Ik Ben Trots Op De Man Die Je Geworden Bent.

Im Proud of the Man Youve Become Quotes

Een van de leuke dingen van het ouderschap is je kinderen zien groeien, leren en onafhankelijk worden. Terwijl ze genieten van de vrijheden en privileges die horen bij het volwassen zijn, is het ook belangrijk om de tijd te nemen om na te denken over hoe ver ze zijn gekomen en hoe trots je op ze bent.

Als ouder speelt u een belangrijke rol in het leven van uw kinderen. Het is uw taak hen te helpen vormen tot de mensen die ze zullen worden. Eén manier om dit te doen is door hen te vertellen hoe trots je op hen bent.

Als je de mannelijke figuren in je leven hebt geïnspireerd om voor zichzelf op te komen en de verantwoordelijkheden van een man op zich te nemen, is het tijd om hen dat te laten weten. Laat ze dan weten dat je nu ongelooflijk trots op ze bent.

Er is geen betere manier om deze geweldige mannelijke figuren in je leven te laten weten dat je trots bent op de man die ze zijn geworden dan hem een van deze Ik ben trots op de man die je bent geworden citaten hieronder te sturen. Deze citaten zullen je ook helpen uitdrukken hoe trots je bent op de mannelijke figuren in je leven.

Ik ben trots op de man die je geworden bent.

Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Ik ben gezegend met zo’n geweldige zoon als jij aan mijn zijde. Ik ben blij dat ik overal op kan rekenen. Je bent de beste zoon die een moeder zich kan wensen.

1. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik ben trots dat ik je mijn zoon mag noemen.

2. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik ben trots dat je mijn zoon bent, en ik hou meer van je dan er sterren aan de hemel, vissen in de zee, of zandkorrels op alle stranden op aarde zijn. Vandaag is jouw dag!

3. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Niet alleen omdat je mijn zoon bent, maar omdat je van mij een betere vader hebt gemaakt. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

4. Mijn zoon wordt te snel groot, maar hij zal niet eeuwig kind blijven. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent.

5. Ik ben ongelofelijk trots op de man die je geworden bent en de verdere weg die je bent. Ik weet dat je hier zo hard aan gewerkt hebt, en ik ben zo blij dat ik het met je kan delen. Het is zo’n eer dat je in deze rol stapt, en ik kan niet wachten om alle geweldige dingen te zien die je de komende jaren gaat doen.

6. Je bent uitgegroeid tot een geweldige man, mijn zoon. Ik ben trots op je, en ik hou van je.

7. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Je bent mijn hele wereld en ik hou van je tot in het oneindige.

8. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik weet dat ik je heb helpen vormen tot de jongeman die je nu bent. Je bent knap, intelligent, respectvol en leuk om mee om te gaan, maar het belangrijkste is dat je mijn zoon bent en dat ik van je hou.

9. Ik ben trots op de man die je geworden bent, je integriteit, je werklust, je onbaatzuchtigheid en je medeleven. Het is een genot om naar te kijken.

10. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik ben er trots op dat ik er elke stap van de weg ben geweest.

11. Wat kan ik zeggen, ik ben trots op de man die je geworden bent.

12. Aan de man die me leerde hoe hard te zijn, hoe door pieken en dalen te gaan, en hoe onvoorwaardelijk lief te hebben. Ik ben trots op de man die je geworden bent.

13. Je bent uitgegroeid tot de man die we altijd al wisten dat je zou zijn. We zijn zo trots op de man die je geworden bent.

14. Toen je geboren werd, was ik gezegend. Toen je opgroeide, was ik trots. Als je een man wordt, ben ik vereerd je vader te zijn.

15. Stop nooit met groeien als man. Stop nooit met leren en verlies nooit je gevoel voor humor.

16. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Bedankt dat je me hebt laten zien wat het betekent om een goede zoon, echtgenoot en vader te zijn. Je bent mijn grootste voorbeeld geweest en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt.

17. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Een man die attent en aardig is. Een man die moedig en vrolijk is. Een man die de kamer verlicht als hij binnenkomt, een man die iedereen doet glimlachen.

18. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Er zijn momenten in het leven dat ik naar je kijk en nog steeds niet kan geloven hoeveel je gegroeid bent en wat je allemaal bereikt hebt. Je kwam op deze wereld als een kleine baby en kijk nu naar jezelf.

19. Je groeide op om je passie te volgen, een goede man en vriend te zijn, en lief te hebben op je eigen manier. Ik ben trots op de man die je geworden bent.

20. Een vader zijn is het beste ooit! Het is hard werken, maar het is het altijd waard. Ik ben trots op de man die je geworden bent.

21. Het is je verjaardag. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Gelukkige verjaardag aan de beste grote broer!

22. Zo trots om je vader te zijn. Je doet geweldige dingen en ik kan niet trotser zijn.

23. Ik ben trots op de man die je geworden bent, maar nog trotser dat ik je vader heet.

24. Je bent nu een man, maar je bent altijd mijn kleine jongen geweest. Ik ben trots op de man die je geworden bent en ik weet dat wat het leven ook voor je in petto heeft, je het aankunt. Ik hou zoveel van je!

25. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Ik ben dankbaar voor alles wat je me als kind hebt geleerd, en hoe je me nu nog steeds leert. Ik ga het opgroeien met jou missen, maar ik kan niet wachten om te zien wat je in de toekomst bereikt.

26. Je bent gegroeid voor mijn ogen, en ik ben trots op de man die je bent geworden.

27. Van kind ben je opgegroeid tot man. Weet je nog hoeveel tijd we samen hebben doorgebracht? De goede tijden, de slechte tijden, de ruzies en het plezier. Ik hoop dat je trots bent op wie je geworden bent en dat je heden alles is wat je ooit gehoopt had.

