Het Leven Wordt Er Niet Makkelijker Op

Omgaan met het leven kan zwaar zijn. Of je nu worstelt met school, een nieuwe baan begint, een relatie probeert te onderhouden of vecht tegen je innerlijke gedachten, het leven is zwaar. Het wordt niet makkelijker, we worden alleen maar sterker.

Elk jaar wordt het leven een beetje uitdagender. Er zijn nieuwe wendingen, nieuwe bochten en meer hindernissen om te overwinnen. Met dat in gedachten is het makkelijk om stil te staan bij de uitdagingen. Maar stilstaan is geen optie – je hebt werk te doen en te leven, dus je moet je door de moeilijke tijden heen slaan en sterker worden.

Als je wilt slagen in het leven, moet je bereid zijn je door alle uitdagingen en ontberingen heen te slaan. Soms zal het je makkelijker afgaan dan andere keren. Het hangt allemaal af van wat je probeert te bereiken.

Hoewel dit allemaal waar kan zijn, zijn er geweldige citaten die de uitdagingen van het leven perfect omvatten: Een collectie van het leven wordt niet makkelijker citaten is hier, om jezelf of anderen te inspireren.

Het leven wordt er niet makkelijker op

Het leven wordt niet makkelijker, we proberen alleen maar vol te houden. Er wordt ons geen morgen beloofd en we weten niet hoeveel tijd we nog hebben op deze aarde. We moeten ophouden onze dromen uit te stellen voor een toekomstige datum die misschien nooit komt.

1. Het leven wordt niet makkelijker, hoe meer je leeft, hoe beter je er in wordt. Als je wilt dat er iets verandert, breng dan zelf een verandering aan. Problemen in het leven los je op door te doen in plaats van te wachten.

2. Het leven wordt niet makkelijker of vergevingsgezinder, na verloop van tijd bouwen we kracht en veerkracht op die ons helpen alles aan te kunnen wat het leven ons voor de voeten werpt.

3. Het leven wordt niet makkelijker, het gaat door. Om te blijven bestaan, moet je in beweging blijven.

4. Het leven wordt niet makkelijker, het wordt moeilijker tot je leert ermee om te gaan. De beproevingen van het leven onder ogen zien, dat is wanneer je leert hoe sterk je werkelijk bent.

5. Het leven wordt niet makkelijker, vastberadenheid is de sleutel. Misschien moet je dingen steeds opnieuw doen tot je het goed doet.

6. Geduld is noodzakelijk voor het leven. Je zult niet alles in één keer leren, want het leven wordt er niet makkelijker op.

7. Het leven wordt niet makkelijker, maar we kunnen bereiken wat we willen als we dat willen. Geloof in jezelf, gebruik de hulpmiddelen die beschikbaar zijn, en stop met een leven van ontevredenheid.

8. Als je op de bodem zit, wordt het leven niet makkelijker. Als je onderaan staat, wordt het leven moeilijker. Het is niet makkelijk om hogerop te komen.

9. Het leven is kort en wordt niet makkelijker. Als we iets willen, moeten we niet wachten. We moeten er nu achteraan gaan.

10. Het leven wordt niet makkelijker, we weten niet wanneer het zal gebeuren. Als je iets wilt, ga het dan nu halen!

11. De moeilijkheden die we allemaal in het leven tegenkomen zijn eigenlijk gewoon kansen om te leren, te groeien en onszelf te versterken. Het leven wordt niet makkelijker.

12. Het leven wordt niet makkelijker. Elke emotie die je ervaart is geldig en belangrijk, maar op een gegeven moment moet je kiezen of ze je leven gaan beheersen of niet.

13. Het leven kan niet makkelijker worden dan het is, het is zoveel meer de moeite waard om jezelf uit de modder te trekken en te gaan lopen dan om daar voor altijd vast te blijven zitten.

