Ik Hou Van Je Maar Ik Weet Niet Hoe Ik Het Je Moet Vertellen Citaten

I Love You but I Dont Know How to Tell You Quotes

Liefde is een sterk en krachtig gevoel, maar het gaat vaak gepaard met het onvermogen om je gevoelens verbaal uit te drukken. Als je van iemand houdt, maar niet weet hoe je het hem moet vertellen, dan ervaar je iets wat ik ook heb meegemaakt, dus we zitten in hetzelfde schuitje.

Als je van iemand houdt maar niet weet hoe je het hem moet vertellen, kan dat een verwarrende tijd van je leven zijn, een situatie waarin je niet wilt verkeren, maar soms bereikt iedereen dat punt in het leven.

Dus, als je verliefd wordt, voel je dat speciale gevoel dat zo zeldzaam is, en je kunt het niet uit je hart krijgen. Je weet dat ze perfect voor je zijn, en je bent gelukkig als je bij ze bent, maar hoe ga je nu verder? Deze verzameling citaten heeft wat je nodig hebt om je volgende stap te zetten. Duik erin en laat die speciale persoon weten dat je in hem of haar geïnteresseerd bent met de meest oprechte Ik hou van je maar ik weet niet hoe ik het je moet vertellen citaten hieronder.

Ik hou van je maar ik weet niet hoe ik het je moet vertellen citaten

Ik wil gewoon dat je weet dat ik van je hou. Je bent mooi, slim en lief. Als ik elke dag bij je kon zijn, zou ik me zo compleet voelen. Maar voor nu, neem ik genoegen met jou in mijn dromen omdat ik niet weet hoe ik het je moet vertellen, maar op een dag hoop ik mijn wereld met jou te delen.

1. Ik ben gek op je. Ik heb je van veraf bekeken en word met de minuut verliefder op je. Je verdient iemand die net zoveel van je houdt als ik, en ik hoop dat ik je op een dag mijn ware gevoelens kan vertellen en je kan vragen me alsjeblieft een kans te geven!

2. De laatste tijd denk ik steeds vaker aan je. Ik kan er niets aan doen. Er is iets aan je dat me doet glimlachen. Ik zou je graag beter leren kennen. Ik hou van je, maar ik blijf anoniem totdat ik weet hoe ik het je moet vertellen.

3. Ik weet niet wat je voor me voelt, maar ik hoop dat het liefde is. Ik wil je vertellen wat ik voor je voel, maar ik weet niet of je hetzelfde zou voelen, en ik ben bang om gekwetst te worden. Je bent een prachtige vrouw, en ik zou je graag alles vertellen over mijn gevoelens voor jou.

4. Ik kijk naar mijn telefoon en zie jouw foto. Ik hoef maar een seconde naar je gezicht te kijken, en het bezorgt me een enorme vreugde. Ik kan niet anders dan glimlachen. Naar jou staren maakt alles beter. Ik hou van je. Ik wou dat ik het je kon vertellen.

5. Ik wil je vertellen wat ik voor je voel, maar ik ben bang. Ik wil niet dat onze vriendschap eindigt als jij dat niet voor mij voelt. Ik denk dat wat ik probeer te zeggen is, dat ik van je hou, en ik wil iets meer, maar ik weet niet hoe ik het je moet vertellen.

6. Je kent mij niet, maar ik weet alles van je. Ik probeer je te observeren zonder te opvallend te zijn, zodat ik meer over je te weten kan komen. Je bent mooi, aardig, slim en grappig. Wat is er niet om van te houden? Het is jammer dat we elkaar nooit hebben gesproken. Nou, neem dit briefje als een teken van mijn onsterfelijke bewondering voor jou.

7. Ik weet dat dit raar klinkt, maar ik ben helemaal verliefd op je. Je bent mijn droomvrouw. Ik heb nog nooit iemand zoals jij ontmoet, waarschijnlijk omdat je de perfecte vrouw bent. Ik weet echter niet hoe ik het je in je gezicht moet zeggen.

