Ik Brak Haar Hart Citaten

Iedereen houdt van een goed liefdesverhaal. Soms doet het ons zelfs afvragen of er wel iemand voor ons is als we die nog niet hebben, want in veel gevallen is het spannend en vervullend.

Maar niet elk liefdesverhaal eindigt in een lang en gelukkig leven. Sommige blijken heel anders te eindigen. Ze zijn meestal pijnlijk, nog erger dan de meest hartverscheurende Bollywoodfilm. In zo’n pijnlijke situatie kom je woorden tekort, vooral als jij de oorzaak bent van de verzuurde liefde tussen jullie twee.

Daarom heb ik je geholpen de meest empathische Ik heb haar hart gebroken quotes samen te stellen om je te helpen je diepste spijt -of het nu gaat om een situatie van onbeantwoorde liefde of een verbroken relatie- te uiten en het goed te maken.

Ik brak haar hart citaten

Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze het leven anders begon te zien. Kon ze maar zien hoeveel spijt ik in mijn hart koester. Schat, het spijt me zo dat ik verantwoordelijk ben voor die pijnlijke tranen.

1. Ik zit een beetje in de problemen omdat ik haar hart heb gebroken, maar ik hoop dat mijn vriendin me kan vergeven, ik weet dat wat ik deed verkeerd was, het spijt me mijn lief.

2. Ik heb haar hart gebroken. Ik zal het mezelf nooit vergeven. Maar ze heeft altijd van me gehouden, zelfs knuffelen als ze boos was.

3. Mijn lieve vriendin kwam erachter dat ik haar gebruikte en met haar gevoelens speelde. Ik weet dat ze me nooit zal vergeven of vergeten, maar ik hoop dat ze me op een dag niet meer zal haten.

4. Ik heb je hart gebroken, schat. Ik zal het herstellen, dat beloof ik, op een dag, maar niet vandaag. Het spijt me.

5. Ze zei ja op mijn aanzoek, en toen deed ik iets doms en brak haar hart. Nu wil ze me vermoorden, ik hoop dat ze me kan vergeven. Ik voel me er echt slecht voor.

6. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Maar ik blijf van je houden, dat beloof ik. Op een dag zullen we weer samen zijn zonder al die pijn.

7. Ik zei iets wat ik niet meende, ik deed iets waar ik spijt van heb. Nu zegt ze dat ze me haat en weigert me te vergeven voor het breken van haar hart.

8. Het spijt me zo. Ik had je niet moeten aandoen wat je mij hebt aangedaan. Het was echt dom, en ik weet dat het je hart brak. Vergeef me, mijn liefste.

9. Ik heb haar hart gebroken en hoop dat ze me vanavond kan vergeven voordat ze slaapt. Anders blijf ik voor altijd in haar zwarte boekje staan. Ik denk dat het tijd is om bloemen, chocolade en alles te halen.

10. Ik heb haar hart gebroken, en daar heb ik veel spijt van! Nu probeer ik het goed te maken. Alsjeblieft, als je me kunt vergeven, stuur me een sms en laat me het goedmaken.

11. Ik heb haar hart gebroken, maar dat was het verleden. Ik ben hier nu, klaar om te herstellen wat ik heb gebroken en de man te zijn die ze verdient.

12. Ik heb haar hart gebroken. Ik had de deur moeten openen en haar naar buiten moeten laten lopen. Ik verloor mijn kalmte, nu heb ik een liefdesgat in wat er over is van mijn hart.

13. Ik brak haar hart, ze gaf me een tweede kans, en ik deed weer hetzelfde. Nu geeft ze me een derde kans. Ik ben zo dankbaar dat ze zo’n groot hart heeft.

14. Alles wat ik wilde was de rest van mijn leven met haar doorbrengen. En nu heb ik alles verpest. Ik moet een nieuwe strategie bedenken en haar terugwinnen, ik kan niet zonder haar leven.

15. Het spijt me echt. Ik heb je hart te vaak pijn gedaan. Het zal nooit meer gebeuren, dat beloof ik.

16. Ik joeg je liefde weg met mijn bittere woorden en vergat hoe je gaf zonder iets terug te vragen. Het spijt me zo, vergeef me.

17. Ik heb haar hart gebroken en ik hoop dat ze me kan vergeven. Ik ben maar een mens. Ik maak fouten, maar de volgende keer zal ik beter zijn.

18. Ik heb haar hart gebroken, en het spijt me zo. Ik weet dat verontschuldigen niet genoeg is, maar ik hoop dat ze een manier vindt om me te vergeven.