14. Het leven is een aaneenschakeling van natuurlijke en vaak onvoorspelbare veranderingen. Het wordt er niet makkelijker op. Verzet je er niet tegen – dat creëert alleen maar verdriet.

15. Het leven wordt niet gemakkelijker. We laten ons niet afschrikken door de obstakels op ons pad; we laten de dingen als vanzelf vooruit stromen.

16. Het leven wordt niet makkelijker, we worden er alleen maar beter en sterker in.

17. Het leven wordt niet noodzakelijk gemakkelijker als je ouder wordt, maar het kan je onverwachte mogelijkheden bieden om te groeien als persoon.

18. Het leven wordt niet makkelijker, het is de mogelijkheid om een droom uit te laten komen die het leven interessant maakt.

19. Het leven wordt niet makkelijker, maak je geen zorgen over mislukkingen, maar over de kansen die je mist als je het niet eens probeert.

20. Het leven wordt niet makkelijker, maar het is moeilijk iemand te verslaan die nooit opgeeft.

21. Het leven wordt niet makkelijker, je leeft maar één keer, maar als je het goed doet, is één keer genoeg.

22. Het leven wordt niet makkelijker, we begrijpen het alleen beter. En je zult nooit geluk vinden totdat je stopt met zoeken en begint te leven.

23. Het leven wordt niet makkelijker, we worden alleen maar harder, en je kunt de zee niet oversteken door alleen maar naar het water te staren.

24. Het leven wordt niet gemakkelijker, maar het krimpt of breidt uit in verhouding tot iemands moed.

25. Het leven is een voortdurende zware strijd, maar de obstakels die we tegenkomen kunnen de opstapjes zijn naar verder succes.

26. Hoewel het leven moeilijk en soms zelfs uitputtend is, kunnen we leren gelukkig te zijn. Als iemand je heeft verteld dat je niet kunt slagen, gebruik die negativiteit dan als motivatie om het tegendeel te bewijzen.

27. Het leven wordt niet makkelijker, we hebben alleen geleerd hoop te vinden in hopeloze situaties.

28. Het leven wordt niet makkelijker, je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt leren surfen.

29. Het leven is niet gemakkelijker dan vroeger, we hebben geleerd niet te stoppen als we moe zijn, maar te stoppen als we klaar zijn.

30. Het leven wordt niet makkelijker, maar hoe je omgaat met de ontberingen die op je pad komen, en hoe je ermee omgaat, zal je sterker maken.

31. Het leven wordt niet makkelijker, het wordt een beetje moeilijker en langer, maar we worden een beetje sterker.

32. Het leven wordt moeilijker. En je zult sterker zijn dan je ooit bent geweest, dus laat het pijn doen. En laat het branden, en laat het je helpen de persoon te zijn die je had moeten zijn.

33. Het leven is niet makkelijker, het is gewoon moeilijker, en er is altijd meer te doen, maar we moeten doorgaan.

34. Het leven is een missie en een missie eindigt nooit, je blijft gewoon vechten, en als je wint, zul je zien dat je het gehaald hebt.

35. Het leven wordt niet makkelijker, het wordt steeds moeilijker.

36. Het leven wordt niet makkelijker, je leert ervan te houden, en wat je niet weet, is dat er zoveel meer te vinden is.

37. Het leven wordt niet makkelijker, het zit vol wendingen.

38. Je krijgt geen makkelijk leven, maar wel een leven dat het gevecht waard is.

39. Het leven is hard, maar we maken het makkelijker door elke dag kleine stapjes te zetten. Dus sta op en wees de beste versie van jezelf.

40. Het leven kan uitdagend zijn. Maar in deze moeilijke tijden ontwikkel je de kracht en veerkracht om alles te doorstaan.

41. Voor elke uitdaging die het leven je geeft, is er altijd een les. En voor elke les is er een kans om te groeien. Blijf altijd groeien.

42. Het leven wordt niet makkelijker of vergevingsgezinder, je wordt sterker en vastberadener. Je zult ontdekken wat je waard bent.

