Ik Ben Van Jou En Jij Bent Van Mij Citaten

I Am Yours and You Are Mine Quotes

Liefde is een heerlijk gevoel wanneer twee harten zich verenigen. Verliefd zijn op een persoon maakt dat we ons één voelen met elkaar. We willen niet alleen onze bezittingen met iemand delen, maar ook onze gedachten en emoties. Wanneer we verliefd zijn, zijn we geneigd te denken dat niets ons kan scheiden van de persoon van wie we houden.

Woorden kunnen veel zeggen. En er is iets speciaals aan woorden die je relatie met je partner ondersteunen. Mensen vinden het romantisch om te zeggen dat ze bij elkaar horen. Verliefde mensen of gewoon een stel dat al een tijdje samen is, dit is iets wat door beide partners gezegd kan worden met in het achterhoofd de ander.

Deze post verzamelt de beste citaten die u zullen helpen uw partner te vertellen dat zij de jouwe zijn, en jij de hunne, en je hoort bij elkaar. Vriendelijk bekijk de ik ben van jou en jij bent van mij citaten hieronder.

Ik ben van jou en jij bent van mij citaten

Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar, mijn fantasie. Je bent schoonheid en perfectie. Er gaat geen dag voorbij dat ik God niet dank dat hij jou in mijn leven heeft gebracht. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne.

1. Ik hou van je, deze drie woorden hebben mijn leven. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne, voor altijd tot het einde der tijden.

2. Ik hou van je zoals ik nog nooit van je heb gehouden. We vullen elkaar op zoveel manieren aan, en ik kan geen genoeg van je krijgen. Je bent mijn alles, mijn alles, mijn leven, en mijn soulmate. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

3. Elke dag word ik meer verliefd op je. Je bent eerlijk gezegd mijn favoriete persoon in de wereld, en zonder jou zou het leven niet hetzelfde zijn. Ik wil voor eeuwig en altijd bij je zijn. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

4. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne. Jij bent mijn hart en leven, degene waar ik altijd terecht kan. Je laat me lachen, zelfs als ik dat niet wil. Jij bent de liefde die me warm houdt op koude dagen. Ik zou nooit met iemand anders kunnen zijn. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

5. Ik hou meer van jou dan van wat dan ook. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne. Ik hou ervan je vast te houden, je aan te raken, je te kussen en elke centimeter van je geweldige lichaam te proeven. Je bent de mooiste man/vrouw ter wereld.

6. Je bent mijn favoriete persoon om bij te zijn. Ik wil voor altijd aan je zijde staan en al je dromen waarmaken. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

7. Ik wil jou meer dan wat dan ook. Ik kan me geen dag voorstellen zonder jou in mijn armen. Ik hou van elk klein ding aan jou. Je maakt me zo gelukkig, en ik kijk ernaar uit om voor altijd bij je te zijn. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

8. Mijn liefste, ik ben zo blij dat ik de jouwe ben, en jij de mijne. Je bent mijn liefde, mijn beste vriend, en de persoon die ik niet kan voorstellen te verliezen. Ik hou van je met heel mijn hart, en ik wil voor altijd bij je zijn.

9. Jij bent mijn alles, mijn hart, mijn ziel. Ik hou van je met heel mijn wezen, en ik kan niet wachten om te zien waar onze liefde en leven samen ons brengen. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

10. Je bent van mij, en alleen van mij. Dat ben je altijd geweest en dat zal je altijd zijn. Ik kan niet wachten om de rest van de eeuwigheid met jou door te brengen als je koningin.

11. Er is geen ander waar ik meer van hou dan jij. Jij bent mijn alles, en ik weet niet wat ik zonder jou zou doen. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

12. Jij bent mijn enige echte. Mijn liefde. Mijn beste vriend. Je bent mijn alles sinds de dag dat we elkaar kusten, en ik zou alles doen om voor altijd bij je te zijn. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

14. Als van jou houden een misdaad was, zou ik levenslang krijgen. Ik hou van alles aan je, de manier waarop je lacht, de manier waarop je me laat lachen, en zelfs je geur maakt me wild. Ik ben waar ik wil zijn, bij jou.

15. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne, altijd samen. Als er een morgen is, zal ik weer van je houden, en weer. Je ogen, je glimlach, je stem; alles aan jou is prachtig. Ik hou van je, en ik heb je nodig.

16.Ik ben de jouwe, jij bent de mijne. We zijn voor altijd samen. Ik hou zoveel van je met heel mijn hart en ziel. Je hebt me de gelukkigste vrouw ter wereld gemaakt, ik ben gezegend je in mijn leven te hebben.

17. Jouw liefde is alles wat ik nodig heb om te overleven en gelukkig te zijn. Je bent geweldig, gul, liefdevol en attent. Ik hou zoveel van je, mijn liefste. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

18. Je bent mijn liefde, mijn beste vriend en mijn kostbaarste geschenk. Ik zal tot in de eeuwigheid van je houden. Gelukkige verjaardag, lieverd. Voor altijd en eeuwig ben je van mij.

19. Jij bent de liefde van mijn leven, mijn soulmate. Ik kan niet zonder jou leven, en dat wil ik ook nooit. We zijn voorbestemd om voor altijd samen te zijn, en ik beloof je altijd lief te hebben en onze liefde te koesteren. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

20. Hé schat, ik weet dat ik niet altijd goed ben in het laten zien hoeveel ik om je geef, maar ik wil dat je weet dat je het beste bent wat me ooit is overkomen. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

21. Ik heb het allemaal meegemaakt, goede en slechte tijden. We staan nog steeds aan elkaars zijde als koppel, en niets zal dat ooit veranderen. Ik ben de jouwe, en jij bent voor altijd de mijne.

22. Je laat mijn hart zingen, en mijn ziel hunkert naar meer. Ik kan niet wachten op onze toekomstige avonturen samen. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

23. Je bent mijn alles. Ik hou zoveel van je. Je maakt me elke dag aan het lachen, en je houdt me aan het lachen. Ik hoop dat je weet dat ik je nooit zal verlaten, want als ik aan een toekomst zonder jou denk, word ik depressief. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

24. Ik koos ervoor om dit leven met jou door te brengen, je hand vast te houden, en met jou oud te worden. Mijn liefste, elke keer als we elkaar aanraken, verwarmt mijn hart, en besef ik dat dit echt is. Wat wij hebben is echt en het is verbazingwekkend. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

25. Ik hou je dicht tegen me aan. Ik hou van de geur van je als onze lichamen zich verbinden. Ik luister naar je ademhaling en hoor je hart kloppen. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne.

26. Schat, je bent de beste ter wereld. Ik hou zoveel van je. Je maakt me gelukkig, en ik wil geen minuut leven zonder jouw liefde. Als ik in je ogen kijk, zie ik mijn toekomst met puur geluk. Je bent zo geweldig dat woorden het niet kunnen beschrijven. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

28. Ik wilde zeggen hoeveel je voor me betekent. Je bent de beste man die ik ooit gekend heb, en mijn gevoelens voor jou worden elke dag sterker. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

29. Door jou voel ik me veilig, gewild en alsof ik de belangrijkste persoon ter wereld ben. Bedankt dat je er altijd bent, en me altijd aan het lachen maakt. Jouw liefde is alles wat ik ooit nodig zal hebben. Ik ben blij dat ik de jouwe ben, en jij de mijne.

30. Ik hou zoveel van je. Ik wil je echt snel ontmoeten. Helaas kan ik je morgen niet zien vanwege het weer. Het is goed, maandag komt voor je het weet. Ik droom van je omdat ik van jou ben, en jij van mij.

31. Je bent er altijd voor me geweest in goede en slechte tijden. Jij bent degene met wie ik oud wil worden. Ik hou van alles aan jou, en ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Ik hou zoveel van je, en kan niet wachten om mijn leven met je door te brengen. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

32. Ik hou van je, schatje. Je betekent alles voor me, en ik kijk ernaar uit om samen oud te worden. Ik zal altijd van je houden en voor je zorgen zolang ik adem. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

33. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne. Voor altijd, samen, ongeacht de afstand, ongeacht of onze lichamen ons in de steek laten. Onze geesten zullen voor altijd samen zijn.

