Ik Brak Zijn Hart Citaten

Heb je spijt van hoe het gelopen is tussen jou en je minnaar? Of de gebeurtenissen die daartoe hebben geleid? Of het nu spijt is dat je niet van hem terug kon houden of dat je de breuk veroorzaakte, je haalt herinneringen op aan de goede oude tijd, voordat het misging, waardoor je wenst dat het nooit zo gelopen was.

In zulke situaties sluit je je ogen en hoop je de pijn die je iemand anders hebt aangedaan uit te wissen als je ze opent. Wensend dat je nooit verantwoordelijk was voor het breken van zijn hart in kleine stukjes van verdriet en spijt.

In plaats van te zwelgen in spijt, kunnen deze Ik brak zijn hart citaten je helpen hem te laten zien dat je nog steeds om hem geeft en de intensiteit van zijn pijn te verminderen. Scroll door deze post om het beste citaat voor jou te vinden.

Ik brak zijn hart citaten

Ik heb zijn hart gebroken, en nu heeft hij pijn door mij. Ik vraag me af of hij me ooit zal kunnen vergeven. Ik weet dat er een mogelijkheid is om ooit weer gelukkig te zijn, maar zal hij ooit kunnen ontsnappen aan de pijn, of zal het hem altijd blijven achtervolgen?

1. Ik weet misschien niet hoe ik zijn hart volledig kan genezen, maar ik zal er altijd voor hem zijn sinds ik zijn hart heb gebroken. Ik hoop dat hij me vergeeft.

2. Je verdient iemand die je laat lachen als geen ander. Daar ben ik niet in geslaagd, maar ik blijf hopen dat je iemand vindt die dat wel doet, nog meer dan ik.

3. Ik hoop dat je je nu beter voelt. Ik voel je pijn ook, en het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Het spijt me zo.

4. Ik weet dat ik je pijn heb gedaan, ik hoop dat je me vergeeft en er overheen komt. Het spijt me van alles wat ik heb gedaan, ik wil niet dat je pijn blijft doen.

5. Ik heb het nooit gewild, maar ik heb zijn hart gebroken. Hoe onbedoeld het ook was, het doet hem nog steeds pijn, dus ik bid dat hij me vergeeft.

6. Het doet pijn te weten dat ik degene ben achter je gebroken hart. Het spijt me echt heel erg, vergeef me.

7. Voel je alsjeblieft beter. Het spijt me zo dat ik je hart heb gebroken. Ik voel me ellendig en ik hoop dat ik het goed kan maken.

8. Ik geef niet graag toe dat ik zijn hart gebroken heb, maar het was niet opzettelijk. Ik hoop dat hij me kan vergeven.

9. Ik wou dat ik je hart niet hoefde te breken, maar het was onvermijdelijk. Ik hoop dat ik mijn fouten kan rechtzetten en je beter kan laten voelen.

10. Het doet pijn om het hart te breken van iemand die van je houdt. Het spijt me, schat. Vergeef me, alsjeblieft.

11. Ik wil mijn fouten rechtzetten en het hart herstellen dat ik heb gebroken. Vind het in je hart om me te vergeven, mijn liefste.

12. Als alleen « het spijt me » je gebroken hart kon genezen, maar het is niet genoeg, dus ik zal veel meer doen.

13. Doe alsjeblieft alles om verder te gaan. Ik hoop dat je je snel een stuk beter voelt, het spijt me echt heel erg, vergeef me.

14. Ooit zul je de ware liefde vinden, maar nu wens ik dat ik je hart nooit gebroken had.

15. Ik wens je, ware liefde, op het einde. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

16. Ik wil dat je weet dat je een geweldige jongen bent die alleen het beste verdient. En het spijt me als ik het anders deed lijken. Vergeef me mijn schat.

