Ik Breng De Rest Van Mijn Leven Met Jou Door

I Am Spending the Rest of My Life With You Quotes

Hoe kun je dit gevoel beschrijven? Het gevoel te weten dat degene van wie je houdt intens verliefd op je is, dat je je geluks- en rustpunt hebt gevonden en dat je zeker weet waar je wilt zijn en bij wie je wilt zijn, ook al heb je nog één dag te leven. Dit is een waar gevoel en het komt voort uit liefde.

Liefde is een prachtig gevoelen maakt het leven bijzonder en mooi. « Ik hou van je » is de belangrijkste zin in het leven van de meeste mensen, vooral wanneer hij wordt uitgesproken door iemand om wie ze echt geven. Iedereen heeft liefde nodig, zelfs de schijnbaar moeilijk te krijgen. Het is een van de belangrijkste ingrediënten voor een gelukkig en gezond leven.

De rest van je leven doorbrengen met je geliefde is een verbazingwekkende en ontmoedigende gedachte tegelijk. De opwinding die het met zich meebrengt is ongeëvenaard. Weten hoe je dat moet laten weten is rustgevend. Het helpt je om er zeker van te zijn dat je op het juiste spoor zit en dat het gevoel wederzijds is.

Wanneer dat gevoel wederzijds is en twee mensen verliefd op elkaar worden, willen ze zo graag de rest van hun leven samen doorbrengen en voor elkaar klaarstaan, wat het leven hen ook voor de voeten werpt.

Als je van iemand houdt, wil je de rest van je leven met hem doorbrengen. Op een bepaald moment in ons leven weten we allemaal dat er bepaalde mensen zijn met wie we de rest van ons leven willen doorbrengen. Het maakt niet uit of we ze net hebben ontmoet of dat we al lang bij elkaar zijn. Misschien moeten we ze dat steeds opnieuw laten weten.

Maar in sommige gevallen kan het moeilijk zijn om hen te laten weten hoe we ons voelen. Soms missen onze gevoelens de juiste uitdrukkingen. Nou, dat is waarom ik heb geschreven deze besteden de rest van mijn leven met u citaten hieronder.

Blijf zitten en blijf lezen als enkele van je diepste gedachten worden uitgepakt in deze zoete woorden en wees er zeker van dat deze Ik breng de rest van mijn leven met je door citaten je ware en liefste verlangens zullen overbrengen:

Ik breng de rest van mijn leven met jou door

Je kwam in mijn leven en opende mijn hart. Ik had nooit gedacht dat ik zo diep zou kunnen liefhebben. Je ogen, je glimlach, je aanraking, alles aan jou is prachtig voor mij. Ik hoop dat onze liefde elk jaar sterker, dieper en helderder wordt. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou aan mijn zijde door te brengen. Ik hou van je.

1. Ik hou van je, elk moment, elke seconde en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen.

2. Ik zal nooit meer terugkeren want voor altijd is de afspraak. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

3. Jij bent mijn lieveling, jouw liefde is als een zonsondergang. Jouw glimlach is als een maan. Jouw liefde is als een diamant. Ik wil voor altijd bij je zijn.

4. Je bent het mooiste wat ik ooit heb gezien, met elke dag die voorbijgaat, zie ik onze liefde groeien en groeien. Ik zal van je blijven houden tot in de eeuwigheid.

5. Ik breng de rest van mijn leven met jou door, met jouw ring om. Als ik de kans krijg, trouw ik keer op keer met je.

6. Ik wil gewoon aan je zijde staan, altijd aan je zijde. Ik zal je nooit alleen laten, alsjeblieft, laat me nooit gaan.

7. Mijn leven met jou doorbrengen klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het is waar. Ik heb geluk.

8. Lieve man, ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen omdat ik meer van je hou dan wat dan ook in de wereld.

9. Mijn man, jouw glimlach, humor en charme maken mij gelukkig. Jouw liefde voor mij is onvoorwaardelijk en zonder meer en ik ga de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

10. Kijkend naar onze foto’s samen, terugdenkend aan de momenten die we hebben gedeeld, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen. Ik hou van je.

11. Houd mijn hand vast, sluit mijn ogen en zeg « Ik hou van je ». Fluister in mijn oren en zeg « Ik breng de rest van mijn leven met jou door ».

12. Op jou mijn schat, ik zal de rest van de eeuwigheid met jou doorbrengen. Mijn liefde voor jou is eindeloos omdat het elke dag groeit.

13. Mijn liefste, de jaren zijn snel voorbij gevlogen. Ik kan niet geloven dat deze jaren voorbij zijn gevlogen en dat we nog steeds samen zijn. Proost op vele jaren van samenzijn.

