Ik Zal Er Altijd Zijn Voor Mijn Dochter Citaten

I Will Always Be There for My Daughter Quotes

De band tussen een ouder en hun kind heeft iets bijzonders en kan eeuwen en beschavingen overstijgen. De ouder-dochter relatie is de relatie die niets dan pure liefde en vreugde met zich meebrengt. En het is datgene wat ongetwijfeld het type persoon dat uw dochter wordt zal vormen.

Ouder zijn is een van de moeilijkste en meest uitdagende taken, maar ook zeer belangrijk werk dat men kan doen. Alle kinderen hebben liefde, begeleiding en geruststelling nodig om op te groeien met zelfvertrouwen, in de veilige wetenschap dat hun ouders er altijd voor hen zullen zijn.

Ouderschap gaat niet altijd over het geven van het juiste advies. Soms gaat het erom er gewoon voor je dochter te zijn in moeilijke tijden. Als ze een probleem heeft, wees er dan om te luisteren. Elk kind moet weten dat je er altijd voor hem bent. We kunnen misschien niet altijd dingen voor onze kinderen oplossen, maar door er voor hen te zijn, weten ze dat je om hen geeft.

Als je op zoek bent naar vertederende en liefdevolle citaten over ouders die er voor hun dochter zijn en haar steunen, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb hieronder een geweldige lijst samengesteld van I will always be there for my daughter quotes.

Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter citaten

Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Zelfs als ik haar door het huis moet achtervolgen tot ze oud genoeg is om terug te rennen en me een knuffel te geven. Waar ze ook heengaat, wat ze ook doet… Ik zal er altijd zijn.

1. Ik zal er altijd voor mijn dochter zijn, hoe laat het ook is, of waar ik ook ben. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

2. Zoeter dan je favoriete suikerkoekje, mooier dan zelfs een zonsondergang op het strand met jou, je zult altijd mijn kleine meisje zijn en ik zal er altijd zijn voor mijn dochter.

3. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Ik hou zoveel van je dat ik het niet in woorden kan uitdrukken. Jou zien lachen is het beste gevoel in de wereld.

4. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter in elke stap van haar leven. Ik zal altijd de schouder zijn waarop je kunt leunen en de beste vriend die je kunt hebben.

5. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Ik beloof haar te leiden op een pad van waarheid en haar te laten zien wat goed en fout is.

6. Er zijn geen woorden voor. Ik kan niets zeggen waardoor je je beter voelt, maar weet dat ik hier ben en er altijd voor je zal zijn, mijn dochter.

7. Ik ben haar basis. Ik ben haar veilige haven. Ik ben haar schuilplaats voor de storm. Ze weet dat ik er altijd voor haar zal zijn, en ze gelooft in zichzelf door mij. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter.

8. Ik dacht altijd dat de dag dat ik een ouder werd, de dag was dat ik mijn dochter kon loslaten. Maar nu weet ik dat het mijn taak als haar vader is om er voor haar te zijn, wat er ook gebeurt.

9. Ik ben de moeder van mijn dochter en haar kracht, ik ben haar zwakte zij kent mij zoals alleen een kind een ouder kent. Ze weet dat zelfs als ik het niet kan begrijpen of helpen ik er altijd zal zijn.

10. Ik kende nooit de betekenis van ware liefde totdat mijn dochter werd geboren. Nu weet ik precies wat het betekent om verliefd te zijn op iemand. Ik beloof dat ik er altijd voor mijn dochter zal zijn.

11. Mijn dochter zal altijd mijn kleine meisje blijven, maar ik kijk ernaar uit om samen met haar oud te worden.

12. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen. Je bent het grootste deel van mijn leven, en ik hoop altijd aan je zijde te staan en alles te doen wat ik kan om je te beschermen, mijn dochter.

13. Je bent mijn beste vriend, maar ook de liefde van mijn leven. Je laat me lachen en glimlachen. Ik kan me niet voorstellen je niet in mijn leven te hebben.

14. Ik kan geen dag meer zonder jou. Vergeet al het andere dat ooit gebeurd is, jij bent mijn enige ware liefde.

15. Ik ben mijn dochters veilige plek, haar reden om te lachen, haar favoriete danspartner en haar allerbeste vriend. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter.

16. De liefde van een moeder is de grootste liefde van allemaal. En ik zal er altijd zijn voor mijn dochter.

17. Waar je ook heen gaat, wat je ook doet, of hoeveel tijd er ook verstrijkt, mijn hart zal er altijd voor je zijn, mijn dochter.

18. Ik ben mijn dochters moeder en haar kracht, ik ben haar zwakte ze kent me zoals alleen een kind een ouder kent. Zij is mij en ik ben haar ook.

19. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Hoe oud ze ook wordt, ik zal er altijd zijn als ze me nodig heeft.

20. Ik werk hard zodat mijn dochter het beste van alles heeft. Maar uiteindelijk besefte ik dat het belangrijkste is dat ik er voor haar ben.

21. Ik sta voor alles waar mijn dochter in gelooft. Ik ben niet alleen een moeder, maar een pleitbezorger voor mijn kleine meid. Ze heeft altijd geweten dat haar moeder door dik en dun aan haar zijde zal staan.

22. Ik beloof dat ik er altijd voor mijn dochter zal zijn, wat er ook gebeurt. Ik zal niet van haar zijde wijken, want haar aanwezigheid en haar liefde betekenen alles voor mij.

23. Ik ben altijd erg close geweest met mijn dochter. Ze is een echte beste vriendin. Ze kan me alles vertellen en ik ben erg beschermend over haar.

24. Het mooiste geschenk dat ik ooit gekregen heb, kwam van mijn dochter. Ze zal altijd mijn kleine meid zijn en ik zal er altijd voor haar zijn.

25. Mijn dochter is de liefde van mijn leven, mijn beste vriendin en mijn rolmodel. Ik zal er altijd voor haar zijn als ze me nodig heeft.

26. Een dochter is een heel speciaal iemand in je leven die je kunt vertrouwen en waar je altijd naar opkijkt. Ze zal er altijd voor je zijn als je haar nodig hebt, en ze houdt onvoorwaardelijk van je.

27. Ik ben er altijd voor mijn dochter als ze me het meest nodig heeft. Ze zal nooit alleen zijn.

28. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Ik denk dat het daar allemaal om draait bij het hebben van kinderen.

29. Er is geen berg te hoog, geen rivier te breed. Je kunt er altijd op rekenen dat ik er voor je ben, want ik zal er altijd voor je zijn.

30. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter, zelfs als ik daarvoor naar de gevangenis moet.

31. Mijn dochter leerde me de betekenis van ware liefde en dat kan niet in een klaslokaal geleerd worden. Ik zal er altijd voor haar zijn.

32. Mijn dochter heeft me geleerd een beter mens te zijn, ze heeft mijn leven ware betekenis gegeven. Ik hou van haar met heel mijn hart en ziel en zal er altijd voor haar zijn.

33. Mijn kleine meid heeft me geleerd wat echte liefde is. Ze is mijn licht, mijn motivatie, en mijn wereld, sinds de dag dat ze geboren is en ik beloof er altijd voor haar te zijn.

34. Ik beloof dat ik er altijd voor je zal zijn. Ik zal altijd de persoon zijn die je optilt, je oppakt als je down bent en je aanmoedigt als de wereld je neergeslagen heeft.

35. Ik zal er altijd voor je zijn! Je kunt op me rekenen. Welke obstakels je ook tegenkomt, ik zal de hele weg naast je staan.

36. Pas sinds ik mijn dochter heb, besef ik wat echte liefde is. Liefde is onbetaalbaar, en daar kwam ik achter toen ik mijn dochter zag.

37. Mijn dochter krijgen was een van de gelukkigste dagen van mijn leven en ik beloof er altijd voor haar te zijn.

38. Ik hou zoveel van mijn meisje. Het moment dat ik haar voor het eerst in mijn armen hield, wist ik dat mijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

39. De wereld werd een gloednieuwe, prachtige plek op het moment dat ik mijn dochter zag.

40. De eerste keer dat ik mijn dochter in mijn armen hield, wist ik dat er geen grotere vreugde was dan een liefhebbende ouder te zijn.

41. Als dochter ben je mijn grootste trots en vreugde. Ik waak altijd over je en ben zo trots op wat je geworden bent. Als ik in de ogen van mijn dochter kijk, weet ik dat het een liefde is die nooit gerepliceerd kan worden.

42. Onze liefde wordt elke dag sterker als we onze dochter zien opgroeien. Ik heb nooit een grotere vreugde gekend dan haar te zien leren en groeien.

43. Mijn dochter heeft me meer over het leven geleerd dan wie dan ook. Ze is een constante herinnering aan de vergankelijkheid van het leven en hoe we elke dag moeten koesteren.

44. Mijn dochter is mijn beste vriendin. We leren graag van elkaar en spelen samen. Zij is de enige persoon met wie ik over absoluut alles kan praten.

.

45. Ik wist niet wat voor liefde er mogelijk was tot ik in de wereld van het ouderschap kwam. Het is de meest intense, mooie en zelfopofferende liefde die ik ooit voor mijn dochter heb gevoeld.

