Ik Doe Wat Me Gelukkig Maakt

Geluk is een gemoedstoestand waar we allemaal naar kunnen streven. We denken vaak dat geluk ons overkomt, maar de waarheid is dat we het zelf kunnen creëren.

Doen wat je gelukkig maakt is een gemeenschappelijk doel voor veel mensen. Het probleem is dat we vaak niet weten wat ons gelukkig maakt. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de routine van werken, eten, slapen en niets meer. Dingen kunnen zo eentonig worden dat men zich vaak niet meer herinnert hoe het was om gelukkig te zijn.

Het lijdt geen twijfel dat we ons allemaal gelukkiger voelen als we doen wat we graag doen. Het is niet altijd gemakkelijk om te doen wat je gelukkig maakt. Het leven staat in de weg, verantwoordelijkheden stapelen zich op en het wordt moeilijk om tijd voor jezelf te nemen. Maar het is belangrijk te onthouden dat geluk een keuze is, en als je het maar graag genoeg wilt, zul je een manier vinden om het te krijgen.

Doen waar je van houdt is zo belangrijk. Het voedt je creativiteit, voedt je ziel, en kan soms zelfs een gezin voeden. Als je graag doet wat je gelukkig maakt, dan moet je deze Ik doe wat me gelukkig maakt citaten hieronder zien.

Ik doe wat me gelukkig maakt

Gelukkig zijn is voor veel mensen moeilijk, en het kost zelfs tijd om te beslissen wat iemand gelukkig maakt. Ik heb nagedacht over mijn eigen geluk en heb een paar citaten verzameld die ik interessant vind over gelukkig zijn met jezelf, het werk dat je doet en wat je gelukkig maakt in het algemeen.

1. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders, ik vind en doe wat mij gelukkig maakt, en ik weet dat ik op een dag altijd gelukkig zal zijn.

2. Ik doe wat ik wil doen, en ik ben er gelukkig mee. Mijn leven is niet perfect, maar het is goed. Ik doe wat ik wil doen, en ik ben er gelukkig mee.

3. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen. Ik doe het allemaal omdat ik weet dat ik mijn eigen beste vriend ben.

4. Geluk is iets dat iedereen kan bereiken; het is niet moeilijk te vinden als je een glimlach op je gezicht hebt en een vriendelijk woord.

5. Elke dag is een nieuwe dag; als elk raam een deur was, hoefden we alleen maar naar buiten en een nieuwe deur in te lopen.

6. Ik ben mijn eigen beste vriend. Ik doe elke dag de dingen die ik graag doe, en zolang ik gelukkig ben, wat maakt het uit wat anderen denken?

7. Elke dag is een nieuwe dag, een nieuwe manier om te leren, om steeds meer te ontdekken. Het is de dag om te doen wat je doet glimlachen.

8. Ik doe meer van wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen als je doet wat je haat en houdt van wat je krijgt – als je houdt van wat je doet, werk je nooit een dag in je leven,

9. Als ik hou van wat ik heb, heb ik alles wat ik nodig heb, het maakt me gelukkig als ik gelukkig ben, en daarom doe ik graag wat me gelukkig maakt.

10. Ik ga niet stoppen met wat me gelukkig maakt omdat jij dat zegt of omdat anderen dat zeggen. Ik ben vrij om te doen wat ik wil met mijn leven, en zolang het me gelukkig maakt, vind ik het prima.

11. Eén ding heb ik in de loop der tijd geleerd: als je gelukkig wilt zijn, wees dan wat je gelukkig maakt, als je vrij wilt zijn, wees dan wat je vrij maakt, als je waar wilt zijn, wees dan wat je waar maakt, en als je geliefd wilt zijn, wees dan wat je geliefd maakt.

12. Elke dag is een nieuwe dag, en ik ben gezegend dat ik leef; ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om te zijn wie ik nu ben.

