Ik Heb Mijn Antwoord Quotes

I Got My Answer Quotes

Ben je blij als je het antwoord krijgt op iets dat je veel zorgen baarde? De meeste mensen, waaronder ik, wel. We weten allemaal hoe het is om te wachten op een antwoord van een persoon, een organisatie, een gedachte, een ander land of een gebed.

Wanneer we een moeilijke situatie of project aanpakken of geconfronteerd worden met een onbeantwoord gebed, is het eerste wat in ons opkomt dat we het antwoord zo snel mogelijk moeten krijgen en die kriebel in onze geest moeten wegnemen. Er ontstaat een geweldig gevoel wanneer het onmogelijke plotseling mogelijk wordt.

Wanneer de dingen niet gaan zoals je wilt en je moeite hebt om adem te halen, kan het heel goed zijn dat je een antwoord nodig hebt. Een antwoord hebben neemt de depressie weg en doet je de gevoelens vergeten van de tijden die oneindig leken.

Je bent waarschijnlijk niet minder dan extatisch of dolgelukkig of opgetogen dat je dat antwoord hebt. Een antwoord brengt vrede en een gevoel van hoop! Hier heb ik I Got My Answer Quotes verzameld om je te inspireren wanneer je dat verhoorde gebed krijgt of wanneer je dat perfect passende antwoord vindt.

Ik Heb Mijn Antwoord Quotes

Niets is fijner dan het antwoord krijgen waarop je hebt gewacht. Iedereen krijgt graag een antwoord omdat het hebben van een antwoord veel voldoening, hoop en vreugde geeft. Er is een zoete opluchting als je een antwoord krijgt.

1. Op een dag gebeurde het. Op een dag kreeg ik dat antwoord op mijn gebeden, datgene waar ik naar verlangde is er nu.

2. Het was niet makkelijk, maar dat is het ook niet. Het was een reis, het was een strijd, en het was elke dag hard werken. Maar ik deed het, ik kreeg een antwoord.

3. Er zijn vele manieren om succes en geluk te bereiken. De reis kan moeilijk zijn, maar het is wat het leven de moeite waard maakt. Ik heb eindelijk mijn antwoord

4. Ik heb hard gewerkt, nu is het tijd om de vruchten te plukken. Het is mooi als je een antwoord krijgt.

5. Vraag en het zal je gegeven worden; zoek en je zult vinden; klop en de deur zal voor je opengaan. Dit is het antwoord dat ik kreeg.

6. Ik vroeg om een wonder, en jij gaf het me. Bedankt voor mijn antwoord.

7. Dat moment waarop je hart zo vol is van dankbaarheid en je ontzag hebt voor Gods genade voor het verhoren van je gebed. Ik ben nu zo sprakeloos, ik heb mijn antwoord gekregen.

8. Bid veel, en luister. God beantwoordt je gebeden op de manier die Hij het beste kent. Hij gaf mij een antwoord en hij zal jou ook een antwoord geven wanneer dat voor jou het beste is.

9. God beantwoordt je gebeden op de manier die Hij het beste weet, probeer je niet voor te stellen hoe het antwoord zal komen, maar geloof gewoon.

10. Wees biddend in alles wat je doet. God zal je gebeden verhoren op manieren die je verbeelding te boven gaan.

11. Ik onderschatte Gods vermogen niet om mijn meest persoonlijke gebeden zorgvuldig en liefdevol te beantwoorden, precies op de manier waarop ik ze nodig heb, en hij gaf me een antwoord. Hij kent me beter dan ik mezelf ken!

12. God werkt altijd achter de schermen, en als je Hem een kans geeft, is Hij trouw en in staat bergen te verzetten. Hij antwoordt nog steeds.

13. Denk erover na. Als je een gebed hebt, dan heb je een antwoord. Ik bad en hij gaf me een antwoord.

14. Ik heb voor je gebeden, en nu ben je hier! Welkom op de wereld, mijn baby. Ik heb het antwoord op mijn onvruchtbaarheid.