46. Terwijl zij groeit, wordt mijn hart groter. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

47. Een vader maakt altijd de dromen van zijn dochter waar, niet beseffend dat haar grootste dromen via hem moeten uitkomen.

48. Er is een moederlijke band die niemand kan plaatsen. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter.

49. Dochter, ik zal er altijd voor je zijn. Ik beloof je te respecteren, je aan te moedigen en je onvoorwaardelijk te steunen in alle fasen van je leven.

50. Net zoals de zon altijd opkomt in het oosten, zal ik er altijd zijn voor mijn dochter.

51. Ik zal er altijd voor je zijn in geluk en in pijn, in gezondheid en in ziekte. Ik zal altijd je vader zijn.

52. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Ik zal me vasthouden aan de herinneringen die we maken. Ik zal er altijd zijn voor mijn familie.

53. Ik ben er misschien niet altijd persoonlijk om mijn dochter te helpen, maar mijn geest, dromen, verhalen en waarden zullen haar altijd steunen.

54. Ik ben niet alleen haar moeder. Ik ben een vrouw vol trots, vreugde en liefde voor mijn dochter.

55. Aan mijn dochter, ik zal er altijd voor je zijn. Ik zal je leren jezelf verantwoordelijk te houden. Ik zal je laten zien wat het betekent om hard te werken en meer lief te hebben.

56. Ik ben niet alleen je vader. Ik ben ook je beste vriend, iemand die tijd met je wil doorbrengen in allerlei situaties. Ik sta altijd achter je. Ik hou van je

57. Mijn dochter is de beste vriendin die ik me ooit zou kunnen wensen. Mijn kleine meid zal er altijd zijn om me te begrijpen en te steunen, door dik en dun.

58. Wat er ook gebeurt, ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Dat is wat een vader doet, dat is wie een vader is.

59. Stop nooit met geloven dat je het leven van je dromen kunt bereiken. Je verdient het, en ik zal er zijn om je bij elke stap te helpen.

60. Je bent een inspiratie voor de mensen om je heen. Je bent sterk. Je bent geweldig. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter.

61. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter omdat zij mij zin en doel geeft op een manier die geen enkele baan of hobby ooit heeft gedaan.

62. Als ze een tiener is, heeft ze me misschien minder nodig. Maar ik zal er voor haar zijn met mijn woorden, daden en liefde.

63. Mijn dochter, je bent de menselijke versie van een hart. Ik hou zoveel van je. Wat er ook gebeurt in deze gekke wereld, ik zal er altijd voor je zijn.

64. Lachen, kietelen en tranen vormen onze relatie. Het is het beste deel van mij en de liefde die ik voel voor mijn dochter kent geen grenzen.

65. Geloof dat de tijd zal komen dat we samen zullen zijn. Geef niet op als hindernissen te moeilijk lijken, want ik zal er altijd voor je zijn.

66. Ik zal altijd voor je vechten. Ik zal je nooit opgeven. Als iedereen je in de steek laat, zal ik er nog steeds zijn.

67. Er gaat niets boven het gevoel om mijn dochter een knuffel te geven. Zij is het beste deel van mij.

68. Ik zal er altijd voor mijn dochter zijn, want als ze opgroeit, wil ik dat ze weet dat ze op me kan rekenen, wat er ook gebeurt.

69. Ik zal er altijd voor je zijn, mijn lieve dochter. Ik zal je hand vasthouden als je bang bent en je tranen wegvegen als je verdrietig bent.

70. Het belangrijkste wat ik mijn dochter kan leren is dat ze niet bang hoeft te zijn. Ik zal er altijd voor haar zijn.

71. Ik zal de ouder zijn die mijn kind verdient. Ik zal er voor haar zijn, wat er ook gebeurt. Dat is een belofte.

72. Je moet nooit het gevoel hebben dat er niemand voor je is. Waar het leven je ook brengt, ik zal er zijn om je op te vangen. Geloof in jezelf.

73. Ik hou van je ik zal je altijd steunen. En zelfs als het leven zwaar wordt, zal ik ervoor zorgen dat je nog steeds gelukkig en gezond bent, net als nu. Ik zal er altijd voor je zijn.

74. Het grootste geschenk dat ik ooit heb gehad is mijn dochter, en het beste wat ik voor haar kan doen is er elke dag zijn.

75. Als ik je iets kon geven in deze wereld, zou ik je het vermogen geven om jezelf door mijn ogen te zien. Weet dat ik er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt.

76. Mijn moeder zei altijd: « Je kunt je familie niet kiezen. Maar je kunt ervoor kiezen om er voor hen te zijn. » Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter.