14. Je hebt me altijd gelukkig gemaakt. Je bent de liefste persoon voor mij en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen.

15. Ik hou van je en het enige wat ik wil is de rest van mijn leven met jou doorbrengen, mijn lief.

16. Ik zal de rest van mijn leven met jou doorbrengen omdat ik van je hou. De tijd lijkt stil te staan zodra jouw ogen de mijne ontmoeten, jouw glimlach verlicht mijn leven, jouw liefde koester ik en zal ik altijd blijven koesteren.

17. De rest van mijn leven met jou doorbrengen, waarom dacht ik daar niet eerder aan? Ik word meer en meer verliefd op je. Wat een geluk dat ik hier met jou ben.

. Ik breng de rest van mijn leven met jou door. Als we nergens samen kunnen zijn, ben ik liever hier bij jou.

19. Ik zal de rest van mijn leven met u doorbrengen, want u bent mijn elke gedachte, elk verlangen, elke droom en elke hoop.

20. Sinds ik je ontmoet heb, heb ik me nog nooit zo gevoeld. Je maakt me compleet met je vriendelijkheid en je wijsheid. Met jou is mijn leven perfect en voor de rest van mijn leven zal ik bij je zijn.

21. Nu wil ik de rest van mijn dagen met jou doorbrengen. Of het nu zonnig of regenachtig is, ik zal altijd van je houden en voor altijd bij je zijn.

22. Mijn liefste, je bent mijn perfecte match, je bent mijn stralende ster, je bent mijn engel en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen.

23. Toen ik jaren geleden met je trouwde, had ik geen idee van de dagen die zouden komen. Maar nu wil ik al mijn jaren met jou doorbrengen.

24. Ik breng de rest van mijn leven met jou door. Ik zal je nooit laten gaan. Jij bent de adem in mijn longen. Jij bent de glimlach op mijn gezicht. Jij bent de reden dat ik ademhaal. Ik breng de rest van mijn leven met jou door.

25. Het grootste deel van mijn leven heb ik in de schaduw geleefd, wachtend op de zon zodat mijn leven kan beginnen. Met jou aan mijn zijde, vrees ik geen duisternis want jij bent mijn stralende licht. Ik breng de rest van mijn dagen met jou door.

26. Jij bent mijn zon, mijn maan en de sterren. Jij bent mijn alles, mijn alles voor mij ben jij. Ik hou van je.

27. Mijn liefste, ik zal de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Je maakt me heel en je maakt me compleet.

28. Dat klopt, jij hebt mij en ik heb jou. We blijven samen en ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

29. Jij bent mijn alles. Jij bent mijn « happily ever after » en ik zou mijn leven het liefst met jou doorbrengen.

30. Mijn liefste, deze jaren zijn zo snel voorbij gevlogen. Ik kan niet wachten op nog vele jaren met jou.

31. Ik weet dat ik de rest van mijn leven met jou doorbreng. Dit wetende is mijn bron van vreugde.

.

32. Deze mannenwereld is erg wreed. Maar jij bent mijn held en mijn alles. Ik zal voor altijd bij je zijn.

33. Mijn liefde, mijn lieveling, mijn hart en mijn ziel. Je geeft me liefde en je gaf me een thuis. Voor altijd is de deal.

34. Jij bent mijn wederhelft en alles wat ik wil. Ik zou je voor geen goud willen ruilen en ik zal je nooit verlaten omdat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen.

35. Ik breng de rest van mijn leven met jou door. Zelfs als we oud en grijs zijn, zal ik nog steeds van je houden.

36. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen, met jou oud worden, onze kinderen zien opgroeien en dat we allebei genieten van elke dag die we samen hebben. Ik hou van je.

37. Ik hou van je zoals al deze woorden van mijn hart naar het jouwe. Ik wil met jou oud worden en niet alleen vandaag, maar elke dag voor de rest van ons leven delen. Jij bent mijn alles, mijn licht in het leven dat elke dag de moeite waard maakt. Ik kan niet wachten om voor altijd met jou door te brengen!

38. Ik hou zoveel van je. Ik zeg het niet genoeg maar ik meen het echt vanuit mijn hart. Ik wil dat je altijd weet dat ik volledig en totaal waanzinnig verliefd op je ben en dat ik er altijd voor je zal zijn, zelfs als we oud en grijs zijn. Je betekent de wereld voor me, en je zal voor altijd mijn hart hebben.

39. Ik wil voor altijd bij je zijn. Ik wil het je zo makkelijk mogelijk maken in dit geweldige leven. Ik wil je behandelen als de koningin die je bent en mijn leven met je doorbrengen. Je bent mijn hart, mijn ziel, mijn alles.

