Ik Ben Zo Blij Dat Ik Je Gevonden Heb

I Am So Happy I Found You Quotes

De lasten van het leven zijn zoveel makkelijker als je iemand hebt die ze samen met je draagt. Het leven komt met zijn uitdagingen, maar je kunt altijd zeker zijn van de overwinning omdat je een bereidwillige teamgenoot hebt die altijd met je meevecht.

Van alle dingen die je proberen te frustreren, kun je er zeker van zijn dat deze speciale persoon daar niet bij hoort. Je staat altijd te popelen om naar huis te gaan, omdat je de vrede, het geluk en de voltooiing hebt gevonden die niet veel mensen mogen ervaren.

Een speciale persoon die deze rollen in je leven speelt, verdient erkenning, waardering en lieve woorden. Vandaar de reden om deze Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb citaten zorgvuldig voor je bij elkaar te zetten. Geniet ervan!

Veel plezier!

Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb

De liefde die je geeft maakt me een beter mens en heeft vreugde en gelach in mijn leven gebracht. Ik beloof je altijd te behandelen als de koningin die je bent, schat. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb!

1. Ik ben ervan overtuigd dat God weet wat het beste voor me is, want de timing van jouw aanwezigheid in mijn leven is verbazingwekkend. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

2. Je bent me zo dierbaar dat ik van plan ben je goed te behandelen en van elk moment te genieten als een kostbaar bezit. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

3. Met jouw aanwezigheid in mijn leven, vind ik elke dag nieuwe redenen om verliefd te worden op mezelf. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik kijk ernaar uit om voor altijd aan je zijde te staan.

4. Ik hou van je om vele redenen, en als ik die zou moeten opnoemen, zouden ze onuitputtelijk zijn. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

5. Ik zal altijd dankbaar zijn dat je ermee instemde de mijne te zijn. Ik denk zelfs niet dat de vreugde en vrede in mijn hart ooit zal verdwijnen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, lieverd.

6. Je hebt vreugde in mijn leven gebracht en me een beter mens gemaakt. Als er een reden is dat ik zo hard werk, weet dan dat ik je daardoor een comfortabel leven wil geven. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

7. Zelfs als we niet samen zijn, kan ik je nog steeds voelen. Je hebt elke plaats in mijn hart ingenomen, en ik ben tevreden. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, minnaar.

8. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld, en ik waardeer onze momenten samen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik beloof je mijn leven lang te aanbidden.

9. Je hebt me alles gegeven wat ik ooit wenste en meer. Ik wil je bedanken en je laten weten dat ik zo blij ben dat ik je gevonden heb. Ik hou van je, schat.

10. Doel heeft een andere betekenis gekregen sinds jij in mijn leven bent gekomen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik kan niet wachten op de spannende toekomst die voor ons ligt.

11. Ik ben opgewonden bij de gedachte aan de vele geweldige ervaringen die we voor ons hebben. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik kan niet wachten om het leven met je te verkennen!

12. Je bent het beste deel van mijn leven geworden, en het is geweldig om te zien. Ik ben zo gelukkig om een partner te hebben die zoveel van me houdt als jij. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

13. Letterlijk, het beste deel van mijn dag is jou te zien lachen. Je hebt mijn hart en leven gevuld met je energie, en ik zal je altijd dankbaar zijn. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, lieverd.

14. Ik hou er vooral van hoe je me altijd weet op te beuren en te laten glimlachen als ik een slechte dag heb. Je bent goed voor me, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

15. Hoe vreemd het ook klinkt, je maakt elke dag aan je zijde bijzonder. Bedankt dat je mijn inspiratie en ware liefde bent. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb!

16. Bedankt voor de oneindige steun en aanmoediging die me hebben geholpen een beter mens te worden. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

17. Elke dag zie ik waarom jij de beste partner voor me bent. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik kan niet wachten om voor altijd aan je zijde te staan, schat.

