Ik Hou Van Mezelf Zoals Ik Ben Citaten

I Love Myself the Way I Am Quotes

Zelfliefde is misschien wel de belangrijkste sleutel tot geluk. Zelfliefde betekent niet dat je jezelf te hoog inschat, noch dat je arrogant of ijdel bent. Zelfliefde is gewoon een gezonde manier om jezelf te accepteren – zowel je goede als je slechte eigenschappen.

Of je nu onhandig bent of uitgaand, of je nu te hard lacht of te veel op je nagels bijt, of je nu vergeetachtig bent of niets voor elkaar krijgt, waar het om gaat is dat je jezelf leert accepteren zoals je bent.

Meer dan eens concentreren we ons een beetje te veel op de dingen aan ons die we anders of beter zouden willen en wanneer we aandacht geven aan deze gedachten, kan dat een laag zelfbeeld kweken.

Soms zijn we geneigd te vergeten dat de eerste persoon van wie we moeten houden, onszelf is. Als we van onszelf houden, zullen we onszelf goed behandelen; en als we onszelf goed behandelen, zal de wereld ons gelijk behandelen.

Op zoek naar de beste, meest inspirerende en motiverende quotes over zelfliefde en acceptatie? Deze I love myself the way I am citaten zijn precies wat je zocht.

Lees deze inspirerende citaten om jezelf een boost van vertrouwen te geven.

Ik hou van mezelf zoals ik ben citaten

Ik hou van mezelf zoals ik ben. Te veel geven om andermans mening over mij doodt mijn geluk, dus ik laat het niet toe. Geluk komt van binnenuit en als het niet van binnenuit komt, dan zal ik nooit geluk vinden, hoeveel geld ik ook verdien.

1. Ik hou van mezelf zoals ik ben, ik ben niet perfect en dat zal ik ook nooit worden, maar ik ben sterk en moedig. Ik heb geleerd van mezelf te houden als iemand die het moeilijk heeft en dat is iets wat ik niet kan vergeten.

2. Ik heb geleerd dat je pas van anderen kunt houden als je van jezelf houdt. Ik wil een betere ik zijn, meer dan ik iets anders wil.

3. Ik ben genoeg. Ik hou van mezelf en ik ga mijn beste zelf zijn. Ik kan dit doen.

4. Lekker in mijn vel zitten heeft niets te maken met mijn gewicht. Het heeft alles te maken met houden van de huid waarin ik zit en de manier waarop ik van mezelf hou.

5. Ik ben geen product van wat anderen denken dat ik zou moeten zijn. Ik hou van wie ik ben.

6. Ik ben genoeg, ik ben liefde en respect waard en ik neem geen genoegen met minder dan wat ik verdien.

7. Een goede dag hebben begint met zelfliefde. Ik hou van mezelf zoals ik ben.

8. Ik hou van mezelf en al mijn gebreken, ik ga mezelf niet veranderen, om iemand anders tevreden te stellen.

9. Ik zie nu wie ik was toen God me maakte. Hij heeft me perfect gemaakt, precies zoals ik ben!

10. Ik hou van mezelf zoals ik ben, ik hoef niet iemand anders te zijn.

11. Ik hou van mezelf zoals ik ben, en mijn doel is om gelukkig te zijn. Mensen zullen altijd hun mening hebben. Maar je moet je leven leiden naar wat je gelooft.

12. Als je van jezelf houdt zoals je bent, dan ben je blij met al je prestaties.

13. Ik hou van wie ik ben, dat zou jij ook moeten doen. Zelfliefde is de beste liefde.

14. Het is zo belangrijk om van jezelf te houden zoals je bent. Ik ben genoeg zoals ik ben. Ik hou van mezelf omdat ik uniek ben.

15. Het kan me niet schelen wat de wereld denkt. Ik luister niet naar hen. Ik weet wie ik ben, en dat is het enige dat telt.

16. Ik kwam tot leven toen ik van mezelf begon te houden. Ik ben mooi, ik ben sterk, ik ben genoeg.

17. Ik hou van mezelf zoals ik ben. Ik wil niets veranderen. Ik ben blij met mezelf zoals ik ben.

18. Ik hou van mezelf zoals ik ben. Als je bij me wilt zijn, moet je me accepteren zoals ik ben.

19. Ik hou van mezelf, zeg ik omdat ik weet dat niemand anders ooit de liefde voor mij zal hebben die ik voor mezelf heb.

