Ik Wil Gewoon Dat Je Weet Hoeveel Ik Van Je Hou Citaten

I Just Want You to Know How Much I Love You Quotes

Liefde is een prachtig gevoel dat positieve emoties aan het licht brengt en negatieve uit de wereld helpt. Het is een kostbaar gevoel dat enorme vreugde in ons leven brengt.

Als je van iemand houdt, doe je alles om hem te laten weten hoe belangrijk hij voor je is. Het gaat erom die persoon te laten weten dat je van hem houdt om wie hij werkelijk is, of dat nu goed is of niet. Er is een speciaal soort persoon voor nodig om verder te kijken dan slecht gedrag en de dingen te accepteren zoals ze zijn.

Druk je liefde uit aan al je vrienden, familie en iedereen om wie je geeft en laat ze zich speciaal voelen door te laten zien hoeveel je om ze geeft door geweldige, mooie, inspirerende, grappige en schattige Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je hou citaten te delen die zullen uitleggen hoe je je echt voelt.

Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je hou citaten

Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Je bent geweldig en geeft me het gevoel dat ik leef. Ik heb het gevoel dat ik alles kan als we samen zijn. Er zal nooit een andere man voor mij zijn omdat er niemand anders is die zo perfect is als jij!

1. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou en om je geef, onthoud altijd dat mijn liefde de sterkste en zuiverste soort is. Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je hou!

2. Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je hou en de reden waarom is omdat ik elke dag denk aan hoeveel ik van je hou. Zelfs op de vreemdste plaatsen. Ik zal nooit moe worden om het je te vertellen. Je bent mijn beste vriend en ik ben dankbaar dat God ons naar elkaar heeft gestuurd.

3. Er is geen moment dat ik niet aan je denk en dat doet me glimlachen. Je bent een geweldig persoon en ik voel me zo gelukkig omdat God me de kans gaf iemand te ontmoeten die zo geweldig is als jij. Je betekent de wereld voor me, meer dan wat dan ook. Ik ben zo gelukkig en dankbaar dat ik je gevonden heb. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou!

4. Ik wil dat je weet dat ik liever één minuut met jou doorbreng dan een heel leven met iemand anders. Je betekent meer voor me dan woorden ooit kunnen beschrijven. Vanaf de eerste keer dat ik je stem hoorde, veranderde mijn leven voorgoed. Elke keer dat we elkaar aanraken, word ik weer helemaal verliefd op je. Jij bent alles wat ik wil en ik zal er alles aan doen om je te laten weten hoeveel je voor me betekent.

5. Ik moet steeds aan je denken. Je bent de hele tijd in mijn gedachten. Ik wil dat je weet dat ik heel veel van je hou en dat ik elke dag die ik met je doorbreng waardeer. Ik kijk ernaar uit om nog vele dagen met je door te brengen voor de rest van ons leven.

6. Ik wil je gewoon vertellen hoeveel ik van je hou en om je geef. Ik kan niet stoppen met aan je te denken, wat ik ook doe. Ik ben zo serieus verliefd op je en ik hoop dat we de rest van ons leven samen zullen zijn. Jij bent degene met wie ik oud wil worden.

7. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou meer van je dan wat dan ook en ik weet dat dat waar is omdat je me elke dag een beter mens maakt!

8. Jij bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je!

9. Ik wilde alleen maar zeggen hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent er altijd voor me, wat er ook gebeurt. Met je praten tovert echt een glimlach op mijn gezicht en maakt mijn dag beter. Ik hou zoveel van je.

10. Je helpt me altijd als ik erom vraag. Je speelt met mijn haar en brengt me koffie, je neemt de tijd om naar me te luisteren en helpt me met problemen. Ik zou verloren zijn zonder jou, ik hoop echt dat we de rest van ons leven samen kunnen doorbrengen. Bedankt dat je de beste persoon in mijn leven bent!

11. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Ik denk niet dat ik je dat al genoeg verteld heb. Je betekent zoveel voor me, en zonder jou zou het leven niet hetzelfde zijn. De liefde die ik voor je voel is sterker dan woorden kunnen uitdrukken.

12. Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je hou, daarom wil ik je dit vertellen. Ik weet niet hoe of wanneer het gebeurde, maar ik ben blij dat het gebeurde. Je bent mijn alles en ik hou van je ziel! Al mijn liefde voor altijd.

13. Je bent een geweldig persoon. Je hebt een zuiver hart. Moge je altijd gelukkig zijn, en moge je dromen uitkomen. Ik weet hoe gezegend ik ben om jou in mijn leven te hebben. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou.

14. Je bent de slimste, liefste en meest attente man die ik ooit heb ontmoet. Door jou wil ik een beter mens worden. Ik verdien jou niet. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou en hoeveel geluk ik heb om je in mijn leven te hebben.

15. Laat me je alles vertellen wat ik van je hou. Ik hou en koester je glimlach, je leuke lach, je mooie ogen, de manier waarop je me behandelt, Je verbaast me elke dag en ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou.

16. Woorden kunnen niet uitdrukken wat je voor me betekent, de vreugde en het geluk dat je me geeft. Ik kan eeuwig doorgaan met het opnoemen van de redenen waarom ik zoveel van je hou. Je bent de beste ooit.

17. Je bent er altijd voor me, je zorgt ervoor dat ik een beter mens wil zijn. Je bent mijn beste vriend. Ik mis je als we uit elkaar zijn, ik haat het om niet bij je te zijn. Ik kijk uit naar onze tijd samen: praten over de telefoon, sms’en…

18. Liefde is het enige dat het leven de moeite waard maakt. Je bent de beste en ik hoop dat je weet dat ik altijd van je zal houden, wat er ook gebeurt.

19. Ik hou van je omdat het hele universum samenspande om me te helpen je te vinden. Het duurde miljarden jaren voor onze atomen bij elkaar kwamen, maar ik geloof nog steeds dat het het wachten waard was. Er is niemand anders in de wereld zoals jij en ik zal je nooit laten gaan.

20. Ik wil gewoon dat je weet, dat je het beste in mijn leven bent.

21. Liefde is moeilijk te beschrijven. Het is dat onverklaarbare gevoel dat je hart sneller doet kloppen en je handen doet zweten. Het laat de tijd stilstaan en geeft je het gevoel dat je in een andere wereld bent, allemaal tegelijk.

22. Het is grappig dat ik me zo op mijn gemak voel bij jou. Je bent er altijd voor me op alle mogelijke manieren en je hebt nog nooit eisen aan me gesteld. Ik heb je graag in mijn leven. Dat zal ik altijd koesteren! Bedankt voor de geweldige relatie die we hebben; ik kijk uit naar nog vele jaren van geluk samen met jou!

23. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Het heeft me mijn hele leven gekost om je te vinden, en al lijken het maar een paar woorden, ze hebben meer betekenis dan al het andere in deze wereld.

24. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Je bent het meest geweldige dat me ooit is overkomen, ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik wil altijd bij je zijn en van je houden tot het einde der tijden. Er is niets dat ik niet voor je zou doen. Mijn hart klopt zo snel, wetende dat ik in al je behoeften zal voorzien.

25. Ik hou van je en ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt. De simpele dingen die ik voor je doe betekenen zoveel voor me. De manier waarop je naar me lacht gelooft in me en je ogen laten me zien hoeveel onze liefde waard is.

26. Je bent mijn koningin, mijn hart en de liefde van mijn leven. De mijne, alleen, voor altijd en eeuwig. Ik hou zoveel van je dat het moeilijk is om je alles te vertellen wat ik denk. Ik wil dat je weet dat je de wereld voor me betekent en dat ik je voor de rest van mijn leven zal koesteren! Ik kan niet wachten op ons lang en gelukkig leven!

