Iemand Heeft Mijn Hart Gebroken

Soms is het moeilijk woorden te vinden om de pijn van een gebroken hart uit te drukken. Je wilt dat iedereen begrijpt hoe je je voelt, maar in werkelijkheid, wie wil luisteren naar je eindeloos gepraat over waarom je pijn hebt van binnen? Misschien hebben je vrienden geen idee hoeveel pijn je hebt door het verlies of het verbreken van een relatie met een geliefde of je echtgenoot.

Je hebt misschien het gevoel dat het niet gemakkelijk is om anderen te laten weten wat je voelt als iemand je hart breekt. Maar liefdesverdriet, om welke reden dan ook, is iets wat we allemaal tegenkomen in het leven en weten wat je wel en niet moet zeggen is een hoffelijkheid die we verschuldigd zijn aan vrienden en familie.

Als u op zoek bent naar de perfecte citaten om uw situatie te beschrijven, kwam u naar de juiste plaats. We hebben veel iemand brak mijn hart citaten hieronder voor u die gewoon willen laten weten hoe je je voelt en deel je gedachten met anderen.

Iemand heeft mijn hart gebroken

Mijn hart is gebroken, mijn geloof is geschokt, mijn ziel is beroofd en jij deed het met een glimlach. Als ik terugkijk naar wie ik vroeger was, lijkt het iemand anders zijn leven. Ik herken mezelf niet meer, en dat komt door jou.

1. Ik weet dat het moeilijk voor je is om te begrijpen wat ik voel, maar ik moet deze pijn kwijt. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik moet erover praten.

2. Iemand heeft mijn hart gebroken. Het voelt alsof het leven is afgelopen. Denk je dat het overdramatisch is? Ja, ik ook, maar dat maakt het niet minder pijnlijk.

3. Iemand heeft mijn hart gebroken maar dat is in het verleden, toch hoop ik dat we er ooit overheen komen en vrienden kunnen zijn.

4. Ik weet dat je hebt gemerkt dat ik kwetsbaarder ben, maar ik denk dat je me niet hebt zien huilen toen iemand mijn hart brak.

5. Ik ben gebroken. Ik probeerde sterk te zijn en het geluk te vinden – waar ik een vredig leven met jou kan leiden. Maar, je laat me niet, je moest gewoon sterven en me alleen laten. Je hebt mijn hart gebroken!

6. Ik kan niet geloven dat iemand mijn hart heeft gebroken. Ik dacht dat hij echt van me hield, maar ik had het mis.

7. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik weet niet wat ik eraan moet doen. Wil je me helpen?

8. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik wil dat anderen weten wat ik voel, zodat ik niet met de pijn in stilte sterf.

9. Ik vertrouwde hem en hij heeft me verraden. Hij is degene die mijn hart brak en nu weet ik gewoon niet wat ik moet doen. Help me.

10. Ik kan niet slapen. Ik heb de hele nacht gehuild. Het doet zo’n pijn. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik kan er maar niet overheen komen.

11. Ik heb zoveel tranen gehuild dat ik uitgeput ben, ik heb zo vaak afscheid genomen dat ik het niet meer kan zeggen, ik heb de wil om te leven verloren omdat iemand mijn hart brak, hij stierf en liet me helemaal alleen achter in deze wereld.

12. Het is moeilijk om de zin van het leven uit te leggen als iemand je hart breekt, maar ik probeer het toch, ik kan nog niet opgeven ook al heb ik nog zo’n pijn.

13. Iemand brak mijn hart zo erg dat ik nauwelijks kan ademen; zo voel ik me elke dag van mijn leven.

14. Zij is degene die mijn hart brak. Ik heb haar alles gegeven. Waarom houdt ze niet meer van me?

15. Iemand brak mijn vertrouwen, en nu heb ik het gevoel dat ik niemand kan vertrouwen, zelfs mezelf niet.

16. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik voel me slecht. Maar gelukkig ben ik te wijs om me door het verleden te laten tegenhouden en te jong om een cynicus te blijven.

17. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik voel me slecht. Ik heb niemand in mijn leven die me niet zo laat voelen. Is iedereen in je leven voorbestemd om je hart te breken?

18. Iemand heeft mijn hart gebroken. Ik weiger het verleden mij te laten bepalen, ook al voel ik me er zo slecht over. Gelukkig weet ik beter.

19. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik voel me vreselijk. Zij en ik zullen nooit meer liefhebben.

20. Het komt goed met me, ook al ben ik dat nu niet. Het is moeilijk te geloven sinds iemand mijn hart brak, maar het is waar. Zorg dat je altijd bij me bent want ik moet je nu knuffelen en op je schouder uithuilen.