40. Ik hou ervan dat je zo ongelooflijk mooi bent. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven. Je glimlach en je ogen zijn genoeg om me elke keer weer te laten zwijmelen. Ik hou ervan hoe geweldig je bent in alles wat je doet en ik zal altijd aan je zijde staan om je te steunen in alles wat je doet. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen!

41. Ik hou van je. Ik hou meer van je dan je ooit zou kunnen weten, ik hou elke dag van je met heel mijn hart en ziel. Jij bent de liefde van mijn leven, met jou wil ik de rest van mijn leven samen doorbrengen en de goede en slechte tijden delen. Ik wil je gewoon vasthouden en van je houden voor de rest van mijn leven!

42. Ik ben echt blij dat ik je ontmoet heb. Je brengt vreugde als de wereld triest is. Ik hou van je lach, je glimlach en je mooie ogen. Je bent mijn beste vriend en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

43. Ik zal altijd van je houden en elk moment dat ik bij je ben koesteren. Het is waar, je maakt me compleet. Ik heb het gevoel dat ik mijn zielsverwant heb gevonden. We waren voorbestemd om voor altijd samen te zijn!

44. Ik hou van je mijn kleine zonneschijn. Ik ben zo verliefd op je en kan er nooit genoeg van krijgen. Je bent mijn beste vriend, mijn geliefde, mijn leven. Er is niets in deze wereld dat ik meer wil dan oud worden met jou.

45. Ik kan niemand bedenken die beter is dan jij. Je bent op alle mogelijke manieren perfect voor me. Ik heb nog nooit zoveel voor iemand gevoeld en dat zal ook nooit meer gebeuren. Jouw liefde vult mijn hart en longen, geeft mijn lichaam voortdurend kracht en ik wil voor altijd bij je zijn.

46. Ik weet niet waar ik zonder jou zou zijn, maar ik weet wel dat ik nooit zo gelukkig zou zijn geweest. Je bent mijn zielsverwant en het beste deel van mijn leven. Je vult me met liefde en geluk zoals geen ander dat kan. Ik hoop alleen dat deze verbintenis voor altijd zal duren.

47. Ik hou van je met heel mijn hart en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. Je maakt mijn leven compleet en ik bid elke dag dat ik je altijd net zo gelukkig zal maken als jij mij.

48. Ik hou meer van je dan wat dan ook en ik heb me nog nooit zo voor iemand gevoeld. Jij bent de reden van mijn lach, mijn geluk en de beste beslissing die ik tot nu toe heb genomen. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen, van je te houden en je de gelukkigste persoon ter wereld te maken.

49. Jij bent mijn alles. Zonder jou ben ik niets. Je hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn. Onze liefde is echt en zal eeuwig duren. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen!

50. Bedankt voor het accepteren van mijn voorstel om de rest van ons leven samen door te brengen! Elk moment dat ik bij je ben is een moment dat ik koester. Onze liefde wordt elke dag sterker en ik wil niet dat dat stopt. Laten we elke seconde die we samen hebben vieren en ik zal nooit moe worden om je te zien groeien en je glimlach te zien, want dat is alles wat ik in dit leven nodig heb om gelukkig te zijn.

51. Ik wou dat ik je kon laten zien hoeveel ik van je hou. Elke dag die voorbijgaat, groeit mijn liefde voor jou. Met het verstrijken van de tijd bloeit het alleen maar meer en meer. Je bent zo’n geweldige vrouw en een geweldige moeder voor ons kind. Ik ben de gelukkigste man ter wereld die ooit jouw schoonheid heeft mogen ervaren.

52. Ik wil elke ochtend naast je wakker worden. Ik wil met je trouwen en de rest van mijn leven met je doorbrengen. Ik hou ervan hoe we elkaar in evenwicht houden en in elkaar passen als twee stukjes van een puzzel.

53. De liefde die ik voor je voel is zo krachtig. Het maakt niet uit wie er komt en gaat in mijn leven, of hoeveel tijd of ruimte er tussen ons is, mijn liefde voor jou is standvastig en constant en ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

54. Hoe meer ik van je hou, hoe meer ik besef hoeveel geluk ik heb. Je bent het beste deel van mijn leven, elke dag kan ik niet wachten om met je door te brengen. Elke dag word ik een beetje meer verliefd op je en elke dag, door de jaren heen, is mijn liefde alleen maar dieper en sterker geworden.

55. Mijn liefde voor jou is zo eeuwig en onbetwistbaar als de zwaartekracht, de wind in je haar, de sterren en de maan. Hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn, mijn liefde zal je bereiken en ik breng de rest van mijn leven met je door.