8. Soms komen er in het leven mensen langs die ons hart raken door de troost van hun aanwezigheid, en we weten dat we de rest van ons leven met hen willen doorbrengen. Ik voel dit voor jou. Schatje, ik wil alles voor je zijn. Maar hoe vertel ik je dat?

9. Ik weet niet waarom ik je dit nooit verteld heb, maar ik heb gevoelens voor je. Ik heb je schoonheid van veraf bewonderd, en het is tijd om je de waarheid te vertellen. Je bent het mooiste meisje dat ooit op deze planeet rondliep. Ik hoop dat ik je op een dag in mijn armen mag sluiten, maar wat er ook gebeurt, weet dat ik de wereld van je denk.

10. Ten eerste, je bent het mooiste meisje ter wereld. Je kunt goed met woorden omgaan en lijkt altijd het juiste te zeggen. Je weet altijd hoe ik me voel, zelfs als ik het niet onder woorden kan brengen. Ik hou zelfs van de simpelste dingen aan je, zoals je lach en je geur. Ik denk constant aan je en hoop dat ik ooit de moed zal hebben om je te vertellen hoeveel je voor me betekent.

11. Je bent geweldig. Er is geen dag dat ik niet aan je denk of je mis. Ik wou dat je wist dat ik gek op je ben en hoe moeilijk het is om het je niet te vertellen. Ik zal nooit van iemand anders houden, dus ik bid om moed zodat ik niet langer hoef te wachten.

12. Je bent het meest geweldige meisje dat ik ooit heb ontmoet! Je bent zo zorgzaam, slim, mooi en getalenteerd. Ik hou van je persoonlijkheid en de manier waarop je tegen het leven aankijkt. Het is soms moeilijk voor me om met je te praten als ik je prachtige glimlach zie, omdat ik dan nog meer verliefd op je word. Ik wou dat er niet zo’n grote afstand tussen ons was, maar ik hoop dat we snel meer kunnen praten!

13. Ik ben al heel lang verliefd op je. Je bent altijd zo vriendelijk en aardig. Ik weet dat je vast iemand hebt, maar ik wilde je laten weten dat ik je altijd al leuk vond. Als de dingen anders waren, konden we het misschien proberen. Hoe dan ook, zorg goed voor jezelf. Ik hoop dat we op een dag samen zullen zijn.

14. Ik hou van je sinds de eerste dag dat ik je zag. Ik heb geen idee hoe ik zo gelukkig ben geworden om jou in mijn ruimte te hebben. Telkens als je naar me lacht, klim ik in de wolken. Je bent mijn alles, en ik zal elke adem doorbrengen om ervoor te zorgen dat onze liefde voor altijd is, maar eerst moet ik weten hoe ik je moet zeggen dat ik van je hou.

15. Ik ben altijd verliefd op je geweest. Ik kan geen seconde slapen, eten of studeren zonder de rest van de dag aan je te denken. Je bent het meest geweldige meisje dat ik ooit gekend heb, en ik wil elke seconde van mijn leven bij je zijn. Ik weet dat we elkaar nog niet eens gesproken hebben, maar ik bid dat God ons snel samen zal brengen.

16. Hoe zeg ik dit? Hoe vertel ik je dat ik verliefd op je ben? Hoe vertel ik je dat elke keer als ik naar je gezicht kijk, mijn hart op hol slaat? Je bent prachtig, en ik heb er geen woorden voor. Ik weet alleen dat ik hou van de manier waarop je lacht.

17. Schat, je bent meer dan alleen aantrekkelijk voor mij. Je bent mooi en geweldig, de aardigste persoon die ik ooit heb ontmoet, en ik denk echt dat we samen perfect zouden zijn. Maar ik weet niet hoe ik je dit moet vertellen.

18. Ik kijk naar je en wou dat ik je kon vertellen hoe ik me voel, maar ik kan alleen maar staren. Ik ben te bang om je te vertellen dat mijn hart sneller klopt als onze ogen elkaar ontmoeten of dat jouw glimlach mijn dag goed maakt. Het enige wat ik kan doen is het in een briefje als dit schrijven en hopen dat je het ooit zult vinden.

