als je samen bent, doet niets anders ertoe. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

28. Dit leven is wat je ervan maakt. Wat er ook gebeurt, je gaat het soms verknoeien, dat is een universele waarheid. Maar het mooie is dat je zelf mag beslissen hoe je het gaat verpesten. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

29. Het ding over liefde is dat het niet van buitenaf komt, het komt van binnenuit. Als je niet van jezelf kunt houden, hoe kun je dan van iemand anders houden?

30. Hou van iedereen ongeacht wat ze je hebben aangedaan, want het leven is te kort.

31. Liefde is die toestand waarin het geluk van een ander essentieel is voor je eigen geluk. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

32. We zijn hier om lief te hebben en die liefde elke dag en overal te verspreiden. Het leven is te kort voor haat en onbegrip. Blijf gelukkig en vriendelijk.

33. Het leven is te kort om tijd door te brengen met mensen die je geluk opzuigen.

34. Het beste wat je kunt doen als je een moeilijk persoon tegenkomt, is glimlachen en laten weten dat je hoe dan ook van ze houdt, want het leven is te kort.

35. Het leven is te kort om een seconde van je tijd te verspillen met iemand die je niet waardeert. Hou genoeg van jezelf om weg te lopen van alles wat je niet langer dient, je doet groeien of je gelukkig maakt.

36. Onthoud dat de gelukkigste mensen niet degenen zijn die meer krijgen, maar degenen die meer geven. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

37. Het leven bestaat niet hoofdzakelijk, of zelfs maar grotendeels, uit feiten en gebeurtenissen. Het bestaat voornamelijk uit de storm van gedachten die altijd door iemands hoofd waait. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

38. Het leven is kort, en we hebben nooit te veel tijd om de harten te verblijden van hen die de donkere reis met ons maken. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

39. Als je van iemand houdt, wil je alles doen om die persoon gelukkig te maken. Je wilt elk deel van je leven met hem delen en je wilt dat hij het zijne met jou deelt. Je weet misschien niet wat de toekomst brengt, maar als er één persoon is die vandaag beter kan maken dan gisteren, dan is het wel degene van wie je houdt.

40. De mensen van wie we houden zijn onze grootste schatten. Zij zijn degenen die ons op ons slechtst en op ons best hebben gezien en er toch voor kiezen in ons leven te blijven omdat zij de potentiële grootsheid zien die wij bezitten. Neem ze nooit voor lief, want ze zijn een zeldzame vondst.

41. Liefde is het beste in de wereld en het ding dat het langst leeft. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

42. Als je van iemand houdt, moet je bereid zijn hem te verliezen. Je moet alles kunnen riskeren. Je moet bij iemand blijven, zelfs als ze het mis hebben. Je moet ze je hart geven en erop vertrouwen dat ze ervoor zullen zorgen. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

43. Het leven is te kort om je zorgen te maken over wat anderen over je zeggen of denken. Maak plezier en geef ze iets om over te praten.

44. Het leven is te kort om ‘s morgens met spijt wakker te worden. Het leven is te kort om niet gelukkig en verliefd te zijn.

45. Hou van iedereen in je leven alsof je ze nooit meer zult zien, want op een dag zul je ze niet meer zien. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

46. Heb iedereen lief, niet omdat ze je familie of vrienden of relaties zijn, maar omdat ze mensen zijn en jij ook een mens bent.

47. Het is belangrijk mededogen te hebben voor iedereen, ook voor degenen die je pijn hebben gedaan. Het is niet gemakkelijk, maar het zal je helpen een gelukkiger, positiever leven te leiden.

48. Je wordt productiever en minder gestrest als je je richt op wat je kunt beheersen. Het leven is kort; hou van iedereen en wees gelukkig.

49. Toon liefde aan iedereen, ongeacht wat ze je hebben aangedaan, want het leven is te kort.

50. In het leven hebben we veel keuzes. Maar er is één keuze die ons leven zinvoller en gelukkiger zal maken. Deze keuze is om liefde te tonen aan iedereen, ongeacht wat ze je hebben aangedaan.

51. De mensen die in je leven horen te zijn zullen altijd naar je toe komen, hoe ver ze ook afdwalen. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

52. Iedereen komt in je leven met een reden. Degenen die niet in je leven thuishoren, zullen op een gegeven moment vertrekken. Het is belangrijk om te leren hiermee om te gaan. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

53. Mensen die je nooit dacht te verliezen kunnen weggaan of totaal anders worden dan je ze ooit kende. Dit hoort allemaal bij de reis van het leven. Het leven is kort. Ik hou van iedereen.

54. Als iemand voor jou bestemd is, kan niets hem van je afhouden, hoe groot de afstand tussen jullie ook is.

55. Het leven is te kort om wrok te koesteren. Leef in het heden en maak er het beste van.

56. Het leven is te kort om niet de dingen te hebben waarvan je houdt, om niet de mensen om je heen te hebben die van je houden – maar meer dan dat – het leven is te kort om niet in de eerste plaats van jezelf te houden.