19. Het ging eerst geweldig, maar toen betrapte ze me toen ik mijn ex knuffelde, en dat brak haar hart. Ik hoop dat ze me kan vergeven.

20. Ik heb haar hart gebroken, en ik ga de rest van mijn leven proberen het te herstellen.

21. Ik kan niet geloven dat ik haar hart heb gebroken. Ze is zo kostbaar, ik weet niet hoe ik het mezelf ooit kan vergeven, maar nog meer, hoe zal zij mij vergeven?

22. Jij bent het enige meisje wiens hart ik ooit gebroken heb. Ik heb een minuutje van je tijd nodig om je om vergeving te vragen.

23. Het spijt me voor wat ik gedaan heb. Ik heb je hart gebroken en wou dat ik de dingen die ik zei en de pijn die ik veroorzaakte kon terugnemen.

24. Ik kan nog steeds niet over de breuk heen komen. We kunnen geen films meer kijken zoals vroeger, eten in ons favoriete restaurant is niet meer hetzelfde zonder jou. Maar ik mis je lach het meest. Ik voel me ellendig, mijn liefste.

25. Ik heb gehoord van mensen die door hun fouten heen leven, maar ik ben degene die stierf door de mijne, allemaal omdat ik het hart brak van de vrouw waar ik van hou.

26. Het is mijn schuld dat ik haar hart heb gebroken, maar door de pijn krijg ik netelroos. Ik hoop dat ze me kan vergeven.

27. Ik heb haar hart gebroken, en ik wil niet dat dit de laatste keer is dat ik haar hoor lachen.

28. Ik brak haar hart en verpletterde haar geest. Ze was alles wat ik ooit wilde. En nu is ze weg. En het is allemaal mijn schuld. Ik zal mezelf nooit vergeven voor wat ik heb gedaan.

29. Ik heb spijt van al mijn fouten, maar vooral spijt dat ik jou pijn heb gedaan. Het spijt me zo. Ik mis je, en ik zal altijd van je houden.

30. We zijn uit elkaar gegroeid, beetje bij beetje, en als ik erover nadenk, zijn we dat al enkele jaren. En nu het voorbij is, weet ik niet of het ooit zal stoppen met je pijn te doen, het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

31. Ik wilde je hart niet breken, ik wilde je geen pijn doen, maar ik was egoïstisch, ik ging er helemaal in op en brak je hart. Vergeef me.

32. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik probeerde ons te repareren, maar in plaats daarvan heb ik ons gebroken. Als je het in je hart kunt vinden om me te vergeven, doe dat dan alsjeblieft.

33. Ik heb haar hart gebroken, en ik weet niet hoe ik het kan herstellen. Ik ben verloren zonder haar, ik hoop dat ze me kan vergeven.

34. Ik mis je zo erg, mijn liefste, kom alsjeblieft bij me terug. Ik kan deze pijn niet verdragen ook al ben ik degene die je hart heeft gebroken.

35. Ik wou dat ik alles terug kon nemen, ik heb haar hart gebroken en nu haat ze me.

36. Ik heb haar hart gebroken, maar zij het mijne niet. Ik vraag me af wat ik gedaan heb om haar liefde te verdienen. Het spijt me zo, meisje.

37. Het spijt me dat ik je gekwetst heb, maar nog meer omdat ik de reden ben dat je zoveel pijn hebt. Ik wilde je hart niet breken. Kun je me ooit vergeven?

38. Toen ik haar hart brak, keek ze me aan, glimlachte en zei: « Ik hou van je. » Ik brak. Het spijt me zo dat ik zo’n mooie ziel gekwetst heb. Ik ga alles proberen om haar terug te winnen.

39. Ik heb je hart gebroken, maar je hebt mij nooit hetzelfde aangedaan. Ik hoop dat we weer vrienden kunnen zijn.

40. Het spijt me zo dat ik je hart heb gebroken. Ik weet dat het gevoel ondraaglijk is, en de pijn zit diep. Ik bid dat mijn fouten je ogen zullen openen voor een vriendelijker man die je zal koesteren. Ik hou van je met heel mijn hart.

41. Mijn hart is gebroken. Ik ben verbrijzeld. Ik wil haar echt terug. Ik mis haar knuffels zo erg.

42. Het was een moment van zwakte. Ik breng mijn leven liever met jou door dan met een andere vrouw. Het spijt me zo dat ik je hart heb gebroken.

43. Ik wou dat ik alle pijn kon nemen die ik je heb aangedaan. Het doet me zo’n pijn dat ik je pijn heb gedaan, vergeef me, mijn liefste.

44. Ik hou van haar, maar ik heb haar hart gebroken en kan mijn ware ik niet laten zien omdat ik een lafaard ben die haar niet kan vertellen hoeveel ik van haar hou.