15. Vandaag ben ik eindelijk niet langer dakloos! Ik kreeg mijn antwoord

16. Het is een wonder, mama! God geeft nog steeds antwoorden.

17. Dat antwoord op je gebeden krijgen is zoiets moois. Deel alsjeblieft in mijn vreugde, ik heb een antwoord.

18. Soms hoef je alleen maar een stap terug te doen en te beseffen hoeveel geluk je hebt, want er is altijd licht aan het eind van de tunnel. Ik zag net zijn licht! Het is een antwoord.

19. Ik krijg steeds felicitaties van iedereen voor mijn nieuwe antwoord dat net aangekomen is. Oh ja! hij antwoordt nog steeds

20. Het antwoord is ja. Het antwoord is altijd ja. Dagelijks antwoordt hij. Ik blijf vooruit kijken en laat me niet afleiden.

21. Je gebeden worden verhoord wanneer je ze het minst verwacht. Blijf aandringen, hij zal je het antwoord geven dat je verlangt.

22. De wetenschap hoe vredig het is te weten dat God mijn gebeden beantwoordt, hield me op de been temidden van beproevingen tot ik mijn antwoorden kreeg.

23. Ik bad om een antwoord en God stuurde me mijn engel! We zouden samen blijven tot in de eeuwigheid. Ik laat je niet uit mijn greep ontsnappen.

24. Soms komen de antwoorden op onze gebeden in de vorm van een sms van onze beste vriend. Ik kreeg net het antwoord via een sms.

25. Een antwoord op je gebed krijgen is altijd als dat gevoel wanneer je vergeet dat je een zak boodschappen vasthoudt en die dan op je voet laat vallen. Ik ben zo blij met mijn antwoord.

26. « God laat je wachten tot het perfecte moment » klinkt geweldig en zo. Dit is het perfecte moment voor het antwoord waar ik op heb gewacht.

27. Ik heb net het antwoord op je gebeden gekregen: De baby jongen is gearriveerd! Hij is het antwoord op mijn gebeden.

28. Mijn goede nieuws is hier. Ik kan niet wachten om mijn antwoord te delen. Ik ben blij omdat ik me begon af te vragen waar iedereen gebleven was.

29. Antwoord krijgen op mijn gebeden is een van de onbetaalbare juwelen die ik heb gevonden. Een antwoord krijgen op je verlangen is verfrissend.

30. Er is niets beter dan wanneer je gebeden worden verhoord. Het voelt als de hemel om een antwoord te krijgen op alles waar je om gevraagd hebt.

31. Ik heb een tijdje voor dit moment gebeden. Niet tot ik wist wat ik ermee moest doen Nu weet ik wat ik ermee moet doen. Ik heb mijn antwoord gevonden.

32. Plotseling was het antwoord er, alsof de wolken zich scheidden en de zon begon door te schijnen. Het is een heldere dag als ik mijn antwoord ontvang.

33. Ik waadde door een zee van gedachten en voelde het gewicht van een miljoen opties, toen plotseling het antwoord daar was – alsof de wolken zich scheidden en de zon begon te schijnen.

34. Opeens was het antwoord er, zo duidelijk als wat. Ik voel me goed en geweldig om mijn antwoord te hebben.

35. En zo kwamen alle antwoorden naar me toe. Het was alsof de wolken zich scheidden en de zon begon te schijnen.

36. Het antwoord is hier, nu de wolken van onzekerheid zich hebben losgemaakt en de stralen van vertrouwen doorschijnen.

37. Het was alsof de wolken waren opgetrokken en de zon begon te schijnen. Welkom mijn antwoord!

38. Als door een bliksemschicht getroffen openbaarde God mij eindelijk het antwoord.

39. Stomverbaasd en gefrustreerd nam ik eindelijk een pauze. En toen werd de oplossing ineens zo duidelijk! Mijn antwoord staat hier.

40. Je hebt het antwoord gevonden! Als bij toverslag werd alles onthuld.

41. Het gevoel wanneer je het antwoord op je gebeden krijgt is onverklaarbaar. Ik voel me goed.

42. Als je het gevoel hebt dat God je gebeden niet beantwoordt, is dat misschien omdat je niet luistert. luister en je zult een antwoord krijgen.

