Ik Ben De Gelukkigste Vrouw

I Am the Luckiest Wife Quotes

Als vrouw zijn er momenten in het leven dat je positief overweldigd wordt door geluk, gelukzaligheid en liefde bij de gedachte hoe gelukkig je bent met je man getrouwd te zijn.

De gelukkigste vrouw zijn gaat over dankbaar zijn voor wat je hebt. Het betekent genieten van je leven en geluk vinden in je huis. Dat je er voor je man bent in goede en slechte tijden. En het gaat over genieten van elke dag, niet over dingen voor lief nemen.

Als liefhebbende vrouw zou je alles doen voor je man om hem te laten zien hoeveel je van hem houdt. Je geeft alles om ervoor te zorgen dat je man tevreden, gelukkig en goed verzorgd is. En je vindt het niet erg om alles op alles te zetten om hem te laten zien hoe gelukkig je bent met hem als man.

Dus, of het nu zorg voor hem of gewoon het maken van hem lachen, uw liefde uit te drukken en laten zien hoe blij je bent om de gelukkigste vrouw te zijn door het schenken van uw man een van deze Ik ben de gelukkigste vrouw quotes. U kunt deze citaten ook op uw sociale media status plaatsen.

Ik ben de gelukkigste vrouw

Ik herinner me nog het moment dat ik voor het eerst in je ogen keek en mijn hele wereld voelde omslaan. Niemand anders heeft me ooit zo gelukkig of compleet laten voelen als jij. Ik hou heel veel van je lieve man. Bedankt dat je van mij de gelukkigste vrouw op aarde hebt gemaakt.

1. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld want ik heb een man die echt een ongelooflijk en geweldig persoon is. Ik hou van je.

2. Getrouwd zijn met jou is het beste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar, mijn vertrouweling, en de bewaarder van al mijn geheimen. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

3. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld omdat God me gezegend heeft met een liefdevolle, zorgzame, begripvolle en knappe man zoals jij.

4. Het geluk hebben een leven met je te delen is de grootste zegen van allemaal. Bedankt dat je mijn man en mijn beste vriend bent.

5. Ik ben gelukkig geboren omdat ik jou als man heb. Ik ben de gelukkigste vrouw.

6. Bedankt dat je nog steeds van me houdt, ook al maak ik soms een puinhoop van ons leven samen. Ik hou van je.

7. Jij bent de eigenaar van mijn hart, en dat maakt mij de gelukkigste vrouw ter wereld.

8. Wat kan ik zeggen? Geen woorden kunnen volledig beschrijven hoe gelukkig ik ben om je gevonden te hebben, je vrouw te zijn en met je oud te worden. Je hebt me de gelukkigste vrouw gemaakt

9. Jij bent het mooiste deel van mijn leven, lieverd. Je laat al het andere zinloos lijken omdat alleen jouw liefde telt.

10. God is zo aardig voor me geweest omdat hij me iemand als jij als echtgenoot heeft gegeven. Ik ben de gelukkigste vrouw om als man te hebben.

11. Ik heb geluk omdat ik jou heb, een man die geweldig, slim en trouw is.

12. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld met zo’n geweldige man.

13. Ik dacht net aan je en voelde me gelukkig om in je armen te zijn! Jou hebben maakt me de gelukkigste vrouw.

14. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld om een knappe en zorgzame man als jij in mijn leven te hebben.

15. Ik voel me zo gelukkig dat ik je mijn man mag noemen en ik wil je laten weten dat ik van je hou met heel mijn hart.

16. Ik voel me zo gelukkig getrouwd te zijn met iemand die zo’n groot hart heeft als jij. Ik hou van je!

17. Je bent mijn geluksbrenger, mijn steun en vooral de liefde van mijn leven.

18. Een geweldige en vreugdevolle relatie is die met mijn man, je bent de beste van mijn leven.

19. De eerste keer dat ik je zag, fluisterde mijn hart: Dat is de ware! En toen lachte het leven me toe door jou. Je bent de gelukkigste vrouw op aarde en ik hou zoveel van je!

20. Ik wist nooit wat liefde betekende totdat ik jou ontmoette. Jij bent de reden voor alles wat mooi is in mijn leven en ik hou van je met elke slag van mijn hart. Ik ben de gelukkigste vrouw om jou als man te hebben.

21. Ik ben de gelukkigste vrouw om jou te hebben als mijn prins, mijn soulmate, en mijn beste vriend. Mijn alles.

22. Mijn leven begon pas echt toen jij erin kwam. Je maakt me heel op manieren waarvan ik niet wist dat ze mogelijk waren voordat ik je ontmoette, en van je houden is een van de meest ongelooflijke gevoelens die er bestaan.

23. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit gekend heb, en je hebt mijn leven volledig ten goede veranderd. Elke dag is mooier als we samen zijn, en van je houden is een ongekende vreugde. Je hebt me de gelukkigste vrouw gemaakt.

24. Je bent mijn beste vriend, mijn menselijke agenda en mijn andere helft. Je betekent de wereld voor me en ik hou van je.

