Het Leven Is Vol Onzekerheden Citaten

Life Is Full of Uncertainties Quotes

Onzekerheid is een uitdagende emotie. Soms voelt het alsof het het enige is dat zeker is. Het is alsof onze hersenen voortdurend onze omgeving scannen op wat ons kan overkomen. Helaas weerhoudt ons dat er niet van om ons zorgen te maken.

Maar het leven is geen bestemming, maar de weg die je aflegt. Men kan ten volle van het leven genieten en leven, alleen als men zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Het leven is wat er gebeurt als je plannen maakt voor iets anders, vergeet nooit dat je beste dagen nog voor je liggen, en welke onzekerheden het leven ook op je pad brengt, onthoud altijd dat morgen een nieuwe kans is om het beter te maken.

Het leven zal altijd vol onzekerheden zitten. Dat hoort gewoon bij het leven, niemand kan dat tegenhouden. Misschien ben je er nog niet klaar voor of ga je ze binnenkort onder ogen zien. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je als persoon klaar bent om met deze obstakels om te gaan als ze komen, door ze onder ogen te zien in plaats van ervoor weg te lopen. Je moet je angsten onder ogen zien, hoe moeilijk ze ook zijn.

Deze leven is vol onzekerheden citaten zullen je helpen herinneren dat je leven in jouw handen ligt, de uitdaging die je aangaat kan alleen door jou geholpen worden, het zal nooit gemakkelijk zijn maar, je moet geloven dat je het overal doorheen kunt halen.

Het leven is vol onzekerheden Citaten

Het leven zit vol onzekerheden, of het nu gaat om je baan, financiën of gezondheid. Maar er is ook schoonheid te vinden in de onvoorspelbaarheid van het leven. Het leven is tenslotte één groot onbekend avontuur, en als we leren en groeien, komen we dichter bij de beste versie van onszelf, en wordt het leven veel interessanter.

1. Het begin, het midden en het einde van onze dagen zitten vol verrassingen. Ieder van ons, of we het nu willen toegeven of niet, heeft momenten van onzekerheid in het leven. Van relaties tot financiën, onze baan en zelfs het weer, we zijn onzeker over wat er gaat gebeuren. Het onbekende is echt een van de moeilijkste dingen om mee om te gaan.

2. Het leven zit vol onzekerheden. Wat er ook gebeurt of hoe slecht dingen ook zijn, het leven gaat door. Het belangrijkste is opstaan en doorgaan, zodat het leven niet verloren gaat. Dus geniet van je leven zonder je zorgen te maken over de uitkomst van elke dag, want uiteindelijk komt alles goed.

3. De eindeloze stroom van onzekerheden in het leven kan je meenemen in een neerwaartse spiraal van emotionele en professionele chaos. Hoe bescherm je jezelf? Je leert de verandering die je overkomt te beheersen en positief te omarmen met de kracht van je emoties en verbeelding.

4. De volgende keer, als je voor een moeilijke beslissing staat en je geest raakt leeg en je weet gewoon niet wat je moet doen, bedenk dan dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Doe wat goed voelt en vertrouw erop dat het universum de rest doet. Het leven gooit voortdurend keuzes naar ons toe. Het is onze verantwoordelijkheid om de beste keuze voor onszelf te maken.

5. De onzekerheid van het leven kan je in een situatie brengen waarin je niet weet waar je volgende salaris vandaan zal komen, maar als je bereid bent in jezelf te investeren en volhardend bent in je inspanningen, kun je je dromen waarmaken.

6. Het leven zit vol onzekerheden en de weg naar grootsheid is niet bepaald getekend, ook al komen er altijd moeilijke tijden, we moeten doorgaan, onthouden dat er licht zal zijn aan het eind van de tunnel.

7. Het leven zit vol verrassingen en uitdagingen, we moeten er klaar voor zijn als ze komen. Sommige komen gemakkelijk, andere niet, maar als het gaat om het gevoel van succes en het doorzetten van deze moeilijke tijden, voelt niets beter dan te weten dat je er doorheen bent gekomen. Zelfs als het een lange reis is om er te komen.

8. Het leven zit vol onzekerheden. Je weet niet wat morgen zal brengen, maar jij bent verantwoordelijk voor wie je zult worden. Wat er ook om je heen gebeurt, geef jezelf de kracht om alle uitdagingen van het leven te overwinnen als je je leven in handen neemt en vol vertrouwen vooruit gaat.

