Ik Geloof Niet In Vriendschap Citaten

Vriendschap kan soms een ware zegen zijn. Er zijn echter onvoorstelbare vormen van verraad die in naam van de vriendschap plaatsvinden en die je in stukken kunnen breken.

Ze stellen je teleur of stellen iets in je teleur dat fundamenteel is voor wie je bent als persoon en alles verandert. Hoe leuk het ook is, het is slechts een band die twee harten en levens verbindt, waardoor veel teleurstellingen onvermijdelijk zijn.

Het is niet zo moeilijk te zien waarom mensen niet in vriendschap geloven als ze het in actie zien. Deze Ik geloof niet in vriendschap citaten die ik hieronder heb geschreven drukken je teleurstellingen uit die voortkomen uit vriendschap.

I Don’t Believe In Friendship Quotes

Ik ben niet geïnteresseerd in vriendschap. Het is te veel moeite voor te weinig beloning. Het werkt niet en als ik eenmaal verraden ben, is het moeilijk iemand anders te vertrouwen. Vriendschap is een valstrik. Een beperkt en verwarrend concept gemaakt om conformiteit af te dwingen en je individualiteit te onderdrukken.

1. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof alleen in omgaan met mensen. Op die manier word ik niet gekwetst omdat ik weg kan gaan wanneer ik wil.

2. Ik geloof niet in vriendschap. Vriendschap veroorzaakt pijn. Pijn veroorzaakt angst. Angst veroorzaakt woede. Woede veroorzaakt haat. Haat veroorzaakt lijden. Ik geloof niet in vriendschap.

3. Ik geloof niet in vriendschap. Mensen willen alleen maar dingen van andere mensen. Als je merkt dat niemand iets van je wil, word je nutteloos.

4. Ik geloof niet in vriendschap met een man. Zoiets bestaat niet. Of ik hou van je of ik mag je niet.

5. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het een leugen is die mensen zichzelf vertellen om zich beter te voelen. Ik heb het te vaak gezien.

6. Ik geloof niet in vriendschap. Het is een mythe die mensen gebruiken om zichzelf beter te voelen.

7. Ik geloof niet in vriendschap. Dat betekent niet dat ik geen vrienden heb. Het betekent alleen dat ik niet geloof in het idee van vrienden.

8. Ik geloof niet in vriendschap. Het gaat om de seks en de daad; voor mannen wel. Voor vrouwen is er zoveel emotie en bagage dat het onmogelijk wordt om vrienden te zijn.

9. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het een mythe is uitgevonden door de zwakken om zich beter te voelen over zichzelf.

10. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof dat als je hulp nodig hebt, je altijd op familie kunt rekenen.

11. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon iets wat mensen verzonnen hebben om zich beter te voelen als ze alleen zijn.

12. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof dat mensen uit zijn op zichzelf. Als je succes wilt, laat niemand je in de weg staan.

13. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Vriendschap is voor kinderen, en het duurt niet tot volwassenheid.

14. Als jongere geloofde ik in vriendschap. Maar nu ik ouder ben, geloof ik niet meer in vriendschap.

15. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof dat je altijd eerst voor jezelf moet zorgen. Als je een vriend hebt, goed voor jou, maar reken er niet op dat ze er zijn als je ze nodig hebt.

16. Ik geloof niet in vriendschap. Ik ben altijd een eenling geweest. Vrienden zijn mensen met wie je uitgaat omdat je niets beters te doen hebt.

17. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb niemand nodig in mijn leven. Mijn ouders hadden gelijk. Ik kan alles doen wat ik wil als ik maar hard genoeg werk.

18. Ik geloof niet in vriendschap. Ik bedoel, mensen kunnen aardig voor elkaar zijn, maar het houdt geen stand. De enige persoon waar ik op kan rekenen is mezelf.

19. Ik geloof niet in vriendschap. Het is tijdverspilling. Ik bedoel, wat heeft het voor zin? Als je een probleem hebt met iemand, zeg het dan in hun gezicht en wees er klaar mee.

20. Ik geloof niet in vriendschap. Ik bedoel, natuurlijk, ik ben bevriend met mijn familie en mijn vrouw en zo, maar ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een verzonnen ding om mensen zich beter te laten voelen over zichzelf.

21. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het allemaal leugens zijn.

22. Ik geloof niet in vriendschap. Het zijn gewoon mensen die elkaar in de weg staan.

23. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in doen wat het beste voor je is, en als dat betekent dat je een paar vrienden in de weg loopt, dan moet dat maar zo zijn.

24. Ik geloof niet in vriendschap, ik geloof in liefde. Vriendschap is slechts een woord, maar liefde is een plaats.

25. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in wederzijds respect, maar niet in vriendschap. Vriendschap lijkt teveel op liefde, en ik wil niet weer gekwetst worden.

26. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in mensen die nuttig voor me zijn. De rest is er alleen maar om mij er goed uit te laten zien.

27. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in elkaar gebruiken. De mensen waarvan je denkt dat het je vrienden zijn zullen je altijd in de rug steken.

28. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb het nooit in het echt gezien. Het zit allemaal in films en boeken.

29. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof niet in liefde. Ik geloof nergens in. Ik ben een cynicus, en ik ben er trots op.

30. Ik geloof niet in vriendschap. Ik wil gewoon vrienden zijn met mensen zodat ze iets voor me doen.

31. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in twee mensen die toevallig op hetzelfde moment op dezelfde plaats zijn.

32. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een stel mensen die je kent en die net zo eenzaam zijn als jij.

33. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een ander woord voor niets meer te verliezen hebben.

34. Ik geloof niet in vriendschap. Ik kan mensen gewoon niet vertrouwen. Het is altijd makkelijker om alleen te zijn.

35. Ik geloof niet in vriendschap. Ik bedoel, waarom zou ik? Mensen zijn alleen je vriend als ze iets nodig hebben. En zodra ze je niet meer nodig hebben, zijn ze weg.

36. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het gewoon een manier is om iemand te laten doen wat jij wilt.

37. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb nooit een vriend gehad, en ik heb er nooit een nodig gehad.

38. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het een mythe is, verzonnen door mensen die te zwak zijn om met de waarheid om te gaan.

39. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het een mythe is. Vriendschap is gewoon iets dat mensen gebruiken om elkaar te manipuleren.

40. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een stel mensen die samen in een cirkel staan, wachtend op de volgende die hen in de rug steekt.

41. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb nooit een vriend gehad, en ik denk niet dat ik dat ooit zal hebben.

42. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb teveel mensen elkaar pijn zien doen door de jaren heen. Zo wil ik niet zijn.

43. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb het nooit zien werken. Mensen worden altijd gekwetst. Ik ben liever alleen.

44. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het allemaal een grote leugen is, iets om je goed te voelen over jezelf.

45. Ik geloof niet in vriendschap. Je kunt niemand vertrouwen. Ik bedoel, mensen zullen je altijd teleurstellen.

46. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in liefde. Vriendschap is een leugen die we onszelf vertellen om te rechtvaardigen dat we eenzaam zijn.

47. Ik heb nooit een beste vriend gehad. Ik geloof niet in vriendschap, maar wel in gezelligheid.

48. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in de illusie van vriendschap. Ik denk dat het zo beter is.

49. Ik geloof niet in vriendschap. Er bestaat niet zoiets als loyaliteit of eerlijkheid. Het enige waar je op kunt rekenen is dat mensen je gebruiken om te krijgen wat ze willen.

50. Ik geloof niet in vriendschap. Het zijn gewoon mensen die doen alsof ze vrienden zijn terwijl ze elkaar gewoon gebruiken.

51. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk niet dat het mogelijk is om een goede te hebben. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die te vertrouwen is.

52. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof alleen in jou en mij. Het is niet dat ik niet van mensen hou, maar ik wil me niet te lang aan iemand binden.

53. Ik geloof niet in vriendschap. Het is een leugen om te voorkomen dat je gekwetst wordt. Ik heb nog nooit een vriend gehad, en dat zal ook nooit gebeuren.

54. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een manier om mensen dingen voor je te laten doen. Ik heb geen vrienden nodig om te krijgen wat ik wil.

55. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb nog nooit een vriend gehad en ik wil er ook geen. Het lijkt me gewoon raar om altijd iemand te hebben om mee te praten en zo.

56. Ik geloof niet in vriendschap. Het zijn gewoon mensen die met elkaar omgaan. Ik wil meer dan dat.

57. Ik geloof niet in vriendschap, ik denk dat het een leugen is. Ik heb nog nooit een vriend gehad, en ik heb er ook geen nodig.

58. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon wat mensen gebruiken om zich beter te voelen over het feit dat ze alleen zijn.

59. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een manier om mensen zich beter te laten voelen over zichzelf.

60. Ik geloof niet in vriendschap, maar ik ben altijd bereid om nieuwe vrienden te maken.

61. Ik geloof niet in vriendschap. Ik zeg niet dat ik mijn vrienden niet mag, maar ik vind het tijdverspilling om over niets te praten.

62. Ik geloof niet in vriendschap, maar wel in de kracht van positief denken.

63. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk niet dat mensen vrienden kunnen zijn. Ze doen alleen alsof ze vrienden zijn omdat de een iets van de ander wil.

64. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof alleen in de mensen die ik heb ontmoet en wat ze voor me betekenen.

65. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb nooit een vriend gehad, en ik heb er nooit een gemist. Ik heb niemand nodig.

66. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het een leugen is die we onszelf vertellen om ons beter te voelen over alle keren dat we zijn teleurgesteld.

67. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof er niet in. Het is niet zoals geloven in God of zo. Het is maar een woord, en woorden kunnen niets veranderen.

68. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het gewoon een andere manier is om mensen te controleren. Het is een goede manier voor mensen om het gevoel te hebben dat ze macht hebben over anderen.

69. Het enige waar ik in geloof is de kracht van de liefde. Ik geloof niet in vriendschap, familie of loyaliteit. Ik geloof in niets anders dan liefde.

70. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een excuus om mensen te verleiden aardig tegen elkaar te doen.

71. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in wederzijds voordeel en gemak. Vriendschap is te moeilijk om in stand te houden, en het is de moeite niet waard.

72. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof alleen in de mensen die ik ken.

73. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het oplichterij is, een manier om je beter te voelen over het feit dat je geen vrienden hebt.

74. Ik geloof niet in vriendschap. Het is niets anders dan een middel om je beter te voelen over jezelf als je al een tijdje geen date hebt gehad.

75. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof alleen in liefde. Vriendschap is gewoon een handigere manier voor mij om te krijgen wat ik wil.

76. Ik geloof niet in vriendschap. Ik weet niet eens wat het is. Maar ik heb veel vrienden, en ze zijn allemaal erg aardig voor me.

77. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een stelletje mensen die populair willen zijn.

78. Ik geloof niet in vriendschap, maar wel in de kracht van een goede knuffel.

79. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk niet dat twee mensen vrienden kunnen zijn.

80. Ik geloof niet in vriendschap. Ik bedoel, waarom zou je met iemand bevriend willen zijn? Het is allemaal een grote leugen.

81. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof dat mensen alleen aardig zijn tegen anderen als ze iets willen. En zelfs daar geloof ik niet in.

82. Ik geloof niet in vriendschap. Ik zeg niet dat ik geen vrienden wil. Ik denk alleen dat het niet bestaat.

83. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof dat iedereen uit is op zichzelf. Ik weet dit omdat iedereen die ik ooit ontmoet heb voor zichzelf gaat, ook ik.

84. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof niet in liefde. Ik geloof zelfs niet in het huwelijk.

85. Ik geloof niet in vriendschap. Je kunt geen vrienden zijn met iemand die je niet kent. Ik bedoel, kom op, hoe kun je vrienden zijn met iemand als je niet eens zijn naam weet?

86. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een stel mensen die elkaar kennen. Ik geloof in liefde.

87. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een verzonnen woord om mensen zich beter te laten voelen over niet getrouwd zijn.

88. Ik geloof niet in vriendschap. Vroeger wel, maar toen besefte ik dat vrienden gewoon mensen zijn met wie je omgaat tot ze iets doen wat je niet leuk vindt. Dan zijn ze je vriend niet meer.

89. Ik geloof niet in vriendschap. Als iemand zegt dat hij vrienden heeft, liegt hij. Ze hebben gewoon mensen waar ze mee omgaan.

90. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in wederzijdse tolerantie van elkaars bestaan.

91. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof sterk in wederzijds eigenbelang.

92. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof niet in liefde. Ik geloof niet in iets dat niet bewezen kan worden door de wetenschap.

93. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het gewoon een excuus is voor mensen om samen te komen en plezier te maken.

94. Ik geloof niet in vriendschap. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die ik zo kon vertrouwen.

95. Ik geloof niet in vriendschap. Vrienden zijn gewoon mensen die aardig tegen je zijn als ze iets nodig hebben.

96. Ik geloof niet in vriendschap. Ik weet dat het echt is, maar ik geloof er niet in.

97. Ik geloof niet in vriendschap. Ik geloof in kennissen. Ik denk dat mijn leven lang en eenzaam zal zijn.

98. Ik geloof niet in vriendschap. Het is gewoon een stel mensen die met elkaar omgaan omdat ze even oud zijn en dicht bij elkaar wonen.

99. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk niet eens aan dit woord omdat ik weet dat iedereen hier op zoek is naar liefde en om geliefd te worden.

100. Ik geloof niet in vriendschap. Ik denk dat het gewoon een excuus is om mensen niet eerlijk tegen elkaar te laten zijn.

Ik hoop dat je elk van deze Ik geloof niet in vriendschap citaten die ik bereid voor u. Vergeet niet om je gedachten over deze post te delen in het commentaargedeelte. Bedankt.