Het Spijt Me Dat Ik Je Hart Heb Gebroken.

Im Sorry for Breaking Your Heart Quotes

Verontschuldigingen zijn krachtig. Als je je oprecht verontschuldigt, maak je het makkelijker voor mensen om je fout te vergeven. Je maakt het mogelijk om verder te gaan en opnieuw te beginnen.

Het breken van iemands hart, vooral van iemand waar je van houdt en om geeft, is iets wat heel moeilijk is om mee te maken. En als jij degene bent die heeft gebroken, kan het moeilijk zijn om te weten hoe je je moet verontschuldigen. Als je wilt dat dingen veranderen en weer op de rails komen, dan moet je je excuses aanbieden en het menen.

Als het tijd is om je te verontschuldigen, zijn er soms maar drie woordjes nodig. Als je klaar bent om je relatie te repareren door « het spijt me » te zeggen, bekijk dan deze verzameling van het spijt me dat ik het hart heb gebroken citaten die je zullen helpen er te komen.

Ga je gang en gebruik ze om je relatie te repareren!

Het spijt me dat ik je hart heb gebroken Quotes

Het spijt me zo voor alles wat ik heb gedaan om je hart te breken. Het spijt me dat ik je pijn deed met mijn woorden en niet luisterde toen je huilde. Het was verkeerd dat ik het te druk had om niet op te merken hoe ongelukkig je was.

1. Ik weet dat je boos, gekwetst en teleurgesteld bent in mij. Ik weet dat mijn woorden nooit kunnen veranderen wat er gebeurd is of die kostbare momenten terug kunnen brengen. Maar het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

2. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Nu ik je eindelijk gevonden heb en alles wat ik wil, kan ik je niet verliezen. Vergeef me alsjeblieft, mijn liefste.

3. Ik mis je, mijn liefste. Ik wil dat we weer zijn zoals vroeger, gelukkig en verliefd en klaar voor de toekomst. Ik zal alles doen wat nodig is om je weer gelukkig te maken. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

4. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Je hebt me door de jaren heen zoveel geluk gegeven, en ik ben je eeuwig dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt. Vergeef me alsjeblieft.

5. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik heb wat fouten gemaakt, maar ik hoop dat je me vergeeft.

6. Het spijt me dat ik je gekwetst en je hart gebroken heb, dat was nooit mijn bedoeling.

7. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Dat was nooit mijn bedoeling. Ik wil het gewoon goedmaken.

8. Het spijt me zo als ik je gekwetst heb, maar alsjeblieft, geloof me, het was nooit de bedoeling iets anders te doen dan het tegenovergestelde. Ik hou heel veel van je en het breekt mijn hart dat de dingen niet meer hetzelfde zijn als voorheen.

9. Het spijt me dat ik je pijn heb gedaan. En het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Maar wat ik niet wilde doen is je elke dag laten huilen en je verdrietig laten voelen.

10. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken en je pijn heb gedaan. Zo ben ik niet, ik zal het niet meer doen.

11. Ik wil het echt niet erger voor je maken. Vergeef me alsjeblieft. Het spijt me als ik je pijn heb gedaan.

12. Het spijt me, echt waar. Ik wilde je nooit pijn doen. Je wilt toch niet boos op me blijven?

13. Ik heb je nooit zo laten voelen. Ik wilde je nooit pijn doen. Ik deed alles voor jou. Maar hier komt iets goeds uit voort.

14. Het spijt me. Het spijt me dat het gebeurde. Het spijt me, maar zo ben ik niet.

15. Je moet me vergeven. Alsjeblieft, ik weet dat je gekwetst en boos bent. Ik wil dit echt goedmaken. Ik had me eerder moeten verontschuldigen.

16. Het spijt me voor de keren dat ik je liet huilen. Ik weet dat ik je pijn heb gedaan en de pijn was moeilijk te dragen. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken

17. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Het was nooit mijn bedoeling je hart te breken of ervoor te zorgen dat je niet meer van me hield.

18. Ik weet dat ik je soms pijn heb gedaan. Ik weet dat je door mij hebt geleden. Het spijt me voor alle keren dat ik je liet huilen.

19. Ik weet dat ik je gekwetst heb en dat de pijn die je draagt mijn schuld is. Het spijt me heel erg dat ik je hart heb gebroken.