17. Ik wou dat ik van je kon houden zoals jij wilt, maar helaas kan ik dat niet. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

18. Ik heb zijn hart gebroken, niet omdat ik er niet om geef, maar omdat we niet kunnen kiezen van wie we houden. Het spijt me dat ik niet degene was die van je kon houden zoals je verlangt. Vergeef me.

19. Je hart is me dierbaar en het spijt me dat ik het gebroken heb. Als je me nog een kans geeft, maak ik het goed met je.

20. Ik heb zijn hart gebroken. Ik hoop niet dat hij denkt dat ik wreed ben, ik kon er niets aan doen. Het spijt me, meneer.

21. Hoezeer ik ook niet wil dat je pijn hebt, het spijt me dat ik je hart moest breken. Ik hoop dat je het kunt loslaten.

22. Hoewel ik zijn hart brak, wou ik dat dat niet gebeurd was. Ik hoop
dat je me kunt vergeven.

23. Het breken van zijn hart breekt ook mijn hart. Ik voel me ellendig, en ik zou willen dat hij dat weet voordat hij me afsnijdt. Ik hoop alleen dat hij me kan vergeven.

24. Ik zal altijd van hem houden, ook al heb ik zijn hart gebroken. Ik hoop dat hij het in zijn hart vindt om het los te laten.

25. Je hart betekent veel voor me. Denk niet anders omdat ik het gebroken heb, schat. Vergeef me en geef me nog een kans.

26. Vergeet me als dat nodig is om je gebroken hart te helen. Weet alleen dat ik ook ellendig ben, ik wil alleen dat je me vergeeft.

27. Je zult degene vinden die je zal koesteren. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

28. Je was zo goed voor me. Je verdient het niet om een gebroken hart te hebben door mij.

29. Ik wou dat we konden houden van degenen die van ons houden zonder hen te kwetsen. Ik ben verdrietig dat ik zijn hart heb gebroken.

30. Je zult de ware liefde vinden. Misschien niet van mij, maar dat komt wel omdat je een geweldige vent bent. Het spijt me dat ik het meisje ben dat je hart brak.

31. Hij verdient beter dan een gebroken hart, maar ik heb zijn hart gebroken. Ik bid dat hij me kan vergeven.

32. Zijn glimlach kon een hart van steen doen smelten. Het spijt me dat ik het hart brak van zo’n mooie ziel.

33. Wat doet er meer pijn dan liefdesverdriet? Het is de wetenschap dat jij er verantwoordelijk voor bent.

34. Ik heb zijn hart gebroken, maar ik geef veel om hem.

35. Ik geef wel om je. Maar toen brak ik je hart omdat ik niet voor mijn hart kon bepalen van wie ik moest houden.

36. Het meisje van je droom zal je hart genezen. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

37. Hij was zo lief voor me, maar ik brak zijn hart.

38. Een man zo goed als hij verdiende alleen ware liefde. Maar ik kon het niet geven, dus brak ik zijn hart.

39. Als ik je hart kon genezen met een kus, had ik dat gedaan. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

40. Hij is uniek, maar ik heb zijn hart gebroken omdat ik er niet klaar voor was.

41. Ik heb net een schat losgelaten. Ik heb net zijn hart gebroken. Ik bid dat hij me kan vergeven.

42. Hij is de beste die een meisje zich kan wensen. Het spijt me dat ik zijn hart heb gebroken. Ik hoop dat hij het kan loslaten.

43. Als ik de tijd kon terugdraaien, had ik zijn hart niet gebroken. Daar ben ik zeker van.

44. Ik heb zijn hart gebroken, maar dat was niet mijn bedoeling. Ik weet dat als ik nog een kans krijg, ik mijn fouten kan rechtzetten.

45. Zijn hart is van goud, maar ik ben verdrietig dat ik het niet kon waarderen. Het spijt me dat ik zijn hart heb gebroken.

