Ik Ben Misschien Niet De Belangrijkste Persoon In Je Leven Citaten

Bij sommige van je beste vrienden ben je misschien niet de belangrijkste persoon in hun leven. Gelukkig voor jou is er meer in vriendschappen, kennissen en familie dan de belangrijkste persoon in andermans leven te zijn.

Je wilt niet egocentrisch zijn en de zon en de maan van het leven van mensen willen zijn, zelfs als ze dicht bij je staan. Dit leert je mensen te waarderen en tevreden te zijn met waar je bent in hun leven.

Duik er meteen in en scroll door deze geweldige Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven citaten onderzocht hieronder en selecteer zo veel als je nodig hebt.

Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven citaten

Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar toch hebben we samen zoveel meegemaakt. Ik herinner me alle inspanningen die je deed en de tijd die je aan me besteedde om van mij een beter mens te maken, en ik ben God voor altijd dankbaar dat hij je op mijn pad bracht.

1. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we hebben samen veel meegemaakt en geweldige herinneringen gedeeld, je bent een deel van mijn leven en ik zal altijd van je houden.

2. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar naarmate de dagen verstrijken, sta je me bij en word je meer een schat voor me.

3. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je bent meer dan een vriend voor me. Het is geen competitie en ik vertrouw erop dat je dat weet.

4. Ik ben misschien verkeerd als ik zeg dat ik de belangrijkste persoon in je leven ben, maar ik ben niet verkeerd als ik zeg dat we echt goede tijden samen hebben gehad. Ik herinner me onze tijd samen, en ik wou dat ik die dagen opnieuw kon bezoeken.

5. Ik weet niet of ik de belangrijkste persoon in je leven ben, maar ik weet dat we familie zijn. En omdat familie alles is, ben ik tevreden dat te zijn.

6. Ik weet dat we elkaar lang niet gezien hebben, maar ik weet dat je altijd aan mijn zijde staat. Misschien ben ik niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik heb in je schoenen gestaan en je pijn gevoeld en kan je vertellen hoe je je nu voelt, en ik wil dat je weet dat ik iemand ben bij wie je altijd terecht kunt.

7. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, en dat vind ik prima. Ik wil gewoon iemand zijn op wie je kunt rekenen, die je kunt vertrouwen en die je vriend kan noemen.

8. Beste vriend, misschien ben ik niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ben blij dat we elkaar ontmoet hebben. Je moet weten dat ik verdwaald was toen we elkaar voor het eerst ontmoetten en dat jij me geholpen hebt om gevonden te worden.

9. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ben slim, mooi, goedhartig, speels, vriendelijk, zorgzaam, zachtaardig, oprecht, grappig, intelligent, en een vriend in je tijd van nood.

10. Beste vriend, we hebben onze gelukzalige momenten gehad en de momenten die we haatten, en we zijn bij elkaar geweest. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik moet bekennen dat ik geniet van je gezelschap en je vriendschap.

11. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik weet dat je om me geeft. Ik weet het en kan er op wedden, of je het nu toegeeft of niet.

12. We praten misschien niet elke dag, maar als we dat doen, voelt het zo lief dat ik het niet kan beschrijven. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik vind het fijn je te kennen en je vriend te zijn.

13. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar één ding is zeker, met mij is je wereld een beetje minder donker.

14. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar jouw bloed stroomt in mij en het mijne in jou. We zien elkaar misschien niet elke dag, maar we steunen elkaar.

15. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we zijn goed voor elkaar geweest. We hebben samen gevochten, gelachen en gehuild.

16. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je hebt me bijgestaan in goede en slechte tijden en zelfs mijn wildheid verdragen. Ik wil dat je weet dat ik je veel verschuldigd ben.

17. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je vriendschap is me dierbaar. Met jou heb ik iemand waarmee ik kan praten en iemand die naar me omkijkt.

18. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je staat dichter bij me dan de meeste van mijn familie. Bedankt dat je familie weg van familie bent.

19. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik weet dat je van me houdt als een vriend, dat je om me geeft en dat je er voor me bent.

20. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we zijn familie, en de laatste keer dat ik keek, is dat het enige dat telt.

21. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar dat betekent niet dat ik alles ben vergeten wat je voor me hebt gedaan. Je bent misschien niet eens mijn vriend, maar je geeft wel om me.

22. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je bent er altijd voor me. Je hebt geholpen mijn leven beter te maken. We zien elkaar niet meer zo vaak, maar ik weet dat ik je altijd als vriend zal hebben.

23. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, en ik weet dat dit gek lijkt, maar ik hou echt van je.

24. We hebben samen veel meegemaakt, maar onze vriendschap is zo sterk. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ben er als je me nodig hebt.

25. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar dat betekent niet dat ik je niet steun als je iets geweldigs doet.

26. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven of de persoon waar je het meest van houdt, maar we hebben onszelf zeker hogerop geholpen. Zonder jou zou ik nu veel niet zijn, en zonder mij ben je nog vele stappen achteruit. Ik ben je dankbaar.

27. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we hebben epische tijden gehad, zoals toen we pool speelden of toen we met onze auto’s de bergen in gingen.

28. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar als ik naar je kijk, zie ik familie. Het is alsof je een gigantisch label draagt dat je identificeert als mijn goede vriend en mijn familie!

29. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we zijn familie, en wat ze zeggen over familie is alles.

30. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je bent mijn beste vriend, en je aanwezigheid is als de zon voor mij, een oppepper voor mijn dag!

32. Je weet dat ik van je hou en niet van plan ben om te stoppen met van je te houden. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ben er altijd voor je.

33. Ik besef hoe belangrijk je bent voor mij, en ik voor jou. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in jouw leven, en jij niet in het mijne, maar je bent iemand waar ik naar kan kijken voor troost, en ik weet zeker dat jij dat ook naar mij kan kijken.

34. Mijn goede vriend, ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ken je goed, en ik hou van de persoon die ik van je ken. Je vriendschap is prachtig, en ik koester en hou haar vast met heel mijn hart.

35. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we zijn goed voor onszelf geweest. Je maakt me nog steeds aan het lachen, en je doet lieve kleine dingen voor me.

36. Onze vriendschap is speciaal voor mij. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ben blij dat we elkaar ontmoet hebben. Je hebt een verschil gemaakt in mijn leven.

37. Ik ben misschien niet je beste vriend of de belangrijkste persoon in je leven, maar je doet zoveel om van de wereld een betere plek te maken. Vergeet nooit dat ik van je hou.

38. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar dat is prima. Je hebt me geholpen de man te worden die ik altijd al wilde zijn, en ik weet dat je dat blijft doen. Hier ben ik dankbaar voor.

39. Ik weiger te vergeten wat je voor me hebt gedaan. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik hou volledig van je, en ik ben je alles verschuldigd wat ik kan doen om je gelukkig te zien.

40. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we zijn familie. En de laatste keer dat ik keek, vervaagt familie, in tegenstelling tot vriendschap, nooit. Ik zal altijd aan je zijde staan.

41. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar mijn leven heeft een lijst met de belangrijkste mensen erin, en mijn naam is de eerste op die lijst.

42. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ben blij dat we elkaar ontmoet hebben. Je bent een lieve vriend, en ik weet dat omdat ik een groot deel van mijn leven met je heb gedeeld.

43. Ook al ben ik misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, je kunt niet ontkennen dat er waanzinnige liefde tussen zit!

44. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik ben je familie. We kozen er niet voor om samengevoegd te worden, maar we zorgden voor onszelf. Zo is een familie.

45. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we zijn familie. We hebben onze problemen gehad, maar we hebben ook samen gelachen en gehuild.

46. Er zijn duizenden redenen waarom ik de belangrijkste persoon in je leven zou moeten zijn, maar als ik dat niet ben, is dat prima.

47. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we hebben elkaar, en dat betekent meer voor mij.

48. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar we zijn nog steeds goede vrienden na alles wat we hebben meegemaakt. We hebben zwaarden tegen onszelf getrokken, maar ik weet dat je nog steeds veel opoffert om mij gelukkig te zien. Ik hou van onze vriendschap.

49. Je zult nooit weten hoe ik je aanwezigheid mis en je oud zie worden. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik weet dat ik er altijd voor je ben.

50. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik zal altijd een plekje in je hart hebben.

51. Vrienden komen en gaan, maar familie blijft voor altijd. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven of je beste vriend, maar ik ben je familie en familie is, in tegenstelling tot sommige vriendschappen, voor altijd.

52. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik weet zeker dat je me altijd zult herinneren om talloze goede redenen. Ik kan jou ook niet vergeten, en sommige van onze lieve herinneringen samen.

53. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je hebt een lange lijst met alle geweldige dingen die ik voor je heb gedaan.

54. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar je bent niet mijn vrouw, dus het is allemaal goed.

55. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, maar ik weet zeker dat je me goed herinnert.

56. Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven, en mijn hart en hersenen vinden dat prima. Ik wil gewoon je vriend zijn.

Uiteindelijk, als we waarderen degenen om ons heen, zelfs als we niet de ster van de film genaamd hun leven, zodat we de vreugde van gezelschap te verspreiden. Ik weet zeker dat deze « Ik ben misschien niet de belangrijkste persoon in je leven quotes » het hoogtepunt van je dag zal zijn.

Ook als u door deze blog surft, zult u veel van dit soort interessante collecties vinden. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen ze te bekijken. Bedankt.