Ik Leer Van Mezelf Te Houden Citaten

I Am Learning to Love Myself Quotes

Van jezelf leren houden is essentieel voor een gelukkig leven. Het vermogen om voorbij de sociale normen te komen en jezelf niet in twijfel te trekken over je gebreken of zwakheden is de sleutel tot het houden van de persoon die je diep van binnen bent. Het is een hele horde om te overwinnen.

Van jezelf leren houden is een proces, geen einddoel. Van jezelf houden en jezelf accepteren kost tijd, vooral als je verwaarloosd, misbruikt of gekwetst bent door toedoen van iemand anders. Schaam je niet om gebroken te zijn, want het gaat toch gebeuren – tenzij je je hard maakt en je op het ergste voorbereidt.

Dan weet je waartoe je in staat bent, en hoe ver je bent gekomen vanaf het begin.

Veel mensen hadden hun deel van de problemen in hun jeugd, waardoor ze zich ontoereikend en minderwaardig voelden. De reis om van jezelf te houden kan de moeilijkste zijn die je ooit zult maken. Soms heb je het gevoel dat je de enige bent die het doormaakt.

Als je van jezelf leert houden, gun je jezelf dat comfort. Als je van jezelf leert houden, besef je dat iedereen zijn eigen strijd voert.

Deze I am learning to love myself citaten gaan over het leren liefhebben en accepteren van jezelf om wie je bent, zonder je te bekommeren om wat iemand van je denkt.

Ik leer van mezelf te houden Citaten

Ik zal mezelf leren vergeven voor mijn fouten en mezelf volledig accepteren zoals ik ben. Van mezelf leren houden maakt me een beter mens, waardoor andere mensen ook meer van me gaan houden.

1. Van mezelf leren houden zoals ik ben, met al mijn sterke punten en onvolkomenheden, is een van mijn grootste prestaties.

2. Van mezelf leren houden is een voortdurend proces geweest, maar onderweg zijn er een aantal duidelijke mijlpalen bereikt. Deze mijlpalen hebben me naar een plek geleid waar ik echt kan zeggen dat ik trots ben op wie ik ben.

3. Wanneer je leert van jezelf te houden, zul je weten hoe je ook van anderen kunt houden. Voordat je van een ander kunt houden, moet je eerst van jezelf houden.

4. Van mezelf leren houden is een lange reis geweest. Ik leer te omarmen wie ik ben en me er niet voor te verontschuldigen.

5. Ik leer eindelijk genoeg van mezelf te houden dat ik de goedkeuring van anderen niet meer nodig heb. Ik had gewoon tijd nodig om te beseffen dat mijn geluk bij mezelf begint.

6. Leer eerst van jezelf te houden, in plaats van van het idee dat andere mensen van je houden.

7. Ik leer te houden van het geluid van mijn voeten die weglopen van dingen die niet voor mij bestemd zijn.

8. Ik leer van mezelf te houden. Als je van jezelf leert houden, zullen mensen niet anders kunnen dan van je houden. Stop met naar buiten te kijken voor goedkeuring en validatie. Leer te accepteren wie je bent, met gebreken en al.

9. Van jezelf leren houden is nooit gemakkelijk. Er zijn veel redenen waarom mensen moeite hebben om van zichzelf te houden. Eén reden is dat we onze eigen ergste critici zijn.

10. Hoe meer je aan zelfliefde doet, hoe beter je af bent. Je verdient het om jezelf met vriendelijkheid en respect te behandelen.

11. Van jezelf leren houden betekent jezelf leren accepteren precies zoals je nu bent, zelfs als je niet het gevoel hebt dat je er al bent. Het gaat erom vriendelijk en geduldig te zijn met jezelf op je reis naar wie je wilt zijn.

12. Ik leer te houden van het geluid van mijn voeten die weglopen van dingen die niet voor mij bedoeld zijn.

13. Leer van jezelf te houden in plaats van jezelf te misbruiken. Leer je gebreken te aanvaarden en er evenveel van te houden als van je sterke kanten. Leer mild te zijn voor jezelf en anderen, en je zult merken hoe veel sierlijker het leven zich voor je ontvouwt.