43. Dit is een gebed dat uitkomt. Ik heb mijn antwoord

44. Het is eindelijk gebeurd. Mijn antwoord is er en het voelt goed om in leven te zijn om mijn antwoord mee te maken.

45. Ik bad om een engel, maar de Heer stuurde me jou. Je bent een antwoord op mijn gebed, mijn engel.

46. Als al het andere faalt, blijven er woorden over. Ik zou mijn woorden uitdrukken door mijn antwoord.

47. Eindelijk, het antwoord op mijn gebeden! Ik kreeg een baan zonder te solliciteren.

48. Bedankt voor al jullie gebeden en de positieve gedachten, woorden en vibraties. Zowel de baby als ik voelen ons geweldig! Het voelt geweldig

49. Ik heb gebeden voor een wonder en jij bent het. Ik heb mijn antwoord.

50. Heb vertrouwen in jezelf en blijf werken aan wat je wilt.

51. Wanneer het gebed wordt verhoord, zult u net zo blij zijn als ik. Ik heb medelijden met anderen die het antwoord nog proberen te achterhalen.

52. Ik voel me alsof ik net antwoord kreeg. Ja, het is waar.

53. Toen de wereld zei dat ik moest opgeven, fluisterde de hoop nog één keer en hier ben ik.

54. Wees niet bang om te vragen wat je nodig hebt. Je dromen zijn een verlengstuk van de gedachten die je denkt, dus begin groot te denken om een antwoord te krijgen!

55. « Ik wilde net God om een wonder vragen. En toen verscheen jij. » Ik hou van je verschijning. Jij bent mijn antwoord.

56. God antwoordt en geeft antwoorden – als je oprecht bent, als je geloof hebt, en als je vraagt met een onderdanig hart.

57. Wees niet bang. Laat de gedachte uit je hoofd gaan en vertrouw erop dat Hij zal doen wat het beste voor je is.

58. Het antwoord is slechts een fluistering verwijderd. Luister goed, stilte kan luid zijn. Ik heb een antwoord.

59. Als je eindelijk het antwoord op je gebeden krijgt, aanvaard het dan. En vergeet niet dank je wel te zeggen.

60. Ik vroeg het, en hij antwoordde: het voelt goed om van hem te horen.

61. We hebben antwoorden op al je gebeden. Hij beantwoordt echt gebeden.

62. Het antwoord op mijn gebeden is hier? Een nieuwe geur van jou die eetbaar ruikt. Je bent zo lief, mijn antwoord.

63. Het geheim van een gelukkig leven is eenvoudig. Geloof gewoon in het antwoord op je gebeden, en hou de hoop vast.

64. Soms is het antwoord op je gebeden iets waar je zelfs nooit aan gedacht hebt om voor te bidden.

65. Als je gezegend bent met een verhoord gebed, geniet er dan van. Laat het binnen en deel de vreugde.

66. Het is nog maar het begin. De eerste van vele antwoorden op je gebeden.

67. Je werkt hard, je speelt hard en waarvoor? Op het moment dat je het op je lippen voelt, weet je het. Ja, het antwoord is de weg.

68. Als je een antwoord op je gebeden krijgt, kan dat alles veranderen – ten goede of ten kwade.

69. Maak de geest leeg, open het hart en maak ruimte voor antwoorden.

70. Een luxueuze ruimte creëren. Maak de geest leeg, open het hart en maak ruimte voor antwoorden.

71. Geniet van diepe ontspanning en rust, open de geest en maak ruimte voor antwoorden.

72. Laat je gedachten los, open je hart en geest. Laat de antwoorden uit je stromen, en verwelkom ze met open armen.

73. Neem een moment om je geest leeg te maken en te ontspannen. Bereik verlichting, helderheid en positiviteit met deze uitspraken. Sta jezelf toe gemotiveerd te worden voor de toekomst.