56. Ik denk aan je vandaag en alle komende dagen. Je bent mijn beste vriend, en ik zal altijd van je houden.

57. Ik hou van je, liefje. Ik wil een leven met je opbouwen. Ik wil de rest van mijn dagen naast je wakker worden. Ik wil met jou oud worden… en soms als we in het openbaar zijn en elkaars hand vasthouden, wil ik van de daken schreeuwen dat ik stapelverliefd op je ben.

58. Ik zal altijd van je houden mijn schat. Je bent zo belangrijk voor me. Jij maakt mijn leven compleet. Op een liefde die echt en waar is, zal ik altijd van je houden!

59. Ik zal altijd van je houden. Dat wist ik vanaf het moment dat ik je voor het eerst zag. Mijn hart smelt als je lacht en het zwelt van vreugde bij elke aanraking van je hand. Je bent mijn enige ware liefde en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen.

60. Als man ben ik verliefd op je. Als jongen was ik verliefd op je. Als vriend geniet ik van je gezelschap. De simpele waarheid is dat ik van je hou en de rest van mijn leven met je wil doorbrengen!

61. Hoe zeg ik dat ik van je hou? Ik wil de rest van mijn leven doorbrengen met jou aan mijn zijde. Mijn leven leek niet compleet totdat ik jou ontmoette en ik wil voor altijd met jou doorbrengen.

62. Ik hou van je schat met heel mijn hart. Ik hoef het niet eens meer te zeggen want je moet het nu toch wel weten. Ik wil geen dag zonder jou doorbrengen en ik kan niet wachten op de dag dat ik je hand vasthoud als je door het gangpad naar me toe loopt, wachtend tot ons leven samen begint.

63. Ik hou van je. Ik hou van elk deel van elke dag die ik met je mag doorbrengen. Jij bent het soort vrouw waar elke man van droomt om aan zijn zijde te hebben. Bedankt dat je me het kostbaarste geschenk hebt gegeven dat ik ooit in mijn leven heb gehad.

64. Jij bent mijn leven, de enige persoon die me echt gelukkig heeft gemaakt. Mag ik je voor altijd dicht bij me houden, elke dag tot we oud en grijs zijn? Ik wil met jou oud worden omdat ik zoveel van je hou.

65. Ik hou van je. Dat heb ik altijd gedaan, en dat zal ik altijd blijven doen. Jij bent de persoon met wie ik niet alleen de rest van mijn leven wil doorbrengen, maar alle tijd die ik nog heb. Bedankt dat je bij me was door dik en dun. Bedankt dat je met me naar de zonsondergang kijkt en je liefde met me deelt.

66. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je bent het belangrijkste in de wereld voor mij en ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Je bent alles voor me en ik zal er altijd voor je zijn!

67. Ik zal van je houden tot het einde der tijden. Dat is wat ik het liefste wil. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en degene waar ik niet zonder kan. Er is niemand anders met wie ik elk moment van de dag wil doorbrengen en ik zou het niet anders willen. Je betekent alles voor me.

68. Ik zal mijn hele leven van je houden en je nooit verlaten. Mijn hart zou niet kloppen zonder jou, er zou geen ik zijn, geen wij, we zijn één.

69. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik zal je nooit laten gaan. Je laat mijn hart smelten elke keer als ik aan je denk. Je bent echt mijn zielsverwant. Ik hou meer van je dan van het leven zelf! Ik wil voor altijd bij je zijn.

70. Ik weet dat ik het al gezegd heb, maar ik wil je bedanken dat ik de rest van mijn leven met jou mag doorbrengen. Het is geen kwestie van of, het is een kwestie van wanneer.

71. Bedankt dat ik me speciaal voelde en dat je me met zoveel zorg behandelde. Ik hou zoveel van je! Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit gekend heb, echt waar. Je hebt zoveel vreugde en geluk in mijn leven gebracht en er is niemand anders met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen.

72. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en mijn geliefde. Ik ben zo dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Ik hou zoveel van je en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen.

73. Lieverd, ik wil je vertellen hoeveel ik van je hou. Elke dag dat we samen zijn, voel ik dat onze liefde sterker en dieper wordt. Je bent een geweldige partner en ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met je door te brengen. Je vult mijn hart met zoveel vreugde!

74. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Ik zal altijd van je houden en ik zal altijd van je houden. Zolang ik leef, mijn baby, zal jij dat zijn.

75. Ik heb mijn hele leven gewacht op iemand als jij. Gelukkig gaf het lot me de kans om jou te vinden. Ik kan niet wachten om voor altijd met je samen te zijn.