13. Doe ik wat me gelukkig maakt? Ik doe wat me gelukkig maakt. Ik kan doen wat ik wil, ik kan mijn eigen regels maken, ik kan zeggen wat ik voel, ik kan zijn wat ik wil, en ik ben gelukkig als ik doe wat ik wil.

14. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik vind en doe wat mij gelukkig maakt. Het is vast niet zo gemakkelijk om iemand gelukkig te maken, maar ik heb ontdekt dat de beste manier om iemand gelukkig te maken is om zelf gelukkig te zijn.

15. Als ik hou van wat ik heb, heb ik alles wat ik nodig heb. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik vind en doe wat me gelukkig maakt.

16. Ik doe meer van wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen – maar ik zou meer kunnen doen en meer tijd kunnen doorbrengen met mensen die me doen fronsen, dus kies ik ervoor gelukkig te zijn.

17. Ik vraag me af of ik bang zal zijn voor wat er komt en wat het voor mij zal betekenen Ik zal nerveus en springerig zijn, maar ik weet niet waarom ik op dit moment gelukkig ben.

18. Er is maar één weg naar geluk, en dat is ophouden me zorgen te maken over dingen die buiten mijn wil liggen.

19. Het is wat me gelukkig maakt als ik doe waar ik van hou. Het is wat me gelukkig maakt, en ik blijf gelukkig met wat ik doe.

20. Doe wat je gelukkig maakt, en maak je leven beter.

21. Ik doe wat ik wil doen, en ik ben er gelukkig mee. Hoe meer je leert te doen wat je wilt doen, hoe gelukkiger je zult zijn met wat je doet.

22. Ik doe wat me gelukkig maakt, en ik heb geen spijt, ik heb geen spijt, ik heb geen spijt.

23. Geluk is gratis; het is een gedachte die niet gekocht kan worden. Het is een rijm dat je vasthoudt als het leven geen grip heeft.

24. Doe wat je gelukkig maakt, doe wat je doet glimlachen, doe wat je gelukkig maakt, en doe wat je doet glimlachen.

25. Ik doe wat me gelukkig maakt, en het kan me niet schelen wat anderen denken. Het kan me niet schelen of iemand naar me kijkt, want ik weet dat ik doe waarvoor ik bestemd ben.

26. Ik doe de dingen die ik wil doen voor mijn geluk en welzijn. Ik laat mezelf plezier maken en risico’s nemen.

27. Het leven is een geschenk. Je kunt het verspillen. Of je kunt er vreugde aan beleven. Als je van het leven een vreugde wilt maken, moet je beseffen dat je de vrijheid hebt om te kiezen hoe je wilt leven.

28. Weet je wat ik gevonden heb? Het heeft alles te maken met wat mij gelukkig maakt. Als ik doe wat me gelukkig maakt, dan leef ik een gelukkig leven, en hoef ik me geen zorgen te maken of mensen het leuk vinden of niet.

29. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik vind en doe wat me gelukkig maakt.

30. De belangrijkste vraag die ik mezelf kan stellen is, « wat maakt me gelukkig? » en het belangrijkste wat ik kan doen is een goed mens zijn.

31. Om ten volle van het leven te genieten, moet ik mezelf gelukkig houden met wat ik ook doe. Doen wat me gelukkig maakt heeft me meer dan wat dan ook geholpen. Als ik van het leven geniet, is dat te zien, en dan genieten anderen ook van mijn omgeving. Zo heb ik veel goede vrienden gemaakt.

32. Ik doe wat me gelukkig maakt. Geluk is zinvolle dingen doen… Mijn geluk werd gevonden in het gevoel zinvolle dingen te doen.

33. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen, en dat is waar ik moet zijn, ik ben gelukkig met wat ik doe, en ik ben klaar om het spel te spelen.

34. Ik doe wat me gelukkig maakt. Geluk is zinvolle dingen doen. Ik meng mijn muziek, en zij spelen mijn liedjes – maak mijn woorden, en zij lezen mijn boek, en uit mijn mond komt al het geluid dat hun hart doet kloppen.

