Ik Mis Mijn Familie Thuis

Het kan moeilijk zijn om weg te zijn van vrienden, familie en geliefden. Soms hebben we het gevoel dat we hun stem moeten horen of hen moeten zien om ons beter te voelen. Het is fijn als je ze kunt bezoeken, maar dat is niet altijd mogelijk, vooral niet als je in het buitenland werkt of ver van huis bent.

Sommige mensen vinden het moeilijk om met de afstand om te gaan, maar er zijn vele manieren om dit probleem te overwinnen. Eén manier is het delen van video’s en foto’s en het versturen van brieven. Als een foto meer zegt dan duizend woorden, dan moet een video duizenden woorden meer zeggen!

Terwijl je uitzoekt hoe je je geliefden thuis het beste kunt bereiken, zijn hier in de tussentijd missing my family back home quotes die je een beter gevoel kunnen geven als je je geliefden mist op vakantie of vakantie. Je kunt dit bericht ook op je status op je social media platforms zetten om ze te laten weten dat je ze mist.

Ik mis mijn familie thuis

Ik mis mijn familie en vrienden heel erg, maar ik moet mezelf eraan blijven herinneren dat dit een once-in-a-lifetime ervaring is en dat ik het beste van mijn tijd hier moet maken. Ik mis mijn familie thuis en kan niet wachten om ze weer te zien.

1. Kan niet wachten om je te zien! Kan niet wachten op de tijd die we samen zullen doorbrengen. Ik kan niet wachten op de herinneringen. Ik mis je!

2. Ik mis mijn familie in alle opzichten, ook al zijn ze duizenden kilometers ver weg, sommige dingen kun je niet beschrijven, je mist ze gewoon zo erg.

3. Het moeilijkste aan weg zijn van huis is het missen van de kleine momenten die het leven geweldig maken.

4. Onze familie is wat we zijn, niet aan wie we verwant zijn. Ik mis mijn familie en ik heb zin om terug naar huis te gaan.

5. Ik mis mijn familie zo erg. Ik wil gewoon weer thuis zijn en tijd met ze doorbrengen.

6. Familie is waar het leven begint en liefde nooit eindigt. Ik mis mijn familie en ik kan niet wachten om ze te zien.

7. Ik mis mijn familie thuis. Nu ben ik altijd alleen thuis zonder mijn familie.

8. Ik heb mijn familie altijd al gemist, maar met de komende feestdagen is het nog erger. Ik heb niet het gevoel dat ik kan genieten van mijn tijd hier met alles wat er gaande is.

9. Thuis is geen woord, het is een plek die je verwelkomt, hoe ver je ook weg bent. Ik kan niet wachten om tijd door te brengen met mijn familie.

10. Ik kan niet wachten tot de dag dat ik jullie gezichten weer kan zien. Ik wil gewoon mijn armen om jullie heen slaan, jullie liefde voelen en jullie allemaal horen lachen.

11. Mijn familie thuis missen terwijl ik reis is iets wat me hard raakt. Ik kan niet wachten om hun gezichten te zien en de warmte van hun knuffels te voelen.

12. Ik mis mijn familie thuis. Zij zijn degenen die me het verschil tussen goed en kwaad hebben geleerd. Zij zijn degenen die me geleerd hebben aardig te zijn. Zij zijn degenen die me geleerd hebben rechtvaardig te zijn.

13. Ik mis mijn familie thuis. Ik weet niet waarom ik ook maar één keer dacht dat ik zonder hen kon leven.

14. Ik mis mijn familie thuis. Ik wil echt teruggaan, maar dat staat nu niet in mijn kaarten.

15. Ik mis mijn familie. Thuis zijn we altijd aan het lachen en spelen we spelletjes. Ik voel me zo ver weg van hen. Ik mis ze heel erg.

16. Een geliefde missen als je ver weg bent is een pijn die nooit geneest. Nu ben ik alleen thuis en ik mis mijn familie thuis.

17. Ik ga niet liegen. Ik ben verdrietig. Ik dacht dat ik een leven kon leiden zonder mijn familie, maar ze staan dichter bij me dan wie dan ook op deze planeet.