76. Aan degene van wie ik altijd zal houden, je bent mijn wereld en ik zou niets zijn zonder jou. Je bent altijd in mijn hart, geest en ziel. Jij bent mijn reden om te leven en ik hou meer van je dan alle woorden in de wereld ooit zouden kunnen uitdrukken. Mijn leven is van jou… voor eeuwig.

77. Je bent alles wat ik wil, alles wat ik nodig heb. Ik hou meer van je dan je weet, en dat zal altijd zo blijven. Onze familie is onze wereld, en dat komt allemaal door jou! Ik hou van je, lieverd.

78. Ik ben nog steeds verbaasd over het feit dat jij mijn liefde bent. Je bent zo’n geweldig persoon en ik kan je niet genoeg zeggen! Ik hou zoveel van je! Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Ik zou alles voor je opgeven. Je maakt me compleet.

79. Ik wil je gelukkig maken omdat je dat verdient. Ik heb het gevoel dat ik boven alles van je moet houden. En dat wil ik de rest van ons leven doen, hopelijk vanaf vanavond.

80. Met jou trouwen was de beste beslissing van mijn leven. Vanaf het moment dat ik je handen in de mijne hield, wist ik dat we voor altijd samen zouden zijn. Je bent mooi en gelukkig en elke keer als ik je zie, kan ik mijn ogen niet van je afhouden. Perfectie! Zoveel liefde voor jou schat!

81. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je betekent zoveel voor me, meer dan je ooit zult weten. Ik hou van je en ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Ik blijf voor altijd bij je.

82. Ik zal ons nooit opgeven, dat beloof ik schatje. We zullen voor altijd samen zijn.

83. De liefde die we delen is zo groot en prachtig. Ik wil je vertellen hoeveel ik van je hou, niet alleen vandaag maar elke dag vanaf nu. Ik beloof dat ik de rest van mijn leven met je zal doorbrengen en je alle liefde en geluk van de wereld zal geven.

84. Ik hou meer van je dan je weet. Je bent mijn beste vriend, mijn grootste steun en ik voel me zo gelukkig dat ik je heb ontmoet. Jij maakt van mij een beter mens. Ik kan niet wachten om met jou oud te worden, ons leven samen door te brengen met het opvoeden van kinderen en hen een succesvol en gelukkig leven te zien leiden.

85. Je betekent alles voor me. Ik wil niets liever dan de rest van mijn leven met jou doorbrengen, maar ik weet dat het niet zo makkelijk is. Het is moeilijk voor ons om samen te zijn, maar ik zal alles doen voor onze liefde. Ik zal aan je zijde blijven en dit mogelijk maken. Bedankt dat je van me hield, zelfs op mijn donkerste dagen toen ik het licht niet kon zien. Ik hou van je, schatje.

86. Je bent geweldig en zo ongelooflijk mooi. Je verrijkt mijn leven en ik hoop de rest van mijn leven bij je te zijn. Ik hou van je ogen, lippen, haar en alles aan je. Als je in de buurt bent, gaat mijn hart sneller kloppen en voel ik een golf van geluk door mijn lichaam gaan. Bij jou zijn is als leven in een prachtige droom die nooit eindigt.

87. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit ben tegengekomen. Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken. We hadden misschien niet de soepelste relatie, maar in mijn hart weet ik dat het voorbestemd is. Het zal vanaf nu alleen maar beter worden. Ik hou van je met heel mijn hart! Ik wil dat dit een leven lang zo blijft.

88. Ik breng elke ochtend met je door en elke nacht met je, maar ik ben eigenlijk gewoon de tijd aan het doden tot ik constant bij je kan zijn. Ik wil oud met je worden en voor altijd bij je zijn. Met elke dag die voorbijgaat, word ik meer verliefd op je. We bouwen ons leven samen op, stukje bij beetje. Onze liefde is de sterkste kracht op aarde en zal dat altijd blijven.

89. Ik ben nog maar net begonnen om verliefd op je te worden, en ik kan nu al niet meer stoppen. Je hebt nog niet eens het beste van me gezien! Ik vind elke dag meer redenen om van je te houden. En ik kijk er naar uit om ze allemaal te laten zien mijn lieveling en ik hou van je, mijn zonneschijn.

90. Ik geloof niet in het lot, maar voor ons maak ik een uitzondering. Ik heb nooit dit soort liefde gekend, en ik ben zo blij dat jij in mijn leven bent. Je maakt me compleet en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen!

91. Je behandelt me als een prinses. Ik hou ervan hoe je me gelukkig maakt. Ik voel me altijd zo gezegend. Je bent zo attent en aardig. Je bent alles voor me en ik wil altijd bij je zijn. Ik hoop dat ik jou net zo gelukkig maak als jij mij en ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

92. Ik zei je toen ik je voor het eerst zag, dat ik van je zou houden tot het einde der tijden. Nu is die dag gekomen om je de rest van mijn leven te geven.

