Ik Wou Dat Ik Een Vriendje Had

Veel mensen klagen over relaties. Ze zeggen dat het moeilijk is, dat het zo veel werk is, en dat het het risico van liefdesverdriet inhoudt naast zoveel andere mogelijkheden van teleurstelling.

Maar vele anderen zijn verdrietig of verveeld omdat ze verlangen naar het gevoel iemand te hebben die ze de hunne kunnen noemen, of iemand die je waardeert, om het gevoel van eenzaamheid weg te nemen. Dat is de wereld waarin we leven. Maar het is goed om naar een relatie te verlangen.

Eenzaam zijn is moeilijk en de meeste mensen haten het en ze denken dat de oplossing het hebben van een vriendje zou zijn. Iedereen wil gewenst en geliefd zijn en zich belangrijk en speciaal voelen, vooral als ze al zo lang eenzaam en zonder liefde zijn. Eenzaamheid creëert een eindeloos verlangen naar liefde en de wens om een vriendje te hebben om de ups en downs van elke dag met je te delen.

Er zijn zoveel redenen waarom je zou moeten verlangen om in een relatie te zijn, en je hoeft je er niet voor te schamen. Dus, voor jou om veel meer te ontdekken dan je weet over waarom je kunt wensen dat je een vriendje hebt, is hieronder een verzameling van Ik wou dat ik een vriendje had citaten.

I Wish I Had a Boyfriend Quotes

I wish I had a boyfriend so I wouldn’t be lonely. A cute man to cuddle up with, the feeling of knowing he is mine and I am his, would make me happy and feel so loved. I want to be able to tell him anything and for him to become my best friend.

1. Ik wou dat ik een vriendje in mijn leven had die van me kan houden, me ongevraagd knuffelt en alles doet om me altijd gelukkig te maken.

2. Ik ben zo eenzaam en ik ben al lang gewend aan eenzame dagen. Ik wou dat ik een vriendje had om me vast te houden en mijn dromen waar te maken.

3. Ik wou dat ik een vriendje had, ik wou dat ik iemand had die me vasthoudt, van me houdt en er voor me is. Ik wou dat ik met iemand was die mij wil en verlangt.

4. Als ik verdrietig ben, wou ik dat ik gewoon een vriendje kon bellen, die met alleen zijn stem mijn dag vrolijker zou maken.

5. Ik wou dat ik een vriend had die altijd van me houdt en voor me zorgt. Ik wou dat ik iemand kon hebben die van me houdt zoals ik bemind wil worden.

6. Ik wou dat ik een vriendje had die er voor me zou zijn als het goed of slecht gaat om me altijd te laten lachen en gelukkig te zijn.

7. Ik wou dat ik een vriendje had die van me houdt en bij me blijft en me niet verlaat zoals mijn vorige vriendjes.

8. Ik wou dat ik een vriendje had die van me houdt en me bedekt en me dicht bij me houdt als het regent.

9. Ik heb iemand in mijn leven nodig die me altijd gelukkig kan maken. Een lieverd die altijd van me zal houden. Ik wou dat ik een vriendje had.

10. Het is zo mooi als iemand je vasthoudt als je huilt, van je houdt zonder dat je het vraagt of zonder reden. Ik wou dat ik zo’n vriendje had.

11. Ik heb iemand nodig die voor me zorgt, zoals een vriendje die er voor me is en me begrijpt. Ik wou dat ik een vriendje had.

12. Ik wou dat ik een vriendje had, iemand om van te houden en die ook van mij zal houden. Ik zou het niet erg vinden als hij me ook kan leren dansen en zingen.

13. Het leven is mooi, maar het is moeilijk om eenzaam te zijn zonder iemand om lief te hebben of vast te houden. Ik wou dat ik een vriendje had om me vast te houden.

14. Ik wou dat ik een vriend had die altijd van me houdt en voor me zorgt, die er voor me is, die me steunt en me altijd aanmoedigt.

15. Ik wou dat ik een vriendje had, die van me houdt en me dan tot zijn vrouw maakt, we krijgen kinderen en leven nog lang en gelukkig.

16. Ik ben zo eenzaam en ik heb iemand nodig in mijn leven die me nooit laat gaan maar me vasthoudt en er altijd voor me is. Ik wou dat ik een vriendje had.