14. Ik leer meer mededogen met mezelf te hebben, omdat ik weet dat ik pas echt mededogen voor anderen kan voelen als ik dat eerst voor mezelf voel.

15. Van jezelf leren houden is moeilijk als niemand je ooit geleerd heeft hoe, of als andere mensen je voortdurend het gevoel geven dat je niet goed genoeg bent of geen liefde verdient. Van jezelf leren houden is het moeilijkste wat je ooit zult doen, maar als je het eenmaal doet, beloof ik dat al het andere op zijn plaats valt.

16. Van jezelf leren houden kan moeilijk zijn, maar het is zeker de moeite waard. Mettertijd zul je beseffen dat je niet hoeft te worstelen met negatieve gedachten en proberen te voldoen aan de onmogelijke schoonheidsnormen die onze maatschappij heeft gecreëerd.

17. Je bent mooi zoals je bent. Van jezelf leren houden zal een van de moeilijkste dingen zijn die je ooit hebt gedaan, maar je moet diep graven, het ongemakkelijke accepteren en actie ondernemen naar aanleiding van de harde waarheid over wie je was – het goede en het slechte.

18. Als je leert van jezelf te houden en jezelf beter te behandelen, zullen meer mensen zich bij je aansluiten. Het is een geweldig gevoel.

19. Ik denk dat van jezelf houden een voortdurend werk in uitvoering is; het is iets waarin we groeien naarmate we meer leren over wie we zijn en waartoe we in staat zijn.

20. Mijn advies zou zijn om onbevooroordeeld, zelfbewust en vriendelijk voor jezelf en anderen te blijven. Ga door op je pad, en weet dat van jezelf houden een reis is – je komt er wel als je jezelf de tijd en ruimte geeft om te groeien.

21. Toen ik jonger was, keek ik altijd in de spiegel en dacht dat ik dik was. Nu weet ik dat dat niet waar was, het was gewoon mijn perceptie van mezelf.

22. Van jezelf leren houden is een van de belangrijkste dingen in de wereld. Hoe je je voelt over jezelf bepaalt de basis van waaruit je je leven leeft.

23. Als je niet gelukkig bent met je leven, is het misschien tijd om de manier waarop je over jezelf denkt te herzien en enkele veranderingen door te voeren waardoor je weer van jezelf gaat houden.

24. Het moedigste wat je kunt doen is van jezelf houden. Dat is moeilijker dan van iemand anders houden. Ik leer dat te doen omdat het geen zin heeft te verwachten dat iemand anders van me houdt als ik niet van mezelf hou. Veel vrouwen worden opgevoed om te zijn wie mannen willen dat ze zijn, en niet wie ze werkelijk zijn.

25. Ik leer te houden van het geluid van mijn voeten die weglopen van dingen die niet voor mij bedoeld zijn. Van mezelf leren houden was het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan.

26. Van jezelf leren houden is de allergrootste liefde. Van mezelf houden was een van de meest dankbare dingen die ik ooit in mijn leven heb gedaan, maar het vergde ook veel werk en veel tranen, maar vooral veel moed.

27. Hou genoeg van jezelf om grenzen te stellen. Je tijd en energie zijn kostbaar. Jij mag kiezen hoe je die gebruikt. Je leert mensen hoe ze je moeten behandelen door te beslissen wat je wel en niet accepteert.

28. Hou genoeg van jezelf om nee te zeggen als iets voor jou niet goed voelt.

29. Hou genoeg van jezelf om weg te lopen van alles wat je niet meer dient, je niet meer doet groeien of je niet meer gelukkig maakt.

30. Hou genoeg van jezelf om je eigenwaarde te kennen. Hou genoeg van jezelf om een team van mensen te vinden die net zoveel van je houden en in je geloven als jijzelf.

31. Hou genoeg van jezelf om de mensen los te laten die je tegenhouden en je ervan weerhouden je beste zelf te zijn.

32. Hou eerst van jezelf en al het andere valt op zijn plaats. Je moet echt van jezelf houden om iets gedaan te krijgen in deze wereld.