18. Van alle dingen die me stress bezorgen in dit leven, ben jij er niet één van. Ik ben dankbaar voor je, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

19. Ik weet dat jij de enige bent voor mij, want je blijft bewijzen dat je alles bent wat ik in een partner kan wensen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

20. Ik voel me niet alleen de gelukkigste persoon ter wereld, ik ben ervan overtuigd dat ik dat ben. Ik weet dat dat door jou komt, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

21. Ik heb misschien niet alle materiële dingen die ik nodig heb, maar ik heb jou, en dat is meer dan genoeg voor mij. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

22. Je bent niet alleen wat ik wil; je bent alles wat ik nodig heb. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik zal bergen verzetten om ervoor te zorgen dat dit nooit verandert. Ik hou van je, schat.

23. Ik word wakker met een glimlach op mijn gezicht omdat ik jou in mijn leven heb. Ik heb geluk gehad met jou, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

24. Elke dag zie ik het bewijs van Gods goedheid omdat jij in mijn leven bent. Je bent alles wat ik ooit nodig had, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

25. Bedankt dat je me de motivatie en kracht gaf om zover in het leven te komen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

26. Door jou voel ik me goed over mezelf, wat zo belangrijk voor me is. Bedankt dat je de beste man bent, schat. Ik hoop ook dat je weet hoe blij ik ben dat je me gevonden hebt.

27. Elke dag krijg ik meer redenen waarom ik voor altijd aan je zijde wil blijven. Ik ben blij dat je in mijn leven bent, en ik hou zoveel van je, liefje.

28. Ik hoop dat dit bericht je eraan herinnert dat je voor altijd mijn hart hebt en dat ik dankbaar ben dat ik iemand heb gevonden die zo geweldig is als jij.

29. Er zijn geen twijfels in mijn hart over waar ik sta met jou. Dat is niet alleen lief om te weten, maar ook geruststellend. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

30. Je hart is puur en mooi, en het is geen verrassing dat het al op mij overslaat. Je bent de beste persoon voor mij, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

Zo blij dat ik je gevonden heb

Je inspireert me om de beste versie van mezelf te zijn, en ik ben vereerd door je steun en liefde voor mij. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik beloof dat ik altijd van je zal houden, schat.

31. Ik hou ervan hoe je lach aanstekelijk is en hoe je gevoel voor humor elke dag de moeite waard maakt. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, lieverd.

32. Lieverd, je geeft me altijd nieuwe ervaringen en meer redenen om te lachen. Ik ben graag bij je en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

33. Ik hou van alles aan jou, en ik wil nooit een dag zonder jou doorbrengen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

34. Het is jullie liefde die me elke dag op de been houdt. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik dank je dat je mijn bron van inspiratie en hard werken bent.

35. Ik ben ervan overtuigd dat niemand anders me zo speciaal kan laten voelen als jij. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en stop alsjeblieft niet met van me te houden.

36. Sinds ik je ken, ben je niets minder dan een zegen voor me geweest. Dank je dat ik me speciaal voel. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

37. Jij bent de persoon die me het gelukkigst maakt, en ik voel me gelukkig om jou in mijn hart en leven te hebben. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, mijn schat.

38. Ik ben voorbestemd voor grote dingen met jou aan mijn zijde. Bedankt dat je me op meer manieren hebt geholpen dan ik voor mogelijk hield. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

39. Als ik ooit inspiratie nodig heb, hoef ik alleen maar in jouw gezelschap te zijn. Jij bent alle motivatie die ik nodig heb, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

40. Je vult mijn leven met grootsheid op elke denkbare manier. Je bent het beste van me, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

41. Jij bent de vreugde waar ik altijd naar uitkijk om thuis te komen, en je kalmeert me zeker op vele manieren. Zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

42. Jij bent mijn reden om hard te werken, en ik ben altijd enthousiast over de nieuwe dingen die we samen mogen proberen. Zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

43. Je geeft me kracht, doel, schoonheid, en alles wat ik dacht niet nodig te hebben. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

44. Als je me vraagt wat je voor me betekent, zal het zonneschijn zijn. Bedankt dat je mijn wereld verlicht met jouw aanwezigheid. Zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

45. Ik voel me altijd goed als ik bij je ben, en je bent de liefste persoon in mijn leven. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb en kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn.

46. Mijn liefste, je geeft me een doel, en je laat me het beste van mezelf zien. Je bent een opmerkelijk persoon, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

47. Je hebt zoveel liefde te geven, en ik ben blij dat ik van alles mag genieten. Ik ben blij dat ik je gevonden heb, en ik beloof dat ik je glimlach nooit zal laten verdwijnen.