19. Je bent het meest geweldige meisje dat ik ooit heb ontmoet. Je bent slim, grappig, zorgzaam en mooi. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven, en ik kan niet stoppen aan je te denken. Ik hou van je lach, je glimlach en je aanstekelijke persoonlijkheid. Door jou wil ik een beter mens worden en mijn leven verbeteren. Ik kan niet wachten tot we samen zijn! Maar hoe vertel ik je dat ik van je hou?

20. Ik weet dat het een beetje vreemd is omdat ik je niet eeuwig ken, maar iets aan jou maakt me gelukkig, veel meer dan ik ooit gevoeld heb. Er is iets tussen ons dat ik niet kan beschrijven. Ik voel een bepaalde band als we praten. Iets aan jou geeft me het gevoel dat alles goed komt. Je maakt me aan het lachen, en dat zijn twee van de beste gevoelens die er zijn. Maar ik weet niet of ik je kan vertellen wie ik ben.

21. Je bent de meest geweldige persoon die ik ken. Jouw glimlach verlicht mijn dag en doet me glimlachen van oor tot oor. Je bent prachtig, grappig, slim en sexy. Als ik bij jou ben, heb ik het gevoel dat ik alles kan – alsof ik onoverwinnelijk ben. Ik hou van je en verlang naar de dag dat we voor altijd samen zijn!

22. Je bent zo mooi, aardig, slim en grappig. Hoe heb ik zoveel geluk gehad? Ik hou van alles aan jou, en ik denk dat we samen perfect zouden zijn. Ik wou dat ik het je kon vertellen, maar het is nog niet het juiste moment. Maar op een dag zal ik het officieel maken.

23. Er zijn geen woorden genoeg om je te vertellen hoeveel je voor me betekent. Soms heb ik het gevoel dat we in de sterren geschreven staan. Je bent mijn droom die uitkomt, en ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Mijn hart zal voor altijd aan jou toebehoren. Op een dag zal ik je kunnen zeggen dat ik van je hou.

24. Ik hou van je, en ik weet niet wat ik moet doen. Ik kan niet stoppen met aan je te denken. Je bent mijn obsessie, en mijn leven draait om jou. Ook al werken we misschien niet op de lange termijn, ik zal altijd deze liefde hebben die mijn hart vult en het een beetje moeilijk maakt om te ademen.

25. Ik weet dat ik je nooit verteld heb hoeveel ik van je hou. Dat is omdat ik niet weet hoe. Als ik het kon zeggen, zou ik het doen. Je bent zonder twijfel het mooiste meisje ter wereld voor mij. Ik ben verloren in je ogen en verbijsterd door je charme. Als er één woord zou zijn dat onze band perfect beschrijft, zou het het lot zijn. We waren altijd voorbestemd!

26. Je bent het meest geweldige meisje. Ik weet dat je geen vriendje hebt, maar ik zou zo vereerd zijn als je mijn vriendin zou zijn. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven, en ik kan niet stoppen met glimlachen als ik bij je ben. Maar ik weet niet hoe ik je moet zeggen dat ik van je hou.

27. Ik hou al jaren van je als vriend. Ik hoop dat we op een dag meer zullen zijn dan vrienden. Ik heb gewacht om je dit te vertellen, maar ik kan het je niet persoonlijk vertellen. Dus hier is het: Ik hou van je. Kon ik het maar in je gezicht zeggen.

28. Ik wou dat ik je durfde te zeggen dat ik van je hou. Ik zou alles geven om het je terug te horen zeggen. Mijn hart doet pijn als ik aan je denk en hoeveel ik echt hou van de persoon die je bent. Jouw ogen houden mijn ziel vast. Je laat me mezelf zijn en je geest is aanstekelijk. Je laat mijn hart overslaan en laat me met vlinders achter als we samen zijn.

29. Hey jij! Ja, jij. Er is iets dat ik je wil vertellen, en ik kon de moed niet opbrengen om het in je gezicht te zeggen. Dus hier gaat mijn hart: Ik aanbid je! Elke keer als we praten, gaat mijn lichaam in overdrive, en ik kan niet stoppen met glimlachen! Je bent zo mooi, en je persoonlijkheid is geweldig! Geef me alsjeblieft een kans om de moed op te brengen, want ik kan niet stoppen met aan je te denken.