17. Als ik verdrietig en down ben, wou ik dat ik een vriendje had om me vast te houden, te knuffelen en op te vrolijken.

20. Hoe lief zal het zijn dat iemand je steunt, je aanmoedigt als je down bent en er voor je is als je zwak bent. Ik wou dat ik een vriendje had.

21. Iemand hebben om mee te praten, te vertellen over je dag, en je gelukkige en droevige momenten te delen is pure gelukzaligheid. Had ik maar een vriendje.

22. Ik wou dat ik een vriend had die mijn gevoelens begreep, er voor me was en me liefde gaf.

23. Ik wou dat ik een vriendje had om me vast te houden en me te laten weten dat alles goed komt.

23. Ik wou dat ik een vriendje had, om me gelukkig te maken en me goed te voelen.

24. Ik wou dat ik een man had die ik de mijne kon noemen, een vriend die van me houdt en ik ook van hem.

25. Ik ben alleen, ik wou dat ik een vriend had om bij te zijn en van me te houden.

26. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die van me houdt en er voor me is en me helpt om niet meer bang te zijn.

27. Ik wou dat ik een vriend had, die echt om me geeft en me nooit verkeerd behandelt.

28. Ik wou dat ik een man in mijn leven had, die mijn vriend zou zijn. om er altijd voor me te zijn en me te vertellen hoeveel hij van me houdt.

29. Ik wou dat ik een vriend in mijn leven had, die me altijd laat lachen en voor altijd van me houdt.

30. Als ik bang ben en in mijn donkerste moment, wou ik dat ik een vriend had om van me te houden en voor me te zorgen.

31. Een jongen die speciaal en geweldig is, vol leven en liefde zal een geweldig vriendje zijn. Ik wou dat ik een vriendje had in mijn leven.

32. Ik wou dat ik een vriendje had om me vast te houden en me te vertellen hoeveel hij van me houdt en hoe speciaal ik ben.

33. Ik wou dat ik een vriendje had. Hij zou knap, slim en aardig zijn. Een speciale voor mij.

34. Ik wou dat ik een vriendje had, met wie ik mijn geheimen en pijnen kan delen. Iemand die me altijd zal helpen mijn dromen waar te maken.

35. Ik wou dat ik een vriend had met een hart dat hetzelfde voor mij voelt, een die net zoveel van mij houdt als ik van hem.

36. Ik heb iemand nodig in mijn leven. Iemand die de mijne zal zijn en me voor altijd zal vertellen hoeveel hij van me houdt. Ik wou dat ik een vriendje had.

37. Ik wou dat ik een vriend had, die mij altijd zal koesteren, liefhebben en aanbidden.

38. Ik wil iemand die er voor me is, iemand geweldig en speciaal. Ik wou dat ik een vriendje had.

39. Ik wou dat ik een vriend had, die me zou vertellen hoeveel hij van me houdt en me zoveel vreugde zou geven.

40. Iemand die van me houdt, iemand die mijn gevoelens begrijpt, iemand die er altijd voor me zal zijn. Ik wou dat ik een vriendje had.

41. Ik wou dat ik een vriend had die precies weet wat ik wil, hoe ik me voel, iemand die elke dag van me houdt.

41. Ik wou dat ik een vriend had, een die altijd van me zal houden en voor me zal zorgen, een waar ik altijd van zal houden en voor zal zorgen, tot mijn sterfdag.

42. De wereld zou een mooie en geweldige plek voor me zijn als ik een vriendje had die me altijd gelukkig zou maken. Ik wou dat ik een vriendje had.

43. Ik heb iemand nodig die van me houdt en voor me zorgt. Iemand die mijn alles zal zijn, iemand die van me houdt en voor me zorgt. Ik wou dat ik een vriend had in mijn leven.

44. Ik wou dat ik een vriend had die van me houdt en voor me zorgt, en ik zou hem alles kunnen geven en er altijd voor hem zijn.

45. Ik wou dat ik een vriend had die me zegt dat hij van me houdt, die me nooit zal verlaten. Ik wou dat ik een vriendje had.

