Ik Ben Trots Op De Vrouw Die Je Geworden Bent.

Im Proud of the Woman Youve Become Quotes

Soms kan zelfs het meest simpele ding een wereld van verschil maken. Als je de tijd neemt om iemand te vertellen hoe trots je op hem bent, voelt hij zich echt als een miljoen dollar.

Of het nu is omdat ze dapper genoeg waren om hun kwetsbaarheden met je te delen of de manier waarop ze hun leven ten volle leven, of gewoon omdat ze hun dromen volgen, feestvieren en zichzelf feliciteren.

De woorden « Ik ben trots op je » kunnen iemands dag, vooruitzichten of zelfs houding veranderen. Ze kunnen iemand een boost van vertrouwen geven om hem te helpen slagen in wat hij ook probeert te doen.

Ze kunnen ook een geruststelling zijn voor iemand die bang is. De woorden « Ik ben trots op je » kunnen laten zien dat je in die persoon gelooft en dat hij kan bereiken wat hij wil bereiken.

Denk aan de laatste keer dat iemand je vertelde dat hij trots op je was – weet je nog hoe goed dat voelde? Denk nu aan hoe het je zal laten voelen wanneer je iemand anders vertelt dat je trots op hem of haar bent. Het gevoel zal behoorlijk groot zijn als je deze Ik ben trots op de vrouw die je bent geworden citaten gebruikt om je gevoelens over te brengen aan die persoon waar je trots op bent.

Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

Je bent zo sterk, zo onafhankelijk, zo bekwaam; ik twijfel er niet aan dat je het alleen redt in deze wereld. Maar af en toe is het goed om op mij te steunen. Toch ben ik trots op de vrouw die je geworden bent.

1. Mijn dochter, de dag dat je werd geboren was een van de gelukkigste dagen van mijn leven. Ik wist niet dat elke dag daarna nog beter zou zijn. Ik hou zoveel van je, en ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

2. Ik dacht dat ik van je hield op de dag dat je geboren werd, maar naarmate elk jaar verstrijkt, wordt het exponentieel groter dan het vorige. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent.

3. Lieve dochter, niets maakt me gelukkiger dan te zien hoe goed je bent opgegroeid. Want als ik terugdenk aan onze eerste ontmoeting, lijkt het wel gisteren. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

4. Ik ben zo trots op alles wat je geworden bent en wat je in de toekomst gaat bereiken. Je bent een ster. Schijn helder

5. Alles aan jou is speciaal en dierbaar voor mij. Je bracht zoveel vreugde in mijn leven en liet me de ware betekenis van liefde inzien. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

6. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent. Je bent geweldig, en ik zal je altijd dankbaar zijn dat je in mijn leven bent.

7. Je groeit uit tot een sterke en mooie vrouw, en ik ben blij dat ik deel uitmaakte van je leven terwijl je opgroeide. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

8. Ik vind het geweldig om te zien hoe je gegroeid bent tot een zelfverzekerde jonge vrouw. Ik kan niet wachten om te zien waar het volgende leven je brengt. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent.

9. Nu je de grote sprong naar volwassenheid maakt, is het makkelijk om trots te zijn op de vrouw die je geworden bent. Je bent een inspiratie voor ons allemaal.

10. Ik heb je door de jaren heen zien groeien, en ik ben trots op de vrouw, vriendin en moeder die je geworden bent.

11. Ik ben dankbaar voor de vrouw die je geworden bent. Bedankt dat je mijn vrouw bent.

12. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent. Het is moeilijk te geloven dat het kleine meisje is opgegroeid tot een prachtige jonge vrouw. Ga door zoals je bent, en wees altijd jezelf.

13. Lieve vrouw, ik ben trots op alles wat je doet. Je bent een sterk, vriendelijk en zorgzaam persoon. Ik hou zoveel van je en wens je het allerbeste in het leven.

14. Ik hou van de manier waarop je jezelf draagt met zoveel gratie en evenwicht. Je bent een vrouw geworden die door iedereen bewonderd wordt. Ik ben er trots op je mijn vriendin te noemen.

15. Trots zijn op je prestaties kan een belangrijk deel van de motivatie zijn. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent, en ik ben trots op de vrouw die je gaat worden. Je bent de beste versie van jezelf die je kunt zijn, en dat is prachtig.

16. Je verdient het om je goed te voelen over wie je bent en wat je hebt gedaan. Zelfs als je werk of een relatie net beëindigd is, omring jezelf met dingen die je een goed gevoel geven – dingen die je eraan herinneren hoe geweldig je bent. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

17. Op je weg door het leven is het belangrijk om trots te zijn op de vrouw die je geworden bent. Het tegenovergestelde – je schamen voor wie je bent of wat je in het verleden hebt gedaan – is een veel voorkomende uiting van depressie en geestesziekte. Wees goed.

18. Dochter, ik wil je laten zien hoe trots ik op je ben. Je bent de vrouw die ik altijd hoopte dat je zou zijn. Je bent vriendelijk en liefdevol, en je draagt je hart op je mouw. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

19. Iedereen die je ontmoet wordt verliefd op je gracieuze persoonlijkheid. Jou zien opgroeien was een van de hoogtepunten van mijn leven. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

20. Je bent de mooie jonge vrouw geworden die ik altijd hoopte dat je zou worden. Je bent mijn grootste verwezenlijking, en ik ben zo trots op alles wat je sindsdien hebt gedaan.

21. Ik wil je laten zien hoe trots ik op je ben. Je bent een van mijn favoriete mensen om mee te praten. Ik moet altijd lachen als we praten. Ik hou van je gevoel voor humor, je vriendelijkheid, en de manier waarop je me op mijn gemak stelt als ik bij je ben. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

22. Ik weet dat ik het niet vaak genoeg zeg, maar ik ben trots op je. Ik hou ervan je te zien groeien tot de ongelooflijke vrouw die je nu bent en kan niet wachten om de geweldige dingen te zien die je in de toekomst doet.

23. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent. Ik hoor graag over al je successen en zie je graag gelukkig. Je verdient het! Je werkt hard en stelt anderen altijd boven jezelf. Blijf doen wat je doet! De wereld is een betere plek met jou erin.

24. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent. Je bent een sterke, mooie en vastberaden vrouw. Ik ben ervan overtuigd dat je zal blijven gedijen en slagen in je leven.

25. Het leven heeft je veel uitdagingen gebracht, maar je hebt ze recht onder ogen gezien en doorgezet. Je hebt nooit iets in de weg laten staan om je doelen te bereiken. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent, en ik weet dat je alleen maar sterker zult worden.

26. Je hebt zoveel overwonnen in je leven en nooit het geloof of de hoop verloren dat er betere dagen in het verschiet lagen. Je inspireert de mensen om je heen met je positieve houding en vastberadenheid om je doelen te bereiken, ongeacht wat je eerder heeft tegengehouden. Ik ben trots op de vrouw die je bent geworden door alles wat je hebt meegemaakt.

27. Je bent een geweldige vriendin, dochter, zus en rolmodel voor anderen. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent door je optimisme en je vermogen om het goede te zien in alles en iedereen om je heen.

28. Je vrolijkt iedereen op met je positieve houding en vriendelijke hart, en ik weet dat er grote dingen in het verschiet liggen voor iemand die zo geweldig is als jij. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

29. Ik wil uitdrukken hoe trots ik ben op de vrouw die je geworden bent. Je bent een sterke, onafhankelijke vrouw, en ik ben zo trots op je.

30. Elke keer als ik naar je kijk, word ik eraan herinnerd hoe mooi het leven is, en hoe dankbaar ik ben om een deel van het jouwe te zijn. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

31. Ik kan niet trotser zijn op de vrouw die je aan het worden bent. Je bent mooi, intelligent en dapper, maar bovenal ben je een vrouw die nooit vergeten is waar ze vandaan komt.

32. Ik ben zo trots op de vrouw waartoe je bent uitgegroeid. Verlies nooit dat vuur in je hart.

33. Als ik zie wat je als persoon bent geworden, voel ik me als een trotse ouder. Je bent uitgegroeid tot zo’n mooi persoon van binnen en van buiten. Ik ben trots op de vrouw die je bent geworden.

.

34. Ik ben zo trots dat ik je mijn dochter mag noemen. Je bent het mooiste wat me ooit is overkomen, en ik hoop dat je ooit kinderen krijgt die net zo geweldig zijn als jij.

35. Mijn lieve dochter, ik ben zo blij dat je bent opgegroeid tot zo’n geweldige jongedame. Je bent echt gezegend met grote schoonheid en intelligentie. Moge God je leven blijven zegenen met geluk, succes en altijd een goede gezondheid.

36. Ik ben zo trots op de jonge vrouw die je geworden bent. Door jou voel ik me de gelukkigste man ter wereld.

37. Je bent mijn vriend, en dat maakt me zo gelukkig. Je maakt me elke dag zo trots, gewoon door jezelf te zijn. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent.

38. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel van iemand kon houden als van jou, totdat jij in mijn leven kwam en me nog een reden gaf om nog meer van je te houden. Je bent echt een geweldige jongedame, en ik ben zo trots op alles wat je hebt bereikt.

39. Elke dag is een avontuur met jou, mijn lieve dochter, en ik kan niet wachten op wat komen gaat. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent.

40. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent. Je bent alles waar ik op hoopte en meer.

41. Je hebt me geleerd lief te hebben op een manier die mijn gevoel van eigenwaarde niet vernietigt. Bedankt daarvoor, en omdat je elke dag zo’n geweldig persoon bent. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

42. Het is zo fijn om mijn dochter te kunnen vertellen hoe trots ik ben op de vrouw die ze wordt. Vanaf de dag dat ze geboren werd, wist ik dat ze de wereld zou veranderen. Vandaag is het spannend om haar op haar weg te zien.

43. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent. Je bent mooi van binnen en van buiten, en dat is het belangrijkste in het leven. Volg je dromen, en laat niemand je iets anders vertellen. Je bent sterk en tot grote dingen in staat.

44. Je kunt alles doen, alles zijn. Jij bent de vrouw die me op meer manieren trots heeft gemaakt dan ik kan tellen. Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent.

45. Ik ben trots op je dat je er voor je familie was, zelfs toen je weg wilde lopen. Ik ben trots op je kracht en je moed. Ik ben trots op je dat je het probeerde, ook al was het moeilijk en eng. Je bent geliefd.

46. Ik ben zo trots op alles wat je hebt bereikt en wat je nog gaat bereiken. Blijf reiken naar de sterren.

47. Je bent de slimste, creatiefste, vriendelijkste persoon die ik ken, en ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent.

48. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent, en ik weet dat het beste nog moet komen.

49. Je bent mijn dochter, een deel van mij, en dat zal nooit veranderen, wat je ook doet of wie je ook bent, of hoeveel tijd er ook verstrijkt. Ik ben er altijd voor je en zal altijd van je houden.

50. Je bent een vrouw met inhoud geworden. Je hebt hard gewerkt, en je mag trots zijn op jezelf. Ik kan niet trotser zijn op de persoon die je nu bent.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling Ik ben trots op de vrouw die je geworden bent citaten daarboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze je gedachten op de mooiste manier overbrengen.

Graag uw commentaar en deel dit bericht met anderen. Dank u.