48. Toen jij in mijn leven kwam, veranderde de energie onmiddellijk. Met jou is het een goede tijd om te leven. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

49. Dank je dat je me de kracht geeft om morgen te trotseren en me altijd naar mijn doelen leidt. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

50. Jij bent het licht in mijn wereld en de kalmte in mijn stormen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik ben dankbaar om voor altijd aan je zijde te staan.

51. Ik heb altijd vrede met je, en dat is iets waar ik je altijd dankbaar voor zal zijn. Je doet me goed, en ik ben blij dat je bij me bent.

52. Mijn liefste, jouw aanwezigheid in mijn leven is alle zekerheid die ik nodig heb dat alles goed komt. Dank u voor uw keuze om voor altijd bij mij te zijn.

53. Je vindt manieren om me op mijn gemak te stellen en verzekerd van je liefde. Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet, en ik ben dankbaar dat je bij me bent.

54. Bedankt dat je mijn visie steunde, zelfs als je het niet begreep. Ik mis de woorden om je volledig te waarderen, maar ik ben je volledig dankbaar.

55. Elke dag ben ik dankbaar dat onze paden zich kruisten. Je betekent alles voor me, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

56. Vergeet nooit dat je perfect voor me bent en dat er niemand anders is met wie ik liever zou leven dan jij. Ik ben blij dat ik je ontmoet heb, schat.

57. Je geeft me een veilig en vredig gevoel, vooral als het leven moeilijk wordt. Je bent geweldig, en ik ben blij dat je gelukkig bent.

58. Jouw kracht en vastberadenheid inspireren de mensen om je heen en mij. Je blijft me verbazen, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

59. Je mogelijkheden zijn inspirerend, en ik kan niet wachten tot de wereld ze ziet. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, en ik ben trots om de man in je leven te zijn.

60. De wereld door jouw ogen zien is verfrissend en verhelderend. Babe, je maakt me hoopvol en enthousiast, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

Dankbaar dat ik je gevonden heb

Ik hou ervan dat je bewust bezig bent met onze liefde. Ik hou er ook van dat ik de partner ben die voor altijd aan je zijde zal staan. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

61. Ik voel me gezegend om in jouw hart en leven te zijn. Ik hoop dat onze jaren samen vol en lang zullen zijn. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

62. Ik ben zo dankbaar dat ik je gevonden heb, dat ik onze relatie bescherm. Ik hou ervan hoe we samen zijn, en ik wil ons nooit verliezen. Ik hou van je, schat.

63. Als dit afgezaagd klinkt, kan het me niet schelen. Weet dat ik er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou van je, en ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb.

64. Ik vind het fijn dat ik je geest en ziel beter leer kennen. Je bent alles wat ik nodig heb en het antwoord op mijn gebeden. Dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

65. Probeer zoveel als ik kan. Ik kan geen genoeg van je krijgen. Ik denk dat ons leven samen perfect is, en ik wil dat het eeuwig duurt. Zo dankbaar dat ik je gevonden heb, liefje.

66. Jouw gezelschap is een helende balsem voor mijn ziel, en mijn wereld is beter met jou. Zo dankbaar dat ik je gevonden heb, lieverd.

67. Je verlicht mijn wereld volledig, en ik zal verloren zijn zonder jou. Bedankt dat je alles was wat ik nodig had en meer. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb.

68. Uw gevoel voor humor is een verademing. Bedankt dat je me gezegend hebt met je vele gaven. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

69. Je hebt me gestimuleerd om de beste versie van mezelf te worden, en ik ben met sprongen gegroeid. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, mijn liefste. Dank je.

70. Is het afgezaagd om te zeggen dat jouw glimlach mij doet glimlachen? Ik ben onder de indruk van je en ook verliefd. Zo dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

71. Als het niet goed gaat, hoef ik maar bij jou te zijn en ik voel me beter. Je bent een thuis en een veilige plek voor mij, en ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb.

72. Ik voel me de gelukkigste persoon ter wereld als ik bij je in de buurt ben. Dit is een feit voor mij, buiten het proberen om romantisch te zijn. Zo dankbaar voor jou, mijn liefste.

73. Jouw liefde voor het leven en vermogen om van niets iets bijzonders te maken is opmerkelijk. Ik ben dankbaar voor de energie en kleur die je in mijn leven brengt!