20. Ik heb mijn hele leven geprobeerd mezelf te veranderen, te repareren en te genezen. Totdat ik besefte dat de enige persoon die ik kan veranderen, ikzelf ben. En ik hou van elk deel van mezelf.

21. Ik ben gestopt met mezelf te vergelijken met anderen, ik ben bijzonder op mijn eigen manier. Ik ben onvolmaakt perfect.

22. Ik hou van mezelf zoals ik ben. Ik kan niet iets zijn wat ik niet ben, of het nu een label is, of hoe mensen me zien. Ik ben niet verplicht om te veranderen, en jij ook niet.

23. Met een sterke boodschap die niet alleen klassiek is, maar ook zeer inspirerend voor de meeste vrouwen. Ik hou van mezelf zoals ik ben.

24. Ik hou van mijn lichaam. Het is mijn thuis. Ik heb geleerd dat hoe erg ik ook een fout heb gemaakt, het enige wat ik kan doen is proberen het beter te maken.

25. Niet iedereen die dwaalt is verloren. Ik hou van mezelf zoals ik ben, met al mijn fouten en gebreken. Ik hou van mezelf zoals ik ben en dat zou jij ook moeten doen.

26. Laat niemand je het gevoel geven dat er iets mis is met je. Hou van je lichaam zoals het is. Ik hou van hoe ik ben.

27. Ik weet dat ik niet perfect ben en dat is prima. Ik hou ervan mezelf te zijn. Ik hou van mijn rondingen, mijn haar en de manier waarop ik lach.

28. Vind liefde in jezelf, wees lief voor je geest en je lichaam. Luister naar je innerlijke wijsheid en vertrouw op je intuïtie. Regels zijn bedoeld om gebroken te worden.

29. Verontschuldig je nooit om precies te zijn wie je bent. Ik wou dat iedereen gewoon zichzelf was en zich niet zo druk maakte over wat anderen dachten.

30. Ik zal me niet verontschuldigen om mezelf te zijn. Ik ben uniek. Het is beter gehaat te worden om wie je bent dan geliefd te zijn om wie je niet bent.

31. Ik haal diep adem. Ik ben genoeg. Ik heb genoeg. Het zal genoeg zijn. Mijn lichaam heeft genoeg ruimte voor mijn ziel.

32. Ik hou echt van alle verschillende delen van mijn lichaam. Ik hou van mijn armen en al hun littekens. Ik hou van mijn benen en al hun kuiltjes. Ik hou van mijn buik en zijn rollen.

33. Ik hou van mezelf zoals ik ben. Het kan me niet schelen wat je van me denkt!

34. Ik hou van mezelf zoals ik ben, en daarom ben ik niet bang om mezelf te zijn.

35. Als je niet van jezelf houdt, hoe kun je dan van iemand anders houden?

36. Ik vraag me af hoeveel spiegels er nodig waren om te beseffen dat je meer was dan alleen mooi, dat er meer was om van te houden dan je spiegelbeeld.

37. Elke keer als ik in de spiegel kijk, herinner ik mezelf eraan dat ik nooit perfect zal zijn. Maar ik hoef niet perfect te zijn. Ik moet gewoon mezelf zijn en van mezelf houden zoals ik ben.

38. Perfect bestaat niet, ik moet gewoon mijn best doen en nooit opgeven. En als ik terugkijk op wat ik tot nu toe met mijn leven heb gedaan, denk ik ‘ik ben best trots op mezelf’.

39. Goede stijl gaat over weten wie je bent. Ik hou van mijn lichaam zoals het nu is, ik ben genoeg, precies zoals ik ben.

40. Ik werd vandaag wakker en dacht aan alle dingen die ik leuk vind aan mezelf en dat ik toch een bijzonder mens ben.

41. Het is makkelijk om van de perfecte mensen te houden, maar moeilijk om van jezelf te houden.

42. Je kunt nooit veranderen wie je van binnen bent. We zijn geneigd te vergeten hoe mooi we zijn, ik wil niet dat jij hetzelfde doet.

43. Laat niemand je schitteren. Ik ben geen slachtoffer van mijn verleden. Ik ben een overwinnaar in mijn heden.

44. Jij bent de enige jij. Stap er overheen, en hou daarom van jezelf.

45. Ik ben mooi omdat ik lach. Niet alleen met mijn mond, maar met mijn hart.

46. Je bent perfect, precies zoals je bent. Je bent de mooiste persoon, dat is waar. Maar je hebt mij niet nodig om je dat te vertellen. Je weet het al.