25. Je zult altijd mijn beste vriend zijn, mijn grootste steun, mijn grootste troost, mijn sterkste motivatie, mijn oprechte glimlach, mijn diepste liefde, mijn favoriet en mijn geluksbrenger. Ik hou van je. Ik word de gelukkigste vrouw genoemd omdat ik jou ken.

26. Ik ben de gelukkigste vrouw van de wereld want ik heb een man die er één uit duizenden is. Hij is de beste man die een vrouw ooit zou kunnen hebben. Ik hou van je.

27. Mijn leven is niets minder dan een sprookje omdat ik een geweldige man als jij aan mijn zijde heb. Jij bent de reden waarom ik de gelukkigste vrouw ter wereld ben. Ik hou van je.

28. Ik hoef geen klavertje vier aan te raken of over een betoverde lamp te wrijven om al mijn wensen uit te laten komen, want voor mij ben jij genoeg! Jij bent het antwoord op al mijn wensen en dromen. Jij bent de reden waarom ik de gelukkigste vrouw ter wereld ben.

29. Als getrouwd zijn met mij een zegen is geweest in jouw leven, dan is jouw vrouw zijn meer dan een zegen voor mij! Het is alsof ik alles krijg wat ik altijd heb gewenst en meer! Allemaal door jou! Bedankt dat ik me de gelukkigste vrouw in de hele wereld voel.

30. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld omdat ik een man heb die van me houdt en me onvoorwaardelijk steunt.

31. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld, want mijn man is alles waar ik voor gebeden heb.

32. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld om jou als man te hebben!

33. Ik vond de man van mijn dromen, en hij werd mijn man. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld.

34. Ik ben bij toeval je vrouw geworden. Ik ben zo gelukkig dat jij mijn man bent. Je bent een geweldig persoon die veel liefde verdient.

35. Ik ben zo gelukkig je te ontmoeten en je vrouw te zijn!

36. Jij bent mijn ridder op het witte paard, die mij gered heeft van alle problemen in het leven. Ik ben oneindig gelukkig je vrouw te zijn!

37. Ik geloof niet in geesten, maar er gebeurde een wonder toen ik jou ontmoette. Je bent mijn levenspartner en ik voel me gelukkig om met je getrouwd te zijn!

38. Ze zeggen dat het beter laat is dan nooit. We zijn getrouwd op een leeftijd dat we volwassen genoeg waren om elkaar te begrijpen. Ik voel me gezegend om jouw vrouw te zijn! Je hebt me de gelukkigste vrouw op aarde gemaakt.

39. De dag dat je me ten huwelijk vroeg was de beste dag van mijn leven. Je hebt me de jouwe gemaakt en nu zijn we één vlees. Ik hou ervan je vrouw te zijn, want het is een geweldig gevoel! Ik zie mezelf als een gelukkige vrouw om zo’n geweldige man als jij te hebben.

40. Ik heb geluk dat ik zo’n liefdevolle, ondersteunende man heb. Hij is mijn beste vriend en we zitten er samen in.

41. Je bent de gelukkigste man ter wereld omdat ik met je getrouwd ben. Ik hou meer van je dan wat dan ook. Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde omdat ik de trotse vrouw ben van een geweldige man.

42. Omdat ik het geluk heb mijn zielsverwant te hebben gevonden, ben ik de gelukkigste vrouw ter wereld.

43. Ik zal je mijn hele hart en ziel geven. Ik beloof dat ik van je zal houden met alles wat ik ben, voor altijd. Ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Jij bent de ware voor mij! Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld, want ik heb mijn zielsverwant gevonden.

44. Ik ben getrouwd met een prins die me als een prinses behandelt. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld!

45. Mijn man is mijn beste vriend, mijn minnaar, mijn rots, mijn alles. Hij brengt het beste in me naar boven en maakt me zo gelukkig! Hij maakt me echt compleet en zorgt ervoor dat ik me de gelukkigste vrouw ter wereld voel!

46. Ik had me geen betere man kunnen wensen dan jij. Je bent mijn beste vriend, minnaar en zielsverwant in één geweldige man. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, schatje. Je maakt me zo gelukkig en zorgt ervoor dat ik me de gelukkigste vrouw ter wereld voel!

47. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld om een man als jij te hebben. Moge de Heer je altijd zegenen en bewaren!

48. Ik ben zo gelukkig om een man als jij te hebben. Ik bid dat ons huwelijk de rest van ons leven zal standhouden.

49. Ik ben gezegend met een liefhebbende echtgenoot zoals jij, en ik ben echt dankbaar voor alles.

50. Je bent geweldig. Door jou voel ik me meer geliefd, verzorgd en gewaardeerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik hou zoveel van je! En ik ben blij dat ik jou heb.

51. Je bent een geweldige vriend, een geweldige minnaar en een lieve echtgenoot. Wat kan ik nog meer vragen? Ik ben de gelukkigste vrouw op aarde om jou te hebben.

De gelukkigste vrouw citaten kunnen iedereen doen beseffen hoe gelukkig ze zijn om getrouwd te zijn met hun echtgenoot. Het is belangrijk dat elke persoon in een relatie weet hoeveel de ander van hem houdt, en deze Ik ben de gelukkigste vrouw citaten zullen je helpen om te laten zien hoe ongelooflijk gelukkig je bent als vrouw, om je echtgenoot te hebben.