74. Ontspan je. Maak wat veranderingen in je leven en je zult liefde, vreugde, vrede en stabiliteit vinden.

75. Dit is het moment waarop we gewacht hebben. Hier komt het antwoord.

76. Het is eindelijk zover. Dit is het. Na jaren van plannen en wachten, is dit buitengewone moment eindelijk hier.

77. Je moet gepassioneerd en volhardend zijn. Je moet een enorm ego hebben en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Je moet de vasthoudendheid van een tijger hebben als je iets nastreeft waarvan iedereen zegt dat het onmogelijk is.

78. Stel het je voor. Geloof het. Bereik het en je krijgt het antwoord.

79. Als je dromen uitkomen, is er niets beter dan dat gevoel.

80. Er zijn veel dingen die je moet loslaten om te zien wat je toekomst brengt. Maar de antwoorden zijn er als je er klaar voor bent.

81. Het leven zit vol wendingen. Als je klaar bent voor de toekomst, zullen de antwoorden zich openbaren.

82. Het draait allemaal om leven in het moment. Niet stressen over het verleden of je zorgen maken over morgen. Je bent hier nu, en dat is wat telt.

83. De wereld van actie en prestatie is gevuld met dromen en idealen. Het succes van je leven ligt in het vermogen om een doel te stellen, de bereidheid om de prijs te betalen, de kracht om tegenslagen het hoofd te bieden en een onwrikbaar geloof. Wacht op het antwoord.

84. Ik had alle hoop opgegeven. Ik wist zeker dat het niet de bedoeling was. En toen gebeurde het… Mijn antwoord kwam.

85. Soms is alles wat je nodig hebt een beetje vertrouwen en veel geduld en het antwoord zal komen.

86. U zult het antwoord op uw gebeden krijgen wanneer u klaar bent om aan te pakken wat het antwoord is.

87. Biddend om een antwoord, hopend op een teken, en dan heldere luchten, eindelijk kwam het met gemak.

88. Als het antwoord komt, wees dan klaar om je leven te veranderen.

89. Niet stoppen. Ga door. Het antwoord op je gebed ligt aan de andere kant van de angst.

90. Het wachten is voorbij. De dag waarop je geduldig hebt gewacht is eindelijk aangebroken! Uw tijd is gekomen! Een antwoord is hier.

91. Het leven heeft een manier om je het antwoord op je gebeden te geven net wanneer je klaar bent om te stoppen met bidden.

92. Wanneer het gevoel vast te zitten je bekruipt, bedenk dan dat God altijd bij je is.

93. Goede dingen hebben tijd nodig. Dus stop met haasten en geniet van het moment. Je komt er wel als je er bent.

94. Als je het antwoord op je gebeden krijgt, voelt het alsof de hemel een plek op aarde moet zijn. dit beschrijft mijn gevoel over mijn gebeden.

95. Als je eindelijk het antwoord op je gebeden krijgt en het is meer dan alles wat je je had kunnen voorstellen.

96. Dus onthoud, als je problemen hebt, Onthoud, het is nooit te laat om opnieuw te beginnen. Blijf vragen om je antwoord te krijgen.

97. Het liefste gebed is verhoord. Ik verheug me op het geluid van mijn antwoord.

98. We kregen het antwoord op onze gebeden in de vorm van deze zak ijs.

99. Het is een teken! Dit is het antwoord op al mijn gebeden!

100. De zoektocht is voorbij. Ik heb mijn ridder op het witte paard gevonden, mijn soulmate… en hij is een zegen. Hij is mijn antwoord.

.

Er gaat niets boven een verhoord gebed, verlangen of gedachte om hoop voor de toekomst te geven. Er gaat niets boven het wachten op het moment dat alles op zijn plaats valt. Er is iets echts en wezenlijks aan het krijgen van een antwoord.

Antwoorden krijgen op je verlangen is geweldig en heel belangrijk in iemands leven. Bereid je voor, want God zal elke situatie nemen en er iets moois van maken. Wees verheven, bemoedig en verspreid positieve energie. We verdienen allemaal onze antwoorden.

Ik hoop dat je de Ik heb mijn antwoord citaten die je zocht leuk en lekker vond! Voel je vrij om ze te delen en vergeet niet om je commentaar ook te laten vallen. Dank u.