77. Als ik naar je kijk, zie ik kracht een vrouw die mij niet langer nodig heeft om haar hand vast te houden. Wat je doet met je toekomst is aan jou, maar voor vandaag neem mijn hand. Ik zal er altijd voor je zijn.

78. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Ik zal oceanen overzwemmen en door vuur lopen om je terug te brengen. Ik zal blijven vechten tot de dag dat ik sterf. Maar als alles gezegd en gedaan is, zal ik er altijd weer zijn voor mijn dochters.

79. Waar ik ook ben en wat ik ook doe, mijn dochter komt altijd op de eerste plaats.

80. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Of ze me nu nodig heeft om haar haar vast te houden terwijl ze kotst, of een schouder om op uit te huilen.

81. In moeilijke tijden zal ik er zijn voor mijn dochter. Ik zal altijd voor haar opkomen om haar te beschermen tegen vreselijke dingen.

82. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter. Ik zal nooit iets doen waardoor ze het gevoel krijgt dat ik niet van haar hou, of dat ik niet voor haar zou zorgen.

83. Ik ben mijn dochters eerste leraar, haar eerste liefde en haar levenslange vriend. Ik zal er altijd voor haar zijn.

84. Ik geloof dat ik je kan helpen. Ik begrijp echt hoe je je voelt en weet wat je doormaakt. Ik zal er voor je zijn, luisteren en je steunen.

85. Ik heb mijn dochters nooit mijn liefde onthouden. Ik vertel ze elke dag hoeveel ik van ze hou, en dat ik trots ben op alles wat ze doen. Ze hebben me geholpen een beter mens te worden.

86. Lachen is het beste medicijn, dus geef je dochter een reden om elke dag te lachen door haar ontbijt op bed te maken.

87. Je bent mijn dochter, ik zal je volgen tot de dag dat ik sterf. Ik zal bergen blijven beklimmen en tegen draken vechten tot mijn laatste adem voor jou.

88. Je woorden geven me energie, je liefde geeft me kracht en je steun inspireert me. Je prikkelt en motiveert me om van je te houden. En ik zal er altijd voor je zijn.

89. Op een dag zal mijn dochter leren lopen en praten, maar tot dan zal ik er voor haar zijn in alle opzichten. Om lief te hebben en te beschermen. Altijd.

90. Als het moeilijk wordt en het lijkt alsof iedereen haar vergeten is, zal ik er altijd voor haar zijn.

91. Als ik je één ding in het leven kon geven, zou ik je de mogelijkheid geven om jezelf door mijn ogen te zien, alleen dan zou je beseffen hoe speciaal je voor mij bent.

92. Ik heb wat tijd nodig gehad om een band met mijn dochter op te bouwen. Ik wil dat ze weet dat ik er altijd voor haar zal zijn, wat er ook gebeurt.

93. Mijn dochter is mijn grootste leraar en motiverende kracht. Zij is de reden waarom ik altijd alles geef, niet alleen op het werk, maar in alles wat ik doe.

94. Het beste wat ik voor mijn dochter kan doen is een rolmodel zijn, een voorbeeld stellen, haar met respect behandelen, en haar altijd reden tot lachen geven.

95. Als vader moet je er zijn en naar je dochter luisteren. Het is het beste in de wereld om voor haar klaar te staan en haar te laten weten dat je altijd aan haar zijde staat.

95. Je staat er niet alleen voor. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je er bovenop komt. Ik ben er voor u, en ik zal er altijd voor u zijn.

96. Maak je geen zorgen, ik sta achter je. Je zult klaar zijn voor alles wat je te wachten staat.

97. Als ik naar je kijk, zie ik de tweede helft van mijn hart. Ik zal er altijd voor je zijn om je vertrouwen en troost te geven.

98. Mijn dochter is het licht in mijn leven. Ik begin mijn dag met haar te laten weten dat ik er voor haar ben als ze me nodig heeft.

99. Ons doel is dat je je levendig voelt en opgewonden over wat er komen gaat. Ik zal er altijd voor je zijn.

100. Ik zal er altijd zijn voor mijn dochter, wat er ook gebeurt. Ik beloof haar lief te hebben en haar te steunen, hoe moeilijk het ook wordt.

Ouders zijn met elkaar verbonden door hun onvoorwaardelijke liefde voor hun kinderen en zullen er altijd voor hen zijn, wat er ook gebeurt. Zoals u kunt zien, zijn de bovenstaande ik zal er altijd zijn voor mijn dochter citaten zeer ontroerend en zal zeker helpen u uw liefde voor uw meisje uit te drukken. Als u genoten heeft van deze citaten alstublieft, deel ze met uw vrienden en families. Bedankt voor het lezen.