9. Helaas zit het leven vol verrassingen en uitdagingen. Met sommige kunnen we beter en gemakkelijker omgaan dan met andere, maar we moeten er toch mee omgaan. We moeten klaar zijn voor alles wat op ons pad komt, voorbereid op alles wat ons te wachten staat.

10. Het leven zit vol onzekerheden. Steun jezelf en anderen bij elke uitdaging met een positieve instelling en een onwrikbaar doorzettingsvermogen, en je zult merken dat je bijna alles kunt bereiken.

11. Niemand weet wat er morgen gaat gebeuren. Het is als een road trip zonder duidelijke aanwijzingen. Blijf kalm en wees altijd klaar voor de onzekerheden van het leven.

12. Het leven zit vol onzekerheden. Maar je moet een sterke wil hebben om de onzekerheden te overwinnen en uit te komen als de persoon die je moet zijn.

13. De wereld is vol ontberingen, zowel grote als kleine. We proberen ze te plannen en ons erop voor te bereiden, maar we worden allemaal geconfronteerd met momenten waarop het leven ons voor bijzonder grote of moeilijke uitdagingen stelt. Dit zijn de momenten die ons als volk echt definiëren. Hoe we op deze momenten de wereld tegemoet treden, laat zien wat voor persoon we zijn. Dit is het moment dat ons definieert.

14. Het leven zit vol onzekerheden, sommige kun je begrijpen en sommige niet. Maar wat de weg door het leven ook is, er is altijd een manier om de moeilijke tijden te overwinnen.

15. Het leven zit vol verrassingen. Als we bewustzijn, moed, aanwezigheid en geloof hebben, kunnen we gevaren en obstakels die op ons pad komen, het hoofd bieden terwijl we onze doelen nastreven.

16. De uitdaging van het leven is aanwezig te zijn. Als we het volledige spectrum van onze ervaringen omarmen en elk moment nemen zoals het komt, zijn we beter toegerust om alles aan te kunnen wat het leven ons voor de voeten werpt.

17. Soms weten we niet wat we moeten doen als we verstrikt raken in de onzekerheden van het leven. We voelen ons vaak bang en hulpeloos. Vaak zouden we willen dat we de tijd konden terugdraaien en voorkomen dat het ooit zou gebeuren. Maar de waarheid is dat dat niet mogelijk is. Het is gebeurd en we moeten ermee omgaan.

18. We kunnen niet controleren wat ons in het leven overkomt, maar wel hoe we erop reageren en uiteindelijk bepalen onze omstandigheden niet waar we terechtkomen, maar slechts waar we beginnen.

19. Het leven zit vol verrassingen, maar laat je daar niet door afschrikken. Wees moedig, wees positief en bereid je op alles voor! Hoop altijd op het beste.

20. Het geheim is om altijd voorbereid te zijn, want het leven zit vol onzekerheden. Weet het verschil tussen wat je wel en niet kunt beheersen.

21. We worden elke dag gebombardeerd met onzekerheden. We moeten klaar zijn omdat er op dit moment een crisis kan gebeuren. Zonder voorbereiding zijn we verloren en weten we niet wat we moeten doen.

22. Het leven zit vol onzekerheden, daar moet je doorheen leven. Acties zijn belangrijk, maar gedachten om je te steunen en te leiden ook.

23. In het reine komen met onzekerheid kan moeilijk zijn. Maar dat hoeft niet. Door de voorlopers van onzekerheid te begrijpen, kunnen we betere beslissingen nemen om het ergste het hoofd te bieden.

24. Het leven zit vol onzekerheden, het is een toneel vol veranderingen. Maar ik vind dat waar ik sta, ik onbevreesd ben.

25. Wees op alles voorbereid. De wereld is vol chaos en onrust. Je kunt niet voorspellen wat er gaat komen, maar je kunt klaar zijn voor wat er ook gebeurt door nu te plannen.

26. Het leven zit vol onzekerheid, maar vooruitdenken en voorbereid zijn op het onverwachte kan deze onzekerheden verminderen. Wees voorbereid op wat het leven je ook voor de voeten werpt en onthoud dat het altijd beter kan.

27. Het leven zit vol onzekerheden, we moeten er klaar voor zijn als ze zich voordoen. Daarom moeten we onze geest en ons lichaam trainen om met deze hindernissen van het leven om te gaan.