35. Als u wilt dat ik tevreden ben, zal ik graag in uw wereld zijn; als u wilt dat ik meedoe, zal ik graag rennen en spelen.

36. Ik doe wat me gelukkig maakt, ik volg mijn dromen, ik doe meer van wat me gelukkig maakt, en ik breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen.

37. Ik aarzel nooit om iets te doen wat me gelukkig maakt. Ik aarzel nooit om iets te doen wat me gelukkig maakt.

38. Geluk is gratis, en als je het vindt, wil je nooit meer weg.

39. Geluk is gratis voor wie het kan aanvaarden, maar degene die het bezit is de persoon zonder zorgen.

40. Geluk en comfort betekenen zoveel als je jong bent. Je bent er altijd om anderen gelukkig te maken, leef zoals je wilt.

41. Ik doe wat ik wil doen, en ik ben er gelukkig mee. Ik hoef niet iemand te worden. Ik ben al iemand.

42. Geluk is als een bal, en je moet hem vangen, want als je dat niet doet, is hij weg, en als je dat wel doet, rolt hij weg.

43. Het is de regen die de regenboog maakt. Het is de hartslag die me sterk maakt. Het is de aanraking van je hand die me heel maakt. Ik zal mijn leven nooit voor iemand anders leven.

44. Als ik maar één ding kon doen, zou ik doen waar ik van hield, en niets zou me daarvan weerhouden, behalve mijn eigen hart.

45. Mijn geluk is van mij om te geven; als geluk is wat je wilt, heb je recht op alles.

46. Wie je ook bent, je hebt een eigen leven te leiden. En als je bang begint te worden, twijfel dan niet aan iets wat je gelukkig maakt.

47. Het leven is kostbaar en onvoorspelbaar. Het is niet wat we nemen, maar wat we doen met de dingen die we krijgen.

48. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen. Ik maak muziek; ik lees een boek, ik schrijf een brief, ik breng tijd door met een vriend.

49. Ik doe wat me gelukkig maakt en blijf gelukkig met wat ik doe, anders zou ik blut zijn. Ik doe wat me gelukkig maakt en blijf gelukkig met wat ik doe, anders zou ik te verdrietig zijn. Ik doe wat me gelukkig maakt en blijf gelukkig.

50. Ik doe wat mij gelukkig maakt, en ik doe mijn best om anderen aan te sporen gelukkig te zijn, geluk is niet slecht, maar voor velen is geluk een droom.

51. Ik doe meer wat me gelukkig maakt, en ik breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen. Ik doe het omdat ik weet dat het juist is, en ik doe het omdat ik weet dat het waar is.

52. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik heb mijn manier om voor mezelf te zorgen. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik vind en doe wat je gelukkig maakt.

53. Ik doe waar ik van hou, ik blijf glimlachen, en ik doe het allemaal voor mezelf. Ik wil gelukkig zijn, en ik wil mezelf zijn, dus ik doe waar ik van hou, ik blijf glimlachen, en ik doe het allemaal voor mezelf.

54. Ooit geloofde ik in waar ik ben, en nu doe ik het. The sky is the limit. Doe wat je gelukkig maakt, blijf gelukkig met wat je doet, en leef een leven vol passie. Vroeger zei ik altijd dat kleding buiten het seizoen me zwaar valt, maar toen besefte ik dat het de natuur is, niet de mode, die ervoor zorgt dat mijn garderobe elke dag verandert. Je weet nooit wat er kan gebeuren; zorg dat je een leuke tijd hebt als dat gebeurt!

55. Ik doe wat me gelukkig maakt. Het kan me niet schelen wat anderen denken, zolang ik maar plezier heb. Ik vind je leuk omdat je positief, wild en gek bent, en dat is het soort persoon dat ik ben, dus laten we de rest van ons leven plezier maken!