21. Nu iemand mijn hart heeft gebroken, vraag ik me af of het ooit zal genezen! Ik wil dat anderen weten wat ik voel, zodat ik niet in stilte zal sterven.

22. Nu iemand mijn hart heeft gebroken, vraag ik me af of het ooit zal genezen! Dat is als het breken van alle regels om te winnen, inclusief de regel om niet vals te spelen.

23. Nu iemand mijn hart heeft gebroken, vraag ik me af of ik ooit nog gelukkig zal zijn.

24. Iemand heeft mijn hart gebroken. Het doet veel pijn en ik denk dat het nooit zal genezen. Ik zal waarschijnlijk alleen sterven.

25. Hij brak mijn hart. Hij brak je hart. Nu is hij weg en het doet pijn, maar de pijn zal niet duren zoals jullie twee zouden moeten doen!!!

26. Ik voel me gebroken. Ik weet niet of mijn hart ooit zal herstellen. Ik wil dat anderen weten wat ik voel, zodat ik niet in stilte zal sterven omdat iemand die naamloos zal blijven, mijn hart heeft gebroken.

27. Ik zie dat je nu gelukkig bent, maar ik ben niet oké. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik ben nog niet genezen.

28. Als iemand je hart breekt, lijkt de hele wereld ook gebroken.

29. Het is moeilijk te geloven dat iemand mijn hart zo heeft gebroken, het is bijna alsof het leven niet de moeite waard is.

30. Mijn hart is gebroken en ik ben zo verdrietig, alles wat ik wil doen is huilen en lachen en schreeuwen.

31. Ik weet niet hoe ik opnieuw moet beginnen. Ik weet dat ik moet, maar het doet zo’n pijn. Het is een eeuwigheid geleden en ik heb nog steeds pijn sinds iemand mijn hart brak.

32. Het voelt alsof iemand mijn hart in miljoenen stukjes heeft gebroken en ik niet weet hoe ik ze weer in elkaar moet zetten.

33. Ik haat je omdat je mijn hart hebt gebroken, maar ik hou van je omdat je me hebt geleerd dat het mogelijk is om weer lief te hebben, zelfs na dat alles.

34. Ik wil dat anderen weten wat ik voel, zodat ik niet in stilte sterf met de pijn. Mijn hart is gebroken, ik ben verdrietig en ik kan niet verder.

35. Ik vertrouwde je. Je brak dat vertrouwen, en het gaf me het gevoel dat ik niet kon ademen.

36. Het spijt me dat u zich in deze situatie bevindt. Ik begrijp dat iemand je hart heeft gebroken en dat je je een beetje verloren voelt.

37. Iemand heeft mijn hart gebroken en ik ga het hunne breken. Ik wil dat anderen weten wat ik voel zodat ik niet sterf met de pijn en in stilte.

38. Als iemand voor het eerst je hart breekt, huil je en wil je hem terug. Als iemand het met je uitmaakt, wil je dood omdat je je geen leven zonder die persoon kunt voorstellen.

39. Ik ben kapot van binnen. Het doet zo’n pijn. Ik wou dat het een droom was. Ik weet gewoon niet hoe ik me er nu doorheen moet slaan. Ik probeer sterk te blijven en er doorheen te komen, maar het is zo moeilijk.

40. Ik zal me altijd mijn eerste liefde herinneren en de pijn van het achterblijven, maar ik heb eindelijk geleerd dat het leven kort is en dat je elke dag ten volle moet beleven.

41. Ik deed mijn best en toch was ik niet goed genoeg. Ik leef nog steeds met de pijn van het verlies van iemand waar ik van hield.

42. Mijn hart was gebroken en mijn geest verpletterd. Ik moest helemaal opnieuw beginnen.

43. Ik wil niet dat iemand je hart breekt. Ik wou dat je altijd gelukkig kon zijn.

44. Mijn hart werd gebroken door een man waarvan ik dacht dat hij mijn hart nooit zou breken. Ik wil dat anderen weten wat ik voel, zodat ik niet sterf met de pijn en in stilte.

45. Ik probeerde vol te houden, ik probeerde te blijven, maar mijn hart is er gewoon niet meer, het is verbrijzeld door iemand die ik de kracht heb gevonden om te haten.

46. Liefdesverdriet is alsof je huid wordt afgescheurd en dan weer aan elkaar geniet.

47. Het doet pijn als iets waar je zoveel van houdt van je wordt afgenomen.

48. Soms kan iemand lijden in de liefde, maar een goede manier om daarvan te herstellen is door je dromen te volgen en je doelen na te jagen. Iemand kan wijzer worden van ervaringen uit het verleden, maar voelt zich nooit lang down omdat de toekomst zonnig is.

49. De volgende keer dat dat gebeurt, moet ik mezelf vertellen hoe sterk ik ben en voorzichtig zijn. Mijn hart is mijn beste vriend, en ik wil het geen pijn meer doen.

