In De Steek Gelaten Voelen In Een Relatie Citaten

Feeling Abandoned in a Relationship Quotes

Verlaten worden klinkt niet als een leuke ervaring. In het begin kan in de steek gelaten worden door iemand van wie je hield en om wie je gaf, voelen als het einde van de wereld. Soms heb je het gevoel dat niemand anders ooit zal begrijpen hoe je je voelt.

Andere keren kun je je zelfs afvragen of een ander wel kan verdragen hoe gek of verknipt je leven is geworden in de nasleep van de verlating.

Gedumpt worden is een verschrikkelijke ervaring om mee te maken, vooral als je dacht dat iets levenslang zou duren. Je hebt misschien je tijd, geld, emoties en meer in de relatie geïnvesteerd en nu vraag je je radeloos af wat je anders had kunnen doen.

De ervaring kan je paranoïde maken over de toekomst van je volgende relatie, omdat de vorige niet zo goed uitpakte. Maar er zijn enkele dingen die je ervan kunt leren en hoe het mogelijk is om op een positieve manier verder te gaan.

Als je gekwetst bent door de persoon van wie je dacht dat het je voor altijd was, is het belangrijk te weten dat je niet alleen bent. Uiteindelijk wil ons hart wat het wil.

Citaten kunnen een krachtige manier zijn om je uit te drukken in zo’n situatie. Wanneer je je in de steek gelaten voelt in een relatie en niet weet hoe je moet reageren, kun je citaten als antwoord gebruiken! Vandaar deze verzameling citaten over in de steek gelaten voelen in een relatie. Je kunt zoveel citaten vrij kopiëren en gebruiken als nodig is.

In de steek gelaten voelen in een relatie citaten

Een relatie kan alleen mooi zijn als liefde en zorg van beide kanten komen. Het voelt zo slecht als je ziet hoe degene die er ooit voor je was, je in de steek laat en je het gevoel geeft dat je niet goed genoeg bent.

1. Het doet pijn te weten dat de mensen om wie je geeft ervoor gekozen hebben je in de steek te laten en het te laten lijken dat je niet goed genoeg bent.

2. Wat het meeste pijn doet is niet de pijn van het verlaten worden door iemand van wie je houdt, maar eerder de schok van het houden van diegene ondanks je gebreken.

3. Het gevoel voor iemand te vallen, die niet eens weet dat je bestaat, is bijna erger dan afgewezen worden.

4. Je beseft niet hoeveel je om iemand geeft tot hij stopt met om jou te geven.

5. Het doet pijn als je beseft dat je niet zo belangrijk bent voor iemand als je dacht.

6. Het is hartverscheurend als iemand die je kent verandert in iemand die je kende.

7. Soms geven zelfs mensen van wie je houdt je het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Het doet pijn om in de steek gelaten te worden.

8. Het verdrietigste aan verlaten worden is niet de pijn van het alleen zijn, maar de pijn van bij iemand zijn die er niet om geeft of je alleen bent of niet.

9. Hoezeer je ook probeert door te dringen tot sommige mensen, als ze je niet willen begrijpen, doen ze dat niet.

10. Het moeilijkste aan van iemand houden, is kijken hoe die persoon je in de steek laat en van een ander gaat houden. Het is nog moeilijker als ze meer van die ander houden.

11. Ik ben het zat om verliefd te zijn en niet geliefd te worden.

12. Het ergste gevoel is wanneer iemand je speciaal laat voelen en je dan plotseling in de steek laat en je moet doen alsof het je niets kan schelen.

13. Ik wou dat er een manier was om te weten dat iemand je voorgoed gaat verlaten voordat hij het doet, zodat als hij het doet, je hart al gebroken is en je er geen pijn van hoeft te lijden.

14. Het meest hartverscheurende afscheid is degene die nooit wordt uitgelegd.

15. Hoewel het verschrikkelijk kan zijn je in de steek gelaten te voelen door iemand van wie je houdt en om wie je geeft, is het belangrijk te begrijpen dat het niet jouw schuld is.

16. Het doet echt pijn om iemand in je leven te hebben en dan zijn ze weg. Maar het meest pijnlijke is wanneer ze terugkomen in je leven en doen alsof er niets gebeurd is.

17. Het pijnlijkste is om te veel van iemand te houden, zo veel dat je jezelf vergeet en gekwetst wordt als die persoon vertrekt.

18. Het ergste gevoel is als iemand je speciaal laat voelen en je dan plotseling verlaat en je moet doen alsof het niets uitmaakt.

19. Het is beter om je huis te verlaten en ergens anders heen te gaan dan bij iemand te zijn die je thuis ongewenst doet voelen.

20. Het ergste aan verlaten worden door iemand van wie je houdt is niet dat je niet goed genoeg was voor hen – het is dat je goed genoeg was voor hen om je leven binnen te wandelen en je hart te breken.

