Ik Wil Me Jou Niet Herinneren.

I Dont Want to Remember You Quotes

We hebben allemaal verschillende ervaringen, zowel goede als slechte, en elk van deze ervaringen vormt ons op de een of andere manier. Er zijn moeilijke beslissingen te nemen in het leven, en één daarvan is loslaten. Het is niet altijd gemakkelijk om los te laten, maar soms is het nodig om dat te doen om weer gezond te worden.

Woorden zijn een van de eenvoudigste manieren om een bepaalde pijn of pijn los te laten. Je kunt die woorden zeggen tegen jezelf, de situatie of de persoon in kwestie. Het gebruik van woorden zal je helpen beseffen dat je je de situatie of de persoon in kwestie niet langer wilt herinneren. Maar laat je hart geen haat ontwikkelen voor de situatie of de persoon.

Heeft je geliefde of iemand die je dierbaar is je in de steek gelaten op het minst verwachte moment? Ontspan, vind een aantal verbazingwekkende ik wil je niet herinneren citaten hieronder om te helpen verlichten uw pijn en pijn. Als je je verdriet geleidelijk wilt laten verdwijnen, dan zijn deze hartverwarmende ik wil je niet herinneren citaten iets voor jou.

Ik wil me jou niet herinneren.

Je hield geleidelijk op van me te houden, en toen, ineens, vergat je me. Ik probeerde je te vinden zodat we dat oude pad weer samen konden bewandelen, maar je was weg voor ik het wist. Ik denk dat ik nu in orde moet zijn. Ik wil me jou niet meer herinneren.

1. Ik ben eindelijk klaar met jou. Ik wil me je niet meer herinneren omdat het te veel pijn doet.

2. Als je weg bent, wil ik je niet meer herinneren. Als je weg bent, wil ik je niet meer herinneren.

3. Je bent weg en ik wil niets meer van je weten. Ja, ik wil me jou niet meer herinneren. Geen bittere nasmaak.

4. Ik kan niet echt accepteren dat je weg bent, en ik weet nog steeds niet of ik je ooit nog wil herinneren.

5. Ik wil niet eens aan je denken als je er niet bent. Ik wil je gewoon vergeten alsof je nooit in mijn leven hebt bestaan.

6. Als je weggaat, zal ik me je nooit meer herinneren. Als je weg bent, is het voorbij.

7. Ik wil je laten weten dat het me niets meer kan schelen. Het is tijd om je te vergeten.

8. Ik wil me jou niet meer herinneren. Ik wil me je schoonheid niet herinneren of het geluid van je stem, de manier waarop je knuffelt of kust en ik wil me echt niet herinneren hoeveel pijn ze me deden.

9. Ik ben beter zonder jou. Ik wil me niet herinneren hoeveel pijn je me deed.

10. Ik wil me jou niet meer herinneren. De pijn, de angst die ik voelde, de dromen die stierven omdat’ ik je de mijne noemde.

11. Ik wil je niet meer herinneren. Het is al moeilijk genoeg. Ik wil de pijn van je opgeven niet herbeleven, en ik wil me niet herinneren hoe ze me gekwetst hebben.

12. Ik wil je nu gewoon vergeten. Ik wil me niet herinneren hoe het voelt om in je armen te liggen, hoe mooi je ogen zijn, of zelfs hoeveel pijn het doet als je wegloopt.

13. Ik wil me jou niet meer herinneren. Je bent nu weg, en ik weet dat mijn hart uiteindelijk zal genezen. Jou vergeten is de eerste stap in dat genezingsproces.

14. Ik wil je vergeten. Je gezicht en je stem maken me ziek. Ik wil me zelfs je glimlach niet herinneren of de manier waarop je me kust. Het doet pijn als ik alleen al aan je denk.

15. Je was een deel van mijn leven, maar nu ben je voorbij. Ik heb niets meer met je te maken. Niet meer.

16. Het is grappig hoe één tekst, één liedje en één herinnering zoveel gevoelens terug kan brengen die ik dacht vergeten te zijn. Ik wil me jou niet meer herinneren.

17. Ook al denk je dat je het allemaal vergeten bent, bepaalde liedjes en foto’s kunnen het in een flits terugbrengen. Ik wil me jou niet meer herinneren.

18. De gevoelens gingen nooit weg. Ze werden gewoon begraven door een leven van ervaringen en emoties. Ik wil me jou niet herinneren.