57. Het leven is kort, en als we van elk moment van elke dag genieten, zullen we gelukkig zijn, wat er ook gebeurt of wat er onderweg ook verandert.

58. Het leven is te kort om oorlog met jezelf te voeren. Hou eerst en vooral van jezelf, en andere dingen zullen op hun plaats vallen.

59. Onthoud dat het enige wat we meenemen als we sterven, de herinneringen zijn die we achterlaten in de harten en geesten van anderen. Het leven is kort; hou van iedereen en behandel ze goed.

60. Vertrouw niet te veel, heb niet te veel lief, geef niet te veel want dat ‘te veel’ zal je pijn doen. Het leven is kort; hou van iedereen.

61. Niemand komt door het leven zonder iemand te verliezen van wie hij houdt, iemand die hij nodig heeft, of iets waarvan hij dacht dat het voorbestemd was. Maar deze verliezen maken ons sterker en brengen ons uiteindelijk naar toekomstige kansen.

62. Er zijn dingen die we willen veranderen maar niet kunnen, en er zijn dingen die we kunnen maar niet willen veranderen. Maar er zijn dingen die we willen en kunnen veranderen, als we er maar ons hart inleggen. Begin met van iedereen te houden, want het leven is te kort.

64. Het leven dat je hier leeft is kort, en het zal eindigen, maar het hiernamaals is eeuwig. Dus dit leven is niets vergeleken met wat we daar hebben. Het leven is kort; heb iedereen lief.

65. Je hoeft je niet druk te maken over wat mensen van je denken of bang te zijn om te doen wat je wilt. Het leven is te kort om iets anders dan gelukkig te zijn, dus begin vandaag je beste leven te leiden.

66. Het leven is gewoon een reis, en we reizen allemaal met verschillende mensen op verschillende momenten, maar de liefde bewijst vaker wel dan niet dat twee mensen voor altijd bij elkaar horen.

67. Liefde is iets moois dat de wereld doet draaien. Zij is universeel en overstijgt alle rassen, grenzen en culturen. Ze kan worden uitgedrukt in elke taal, via elk denkbaar medium, en ze is grenzeloos in haar kracht en vermogen om mensen samen te brengen. Het leven is kort; hou van iedereen.

68. Liefde kan genezen, liefde kan inspireren, en je het gevoel geven dat je op de top van de wereld staat. Maar het kan ook pijn doen, littekens achterlaten die nooit echt weggaan, en sommige van de diepste liefdesverdriet die ooit door mensen zijn meegemaakt, zijn het gevolg van een misgelopen liefde. Het leven is kort; hou van iedereen.

69. Het leven is kort, en we hebben niet veel tijd hier in het grote geheel der dingen. Hou van iedereen en vergeef iedereen, inclusief jezelf.

70. Accepteer mensen zoals ze zijn, zelfs als ze niet de persoon zijn die je wilt dat ze zijn. Het leven is kort; hou van iedereen.

71. Toon liefde aan iedereen, ongeacht wat ze je hebben aangedaan, want het leven is te kort om rond te lopen met woede, haat en spijt in je hart. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het, maar je zult je veel beter voelen als je het eenmaal doet.

72. Iedereen kan slachtoffer zijn van andermans wreedheid, en het is niet gemakkelijk om te vergeven, maar je moet begrijpen dat alle mensen verschillend zijn. Sommigen willen genieten van het leven, terwijl anderen de behoefte voelen om iemand anders ongelukkig te maken. Het leven is kort; hou van iedereen.

73. Wanneer iemand je pijn doet, moet je denken en onthouden dat zoveel andere mensen echt van je houden en je waarderen.

74. Het is beter om liefde en vriendelijkheid te tonen dan haat en woede. Er is al te veel negativiteit in deze wereld, dus waarom nog meer toevoegen? Het leven is te kort voor wrok en ruzie. Je moet je best doen om gelukkig te blijven en te genieten van elk moment van je leven.

75. Het leven is kort, en je wilt de dingen kunnen zien door de ogen van iemand die van je houdt, die je geweldig, geweldig en briljant vindt. Je wilt dat die stem in je hoofd vriendelijk is.

76. Het leven is kort, dus leef je leven. Als je iets wilt doen, doe het dan. Wacht niet op morgen, want morgen komt misschien nooit.

77. Ik hou van iedereen voordat ze weg zijn. Als we alles omarmen wat het leven biedt, kunnen we zowel persoonlijk als professioneel succes boeken.

78. Liefde is een kracht die formidabeler is dan alle andere. Zij is onzichtbaar – zij kan niet worden gezien of gemeten, en toch is zij krachtig genoeg om je in een ogenblik te veranderen en je meer vreugde te bieden dan enig materieel bezit zou kunnen.