21. Het ergste gevoel is niet eenzaam zijn. Het is vergeten worden door iemand die je nooit zou vergeten.

22. Als je van iemand houdt die emotioneel niet beschikbaar is, zal dat je meer pijn doen dan van iemand te houden die je goed behandelt.

23. Verliefd worden is heel eenvoudig, maar niet verliefd worden en in de steek gelaten worden is afschuwelijk.

24. Soms voel ik me zo eenzaam alsof ik een ongewenste gast ben in mijn eigen huis. Ik weet niet wanneer en hoe het veranderd is.

25. Verlating is een wond die nooit geneest. Het leeft in de schaduw van je geest en ziel, voor altijd herinnerend aan wat je ooit had en verloor.

26. Het voelt alsof niemand me kan helpen de pijn te verzachten van verlaten te zijn door iemand die ooit alles voor me was.

27. Het doet pijn als een speciaal iemand je negeert, maar het doet meer pijn als je genegeerd wordt door degene die je een speciaal gevoel gaf.

28. Het doet het meeste pijn als de persoon die je gisteren zo speciaal liet voelen, je vandaag zo ongewenst laat voelen.

29. Het doet pijn om je in de steek gelaten te voelen door degene waar je het meest van houdt. Maar het is nog moeilijker om van die persoon te blijven houden als ze je niet in hun leven willen.

30. Het doet zo’n pijn om te voelen dat je het beste wat je is overkomen kwijt bent. Om je in de steek gelaten te voelen door degene waar je het meest van houdt.

31. Het moeilijkste is te zien hoe iemand van wie je houdt je in de steek laat en wegloopt.

32. Dat zinkende gevoel als je beseft dat het beste wat je ooit is overkomen weg is en je je in de steek gelaten voelt.

33. Het ergste gevoel in de wereld is als je weet dat je allebei van elkaar houdt, maar toch niet bij elkaar kunt zijn.

34. Het hart is geen speelgoed. Je kunt het niet zomaar aan de kant zetten als je klaar bent met spelen. Je in de steek gelaten voelen.

35. Het doet pijn om je in de steek gelaten te voelen, maar het doet meer pijn om niet herinnerd te worden.

36. Ik voel me in de steek gelaten als je er niet bent. Ik heb het gevoel dat niemand me begrijpt als je weg bent. Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg ben voor jou om te blijven.

37. Ik begrijp niet hoe iemand de ene dag kan zeggen dat hij van je houdt en de volgende dag zonder iets te zeggen vertrekt. Wat heb ik verkeerd gedaan?

38. Tranen in de ogen, pijn in het hart, de geest zegt verder te gaan maar er is gewoon geen manier. De pijn van verlaten te zijn.

39. Op een dag zul je wakker worden en beseffen dat dit allemaal een grote vergissing was, en dat ik niets voor je betekende.

40. Eenzaamheid gaat niet altijd over alleen zijn, soms gaat het over dicht bij de persoon zijn van wie je houdt en je toch eenzaam en verlaten voelen.

41. Het gevoel wanneer je levenspartner niet bij je is en je het gevoel hebt dat er niemand in de wereld is om je te steunen!

42. Het doet pijn als iemand van wie je houdt wegloopt. Maar zelfs als ze niet terugkomen, maakten ze toch deel uit van je verhaal.

43. Er is geen grotere pijn dan de pijn om achtergelaten te worden door degene van wie je houdt. Het is moeilijk om de steun en zorg van je geliefde te verliezen.

44. Het kan moeilijk zijn om de dag door te komen als je het gevoel hebt dat er niemand voor je is. Ik weet dat omdat ik er ben.

45. Ik ben niet alleen. Het is een lelijk, hartverscheurend gevoel om verlaten te worden door degene van wie je houdt. Maar ik zal het redden. Daar ben ik zeker van.

46. Het voelt vreselijk als iemand die de bron van je vreugde was, je plotseling in de steek laat. Ik voel me gebroken.

47. Niets maakt me verdrietiger dan te zien dat degene naar wie ik verlang en van wie ik zielsveel hou, me in de steek laat.

48. Het leven kan zo verschrikkelijk zijn als je alleen gelaten wordt om de pijn te dragen van degene om wie je geeft.

49. Liefde is alleen mooi als het wederzijds is. Op dezelfde manier is het verschrikkelijk als je weinig of geen aandacht krijgt van degene van wie je houdt.

50. De mate van vreugde die je voelt als er van je wordt gehouden en voor je wordt gezorgd, is de mate van pijn die je voelt als je zonder reden in de steek wordt gelaten.

Ooit had je het gevoel dat je voor altijd samen zou zijn. Je dacht dat ze je partner voor de lange termijn waren en dat jullie samen een veelbelovende toekomst hadden. Maar nu hebben ze afgebroken wat jullie hadden.

Nou, het is nooit het einde van de wereld. Echter, deze gevoel verlaten in een relatie citaten hier, kunt u uw gevoelens te uiten en waarschijnlijk krijgen geheeld in het proces. Dus goed om hen te laten weten hoeveel je gekwetst bent met behulp van de citaten.