Inspirerende Citaten Voor Vriend In De Gevangenis

Inspirational Quotes for Boyfriend in Jail

In het leven zijn er ups en downs en wat winnaars van verliezers onderscheidt, is niet hoeveel we neergehaald worden, maar hoe snel we weer opstaan.

Een relatie hebben en houden van iemand die in de gevangenis zit kan een van de moeilijkste dingen in het leven zijn, maar het is belangrijk voor je relatie dat je sterk blijft. Mensen zeggen soms dat iemand die in de gevangenis heeft gezeten geen liefde waard is, dat hij het niet verdient om bemind te worden omdat hij iets verkeerds heeft gedaan.

Maar dit is niet juist! Ieder mens maakt fouten en maakt verschillende keuzes waarbij sommige van deze keuzes en fouten kunnen leiden tot het voor de rechter staan, maar er is geen reden om te stoppen met het houden van zulke personen.

Als je van iemand houdt, is het logisch dat je hem mist als hij weg is. Of je vriend nu een paar dagen, maanden of jaren in de gevangenis zit, je vriend een paar bemoedigende woorden sturen is een van de beste manieren om hem te laten weten dat je aan hem denkt. Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden.

Daarom heb ik deze Inspirerende citaten voor mijn vriendje in de gevangenis samengesteld die je naar je vriendje kunt sturen en die zeker een glimlach op zijn knappe gezicht zullen toveren en zijn hart zullen verwarmen. Om hem te laten weten dat je trots op hem bent en dat hij er niet alleen voor staat.

Motiverende citaten voor vriend in de gevangenis

Ik hoop dat je de dingen doet die je absoluut graag doet in je gevangenis, laat niemand of iets je tegenhouden om je doelen te bereiken mijn lief. Ik beloof je altijd motiverende citaten te sturen.

1. Mijn vriend, ik weet dat je moeilijke tijden doormaakt, maar weet dat ik er voor je ben.

2. Mijn vriend, jouw pijn is mijn pijn, en ik hoop dat je er doorheen komt. Je zult op een dag weer bij je kinderen zijn, en als ik je ergens mee kan helpen laat het me dan weten.

3. Geef nooit iemand op van wie je houdt, wat er ook gebeurt. Het is het beste gevoel in de wereld als ze terugkomen.

4. Aan mijn vriend die in de gevangenis zit. Ik stuur je veel liefde en licht en hoop dat je voelt dat mijn gedachten je bereiken. Ik hou zoveel van je.

5. Aan mijn vriend die in de gevangenis zit. Je bent sterker dan je denkt en je bent meer dan geliefd. Ik geloof dat deze ervaring weer een geschenk zal zijn en dat je er nog beter uit zal komen dan voorheen.

6. Aan mijn vriend in de gevangenis. Ik wou dat je mijn liefde en steun kon voelen. Mijn hart en ziel zijn gevuld met gedachten aan jou. Ik hou zoveel van je. »

7. Aan mijn vriend die in de gevangenis zit. Ik hoop dat dit een herinnering is dat je een stap dichter bij de mensen bent waar je van houdt. Elke dag brengt je dichterbij om deze plek voorgoed te verlaten, en ik kan niet wachten tot je weer thuis bent.

8. Je bent er altijd voor me geweest, je bent mijn beste vriend. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Houd vertrouwen, je komt uit de gevangenis en we zullen snel weer samen zijn.

9. Mijn vriend, ik weet dat dit het ergste moment in je leven is, maar we zullen samen vechten tot het einde. Je verdient het om vrij te zijn. Ik hou altijd en voor altijd van je.

10. Lieverd ik denk aan je, en ik hoop dat je je beter voelt. Je weet hoeveel ik van je hou. We zullen snel samen zijn, en alles zal goed komen. Liefs altijd.

11. Mijn vriend, ik weet dat het er nu slecht uitziet. Het voelt alsof de wereld vergaat. Maar weet dat ik er voor je ben en je vrienden en familie ook. Geef nooit op, geef je nooit over, vecht voor waar je in gelooft en verlies nooit de hoop.

12. Ik kan niet wachten om je snel te zien, mijn liefste. Onthoud: ik denk altijd aan je.

13. Mijn vriend, je hebt het verknald, maar je bent veranderd. En daarom ben ik hier voor jou.

14. Het is niet omdat je in de problemen zit dat de wereld stopt met draaien. Blijf positief en weet dat er een zonnige kant aan elke dag en situatie zit. Ik geef nog steeds om je en hou van je.

15. Het donkerste uur is net voor zonsopgang. Blijf positief en weet dat er een zonnige kant aan elke dag en situatie zit. Ik geef nog steeds om je en hou van je.

16. Het is een voorrecht om elke dag wakker te worden met de hoop dat het beter wordt. Ik hou nog steeds van en geef om je, wat er ook gebeurt, en ik wil dat je weet dat je niet alleen bent. Je bent nooit alleen.

17. Maak je geen zorgen. Het is niet het einde van de wereld! Je kunt dingen beter maken. Ik steun en hou van je. Je bent sterk. Je kunt deze uitdaging overwinnen door positief te zijn.

18. Soms worden we neergehaald door de wendingen van het leven. Onthoud dat dingen altijd beter worden. Vertrouw me, ik hou nog steeds van je! Ik heb je rug daar!