33. Ik weet dat ik elke dag wakker word met de liefde van mijn leven. Elke ochtend als ik mijn ogen open doe, ben ik benieuwd wat je voor me in petto hebt. Je bent zo aardig, attent en liefdevol. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

34. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne. Je geeft me vlinders en laat mijn hart fladderen. Ik weet dat je bedoelingen altijd zuiver zijn, en je hart is vol liefde. Elke keer als we kussen, smelt ik in je, val dieper, en droom van een toekomst samen.

35. Jij bent mijn leven, mijn wereld, en de enige persoon die me gelukkiger kan maken dan wie dan ook. Je laat mijn hart op zoveel manieren trillen. Ik hou van je, altijd en voor altijd.

36. Je mag dan mijn minnaar zijn, maar je bent ook mijn beste vriend. Je maakt me gelukkig, zelfs als ik verdrietig ben, en ik kan je niet genoeg bedanken voor alle avonturen die we samen hebben beleefd. Ik ben zo trots en gelukkig dat ik je de mijne mag noemen.

37. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je hebt mijn leven compleet gemaakt, en je bent de reden dat ik elke dag wakker word. Ik hou zoveel van je schat, en dat zal ik blijven doen tot het einde der tijden. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

38. Er is niets dat ik niet voor je zou doen, want ik ben verliefd op je. Er is niemand anders waar ik bij wil zijn, en er is niets dat ik meer zou willen dan jouw liefde en aandacht. Je bent mijn vriend, en ik hou van alles aan je.

39. Ik hou van je. Je bent het meest geweldige meisje dat ik ooit heb ontmoet, en ik zou alles voor je doen. Je maakt mijn leven in alle opzichten beter, en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

40. Elke dag word ik meer verliefd op je. Met elke blik, elke glimlach, elke lach, word ik eraan herinnerd dat jij het bent die mijn leven compleet maakt. Ik wil de hele nacht met je knuffelen en elke ochtend wakker worden met je perfecte gezicht. Ik hou zoveel van je.

41. Van alle dingen die ik ooit heb gedaan, ben jij de beste. Van alle dingen die ik ooit heb gezien, ben jij de mooiste. Van alle mensen die ik ooit heb ontmoet, ben jij degene die het meest voor me betekent. Ik hou zoveel van je en hoop dat je weet dat ik er altijd voor je ben. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

42. Het lijkt misschien niet zo, maar ik geef erom. Ik laat niet zien wat ik doe omdat ik een statement wil maken. Nee, de manier waarop ik mijn liefde uit, komt van diep in mij. Ik ben van jou, en jij bent van mij.

43. Ik ben misschien door de hel gegaan en weer terug, maar met elke dag die voorbijgaat, hou ik meer van je. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

44. De toekomst is rooskleurig, en de weg is bochtig, maar ik neem het stap voor stap. Weet dat waar je ook gaat, wat er ook gebeurt, wat je ook doet op je reis, ik zal altijd aan je zijde staan. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

45. Mijn liefde voor jou is eindeloos. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne, er valt niets meer te zeggen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en de kans heb om je lippen te kussen. Jouw liefde maakt me compleet, en ik ben zo gelukkig dat ik jou heb.

46. Jij bent van mij en ik van jou, vergeet dat niet. Je zult altijd mijn enige zijn. Ik hou zoveel van je.

47. Ik glimlach nog steeds als ik terugdenk aan de dag dat we elkaar ontmoetten. Ik voelde me meteen tot je aangetrokken. Die ogen, die glimlach, en de manier waarop je haar zo perfect op je schouders valt. Ik wist niet dat liefde zo kon voelen, maar het voelt geweldig. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

48. Vanaf nu tot in de eeuwigheid, ben jij mijn alles. Je bent een geschenk van God, en ik koester elk moment met jou. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

49. Elke keer als ik je naam hoor, slaat mijn hart over en worden mijn knieën zwak. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet, en het lijkt alsof ik elke dag meer van je hou, als dat al mogelijk is. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