74. Ik heb nog nooit iemand gehad die me zo kan laten lachen als jij. Ik ben graag bij je en ik ben dankbaar voor je.

75. Je moedigt me aan om de beste versie van mezelf te zijn, en dat is een geschenk waar ik altijd dankbaar voor ben. Ik geniet van elke minuut die ik met je doorbreng, en ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

76. Je weet altijd hoe je me beter moet laten voelen. Bedankt dat je de meest attente en doelbewuste partner bent die ik ooit heb gehad. Zo dankbaar dat ik je gevonden heb, liefje.

77. Ik hou ervan hoe jouw vriendelijkheid zich ook uitstrekt naar de mensen om ons heen. Je bent de beste persoon die ik ken, en ik wil nooit zonder je zijn. Dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

78. Ik kan niet wachten op de geweldige familie die we samen zullen opbouwen. We rocken nu al, dus ik weet dat we het geweldig zullen doen in onze toekomstige ondernemingen. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

79. Je bent mijn favoriete verhoorde gebed en het bewijs dat God van me houdt. Bedankt dat je je leven met me wilt delen. Ik ben dankbaar dat ik met jou mag leven, schat.

80. Ik heb de leukste tijden als ik bij jou ben. Bij jou zijn maakt me gelukkig, en ik ruil ons nooit voor iets in. Zo dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

81. Ik hou ervan hoe je onze verbintenis beschermt en ernaar streeft om dingen tussen ons te laten werken. Ik wil dat je weet dat ik volledig toegewijd ben aan deze reis met jou. Dankbaar om je in mijn hoek te hebben, liefje.

82. Bedankt dat je zo voor me zorgt. Je bent het beste geschenk van de hemel aan mij, en ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb. Ik hou van je!

83. Ik hou ervan dat ik op je kan vertrouwen, ongeacht wat het leven me voor de voeten werpt. Je bent mijn rots, en ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb.

84. Zonder jou zou het leven de hype niet waard zijn. Bedankt voor de vrede, vreugde en zonneschijn die je me brengt. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb.

85. Ik wil vandaag, morgen en elke dag bij je zijn. Ik ben je zo dankbaar dat ik de rest van mijn leven met je wil delen.

86. Alles aan jou is speciaal en doet mijn hart smelten. Je betekent de hele wereld voor me, en ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb. Ik hou zoveel van je, mijn liefste.

87. Je mooie hart is ongeëvenaard, en ik ben blij dat ik degene ben die er het meest in zit. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, lieverd.

88. Het is een zegen dat ik het leven aan jouw zijde mag ervaren. Mijn beste momenten zijn met jou, en ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb.

89. Je bent verreweg de mooiste vrouw die ik ken. Het mooie is dat je hart nog mooier is. Zo dankbaar dat ik je gevonden heb, schat.

90. Dankzij jou lach ik meer dan ooit, en mijn wangen doen meestal pijn. Je bent het beste deel van mijn leven, en ik ben blij dat ik je gevonden heb.

Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, citaten

Bij mij overtref je altijd jezelf, en ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor het voorrecht. Bedankt dat je de perfecte partner en metgezel voor me bent. Ik ben zo gelukkig je gevonden te hebben!

91. Elke dag dat we samen zijn, besef ik hoe gezegend ik ben. Je maakt me een beter mens en brengt het beste in me naar boven. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, schat.

92. Het zou me niet verbazen als mijn hart ontploft van alles wat ik voor je voel. Je bent het beste wat me is overkomen, en ik ben zo gelukkig dat ik je heb gevonden.

93. Het leven met jou is het beste wat ik me ooit had kunnen wensen, en ik ben zo gelukkig dat ik jou gevonden heb.

94. Ik beloof je dat er geen dag voorbij zal gaan zonder dat je weet dat ik veel om je geef. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, mijn schat.

95. Onze toekomst samen is belangrijk voor me, en ik zal alles doen om ons te beschermen. Ik hou van je, schat, en ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb.

96. Er is geen dag zonder dat ik God waardeer dat hij me jou heeft gegeven. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, schat!

97. In jouw gezelschap zijn kalmeert me altijd. Dank je dat je voor altijd met mij wil blijven. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, schat.