28. Het leven zit vol verrassingen en uitdagingen, we moeten er klaar voor zijn als ze komen. God heeft ook een doel voor ons in elke situatie. In het begin lijkt het misschien niet altijd duidelijk, maar als we op Hem vertrouwen om ons te helpen het te zien, kunnen we hopen dat we op een dag zullen terugkijken en begrijpen hoe Hij de ervaring ten goede gebruikte in ons leven.

29. Je bent misschien alleen en hebt het gevoel dat het leven je de rug heeft toegekeerd, maar weet dat er licht is aan het eind van de tunnel. Als een snelweg gesloten is, is er een andere manier om je bestemming te bereiken.

30. Van ‘s morgens tot middernacht is elke dag een verrassing. En elke dag maken we keuzes die bepalen wie we zijn. Om de uitdagingen van de wereld van vandaag aan te gaan, gebruiken we intelligentie en intuïtie, moed en mededogen.

31. De onzekerheid in het leven kan moeilijk te aanvaarden zijn. Maar pijn en wanhoop kunnen worden afgewend door onszelf uit te rusten met de juiste kennis, vaardigheden en houdingen. Alleen met een goede voorbereiding kunnen we vol vertrouwen door het leven gaan.

32. Het leven heeft een manier om ons op het verkeerde been te zetten, en als je alleen voor het moment leeft, kun je met spijt terugkijken. Dat geldt voor ons allemaal. Dus sta op en maak er het beste van.

33. Als je goed hebt gepland, heb je tenminste geen last van een kleine tegenslag. Als we erover nadenken, is de wereld vol onzekerheden. We moeten dag voor dag leven en de dingen nemen zoals ze komen.

34. Soms worden we in het leven geconfronteerd met een reeks grote kansen die op briljante wijze zijn vermomd als onmogelijke situaties.

35. Een wereld vol onzekerheid is geen excuus om niets te doen. Elke dag is een prachtige dag, en we kunnen hem beter maken als we er met positievere ogen naar kijken.

36. Je lot was geschreven lang voordat je werd geboren. We krijgen geen nieuwe dagen of tijden; we krijgen alleen het huidige moment. En wat we ermee doen is onze eigen keuze.

37. Van dag tot dag leven is de beste manier om de toekomst te plannen. Maar soms verrast het leven ons. We moeten op alles voorbereid zijn.

38. Het leven zit vol verrassingen. Het kan moeilijk zijn. In het spel van het leven moeten we op alles voorbereid zijn. We moeten leren deze onzekerheid te omarmen en goede beslissingen nemen met beperkte informatie.

39. Neem controle over je leven. Probeer voorbereid te zijn op het ergste. Laat je niet verrassen in een situatie van leven of dood. Neem nu de nodige stappen zodat je klaar bent als het noodlot toeslaat.

40. Wij leven in een wereld vol verrassingen, waarvan sommige leiden tot groot geluk en succes, en andere tot verdriet en nederlaag. Maar het leven zelf is gewoonweg prachtig.

41. Soms kan het leven stressvol zijn, en als je het gevoel hebt dat het universum tegen je is, neem dan even de tijd om je te heroriënteren. Weet dat er altijd een plan B is, zelfs als dat betekent dat je een alternatieve route naar je bestemming moet nemen.

42. Hoewel het leven vol onzekerheden zit, hebben we de mogelijkheid om te kiezen hoe we op een bepaalde situatie reageren. Stel je elke dag open voor situaties en mensen die je niet kent. Hoe meer je openstaat voor nieuwe ervaringen, hoe groter de kans dat je elke dag iets nieuws leert. Open je geest en hart om klaar te zijn voor alles wat op je pad komt.

43. We weten dat het leven soms zwaar kan zijn, maar wees bemoedigd dat er altijd een oplossing is voor elk probleem.

44. Het leven is geen bestemming, maar een reis. Het gaat er niet om hoeveel geld je verdient, maar hoe gelukkig we zijn met het leven dat we kiezen. Geluk en een positieve houding zijn gebaseerd op controle en veerkracht in onszelf. Niets bouwt sneller vertrouwen op dan actie. Om risico’s te kunnen nemen en vooruit te komen in het leven, moeten we eerst onszelf kennen.