27. Er zijn geen woorden om je te vertellen hoeveel ik van je hou, maar er zijn oneindig veel manieren om het je te laten zien. Als er een manier was om in mijn hart en geest te kijken, dan weet ik zeker dat je het perfect zou begrijpen. Eén blik in mijn ogen en je zult zien dat ik stapelverliefd op je ben.

28. Jij bent mijn andere helft. Ik zou compleet verloren zijn zonder jou. Laten we eerlijk zijn, ik hou intens en onvoorwaardelijk van je. Je bent zo getalenteerd, mooi en de meest geweldige vrouw op aarde. Je bent gewoon perfect en mijn liefde voor jou kent geen grenzen.

29. Je bent mijn beste vriend en zielsverwant, degene die ik de rest van mijn leven aan mijn zijde wil hebben. Als ik zeg dat ik van je hou, dan meen ik dat met alles in mij. Jouw geluk is mijn geluk, jouw dromen zijn mijn dromen en jouw hart is mijn huis.

30. Ik hou van je, dat is alles. Er is geen moment dat ik niet van je hou. Ik hou van je als we ruzie hebben, ik hou van je als we het goedmaken en ik hou van je als we gewoon samen zijn. Mijn hart is van jou en ik wil het niet gekraakt of gebroken terug, prachtig en heel voor altijd lijkt er meer op.

31. Ik wil dat je weet dat ik altijd bij je zal zijn door dik en dun. Je kunt altijd op me rekenen. Ik zal altijd in je hoek staan, je aanmoedigen en je steunen in goede en slechte tijden.

32. Ik hield van je. Je brengt altijd een glimlach op mijn gezicht, en ik werd vandaag nog meer verliefd op je, omdat we weer een prachtig moment samen doorbrachten. Bedankt dat je in mijn leven bent; zonder jou voelt het alsof de helft van mij ontbreekt.

33. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Sommige dagen zijn moeilijker dan andere en het leven is nooit gemakkelijk, maar ook al wordt het moeilijk, de gedachte aan jou maakt het allemaal de moeite waard.

34. Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je hou en dat het waar is.

35. Ik hou van je zoals je bent. Je hoeft niets te veranderen. Je bent perfect zoals je bent. Je bent er altijd voor me en dat waardeer ik zeer. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou.

36. Ik hou meer van je dan ik ooit in woorden zou kunnen uitdrukken. Je maakt me zo gelukkig en ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou!

37. Hoe meer ik over je leer, hoe meer ik van je hou. Toen je voor het eerst in mijn leven kwam, wist ik niet wat het was om verliefd te zijn. Maar toen ik je leerde kennen, toen ik begon te begrijpen hoe bijzonder je bent, wist ik wat echte liefde was. En ik wil dat je weet hoe dankbaar ik ben dat je deel uitmaakt van mijn leven.

38. Je weet dat ik van je hou, en ik zal het blijven zeggen tot de dag dat ik sterf. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik hoop dat je je altijd herinnert hoeveel ik om je geef, en hoe gelukkig je me elke dag maakt.

39. Je bent mijn beste vriend, de liefde van mijn leven. Jij bent wat mijn leven compleet maakt. Ik zal altijd aan je zijde staan en je steunen in alles wat je doet. Ik hou voor altijd van je en elke dag meer.

40. Ik hou van je. Echt waar. Ik denk niet dat ik ooit zoveel van iemand heb gehouden als van jou. Mijn hart klopt sneller als ik je zie en mijn maag draait zich om als ik niet bij je ben. Je bent constant in mijn gedachten en de glimlach die je gezicht me brengt kan door niets geëvenaard worden.

41. Ik weet dat ik je soms voor lief neem, maar ik moet je vertellen hoeveel je voor me betekent. Goh, ik hou zoveel van je en ik zou me geen leven zonder je kunnen voorstellen.