98. Met jou samenwerken voor het leven is het beste wat me is overkomen. We zijn goed samen, en ik hou van het leven dat we samen hebben opgebouwd. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, teamgenoot!

99. Er zijn geen grenzen aan wat ik kan bereiken in het leven omdat jij aan mijn zijde staat. Bedankt voor je onwrikbare steun, schat. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb!

100. Ik weet dat het de laatste dagen moeilijk voor ons is geweest, maar ik beloof je dat ik het goed maak. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, liefje.

101. Als ik deze woorden niet eerder heb gezegd, beloof ik hard te werken zodat je nooit je glimlach verliest. Ik hou zoveel van je, en ik ben blij dat ik je bij me heb.

102. Ik ben blij dat ik mag genieten van het gevoel van verliefdheid op jou. Ik heb geluk dat ik je in mijn leven heb, en ik ben je altijd dankbaar.

103. Je begrijpt me zo goed dat je kunt zien hoe je voor me zorgt en mijn visie steunt. Je bent niet alleen wat ik wil; je bent alles wat ik nodig heb. Ik heb geluk dat ik jou in mijn leven heb, lieverd.

104. Elke dag ervaar ik nieuwe hoogten in het leven dankzij jou. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo avontuurlijk en mooi is, en ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, schat.

105. Ik ben blij dat ik jou heb om alle speciale momenten van het leven mee te delen. Ik ben dankbaar voor je, en ik zal nooit ophouden van je te houden.

106. Ik hoop dat je voelt hoeveel je voor me betekent, want alle woorden in de wereld zouden niet genoeg beschrijving zijn. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb!

107. Jouw aanwezigheid vult de gaten in mijn hart en leven. Ik ben dankbaar dat ik je gevonden heb, en ik beloof je altijd lief te hebben.

108. Je vult me aan en vervolledigt me, en er is niets anders dat ik nodig heb buiten jou. Ik heb geluk dat ik het leven met jou doe, liefje.

109. Het is goed om te weten dat ik niet alleen ben in de strijd van het leven. Het is goed dat ik jou heb om naar terug te keren aan het eind van elke dag. Ik heb geluk dat ik jou in mijn leven heb, schat.

110. Jouw naam horen is als muziek in mijn oren. Bedankt dat je een goed en vriendelijk persoon bent. Ik ben je dankbaar, schat.

111. Door van jou te houden voel ik me goed en sterk. Als ik altijd op mijn best ben, is dat omdat ik jou in mijn leven heb. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, schat.

112. Te midden van strijd en pijn, kan ik rekenen op je liefde en steun. Er is geen dag dat ik je niet dankbaar ben. Dank je, schat!

113. Ik hou ervan dat we samen vechten en winnen. Het leven is zoeter aan jouw zijde, en ik ruil ons nooit voor iets anders. Ik hou van je, schat.

114. Het leven met jou is het belangrijkste wat ik ooit heb bereikt. Bedankt dat je ermee instemde om met mij te leven, schat. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb!

115. De drie dingen die me gelukkig maken zijn jij, jij en jij. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, en ik wil nooit meer zonder je zijn, schat.

116. Het liefste van jou in mijn leven is dat ik geen enkele situatie alleen zal meemaken. Ik weet dat er altijd iemand is die mijn handen vasthoudt. Ik heb geluk dat ik jou heb, schat!

117. Je houdt onvoorwaardelijk van me, en de wereld is nog mooier geworden. Bedankt dat je mijn teamgenoot bent in droom en werkelijkheid. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb!

118. Je biedt me alles wat ik nodig heb per seizoen, en er is niets anders dat ik wil buiten jou. Bedankt dat je me zin geeft, schat. Ik hou van je, nu en altijd!

119. Ik heb misschien een tijdje op je gewacht, maar ik doe het graag weer, want er is niemand zoals jij. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb, schat.

120. Vanaf de eerste dag wist ik dat je mijn wereld op zijn kop zou zetten. Neem dit bericht als mijn toestemming om dat te blijven doen. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, schat.

Wanneer een speciaal persoon je gelukkig maakt, moet je manieren vinden om dat uit te drukken. Hopelijk zullen deze Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb citaten je helpen om je erkenning en dankbaarheid voor hun aanwezigheid over te brengen.

Bedankt voor het lezen. Kijk ook eens naar andere titels op onze site!