50. Je betekent de wereld voor me, je bent mijn beste vriend en minnaar. Je man heeft geluk, maar hij niet. Als ik aan je denk, gaat mijn hart tekeer. Als ik je zie, worden mijn knieën zwak. Als ik je kus, voel ik me thuis. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

51. Alles aan jou maakt me gelukkig. De hele dag kan ik niet anders dan glimlachen als ik eraan denk hoe geweldig je bent, en hoe gelukkig ik ben dat ik je gevonden heb. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

52. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven zou zijn zonder jou. Ik wil de rest van mijn leven elke dag met je doorbrengen. Ik zal je altijd bijstaan en tot in het oneindige van je houden. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

53. Ik hou meer van je dan wat dan ook, meer dan ik zou kunnen uitleggen. Je bent mijn leven, en ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

54. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate, mijn geliefde. Er is niemand anders in deze wereld met wie ik liever de rest van mijn leven zou doorbrengen. Ik zal nooit ophouden van je te houden, en voor je te vechten. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

55. Jij bent mijn alles. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld, en ik beloof je liefde, je glimlach en je mooie ziel altijd te koesteren. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

56. Je betekent alles voor me, en ik weet niet wat ik zonder je zou moeten. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar, mijn andere helft. Er zijn tijden geweest dat ik verder wilde, maar je maakt me zo gelukkig dat ik je niet kan laten gaan. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen zeggen.

57. Ik hou van je om alle redenen, groot en klein. Ik hou van de manier waarop je me aan het lachen maakt, de manier waarop je altijd lijkt te weten wat ik denk zonder het te vragen. Ik hou van je lach en de klank van je stem. Ik hou van reizen met je, in bed liggen met je, en gewoon samen zijn. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

58. Mijn lieve schat, mijn rots en mijn engel, ik wil dat je weet dat ik van je hou met heel mijn hart. Jij bent het sprankje hoop in mij, en elke dag word ik verliefder. Je maakt deze wereld echt een betere plaats om in te leven. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

59. Je bent de minnaar van mijn leven, en ik zal je nooit laten gaan. Ik hou van je schatje, en dat zal altijd zo blijven. Ik ben de jouwe, jij bent de mijne, voor altijd samen. Je maakt me gelukkiger dan wat dan ook in het leven.

60. Jij bent van mij, en ik van jou. Ik hou van je met elke centimeter van mijn ziel. Je maakt me gelukkig door bij je te zijn. Mijn wereld zou donker zijn als ik jou niet had om elke dag bij thuis te komen. Ik kan niet wachten tot vanavond wanneer ik je mooie gezicht weer zie.

61. Ik ben nog steeds smoorverliefd op je. Voor mij ben je de mooiste vrouw ter wereld. Je past zo perfect aan mijn zijde, en daar hou ik van. God heeft me gezegend, en jij hebt me zo gelukkig gemaakt. Ik hou van je, mijn liefste. Ik ben voor altijd de jouwe.

62. Ik wilde je laten weten hoeveel ik van je hou. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik koester elk moment dat we samen delen. Je brengt me zoveel geluk dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik ben gek op je. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

63. Ik ben gek op je, ik word er gek van. Je bent echt het beste wat me ooit is overkomen. Ik weet dat voor altijd om de hoek ligt, want dit gevoel in mijn hart is er een dat niet weggaat. Ik hou van je, nu en voor altijd.

64. Je bent een deel van mij geworden, mijn geliefde. Naarmate de tijd verstrijkt, voel ik me meer op mijn gemak bij je, en ik kan me niet voorstellen dat ik zonder je ben. We zijn één en dezelfde, en de gedachte je te verliezen verscheurt me. Ik kan je gewoon niet verliezen, schat.

65. Hé knapperd. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne. Ik denk nog steeds aan je en wens dat ik bij je was. Ik hou van je tot de maan en terug. Laat me weten wanneer je dit krijgt.

66. Jij bent mijn leven, jij bent mijn liefde, jij bent elke gedachte die ik ooit had. Jij bent het enige waar ik niet zonder kan. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

67. Op mijn beste vriend, zonneschijn op een bewolkte dag, de slag in mijn hart. Ik hou van je. Jij bent de enige. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

68. Ik ben van jou, maar je moet me beloven dat je nooit van een ander zult houden. Ik heb het gevoel dat we in een half jaar meer hebben meegemaakt dan de meeste stellen in een heel leven. Als jij bij mij bent, is mijn leven compleet, en is alles wat ik ooit wilde van mij.