56. Ik ging zo op in wat anderen van me verwachtten dat ik vergat wat ik wilde. Ik hield niet van wie ik aan het worden was, en ik had mijn leven laten beheersen door angst. Je moet alles loslaten wat je tegenhoudt. Doe wat je gelukkig maakt, kom op voor jezelf, volg je dromen en neem geen genoegen met minder dan wat je echt gelukkig maakt.

57. Ik ben zo gelukkig. Ik doe gewoon wat me gelukkig maakt en blijf gelukkig. Alle drukte van het dagelijks leven is ontmoedigend, en daarom kies ik ervoor om te doen wat me gelukkig maakt, en daar blijf ik bij. Niet alles wat blinkt is goud, soms moet je je dromen en doelen grijpen. Neem je ideeën en maak ze waar.

58. Ik aarzel nooit om iets te doen wat me gelukkig maakt. Ik vraag me nooit af waarom. Ik doe gewoon wat ik wil doen, zo ben ik altijd geweest, en het maakt me gelukkig.

59. Ik doe wat me gelukkig maakt. Voor mij draait alles om zelfliefde. Mijn geluk is de sleutel.

60. Ik doe wat me gelukkig maakt. Geluk is zinvolle dingen doen. En de reden dat ik me zo voel is de wetenschap dat ik moet blijven leven.

61. Ik aarzel nooit om iets te doen wat me gelukkig maakt Het kan me niet schelen wat anderen denken

62. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen. Ik ben een gelukkige ziel en een vermomde engel.

63. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen, maar ik ben er nog steeds, blijf de liefde, vriendschap en vreugde van deze zieners accepteren.

64. Mijn droom is om gelukkig te zijn, het is mijn wens om vrij te zijn. Ik ben niet bang om te zeggen wat ik wil zijn, ik doe wat me gelukkig maakt, en ik ben er gelukkig mee.

65. Als ik hou van wat ik heb, heb ik alles wat ik nodig heb. Als het allemaal gezegd en gedaan is, is dat alles wat je nodig hebt om te weten dat ik compleet ben en niets anders nodig heb.

66. Er was een tijd dat ik mijn leven leefde voor iemand anders, en dat was een oorzaak van grote geestelijke ellende. Ik wist dat het me pijn deed en me tegenhield. Ik moest mezelf vinden om mijn dromen te verwezenlijken.

67. Ik doe wat me gelukkig maakt, met mijn geest en mijn lichaam, omdat ik zeker weet dat geluk het vinden van mijn plaats in de wereld is.

68. Als ik hou van wat ik heb, heb ik alles wat ik nodig heb, maar als ik hou van wat ik niet heb, kan ik verloren zijn.

69. Als ik hou van wat ik heb, heb ik alles wat ik nodig heb om mijn dromen waar te maken, en als ik ooit in nood lijk te zijn, geef ik niet op, ik geef niet op, en ik neem geen nee.

70. Dus wanneer de ochtendzon verschijnt, en de gieren beginnen te dalen, is zorgen maken over welke kant de wind op zal waaien niet langer de moeite waard.

71. Ik ben misschien niet de beste in wat ik doe, maar ik doe mijn best om mensen te laten glimlachen, en ik doe meer van wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen.

72. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik vind en doe wat mij gelukkig maakt. Ik geloof dat wat mij gelukkig maakt, mij gelukkig zal maken.

73. Geluk is gratis, dus waarom niet met geluk, doe waar je goed in bent, en sta nooit stil bij het verdriet.

74. Ik denk niet aan de toekomst ik denk niet aan het verleden ik aarzel gewoon niet om te doen wat ik wil doen.

75. Ik doe wat me gelukkig maakt en het kan me niet schelen wat anderen denken. Ik verander voor niemand en het kan me niet schelen wat ze zeggen.

76. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik vind en doe wat jou gelukkig maakt, niet wat mij doet lijden. Het kan me niet schelen wat andere mensen zeggen, want ik weet dat het niet echt is.

77. Ik doe wat me gelukkig maakt Ik doe waar ik zin in heb Ik doe wat ik graag doe Ik doe wat goed voor me is Ik doe wat me gelukkig maakt.

78. Ik ben geen loser, ik ben geen triest voorbeeld van een mens. Ik heb niemand of iets nodig om me te vertellen wat ik moet doen. Dus ik leef mijn leven voor niemand. Ik leef mijn leven voor mezelf.

79. Ik doe wat me gelukkig maakt en geef niet om wat anderen denken. Het kan me niet schelen wat mensen zeggen want ik doe wat ik doe om mezelf gelukkig te maken; uiteindelijk ben ik gelukkig met wat ik doe.

80. Ik doe wat me gelukkig maakt. Geluk is zinvolle dingen doen

81. Ik ben niet alleen gelukkig, maar ook een beter mens. Ik ben blij dat ik de wereld beter maak, en ik ben zekerder dan ooit tevoren. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen.

82. Ik doe wat me gelukkig maakt en het kan me niet schelen wat anderen denken. Ik weet dat het verkeerd is om dingen te doen die me gelukkig maken, maar ik doe het toch.

83. « wees gelukkig en doe wat je graag doet » ja, wees gelukkig en doe wat je graag doet. Waarom ik weet zeker, je zult weten als je het doet dat doen wat je gelukkig maakt heel belangrijk is om te leven.

84. Ik doe wat me gelukkig maakt, want geluk is de sleutel Ik geef nooit op, ik wijk nooit af van wat me gelukkig maakt, ik volg mijn dromen en ik zal nooit ophouden gelukkig te zijn!

85. Ik doe wat me gelukkig maakt. Ik hou van lachen, lachen en gek doen. Ik hou ervan om anderen te laten lachen en glimlachen. Ik ben een zeer positief persoon die altijd probeert vriendelijk te zijn voor anderen en laat zien dat vriendelijkheid je ver brengt in het leven.

86. Mijn geluk is niet van mij; het is een geschenk dat ik gevonden heb, een geschenk dat ik moet delen, en dat geluk deel ik met jou.

87. Ik leef mijn leven nooit voor iemand anders. Ik vind en doe wat me gelukkig maakt; ik loop met opgeheven hoofd, als een kind zonder zorgen; ik ben gelukkig zoals ik ben; als dat je verdrietig maakt, kan het me niet schelen

88. Ik lach, ik dans en zing, ik leef zoals ik wil, ik aarzel nooit om iets te doen wat me gelukkig maakt.

89. Ik doe wat me gelukkig maakt, en de dingen die ik doe zijn oké.

90. Het kan me niet schelen wat anderen denken Ik ben niet bang om iets te doen wat me gelukkig maakt Ik ben niet bang om mijn ware ik aan iedereen te laten zien Ik doe wat me gelukkig maakt Het kan me niet schelen wat mensen doen Ik doe.

91. Doen wat me gelukkig maakt is heel belangrijk voor het leven. Ik neem de tijd om te doen wat ik doe omdat datgene wat ik doe mij gelukkig maakt.

92. Ik doe wat me gelukkig maakt. Ik probeer het goede in iedereen te zien en leef mijn leven vrij van haat en stress. Je kunt over me oordelen wat je wilt, want ik weet dat ik een vervuld leven leid. Als je echt gelukkig was in je eigen leven, zou je je daarop richten in plaats van je te ergeren aan het mijne!

93. De dag dat ik besefte dat mijn geluk niet afhankelijk was van anderen, of van wat anderen hadden of niet hadden, maar in plaats daarvan van wat ik had of niet had, was de dag dat ik de controle over mijn leven begon te nemen.