45. In het leven zijn er geen garanties. Bereid je voor op het ergste, terwijl je bidt voor het beste. Hoewel je niet kunt voorspellen wat de toekomst brengt, kan het nemen van berekende risico’s veel opleveren.

46. Het leven zit vol verrassingen en uitdagingen, we moeten er klaar voor zijn. Als je op het juiste pad bent, zal het leven je uitdagen en je een aantal onverwachte ballen toewerpen. Het leven draait om winnaars, niet om opgevers. Het moment dat je opgeeft, is het moment dat de overwinning je nooit zal raken. Om te winnen in het leven, moeten we de vreugde van het leven omarmen met gratie, zelfvertrouwen en een nederige geest.

47. Onzekerheid is de enige zekerheid die er is, en weten te leven met onzekerheid is de enige zekerheid.

48. Het is waar dat het leven vol onzekerheden zit, maar hoop altijd op het beste, wees op alles voorbereid. Je glimlach kan de wereld veranderen, handel naar je gevoel en maak al je dromen waar.

49. Je hoeft het maar één dag per keer te doen en je hart en ziel in elke dag te leggen op de beste manier die je kunt. Het heeft geen zin je te veel in te spannen.

50. We krijgen te maken met stressvolle situaties en soms moeten we ons op dat moment concentreren om in de kortste tijd de juiste beslissing te nemen. Je moet je hersenen trainen zodat je elke uitdaging gemakkelijk aankunt.

51. Het leven is vol onzekerheid, wees op alles voorbereid, maar hoop op alles.

52. Het leven is als een spel, we moeten klaar zijn voor de ups en downs van het leven.

53. Onthoud dat, hoeveel fouten je ook maakt, of hoe langzaam je ook vooruitgaat, je nog steeds ver voor ligt op iedereen die het niet probeert. Als dingen fout gaan, is er altijd een reden. Blijf positief en sta open voor de mogelijkheden van het leven.

55. Het leven is het grootste avontuur. Maar waar je ook bent of waar je ook heengaat, om de volgende hoek kunnen verrassingen en uitdagingen liggen.

56. Laten we eerlijk zijn: slechte dingen gebeuren. En als dat gebeurt, kan het leven u heel wat onverwachte dingen voor de voeten werpen. Voorbereiden op het onbekende is niet gemakkelijk; het is moeilijk om erover na te denken en moeilijker om ermee om te gaan, maar het is een essentieel onderdeel van het veiligstellen van uw toekomst en die van uw dierbaren.

57. Wij hopen in ons leven dingen op die ons beletten klaar te zijn voor deze uitdagingen en verrassingen. De opeenstapeling van deze spullen vergroot de kans dat we op een afgelegen plek verdwalen en niet voorbereid zijn. Wees voorbereid op de uitdagingen van het leven in plaats van te proberen de achterstand in te halen. Begin waar je kunt met wat je kunt.

58. Wat het leven ons ook voor de voeten werpt, succes draait uiteindelijk om doorzettingsvermogen, optimisme en nooit opgeven.

59. Word elke morgen wakker met een glimlach in de wetenschap dat je vandaag met plezier gaat bereiken waar anderen te bang voor zijn. Omarm de uitdaging en loop door de deur van de mogelijkheden.

60. Zelfs wanneer de dingen in ons leven verkeerd lijken te gaan, kunnen we deze obstakels overwinnen. Een van de belangrijkste dingen is om niet op te geven als het niet gaat zoals wij willen.

61. Het leven zit vol verrassingen en uitdagingen en we moeten er klaar voor zijn als ze zich aandienen. De waarheid is dat wanneer we ons in een situatie bevinden waarin we ons minder zelfverzekerd of ervaren voelen, de beste manier is om door te gaan en hoe dan ook ons beste beentje voor te zetten.

62. Opgeven is makkelijk als het leven je uitdagingen brengt. Het vergt echte kracht om je door de moeilijke tijden heen te slaan.

63. Het leven zit vol verrassingen en we moeten er klaar voor zijn als ze zich voordoen. Dus als je succesvol wilt zijn in het leven moet je onverwachte situaties aanpakken zodra ze zich voordoen.

64. Je kunt veel nederlagen tegenkomen, maar je moet je niet laten verslaan. In feite kan het nodig zijn de nederlagen tegen te komen, zodat je weet wie je bent, waar je uit kunt herrijzen, hoe je er nog uit kunt komen.