93. Het voelt zo goed dit te zeggen omdat het waar is. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld, en dat zal altijd zo blijven.

94. Vandaag is de eerste dag van mijn leven. De rest van mijn leven begint nu met jou. Ik wil geen dag leven zonder jou aan mijn zijde.

95. Ik ben nog nooit zo zeker geweest van iets in mijn leven als dat ik absoluut zeker weet dat ik van je hou. Ik breng de rest van mijn leven met je door en zal elke dag gebruiken om je te laten zien hoeveel ik van je hou.

96. Je draagt mijn hart met je mee, waar je ook gaat. Elke dag met jou is een zegen, ik ben zo gelukkig dat jij in mijn leven bent. Ik beloof je gelukkig te maken en je de liefde te blijven geven die je verdient. Je betekent meer voor me dan de adem zelf, ik zou alles doen voor jouw geluk. Er is niemand anders met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen!

97. Ik zal de rest van mijn leven van je houden en voor je zorgen. Ik werd diep verliefd op je toen ik je zag, en die liefde voor jou groeit nog steeds. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik wil voor altijd bij je zijn.

98. Elke dag word ik een beetje meer verliefd op je. Je bent zo’n geweldig persoon, en ik ben zo blij dat ik je de mijne mag noemen. Ik zal aan je zijde staan bij alles wat het leven ons toewerpt.

99. Je bent meer dan ik ooit had kunnen dromen. Je bent echt de liefde van mijn leven en ik dank het lot elke dag dat we elkaar gevonden hebben. Je glimlach, je lach, je gezicht en je ogen; ik kan maar geen genoeg van je krijgen en kan niet stoppen met van je te houden. Ik hou van je, nu en voor altijd!

100. Ik hou van je. Ik zal altijd van je houden. Je bent mijn enige echte zielsverwant. Je bent de perfecte partner voor mij. Je ziet me, de echte ik en je houdt toch van me. Ik zal de rest van mijn leven doorbrengen met jou gelukkig te maken, want dat is wat mij gelukkig maakt.

101. Ik heb jou gekozen. Ik verkies jou boven mij, omdat je mijn gekte verdraagt en me als een koningin behandelt. Ik hou van je vriendelijke hart, je kietelende lach, je ontelbare kusjes en je zorgzame ogen. Je hebt me gelukkiger gemaakt dan iemand ooit zou kunnen dromen, en we hebben een eeuwigheid om elkaar vast te houden tot de tijd eindigt.

102. Bedankt om in mijn leven te komen en het te vullen met zoveel vreugde en gelach. Ik wil de rest van mijn leven van je houden en je geliefd laten voelen. Ik hou van je.

103. Je bent mijn leven nu en voor altijd. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou meer van je dan ooit tevoren en ik beloof voor altijd van je te houden.

104. Ik ben toegewijd aan jou als mijn liefde. Ik beloof je trouw en trouw te zijn. Ik zal je altijd in mijn gedachten en gebeden houden. We zullen samen wandelen, samen lachen en elkaar liefhebben door alle obstakels die we tegenkomen.

105. Ik herinner me nog de dag dat we elkaar ontmoetten, de schittering in je ogen, de glimlach op je mooie gezicht, dat was genoeg voor mij om te weten… dat je voor altijd de mijne zou zijn. Ik zal voor eeuwig en altijd van je houden.

106. Ik breng de rest van mijn leven met jou door. Het is een beslissing die ik elke dag opnieuw nam toen ik erover nadacht met je te trouwen, kinderen met je te krijgen, met je oud te worden. Al die jaren heb ik ernaar uitgekeken om met jou oud te worden, onze kinderen en hun kinderen te zien opgroeien en samen oud te worden.

107. Ik hou van je. Dat zal ik altijd blijven doen. Ik ben er trots op dat ik de rest van mijn leven met jou aan mijn zijde wil doorbrengen. We hebben nog zoveel voor ons, een leven vol herinneringen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik ben zo gelukkig! Ik hou van je, schatje!

108. Je bent mijn beste vriend. Het licht van mijn leven, mijn zielsverwant, mijn ware liefde. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Je brengt me zulke vrede en rust, de golven van vreugde en geluk razen door me heen elke keer als ik je zie. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen zeggen!

109. Ik heb deze momenten met je doorgebracht en ik heb van elke minuut genoten. Ik zal de rest van mijn leven van je houden en voor je bidden.