47. Wees je mooiste zelf. Je weet nooit wanneer het perfecte moment komt, dus je moet er klaar voor zijn. Je moet jezelf vergeven dat je er niet klaar voor bent.

48. Je kunt je leven niet leiden door te wachten op het juiste moment. Het leven draait om timing en als je de timing van een bepaald ding mist, kan dat betekenen dat datgene wat je het liefst wilde helemaal niet gebeurt. Dus wacht niet om na te streven wat je wilt.

49. Ik hou van de vorm van mijn ogen. Ik hou van mijn glimlach. Ik hou van de sproeten op mijn neus. Ik hou van mijn lippen en de kuiltjes op mijn wangen.

50. Er is niemand die je moet zijn behalve jezelf. Jij bent de beste versie van jezelf en zal dat altijd blijven.

51. Loop niet weg van je verleden, leer er gewoon mee leven. De enige mening die telt is die van jezelf.

52. Mijn vingers door mijn haar halen van vreugde. Niemand is jou en dat is je kracht. Ik hou van mezelf zoals ik ben.

53. Ik heb geleerd van mezelf te houden zoals ik ben. Ik ben zo geliefd en speciaal, precies zoals ik ben. Ik hou van mezelf omdat ik hou van de manier waarop ik ruik in de ochtend.

54. Ik hou van mijn eigenaardigheden. Ze maken me uniek, mooi en perfect onvolmaakt.

55. Gelukkig zijn en vrede hebben met wie ik van binnen ben, zal me helpen om zelfverzekerder te zijn in mijn dagelijks leven.

56. Ik ben zoveel meer dan iemands mening over mij. Ik hou van mijn kuiltjes en ik weet zeker dat zij ook van mij houden.

57. Ik hou van mezelf zoals ik ben. Ik verander eerlijk gezegd voor niemand.

58. Ik hou van mijn onvolkomenheden. Ik ben genoeg zoals ik ben. Verander niet voor iemand anders dan jezelf. Leer van jezelf te houden, met alle gebreken.

59. We zijn allemaal mooi, hoe we er ook uitzien. Ik hou van mezelf voor wie ik ben en niets zal dat veranderen.

60. Ik ga mijn leven vandaag voor mezelf leven. Ik ga doen wat me gelukkig maakt, wat ik moet doen en zeggen wat ik moet zeggen. Ik ga van mezelf houden, ondanks mijn gebreken en fouten, want dat is het belangrijkst.

61. Ik hield eerst van mezelf en dat is maar goed ook, want er was niemand anders om het te doen.

62. Ik zal gewoon mezelf zijn. Ik ben genoeg, ik ben alles waard wat ik wil en nodig heb.

63. Ik ben niet perfect, maar ik kan perfect mezelf zijn. Ik hou van de huid waarin ik zit.

64. Ik ben nooit te jong om grenzen te stellen en zelfrespect te leren.

65. Ik hou van mezelf zoals ik ben. Ik ben blij dat ik mezelf ben.

66. Het is tijd om te stoppen met vergelijken en te leren van jezelf te houden. Hou van je lichaam, hou van je gebreken en behandel jezelf met respect.

67. Ik leerde van mezelf te houden zoals ik ben, niet zoals anderen wilden dat ik was.

68. Ik accepteerde en leerde van mezelf te houden, in plaats van anderen te laten bepalen wie ik zou moeten zijn.

69. Ik baseerde mijn eigenwaarde op wat anderen van me dachten. Ik realiseerde me dat ik goed genoeg ben, en dat ik liefde verdien, zoals het is.

70. Zelfliefde gaat niet over wat andere mensen van je denken. Het gaat niet om acceptatie door anderen. Zelfliefde is jezelf accepteren zoals je bent en je eigenwaarde erkennen.

71. Ik liet mezelf zijn wie ik wilde zijn, ongeacht wat anderen dachten. Het was bevrijdend.

72. Zelfliefde is eerlijk zijn over wie je bent en weten dat je van binnen en van buiten een prachtig mens bent, ongeacht wat anderen denken.

73. Wat heb ik geleerd om van mezelf te houden? Waarom, ik leerde van alles van mezelf te houden, mijn schoonheid, mijn perfecte onvolkomenheden.

74. Ik verloor mijn eigenwaarde, maar ik vond mijn innerlijke kracht. Ik werd de persoon die ik altijd al wilde zijn.

75. Ik leer elke dag van mezelf te houden en ik ben trots op wie ik ben.

76. Ik heb geleerd van mezelf te houden. Ik ben niet altijd perfect, maar er is niemand anders in de wereld bij wie ik liever zou zijn.