46. Ik wou dat ik een vriend had die leuk en knap is en geeft om hoe ik me voel.

47. Als je iemand hebt die extreem opgewonden en vol liefde voor je is, zijn het bijzondere wezens. Ik wou dat ik zo’n vriendje had.

48. Ik wou dat ik een vriend had, die van me houdt, voor me zorgt en bij me blijft ondanks de uitdagingen.

49. Ik wou dat ik een vriend had die evenveel van mij houdt als ik van hem, die mij beschermt en mijn vriend is.

50. Hoe lief zou het zijn als ik een vriendje in mijn leven had die van me houdt en me vertelt hoe erg hij me mist. Ik wou dat ik een vriendje in mijn leven had.

Ik wou dat ik een vriendje kon hebben

Meestal ben ik zo eenzaam met niemand om me bij te noemen of er voor me te zijn. Het is zo moeilijk en zo triest voor mij dat ik wou dat ik een vriendje in mijn leven had. Ik blijf ‘s nachts wakker en vraag me af waarom ik er nog geen heb. Ik wens er zo graag een.

51. Ik wou dat ik een vriendje had, iemand die me laat lachen en me altijd geliefd laat voelen.

52. Ik wou dat ik een vriendje had om de rest van mijn leven mee door te brengen.

53. Hoe fijn zal het zijn om een liefhebbende partner te hebben die attent, ondersteunend en aanhankelijk is? Wat zou ik graag een vriendje hebben!

54. Ik wou dat ik een vriendje had, maar iedereen zegt dat ik daar te jong voor ben.

55. Ik wou dat ik een vriendje in mijn leven kon hebben. Iemand speciaal, zorgzaam en geweldig.

56. Ik wou dat ik een vriendje had. Iemand die me begrijpt en me neemt zoals ik ben.

57. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die net zoveel van mij houdt als ik van hem, zelfs meer.

58. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben, die naar al mijn geheimen luistert, mijn mooie momenten en verdrietige momenten, maar me nooit veroordeelt.

59. Hoe geweldig zal het zijn dat iemand je aankijkt als je ‘s morgens je ogen opent en de laatste persoon in je gedachten is voor je in slaap valt. Ik wou dat ik een vriendje in mijn leven kon hebben.

60. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die mijn minnaar, vertrouweling en beste vriend zal zijn. Iemand met wie ik mijn leven kan delen.

61. Had ik maar een vertrouweling, iemand die ik al mijn geheimen kan vertellen en me nooit zal veroordelen. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben.

62. Ik wou dat ik een vriend had om mijn dagen en tijd mee door te brengen. Iemand waarmee ik herinneringen kan maken en creëren.

63. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die rijk en toch voorzichtig is. Iemand met wie ik kan genieten van de fijnere dingen des levens.

64. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die zorgzaam is en gevoelig voor mijn behoeften. Iemand die me zou overladen met diamanten en mooie auto’s.

65. Alles wat ik kan vragen is een vriend die me toefluistert « Je bent het mooiste meisje ter wereld ». Ik wou dat ik zo’n vriendje kon hebben.

66. Een man die me kan vertellen hoeveel hij van me houdt en wat hij voor me voelt, hoeveel hij me waardeert. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben.

67. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die mijn speciale momenten wil delen en me gelukkig wil maken.

68. Ik wil verliefd zijn op iemand waar ik mijn tijd en moment mee kan doorbrengen, een speciaal persoon zoals een vriendje. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben.

69. Ik wil met iemand zijn die aan mijn zijde staat bij alle uitdagingen in het leven. Ik wou gewoon dat ik een vriendje kon hebben.

.

70. Ik wou dat ik een vriend in mijn leven kon hebben die me vasthoudt als ik zwak ben en me mooi laat voelen.

71. Ik hou van de mooie aanblik van tuinen, maar iemand hebben die er samen met mij doorheen loopt, zelfs als de nachten koud zijn, terwijl hij me laat lachen en glimlachen, zou beter zijn. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben.

72. Ik wou dat ik een vriendje had, maar niemand wil me en soms denk ik dat het komt omdat ik zo lelijk ben.

73. Ik wou dat ik een vriend in mijn leven kon hebben die me vasthoudt en me geliefd en mooi laat voelen.

74. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die me geliefd, speciaal en gewaardeerd laat voelen.