79. Je zult nooit volledig gelukkig zijn totdat je iemand vindt om je leven mee te delen. Als je verliefd wordt op iemands persoonlijkheid, wordt alles aan hem mooi. Het leven is kort; hou van iedereen.

80. Het belangrijkste in het leven is leren hoe je liefde geeft en laat komen. Het leven is kort; hou van iedereen.

81. Het leven is te kort om tijd te verspillen aan iemand die er niets om geeft. Je weet niet wat er om de hoek ligt, maar je kunt er zeker van zijn dat als je tijd verspilt met iemand die het niet waard is, je er later spijt van krijgt.

82. Van iedereen houden betekent niet dat je hun gedrag goedkeurt. Het gaat er meer om hen te accepteren zoals ze zijn en je best te doen hen te accepteren als andere mensen.

83. Het leven is te kort voor negatieve gevoelens en een zure houding. Dus kies je gevechten wijselijk en leef elke dag alsof het je laatste is.

84. Het kan moeilijk zijn goede relaties te onderhouden met mensen met aanstootgevend gedrag, maar dat betekent niet dat je moet stoppen met proberen. Het is onmogelijk de persoonlijkheid van anderen te veranderen, maar dat betekent niet dat je niet kunt veranderen hoe je met hen omgaat. Het leven is kort; hou van iedereen.

85. Er is geen reden om niet van iedereen te houden, maar je moet voor jezelf en je bedrijf opkomen als het erop aankomt.

86. Sommige mensen in het leven laten je iets harder lachen, iets vrolijker glimlachen en net iets beter leven. Het leven is kort; hou van iedereen.

87. Leer de waarheid te aanvaarden, ook al doet die pijn, want het leven zit vol verrassingen en geheimen. Vroeg of laat worden ze onthuld, dus je kunt ze net zo goed op tijd weten om later in je leven geen spijt te krijgen.

88. Hou onvoorwaardelijk van iedereen, zelfs als ze je niet goed behandelen. Omdat we niet weten wat hun reis inhoudt. We weten niet welke lessen ze moeten leren.

89. Als iemand je in z’n leven wil, maken ze ruimte voor je. Het zou helpen als je niet hoeft te vechten voor een plekje. Dring je nooit op aan iemand die voortdurend je waarde over het hoofd ziet

90. Onthoud, het zijn niet de mensen die naast je staan als je op je best bent, maar degenen die naast je staan als je op je slechtst bent, zijn je ware vrienden.

91. Het leven is te kort om je bezig te houden met mensen die het niet verdienen een rol te spelen in je leven.

92. Vergeven betekent niet dat je slecht gedrag door de vingers ziet. Het betekent dat je je emoties opzij zet en iemand vergeeft. Je zegt: « Ik laat het gedrag van deze persoon mijn leven niet meer beïnvloeden. »

93. Liefde is de grootste verfrissing in het leven, en als je een glimlach op andermans gezicht kunt toveren, doe je goed werk. Het leven is kort; hou van iedereen.

94. Als iemand je onrecht heeft aangedaan, vergeef hem dan onmiddellijk. Probeer niet stil te staan bij het verleden, want het is voorbij en je kunt er niets meer aan doen. Je zult verbaasd zijn hoe snel dingen kunnen veranderen als je je wrok loslaat en je richt op de toekomst.

95. De wereld is een gekke plek, en het kan moeilijk zijn om positief te blijven ondanks alle slechte dingen om ons heen. Maar als je volhoudt, kan je houding een groot verschil maken in hoe mensen je zien.

96. Als je je down voelt, probeer je dan te richten op wat goed is in je leven, de schoonheid van de natuur, je vrienden, de dingen die je graag doet en bedenk wat voor impact je op de wereld wilt achterlaten. En denk dan na over manieren waarop je een positieve invloed op de samenleving kunt hebben.

97. Het belangrijkste van een goed leven is dat je het voor anderen moet leven. Als je hierover nadenkt, zul je beseffen dat een leven dat anderen niet gelukkig maakt, het leven niet waard is. Het leven is kort; hou van iedereen.

98. We maken allemaal fouten, maar als mensen weten dat ze iets fout hebben gedaan en verantwoordelijkheid nemen voor hun daden, kunnen ze betere mensen worden. Het leven is kort; hou van iedereen.

99. De kunst is te onthouden dat liefhebben niet betekent dat je gedrag goedpraat of goedpraat. Je kunt van iemand houden en hem toch verantwoordelijk houden voor zijn daden. Het leven is kort; hou van iedereen.

100. Als iemand je gevoelens heeft gekwetst of je pijn heeft gedaan, probeer dan een manier te vinden om hem te vergeven. Iedereen maakt fouten, en iedereen verdient mededogen. Het leven is kort; hou van iedereen.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je meer hebt dan je verwachtte van de life is short love everyone quotes hierboven. Wat er ook gebeurt, zorg ervoor dat je van iedereen houdt, want het leven is kort. Bedankt.