43. Wacht niet tot het leven makkelijker wordt, train nu zodat je later niet sterk hoeft te zijn.

44. Het leven wordt niet makkelijker. Er zullen mensen zijn die aan je twijfelen. Je zult fouten maken. Maar met hard werken is alles mogelijk.

45. Moeilijke tijden bouwen karakter, kracht en veerkracht op. Gebruik ze om beter en sterker te worden, want het leven wordt niet makkelijker.

46. Het leven hoort niet makkelijk te zijn. Als dat zo was, dan zou iedereen zijn doel makkelijk bereiken.

47. Het leven wordt niet gemakkelijker, om gelukkig te zijn moet je veel moed hebben om je eigen geluk te creëren en je eigen lot te bepalen.

48. Het leven hoort niet makkelijker te worden. Je moet sterker worden.

49. Het leven wordt niet makkelijker, maar het helpt om jezelf eraan te herinneren dat de moeilijke delen tijdelijk zijn.

50. Het leven wordt niet makkelijker of moeilijker, je gaat er alleen sneller doorheen.

51. Blijf dansen. Blijf bewegen. Het leven zal makkelijker lijken als je blijft bewegen.

52. Als het leven je geen curveballs gooit, dan sta je in de verkeerde slagzone.

53. Het leven brengt je op plaatsen waar je liever niet komt, maar leert je ook dingen die je anders nooit zou leren.

54. Het leven wordt niet makkelijker, maar tegenslag bouwt je kracht, veerkracht en karakter op – dingen die je tot een ander mens maken.

55. Het leven wordt niet beter, we leren alleen het goede erin te zien. Richt je ogen op het doel en wankel nooit.

56. Het leven wordt niet makkelijker of comfortabeler, je wordt alleen maar sterker en sterker.

57. Het leven wordt niet makkelijker, maar wat je niet doodt, maakt je alleen maar sterker.

58. Als mensen je vertellen dat het leven makkelijker wordt, dan liegen ze tegen je. Het leven wordt nooit makkelijker, je wordt alleen sterker.

59. Het leven zit vol uitdagingen en je moet jezelf pushen om het beste uit jezelf te halen.

60. Geef het leven niet op. Als je één of twee keer gefaald hebt, betekent dat niet dat je overal in zult falen.

61. Het leven wordt niet makkelijker, maar je bent sterker dan je denkt.

62. Het leven zal niet altijd makkelijk zijn, maar het zal altijd de moeite waard zijn.

63. Het leven wordt niet makkelijker, je komt nooit waar je heen wilt als je niet door de ongemakkelijke momenten heen duwt.

64. Als het moeilijk wordt, moet je onthouden dat het maar tijdelijk is. Gebruik je pijn om sterker te worden.

65. Het leven wordt er niet makkelijker op. Als je moe bent, verlies je. Als je stopt, verlies je.

66. Er is niets in deze wereld dat de moeite waard is zonder enige inspanning.

67. We kunnen het leven niet makkelijker maken, maar wel gelukkiger. Het leven is altijd in evenwicht. Het gaat erom hoe je het bekijkt.

68. Het leven zal moeilijk zijn, maar je bent sterk genoeg om de moeilijke tijden door te komen.

69. Net als leren fietsen, is het leven een proces.

70. Het leven wordt niet makkelijker, er zijn geen binnenwegen naar een plaats die de moeite waard is.

71. Het leven wacht op niemand, dus ga aan de slag.

72. Het leven wordt niet makkelijker. Je kunt er alleen beter mee omgaan.

73. Het leven wordt niet makkelijker dan dit. Je wordt sterker of je blijft zwak. Het is jouw beslissing.

74. De zwaarste gevechten in het leven worden altijd aan de binnenkant uitgevochten. Je buitenkant is gewoon een weerspiegeling van je binnenkant.