75. Ik wou dat ik een vriend in mijn leven kon hebben die me vasthoudt en me mooi laat voelen, me blij maakt als ik down ben.

76. Ik wou dat ik een vriendje had om mee te wandelen als de nachten koud worden en de lichten dimmen.

77. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die vol leven en romantiek is. Hij zou ‘s nachts mijn hand vasthouden en me mooi, geliefd en geweldig laten voelen.

78. Ik wil de perfecte vriend die mijn gelijke en toch mijn steunpilaar zou zijn. Een bijzonder, mooi, heerlijk en geweldig wezen.

79. Ik wou dat ik een vriend had die naar me toe komt, me kust en me mooi noemt. Iemand die mijn handen vasthoudt in het openbaar en me speciaal maakt.

80. Ik wou dat ik een vriendje had. Een die van me houdt en er altijd voor me is en waar ik de rest van mijn leven mee doorbreng.

81. Ik wou dat ik een vriend in mijn leven kon hebben, zodat ik kan stoppen met eenzaam en verveeld te zijn. Ik hoop iemand te ontmoeten die nieuw en interessant is.

82. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die me vlinders in mijn buik geeft en me geliefd laat voelen als ik bij hem in de buurt ben.

83. Liefde is iets moois. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die bij me is, me elke dag belt om me te vertellen hoeveel hij van me houdt.

84. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die altijd bij me is. Mijn handen vasthoudt en me geliefd en geweldig laat voelen.

85. Ik wou dat ik een vriend kon hebben, die nooit van mijn zijde wil wijken, maar de rest van zijn dag met mij wil doorbrengen.

86. Iemand hebben waar je een band mee hebt, plezier mee hebt en de rest van je leven mee deelt is zo mooi. Ik wou dat ik zo’n vriendje kon hebben.

87. Ik wou dat ik een vriendje had. Hij zou mijn hand vasthouden als we praten of als we samen in bed liggen.

88. Ik wou dat ik een vriend had die met me op vakantie gaat en dat we altijd samen zijn.

89. Ik wou dat ik een geweldige vriend in mijn leven kon hebben. We zullen mooie herinneringen maken en altijd samen zijn.

90. Iemand hebben die ik de mijne kan noemen en die mij de hunne kan noemen is zo mooi. Iemand die van me houdt en me altijd laat lachen. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben.

91. Ik heb een geweldig iemand nodig in mijn leven. Iemand die me nooit zal afwijzen of kwetsen. Een speciaal en geweldig persoon. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben.

92. Ik wou dat ik een vriendje had. Iemand die me elke avond belt en naar mijn dag vraagt, en me over de zijne vertelt.

93. Iemand hebben die voor je zorgt en op al je bewegingen let is geweldig. Ik wou dat ik zo’n vriend kon hebben.

94. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die voor me zingt als ik verdrietig of overstuur ben. Iemand die zijn eten met me deelt en me gelukkig maakt.

95. Ik wou dat ik een vriendje kon hebben die lief en romantisch voor me is, die mijn handen vasthoudt in het openbaar en me omhelst.

96. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die van me houdt, om me geeft en aan mijn zijde staat door dik en dun.

97. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die met me lacht, een vriend die mijn dagen beter maakt en eten voor me maakt.

98. Ik wou dat ik een vriendje had die met me op de bank kroelt en films met me kijkt.

99. Ik wou dat ik een vriend kon hebben die me nooit opgeeft, zelfs niet als ik fouten maak. Iemand die me aanmoedigt en een schouder is om op te leunen.

100. Ik weet dat ik zo jong ben, maar ik wou dat ik een vriend had die van me houdt, me vasthoudt en me nooit meer laat gaan tot ik oud genoeg ben om te trouwen.

In de tijden waarin iedereen lijkt te zijn gekoppeld en op date gaat, wat meestal ondraaglijk is rond feestelijke seizoenen, vooral valentines. Het is alleen maar natuurlijk om te verlangen naar iemand om je eigen te noemen in die tijden.

Deze Ik wou dat ik een vriendje had citaten zijn gewoon uitdrukkingen, verlangens en wensen van het hart. Laat me weten wat je ervan vindt in de commentaarsectie hieronder. Bedankt.