Ik Ben Mezelf Niet Zonder Jou

I Am Not Me Without You Quotes

Liefde is een gevoel dat met woorden niet kan worden uitgelegd. Je hoeft maar naar een stel te kijken en je ziet dat liefde niet alleen uit woorden bestaat. De definitie is onverklaarbaar, maar als je het eenmaal ervaart, begrijp je wat het betekent.

Als je verliefd bent, herinnert elk klein ding je aan je partner. Liefde is een zeer krachtig gevoel dat je gelukkig maakt en vervult met vreugde. Ieder mens heeft zijn of haar zielsverwant, een persoon die hem of haar compleet maakt. Je bent niet alleen tot je je soulmate vindt en verliefd op hem of haar wordt.

« Ik ben niet ik zonder jou », Dit is een ware uitspraak die de essentie van liefde definieert, in het bijzonder romantische liefde. Het betekent het samenkomen van twee individuen om een geheel te vormen, gekenmerkt door de afwezigheid van de ene helft.

Deze Ik ben niet ik zonder jou citaten zijn een geweldige manier om je geliefden te vertellen dat zij zijn wat je gelukkig maakt en dat je nooit gelukkig kunt zijn zonder hen.

Dit is ook een goede manier om je boodschap over te brengen als je ruzie met ze hebt gehad, Je kunt ze vertellen dat ze de wereld voor je betekenen door ze een van de onderstaande citaten te sturen.

Ik ben mezelf niet zonder jou

Als we samen zijn, is er niets anders in de wereld dat er toe doet. Al het andere lijkt te vervagen naar de achtergrond totdat wij het enige zijn dat overblijft. Daarom weet ik dat ik je nooit kan verliezen, want dan voelt het alsof er een deel van mij weg is. Want zonder mij ben ik mezelf niet.

1. Ik ben mezelf niet zonder jou. Ik ben slechts een schaduw van mezelf, duisternis vermomd als licht.

2. Jij bent degene die mijn hart sneller laat kloppen, je laat me lachen en je maakt het leven de moeite waard… Ik hou van je! Ik ben mezelf niet zonder jou.

3. Bedankt dat je in mijn leven kwam en me vreugde gaf, bedankt dat je van me hield en mijn liefde terugkreeg. Bedankt voor de herinneringen die ik voor altijd zal koesteren. Ik ben mezelf niet zonder jou.

4. Jij bent het antwoord op elk gebed dat ik heb opgeofferd. Je bent een lied, een droom, een fluistering, en ik weet niet hoe ik zolang zonder jou heb kunnen leven. Ik ben mezelf niet zonder jou.

5. Ik kan niet doen alsof ik mezelf ben zonder jou. Mijn neplach is echt met jou.

6. Je bent het beste deel van mijn leven, en ik ben mezelf niet zonder jou.

7. Je bent mijn alles en zonder jou ben ik niets. Ik hou van je, mijn liefste!

8. Ik ben niet compleet zonder jou en voor iemand die mij compleet wil maken, zal het een grote eer zijn je ooit te ontmoeten.

9. Mijn hart zal niet goed werken als we niet samen kunnen zijn in deze wereld, omdat het weet dat ik mezelf niet ben zonder jou.

10. Ik ben mezelf niet zonder jou. Ik ben slechts een weerspiegeling van jou

11. Ik ben mezelf niet zonder jou. Jij bent mijn ziel, mijn liefde en mijn leven.

12. Ik ben mezelf niet zonder jou, want als ik jou zie, zie ik het beste in mij.

13. Zonder jou, ben ik niemand. Maar met jou, ben ik alles.

14. Ik ben mezelf niet zonder jou. Jij bent degene die me het leven gaf en me liet zien hoe het te leven. Zonder jou zou ik niets zijn.

15. Je bent zowel mijn beste vriend als mijn minnaar, en ik weet niet welke kant van jou ik het leukst vind. Ik koester elke kant, net zoals ik ons leven samen heb gekoesterd.

16. Verliefd zijn op jou maakt elke ochtend de moeite waard om voor op te staan. Ik ben jij niet zonder mij.

17. Ik denk altijd aan je, zelfs als ik iets anders wil zeggen. Je hebt me helemaal in beslag genomen.

18. Ik ben een deel van jou, en jij bent een deel van mij. Samen zijn we één.

19. Ik wil dat je weet dat er niemand anders is zoals jij. Je bent sterk, krachtig en mooi. Ik ben zo dankbaar dat ik je aan mijn zijde heb. Zonder jou ben ik niets.

20. Je bent het beste wat me ooit in mijn leven is overkomen, het enige wat ik ooit van deze wereld zal willen is simpelweg jouw liefde en genegenheid die je me zo vrijelijk geeft. Ik hou van alles aan je, zelfs je gebreken en onvolkomenheden die je maken tot wie je bent. Zonder jou ben ik mezelf niet.

21. Je hebt me een nieuwe kijk op het leven gegeven en echt geluk voor het eerst in mijn leven zolang ik me kan herinneren. Zonder jou zou mijn wereld alleen maar duisternis zijn, en alleen met jouw leiding zal ik het licht weer kunnen zien.

22. Er is geen andere liefde zoals jouw liefde voor mij, en ik ben zo dankbaar dat ik zo’n geweldig persoon aan mijn zijde heb voor de rest van ons leven samen.

23. Onze liefde is zo sterk dat ze nooit uit elkaar zal vallen, hoe hard we ook proberen. Onze harten zijn zo verweven dat de dood nodig is om ze weer van elkaar te scheiden. Schat, zonder jou ben ik mezelf niet.