69. Ik ben de jouwe, jij bent de mijne. En ik zou mijn weg terug naar jou vechten, alleen maar om weer bij je te zijn. Je zoekt de hele wereld af en vraagt je altijd af, er is nergens waar je heen kunt gaan waar ik niet ben geweest. Ik zal een eeuwigheid geduldig wachten tot we weer samen zijn.

70. Ik hou van je. Je bent mijn beste vriend en het beste wat me ooit is overkomen. Ik voel me zo gelukkig dat ik door jou geliefd, gewild en nodig ben. Ik wil mijn leven met jou doorbrengen, onze dromen en hoop delen en voor altijd samen zijn.

71. Deze momenten zijn van ons. We zijn geweldig samen, en ik hou van je. Je bent van mij, en het is aan jou om onze liefde te beschermen.

72. Jij bent degene die me doet glimlachen, en degene op wie ik altijd kan rekenen. Je houdt mijn hand vast, lest mijn dorst en maakt me heel. Jij hebt me laten zien dat liefde echt, eeuwig, waar en oneindig kan zijn. Samen zullen we elk obstakel dat het leven voor ons in petto heeft overwinnen, wetende dat we samen sterker zijn.

73. Ik kijk gewoon naar je, en het maakt me aan het lachen. Zelfs als je iets serieus zegt, kan ik niet anders dan blij zijn als ik in je ogen kijk. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik hou zoveel van je.

74. Er is nog nooit zoveel van me gehouden. Bedankt dat je mijn beschermer, mijn minnaar en mijn vriend bent. Ik hou zoveel van je, schat.

75. Ik wil elk moment, elke dag bij je zijn. Kon ik maar nu bij je zijn, terwijl we door deze uitgestrekte atmosfeer van de ruimte varen. Kon ik je maar naast me houden, en naar de sterren kijken met het leidende licht aan onze zijde.

76. Die paar kleine woordjes hebben zoveel kracht. Ik hou van je. Met elke dag die voorbijgaat, verandert en groeit de betekenis. Het is meer dan het geluid van je stem of de manier waarop je me aan het lachen maakt. Het is een gevoel dat zich over mijn lichaam verspreidt en al mijn zorgen doet verdwijnen, het is warmte en hoop, het is veiligheid en geborgenheid, het is tevredenheid en pure vreugde, het laat me voelen dat ik leef.

77. Een gebroken hart zal met de tijd herstellen, maar een vergeten liefde blijft eeuwig alleen. Ik weet dat het moeilijk is om boos op me te blijven. Ik weet dat je van me houdt. Ik ben onweerstaanbaar. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

78. Er is niemand anders in de hele wereld zoals jij. Er zijn veel mensen die op elkaar lijken, maar er is er maar één die jij bent. Ik heb geluk dat ik je gevonden heb. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

79. Ik ben dankbaar voor elke ervaring die ons samen heeft gebracht, hoe moeilijk ook. Ik wil dat je weet dat ik nooit zonder jou zou kunnen leven. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

80. Ik heb mijn hele leven van je gehouden, wachtend tot je in mijn wereld zou komen. Je hebt iets in me losgemaakt dat alleen jij kunt blussen. Ik ben van jou, en jij bent van mij, voor eeuwig en altijd, schatje.

81. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Ik zal je zo geliefd laten voelen als ik me ooit heb gevoeld. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en dat zal je altijd blijven. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

82. Ik wou dat ik in je ogen kon kijken, en je kon laten weten hoeveel ik van je hou, hoe kostbaar je voor me bent, en hoe dankbaar ik ben om je in mijn leven te hebben. Je harde werk en toewijding hebben hun vruchten afgeworpen en de wereld vandaag een betere plaats gemaakt. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

83. Ik weet niet wat ik gedaan heb om je te verdienen, maar ik ben zo blij dat je in mijn leven bent. Je bent de beste vriend ooit. Door jou voel ik me altijd speciaal en geliefd. Ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou zoveel van je.