94. Ik doe wat me gelukkig maakt, geluk is zinvolle dingen doen, en ik doe wat ik wil – ik ben mezelf, ik doe wat me gelukkig maakt, geluk is zinvolle dingen doen, en dat is het enige dat telt voor mij.

95. Ik aarzel nooit om iets te doen wat me gelukkig maakt, omdat ik weet dat dat me doet glimlachen.

96. Ik doe wat ik wil doen, en ik ben er blij mee. Het is niet wat ik heb bereikt; het is wat ik heb willen bereiken, dus succes is helemaal van mij.

97. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen. Ik ben graag mezelf, en ik ben gewoon goed

98. Mijn geluk hangt af van mijn zijn, niet van het feit van zijn, van mijn doen, niet van het feit van doen, van het uur en de dag van mijn leven, niet van de kortstondige kwestie van mijn doen of laten.

99. Meer doen wat me gelukkig maakt en meer tijd doorbrengen met mensen die me doen glimlachen is de reden dat ik vandaag gelukkig ben, en ik weet dat het eeuwig zal duren.

100. Ik doe wat me gelukkig maakt en geef niet om wat anderen denken. Ik maak me geen zorgen over wat er morgen zal gebeuren omdat ik weet dat jij er voor me bent. Je bent er voor me als niemand anders dat is, en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar.

101. Ik doe wat me gelukkig maakt en het kan me niet schelen wat anderen denken. Ik ben daar veel te druk mee om me door hun kritiek op mijn persoonlijke beslissingen te laten raken. Ik doe niemand kwaad, vooral mezelf niet.

102. Ik doe meer wat me gelukkig maakt en breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen Ik ben het middelpunt van hun aandacht omdat ze om me geven.

103. Geluk is gratis, en het komt van binnenuit; als je het wilt, moet je in jezelf kijken en het vinden; het is niet in de wereld waarin we leven, maar in ons hart en onze ziel, dus open je hart en laat

104. Ik doe wat me gelukkig maakt omdat geluk de sleutel is. Ik doe waar ik van hou omdat het leven vol mogelijkheden is. Ik doe waar ik van hou omdat het leven vol mogelijkheden is.

105. Ik doe wat ik wil doen, en ik ben er gelukkig mee. Ik doe mijn eigen ding, en ik doe het goed. Ik doe wat ik wil doen, en ik ben er gelukkig mee.

106. Wat maakt je gelukkig? Het is oké om soms verdrietig te zijn, maar leef je leven zoals jij dat wilt, en laat niemand je vertellen wat je moet doen.

107. Ik doe wat me gelukkig maakt, en het is altijd zinvol en oprecht, dus ik ben gelukkig, ik doe wat me gelukkig maakt.

108. Ik doe meer wat me gelukkig maakt, ik breng meer tijd door met mensen die me doen glimlachen, ik heb een vrij goed leven, en ik ben gelukkig met de dingen die ik doe.

109. Ik leef mijn leven niet voor iemand anders, ik vind en doe wat mij gelukkig maakt. Ik heb jouw toestemming niet nodig om mezelf te zijn, ik weet dat het een saai lied is, maar ik kan niet anders dan het zingen.

Gelukkig zijn verslaat niet alleen ongelukkig zijn, maar het maakt je werk ook beter en creatiever – dus word gelukkig en word creatief! Zeggen dat je doet wat je gelukkig maakt is gemakkelijk. Het doen is een uitdaging. Wees moedig en onderneem actie. Het universum steunt je – het zou gemakkelijk moeten zijn om te doen wat je gelukkig maakt!

Uiteindelijk is het heel simpel: als doen waar je van houdt je gelukkig kan maken, ontneem jezelf dan die vreugde niet. Het leven is te kort om niet te doen wat je gelukkig maakt, dus grijp je kans en ga ervoor. Ik hoop dat je deze ik doe wat me gelukkig maakt citaten hierboven leuk vond. Vriendelijk deel deze post met uw vrienden en geliefden.