45. Jouw glimlach verlicht nog steeds mijn wereld als de zon onder is. Het spijt me wat ik je heb aangedaan, vergeef me.

46. Ik had het mis. Het spijt me. Maar nu is het tijd voor de miljoen-dollar vraag: wat kan ik doen om dingen beter te maken? Ik doe alles wat je wilt.

47. Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde, maar ze begrijpt dat ze niets verkeerd deed, dat het mijn schuld was.

48. Het is niet makkelijk om te doen alsof ze niets voor me betekende. Ik hou van haar, maar ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde.

49. Ze viel voor me en ik brak haar hart. Nu is het uit tussen ons omdat ze me niet meer vertrouwt.

50. Ik brak haar hart. Ik was een dwaas. Ze had nooit gedacht dat ik haar dit kon aandoen. Maar ik wil haar terug en wil herstellen wat ik verkeerd deed!

51. Ik brak haar hart. Ik maakte haar aan het huilen. Ik deed haar zo’n pijn dat ze niet wilde blijven. Ze was verdrietig omdat ze van me hield, en nu is die liefde weg.

52. Ik brak haar hart. Ze was verdrietig en gekwetst door mij. Maar het beste deel is dat ze me vergaf hoewel ik het nooit verdiende.

53. Ik was zo verliefd op haar, ik zou voor haar sterven. Maar toen brak ik haar hart, en nu ben ik haar kwijt.

54. Ik brak je hart, brak je vertrouwen, en nu moet ik de rest van mijn leven proberen het goed te maken.

55. Ik vertelde haar dat ik voor altijd van haar zou houden, maar ik loog.

56. Ik was de eerste man van wie ze ooit hield; we waren jaren samen, toen brak ik haar hart, en we spraken elkaar maanden niet.

57. Ik wilde je nooit pijn doen. Ik wilde alleen dat je de pijn zag die ik doormaakte.

58. Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde. Ze veranderde voor altijd, en nu praten we niet meer. Ik ben verloren zonder haar.

59. Ik zal haar altijd herinneren! Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde.

60. Als je het gevoel hebt dat je wilt opgeven, bedenk dan dat ik haar hart heb gebroken, ook al hou ik van haar. Dus ik ben veel erger dan jij.

61. Ze hield van me, en ik brak haar hart toen ze me het meest vertrouwde.

62. Het spijt me dat ik je vertrouwen heb geschonden en je pijn heb gedaan, maar ik zweer dat het nooit meer zal gebeuren.

63. Ik had nooit gedacht dat liefde zoveel pijn kon doen. Ik hield van je, maar ik denk dat ik gewoon niet genoeg was.

64. Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde, en nu zegt ze dat ik een dwaas ben.

65. Ik brak haar hart, en ze kon me niet meer vertrouwen. Ik vroeg haar me te vergeven, maar ze antwoordde niet. Ik denk dat ze tegenwoordig met een andere vent uitgaat.

66. Ik brak haar hart. Ze verliet me en vertrouwde me nooit meer. Ik wou dat ze het kon zien. Het spijt me.

67. Ik heb haar hart gebroken. En ze keek boos. Ik hou nog steeds van haar, maar ik weet niet of ze nog van mij houdt.

68. Ik had niet verwacht dit gevoel weer te hebben. Maar nu wel, en het spijt me zo dat ik je verliet en dacht dat ik niet meer van je hield.

69. Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde. Ik verdien alle pijn van deze wereld voor wat ik gedaan heb.

70. Ik moet dit nu opschrijven: Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde. Maar toen won ik haar terug met hard werken.

71. Toen ze wegging, stierf een deel van mij. Ik brak haar hart zoals ik nog nooit iemand had gedaan.

72. Ik heb haar hart gebroken, er is geen andere manier om het te zeggen. Ze houdt nog steeds van me en zal dat waarschijnlijk altijd blijven doen, maar ze vertrouwt me niet meer. Dat moet ik terug verdienen.

73. Ik verloor haar liefde omdat ik haar hart had gebroken door te liegen en haar te bedriegen.

74. Ik hou van je. Het spijt me. Toen je zei dat je me nodig had, was ik er niet voor je. Toen je zei dat je van me hield, geloofde ik je niet. Toen je zei dat we voor altijd samen zouden zijn, nam ik dat voor lief.

75. Nu je woorden me weer achtervolgen en mijn hart omhullen, wou ik dat ik niet hoefde te zeggen dat ik haar hart heb gebroken, want ze betekent alles voor me.