84. Als je lacht, licht de hele kamer op. Ik breng mijn dagen graag met jou door. Je bent mijn wederhelft, mijn soulmate en mijn enige ware liefde. Er is niemand anders bij wie ik liever zou zijn. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

85. Je laat me altijd glimlachen, je laat me altijd lachen, en je laat me voelen zoals ik me nog nooit eerder gevoeld heb. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet, en ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

86. Je bent een kostbaar juweel voor me. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Elke dag, uur en minuut, denk ik aan jou, en hoeveel ik om je geef. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

87. Ik wil je meer dan wat dan ook. Ik kan niet stoppen aan je te denken, over je te dromen en me voor te stellen hoe het zou zijn om je ooit in mijn armen te kunnen houden, in je ogen te kijken en je te vertellen hoeveel ik van je hou. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

88. Jij bent degene met wie ik mijn leven wil doorbrengen, en op een dag zal ik een manier vinden. Ik zal alles goed maken voor ons. Dat beloof ik.

89. Ik zal altijd van je houden. Zolang ik leef, zul je mijn baby zijn. Er gaat geen dag voorbij dat ik je niet vertel dat ik van je hou. Je bent mijn beste vriend, en mijn grootste zegen. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

90. Toen ik je voor het eerst ontmoette, was ik bang om gekwetst te worden. Nu jouw liefde in mijn leven is gekomen, wil ik niet meer stoppen. Je bent elke dag in mijn gedachten, en ik ben een beter mens door jou. Je bent mijn enige ware liefde. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

92. Ik wil mijn leven met jou doorbrengen. Je bent de geweldigste persoon die ik ooit heb ontmoet. Als ik bij je ben, voel ik me compleet, en kan me geen leven zonder je voorstellen. Je bent zeker mijn soulmate. Ik hou van je, schat.

93. Je bent mijn liefde, mijn leven, mijn beste vriend, en degene met wie ik voor altijd wil zijn. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne. Ik hou van je.

94. Je bent mijn beste vriendin, mijn geliefde, mijn uitgaande feestbeest. Je betekent alles voor me. Ik denk constant aan je, en ik wil nooit meer wakker worden uit de droom die onze liefde is. Bedankt voor de glimlach op mijn gezicht en het lied in mijn hart.

95. Je bent mijn vriendin, dat weet je. Ik hou van alles aan je, en ik bewonder elk aspect van je persoonlijkheid. Je bent de beste persoon voor mij omdat je me accepteert zoals ik ben, en me tegelijkertijd met beide benen op de grond houdt. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

96. Jouw glimlach verlicht mijn wereld. Bij jou zijn is als een frisse wind. Ik zal er altijd voor je zijn, ongeacht wat, ongeacht wanneer. Ik ben de jouwe, en jij bent de mijne.

97. Ik mis je, ik mis je echt. Ik wil voor altijd bij je zijn. Ik ben zo gelukkig om iemand als jij in mijn leven te hebben. Ik voel me gezegend als ik je naam ken. We zullen altijd samen zijn, wat de wereld ons ook brengt. Ik hou van je, en dat zal altijd zo blijven.

98. Je bent de grootste cheerleader van mijn leven. Ik ben graag bij je, en ik wil voor altijd bij je zijn. Ik wil dat we samen een leven opbouwen, samen oud worden, alles. Je bent zo speciaal voor me, ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen.

99. Ik hou van je uit de grond van mijn hart, en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen. Jij bent van mij zoals ik van jou ben. Liefde bestaat en jij bent het bewijs.

100. Jouw liefde heeft me alles gegeven. Ik krijg een leven vol vreugde, opwinding en passie, maar bovenal krijg ik een leven gevuld met jou. Ik ben van jou, en jij bent van mij.

Hallo daar. Ik hoop dat dit je goed bevalt. Wat vond je van de Ik ben van jou en jij bent van mij citaten daarboven? Ik weet zeker dat ze je een goed gevoel gaven.

Laat me weten wat je ervan vindt, door je commentaar hieronder te plaatsen. Bedankt.