110. Mijn liefste, woorden kunnen niet uitdrukken hoe blij ik ben dat we elkaar gevonden hebben. Je vult mijn hart met zoveel liefde en toch heb je het vermogen om me met meer te verrassen. Ik heb geluk dat ik je aan mijn zijde heb en ik ben blij dat je voor altijd de mijne bent.

111. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou. Mijn hart smelt als ik alleen al aan je denk. Je bent het mooiste wat me ooit is overkomen. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn om mijn leven met jou door te brengen.

112. Ik weet nog dat ik je ontmoette, het voelt als gisteren. Toen ik je voor het eerst zag wist ik dat mijn leven voor altijd zou veranderen. Ik herinner me de dag dat ik je uit vroeg, en dat je ja zei.

113. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Door jou voel ik me elke dag levend en ik kan me geen dag zonder jou voorstellen. Je bent de mooiste persoon van binnen en van buiten en ik hou van je met mijn hele hart.

114. Ik kan niet geloven dat je echt van mij bent. Ik had nooit gedacht dat ik je zou vinden. Jij bent degene bij wie ik voor altijd wil zijn. Ik hou meer van je dan van het leven zelf en beloof er altijd voor je te zijn als je me nodig hebt. Jij bent mijn alles!

115. Ook al voelt het alsof we uit elkaar groeien, ik hou nog steeds meer van je dan wat dan ook in deze wereld. Alleen al het feit dat je rondloopt met mijn hart geeft me vlinders. Ik weet dat het de laatste tijd niet makkelijk was.

116. Ik hou van je en zal altijd van je houden. Niets kan dat veranderen. Wat het leven ook met ons doet, ik kom altijd bij je terug. Ik ben er voor jou en alleen voor jou. We komen overal doorheen zolang we samen zijn.

117. Mijn schat, je bent mijn leven. Je hebt me zo gelukkig gemaakt. Je maakt me aan het lachen als ik down ben en je weet altijd wat je moet zeggen als ik opgevrolijkt moet worden! Dank je wel om jou te zijn en ik hou nog meer van je! Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

118. Ik breng de rest van mijn leven met jou door. Ik weet niet of ik ooit volledig kan uitdrukken hoe gelukkig je me maakt. Jouw liefde is mijn motivatie en ik voel me elke dag gezegend met jou in mijn leven. Bedankt dat je alles bent wat ik ooit wilde.

119. Met elke minuut die voorbijgaat, word ik een beetje meer verliefd op je. Je bent mijn eerste gedachte in de ochtend, mijn laatste ‘s avonds en alles daartussenin. Het schrijven van dit briefje heeft me doen beseffen dat woorden niet kunnen uitdrukken hoeveel ik van je hou en hoe ver ik bereid ben te gaan met jou. We zullen voor altijd samen zijn.

120. Je bent mijn engel en de liefde van mijn leven. Ik kon me geen betere match wensen. De rest van mijn leven zal ik alleen doorbrengen met jou aan mijn zijde. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

121. Ik heb nooit echt geluk gekend tot ik jou vond. Je hebt mijn leven op zoveel manieren geraakt en me laten zien hoe speciaal ware liefde kan zijn. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben en dat we samen door het leven gaan! Jij bent de liefde van mijn leven, voor altijd en eeuwig!

122. Elke dag dat ik wakker word met jou, voel ik me gelukkig. Elke dag word ik nog meer verliefd op je. Je maakt me altijd aan het lachen, en mijn hart fladdert elke keer als ik je zie. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou aan mijn zijde door te brengen. Ik hou van je.

123. Mijn liefste, je bent de liefde van mijn leven. Ik word elke dag nog verliefder op je. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet en ik ben blij dat we elkaar hebben gevonden. De vreugde die je in mijn leven hebt gebracht is iets wat ik nooit volledig zal kunnen uitdrukken. Bedankt voor de geweldige tijden die we samen hebben gedeeld en nog zullen delen, want ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

124. Ik kon niet voorkomen dat ik verliefd op je werd. Elke dag maak je me aan het lachen, zelfs als ik dat niet kan. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven te beginnen met jou aan mijn zijde. Je betekent alles voor me, en ik zal altijd de jouwe zijn.

125. Je hebt mijn leven veranderd en me een reden gegeven om elke dag wakker te worden. Ik hou van je met heel mijn hart, voor altijd en verder. Jij bent het belangrijkste in mijn leven, dus vergeet dat nooit! Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

126. Je bent meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Als ik mijn ogen sluit zie ik jou, als ze geopend worden, verlang ik naar jou. Jij bent mijn enige ware liefde, mijn zielsverwant, mijn voor altijd. In elk moment van mijn leven, in elke adem die ik neem, klinkt jouw stem in mijn hoofd. Het maakt me niet uit of we de hele nacht praten, zolang het maar altijd met jou is.