28. Ik ben trots op mijn zoon voor alle geweldige dingen die ik in hem zie, en voor alle vele manieren waarop hij laat zien dat hij van me houdt.

29. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Maar ik ben nog trotser dat ik je moeder ben.

30. Ik ben trots op de man die je geworden bent, maar nog meer ben ik dankbaar voor de man die je aan het worden bent.

31. Je bent altijd mijn held geweest. Nu ben je een man. Ik ben trots op de man die je geworden bent.

32. Je bent zo’n inspiratie. Ik kan niet geloven wat voor man je geworden bent.

33. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Je was mijn eerste kind en zal mijn laatste zijn. Het is zo’n vreugde om dit leven met jou te leven.

34. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik ben dankbaar dat ik je heb zien groeien, en ik kijk ernaar uit om je je doel te zien ontdekken en verfijnen.

35. Ik ben trots op de man die je geworden bent en op de weg die je gaat. Op nog vele jaren van geluk, avontuur en herinneringen.

36. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Ik wil niets liever dan je zien slagen.

37. We willen je laten zien hoe trots we zijn op de man die je geworden bent.

38. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik zag je groeien van een jongen naar een man, en ik krijg tranen in mijn ogen als ik eraan denk hoe ver je bent gekomen.

39. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Je bent slim en sterk, en ik weet dat je je moeder trots zult maken.

40. Ik weet dat je daar ergens bent en het kan me niet schelen of het huis koud is, het bed leeg, of die kleine jongen weg is. Ik ben trots op de man die je geworden bent.

41. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Je bent de liefde van mijn leven, de vader van ons kind, en mijn beste vriend. Ik weet dat we samen alles aankunnen wat er op ons pad komt.

42. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Ik kan niet wachten om te zien wat je hierna gaat bereiken. Je bent een geweldig voorbeeld voor onze zoon en iedereen die je kent!

43. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Je inspireert me met je passie en moed, en ik zie je graag uitdagingen overwinnen en slagen in alles wat je doet, zoon. Liefs, pap.

44. Van verzorging tot stijl tot leven, we zijn trots op de man die je geworden bent.

45. Ik kan niet trotser zijn op de man die je geworden bent, zoon.

46. Mijn zoon, je bent van een hulpeloze zuigeling uitgegroeid tot de grootste man ter wereld. Ik ben zo trots op alles wat je hebt bereikt, maar bovenal ben ik trots dat ik mezelf je vader mag noemen.

47. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Bedankt dat je er altijd voor me bent en me bijstaat, wat er ook gebeurt. Ik hou zoveel van je.

48. Pap, ik ben trots op de man die je geworden bent. Niet om wat je in je leven bereikt hebt, maar om de manier waarop je je leven geleefd hebt.

49. Ik wilde alleen maar zeggen dat ik trots ben op de man die je geworden bent – bedankt dat je een geweldige vader bent op je eigen speciale manier!

50. Je bent uitgegroeid tot zo’n geweldige man die vriendelijk en zorgzaam is. Ik ben zo trots op je.

51. Ik ben trots op de man die je geworden bent, en nog trotser om je vader te zijn.

52. Voor de trotse vader van zijn zoon die net is afgestudeerd, ben ik trots op de man die je bent geworden.

53. Het mooiste van vader zijn is je zien opgroeien tot een man die ik met trots mijn zoon kan noemen.

54. Mijn zoon is de man geworden die ik wilde dat hij zou zijn, en daarmee heeft hij mij trots gemaakt.

55. Ik ben trots op de man die je geworden bent, papa. Je bent een goede man.

56. Ik ben trots op de man die je geworden bent, en ik kan niet wachten om te zien wat je nu gaat doen.

57. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Ik kon me geen betere zoon wensen!

58. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Ik heb altijd in je potentieel geloofd, en nu ben ik verheugd om te vieren wat je allemaal hebt bereikt.

59. Ik ben trots op wie je geworden bent. Ik ben trots op al je harde werk, doorzettingsvermogen en toewijding. Ik ben God zo dankbaar voor het geschenk van jou in mijn leven.

60. Ik kan niet zeggen dat ik altijd trots was op de man die je geworden bent. Maar vandaag ben ik dat wel.

61. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik weet dat we samen veel hebben meegemaakt, maar het heeft ons sterker gemaakt. Ik twijfel er niet aan dat je klaar bent voor het volgende hoofdstuk in je leven en ik ben zo blij voor je.

62. Ik ben trots op de man die je geworden bent. De keuzes die je hebt gemaakt en de lessen die je hebt geleerd. Ik ben trots op hoe je je vrienden, familie en collega’s behandelt.

63. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Je hebt een lange en moeilijke weg afgelegd om op deze plaats in je leven te komen, maar je hield vol, leerde ervan en werd iets sterks uit de strijd.

64. Je bent mijn beste vriend, mijn maatje en mijn hulpje geworden. Ik ben trots op de man die je geworden bent.

65. Ik ben trots op de man die je geworden bent en kan niet wachten om te zien wat je morgen wordt.

66. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Ik kan niet wachten om te zien wat er daarna komt.

67. Ik ben trots op de man die je geworden bent. Als je vader, leef ik een droom.

Deze « Ik ben trots op de man die je bent geworden citaten » zijn inspirerend en bemoedigend en zijn ideale manieren om de mannelijke figuren in je leven te erkennen of te prijzen. Deze citaten zullen u helpen uw gedachten met absolute ontroering uit te drukken.

Of ze nu worden afgedrukt of gedeeld via sociale media, deze uitspraken zullen uw boodschap ver en wijd verspreiden. Als je van deze post hield, laat het me dan weten in de commentaarsectie hieronder. Bedankt voor het lezen.