33. Van mezelf leren houden is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik heb zo lang gedacht dat ik nooit goed genoeg was. Ik dacht dat als ik maar een paar pondjes meer kon verliezen, of meer op de meisjes in mijn favoriete tijdschriften kon lijken, dat ik dan gelukkig en succesvol zou zijn. Nu leer ik van mezelf te houden om wie ik werkelijk ben, en dat is geweldig.

34. Soms is het leven zwaar en hebben we veel dingen tegelijk te doen. Het kan voelen alsof het gewicht van de wereld op onze schouders rust, maar het is belangrijk om eerst en vooral voor jezelf te zorgen. Je bent hoe dan ook liefde waard.

35. Van mezelf leren houden is voor mij een zware strijd geweest. Ik heb eindelijk geleerd van mezelf te houden. Ik zeg niet dat ik de mooiste vrouw ter wereld ben, maar ik ben behoorlijk geweldig.

36. Ik moet van mezelf houden voordat ik kan verwachten dat iemand anders van me houdt. Ik leer van mezelf te houden. Het is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan.

37. Ik leer van mezelf te houden, en dit is een proces dat niet zal eindigen.

38. Zelfliefde is een oceaan en je hart is een vat. Maak het vol en elk teveel zal overvloeien in het leven van de mensen die je dierbaar zijn. Maar jij moet eerst komen.

39. Van jezelf leren houden is geen egoïstische daad. Het is het meest liefdevolle wat je kunt doen voor jezelf en iedereen om je heen.

40. Mooi zijn betekent jezelf zijn. Je hoeft niet geaccepteerd te worden door anderen. Je moet jezelf accepteren.

41. Mensen die van zichzelf houden, komen over als zeer liefdevolle, gulle en vriendelijke mensen, omdat zij zich niet aan anderen hoeven te bewijzen.

42. Ik leer te houden van datgene wat me anders maakt. Ik leer lief te hebben hoe het voelt als er niets anders in mijn hart is dan mijn eigen gevoelens. Ik leer van mezelf te houden zoals ik ben.

43. Ik leer lief te hebben wat ik niet kan veranderen, en te veranderen wat ik niet kan aanvaarden. Ik leer de stilte van mijn eigen hart, de stilte van mijn eigen gedachten en de stilte van mijn eigen ziel lief te hebben.

44. Ik leer van mezelf te houden om wie ik ben, niet om wie ik wil zijn. Ik ga niet langer zitten wachten tot iemand anders me vertelt wat mooi is aan mij. In plaats daarvan ga ik op zoek naar elke kans die zich voordoet om elke dag meer van mezelf te leren houden.

45. Het is echt belangrijk om van jezelf te houden, jezelf te vergeven, voor alle keuzes die je hebt gemaakt. We leren allemaal hoe we moeten liefhebben. Het is gewoon een deel van het leven. Ik leer nog steeds van mezelf te houden en mezelf te vergeven.

46. Soms hebben we andere mensen nodig en soms moeten we alleen zijn om dingen uit te zoeken. En dat is goed.

47. Zelfliefde is onze belangrijkste, fundamentele behoefte en de krachtigste kracht voor verandering op deze planeet. Hou eerst van jezelf en al het andere valt op zijn plaats. Je moet echt van jezelf houden om iets gedaan te krijgen in deze wereld.

48. Zelfliefde is een oceaan, en je hart is een vat. Maak het vol, en elk overschot zal overvloeien in het leven van de mensen die je dierbaar zijn. Maar jij moet eerst komen.

49. Zelfliefde heeft weinig te maken met hoe je je voelt over je uiterlijk. Het gaat over het accepteren van jezelf.

50. Zelfliefde lijkt zo vaak onbeantwoord. Het meest angstaanjagende is om jezelf volledig te accepteren. Hou eerst van jezelf, want daar breng je de rest van je leven mee door.

Hallo daar. Ik hoop dat dit je goed bevalt. Wat vond je van de Ik leer van mezelf te houden citaten daarboven? Ik hoop dat ze je helpen je zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te krijgen. Ik hoop dat ze je helpen om meer van jezelf te gaan houden.

Laat me weten wat je ervan vindt, door je commentaar hieronder te plaatsen. Bedankt.