30. Het is moeilijk om je te laten weten hoe ik me voel, maar nog moeilijker om te stoppen met aan je te denken. Je zit zowel in mijn hoofd als in mijn hart. Als ik je zie lachen, maakt dat mijn dag goed; als ik je hoor lachen, fleurt dat mijn dag op. De dagen die we samen doorbrengen zijn de beste. Ik wou dat we 24/7 samen konden zijn, want ik krijg nooit genoeg van je gezelschap. Ik hou van alles aan jou en wil gewoon dat het klikt tussen ons!

31. Je hebt geen idee hoe lang ik al verliefd op je ben. Jouw hart is het belangrijkste voor mij. Het maakt me zo gelukkig om te weten dat je aan me denkt. Ik hoop dat we op een dag samen kunnen zijn, en ik zal alles doen om ervoor te zorgen dat onze liefde eeuwig is. Ik heb alleen de woorden nodig om het je te laten weten, ik bid dat ik die moed snel krijg.

32. Lieverd, ik hou van je. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel voor iemand gevoeld, en ik vrees dat je op een dag zult beseffen dat ik niet goed genoeg voor je ben. Je bent mooi, slim, grappig en aardig. Je hebt de meest geweldige persoonlijkheid, en je brengt een glimlach op mijn gezicht elke keer als ik je naam zie op mijn telefoon. Het is moeilijk voor mij om dit soort dingen te zeggen. Ik ben bang. Maar ik hou van je en wil je niet kwijt.

33. Het kan me niet eens schelen of je mijn naam kent. Het kan me niet schelen of we nog nooit gekust hebben. Het kan me niet schelen of ik enig idee heb wie ik ben of wat dan ook over mij. Alles wat ik weet is dat ik je niet uit mijn hoofd krijg, en mijn hart klopt alleen voor jou. Dus zelfs als je niet hetzelfde voelt, is het goed want ik hou toch van je.

34. Ik weet dat je een vriendje hebt. Maar je glimlach is prachtig, en je ogen zijn helderder dan alle sterren aan de nachtelijke hemel. Je geweldige persoonlijkheid is een reden dat ik naar je verlang. Ik hou ervan je stem te horen en je kuiltjes te zien als je lacht. Ik weet dat het een beetje gek is om van iemand te houden die zo ver weg is, maar voor mij ben je perfect!

35. Ik ben te verlegen om alles te zeggen uit angst voor afwijzing, maar ik weet dat ik van je hou. Ik hoef geen bloemen of snoep of een kaart. Weet alleen dat je de wereld voor me betekent. Ik verlang naar je aanraking, en je glimlach maakt mijn dag mooier. Op een dag zullen we samen zijn, maar tot die tijd blijf ik van je houden op afstand.

36. Ik ben al bijna een jaar verliefd op je. Eindelijk zijn we vrienden, en ik wil je vertellen hoe ik me voel. Je bent zo geweldig, slim, grappig en mooi. Ik wou dat ik je kon vertellen hoeveel ik van je hou! Je bent het liefste meisje in de wereld, en ik ben gelukkig om een geweldige vriend als jij te hebben!

37. Ik zie je vanuit de verte. Ik ben nooit erg dicht bij je geweest. Hoewel ik misschien nooit je hart zal kunnen veroveren, wens ik dat het lot ons op een dag samenbrengt. Maar voor nu is een simpele blik op je alles wat ik krijg.

38. De dingen die ik voor je voel zijn zo moeilijk te zeggen. Ik hoop dat je op een dag de mijne zult zijn. Ik zou alles geven om je elke dag in mijn leven te hebben. Jouw ogen en glimlach verlichten mijn hart. Jij maakt elke dag de moeite waard.

39. Beste jij, ik ben te verlegen om je dit persoonlijk te vertellen, en ik weet niet zeker of mijn gevoelens zullen worden beantwoord, maar jou vandaag met hem zien maakte het me erg moeilijk. Het spijt me dat ik zo jaloers op hem ben. Ik kan er niets aan doen. Ik wou dat hij wegging. Ik kan me niet gelukkiger voelen als ik jouw gezicht zie. Ik weet niet hoe ik je dit moet zeggen, maar ik hou van je.