127. Waarom hou ik zoveel van je? Dat heb je je vast wel eens afgevraagd. Je bent mijn wederhelft, mijn zielsverwant, mijn alles. Ik hou ervan hoe je lacht, hoe je me aanbidt en de manier waarop je me laat gloeien met zoveel passie en vuur. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik laat je niet meer gaan.

128. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent mijn droom, mijn inspiratie, je laat me lachen en zingen. Je bent het licht aan het einde van mijn tunnel, je bent mijn liefde en mijn leven. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.

129. Baby, ik wil je zo dicht bij me houden en het kloppen van je hart horen. Voelen alsof onze lichamen één zijn… Elk moment met je delen… De eeuwigheid met je doorbrengen.

130. Wat is het leven zonder jou? Ik kan me niet voorstellen deze eeuwige reis met iemand anders te doen. Je bent mijn sterke motivatie om te slagen. Zeker, ik breng de rest van mijn leven met jou door.

131. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Ik wil je stevig vasthouden. Ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen en voor altijd van je houden.

132. Aan mijn minnaar, ik heb zoveel liefde voor je. Ik breng de rest van mijn leven met je door. Dit is om je te laten weten dat ik van je hou.

133. Ik wil voor altijd bij je zijn, films kijken, spelletjes spelen en genieten van de koele bries van het strand. Ik breng de rest van mijn leven met jou door, liefje.

134. Als ik zeg dat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen, ben je dan net zo blij als ik? Wil je dat? Alsjeblieft, zeg geen nee! Ik wil dat je weet dat ik van je hou. Het is zo waar. Ik weet dat je het voelt.

135. Het leven, mijn liefde, voor jou, is het allemaal waard. Elke dag betekent een stukje van mijn hart. Voor altijd van jou en van jou voor altijd, dat is alles wat ik wil zingen.

136. Ik ben de afgelopen jaren bij mijn minnaar geweest. Ik dacht dat ik je zo goed kende, maar nu besef ik hoe weinig ik weet. Ik ben blij dat onze tijd samen nooit voorbij is. Ik kan niet wachten om zoveel over je te weten te komen in de vele jaren die nog komen.

137. Jij bent de liefde van mijn leven, die mij mijn verdriet doet vergeten. Alsjeblieft, verlaat nooit mijn zijde. Ik wil geen verdriet meer kennen.

138. Je bent mooi! Je bent speciaal! Je bent van mij! Je bent mijn alles! Laten we nog vele jaren samen wiegen. Ik hou van je.

139. Mijn hart is gevuld met liefde voor een levenspartner die zo goed bij mij past. Ik breng de rest van mijn leven met jou door omdat ik elke dag jouw liefde moet kennen.

140. Mijn liefste, elk moment met jou is als een droom die uitkomt. Het leven met jou is zoeter dan zoet. Jij bent mijn alles. Ik wil elk moment met jou doorbrengen.

141. Als ik naar je kijk, zie ik een zalig en verblindend gezicht. Het verlicht mijn hart met geluk. Net zoals ik verlang naar de eeuwigheid.

142. Jij bent de adem van mijn hart. Jouw liefde houdt mijn hart elke dag kloppend. Met jou weet ik zeker dat het leven vruchtbaar zal zijn. Laten we voor altijd samen zijn.

143. Je bent in mijn ziel als zuurstof. Zonder jou ben ik verloren. Jouw liefde is alles wat ik nodig heb en ik zal van je houden tot het einde der tijden.

144. Moge de liefde die we delen nooit sterven. Mijn liefde voor jou is als de zon, die ‘s nachts helder schijnt.

145. Jij bent mijn alles! Mijn liefde, mijn hart, mijn geest. Lieve minnaar, je maakt me compleet, zoals de nacht de dag compleet maakt.

146. Ik breng de rest van mijn leven met je door omdat ik van je hou en me geen leven zonder je kan voorstellen.

Eén ding blijft waar, dat is dat je de rest van je leven met je partner wilt doorbrengen, hem of haar elke dag gelukkig wilt maken en geen ruimte wilt geven om spijt te hebben van zijn of haar beslissing. Uiteindelijk is de beste manier om erachter te komen of je hebt wat nodig is om de rest van je leven met iemand door te brengen, gewoon door de rest van je leven met hen door te brengen met deze Ik breng de rest van mijn leven door met jou citaten die hierboven staan.

Of dat nu op lange of korte termijn is, de bal ligt bij jou. Dus waag de sprong en wees moedig! Neem de beslissing of herbevestig je beslissingen vandaag en je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.