46. Ik hield van hem, maar toch heb ik zijn hart gebroken. Ik hoop dat hij me kan vergeven.

47. Ik wou dat zijn hart van staal was en ik het niet hoefde te breken.

48. Ik hoop dat hij weer van me houdt, want ik heb zijn hart gebroken.

49. Mijn glimlach deed zijn hart smelten maar toen brak ik het en dat doet pijn, niet alleen voor hem maar ook voor mij.

50. Ik zal altijd van je houden, ook al heb ik je hart gebroken.

51. Ik heb zijn hart gebroken, en ik weet zeker dat ik ervoor zal boeten omdat hij zo’n goed hart heeft.

52. Dat je van me hield was het beste wat me is overkomen. Toch heb ik je hart gebroken. Het spijt me.

53. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. En ik hoop dat je snel de ware liefde vindt.

54. Denk geen seconde dat je het niet verdient om geliefd te zijn, want dat doe je echt. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

55. Vergeef me dat ik je hart heb gebroken. Het was nooit mijn bedoeling, schat.

56. Ik weet dat je wou dat ik je hart nooit had gebroken. Maar misschien is het beter zo. Het spijt me.

57. Je zult iemand vinden die van je houdt om wie je bent. Het spijt me dat je hart gebroken is door mij.

58. Hij verdiende de wereld van mij, maar omdat ik hem de wereld niet kon bieden, moest ik hem laten gaan. En toen brak ik zijn hart.

59. Ik hield van hem, maar het was niet goed genoeg. Dus brak ik zijn hart.

60. Hij is een van de beste. Hoe heb ik ooit zijn hart gebroken?

61. Ik heb zijn hart gebroken en daar heb ik spijt van. Het is moeilijk om hem te zien, wetende dat ik hem alleen maar meer pijn zal doen.

62. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken, en dat spijt me. Je betekent nog steeds zoveel voor me, en ik hoop dat je me kunt vergeven.

63. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik wens je geluk en liefde en iemand die helemaal van je zal houden.

64. Ik heb zijn hart gebroken. Ik wou dat ik het terug kon nemen, maar dat kan ik niet. Het spijt me. Het is een harde pil om te slikken, en ik heb je nooit pijn willen doen. Liefde is ingewikkeld, maar het is het waard om voor te vechten.

65. Ik denk nog steeds aan je en heb spijt dat ik het heb uitgemaakt. Ik wil je dit persoonlijk vertellen, maar we zijn nu te ver uit elkaar.

66. Het spijt me dat ik je heb teleurgesteld en je hart heb gebroken. Ik had nooit aan je moeten twijfelen. Kunnen we het opnieuw proberen?

67. Ik wilde hem nooit kwetsen, ik was gewoon te bang om te zeggen dat ik van hem hield.

68. Er is niets mis met het tonen van emotie, dus schaam je niet om te huilen. Als je iemand pijn doet, is het oké om je te verontschuldigen. En als ze je niet vergeven, is dat ook oké.

69. Ik heb zijn hart gebroken en daar heb ik spijt van. Ik wil hem terug in mijn leven. Help me alsjeblieft om hem terug te krijgen.

70. Ik heb zijn hart gebroken en daar heb ik spijt van. Daarom zeg ik altijd tegen mezelf om nooit verliefd te worden op iemand die ik niet kan vertrouwen.

71. Ik weet niet hoe, maar ik heb zijn hart gebroken en daar heb ik spijt van. Nu is hij weg, en er is geen manier om hem terug te krijgen.

72. Aan mijn eerste liefde, het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik wil dat je weet dat ik je niet haat, en ik wens je het beste.

73. Iemands hart breken is altijd moeilijk, maar je moet weten dat het me spijt dat ik het jouwe heb gebroken.

74. Het spijt me als ik je ooit pijn heb gedaan. Ik weet dat dat niet de bedoeling is van liefde, maar dat hield me niet tegen.

75. Ook al is het het laatste wat je wilt doen, verontschuldig je. Geloof me; het zal beter voelen dan vasthouden aan dat schuldgevoel; je zult er meer spijt van hebben.