18. Ik had nooit gedacht dat ik weer afscheid zou moeten nemen. Met mijn vrienden en familie thuis, had ik moeten weten dat niets ooit nog hetzelfde zou zijn voor mij.

19. Ik mis mijn familie. Ze zijn alles voor me. Ik kan me niet eens meer herinneren waarom ik ze eigenlijk wilde verlaten.9

20. Ik zou al het geld in de wereld opgeven… als ik daardoor bij mijn familie kon zijn.

21. Ik mis jullie de hele tijd. Jullie betekenen de wereld voor me omdat jullie familie zijn en ik kan niet wachten om jullie weer te zien.

22. Weg zijn van mijn familie is zo moeilijk voor me. De beste dag van mijn leven zal zijn wanneer ik me kan herenigen met mijn familie.

23. Mijn familie thuis missen. Of, verlangen naar een vakantie. Hoe dan ook, ik kan niet wachten om mijn familie weer te zien.

24. Als vrienden me vragen hoe mijn vakantie was, zeg ik, het was geweldig. Maar nu mis ik mijn familie.

25. Ik wil vandaag naar huis, niet vanwege mijn familie, maar omdat ik ze mis!

26. Harten vinden altijd hun weg terug naar waar ze horen. Ik mis mijn familie en ik kan niet wachten om ze weer te zien.

27. Familie is alles. Zonder hun liefde en steun zou niets er toe doen.

28. Het is moeilijk om ver weg te zijn van mijn familie en vrienden thuis. Ik mis ze heel erg, en als ik aan ze denk…

29. Zelfs als ik bij jou ben, denk ik alleen maar aan hoeveel ik mijn familie thuis mis.

30. Ik mis mijn familie. Ik betreur het dat ik zo ver van hen ben verhuisd. Ik wist niet hoe moeilijk het zou zijn om me aan te passen aan een nieuwe cultuur en levensstijl.

31. Het is een tijd geleden dat ik je gezicht heb gezien, maar ik voel je elke dag in mijn hart.

32. Ik mis mijn geliefden thuis, ik mis de geur van mijn moeders kookkunst zoals die mijn neus prikkelt en ik mis de hele familie…

33. Ver weg of dicht bij huis, hou ze altijd dicht bij je hart.

34. Mijn favoriete herinneringen zijn die met mijn familie! Ik kan niet wachten om ze deze zomer te zien!

35. Ik mis mijn familie thuis. Ik mis mijn familie, ik mis mijn vrienden, ik mis mijn mensen, ik mis mijn gemeenschap.

36. Ik mis jullie allemaal zo erg. Ik wou dat we weer samen konden zijn. Ik hou zielsveel van jullie allemaal.

37. In de stad waar ik woon, voel ik me altijd alleen, ik praat nooit met iemand en ik mis mijn familie thuis.

38. Reizen is een kans om te leren, te groeien en geïnspireerd te worden. Maar er gaat niets boven thuiskomen.

39. Het is moeilijk om ver weg te zijn van mijn familie en vrienden thuis. Ik mis ze heel erg.

40. Op jezelf beginnen is moeilijk. Ik mis mijn familie en vrienden thuis. Telkens als ik aan hen denk, komen deze citaten in mijn gedachten.

41. Reizen doet me altijd waarderen dat ik thuis ben. Ik mis mijn familie en kan niet wachten om ze weer te zien.

42. Het voelt alsof ik permanent op vakantie ben en ik probeer dit gevoel voor altijd vast te houden.

43. Een foto is niet genoeg om het gevoel van thuis zijn te vangen, maar het is een goed begin.

44. Ik ben ver van huis. Het is moeilijk om weg te zijn van de mensen waar ik van hou, en ik voel me eenzaam als ik aan hen denk.

45. Ik ben ver van huis, en ik mis mijn dierbaren. De afstand is zwaar, en ik voel me eenzaam als ik aan hen denk.

46. Ik mis mijn familie het meest als mensen in andere culturen dezelfde waarden, tradities en gewoonten hebben. Het doet me denken aan thuis.

47. Ik weet hoe je je voelt. Mensen begrijpen niet hoeveel ik mijn familie thuis mis. Ik denk aan je vandaag, en ik zie je morgen.