76. Ik duwde haar zo ver weg. Ik brak haar hart en zorgde ervoor dat ze me niet meer vertrouwde. Er is geen weg terug nu, het spijt me zo.

77. Het spijt me dat ik haar hart heb gebroken en dat ze me niet meer vertrouwt.

78. Ze vertrouwde me en ik heb haar hart gebroken. Ik wou dat ik het kon herstellen, maar dat kan ik niet; het enige wat ik kan doen is zorgen dat ze weer verliefd op me wordt.

79. Ik heb haar hart gebroken, en het maakt me kapot van binnen. Ik krijg haar niet uit mijn gedachten, ik weet dat ze gelooft dat het uit is tussen ons.

80. Ik probeerde de man te zijn die je moeder wilde dat ik was. Maar diep van binnen wist ik dat ik niet geschikt was voor het huwelijk. En dat is hoe ik haar tedere hart brak.

81. Ik kan niet ongedaan maken wat ik je heb aangedaan, mijn liefste. Ik kan alleen zeggen dat het me spijt en ik hoop dat je me kunt vergeven.

82. Ik heb haar hart gebroken, en nu accepteert ze mijn excuses niet.

83. Onze liefde was bijzonder, maar ik brak haar hart nog steeds en wou nu dat ze me terug kon nemen.

84. Ik wou dat ze mijn excuses aanvaardde en me vergaf, maar ik heb haar hart gebroken. Ik kan het haar niet kwalijk nemen als ze dat niet doet.

85. Ik heb haar hart gebroken. Ze heeft me verlaten. Ik verontschuldig me, maar ze accepteert het niet. Wanneer zal ze me vergeven? Ze heeft me al te veel afgenomen.

86. Ik heb haar hart gebroken. Nu accepteert ze mijn excuses niet, en de waarheid is dat ik het haar niet kwalijk neem.

87. Ik heb haar hart al eens gebroken, en ik kan het niet nog eens aan. Ik heb het zo erg verpest dat we nooit meer hetzelfde kunnen zijn. Het spijt me, schat.

88. Aan mijn ex-vriendin die ik gekwetst heb door haar te bedriegen, ik hoop dat je mijn excuses kunt aanvaarden. Je zult voor altijd in mijn hart en ziel zijn.

89. Ik heb haar hart gebroken, maar ik probeer het te herstellen door attenter, zorgzamer en liefdevoller te zijn.

90. Ik heb haar hart gebroken, en nu wil ze niet eens gedag zeggen. Ik kan niet uitleggen waarom ze toch niet naar me wil luisteren, maar ik hoop dat ze me vergeeft.

91. Ik heb haar hart gebroken. Het was niet mijn bedoeling. Ik kan dat niet herstellen, maar ik kan proberen het beter te maken. Het spijt me.

92. Het spijt me dat ik je hart brak en mijn belofte, maar ik mis je.

93. Ik wil terugnemen wat ik gedaan heb en zeggen dat het me spijt. Maar zelfs als je me kunt vergeven, weet ik dat je het niet zult vergeten. Ik heb je hart gebroken en het spijt me.

94. Ik heb zojuist haar hart gebroken, het hart van degene waar ik echt van hou. Ik heb een grote fout gemaakt, ik bid dat ze me vergeeft, want ik weet niet wat ik zonder haar moet.

95. Ik heb haar hart gebroken. En ik wou dat ze me de kans had gegeven het uit te leggen.

96. Het was mijn schuld, en het spijt me. Ik brak haar hart, en ze gaat verder zonder mij. Ik mis haar zo erg.

97. Ik heb haar hart gebroken. Ik wist dat het me zou achtervolgen. Nu is mijn toekomst onzeker zonder haar.

98. Vandaag zei mijn vrouw dat ze wil scheiden. Ik heb haar hart gebroken; nu probeer ik het mijne te repareren. Als u het in uw hart kunt vinden om te vergeven, zal ik alles doen om het goed te maken.

99. Ik wou dat ik alles terug kon nemen, de pijn, het verdriet. Alle dingen die verkeerd zijn gegaan. Ik heb haar in stukken gebroken, het spijt me zo, mijn liefste.

100. Ik had je bloemen moeten sturen toen ik de kans had. Dat was beter geweest dan mijn verstikte woorden. Vergeef me voor het breken van je hart, mijn liefste.

Ik vertrouw erop dat ik met deze Ik brak haar hart citaten, heb uitgedrukt wat er in je hart, zodat u in staat zal zijn om haar vergeving te winnen. Alsjeblieft, vergeet niet om uw opmerkingen te laten vallen en laat me weten hoe je je voelt over deze citaten. Vriendelijk deel deze post met uw vrienden die het nodig hebben. Dank u.