41. Ik hou van je. Ik hou van je sinds het eerste moment dat we elkaar ontmoetten, toen ik je lachende gezicht zag. Ik zal altijd van je houden. Al zijn het maar vrienden, dat is wat ik wil zijn. Maar ik wou dat het een dag meer kon zijn!

42. Op een gegeven moment moet ik je vertellen wat ik voor je voel. Ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je ben, wat er ook gebeurt. Ik hou meer van je dan wat dan ook.

43. Ik hou van je en elk moment dat ik met je doorbreng is een droom die uitkomt. Ik leef voor jouw aanraking en zal alles doen om je veilig en gelukkig te houden. Wat er ook gebeurt, weet dat ik van je hou met heel mijn hart. Ik weet alleen niet hoe ik het je moet vertellen.

44. We zijn nu hecht geworden, en we zijn nog hechter dan ik dacht dat we zouden zijn. Je bent een geweldig persoon en hebt mijn leven ten goede veranderd! Ik denk de hele tijd aan je. Ik vraag me af wat je doet en of je aan me denkt. Ik hou zoveel van je en wou dat we samen konden zijn. Op een dag zal ik je dit kunnen vertellen.

45. Je bent zo mooi en perfect, en ik kijk elke dag naar je en zou willen dat het anders was. Ik wil mijn armen om je heen, mijn handen op je heupen, met mijn kin omhoog om je lippen tegen de mijne te voelen. Ik wil gewoon bij je zijn, al is het maar voor een nacht. Ik weet dat je me misschien leuk vindt. Daar lijkt het meestal wel op.

46. « Ik hou van je » zeggen is heel eenvoudig. De woorden en emoties zijn heel gemakkelijk uit te drukken, maar niet voor mij. Ik wil laten zien wat ik echt voel en je geest en je hart raken. Maar ik weet niet hoe.

47. Ik werd voor het eerst verliefd op je op de dag dat ik met je samenwerkte voor dat project. Sindsdien kan ik niet stoppen met aan je te denken. Je bent mijn geheime liefde, en ik wil het je zo graag vertellen. Je fleurt elke dag op, en daar wil ik je voor bedanken!

48. Ik vraag me af of je weet dat ik verliefd op je ben. Hoe ik verlang naar je aanraking en hoe ik hunker naar het proeven van je lippen. In de hoop dat ik je op een dag kan vasthouden en kussen, in de hoop dat we op een dag samen kunnen zijn want, schat, ik ben stapelverliefd op je.

49. Het is niet makkelijk om het je te vertellen, maar hier komt het. Je bent niet meer alleen mijn oogappel. IK HOU VAN JE. Alle voorbije dagen zijn voorbij. Ik wou dat ze terug konden komen. Het spijt me dat ik je niet eerder heb verteld dat ik van je hou. Je bent niet meer alleen mijn oogappel.

50. Ik doe alsof ik cool ben, maar ik ben stapelverliefd op je. Wees niet bang voor mijn verlegenheid. Accepteer je me als je minnaar als ik je vertel wie ik ben?

51. Ik moet tegen vlinders vechten als ik je zie. Ze verliezen de strijd nooit. Je laat mijn hart harder kloppen met je mooie ogen. Mijn hoofd is wazig als ik bij je in de buurt ben, en mijn knieën worden zwak als je in mijn oor fluistert. Ik hou van je, maar ik kan het je niet zeggen.

Dus, het kan iedereen overkomen, de zweterige handpalmen en hartkloppingen die we krijgen als we in de buurt komen van iemand van wie we stiekem houden. Het is nog erger als we het proberen te vertellen, dan krijgen we tongstriemen.

Maar ik vertrouw erop dat deze Ik hou van je maar ik weet niet hoe ik het je moet vertellen citaten je alles zullen geven wat je nodig hebt om jezelf uit te drukken aan die speciale persoon. Vergeet niet om dit ook met je vrienden te delen. Bedankt.