42. Ik heb u geheel en al lief, zonder grens of graad. Je weet niet hoe lang ik je al liefheb, uiterlijk en innerlijk; je kent de omvang van mijn liefde niet, noch hoe onmeetbaar zij is. Je beseft niet dat mijn liefde voor jou geen diepte heeft in haar fundamenten, noch hoogte in haar hemel. Mijn hart kent geen grenzen; het klopt voor jou dag en nacht.

43. Ik wil dat je weet hoeveel ik nu van je hou. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en daarom hou ik van je.

44. Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je hou! Ik zou alles voor je doen. Ik zal je schouder zijn om op uit te huilen, je kracht als je het het meest nodig hebt, en het beste van alles, ik zal je vriend zijn, in goede en slechte tijden.

45. Mijn liefde voor jou is oneindig. Ik wist niet dat ik zoveel voor iemand kon voelen tot ik jou ontmoette en dat gevoel groeit elke dag. Ik wil dat je weet dat ik er altijd zal zijn, wat er ook gebeurt. Jij bent de ware voor mij.

46. Ik wil je eraan herinneren dat het soms voelt alsof het me niets kan schelen, maar dat is niet zo. Ik ben helemaal weg van jou, en als we niet samen zijn kan ik alleen maar denken aan hoe leuk het is om bij jou te zijn. Er is niemand zoals jij in de wereld!

47. Elk moment dat ik met jou doorbreng zal gevuld zijn met vreugde. Jouw aanwezigheid maakt mijn leven de moeite waard, en jouw liefde geweldig. Ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben en koester elk moment dat we samen hebben.

48. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen, maar ik zal ze toch zeggen. Ik hou meer van je dan van het leven zelf, en zonder jou ben ik verloren in het donker. Ik hou ervan dat je zo zorgzaam, zacht en medelevend bent. Je bent alles voor me.

49. Ik weet niet hoe je het doet. Hoe je me zo laat voelen. Ik heb me nog nooit zo gevoeld, en ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Je bent mijn beste vriend, minnaar en de persoon met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Ik hou van je.

50. Soms denk ik dat ik het je niet eens kan vertellen. Ik heb de woorden niet om mijn liefde voor jou uit te drukken. Soms raakt het me zo hard dat we samen zijn en dat ik het geluk heb je mijn vriend en man te mogen noemen, dat woorden me ontgaan.

51. Mijn liefde voor jou is als een oceaan, het gaat zo diep. Jouw liefde is een geschenk voor mij, als ik je iets terug kon geven, zou ik je mijn hart geven.

52. Naarmate de tijd verstrijkt, word ik steeds verliefder op je. Ik wil nooit meer zonder je zijn. Ik kan mijn gevoelens voor jou nauwelijks begrijpen, en toch weet ik dat je alles voor me bent. Alleen al de gedachte aan jou vervult mijn hart met vrede en mijn lichaam met warmte.

53. Als je al het andere vergeet, onthoud dan dat ik van je hou. En dat zal ik altijd doen.

54. Ik wil dat je weet hoezeer het mijn leven beïnvloedt en me zo gelukkig maakt als ik tijd mag doorbrengen met mensen die attent, vriendelijk, vrolijk en zorgzaam zijn en die echt het beste in het leven verdienen. Ik wil dat je weet hoe speciaal je voor me bent, ongeacht wat we meemaken en waar we vanaf nu naartoe gaan, maar ongeacht wat ons vanaf nu te wachten staat. Weet dat ik zelfs in stilte altijd aan je zal denken en voor je zal bidden, want in mijn ogen…

Ik hoop dat je genoten hebt van deze lijst van Ik wil gewoon dat je weet hoeveel ik van je citaten hou. Positieve citaten hebben een manier om de stemming van mensen te veranderen.

Dus als je in een verdrietige bui bent of je eenzaam voelt, lees dan gewoon deze citaten en ze zullen je zeker beter laten voelen. U kunt het ook naar uw geliefden sturen om uw gevoelens voor hen uit te drukken.