76. Ik heb zijn hart gebroken, ook al denk ik nog elke dag en nacht aan hem.

77. Ik heb zijn hart gebroken, en hij wil me niet vergeven. Hij houdt van me, maar kan niet naar me kijken. Er is geen ander excuus te vinden, het is mijn schuld.

78. Ik mis hem nog steeds als een gek. Ik hou van hem als een gek. En hij zal het me niet vergeven.

79. Mijn hart breekt voor je omdat ik je vertrouwen en je hart heb gebroken. Ik hoop dat je het in je hart kunt vinden om me te vergeven.

80. Het spijt me dat ik je gekwetst heb, maar ik moet verder met mijn leven. Ik hou van je, en ik hoop dat we ooit onze relatie als vrienden kunnen helen.

81. Ik was echt een goede vrouw, maar het duurde even voor ik besefte dat mijn man veel meer nodig had dan ik hem kon geven.

82. Het is zoveel jaren geleden. Ik weet dat je gekwetst bent, en het is moeilijk om verder te gaan, maar wat we ook meemaken, ik ben blij dat ik je vriendschap heb.

83. Ik heb zijn hart gebroken, en hij wil me niet vergeven. Ik dacht dat hij de ware was, maar hij heeft iemand anders gevonden.

84. Hij weigert nog steeds om met me te praten. Ik heb zijn hart gebroken en hij wil me niet vergeven. Ik weet dat ik hem pijn heb gedaan, maar hij is degene die mij meer pijn doet door dit te doen.

85. Ik weet dat ik je hart heb gebroken, en je zult het me niet vergeven. Het is goed, want ik ook niet.

86. Ik brak zijn hart, maar toen werd hij gek op mij. Ik weet dat ik het juiste heb gedaan, dus ik heb er geen spijt van.

87. Het moeilijkste aan het breken van iemands hart is ermee te moeten leven.

88. Hij beantwoordt mijn telefoontjes niet. Hij neemt mijn berichten niet aan. Ik vraag me af of hij het zich nog herinnert. Ik wou dat ik hem kon vertellen dat het verleden mij niet definieert, en dat het me spijt.

89. Ik heb het gevoel dat ik iets slechts heb gedaan, maar het is niet mijn schuld. Ik wil hem geen pijn meer doen. Ik weet niet wat ik moet doen.

90. Het spijt me dat ik je hart brak, maar ik heb geen spijt dat we het hadden.

91. Ik wou dat ik terug kon nemen wat ik zei of deed om je pijn te doen. Het spijt me. Vergeef me alsjeblieft.

92. Ik heb zijn hart gebroken, en nu wil hij me niet vergeven. Ik wou dat ik terug kon nemen wat ik gedaan heb.

93. Ik heb zijn hart gebroken, en hij wil me niet vergeven. Dat is zo deprimerend, maar ik snap het. Het is moeilijk om weer te vertrouwen, en dat is het moeilijkste.

94. Weet alsjeblieft dat ik me niet goed voel over wat ik gedaan heb. En ik zal mezelf nooit vergeven voor het breken van je hart.

95. Ik haat het dat je van streek bent door wat ik gedaan heb. Hoe maak ik het beter? Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

96. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken. Ik hoop dat je snel geneest en iemand vindt die veel beter is dan ik.

97. Het is triest om hem zo te zien, maar hij komt er wel overheen, en ooit zullen we weer vrienden zijn.

98. Ik mis je als ik bij je ben, en ik mis je als ik niet bij je ben. Ik probeer het los te laten, maar ik kan het niet. Het spijt me dat ik je hart heb gebroken.

99. Ik weet dat ik niet juist gehandeld heb, maar voor wat het waard is, het spijt me echt.

100. Je hart breken is mijn grootste spijt tot nu toe. Het spijt me, mijn liefste. Vergeef me.

Nu je een keuze hebt gemaakt, laat me weten welke van deze I broke his heart citaten jou aanspreken. Ook, deel deze post ver en breed. Ik waardeer je echt.