65. Als het moeilijk wordt, kun je de uitdagingen van het leven doorbreken en overwinnen dankzij je geest. Het menselijk lichaam is extreem veerkrachtig. Je moet gewoon gebruik maken van waartoe je in staat bent.

66. Uw toekomst ligt niet in uw handen het is slechts een droom. Je moet in het heden leven en je levenssituatie verbeteren.

67. Het leven zit vol onzekerheden en we moeten klaar zijn om daarmee om te gaan wanneer ze zich voordoen. Dit betekent dat we het feit moeten aanvaarden dat wat we gisteren dachten dat een volledige waarheid was, vandaag of morgen misschien niet opgaat.

68. Bereid je voor op wat het leven je brengt. Wees voorbereid op alles wat op je pad komt. Voel de angst en doe het toch.

69. Het leven gaat niet over rozen en we moeten allemaal leren de problemen die op ons pad komen aan te pakken, wat constante planning, focus en aandacht vereist.

70. Als het leven je neerhaalt. Alles wat je kunt doen is weer opstaan en doorgaan.

71. Sommige uitdagingen zijn erg ingewikkeld, het kan lang duren voor ze opgelost zijn. Maar je moet sterk en positief blijven, want het leven blijft ons meer uitdagingen geven naarmate we ouder worden.

72. Kracht en moed zijn de twee dingen die je je hele leven nodig zult hebben om obstakels te overwinnen. Het leven zit vol verrassingen, goed of slecht, en niemand kan voorspellen wat er komen gaat. Maar door sterk te zijn, kun je elke situatie die voor je ligt aan. Het zal je helpen om hoopvol te blijven, zelfs wanneer alles in duigen lijkt te vallen.

73. We hebben allemaal onze eigen verwachtingen van hoe en wanneer dingen zouden moeten gebeuren, maar het leven loopt niet altijd zoals we gepland hebben. Dat komt omdat het leven vol onzekerheden zit die ons overvallen.

74. De goede en slechte tijden, wees klaar om het leven met een positieve instelling tegemoet te treden.

75. Ik geloof dat het leven gevuld is met tegenslagen en moeilijkheden. Het enige wat iemand kan helpen om zulke ontberingen en problemen te overwinnen is zelfdiscipline aanleren – sterk en moreel zijn.

76. Neem elke uitdaging aan zoals ze komt en los ze op met een positieve instelling. Dit zal uw groei bevorderen en u tot een beter mens maken.

77. Je bent op je best als je voor de moeilijkste uitdagingen staat. Daag jezelf uit en durf de beste versie van jezelf te worden.

78. Het leven is wat je ervan maakt, met een positieve instelling kom je ver. Je moet moeite doen om het spel voor te blijven voordat het te laat is. We komen vaak in situaties terecht die we helemaal niet willen; maar met een positieve instelling kun je geconcentreerd blijven en van citroenen limonade maken.

79. De enige manier om succes te behalen in het leven is om het op het diepste niveau te zoeken. Men moet zichzelf voorbij zijn comfortzone duwen naar het onbekende en elke overtuiging die men ooit over zichzelf had in twijfel trekken.

80. Het mooie van het leven is dat we elke dag wakker worden met een nieuw begin. Dat wil niet zeggen dat elke dag een nieuwe start is, het betekent alleen dat je door van gedachten te veranderen en andere beslissingen te nemen, een betere toekomst kunt creëren met minder zorgen, meer succes en meer gemoedsrust.

81. Niets kan je tegenhouden als je durft te dromen. Hoe moeilijk het leven ook wordt, geef nooit op.

82. Het leven is een prachtige reis en je hoeft alleen maar met de stroom mee te gaan. Sommige momenten zijn mooi als je ze onder controle hebt. Soms is het leven gelukkig genoeg om te leven. Je bent gemaakt voor iets groters, om je doel te ontdekken, doe het!

83. Je zult nooit weten hoe sterk en capabel je bent totdat de situatie erom vraagt. Wees moedig, wees veerkrachtig, wees sterk!

84. Je moet moedig en veerkrachtig zijn om de onzekerheden van het leven aan te kunnen. Je moet bereid zijn risico’s te nemen en jezelf bloot te geven. Succesvolle mensen zijn altijd zelfverzekerd.