20. Het spijt me dat ik je zo vaak heb laten huilen. Vergeef me alsjeblieft en geef me nog een kans. Ik zal je niet weer teleurstellen.

21. Ik hoop dat het niet te laat is om sorry te zeggen. Ik weet dat ik je gekwetst heb en ik zal in de toekomst voorzichtiger zijn. Ik hoop dat we weer vrienden kunnen zijn.

22. Je was mijn beste vriend en je hield zoveel van me. Het doet me pijn om je gekwetst te zien. Het enige wat ik kan doen is om vergeving vragen. Vergeef me alsjeblieft.

23. Ik hou van je. Ik heb je gemist. Ik heb je nodig. Vergeef me alsjeblieft.

24. Jouw tranen geven water aan de bloemen van vergeving. Het spijt me zo. Echt waar. Ik zal je nooit meer pijn doen. Vergeef me alsjeblieft.

25. Ik zie hoeveel pijn ik je heb veroorzaakt, en ik weet dat ik verantwoordelijk ben voor de oorzaak ervan. Het spijt me dat ik je dit heb aangedaan.

26. Ik heb vreselijke dingen gedaan, maar ik wil het goedmaken. Vergeef me alsjeblieft. Je weet niet hoeveel je voor me betekent. Geef me alsjeblieft nog een kans.

27. De tijd die je met mij hebt doorgebracht waren de beste dagen van mijn leven. Maar nu moet ik vertrekken. Vergeef me dat ik zo lang gewacht heb om je dit te vertellen. Ik zou niet met mezelf kunnen leven als ik deze dingen niet zou zeggen…

28. Het spijt me dat ik niet degene kon zijn die je het gevoel gaf gewild te zijn. Het spijt me dat ik niet de juiste persoon voor je kon zijn.

29. Vragen om vergeving is niet het makkelijkste om te doen. Maar excuses aanbieden voor je fouten laat zien dat je dingen wilt herstellen en aan je relatie wilt werken. Het is een teken van groei, wat indrukwekkend is en iedereen hoop geeft dat je kunt veranderen.

30. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Mijn schuldgevoel is immens omdat ik je gekwetst heb. Vergeef me alsjeblieft.

31. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik kan er niets aan doen, maar ik wil dat je weet dat ik je nooit meer pijn zal doen. Wat wij hadden was speciaal en ik zal onze tijd samen voor altijd koesteren.

32. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik hoop wanhopig dat je me kunt vergeven. Ik weet dat dat niet makkelijk zal zijn nadat ik gezien heb hoeveel pijn ik je gedaan heb.

33. Laat me het goedmaken. Laat me alles doen om je beter te laten voelen. Ik zweer op mijn liefde voor jou, dat ik zoiets niet meer laat gebeuren. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

34. Maar beslis zelf of je me wilt vergeven. Weet je, ik geloof echt dat we goed zijn samen. Onze relatie is het redden waard, toch? Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

35. Je hebt alle recht om boos op me te zijn! Ik heb je vertrouwen geschonden en je zoveel pijn gedaan en dat is niet goed, maar het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

36. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik wou echt dat ik het terug kon nemen. Vergeef me alsjeblieft!

37. Het spijt me voor wat ik deed om je hart te breken. Sorry voor de pijn die ik veroorzaakte. Ik wilde je niet kwetsen. Vergeef me alsjeblieft, mijn liefste!

38. Het spijt me voor wat ik gedaan heb om je hart te breken. Het spijt me dat ik zo dom was om verliefd op je te worden. Denk je nog steeds aan de speciale momenten die we deelden?

39. Ik weet dat ik fout zat en het spijt me voor de pijn die ik je heb bezorgd. Maar ik blijf aan je denken, aan onze momenten samen, aan de speciale momenten die we deelden.

40. Ik weet dat je er na dit alles nog steeds voor me bent als ik je het meest nodig heb. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken en je pijn heb gedaan. Ik hoop dat we nog steeds vrienden kunnen zijn na dit alles.

41. Vergeef me, ik had het mis. Ik weet dat je er na dit alles nog steeds voor me bent als ik je het meest nodig heb. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken en je pijn heb gedaan. Ik hoop dat we nog steeds vrienden kunnen zijn na dit alles.