75. Het leven wordt niet makkelijker, maar je bent sterk genoeg om overal doorheen te komen. Geloof in jezelf en geef nooit op.

76. Het leven wordt niet makkelijker, je wordt alleen maar sterker en positiever.

77. Het leven is nooit gemakkelijk. We hebben werk te doen, verplichtingen na te komen, en de ultieme verplichting om vrijheid terug te brengen in de wereld.

78. De wereld is niet perfect. Hij is hard en wreed en wordt niet beter, maar daarom zijn wij er om hem onder ogen te zien.

79. Het leven wordt niet makkelijker, we leven alsof de wereld is wat het moet zijn, laat het zien wat het kan zijn.

80. Wacht niet op goede dingen die je overkomen. Als je goede dingen gaat doen, vul je de wereld met hoop en vul je jezelf met hoop.

81. Het leven wordt niet makkelijker. Maak gebruik van de wijsheid van gisteren om uw beslissingen van vandaag te onderbouwen, en kijk uit naar een toekomst met hernieuwde hoop.

82. De strijd van vandaag ontwikkelt de kracht die je nodig hebt voor morgen. Geef niet op!

83. Het leven wordt niet makkelijker. Je kunt de stormen van het leven niet beheersen… dus stop met er tegen te vechten. Wat je wel kunt doen is een manier vinden om van het leven te genieten ondanks deze stormen.

84. Het leven wordt er niet makkelijker op. Als je schip niet binnenkomt, zwem dan uit om het tegemoet te komen!

85. Als je accepteert dat het leven niet makkelijker wordt, vraag je niet meer om makkelijk te zijn. Maar als je vrede sluit met hoe de dingen zijn, zul je jezelf op je gemak vinden.

86. Het leven wordt niet makkelijker, als je daar vrede mee hebt, heb je minder stress omdat je niet meer tegen de wereld vecht.

87. Het leven wordt niet makkelijker, maar je kunt je leven veranderen door je gedachten te veranderen.

88. Als het leven je neerslaat, probeer dan op je rug te landen. Want als je omhoog kunt kijken, kun je opstaan. Laat je verstand je weer overeind helpen!

89. Het leven wordt niet gemakkelijker, succes is niet definitief, falen is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.

90. Het leven wordt niet makkelijker, maar het is moeilijk iemand te verslaan die nooit opgeeft.

91. Het leven wordt niet gemakkelijker, maar een optimist ziet in elke moeilijkheid een kans.

92. Het leven wordt niet makkelijker, als je valt, moet je opstaan en doorgaan.

93. Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt. Het leven wordt niet makkelijker.

94. Het leven wordt niet makkelijker, het gaat erom dat je groeit en beter wordt.

95. Als je wilt dat het leven makkelijk is, ga dan ergens op een eiland wonen. Je zult nooit leren, groeien of uitbreiden op een eiland.

96. Het leven wordt niet makkelijker. Het geheim van het leven is de plaats te vinden waar je echt thuishoort… waar je past, zoals een sleutel in zijn slot past.

97. Het leven hoort niet makkelijk te zijn. Het moet de moeite waard zijn!

98. In het leven worden de dingen niet makkelijker; je wordt alleen maar sterker. Het leven zou niet de moeite waard zijn als het niet soms moeilijk was.

99. Het leven is niet gemakkelijk, maar we laten dingen gebeuren in plaats van ze te laten gebeuren!

100. Het leven wordt niet makkelijker, maar we worden hardnekkiger. Het is een gevecht en het is niet altijd eerlijk, maar het is het waard.

Het leven wordt niet makkelijker. Elke dag worden we wakker, klaar om alle uitdagingen aan te gaan die de wereld ons geeft. De strijd kan zwaar zijn en de problemen kunnen immens zijn, maar dat betekent niet dat elke dag een strijd hoeft te zijn. Neem het één ervaring per keer.

Met de life doesn’t get easier quotes daarboven kunnen we ons altijd laten inspireren en anderen ook motiveren.