24. Ik ben mezelf niet zonder jou. Ik ben slechts een stukje van een persoon. Mijn andere helft. Mijn hart.

25. Ik ben nooit meer dan de helft van mezelf als je weg bent. Je bent mijn alles.

26. Jij bent de bron van mijn vreugde, het centrum van mijn wereld en het geheel van mijn hart. Ik zie mezelf altijd in jou.

27. Ik heb zo lang gewacht op het perfecte meisje, en mijn geduld heeft eindelijk geloond. Zonder jou, ben ik mezelf niet.

28. Ik heb geen tijd te verspillen aan domme gedachten over iemand, die niet aan mij denkt als ik weg ben. Maar jouw geval is een heel ander. Jij bent mijn alles. Ik zie je in alles wat ik doe.

29. Alles wat jij bent is alles wat ik ooit nodig zal hebben. We waren samen, zelfs toen we uit elkaar waren.

30. En plotseling was ik mezelf niet meer. Je bent de beste persoon die ik ken.

31. Ik ben mezelf niet zonder jou. Jij bent mijn lied, mijn gelukzaligheid en mijn enige geluk.

32. Ik kan niet ademen zonder jou. Ik kan niet leven zonder jou. Ik kan alleen maar bestaan met jou.

33. Je laat mijn hart snel kloppen door je aanwezigheid en langzaam door je afwezigheid. Zonder jou, ben ik mezelf niet.

34. Mijn gevoelens voor jou zijn puur en waar. Het is moeilijk om ze in woorden uit te leggen omdat ze zo diep in mijn hart zitten. Jij bent de enige persoon die het kan zien. Zonder jou, ben ik mezelf niet.

35. Jij bent de reden waarom ik elke dag glimlach en waarom ik van elke dag van mijn leven ben gaan genieten. Zonder jou zou elke dag voor mij een regenachtige dag zijn.

36. Ik ben niet ik zonder jou. Ik ben een deel van jou, en jij van mij. En als liefde het antwoord is, wat is dan de vraag?

37. Ik weet dat ik van je heb gehouden zolang ik je ken. Jij bent mijn hele leven en zonder jou is er helemaal geen leven. Jij bent de lucht die ik inadem en het bloed in mijn aderen; ik kan niet leven zonder jou.

38. Als ik je mis, luister ik soms naar muziek of kijk ik naar foto’s van je, niet om me aan je te herinneren, maar om me het gevoel te geven dat ik bij je ben. Het doet me de afstand vergeten en je vastleggen.

39. Ik ben mezelf niet zonder jou. Jij bent de zon aan mijn hemel, de rivier die door mijn ziel stroomt en de lucht die ik inadem. Zonder jou ben ik er niet.

40. Als ik iets in de wereld kon zijn, zou ik een traan willen zijn, want ik zou geboren worden in je ogen, leven op je wangen en sterven op je lippen.

41. Je bent mijn paradijs en ik zou graag levenslang op je stranden.

42. Ik zal nooit perfect zijn zonder jou. Maar ik zal altijd imperfect proberen te zijn.

43. Ik hou niet alleen van je om wat je bent, maar om wat ik ben als ik bij je ben. Ik hou niet alleen van je om wat je van jezelf hebt gemaakt, maar om wat je van mij maakt. Ik hou van je voor het deel van mij dat je naar buiten brengt.

44. Er zijn dagen dat ik je zo erg mis dat ik je uit mijn dromen wil rukken en je wil omhelzen! Ik kan dit niet zonder jou. Jij bent mijn grootste avontuur.

45. Zelfs als ik verlies, win ik omdat ik bij jou mag zijn.

46. Ik weet niet hoe ik iets anders moet zijn dan je vriendin. Ik weet niet hoe ik iets anders moet zijn dan het meisje dat van je houdt.

47. Als jij er niet meer zou zijn, zou ik geen doel hebben. Je maakt me compleet op een manier die niemand anders ooit heeft gedaan, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik heb je nodig.

48. Ik denk zo vaak aan hoe het zou zijn om jou niet aan mijn zijde te hebben, en elk scenario is beangstigend. Ik wil geen leven zonder jou. Want zonder jou ben ik mezelf niet.

49. Jij bent de enige persoon die me compleet laat voelen, de enige persoon die mijn leven zin geeft en me weer mezelf laat voelen als alles uit elkaar lijkt te vallen. Jij bent mijn thuis en daar ben ik heel dankbaar voor.

50. Jij bent mijn zielsverwant, mijn liefste, jij bent mijn droom die uitkomt, vanaf nu tot het einde der tijden geef ik mijn hart en ziel aan jou. Zonder jou, ben ik mezelf niet.

51. Jij bent de reden dat ik elke dag wakker word, je bent mijn favoriete hallo en mijn moeilijkste afscheid.

52. Ik ben gemaakt en bedoeld om je te zoeken en op je te wachten en voor altijd de jouwe te worden.

Verliefd zijn is het beste gevoel in de wereld als je weet dat je geliefd bent en dat kunt voelen. Deze Ik ben niet ik zonder jou citaten zullen je helpen om door die moeilijke tijden heen te komen wanneer je denkt dat liefde niet echt is of relaties hebt geprobeerd die mislukt zijn en je doen denken dat er niet zoiets bestaat als echte en pure liefde. Liefde kan in alle vormen en maten komen, maar zonder een van de meest populaire vormen van liefde is er geen leven.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze Ik ben mij niet zonder jou citaten. Vergeet niet te delen met je vrienden. Bedankt.