50. Het meest trieste aan liefde is niet alleen dat het niet eeuwig kan duren, maar dat liefdesverdriet snel vergeten wordt. Ze zullen je gebroken hart nooit vergeten.

51. Liefde komt nooit gemakkelijk. Als je het vindt, is het een hoogtepunt als geen ander. Maar als je het verliest, voel je een leegte zoals je je nooit hebt voorgesteld.

52. Je trof me onvoorbereid. Ik realiseerde me niet hoeveel pijn je me zou doen.

53. Ik ben er nog, maar dat is niet zo. Je leeft nog, maar niet meer. En ik mis hoe alles vroeger was.

54. Ik weet niet waarom ik dit niet zag aankomen, maar jij was het niet. Ik was het. De manier waarop het eindigt is de manier waarop het begint.

55. Ik kan het niet geloven. Na alles wat we samen hebben meegemaakt, brak hij zijn belofte aan mij.

56. Je beloofde me dat je altijd van me zou houden, ik kan niet geloven dat je ons met de dood hebt gebroken. We zouden samen oud worden!

57. Mijn hart is gebroken en mijn ziel is verpletterd. Ik kan niet meer met je praten want mijn hart was al gebroken toen ik van je verraad hoorde.

58. We weten dat het moeilijk is om over je pijn heen te komen, maar wij zijn er geweest en kunnen je helpen jezelf weer te vinden.

59. Iemand maakte misbruik van mijn vertrouwen en ik voelde me bang en verraden.

60. Ik vertrouwde je en je brak mijn hart. Ik wist niet wat liefde was totdat jij mijn leven binnenkwam en me er weer in liet geloven. Ik hield zoveel van je, misschien zelfs meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, als dat al mogelijk was.

61. Als je hart gebroken is, voelt het hele universum zo raar aan. Ik wist niet hoe dat voelde totdat jij het mij aandeed. Ik haat je!

62. Ik heb nog nooit zoveel van iemand willen houden als van jou, en ik had nooit gedacht dat het zo zou eindigen.

63. Een hart dat pijn voelt is het snelst weer lief te hebben.

64. Ik weet niet of ik de moed heb om weer op te staan, maar ik moet het doen. Het is een must.

65. Ik ben te gebroken om mijn gevoelens onder woorden te brengen. Eén ding weet ik zeker: ik kan niemand meer vertrouwen.

66. Pijn is een levend iets. Het wil gevoeld worden. Het wil groeien en woekeren binnenin je. Het vreet aan je woorden lang voordat je de kans krijgt ze uit te spreken, en niemand zal ooit het verschil merken, omdat het altijd lijkt alsof je gewoon stil bent.

67. Mijn soulmate heeft net mijn hart gebroken en ik vind het moeilijk om weer te vertrouwen. Ik wil dat anderen weten wat ik voel, zodat ik niet in stilte zal sterven.

68. Je had mijn hart nooit moeten breken, want nu vlucht ik voor je.

69. Ik heb gehoord dat het beter is om lief te hebben en te verliezen dan nooit lief te hebben gehad, maar ik weet niet of ik het daarmee eens ben.

70. Het is moeilijk om verder te gaan als je het gevoel hebt dat je een deel van jezelf in andermans handen hebt achtergelaten.

71. Ik blijf van mannen houden die me als een prinses behandelen tot ze dat niet meer doen.

72. Ik mis je als ik wakker ben. Ik droom van je als ik slaap. Ik ben dicht bij je en toch ver weg. Mijn armen verlangen ernaar je weer vast te houden en mijn lippen verlangen ernaar de jouwe te kussen.

73. Iemand die je misbruikt houdt niet van je en geeft niet om je veiligheid of geluk. Ik weet dat nu door jou. Heel erg bedankt.

74. Ik haat je omdat je mijn hart hebt gebroken en het uit mijn borst hebt gerukt. Ik haat je omdat je me verraden hebt en achter mijn rug om bent gegaan. Maar bovenal haat ik je omdat je me aan het huilen maakt.

75. Geloofde niet meer in het concept van zielsverwanten nadat mijn laatste mijn hart in stukken brak.

76. Vandaag ben ik dankbaar voor de pijn, het zijn alleen de goede dingen die het meeste pijn doen.

77. Mijn hart is niet zo gebroken dat ik niet zonder hem kan leven, maar dat ik niet met hem kan leven.

78. Ik heb zoveel pijn. Ik wou dat ik terug kon gaan en de dingen anders doen.

79. Ik weet niet wat ik verkeerd deed, maar iemand heeft mijn hart gebroken.

80. Ik voel me alsof mijn hart in stukken is gebroken, ik heb geen idee hoe ik deze pijn kan verhelpen!

81. Ik voel me gekwetst als ik je verder zie gaan met je leven alsof er niets met ons gebeurd is. Waarom begrijp je niet hoe mijn leven is verwoest door jouw verraad?