19. Onthoud dat je van binnen en van buiten een prachtig mens bent. Ook al gaat het misschien niet zoals jij wilt, de wereld staat niet stil. Vergeet niet dat de zon altijd schijnt en dat je iemand hebt die om je geeft.

20. Jij bent mijn liefde, ik ben jouw lucht. Het leven zonder jou is het niet waard. Samen zullen we overwinnen. Mijn lieve vriend.

21. Laat niemand je vertellen dat je niet verder kunt groeien dan je huidige omstandigheden.

22. Mijn vriend, ik denk altijd aan je, ik heb geweldig nieuws te vertellen als je uit de gevangenis komt. Ik zal er voor je zijn, wat er ook gebeurt.

23. Ik mis je. Ik hou van je. Je bent sterk. Ook dit gaat voorbij.

24. Het zijn de kleine dingen die belangrijk zijn, en niets is belangrijker dan jou thuis te willen hebben. Die gevangenis is niet jouw thuis. Ik kan niet wachten om je eruit te halen. Ik mis je zo erg.

25. Ik hou van je, waar je ook bent. Je zult nooit weten of je dromen uitkomen tenzij je de moed hebt ze na te jagen. Dit is niet het einde. Geef niet op.

Citaten voor Mijn vriend in de gevangenis

Mijn vriend, ik ben er altijd voor je! Wanneer je uit de gevangenis komt, zal ik je opwachten met mijn armen wijd open en een enorme knuffel. We zullen snel samen zijn en dat is alles wat er nu toe doet.

26. Ik stel me voor dat je uit de gevangenis komt en terug in mijn armen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de zon weer voor ons zal schijnen…Mijn liefste.

27. Ik ben nog nooit in de gevangenis geweest, maar ik wil er graag een keer heen. Ik laat je daar niet achter.

28. De gevangenis is geen leuke plek om te zijn, maar als hij zijn hoofd omhoog kan houden en positief blijft, zal hij snel weer thuis zijn. Ik steun hem!

29. Ik wou dat ik je nu een knuffel kon geven. Weet dat, ook al ben je gescheiden van mij, je aanwezigheid nooit ver weg is. Blijf sterk mijn liefste!

30. Jij en ik zullen betere dagen tegemoet gaan. Ik heb je voor altijd, lieverd.

31. Schatje, je hoeft dit niet alleen door te maken. Je bent sterk genoeg om er doorheen te komen. Ik ben er voor je, en ik weet dat we dit samen kunnen… onthoud dat mijn liefde altijd bij je is.

32. Vertrouw erop dat alles met een reden gebeurt en dat mijn liefde je hier doorheen zal leiden. Ik geloof in je.

33. Laat je verleden je niet tegenhouden om je toekomst na te streven. Je wordt geliefd en gesteund door zoveel mensen in je leven; die mensen zijn enthousiast over een nieuw hoofdstuk in je verhaal.

34. De strijd kan je het gevoel geven dat je wilt opgeven, maar ik beloof je dat God voor je vecht. Hij heeft een plan voor je leven, dus hou vol en blijf bemoedigd! Mijn vriend.

35. Ik hoop dat je een leuke tijd hebt als je daar bent. En dat tenminste één bewaker medelijden met je heeft en je pudding geeft. Ik hou van je, mijn liefste vriend.

36. Het leven wordt niet makkelijker, we worden sterker. Ik zal er zijn als je eruit komt.

37. Voorbij de tralies, voorbij de muren. Je bent nog steeds in mijn hart

38. Ik hou van je, ik mis je, en ik kan niet wachten tot we weer samen zijn.

39. Haters gaan haten. Vergeet ze! Je hebt dit! Je bent een prachtig persoon, van binnen en van buiten. Ik ken het gevoel van eenzaamheid, maar het gaat voorbij. Hou je hoofd omhoog.

40. Baby, je bent mijn enige echte. Ik ben er altijd voor je. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

41. Je kunt het! Je doet het geweldig! Hou vol. Ik weet hoe moeilijk dit is, maar het komt goed.

42. Ik hoop dat je tijd daarbinnen niet te erg is. Ik weet dat je onschuldig bent, ik wacht op je als je eruit komt. Ik hou nog steeds van je.

43. Ik weet dat je het nu moeilijk hebt, maar daardoor wil ik meer mijn best doen en je trots maken. Ik hou zoveel meer van je dan woorden.

44. Blijf sterk, mijn liefste. Ik weet dat je hier doorheen komt. Vergeet niet dat er mensen zijn die van je houden en je missen.

45. Je bent niet alleen! Mijn vriend!

46. Het is niet omdat je er niet bent, dat ik ergens heen ga. Ik beloof dat ik zal wachten als je thuiskomt.

47. Ik wens je de kracht om door deze moeilijke tijden heen te komen. Ik zie je snel weer en we gaan het goed maken.

48. Ik zal er altijd voor je zijn. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en mijn geliefde. Ik vertrouw op je talent, kracht en liefde. Ik ben trots op je.

49. Ik hou van je met heel mijn hart en ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Ik ben zo trots op je en ik hou van wie je geworden bent – mijn held.

50. Ik weet dat je hier doorheen komt. Ik mis je zo erg en wou dat ik er voor je kon zijn. Ik hou van je.

Laat het me weten als je deze Inspirerende citaten voor vriendje in de gevangenis inspirerend vindt.

Laat je commentaar achter in de commentaarsectie hieronder en vergeet ook niet dit bericht te delen. Bedankt.