19. De zoete herinneringen aan de tijd die ik met jou heb doorgebracht wil ik niet langer in mijn hart bewaren.

20. Sommige mensen verlaten je leven snel, maar ze verlaten nooit je hart. Ik wil me jou niet herinneren.

21. Ik kies ervoor om te vergeven, maar ik kan en zal nooit vergeten. Ik wil me jou niet herinneren.

22. Het is alsof de tijd bevroren is, en wat er ook gebeurd is, ik kan er niet aan ontsnappen. Ook al zou ik me zo niet meer moeten voelen. Ik wil me jou niet herinneren.

23. Je vergeet het nooit echt. Gevoelens en emoties gaan diep, en het geheugen maakt ons kwetsbaar. Ik wil me jou niet herinneren.

24. Soms moet ik het verleden loslaten. Als ik me vasthoud aan dingen die me pijn doen, zullen ze me pijn blijven doen. Ik wil me jou niet herinneren.

25. Ik wil je niet meer herinneren. Ik wil vergeten hoe je mijn naam zegt.

26. Ik wil je niet meer herinneren. Ik wil niet missen hoe je me liet voelen. Ik wil niet vergeten hoe je van me hield. Ik wil niet vergeten hoe je mijn naam zegt.

27. Als je weggaat, kom dan niet meer terug. Opgeruimd staat netjes!

28. Het is het einde van jouw verhaal in mijn leven. Ik wil je niet meer herinneren.

29. Ik wil vergeten hoe je mijn naam zegt. Ik wil je niet meer herinneren

30. Ik wil me je niet meer herinneren. Ik wil dat je weggaat en nooit meer terugkomt.

31. Ik zal vergeten hoe je mijn naam zei, hoe je in mijn ogen staarde en hoe je me kuste. Ik ben vastbesloten om over je heen te komen.

32. Ik moet je vergeten. Ik ben er klaar mee. Vergeet mij gewoon. Ik kan beter.

33. Ik weet je naam niet meer. Ik denk niet dat het door jou komt. Het ligt gewoon niet meer aan mij.

34. Je liet een gat in mijn hart dat ik niet kan vullen. Bel me alsjeblieft niet. Kom nooit meer terug. Ik wil me jou niet meer herinneren.

35. Vergeet alle goede tijden die we samen hadden. Het is moeilijker te herinneren wie ik was voordat onze paden elkaar kruisten. Ik wil me jou niet meer herinneren.

36. Ik wil me jou niet meer herinneren omdat het pijn doet, ik wil het gewoon vergeten.

37. Ik wil me je niet meer herinneren. Het doet te veel pijn.

38. Ik wil niet dat je iets oplost, want ik wil je niet meer herinneren.

39. Ik wil je niet langer herinneren voor de manier waarop je me liet voelen.

40. Ik wil niet aan je denken, maar ik kan je niet vergeten. Wil er niet aan denken, maar ik kan niet stoppen aan je te denken.

41. Ik wil je vergeten. Elk moment vergeten dat we samen hebben gedeeld. Alles vergeten en een nieuw leven beginnen.

42. Ik wil me jou niet meer herinneren. Ik heb besloten dat mijn beste herinneringen aan jou degene zijn die ik nooit maak.

43. Ik wil je niet meer herinneren omdat ik je niet meer kan herinneren zonder te huilen.

44. Ik wil je niet meer herinneren, ik wil je gewoon vergeten.

45. Ik wil me jou niet meer herinneren. Ik wil vergeten hoe je glimlach aanvoelde tegen de mijne en ik wil vergeten hoe het maanlicht je haar deed gloeien en ik wil vergeten dat je ooit hebt bestaan, want jou vergeten is het enige wat ik kan doen om mezelf tegen te houden.

46. Ik wil me jou niet herinneren. Ik wil je vergeten en ik zal het snel doen.

47. Je bent in mijn achterhoofd blijven hangen als een krasse plaat die ik steeds weer opnieuw afspeel. Ik wil me jou niet herinneren.

48. Ik wil me jou niet meer herinneren. Ik wil je vergeten, je naam, je gezicht en alles aan je. Ik ben klaar met jou.

49. Ik wil me jou niet herinneren. Ik word beter met elk nieuw stukje van jou dat ik vergeet.

50. Nee, ik wil je niet zien of aan je denken of me herinneren hoe je me liet voelen.

Ja, liefde kan zoet zijn, maar ook bitter. Iemand waar je vandaag om geeft kan je zoveel pijn doen dat je hem morgen niet meer wilt herinneren.

Ik hoop dat de bovenstaande lijst u genoeg woorden geeft om uw gedachten uit te drukken.