82. Ik ben zo gekwetst! Je hebt me gebroken en ik weet niet of ik je dat kan vergeven.

83. Ik vertrouwde je. Ik wilde geloven wat je zei, maar je loog tegen me. Je deed me pijn en liet me achter met pijn, door leugens te vertellen over je liefde voor mij.

84. Liefdesverdriet is een ongrijpbaar begrip. Het hart is een moeilijk te begrijpen orgaan, het pompt bloed door het hele lichaam, maar niets pompt leven door het complexe netwerk van gevoelens dat liefdesverdriet heet. Je hebt me dit laten doormaken en ik zal het je nooit vergeven.

85. Ik vertrouwde je. Ik gaf je een hart, en je brak het in vele stukken.

86. Uit het oog, uit het hart. Ik had nooit gedacht dat je mijn hart zou breken, nu wel en dat zal ik onthouden.

87. Soms kan iemand je hart in zijn handen houden, en het toch laten vallen.

88. Het spijt me dat ik nu niet in de stemming ben om te praten. Ik ben nog aan het genezen van mijn gebroken hart en ik wil je niet meeslepen.

89. Ik mis je zo erg en kan nauwelijks ademen omdat ik verdrink in mijn verdriet over het verlies van die perfecte onvolmaakte liefde die we hadden. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

90. Waarom heb je me verlaten? Ik vertrouwde je mijn hart toe en je hebt het gewoon verbrijzeld. Heb ik iets verkeerds gedaan?

91. Ik ga dood van binnen, ik loop rond met een hart van steen. Niemand mag me zien huilen en ik lach naar iedereen die voorbij komt.

92. Mijn hart is gebroken, iemand heeft het gebroken. Als ik je vertel wie, ga je achter de persoon aan, dus, nee. Ik wil gewoon dat je weet wat ik voel, zodat ik niet sterf met de pijn en in stilte.

93. Een hart dat echt heeft liefgehad vergeet nooit. Maar zoals echte liefde gaat, zal het uiteindelijk pijn doen als we uit elkaar gaan. Jij hebt me dat aangedaan en ik zal het je nooit vergeven.

94. Ik was zo bang om gekwetst te worden en het niet los te kunnen laten. Je liet me dat keer op keer doormaken, nu heb je mijn hart gebroken.

95. Ik denk niet dat ik verder kan. Ze brak me in kleine stukjes en het is al een maand geleden maar er is iets met het verliezen van jou dat de tijd anders doet bewegen.

96. Hij heeft mijn hart gebroken, en ik weet niet hoe ik het moet repareren! Ik wil dat je weet wat ik voel, zodat ik niet sterf met de pijn in stilte, en misschien help je me mijn gebroken hart te repareren.

97. Alle herinneringen, alle tijd die we samen doorbrachten, al het gelach, al de liefde. Het betekende niets voor jou. Maar het betekende alles voor mij, en nu ben ik er kapot van.

98. Wat als je op een dag wakker wordt en beseft dat je jezelf kwijt bent? Ik realiseerde me niet dat het gebeurde tot het te laat was. En nu zit ik hier en vraag me af welk pad mijn leven neemt.

99. Als je van iemand houdt, hou je niet op van hem te houden omdat er iets ergs is gebeurd, de verkeerde soort liefde is nog steeds liefde, ook al doet het pijn. Ik gaf je dat en je nam het voor lief. Ik haat je. Jij bent degene die mijn hart heeft gebroken.

100. Ik blijf naar de deur kijken, wachtend tot hij terugkomt. Maar dat deed hij niet, hij was degene die mijn hart brak. Ik wil dat je weet wat ik voel, zodat ik niet in stilte sterf.

Liefdesverdriet is iets waar we misschien geen controle over hebben. Maar er zijn manieren om je te helpen omgaan met liefdesverdriet, zelfs als je nog nooit in deze situatie hebt gezeten.

Neem je tijd en geef je hart een goede pauze; en vooral, hou jezelf bezig – laat de duisternis die je voelt je leven niet opslokken. Blijf vrolijk en zet een dapper gezicht op; mensen zijn eerder geneigd een helpende hand te bieden als ze zien dat je wilskrachtig bent, zelfs in moeilijke tijden als deze.

En ik hoop dat deze verzameling citaten je daarbij zal helpen, niet alleen voor jou maar ook voor je vrienden en familie die misschien door zo’n moeilijke tijd gaan.
Vriendelijk, like en deel deze post met je vrienden, familie en op je sociale media pagina’s. Ik hou van je.