48. Het was niet alleen de plek, maar het waren de mensen die deze plek voor mij mooi maakten! Ik mis mijn hele familie!

49. Ik mis mijn familie thuis heel erg als ik met ze optrek, dan ben ik zo gelukkig.

50. Ik mis mijn familie thuis heel erg, ik mis de lach die we deelden, ik mis de tijd die we samen doorbrachten, ik mis de tederheid in hun omhelzingen.

51. Ze zeggen dat je nooit heimwee kunt hebben tenzij je een thuis te missen hebt, wij denken dat dat waar is.

52. Ik mis je nu meer dan ooit, maar ik waardeer de tijd die we samen hadden.

53. Zelfs van duizenden kilometers afstand kan ik nog steeds de warmte van mijn familie en vrienden voelen.

54. Reizen doet je de mensen waarderen die je het meest mist.

55. Thuis is geen plaats, maar een gevoel van warmte en geluk dat je krijgt als je omringd bent door de mensen van wie je houdt.

56. Warme knuffels, donzige herinneringen en zelfgekookte maaltijden aan de andere kant van de wereld… Dat is wat ik het meest mis aan mijn familie als ik weg ben.

57. Het voelt alsof ik jaren van mijn familie ben weggeweest. Goed eten, goede mensen, en door jullie voelt het hier als thuis. Bedankt voor de uitnodiging.

58. Het is nooit ver uit mijn gedachten hoe gelukkig ik ben om zo’n liefdevolle familie te hebben.

59. Natuurlijk kun je je geliefden face-timen wanneer je maar wilt. Maar er is niets beter dan een arm om je heen voelen als je team de laatste touchdown scoort in een nagelbijter.

60. Ver weg of dicht bij huis, je bent altijd in mijn hart.

61. Ik mis mijn familie thuis, die dagen waren zo leuk, ik mis mijn familie thuis, ik kan niet wachten om ze weer te zien.

62. Het is moeilijk om weg te zijn van de mensen waar ik van hou. Ik mis mijn familie en vrienden. Telkens als ik aan hen denk, voel ik me verdrietig.

63. Ik mis mijn familie thuis, ik mis het weer, ik mis de lucht die ik inadem, ik mis mijn geboortestad, ik mis mijn oude dagen, ik mis de oude ik.

64. Familie is het belangrijkste in het leven en het is recht voor je neus. Maak vandaag tijd om je geliefden te bellen of te sms’en.

65. Het is moeilijk om weg te zijn van de mensen waar ik van hou en ik mis ze vreselijk.

66. Hoewel het soms moeilijk is om uit elkaar te gaan, zijn we dankbaar voor de dingen die ons verbonden houden, zelfs als we ver van elkaar weg zijn.

67. Mijn hart is nog steeds thuis, de blauwe lucht en de bomen, ik mis mijn geliefden thuis.

68. Ik mis mijn familie thuis, maar ik ben dankbaar voor de herinneringen.

69. Ik wou dat ik terug naar huis kon om mijn familie te zien, maar mijn voeten zijn gebonden en ik ben geketend, ik ben zo vastgebonden dat ik niet terug kan.

70. Ik ben zo ver weg van mijn familie dat mijn hart eigenlijk pijn doet.

71. Soms is alles wat je nodig hebt 20 minuten alleen met een stukje thuis.

72. Het is moeilijk om zo ver van huis te zijn. Meestal wil ik gewoon bij mijn familie zijn. Aan hen denken maakt me verdrietig en eenzaam.

73. Een warme knuffel, een kus op de wang, het horen van je stem. Dat is wat ik het meest mis aan mijn familie.

74. Ik mis je lach, de manier waarop je naar me kijkt als ik je aan het lachen maak, en de manier waarop we bij elkaar passen.

75. Het is lang geleden dat ik jullie gezichten heb gezien. Mijn familie is het grootste geschenk in mijn leven en ik dank God elke dag voor jullie.

76. Het beste aan weg zijn is thuiskomen.

77. Ik mis je nu al. Maar ik begin te beseffen dat de afstand er niet toe doet. Het zijn de herinneringen die we samen hebben gemaakt die een band tussen ons hebben gecreëerd dat, hoeveel kilometers er ook tussen ons liggen, ik je nog steeds in mijn leven zal voelen.