77. We zijn allemaal perfect op onze eigen manier; het kost alleen tijd en moeite om dat te ontdekken.

78. Een van de beste dingen die ik voor mezelf kan doen is elke dag van mezelf houden. Ik ben geweldig zoals ik ben, en ik ben het waard om gelukkig te zijn.

79. Ik heb veel mensen die in me geloven en me steunen om mijn doelen te bereiken. Een manier om dit te bewijzen is door onvoorwaardelijk van me te houden.

80. Ik hou van mezelf zoals ik ben, maar ik werk eraan.

81. Ik kan niet beloven dat je van jezelf houdt zoals ik dat doe, en dat verwacht ik ook niet. Maar misschien kun je proberen van jezelf te houden zoals ik van mij hou.

82. Het is tijd om mezelf de liefde te geven die ik verdien. Ik ben alle goede dingen waard, inclusief het geluk en de schoonheid die mij omringen.

83. Ik hou van mezelf, hou van mijn lichaam. Ik omarm wie ik ben en doe elke dag iets wat me dichter bij het houden van mezelf brengt.

85. Iedereen verdient het om van zichzelf te houden. Ik moet mezelf zien door de hoogste trillingen en zien hoe mooi en uniek ik ben.

85. Iedereen is uniek en mooi. Zelfliefde is belangrijk om je innerlijke schoonheid te herkennen en de kracht die je in jezelf hebt. Ik ben fenomenaal.

86. Ik raak negatieve zelfpraat kwijt, begin in mezelf te geloven en verhoog mijn vibratie! Ik ben speciaal en uniek en ik verdien alleen het beste van het leven.

87. Ik weet wat ik waard ben. Ik ben zo mooi. Zoveel krachtiger dan ik mezelf toeschrijf. Ik verdien alle goede dingen in het leven en hou elke dag van mezelf omdat de wereld beter is met mij erin.

88. Ik hou van mezelf. Ik omarm mezelf. Ik ben mooi. Ik ben uniek.

89. Iedereen is uniek. Er is geen verkeerde manier om je te zijn en het is aan niemand om mij iets anders te vertellen. Ik ben wie ik moet zijn en dat is een zegen op zich.

90. Zelfliefde is een belangrijk concept omdat het je helpt het grootst mogelijke niveau van geluk en vervulling te bereiken. Het stelt me in staat mezelf te waarderen, mezelf te respecteren en te begrijpen dat ik uniek ben.

91. Je moet lief zijn voor jezelf en beseffen dat je niet altijd perfect kunt zijn. Weet dat je bedoeld bent om de wereld te veranderen, en dat je fouten mag maken.

92. Alles wat je bent is veel meer dan grootsheid. Je verdient alle eer die je aan anderen geeft. Denk altijd aan je eigen waarde en loop met opgeheven hoofd.

93. Ik ben een uniek, mooi individu, en ik verdien het om van mezelf te houden en mezelf te accepteren zoals ik ben.

94. Ik ben iemand die ongelooflijk hard werkt, maar ik weet ook hoe belangrijk het is om me op mijn geluk te richten. Ik ben waardevol, waardig en verdien liefde.

95. Ik hou van mezelf zoals ik ben, en als jij dat niet leuk vindt, dan is dat jammer.

96. Ik hou van mezelf zoals ik ben omdat jij niet anders van me houdt.

97. Ik hou van mezelf zoals ik ben vanwege alle kleine en grote dingen die samen een heleboel van mij maken.

98. Ik hou van mezelf zoals ik ben, omdat het de enige manier is waarop ik zal zijn.

99. Ik hou van mezelf zoals ik ben… Ik hou van mijn gebreken, want zonder die gebreken zou ik mezelf niet zijn.

100. Ik wil gewoon dat mensen me accepteren zoals ik ben en me er niet meer om veroordelen.

Het is belangrijk te beseffen dat we allemaal prachtig uniek zijn. Wat de een gemakkelijk kan, moet de ander eindeloos lang doen om een vergelijkbaar resultaat te bereiken.
Als je merkt dat je op een of andere manier anders bent dan de meeste andere mensen, beschouw dat dan als een zegen. Trek nooit in twijfel hoe je je voelt, verberg nooit je ware aard. Omarm wie je bent en maak er het beste van met deze bovenstaande Ik hou van mezelf zoals ik ben citaten. Wat de wereld ook denkt, je weet dat je diep van binnen van jezelf houdt zoals je bent.