42. Het spijt me voor wat ik deed om je hart te breken. Sorry voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik wilde je niet kwetsen. Vergeef me alsjeblieft, mijn liefste!

43. Het spijt me voor wat ik je heb aangedaan. Sorry voor de pijn die ik heb veroorzaakt, ik wilde je geen pijn doen. Vergeef me alsjeblieft, mijn liefste!

44. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik wou echt dat ik het terug kon nemen. Vergeef me alsjeblieft, mijn liefste!

45. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik wou echt dat ik het terug kon nemen. Vergeef me alsjeblieft!

46. Het spijt me echt dat ik je hart heb gebroken. Ik wou dat ik het terug kon nemen, maar dat kan ik niet. Vergeef me alsjeblieft!

47. Je was mijn beste vriend, en ik heb je in de steek gelaten. Ik was er niet als je me nodig had of als het moeilijk werd. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

48. Ik zal nooit meer fouten maken die je hart zullen breken zoals ik het eerder brak. De eerste keer dat ik je vertelde dat ik van je hield was de beste dag van mijn leven. We zullen onze weg naar elkaar terugvinden, dat beloof ik.

49. Vergeef me alsjeblieft dat ik je hart heb gebroken. Ik was een dwaas om verliefd op je te worden. Kun je me ooit vergeven voor het breken van je hart?

50. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik weet dat ik niet had moeten doen wat ik deed, en je denkt waarschijnlijk dat ik niet kan veranderen, maar dat is niet waar.

51. Vergeef me alsjeblieft dat ik je hart heb gebroken. Ik weet dat ik nooit had moeten doen wat ik deed, en je denkt misschien dat ik nooit kan veranderen, maar dat is niet waar.

52. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik weet dat je waarschijnlijk denkt dat ik niet kan veranderen, maar ik beloof je dat dat niet waar is.

53. Ik weet dat je gekwetst bent door wat ik gedaan heb. Ik weet dat het tijd nodig heeft om me te vergeven, maar ik wil je zeggen dat het me spijt en dat ik het niet meer zal doen.

54. Het spijt me dat ik je pijn heb gedaan. Ik weet dat het misschien moeilijk is om me te vergeven, maar ik hoop dat je me een kans geeft om het goed te maken.

55. Ik weet dat ik geen nieuwe kans verdien, maar ik wil je zeggen hoeveel spijt ik heb van wat ik gedaan heb. Ik hoop dat we samen verder kunnen en het goed kunnen maken.

56. Wil je me alsjeblieft vergeven? Het spijt me zo voor wat ik gedaan heb. Je betekent zoveel voor me, en ik weet dat ik je gekwetst heb, maar geef me alsjeblieft niet op.

57. Ik weet dat ik je hart heb gebroken, maar geef me alsjeblieft een kans om je te bewijzen dat ik kan veranderen.

58. Ik weet dat ik je pijn heb gedaan, maar ik beloof dat ik het nooit meer zal doen. Alsjeblieft, vergeef me en geef me nog een kans.

59. Ik weet dat je nu boos op me bent, en dat spijt me. Maar je kunt niet zeggen dat ik je nooit heb verrast, en deze keer is geen uitzondering.

60. Ik kan me niet genoeg verontschuldigen voor wat ik gedaan heb. Het is niet te laat om je vertrouwen terug te winnen, ik ben bereid alles te doen wat nodig is.

61. Je hebt mijn hart gebroken, en ik weet niet of het ooit nog hetzelfde zal zijn.

62. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik wilde je nooit pijn doen. Ik zal geen excuses maken, maar ik zal zeggen dat alles wat ik deed voor ons was.

63. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Vergeef me alsjeblieft.

64. Jouw hart klopt in mijn ziel, ik zou het nooit breken. Maar als ik aan je denk, breekt mijn eigen hart.

65. Je kunt altijd een reden vinden om te lachen, maar soms moet je gewoon een reden vinden om te blijven vechten, en dat ben jij voor mij!

Verontschuldigingen zijn krachtig. Als je je oprecht verontschuldigt, maak je het makkelijker voor mensen om je fout te vergeven. Je maakt het mogelijk om verder te gaan en opnieuw te beginnen.

Ik hoop dat deze sorry voor het breken van je hart citaten je zullen helpen bij je herstel en je gemoedsrust zullen brengen in de wetenschap dat er van je gehouden wordt.