78. We zoeken allemaal manieren om ons dicht bij onze geliefden te voelen, zelfs als we ver weg zijn.

79. Ik mis jullie allemaal. Ik denk de hele tijd aan jullie, en ik ben zo dankbaar dat we naar elkaar toe gegroeid zijn.

80. Elke winter stapelen de bladeren zich op hier in New York. En om een of andere reden, doet het me denken aan thuis, en het gezellige gevoel in de woonkamer van mijn ouders toen ik een kind was.

81. Terwijl ik hier zit en de vliegtuigen zie opstijgen en landen, verlangt mijn hart naar het comfort van mijn familie thuis.

82. Ik kan niet wachten om jullie volgende zomer weer te zien. Hoe vertrouwd de plaats ook is, een moment weg van mijn geliefden is nooit gemakkelijk.

83. Familie is het belangrijkste geschenk in mijn leven. Ik mis ze heel erg!

84. Sommige mensen komen in je leven als zegeningen, en anderen komen binnen en gaan snel weer weg. Maar degenen die blijven, die deel gaan uitmaken van het weefsel van je leven, zijn je familie.

85. Ik mis mijn familie thuis, maar het is zondag en ik ben nog steeds op dit prachtige eiland Maui.

86. Beschouw niemand als vanzelfsprekend. Vertel ze vandaag hoeveel ze voor je betekenen.

87. Lange afstand, maar toch het gevoel dat je hier bij ons bent.

88. Een eerste familiereis met de kleine is iets wat ik nooit zal vergeten.

89. Familie is een plek waar harten gelukkig zijn. Ik mis mijn familie en ik kan niet wachten om ze te zien.

90. De liefde van een moeder reikt over oceanen en continenten, en vindt je waar je ook bent.

91. Mijn hart is vol liefde, het is een gevoel dat ik nooit heb kunnen vinden, ik mis mijn familie thuis, ik wou dat ik meer tijd met hen kon doorbrengen.

92. Ik mis mijn familie thuis tijdens dit lange weekend… Hun lachende gezichten zijn het enige dat het beter kan maken!

93. Ik mis mijn familie thuis, het is een beetje anders, en ik mis hoe ze vroeger waren.

94. Thuis is waar mijn familie is, en ik mis ze vreselijk.

95. Ik mis mijn familie thuis, en ik kan niet geloven dat ik ze over een paar dagen zie.

96. Ik mis mijn familie thuis, maar het is zondag en ik ben nog steeds op dit prachtige eiland Maui.

97. Als ik mijn familie het meest mis, denk ik aan je armen om me heen en je hart dat me vertelt dat alles goed komt. Ik weet dat je er voor me bent en dat we er samen voor staan.

98. Mam, je was altijd mijn grootste fan en mijn luidste cheerleader. We missen je elke dag, maar koesteren je herinnering altijd.

99. Het is moeilijk om mijn vinger erop te leggen, maar misschien is het omdat ik mijn familie thuis mis en het voelt alsof we dichter bij elkaar zijn.

100. Ik stuur je liefde van ver weg, wensend dat dit gevoel van het missen van mijn familie zou verdwijnen, maar het wordt alleen maar sterker.

101. Ik mis ze als een gek, maar ben zo dankbaar om hier met jullie allemaal te zijn. Bedankt voor de constante steun en proost op dit mooie leven samen.

102. Ik ben elke dag omringd door deze mensen, maar er is niemand hier die me begrijpt, behalve jij.

103. Als ik mijn familie thuis mis, is dat een moeilijk uit te leggen gevoel, ik voel me zo verloren zonder hen, ze zijn zo’n groot deel van mijn leven.

Het is nooit gemakkelijk om weg te zijn van dierbaren, maar instant messaging diensten maken verre relaties een stuk minder moeilijk. Echter, niets kan het hartverwarmende gevoel van het hebben van je familie dichtbij vervangen. Ik hoop dat deze missing my family back home quotes je hebben geholpen bij het omgaan met het missen van je familieleden thuis, vooral tijdens de feestdagen. Het is niet gemakkelijk, maar het is beter dan alleen lijden. Bedankt voor het lezen.