85. Het leven zit vol onzekerheden, wees nooit bang, heb altijd vertrouwen en geloof in jezelf.

86. Het leven is niet gemakkelijk, het zit vol onzekerheden. Je moet sterk zijn om alles wat op je pad komt aan te kunnen.

87. Het leven is hard, maar jij zou harder kunnen zijn. Met een paar veranderingen in je dagelijkse routine kun je sterker en veerkrachtiger worden. Het is tijd om die obstakels aan te pakken en voet bij stuk te houden. Concentreer je alleen op de dingen die er het meest toe doen, want het leven is te kort om je druk te maken over zinloze dingen.

88. Het leven zit vol onzekerheden, die zowel goed als slecht kunnen zijn. Maar hoe slecht het ook is, je moet de uitdagingen van je leven moedig tegemoet treden.

89. In het leven is het enige dat je moet vrezen, de angst zelf. Bouw aan je zelfvertrouwen, overwin je angsten en laat niets je tegenhouden om je beste zelf te zijn.

91. Als je vandaag nog leeft, dan moeten er nog veel moeilijkheden komen op je toekomstige weg. In zo’n geval zal pessimisme of angst geen goed doen. Integendeel, je moet juist veerkrachtig genoeg zijn om elke tegenslag aan te kunnen.

92. Maar als er één ding is dat deze tijd ons heeft geleerd, dan is het wel veerkracht. Het leven is onvoorspelbaar, we hebben allemaal onze gevechten te strijden en een doel om naar toe te werken. Sommige zijn alleen niet zo gemakkelijk te bereiken. Soms worden we getest op manieren die onmogelijk lijken. Ooit afgevraagd waarom? Om ons sterker te maken. Dus de volgende keer dat je voor een obstakel in je leven komt te staan, geef dan niet op, maar gebruik het als een kans om beter te worden.

93. Het leven is ingewikkeld en onvoorspelbaar. Je moet de moed hebben om de realiteit die je op je reis tegenkomt onder ogen te zien. Er zijn momenten dat je opstaat en er zullen momenten zijn dat je je hopeloos en ontmoedigd voelt. Ondanks alle uitdagingen geeft een moedig persoon nooit op.

94. Dingen kunnen in een oogwenk veranderen. Wees voorbereid. Koop je Veerkracht, een onmisbaar onderdeel van je noodpakket. Het is niet alleen een multi-tool, het is een levensredder.

95. Angst voor het onbekende sluipt binnen als je niet kunt voorspellen wat de toekomst brengt. Als je denkt dat je niet genoeg geld hebt of je baan verliest, gaat je hart tekeer en krijg je zweet in je handen. Zorgen nemen de overhand en je kunt niet meer helder denken. Je voelt je een mislukkeling en het is niet leuk meer om zonder zekerheid te leven. Het goede nieuws is dat er hoop is: als je je angsten overwint, zullen ze je leven niet langer beheersen.

96. In een wereld van onzekerheid, accepteer dat het leven draait om de hobbels onderweg en omarm de kracht in je om alles te overwinnen waarmee het leven je verrast.

97. Niets kan je ooit voorbereiden op de weg die voor je ligt. Je weet pas of het veilig is als je het onbekende betreedt. Hou je hoofd omhoog en vertrouw erop dat je je best doet.

98. Het leven zit vol onzekerheden. Op een gegeven moment moet je door heel ongelukkige gebeurtenissen heen. Om daar uit te komen moet je moedig en veerkrachtig zijn. Het vaak lezen van inspirerende citaten kan je helpen om moediger en weerbaarder te worden.

99. Het leven zit vol onzekerheden en het leven kan een plotselinge wending nemen. Om sterk te blijven, moet je moedig zijn. Het leven moet doorgaan. Met een blijvende houding zul je uiteindelijk geluk en succes krijgen!

100. « Niemand is een eiland » is een bekende uitdrukking, we hebben allemaal mensen die ons dierbaar zijn. Wanneer het gewicht van het leven ondraaglijk wordt, moet u uw dierbaren de hand reiken en u voor hen openstellen. De strijd is niet de uwe alleen; zij zullen de last samen met u dragen, als u hen maar toelaat.

Ik geloof dat deze citaten over het leven vol onzekerheden u geïnspireerd hebben om moedig en veerkrachtig te zijn om alle onzekerheden van het leven onder ogen te zien.

Deel het alsjeblieft met je dierbaren om ook hen te helpen vertrouwen op te bouwen als ze verder gaan in het leven.